Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Pécs és környéke

• Please log in to reply
14283 válasz a témához

#14201 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 3. - 9:03

Pénteken mi is útra kelünk Dórilóval. Igaz az idõjárás elõrejelzés nem nagyon kedvez, szakadó esõt jósolnak péntekre, ami egy ilyen hosszú lovaglásnál eléggé hátráltató. A hideg nem baj, majd lesz pálinka, az melegít :D A legbizalomgerjesztõbb az OMSZ elõrejelzése: péntek esõ, szombat vasárnap borult idõ. Ettõl függetlenül nagyon várom már a hétvégét, csak indulnánk már! :yeah:

#14202 Szürke Bagoly

Szürke Bagoly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 162 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 5. - 7:35

Hegyentúliak!
Az egyik legfrisebb!
A következõ öt nap jellemzése

Csütörtökön még marad a csendes, nyáriasan meleg õszi idõ, a hõmérséklet az ország nagy részén 25 fok fölé emelkedhet. Péntektõl azonban jelentõs változás kezdõdik idõjárásunkban, északnyugat felõl egy markáns hidegfront és a hozzá kapcsolódó mediterrán ciklon éri el hazánkat. A reggeli órától kezdõdõen egyre többfelé várható esõ, záporesõ, helyenként zivatar, jelentõs mennyiségû csapadékra számíthatunk. Az északi, északnyugati szél egyre többfelé megélénkül, helyenként megerõsödik, néhol pedig viharossá fokozódik. A front mögött jelentõsen mérséklõdik a nappali felmelegedés. Szombaton eleinte még délen és keleten várható esõ, de a késõbb ott is megszûnik a tartós csapadék, a délutáni órákban a felhõátvonulásokból várható több helyen záporesõ. Vasárnap már több napsütésre számíthatunk, és csak elszórtan lehet további záporesõ, egy-két helyen zivatar. A jövõ hét elején egy újabb front érheti el hazánkat, de ez még nagyon bizonytalan. A jelenlegi számítások alapján elsõsorban északon okozhat többfelé esõt.

Én nem tudom, hogy az esõtáncot hogyan járták az indiánok, a puszati népek sámánjai, a kiválasztott táltosok, de a "nem" esõtáncot én biztosan nem tudom. Üthetem én a táltosdobot, fújhatom a kürtöt, semmi eredménye, ez a péntek, szombati idõjárás talán méltó lesz a V.A.D. névre?
A fagyasztószekrényekbe, hütõkamrákba nem tartalékolt valaki a nyári idõbõl, most kivehetne belõle kétnapravalót 70 embernek :D :)

#14203 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 5. - 21:12

Na ezzel sem lehet elijeszteni! Ma megvolt az utolsó tréning, pénteken szemben az esõvel nekikelek.

#14204 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 6. - 18:54

Szasztok :yeah: Idõjárásjelentés péntek,szombat,vasárnapra:péntek szomoru,borus,kora délutánra napos idõ várható Pécs,Szentlõrinc,Bükkösd térségbeeeee :yeah: :guny: Esõ, Miskolc,Sopron,Záhony térségében várható :ang: Szombat:a napocska 8-kor kel,mert nem kinálták mekkk egy kis finom pálesszel korábban :guny: :kocc: Miután felszáritotta párát,teljes erõvel a lovasokra fog koncentrálni,és gyönyörü szép idõ lessz egész nap :rolleyes: :yeah: Vasárnap:ismét borongós,deee száraz idõ lesz egészen addig,mig minden lovas haza nem tért :ang: :ang: Hétfõtõl jön a rossz idõ,esõ mekk minden amit nem szeretünk ;) ;) ;) Ez biztos hogy igy lessz meee, a kecskék mekkérzik az idõjárást,fõlekk ha vének :yeah: Joó bulizást,és balesetmentes lovaglást kivánok minden lószeretõ lovasnak :guny: :guny: mekkmek

#14205 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 9. - 16:51

Ezt láttam tegnap a V.A.D. -on!!!!

Klassz volt nagyon :yeah:

Edited by Gabrosz, 2011 október 9. - 16:52.

#14206 Jimi

Jimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 159 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 9. - 18:43

Halihó Lovasok, és Lótalanok!

Elõször is, nem lehet elmondani, mennyire jól éreztem magam. Köszönöm mindenkinek a hétvégét. AZOKNAK IS, AKIK a háttérben dolgoztak idén is, nagyon sokat: Mamamája, Papapája.

Másodsorban: ahogy eddig is, most is gyûjtünk a western shopban minden, az úri közönséggel megosztható fotót, videót, kõtáblát, barlangrajzot, akármit, ami dokumentálja a hétvégét. Lehet hozni az anyagot közvetlenül fényképezõgépen kábellel, pendrive-on, lemezen, füstjelekkel, vagy szájhagyomány útján. A fórumozó úri társaságot szeretném még megkérni, hogy nem fórumos fotó, kameravirtuóz résztvevõknek is adjátok tovább ezt a felhívást.
Amint összejön az anyag, természetesen ujra jelentkezem, és szólok, ha elvihetõ az egész gyüjtemény.

Pusz, pacsi mindenkinek:

Jim

#14207 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 9. - 18:51

Ezt láttam tegnap a V.A.D. -on!!!!

Klassz volt nagyon :yeah:

Az anyja szömit!Mé maradok ki ilyen jóból? :D :D ..Gratulálok mindenkinek!

#14208 Szürke Bagoly

Szürke Bagoly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 162 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 10. - 7:33

Hegyentúliak! A kalap - fogas feladat pontozása, max. 3 pont az esetleges 3 sikeres dobás esetén, ( 3x3=9 ) és csapatként max. 3 pont. Ezen 3 pont, pl. ha sikerült a középsõ, nem szarvra dobni, a fekete fémakasztókra dobni, a kalap zsinórja, egy esetben a fejemre dobták, ha éppen nem fújt a szél, ha szemembe sütött a nap, a ló színe, mennyi bogáncs volt a farkában, egy dobásra viszonyítva hányszor esett a lovas, a Misu megismerte a régi kalapját stb. szóval nagyon bonyolult, összetett volt a pontozási rendszer. A próba dobások, majd a 3 dobás számolásának folyamatát hallva, egy matematika tanár a fél diplomáját vissza adta volna, mert nincs oly " számtani " sor, mûvelet, melybe az illene. Szóval így lett kerek az egész. Boldog Új Esztendõt Mindenkinek

#14209 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 10. - 18:47

[quote name='Jimi' date='2011.10.09, 19:43' post='903438']
Halihó Lovasok, és Lótalanok!
Elõször is, nem lehet elmondani, mennyire jól éreztem magam. Köszönöm mindenkinek a hétvégét. AZOKNAK IS, AKIK a háttérben dolgoztak idén is, nagyon sokat: Mamamája, Papapája

Szasztok :yeah: :guny: :kocc:

Joó volt ismét Veletek eltölteni egy kellemes napot. :yeah: :yeah: És persze sütött a napocska :ang: :ang: :ang:

Lekkközelebb én is veletek megyek,mékkhozzá luval :guny: :yeah: És ráveszem Ritmusékat is,egy kis tengerentuli kirándulásra :guny: :kocc:

Gyönyörü lovak, sok joóó Barát,telhetetlen, ki ennél töbre vágy. :confused:

Elismerésem a szervezés Résztvevõinek :yeah: :guny:

Szép estét
vénkecske

Edited by Vén kecske, 2011 október 10. - 18:51.

#14210 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 11. - 10:33

Az anyja szömit!Mé maradok ki ilyen jóból? :D :D ..Gratulálok mindenkinek!

És ez csak a jéghegy csúcsa... De amit mondtam, mögmondtam... Itt a helyed jövõre, ha addig élünk is ;) :D

Köszönök én is mindenkinek mindent, legeslegfõképpen Papapájának, Mamamájának és csepp gyermekeiknek, hogy egyáltalán létrejöhettem csapattagként, mert biztosították a járófelületemet...
A többieknek a jó társaságot, a kiimádkozott napsütést, a rendkívül jó, érdekes feladatokat, és a piszok sok munkát, amivel ezt a pár napot összerakták ilyenre. Majdnem tökéletes volt. :)

#14211 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 13. - 12:19

..

Edited by Chilly, 2011 október 13. - 12:26.

#14212 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 13. - 19:23

..

Egyetértek! :D

#14213 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 13. - 21:13

..

? :eek:

#14214 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 15. - 10:29

..

Ilyenkor majd megöl a kíváncsiság vajon mit is akart az illetõ!!! :P :D :dev: :D :P (nem rosszindulat, csak kíváncsiság részemrõl :D :D )

Edited by Women, 2011 október 15. - 10:31.

#14215 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 15. - 21:03

Bodorék elsõ,
második
harmadik videója!!!

:yeah:

#14216 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 16. - 8:27

Bodorék elsõ,
második
harmadik videója!!!

:yeah:

LIKE!!!!

#14217 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 21. - 21:05

V.A.D. eleje

#14218 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 26. - 19:24

V.A.D. eleje

Szasztok :D

: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :guny: :guny: :guny: :guny: :kocc: :kocc: :kocc: :kocc:

mekkmek

#14219 Kinga92

Kinga92

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 25. - 20:57

Sziasztok!

Tudom, hogy nem ide tartozik, de azért megpróbálom..
Van néhány felszerelésem amiktõl szeretnék megszabadulni lócsere miatt. SOS! Pécsen megtekinthetõk és átvehetõk, máshová postázni tudom. Hibáikról leírást adok és képet küldök róla.
Képeket kérésre küldök, és kérésre mérek.
Email címem: nyereg92@citromail.hu

Felszerelések:

- ÚJ 2 DB Prestige nyeregtáska, vízálló, könnyen tisztítható, hatalmas! tépõzárazható mindkét végénél, és ki is bõvíthetõ cipzárral. http://www.derbylova...owproduct&id=36
- ÚJ 2 db cobos kantár, új gurtnis szárral, még a csomagolásban vannak.
- UK 2-es méretû bõr gyerek lovascipõ, újszerû állapotban, sötétbarna színben.
- Telibõrõs lovasnadrág, 34-es méret inkább, bár 36-os van ráírva, bézs színben, Schumacher márka.
- Gumis szár, keveset használt, a csatok nem rozsdásak.
- ÚJ karórágó szíj, KLP-s Sötétkék színû.
- ÚJ gumi csizma, bélelt, borzó béléses, 38-as méret, kivehetõ talpbetéttel a jobb szellõzés érdekében.
- Cobos kantár + gurtnis szár+ zabla, igény esetén + straszos homlokszíjjat is adok hozzá, a zabla üreges, 13,5-ös méret.
- Bõr heveder, fekete színû, bélelt, 100 cm hosszú
- Heveder, bõr, 140 cm hosszú, sötétbarna, egy kisebb szakadás(2 cm) az egyik oldalán, de használatot nem zavarja.
- Equiline alátét, díjlovas fazon, használt állapotban, képeken mutatok képet a hibáiról. Sötétkék színû.
- Tattini ínvédõ-bokavédõ szett, fekete színû, S-M méret, használt állapotban.
- Pataharang, bõrrel erõsített, dupla tépõzáras, használt állapotban.
- Norton ínvédõ, kék színû, használt állapotban, felületi karcolások vannak rajta, de a bélése és a gumija épp.
- 6 db használt alátét, használtak, teli, és szabott, kék szabott póni méret, szürke teli,fehér teli, fekete zselé tokos szabott, zöld szabott zselétokos, és egy szabott piros.
- ÚJ zabla, üreges, két szertört, a közepe rézbõr van.

Csere is érdekel bármilyen hasznos jó állapotú lófelszerelésre,(Fõleg nyeregre ráfizetéssel is) de más is érdekel. :)

Email címem (kérlek Titeket mindenképpen emailben érdeklõdjetek) Email: nyereg92@citromail.hu

Köszönöm, hogy elolvastad:)

#14220 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 27. - 17:07

[quote name='Kinga92' date='2011.11.25, 21:57' post='909578']
Sziasztok!

Tudom, hogy nem ide tartozik, de azért megpróbálom..
Van néhány felszerelésem amiktõl szeretnék megszabadulni lócsere miatt. SOS! Pécsen megtekinthetõk és átvehetõk, máshová postázni tudom. Hibáikról leírást adok és képet küldök róla.
Képeket kérésre küldök, és kérésre mérek.
Email címem: nyereg92@citromail.hu

Szia!

Majd reklámozom a lányoknak!!
Szia mekkmek

#14221 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 1. - 18:02

Sziasztok! Tud valaki vmit a Lánycsóki srácról????

#14222 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 8. - 8:04

Nem volt szemtanú, minden találgatás, de szomorú tény hogy valaki ilyen drága árat fizessen szeretett hobyjáért.
http://www.lovasok.h...dex.php?i=65107

#14223 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 14. - 18:50

Nem volt szemtanú, minden találgatás, de szomorú tény hogy valaki ilyen drága árat fizessen szeretett hobyjáért.
http://www.lovasok.h...dex.php?i=65107

Szeasz :yeah:

Köszi az infót de ezt mi is láttuk. :hupp: :hupp: Sajnálom a srácot nagyon,aki ennyire szerette a lovát...
Látom tart még itt a bojkott!! :guny: :guny:
mekkmek

#14224 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 15. - 9:27

Szeasz :yeah:
Látom tart még itt a bojkott!! :guny: :guny:
mekkmek

Nincs bojkott csak mindenki az ARCKÖNYV-re költözött. A közösségi oldalak lassan lefagyasztanak minden más csatornát, gondolom ez otthon is érezhetõ.

#14225 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 24. - 18:34

Nincs bojkott csak mindenki az ARCKÖNYV-re költözött. A közösségi oldalak lassan lefagyasztanak minden más csatornát, gondolom ez otthon is érezhetõ.

Szasztok :yeah:

A szeretet öleljen körbe Minden lóbarátot KARÁCSONYKOR! :guny: :guny:
mekkmek

#14226 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 26. - 8:50

Hali :yeah: BRANCO NAGYON BOLDOG 18-adik SZÜLINAPOT :yeah: :guny: :guny: :kocc: :kocc: :kocc: :ang: mekkmek

#14227 Jimi

Jimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 159 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 26. - 11:47

Halihó Lovasok, és Lótalanok! Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok, Branco, Neked boldog szülinapot is! Szolgálati közlemény! Immár hagyományõrzõ jelleggel december 31-én várunk minden kedves lovas, és nem nem lovas barátunkat a már-már szokásosnak mondható évbúcsúztató koccintásra a western shopba. Nyitás 9-órakor, a szokásos módon, az üzletház 13 óráig lesz nyitva. Ha valaki utána érkezne, riasszon telefonon. Puszi, pacsi mindenkinek: Jim :kocc:

#14228 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 1. - 17:58

Boldog új évet mindenkinek! :)

#14229 branco

branco

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 692 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 2. - 10:29

Hali :yeah:
BRANCO NAGYON BOLDOG 18-adik SZÜLINAPOT :yeah: :guny: :guny: :kocc: :kocc: :kocc: :ang:
mekkmek

Köszönöm szépen!
BUÉK mindenkinek!

#14230 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 27. - 21:55

Nem hiányzik valahonnan egy ló?
cikk

#14231 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 30. - 19:22

Ha le volt soványodva, akkor nem hiszem, hogy hiányzik a gazdájának.

#14232 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 2. - 19:16

Chilly! Nagyon kiváncsi ember vagyok. És mindjárt letelik a harmadik hétvége!

#14233 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 3. - 9:53

Ennek három oka van: 1. az izgalom fokozása 2. így legalább rendszeres látogatója vagy a lapnak 3. a honlap-szerkesztõ program kifingott De majd most, hogy térdig fog érni a hó! ;) (és sikerült az új szerkesztõt letöltenem :))

#14234 DED

DED

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 624 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 4. - 13:31

:) csak azért, hogy egy hónapig én szerepeljek utolsó hozzászólóként

Edited by DED, 2012 március 4. - 13:32.

#14235 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 7. - 9:25

Ha már tollat ragadtál a kútfõdet is használhattad volna, az emlékirataid szinezésére. Ha pedig itt vagyok jelentem elkezdtem a 2012-es lovasidényt és komoly fogadalmakat tettem, talán az egyik: meglátogatom Ded barátomat. :D Most írjál valami újat hogy utolsó lehess! ;)

#14236 Ritmus

Ritmus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 157 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 8. - 19:46

Kazi Ilyen látogatást nekünk is ígértél ;) A 2012-es lovas idényt mi is elkezdtük :yeah:

#14237 DED

DED

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 624 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 9. - 15:26

Tudtam, hogy nem bírjátok ezt elviselni! :dev: A 2012. évi lovasidény nálunk érdeklõdés hiányában elmarad. Csak éljük az egyszerû tanyasiak életét. Lószar, lószar, lószar, széna, lószar, lószar, széna. De legalább megy rutinból :mad:

#14238 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 12. - 8:22

Hétvégén elmentem kertet rendezni orfûre, természetesen lóháton.
Fokozatos javulás látszik a munkakedvünkben és a kondíciónkban. Ami oda 210 percig tartott vissza csak 140. Most már Beremend sem tûnik olyan messzinek! :D
Ritmus köszi a TÁNCOT! :yeah: Ez már a második táncház volt ugyan mindig 100 felett van a létszám de közülünk kevesen látogatják! :dev:

#14239 Ritmus

Ritmus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 157 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 13. - 20:12

Nincs mit köszönni Kazi... örültem hogy ilyen jó táncosom volt :yeah: Nagyon jó volt a táncház!!! :guny:

#14240 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 23. - 15:43

Négyesünnepben a komlói kemény maggal, és néhány lovassal kibõvülve, vendégeskedtünk Papp Józsi SZELLÕI tanyáján. Jó kis kétnapos lovaglás kerekedett belõle, kulináris élményekkel fûszerezve.