Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Pécs és környéke

• Please log in to reply
14283 válasz a témához

#14041 branco

branco

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 692 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 8. - 14:37

Remélem meglesz az a ló. Szóljatok ha igen.

Misu! Boldog névnapot!!!

#14042 vibe

vibe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 64 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 8. - 18:33

Állítólag megvan! Kaziék most kérték a lószállítót, hogy menjenek érte. Ha jól értettem Szászvár környékérõl hozzák vissza.

#14043 Milky Way

Milky Way

Csikó

• Fórumtag
  • 1.419 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 8. - 18:42

Állítólag megvan!

Kaziék most kérték a lószállítót, hogy menjenek érte. Ha jól értettem Szászvár környékérõl hozzák vissza.

Most beszéltem Babcival telefonon és modta,hogy Szászváron megtalálták és már úton van hazafelé ,nem esett semmi baja(annyi,hogy rohadtul éhes)!

Edited by Milky Way, 2011 május 8. - 18:42.

#14044 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 8. - 19:26

Minden jó, ha a vége ló. :) Misunak boldog névnapot!

#14045 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 8. - 20:20

BARKA

Vén Kecske! A BARKA feliratra Kattints!
:yeah:

Edited by Gabrosz, 2011 május 8. - 20:21.

#14046 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 9. - 10:15

Sziasztok! A hétvégével kapcsolatban szeretnék néhány szót szólni. Mindenkinek szeretném megköszönni a rengeteg segítséget és együtt mûködést!!!!!!! Most nem sorolnék neveket, mert nem szeretnék senkit kihagyni a listából, úgyis mindenki tudja, hogy ki mit tett. Hihetetlen mód sajnálom, hogy ez az egész így alakult!!!!!!!!!!!!!!!! Mindenkitõl elnézést szeretnék kérni, amiért ez az egész hétvége így jött össze, hogy kitörtek a lovak, hogy a sokak által várt találkozó nem a megszokott jó hangulatban telt el. Úgy érzem, hogy mindenkinek nagy csalódás volt ez az egész hétvége, amit nagyon sajnálok! :((((( Sokan vártuk és készültünk erre az eseményre.....és ez lett belõle. Mindemellett, örülök, hogy ilyen sokan összefogtunk és a bajban együtt voltunk!!! Azt gondolom, hogy ez az igazi lényeg és fontos dolog!!! Úgy gondolom, rengeteget tanult mindenki a hétvégén. Nem csak mi (talán írhatom többes számban) szervezõk, hanem ti, mint részt vevõk is. Részleteket most nem írnék, mert nem lenne elég az oldal. Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy ne mutogassunk egymásra, hogy ki mit hibázott, kinek mit csinált a lova stb, hanem legyen az elõttünk, hogy komolyabb baj, igazi tragédia nélkül ért véget a hétvége és, hogy szerencsésen meg lett az utolsó ló is. Én mindenkitõl elnézést kérek a mi hibáinkért és hiányosságainkért. Még egyszer megköszönöm mindenkinek a segítséget és odaadást!!! A lovaknak és embereknek gyors gyógyulást, és további kellemes lovazást kívánok mindenkinek!!! Nagy Erika

Edited by Bogárka, 2011 május 9. - 10:58.

#14047 Marcsi

Marcsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 107 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 9. - 10:47

Az ember hibázik, és a hibáiból tanul.. ez így sikerült... A tavalyi pöpec volt pótolja az idei dolgokat is :) Teljesen mindegy mi miért történt - lényeg - hogy már minnenki biztonságban van!

Nagyon sok emberrõl kiderült, milyen segítõkész mennyire lehet számítani emberekre!

Nagyon sok emberrõl kiderült, milyen segítõkész! Végül befogták ugyan a Kedvest, de köszönet jár a sok Embernek aki mind Õt kereste! Volt aki lóval, volt aki a két lábán, volt aki hintóval, kocsival, majdnem még sárkányrepülõvel is... szóval sokan sokféleképpen!

Nem cifrázom, nagyon szépen köszönöm!!! Mondanám, hogy meghálálom, de sem pénzem nincs annyi hogy elosszam köztetek - hogy mindenki jól járjon - sem szavak hogy kifejezzem hálám!

Így majd valamit ki kell találnom :kir:

Millió köszönet!

#14048 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 9. - 10:51

Bogárka! Véleménye mindenkinek lehet, és ezt el is mondhatja, természetesen lehetõleg kulturált módon. A másokra ujjal mutogató, mocskolódó piszkálódásokat szerintem lazán engedd el a füled mellett, még ha marhára nehéz is. Történt, ami történt, hogy miért, arról megint csak vannak elképzelések a fejekben, ezeken se húzd fel magad. Én elkövettem azt a hibát, hogy megtettem, most itt füstölgök, puffogok magamban, és nem értem, hogy miért ilyen ez a világ. Érkezik egy hír, és úgy csapnak le rá, mint a dögkeselyûk. A BAMÁ-n konkrétan van olyan hozzászólás, hogy ha találkoznék a szerzõjével, addig ütném, amíg mozog, és utána azért még rugdosnám is kicsit. Az én lovam is elment. Az én lovam is az utolsók közt került elõ, reggel fél hétkor. Senkinek nem kívánom azt az éjszakát...Voltak, akik velem együtt átélték, akiknek ugyanúgy odakinn volt a lova, akik ugyanúgy összeomolva ültek virradatig a tûz mellett. És keresték a miértekre a választ. Voltak, rengetegen, akik mellettünk voltak, próbáltak minket vigasztalni. És lesték az eget, hogy mikor oszlik már a sötétség...mikor lehet újrakezdeni a keresést. Volt már szerencsétlenül végzõdött lovas rendezvény, és lesz is még. Jól írod, tanultunk rengeteget, de a jó pap is holtig, állítólag. Kapunk még hideget, meleget, de minden csoda három napig tart. És ha Komlóra kell mennem Hozzátok, Ákosékhoz, bárhová lóval, szívesen megyek. Okosabban, és tüske nélkül... :)

#14049 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 9. - 11:34

Nyanya! Köszönöm szépen! És ne olvasd a bama és hasonló fórumokat, mert a végén agygörcsöt kapsz. Az elõbb én is elolvastam az összes hozzászólást, de többet meg sem fogom nyitni. Néhány íráson én is felháborodtam, de mire a végére értem, csak nevettem és sajnáltam azokat az embereket! Tudod név nélkül könnyen írogat az ember minden félét. Én mindig is azt mondtam, ha vkinek baja van a másikkal vagy véleménye van, akkor vagy álljon oda és mondja meg a szemébe, vagy adjon hozzá legalább egy igazi, és nem kitalált nevet is mellé. Amúgy meg nem vagyunk egyformák, mindenkinek meg van a saját véleménye, kinek ilyen, kinek olyan, és mindenkinek más stílusban, de ez már csak talán a gyerekszoba meglétére vagy a nem meglétére vezethetõ vissza. Ilyen az ember, szeret bele szólni mindenbe, és véleményt nyilvánítani, még olyan témában is, ami nem az õ dolga, vagy nem ért hozzá. esetleg szereti az erejét fitogtatni, mert ki ha én nem, majd én megmutatom, hogy.....és hiába segítesz önzetlenül õt még akkor sem érdekli, mert õ az erõs, és nagyhatamú.... Lehet sokunknak (bele érte engem is) meg kéne tanulni lehiggadni, végig gondolni a történteket, a mondani valónkat, és utána kinyilatkoztatni.

#14050 Marcsi

Marcsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 107 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 9. - 12:20

Olvastátok a Dunántúli újságban a cikket? Már oda is megfirkantották micsoda távlovagló versenyre készültünk :D Egyébként meg, legfeljebb jövõre mobil karámmal megyünk :D facebookon már beszéltünk róla :)

#14051 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 9. - 12:27

A szombatira gondolsz, Marcsi? Én leragadtam a BAMÁ-nál, de sajnos nem tudtam hozzászólni, mert nem voltam regisztrálva (szerencsére). Mostanra meg higgadtam annyit, hogy lesz@rom. Még nekem is meg kell tanulnom tízig számolni...az ilyen esetekre legalábbis.

#14052 Marcsi

Marcsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 107 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 9. - 12:30

Nyanya: Hétfõire!!! Ma olvastam. Amúgy nekem is illene megtanulnom 10ig elszámolni...amennyire aggódtam... baszki szerintem számolni is elfelejtettem... AMúgy a bamára próbáltak írni a többiek a realitásnak megfelelõ dolgokat, de az oldal KREATÍV HOZZÁÉRTÕ szerkesztõi nem tették ki!!!!

Edited by Marcsi, 2011 május 9. - 12:43.

#14053 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 9. - 13:21

Nyanya:

Hétfõire!!! Ma olvastam.
Amúgy nekem is illene megtanulnom 10ig elszámolni...amennyire aggódtam... baszki szerintem számolni is elfelejtettem...

AMúgy a bamára próbáltak írni a többiek a realitásnak megfelelõ dolgokat, de az oldal KREATÍV HOZZÁÉRTÕ szerkesztõi nem tették ki!!!!

Én írtam a bamára. Eddig bírtam. Marcsi, én is aggódtam, körülbelül szombat késõ délutánra higgadtam le...
És most megnézem a naplót.

#14054 Milky Way

Milky Way

Csikó

• Fórumtag
  • 1.419 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 9. - 18:46

Nagyon szépen köszönöm a segítségeket és a jó kívánságokat!Én úgy vagyok vele,hogy balesetek és hibák nemcsak a lovaséletben vannak, hanem a hétköznapi dolgokbnál is megjelennek.Tanulságos hétvége ,amibõl lehet tanulni nekem is meg másoknak is,még olyanoknak is akik nem vettek részt rajta.
Remélem már mindenki jól van és kiheverte a tragédiát...Herci is szépen gyógyul!!:) Köszönöm mégegyszer mindenkinek a segítséget!!!És ha valakit ez megnuygtat akkor a hülye cikkekhez csak annyit,hogy mindeki nagyon okos szokott lenni,de ha velük történnek ezek akkor lehet másképpen állnak hozzá...vagy nem gondolnak bele,hogy az ember nem tökéletes lény,igenis hibázik és ha tudja kijavítja.Annak kellene örülni,hogy senkisem halt meg és meglett az összes ló.Jóbulást mindenkinek és jó pihenést!:)

Juj nézzétek mit találtam...2010.május elején ehhez hasonló lovas dolog történt...ez a május eleje nem valami szerencsés idõ.

http://www.vasnepe.h..._lovak_4es_fout

#14055 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 9. - 22:25

Szasztok Nem volt semmi,legalább 20-évet öregedtem,de megérte :yeah: mert mekklett ;) Én is köszönöm azoknak a segitségét akik részt vettek a lovak keresésében :yeah: : Jobbulást a sérült paciknak. Elnézést kérek a vasárnap kora reggeli kitörésemért,de mikor minden ló meglett ugy éreztük,hogy kicsit magunkra maradtunk.A társaság nagy részének elfogyott a lelkesedése a kereséssel kapcsolatban,és jópáran a buli folytatását latolgatták :confused: Ha Kedvest találtam volna mekkk elsõnek,nekem ez eszembe sem jutott volna, mig nincs meg mindenki kedvence. Ezeket a sorokat nem vitatémának szántam,és ne is legyen!!!!Akkor én igy éreztem,és ezért volt,bocs . Külön megköszönöm a vasárnapi keresést,mert ez már csak Kedvesrõl szólt,ki lóháton,ki gyalog vette ki a részét a kutatásban Kora délutánra már mindenhonnan érkeztek ismerõsök,Pécsröl,Szabolcsfalubol,Misináról,Somogyból,Nagykozárbol,több Csajszit,Fiukat most láttuk elõször. Segitettek a Sásdi,a Komlói rendõrök,Komló környéki falvak polgár õrei. Legalább 8-10 autónyi ember vizsgálta a szakadó esõbe az erdõben a nyomokat Mikor már reményt vesztve a tesco,és a benzinkut kamera felvételeit néztük a kitartó kis csapattal,gatyáig átázva,mekkcsörrent Babci telója (18.30) A komlói rendörségröl telefonáltak,hogy Mázaszászváron befogtak egy fekete vágott sörényü lut :guny: :kocc: Még nem volt 100% a siker,de közülünk mindenki tudta, MEGVAN az utolsó kujtorgó is :guny: :guny: :guny: Nem tudom,hogyan örül egy tásaság ha nyer a lotton,de valami ilyen lehet :yeah: A hétvége olyan volt mint a tavalyi,felejthetetlen,és megyünk jövõre is :kocc: :kocc: Bogárka nincs miért elnézést kérned,szerintem :yeah: :guny: :kocc: mekkmek

#14056 Szürke Bagoly

Szürke Bagoly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 162 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 8:40

[quote name='Vén kecske' date='2011.05.09, 23:25' post='884416']
Szasztok
Nem volt semmi,legalább 20-évet öregedtem,de megérte :yeah: mert mekklett ;)

Vénkecske!
Akkor ott a komlói benzinkútnál, már azért voltál olyan jóképû, mert rajtad volt a +20 év? Már ezért megérte. Vannak olyan fickók, kik sokkal jobban néznek ki idõsebb korban, mint fiatalon.

Most hallottam - Vénkecske, mikor lesz a " Kedves Túra "? Még frissek a ló emlékei, faggasd ki, hogy merre járt, végig járjuk, aztán jót nevetünk, hogy mennyi és milyen elméleteket gyártottunk, eszeltünk ki - emberi ésszel!

Hölgyek, Urak!
Ha ennek így kellett történnie, akkor azért történt így! Az események ilyen ismeretében így is összehozta, megtartotta a csapatot. Nem hiszem, hogy a társaság nagyrésze, átpártól a "Délmecsekiharántcsíkosezüstöshátútorokratámadólépcsõháziaranyhörcsögõt tenyésztõk" egyesületéhez.

A jót megtartani, a kevésbé jót szebbé, jobbá tenni, aztán mosolyogni.
Most ez szól a "dobozból"
Legyen szép napotok, de ne csak az égitesttõl és ne csak ma!

#14057 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 10:04

Sziasztok! Mindenkinek köszönök mindent a hétvégén történtek kapcsán, nem részletezném hogy kinek mit. Gondolkodjunk el azon hogy akár volt verseny akár nem azért ez meg volt rendezve millió perc és forint rá lett áldozva, oly módon hogy valakik a zsebükbõl megelõlegezték. Mindenki evett, ivott, etetett, itatott, aludt, kelt, zenét halgatott, szórakozott, megtöltötte a mellékhelyiséget,...stb egyszóval jelenlétével vagy jelenlétének hírkeltésével költségekbe keverte a szervezõket /az erkölcsi mellett anyagiakba is/. Felhívom kedves lovasbarátaim és ellenségeim figyelmét hogy aki még nem fizetett a mai napig nevezési díjat /AMI NEM CSAK A LOVAS VERSENY KÖLTSÉGEIT/ hanem a felmerült egyebek egy RÉSZÉT is magában foglalja.Tehát ajándékot így is mindenki kapott! Nem ragozom tovább, aki még nem fizetett az tegye meg ha visszakérte fizessen újra! Most még csendben név nélkül megteheti de pár nap mulva a névsort is felteszem. Fizetési feltételekrõl érdeklõdni lehet Nagy Erika 06 20 5384258 Haragudni rám :dev: kell az Erika tudta nélkûl írtam ezeket a sorokat

#14058 Jimi

Jimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 159 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 10:21

Én a megem részérõl a legteljesebb mértékben egyetértek Kazival. Így korrekt a dolog a házigazdákkal, és a szervezõkkel szemben.

#14059 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 11:24

Én pedig a magam részérõl csatlakozom az elõttem szólókhoz. Bogárka felajánlotta, hogy visszafizeti a már befizetett nevezési költséget, de meggyõzõdéssel visszautasítottam. Ettem, ittam, a lovam is kapott szénát, vizet, helyet, melegedtem a tûznél, hallgattam a zenét...Ennyi a minimum, szerintem is :)

Edited by Nyanya, 2011 május 10. - 11:26.

#14060 Szürke Bagoly

Szürke Bagoly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 162 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 11:35

Hegyentúliak!
Kazi írását olvasva, javítanám a hozzászólásomat:
"Az események ilyen ismeretében így is összehozta, megtartotta a csapatot" - a csapat egy részét.
A szervezõknek éppen elég lelkiteher a megtörténtek (mégha "szerencsésen" is végzõdött) feldolgozása, még ezen állapottal is találkoznak...., röviden, ez nagyon szomorú. Ha nem lesz BaRKa III. akkor az ez miatt!

Én pedig a magam részérõl csatlakozom az elõttem szólókhoz. Bogárka felajánlotta, hogy visszafizeti a már befizetett nevezési költséget, de meggyõzõdéssel visszautasítottam. Ettem, ittam, a lovam is kapott szénát, vizet, helyet, melegedtem a tûznél, hallgattam a zenét...Ennyi a minimum, szerintem is :)

Nyanya!
Könnyen melegedtél, mert protekciód volt a tûzrakónál :), mi meg jól kihasználtuk, hogy nem csak rád szállt a tûz melege. Még szerencse, hogy "TéZSé" eltörte a baltanyelet, így mégnagyobb hasábok lettek odarakva. Utoljára hajtásban fáztam ennyire, de ott nem lett ilyen jó tûz!

#14061 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 12:17

Piszok hideg volt, a tûztõl két lépésre már vacogtak a fogaim. És szerintem a lelkiállapotom még rá is tett egy lapáttal. Attilám aggódott is értem rendesen. Nem hívõ, de egész éjjel azon imádkozott, hogy Mátka is elõkerüljön a többivel. És amikor kiderült, hogy Kedves is úton van hazafelé, az már csak pont volt az i-re... :ang:

Edited by Nyanya, 2011 május 10. - 13:03.

#14062 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 13:36

Sziasztok!
Mindenkinek köszönök mindent a hétvégén történtek kapcsán, nem részletezném hogy kinek mit.

Gondolkodjunk el azon hogy akár volt verseny akár nem azért ez meg volt rendezve millió perc és forint rá lett áldozva, oly módon hogy valakik a zsebükbõl megelõlegezték. Mindenki evett, ivott, etetett, itatott, aludt, kelt, zenét halgatott, szórakozott, megtöltötte a mellékhelyiséget,...stb egyszóval jelenlétével vagy jelenlétének hírkeltésével költségekbe keverte a szervezõket /az erkölcsi mellett anyagiakba is/. Felhívom kedves lovasbarátaim és ellenségeim figyelmét hogy aki még nem fizetett a mai napig nevezési díjat /AMI NEM CSAK A LOVAS VERSENY KÖLTSÉGEIT/ hanem a felmerült egyebek egy RÉSZÉT is magában foglalja.Tehát ajándékot így is mindenki kapott!
Nem ragozom tovább, aki még nem fizetett az tegye meg ha visszakérte fizessen újra! Most még csendben név nélkül megteheti de pár nap mulva a névsort is felteszem. Fizetési feltételekrõl érdeklõdni lehet Nagy Erika 06 20 5384258
Haragudni rám :dev: kell az Erika tudta nélkûl írtam ezeket a sorokat

Egyetértek!!!!!!!! :dev: Ez nem sok pénz, szerintem senkinek nem a napi betevõjéhez kell.
És én abba sem vagyok biztos, hogy ha esetleg ebbõl bírság lesz, azt nem kellene-e összedobni, mindenki amennyit épp nélkülözni tud. :ang:

Edited by Women, 2011 május 10. - 13:38.

#14063 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 13:51

:huh:

#14064 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 13:54

Utoljára hajtásban fáztam ennyire, de ott nem lett ilyen jó tûz!

Legközelebb szólj, megyünk Attilával tüzet rakni ;)

#14065 Ritmus

Ritmus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 157 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 17:23

Minden jó érzésû ember igazat ad Kazinak!!! :yeah: Legalább ebben tudunk segíteni a szervezõknek!

Nagy öröm hogy "Minden jó, ha a vége jó!" Kedves megkerült, a sérült pacik gyógyulnak...

Legközelebb szólj, megyünk Attilával tüzet rakni ;)

Csak a "TéZSé" el ne törje a balta nyelet :D

#14066 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 19:57

Minden jó érzésû ember igazat ad Kazinak!!! :yeah: Legalább ebben tudunk segíteni a szervezõknek!

Nagy öröm hogy "Minden jó, ha a vége jó!" Kedves megkerült, a sérült pacik gyógyulnak...
Csak a "TéZSé" el ne törje a balta nyelet :D

Szasztok :yeah:

Még mindig kiráz a hideg ha az elmult hétvégére gondolok,de ezt elnyomja azon emberek joósága, kitartása kikkel eggyütt lehettünk :yeah: :D
Bár ezt csak olyanokrol tudom elmondani kikre lehet számitani a bajban is,nem csak a buliba- "adj mán egy sört" - emberekrõl beszélek :yeah:
Vegye tudomásul MINDENKI hogy MI akik ott voltunk,átéltük a bajt s végül az örömöt is,hisz mekklettek szerettet lovacskáink :guny: :guny: mi a bajban összefogtunk és összetartozunk :D Többen nem értik amiröl én beszélek,de én ezen nem is csodálkozom :huh:Ennek egyetlen oka van, MERT BENNÜNK VAN LÓSÁG :yeah:Aki velünk volt az tudja,érzi, hogy itt nem semmi dolgot éltünk át közösen,és csak a joó szerencsének köszönhetjük,hogy nem történt haláleset :( Persze vannak akik azt is egy vállránditással elintézték volna, de õk nem közülünk valók,igy nem számit mit mondanak,s gondolnak :P Kérlek benneteket ne üljetek fel "mindenkinek"mert nem érdemes.

Bogárka ránk számithatsz,csatlakozom a jóérzésü résztvevõkhöz, az összes bocissal eggyüt :guny: :kocc:
Ha valaki nem tudná a telszámomat 06 20 970 55 54-ha lovat kell keresni jövök :yeah: :yeah: :yeah:
mekkmek

#14067 Milky Way

Milky Way

Csikó

• Fórumtag
  • 1.419 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 20:08

a sérült pacik gyógyulnak...

basszus képzeljétek végre lefeküdt!!! igaz a 4.lábára még nem tud támaszolni ,de letud feküdni!!!Tiszta jó! :)

#14068 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 11. - 15:09

Még egy kis okoskodás aztán többet nem hallotok. Téves gondolkodás az hogy szervezõ meg nem szervezõ, itt csak lovasok voltak. Amikor én jelentkeztem a BARKA-ra azzal bíztam meg a Komlói és Komló közeli lovasokat hogy helyettem mivel nekem messze van és lusta vagyok meg anyagias, :Pénzt fáradságot idõt nem sajnálva hozzanak össze egy lovasbulit 50-ed magamnak oklevéllel kupával kajával piával zenével stb nem írom végig. Aztán ha kész vannak szóljanak, elmegyek kimulatom magamat és a végén fizetek akár jól éreztem magam akár nem! Tehát kvázi elõleget kértem tõlük! Az Ákos pedig csak mivel megteheti helyet adott ehhez, hogy ne az erdõben kelljen hálni 3 napig. Gondolom a háta közepére nem hiányzott hogy széttapossuk szétszarjuk a legelõjét letaroljuk a telkét és mindenét összepiszkítsunk és összetörjünk. :eek: Tehát összegzem a fent írtakat, itt nincs semmiféle szervezõ csak 60 db :ang: ÉN !!! :eek: És itt mindenki gyõztes és vesztes vagy aminek nevezi magát tök mindeggy. Aki jelentkezett de nem jött el az úgy járt mind a Nílusi hajóutas aki lekéste azt,: A JEGYE BÁNJA !!! Többet errõl nem akarok és nem is fogok írni, Aki értette de nem fizet lelke rá bíróságra nem lesz adva de engem barátjának ne nevezzen! Aki szeretne fizetni de nem értette meg hogy miért kell: tovább ne gondolkodjon ó menthetetlen, de elõtte még adja fel a csekket, aztán ha annyi lesz mint én talán megvilágosodik. :yeah: Western mindhalálig :yeah:

#14069 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 11. - 20:54

[quote name='kazi' date='2011.05.11, 16:09' post='884687']
Még egy kis okoskodás aztán többet nem hallotok.

Téves gondolkodás az hogy szervezõ meg nem szervezõ, itt csak lovasok voltak. Amikor én jelentkeztem a BARKA-ra azzal bíztam meg a Komlói és Komló közeli lovasokat hogy helyettem mivel nekem messze van és lusta vagyok meg anyagias, :Pénzt fáradságot idõt nem sajnálva hozzanak össze egy lovasbulit 50-ed magamnak oklevéllel kupával kajával piával zenével stb nem írom végig. Aztán ha kész vannak szóljanak, elmegyek kimulatom magamat és a végén fizetek akár jól éreztem magam akár nem! Tehát kvázi elõleget kértem tõlük! Az Ákos pedig csak mivel megteheti helyet adott ehhez, hogy ne az erdõben kelljen hálni 3 napig. Gondolom a háta közepére nem hiányzott hogy széttapossuk szétszarjuk a legelõjét letaroljuk a telkét és mindenét összepiszkítsunk és összetörjünk. :eek: Tehát összegzem a fent írtakat, itt nincs semmiféle szervezõ csak 60 db :ang: ÉN !!! :eek: És itt mindenki gyõztes és vesztes vagy aminek nevezi magát tök mindeggy. Aki jelentkezett de nem jött el az úgy járt mind a Nílusi hajóutas aki lekéste azt,: A JEGYE BÁNJA !!! Többet errõl nem akarok és nem is fogok írni, Aki értette de nem fizet lelke rá bíróságra nem lesz adva de engem barátjának ne nevezzen! Aki szeretne fizetni de nem értette meg hogy miért kell: tovább ne gondolkodjon ó menthetetlen, de elõtte még adja fel a csekket, aztán ha annyi lesz mint én talán megvilágosodik. Western mindhalálig

Szasztok :yeah:

Egyet értek veled ,lusta vagy,deee azé a Baátom :guny: Egyébként Mindenben :yeah:

Ákosnak szuper kis paradicsoma van,panasz nem lehet rá :yeah:

Aki nem jött el, és kéri vissza a pénzt,attól mekk kellene kérdezni,hogy hol bulizhat ennyi pénzért 3-napig
:mad: :mad: Bogárka küld vissza neki,biztos kenyérre kell,majd össze dobjuk az agyilag rászorultaknak a részét :yeah: Szomoru vagyog,pedig idáig örültem,hogy azért a paccok mekkvannak,és minden joóra fordult,hát nem.Mert mindig vannak,szarrágó,sznob lótartók"nem lovasok"akik nem hagyják,hogy mi joól érezzük magunkat. :( Mert nekik ez fáj :guny: :guny: Ne hagyjuk hogy igy legyen,csak rajtunk mulik,"õk" nem számitanak :(
mekkmek

#14070 Milky Way

Milky Way

Csikó

• Fórumtag
  • 1.419 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 11. - 22:02

rendõrségnek bejelentette a teherautós,hogy elütött egy lovat és a szélvédõje oda lett...kártérítést kér tõlem...4nap után mit akar?

#14071 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 5:27

... mindegy :)

Edited by Chilly, 2011 május 12. - 5:37.

#14072 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 7:00

rendõrségnek bejelentette a teherautós,hogy elütött egy lovat és a szélvédõje oda lett...kártérítést kér tõlem...4nap után mit akar?

Szerinted nem jogos??? ( hozzád köthetõ a "kárt okozó" )

#14073 cili111

cili111

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 94 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 7:20

Milky! Face-en már leírtam, kérdezz meg egy ügyvédet! Jogos is, mert te vagy a kárt okozó tulaja, jogtalan is, mert a károsult meg otthagyta, és elhajtott. Hosszasan lehet pereskedni ez ügyben, de sztem érdemes elkerülni, és megegyezni. Egyébként Herci hogylétérõl adhatnál majd infot! Csak hogy tudjuk, mi van vele....

#14074 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 8:16

Milky!

Face-en már leírtam, kérdezz meg egy ügyvédet!
Jogos is, mert te vagy a kárt okozó tulaja, jogtalan is, mert a károsult meg otthagyta, és elhajtott.
Hosszasan lehet pereskedni ez ügyben, de sztem érdemes elkerülni, és megegyezni.

Egyébként Herci hogylétérõl adhatnál majd infot! Csak hogy tudjuk, mi van vele....

Cili, én is leírtam már fészbúkon...
Valójában miért is ne hajtott volna el, amikor a lovak a baleset után tovább rohantak? Ott kevertek a rendõrök, valószínû szólt nekik, hogy ez történt, mivel tudtak róla, utána már semmi értelme nem volt ott várakoznia. Amúgy pedig tükörrõl és lámpáról volt szó, szélvédõrõl egyáltalán nem.
Ha az én lovam lett volna, akkor tõlem kérnék a kártérítést. És így, hogy már mindenféle fórumon leírtad, hogy a te lovad lett "elgázolva", sajnos ennek nyoma van. Így bizonyítható...
Beszélj TZS-vel, vagy kérdezd Beam-et.
Hercegnek pedig mielõbbi gyógyulást.

Edited by Nyanya, 2011 május 12. - 8:17.

#14075 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 8:45

Akkor már én is hozzászólok..... Rendõr helyszínelt is a baleset után, (jegyzõkönyv készült és ami ilyenkor a szokás) és még hajnalban, amikor bementem a rendõrségre tõlem is kérdezték a ló gazdájának nevét és címét. Amúgy, ha van lakásbiztosítás, akkor arra fizet a biztosító minden további nélkül. Szóval, elõször gondolkozni kell, megnézni mik a lehetõségek, nem pedig pánikolni, mindenféle szervet megmozgatni, hogy az én saramat más vigye el...

#14076 cili111

cili111

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 94 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 9:04

Oké, nem voltam tisztában a körülményekkel. És nem tisztem ítélkezni, ahogy sztem nem is tettem. Én csak arra szerettem volna felhívni Milky figyelmét, hogy vegyen figyelembe minden szempontot, és tájékozódjon, mielõtt bármilyen lépést is tenne, vagy bármit is mondana bárkinek, mert a jog nem tisztességre, vagy jóérzésre alapoz, hanem törvényekre.

Edited by cili111, 2011 május 12. - 9:05.

#14077 Milky Way

Milky Way

Csikó

• Fórumtag
  • 1.419 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 9:53

Oké, nem voltam tisztában a körülményekkel. És nem tisztem ítélkezni, ahogy sztem nem is tettem.
Én csak arra szerettem volna felhívni Milky figyelmét, hogy vegyen figyelembe minden szempontot, és tájékozódjon, mielõtt bármilyen lépést is tenne, vagy bármit is mondana bárkinek, mert a jog nem tisztességre, vagy jóérzésre alapoz, hanem törvényekre.

Cili! én nem akarok pereskedni sõt semmi mást tenni csak a lovammal lenni és ápolgatni...Még Dottore hívta fel aput,hogy van egy jó ügyvéd ismerõse,ugyanis a rendõrségen jelentkezett a teherautós,hogy elütött egy lovat és az egész szélvédõje oda lett és ,hogy fizessünk kártérítést...na most nem hiszem,hogy én pánikoltam be és csináltam nagy ügyet...apát is meglepte,hogy így 4 nap után kér kártérítést...
Viszont akkor lehet nem egy kocsisról bezsélünk ha csak egy lámpa és egy tükör tört be??

#14078 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 10:28

Szélvédõrõl nem volt szó. De beszélj Ákossal, vagy Bogárkával. Én sem voltam a toppon, amikor péntek éjjel errõl beszéltünk...

#14079 cili111

cili111

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 94 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 10:28

Csak nem.... Lehet, hogy csak összekuszálódtak az infók. Minden esetre remélem minden elrendezõdik elõbb-utóbb!

#14080 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 10:54

Cili! én nem akarok pereskedni sõt semmi mást tenni csak a lovammal lenni és ápolgatni...Még Dottore hívta fel aput,hogy van egy jó ügyvéd ismerõse,ugyanis a rendõrségen jelentkezett a teherautós,hogy elütött egy lovat és az egész szélvédõje oda lett és ,hogy fizessünk kártérítést...na most nem hiszem,hogy én pánikoltam be és csináltam nagy ügyet...apát is meglepte,hogy így 4 nap után kér kártérítést...
Viszont akkor lehet nem egy kocsisról bezsélünk ha csak egy lámpa és egy tükör tört be??

Milky lehet te nagykorú vagy már de keresõképtelen és apád a törvényes képviselõd. Sajnos õ elkövette azt a hibát hogy hátba támadta a barátait, akik igazán tudtak volna segíteni. Ezek után nem tudom mi lesz a folytatás de nem is itt vagy a facebookkon dõl el. Szerintem ezt a vonalat most egy ideig amig konkrét tények, vallomások, jegyzõkönyvek, elõ kerülnek és a rendõrség hozzáállása ki nem derûl nem kéne tovább feszegetni. Sok tudatlan, ismeret hiányos embertõl pedig sem hozzászólást sem tanácsot ne várj mert mégjobban félre siklik az ügy. Ez csak fölösleges hangolódás gerjedelem, semmi értelme ne feszítsd tovább. A legnagyobb jóindulattal és lovasbaráti üdvözlettel: ÉN