Pécs és környéke
Közzétéve 2011 május 8. - 14:37
Misu! Boldog névnapot!!!
Közzétéve 2011 május 8. - 18:33
Közzétéve 2011 május 8. - 18:42
Most beszéltem Babcival telefonon és modta,hogy Szászváron megtalálták és már úton van hazafelé ,nem esett semmi baja(annyi,hogy rohadtul éhes)!Állítólag megvan!
Kaziék most kérték a lószállítót, hogy menjenek érte. Ha jól értettem Szászvár környékérõl hozzák vissza.
Edited by Milky Way, 2011 május 8. - 18:42.
Közzétéve 2011 május 8. - 19:26

Közzétéve 2011 május 9. - 10:15
Edited by Bogárka, 2011 május 9. - 10:58.
Közzétéve 2011 május 9. - 10:47

Nagyon sok emberrõl kiderült, milyen segítõkész mennyire lehet számítani emberekre!
Nagyon sok emberrõl kiderült, milyen segítõkész! Végül befogták ugyan a Kedvest, de köszönet jár a sok Embernek aki mind Õt kereste! Volt aki lóval, volt aki a két lábán, volt aki hintóval, kocsival, majdnem még sárkányrepülõvel is... szóval sokan sokféleképpen!
Nem cifrázom, nagyon szépen köszönöm!!! Mondanám, hogy meghálálom, de sem pénzem nincs annyi hogy elosszam köztetek - hogy mindenki jól járjon - sem szavak hogy kifejezzem hálám!
Így majd valamit ki kell találnom

Millió köszönet!
Közzétéve 2011 május 9. - 10:51

Közzétéve 2011 május 9. - 11:34
Közzétéve 2011 május 9. - 12:20

Közzétéve 2011 május 9. - 12:27
Közzétéve 2011 május 9. - 12:30
Edited by Marcsi, 2011 május 9. - 12:43.
Közzétéve 2011 május 9. - 13:21
Én írtam a bamára. Eddig bírtam. Marcsi, én is aggódtam, körülbelül szombat késõ délutánra higgadtam le...Nyanya:
Hétfõire!!! Ma olvastam.
Amúgy nekem is illene megtanulnom 10ig elszámolni...amennyire aggódtam... baszki szerintem számolni is elfelejtettem...
AMúgy a bamára próbáltak írni a többiek a realitásnak megfelelõ dolgokat, de az oldal KREATÍV HOZZÁÉRTÕ szerkesztõi nem tették ki!!!!
És most megnézem a naplót.
Közzétéve 2011 május 9. - 18:46
Remélem már mindenki jól van és kiheverte a tragédiát...Herci is szépen gyógyul!!

Juj nézzétek mit találtam...2010.május elején ehhez hasonló lovas dolog történt...ez a május eleje nem valami szerencsés idõ.
http://www.vasnepe.h..._lovak_4es_fout
Közzétéve 2011 május 9. - 22:25
Közzétéve 2011 május 10. - 8:40
Szasztok
Nem volt semmi,legalább 20-évet öregedtem,de megérte :yeah: mert mekklett ;)
Vénkecske!
Akkor ott a komlói benzinkútnál, már azért voltál olyan jóképû, mert rajtad volt a +20 év? Már ezért megérte. Vannak olyan fickók, kik sokkal jobban néznek ki idõsebb korban, mint fiatalon.
Most hallottam - Vénkecske, mikor lesz a " Kedves Túra "? Még frissek a ló emlékei, faggasd ki, hogy merre járt, végig járjuk, aztán jót nevetünk, hogy mennyi és milyen elméleteket gyártottunk, eszeltünk ki - emberi ésszel!
Hölgyek, Urak!
Ha ennek így kellett történnie, akkor azért történt így! Az események ilyen ismeretében így is összehozta, megtartotta a csapatot. Nem hiszem, hogy a társaság nagyrésze, átpártól a "Délmecsekiharántcsíkosezüstöshátútorokratámadólépcsõháziaranyhörcsögõt tenyésztõk" egyesületéhez.
A jót megtartani, a kevésbé jót szebbé, jobbá tenni, aztán mosolyogni.
Most ez szól a "dobozból"
Legyen szép napotok, de ne csak az égitesttõl és ne csak ma!
Közzétéve 2011 május 10. - 10:04

Közzétéve 2011 május 10. - 10:21
Közzétéve 2011 május 10. - 11:24

Edited by Nyanya, 2011 május 10. - 11:26.
Közzétéve 2011 május 10. - 11:35
Kazi írását olvasva, javítanám a hozzászólásomat:
"Az események ilyen ismeretében így is összehozta, megtartotta a csapatot" - a csapat egy részét.
A szervezõknek éppen elég lelkiteher a megtörténtek (mégha "szerencsésen" is végzõdött) feldolgozása, még ezen állapottal is találkoznak...., röviden, ez nagyon szomorú. Ha nem lesz BaRKa III. akkor az ez miatt!
Én pedig a magam részérõl csatlakozom az elõttem szólókhoz. Bogárka felajánlotta, hogy visszafizeti a már befizetett nevezési költséget, de meggyõzõdéssel visszautasítottam. Ettem, ittam, a lovam is kapott szénát, vizet, helyet, melegedtem a tûznél, hallgattam a zenét...Ennyi a minimum, szerintem is
Nyanya!
Könnyen melegedtél, mert protekciód volt a tûzrakónál

Közzétéve 2011 május 10. - 12:17

Edited by Nyanya, 2011 május 10. - 13:03.
Közzétéve 2011 május 10. - 13:36
Sziasztok!
Mindenkinek köszönök mindent a hétvégén történtek kapcsán, nem részletezném hogy kinek mit.
Gondolkodjunk el azon hogy akár volt verseny akár nem azért ez meg volt rendezve millió perc és forint rá lett áldozva, oly módon hogy valakik a zsebükbõl megelõlegezték. Mindenki evett, ivott, etetett, itatott, aludt, kelt, zenét halgatott, szórakozott, megtöltötte a mellékhelyiséget,...stb egyszóval jelenlétével vagy jelenlétének hírkeltésével költségekbe keverte a szervezõket /az erkölcsi mellett anyagiakba is/. Felhívom kedves lovasbarátaim és ellenségeim figyelmét hogy aki még nem fizetett a mai napig nevezési díjat /AMI NEM CSAK A LOVAS VERSENY KÖLTSÉGEIT/ hanem a felmerült egyebek egy RÉSZÉT is magában foglalja.Tehát ajándékot így is mindenki kapott!
Nem ragozom tovább, aki még nem fizetett az tegye meg ha visszakérte fizessen újra! Most még csendben név nélkül megteheti de pár nap mulva a névsort is felteszem. Fizetési feltételekrõl érdeklõdni lehet Nagy Erika 06 20 5384258
Haragudni rámkell az Erika tudta nélkûl írtam ezeket a sorokat
Egyetértek!!!!!!!!

És én abba sem vagyok biztos, hogy ha esetleg ebbõl bírság lesz, azt nem kellene-e összedobni, mindenki amennyit épp nélkülözni tud.

Edited by Women, 2011 május 10. - 13:38.
Közzétéve 2011 május 10. - 13:51

Közzétéve 2011 május 10. - 13:54
Legközelebb szólj, megyünk Attilával tüzet rakni ;)Utoljára hajtásban fáztam ennyire, de ott nem lett ilyen jó tûz!
Közzétéve 2011 május 10. - 17:23
Nagy öröm hogy "Minden jó, ha a vége jó!" Kedves megkerült, a sérült pacik gyógyulnak...
Legközelebb szólj, megyünk Attilával tüzet rakni ;)
Csak a "TéZSé" el ne törje a balta nyelet

Közzétéve 2011 május 10. - 19:57
Minden jó érzésû ember igazat ad Kazinak!!! :yeah: Legalább ebben tudunk segíteni a szervezõknek!
Nagy öröm hogy "Minden jó, ha a vége jó!" Kedves megkerült, a sérült pacik gyógyulnak...
Csak a "TéZSé" el ne törje a balta nyelet
Szasztok :yeah:
Még mindig kiráz a hideg ha az elmult hétvégére gondolok,de ezt elnyomja azon emberek joósága, kitartása kikkel eggyütt lehettünk :yeah:

Bár ezt csak olyanokrol tudom elmondani kikre lehet számitani a bajban is,nem csak a buliba- "adj mán egy sört" - emberekrõl beszélek :yeah:
Vegye tudomásul MINDENKI hogy MI akik ott voltunk,átéltük a bajt s végül az örömöt is,hisz mekklettek szerettet lovacskáink :guny: :guny: mi a bajban összefogtunk és összetartozunk

Bogárka ránk számithatsz,csatlakozom a jóérzésü résztvevõkhöz, az összes bocissal eggyüt :guny: :kocc:
Ha valaki nem tudná a telszámomat 06 20 970 55 54-ha lovat kell keresni jövök :yeah: :yeah: :yeah:
mekkmek
Közzétéve 2011 május 10. - 20:08
a sérült pacik gyógyulnak...
basszus képzeljétek végre lefeküdt!!! igaz a 4.lábára még nem tud támaszolni ,de letud feküdni!!!Tiszta jó!

Közzétéve 2011 május 11. - 15:09

Közzétéve 2011 május 11. - 20:54
Még egy kis okoskodás aztán többet nem hallotok.
Téves gondolkodás az hogy szervezõ meg nem szervezõ, itt csak lovasok voltak. Amikor én jelentkeztem a BARKA-ra azzal bíztam meg a Komlói és Komló közeli lovasokat hogy helyettem mivel nekem messze van és lusta vagyok meg anyagias,

Szasztok :yeah:
Egyet értek veled ,lusta vagy,deee azé a Baátom :guny: Egyébként Mindenben :yeah:
Ákosnak szuper kis paradicsoma van,panasz nem lehet rá :yeah:
Aki nem jött el, és kéri vissza a pénzt,attól mekk kellene kérdezni,hogy hol bulizhat ennyi pénzért 3-napig
:mad: :mad: Bogárka küld vissza neki,biztos kenyérre kell,majd össze dobjuk az agyilag rászorultaknak a részét :yeah: Szomoru vagyog,pedig idáig örültem,hogy azért a paccok mekkvannak,és minden joóra fordult,hát nem.Mert mindig vannak,szarrágó,sznob lótartók"nem lovasok"akik nem hagyják,hogy mi joól érezzük magunkat. :( Mert nekik ez fáj :guny: :guny: Ne hagyjuk hogy igy legyen,csak rajtunk mulik,"õk" nem számitanak :(
mekkmek
Közzétéve 2011 május 11. - 22:02
Közzétéve 2011 május 12. - 5:27

Edited by Chilly, 2011 május 12. - 5:37.
Közzétéve 2011 május 12. - 7:00
rendõrségnek bejelentette a teherautós,hogy elütött egy lovat és a szélvédõje oda lett...kártérítést kér tõlem...4nap után mit akar?
Szerinted nem jogos??? ( hozzád köthetõ a "kárt okozó" )
Közzétéve 2011 május 12. - 7:20
Közzétéve 2011 május 12. - 8:16
Cili, én is leírtam már fészbúkon...Milky!
Face-en már leírtam, kérdezz meg egy ügyvédet!
Jogos is, mert te vagy a kárt okozó tulaja, jogtalan is, mert a károsult meg otthagyta, és elhajtott.
Hosszasan lehet pereskedni ez ügyben, de sztem érdemes elkerülni, és megegyezni.
Egyébként Herci hogylétérõl adhatnál majd infot! Csak hogy tudjuk, mi van vele....
Valójában miért is ne hajtott volna el, amikor a lovak a baleset után tovább rohantak? Ott kevertek a rendõrök, valószínû szólt nekik, hogy ez történt, mivel tudtak róla, utána már semmi értelme nem volt ott várakoznia. Amúgy pedig tükörrõl és lámpáról volt szó, szélvédõrõl egyáltalán nem.
Ha az én lovam lett volna, akkor tõlem kérnék a kártérítést. És így, hogy már mindenféle fórumon leírtad, hogy a te lovad lett "elgázolva", sajnos ennek nyoma van. Így bizonyítható...
Beszélj TZS-vel, vagy kérdezd Beam-et.
Hercegnek pedig mielõbbi gyógyulást.
Edited by Nyanya, 2011 május 12. - 8:17.
Közzétéve 2011 május 12. - 8:45
Közzétéve 2011 május 12. - 9:04
Edited by cili111, 2011 május 12. - 9:05.
Közzétéve 2011 május 12. - 9:53
Cili! én nem akarok pereskedni sõt semmi mást tenni csak a lovammal lenni és ápolgatni...Még Dottore hívta fel aput,hogy van egy jó ügyvéd ismerõse,ugyanis a rendõrségen jelentkezett a teherautós,hogy elütött egy lovat és az egész szélvédõje oda lett és ,hogy fizessünk kártérítést...na most nem hiszem,hogy én pánikoltam be és csináltam nagy ügyet...apát is meglepte,hogy így 4 nap után kér kártérítést...Oké, nem voltam tisztában a körülményekkel. És nem tisztem ítélkezni, ahogy sztem nem is tettem.
Én csak arra szerettem volna felhívni Milky figyelmét, hogy vegyen figyelembe minden szempontot, és tájékozódjon, mielõtt bármilyen lépést is tenne, vagy bármit is mondana bárkinek, mert a jog nem tisztességre, vagy jóérzésre alapoz, hanem törvényekre.
Viszont akkor lehet nem egy kocsisról bezsélünk ha csak egy lámpa és egy tükör tört be??
Közzétéve 2011 május 12. - 10:28
Közzétéve 2011 május 12. - 10:28
Közzétéve 2011 május 12. - 10:54
Cili! én nem akarok pereskedni sõt semmi mást tenni csak a lovammal lenni és ápolgatni...Még Dottore hívta fel aput,hogy van egy jó ügyvéd ismerõse,ugyanis a rendõrségen jelentkezett a teherautós,hogy elütött egy lovat és az egész szélvédõje oda lett és ,hogy fizessünk kártérítést...na most nem hiszem,hogy én pánikoltam be és csináltam nagy ügyet...apát is meglepte,hogy így 4 nap után kér kártérítést...
Viszont akkor lehet nem egy kocsisról bezsélünk ha csak egy lámpa és egy tükör tört be??
Milky lehet te nagykorú vagy már de keresõképtelen és apád a törvényes képviselõd. Sajnos õ elkövette azt a hibát hogy hátba támadta a barátait, akik igazán tudtak volna segíteni. Ezek után nem tudom mi lesz a folytatás de nem is itt vagy a facebookkon dõl el. Szerintem ezt a vonalat most egy ideig amig konkrét tények, vallomások, jegyzõkönyvek, elõ kerülnek és a rendõrség hozzáállása ki nem derûl nem kéne tovább feszegetni. Sok tudatlan, ismeret hiányos embertõl pedig sem hozzászólást sem tanácsot ne várj mert mégjobban félre siklik az ügy. Ez csak fölösleges hangolódás gerjedelem, semmi értelme ne feszítsd tovább. A legnagyobb jóindulattal és lovasbaráti üdvözlettel: ÉN