Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Pécs és környéke

• Please log in to reply
14283 válasz a témához

#13881 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 25. - 14:34

Döde, szombatra neveznék, és éhes is leszek!
Köszi:
Nyanya

És még friss az infó: hozok magammal még egy embert. De majd nyilatkozik a saját "tollából" :yeah:

Én vagyok az, aki még szombatra nevezne. És nyilatkozom saját "tollamból". Mennék, ennék és innék is!!! :D

#13882 Beam

Beam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 484 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 25. - 17:18

Döde, vasárnap mennénk ketten. Szép napot ! :kocc: Beam

#13883 Jimi

Jimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 159 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 25. - 17:59

Szia Döde! Wasárnap jönnék egyedül, éhes leszek, és szomjas is. (sofõrködök, csak lesz egy kút a tanyán) :-)

#13884 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 25. - 18:19

Közel a tó, tán elég lesz :rolleyes:

#13885 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 26. - 11:10

Sziasztok!

Összeállt az április 2-3.-i nyílt nap programja:

04.02. (szombat)

04.03. (vasárnap)

Amennyiben többen szeretnék kipróbálni a lovakat, sorsolni fogunk!

Helyszín: Pogány, Ideál lovas klub
Tel: 06-30-2694832

Most kérném ismét a jelentkezéseket ide felírni (Ebéd igényt is) és hozzon magával mindenki még egy fõt! :dev:

Szia Döde!

Én is jelentkeznék szombatra, de lehet vasárnap is ott lennék, egyenlõre egyedül. Ha változik a létszámom :rolleyes: , akkor még a hét elején jelzem. Ebédet én is szeretnék, és a cetlire már most felírhatjátok a nevemet, ha sorsolásra kerülne a sor. (lókipróbálás)

Köszi és nagyon várom.
A szép idõt elkezdtem intézni.... :D

#13886 Döde

Döde

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 113 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 26. - 20:07

Sziasztok! Nagyon örülök a sok érdeklõdõnek !:yeah: Feladtam a számolást. . . . :rolleyes: (Nem kellett volna a számomat is megadni :gm: ) A házigazdánk elõkerítette a falu legnagyobb bográcsát, jöhet mindenki! :yeah: Sör, bor, pálinka. . . lehet inni is. Kivéve a próbálkozóknak! :ang: Köszi . .. .

#13887 goyo

goyo

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 27. - 22:33

Üdv Lovasok!
Sajna lemaradtam a hétvégi tanulmánybuliról, -különbözõ családi események miatt- gondolom aki ott volt annak hasznos élmény volt.
Viszont:
Megvolt új lovacskánk elsõ terepezése. Andival kilovagoltunk csütörtök délután. (Aki még nem tudná Kazi új lovának féltesóját vettük meg.)
Tök nyugisan teljesített. Kicsit összeszedte magát mióta nálunk van, és jót tett neki(k) a Bükkösdi tábor.
Neki kellett elöl mennie, hogy ne teljesen a Papsajtra támaszkodjon, de nyugodtan viselte, még egy megriadásnál is teljesen kontrollálható maradt, a kezdõ lovas ellenére is. Szerencsére :)
Alakul a kicsike.
Készítettem képet is: Honey

#13888 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 27. - 22:53

Üdv Lovasok!
Sajna lemaradtam a hétvégi tanulmánybuliról, -különbözõ családi események miatt- gondolom aki ott volt annak hasznos élmény volt.
Viszont:
Megvolt új lovacskánk elsõ terepezése. Andival kilovagoltunk csütörtök délután. (Aki még nem tudná Kazi új lovának féltesóját vettük meg.)
Tök nyugisan teljesített. Kicsit összeszedte magát mióta nálunk van, és jót tett neki(k) a Bükkösdi tábor.
Neki kellett elöl mennie, hogy ne teljesen a Papsajtra támaszkodjon, de nyugodtan viselte, még egy megriadásnál is teljesen kontrollálható maradt, a kezdõ lovas ellenére is. Szerencsére :)
Alakul a kicsike.

Ügyesek vagytok, csak így tovább!! :yeah:

#13889 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 28. - 8:10

Üdv Lovasok!
Viszont:
Alakul a kicsike.

Szis Goyo!

Semmirõl nem maradtál le, maximum a Music Pubban megrendezésre került country buliról. :) Mert a cowboy képzés a'la Döde (csak poén nem megsértõdni a néven!!!) ;) , majd csak most hétvégén lesz. Én meg nagyon szurkolok, hogy jó idõ legyen, nem mintha nem lenne fedeles, de az embernek napsütésben akkor is jobb a kedve. :D
Jah és Andinak üzenek, hogy jól néznek ki a lovával!!! :yeah:

Döde!

Hogy a számolást nehezítsem, még szeretném mindkét napra bejelenteni az öcsémet és barátnõjét!!! :D (Poór Ágnes és Szabó Mihály)

A country bulira visszatérve, nagyon jól éreztem magam. Jó volt a zene, és a táncosok is odatették magukat rendesen, csináltuk a hangulatot. :D Remélem minél hamarabb lesz újra ilyen buli. :yeah: :yeah:

Edited by Women, 2011 március 28. - 8:11.

#13890 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 28. - 8:30

Üdv Lovasok!

Alakul a kicsike.

EZ A BESZÉD! :kir: Hajrá Andi. :yeah: /Már ideje volt./ :dev:

N.H.S. bemutató jó volt, 3 út a lovak szívéhez.Sóskuti lovarda, osztályos hely.

Ketten szombaton. Azt meglátjuk lehet vasárnap is.

#13891 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 28. - 10:07

/Már ideje volt./ :dev:

Mindennek akkor van az ideje, amikor a ló és lovasa is megérett rá. Semmit nem kell siettetni. :)

Andi!

Ha olvasod a fórumot, akkor az ilyen beszólásokkal ne foglalkozz!!! :rolleyes: ;) Te döntsd el, hogy mikor és minek van itt az ideje. És meglátod meg lesz az eredménye. :)

#13892 Ritmus

Ritmus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 157 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 28. - 19:30

Üdv Lovasok!
Viszont:
Alakul a kicsike.

Üdvözöljük a lovasok között Andit! :guny: Öröm látni az új lovat és lovasát! :yeah:

Edited by Ritmus, 2011 március 28. - 20:03.

#13893 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 29. - 17:58

Csibito, boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#13894 KING

KING

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 31. - 19:02

Sziasztok. Krisztián vagyok,a Szamosvári István mostoha fia. Szeretnék szólni,hogy Istvánnál 1000 db. kocka bála, réti széna,250Ft/db áron eladó! Ha nektek kell,vagy esetleg ismerõseiteknek,légyszi hívjátok Istvánt,a 30/377-1614-es számon. Köszönöm szépen! Szép estét nektek!

#13895 Döde

Döde

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 113 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 31. - 19:38

Sziasztok. Krisztián vagyok,a Szamosvári István mostoha fia.
Szeretnék szólni,hogy Istvánnál 1000 db. kocka bála, réti széna,250Ft/db áron eladó!
Ha nektek kell,vagy esetleg ismerõseiteknek,légyszi hívjátok Istvánt,a 30/377-1614-es számon.
Köszönöm szépen! Szép estét nektek!

Szia!

Lucernátok nincs véletlenül?

Kedves Women!

Remélem valóban jó idõ lesz! :yeah:

Nem képzés lesz, hanem nyílt edzés, kipróbálási lehetõséggel. Nem érzem magam elég felkészültnek, hogy én képezzek lovasokat. :rolleyes: Természetesen el fogom mondani, hogy mit miért teszek. Ha valaki ebbõl tud profitálni, annak csak örülök! :ang:

Egyébként jobban izgulok mint egy verseny elõtt!

Nagyon várom már, remélem jó buli lesz! :yeah:

#13896 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 31. - 19:44

Szia!

Kedves Women!

Nem képzés lesz, hanem nyílt edzés, kipróbálási lehetõséggel. Nem érzem magam elég felkészültnek, hogy én képezzek lovasokat. :rolleyes: Természetesen el fogom mondani, hogy mit miért teszek. Ha valaki ebbõl tud profitálni, annak csak örülök! :ang:

Döde!
Ne izgulj! Majd segítünk!! :) Figyelni fogunk minden szavadra és mozdulatodra, csak mint egy jó diák. :rolleyes:

A jó idõ az tuti biztos!! Kérdezd meg Beamet :rolleyes: És biztos nem sértõdik meg senki, ha folytatom a T/1 személyt, hogy már mi is nagyon várjuk!!!!!! :yeah:
Szuper lesz!!

#13897 Döde

Döde

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 113 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 31. - 19:47

:cool: Köszi!

#13898 branco

branco

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 692 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 31. - 20:06

Sziasztok. Krisztián vagyok,a Szamosvári István mostoha fia.
Szeretnék szólni,hogy Istvánnál 1000 db. kocka bála, réti széna,250Ft/db áron eladó!
Ha nektek kell,vagy esetleg ismerõseiteknek,légyszi hívjátok Istvánt,a 30/377-1614-es számon.
Köszönöm szépen! Szép estét nektek!

Hello Dorcow! :dev: Üdv itt. :)

#13899 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 1. - 7:22

Kedves Women!

Rajtunk nem múlik!!! Kérdezz meg bátran bárkit!!! :yeah: :kir: :yeah: :kir:

Edited by Women, 2011 április 1. - 7:22.

#13900 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 1. - 9:24

Kedves Döde! A jó idõ garantált, ugyanis Women és Beam nem egy helyen tartózkodnak majd ezen a hétvégén. A rossz nyelvek szerint ugyanis Õk a Nagy Esõcsinálók, ha együtt lovagolnak, tuti a bõrig ázás. :dev: :D Bár ez az elmélet az utóbbi idõben megdõlni látszik, de azért jobb résen lenni :rolleyes: A bulihangulatról pedig gondoskodunk :yeah:

#13901 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 2. - 5:56

[quote name='Döde' date='2011.03.31, 19:38' post='877802']
Szia!

Szasztok :yeah:

Berkesden van még néhány guriga lucerna ha igaz,utána érdeklõdöm. :guny: :guny:
Kellene egy telszám :yeah:

Joó szórakozást,és napos idõt :guny: :guny: :kocc:
mekkmek

#13902 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 8:17

Kedves Döde! :kir:

A hétvége szuper volt!!!
Személy szerint én nagyon örülök, hogy itt vagy a közelünkben!!!
Egyenlõre még a hétvége hatása alatt állok, és össze kell szednem a gondolatomat, és fel kell ébredjek az álomból, hogy elmondhassam, mennyire nagyszerûen éreztem magam ezen a hétvégén!!!
Nekem hatalmas élmény volt, hogy találkozhattam a kis "csapatoddal", segítõiddel és, hogy ilyen szuperszonikus lovakat kipróbálhattam!!!!!!!

Még egyszer köszönöm szépen!!! :yeah:

Nagy Erika

Edited by Bogárka, 2011 április 4. - 8:19.

#13903 Szuzy

Szuzy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 255 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 8:54

Iza!! Boldog szülinapot!!!!!!!!!! :kocc: :kocc: Döde! Én is nagyon köszönöm a hétvégét!!! Szuper volt, legközelebb talán a lovaglást is bevállalom. :D Ha jól számoltam már csak 32 éjszaka és BaRKa ! :kir: Remélem sokan jöttök! ;) Szép napot! :ang:

Edited by Szuzy, 2011 április 4. - 9:07.

#13904 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 9:45

Posted Image Posted Image Na most akkor mi van?

Iza! Boldog szülinapot!!!!!!

Posted Image Posted Image

Edited by Gabrosz, 2011 április 4. - 9:58.

#13905 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 9:47

Iza!

Nagyon boldog születésnapot kívánok!!! Posted Image

Döde!

Köszönök szépen a hétvégi lehetõséget. :) Rá kellett jönnöm, hogy közel nem tudok annyit, mint amennyit szeretnék. :( És az, ami kívülrõl nagyon egyszerûnek tûnik, az valójában nagyon sok munkát igényel. A társaságra is ráfért, hogy meglássa, hogy mennyi hiányossága van a lovaglásban. Hiszen más lovagolni, és más ló háton utazni és élvezni, hogy megy alattad a ló. De persze ez ösztönzõleg is hat, hiszen ki ne szeretne fejlõdni a lovas tudásában?!?
Remélem, hogy a lovak nem sínylették meg nagyon a bénázásunkat :D, és azt is hogy esetleg ennek lesz még folytatása. :rolleyes:
Cognac-ot puszilom!!! ;)

Liza

Edited by Women, 2011 április 4. - 9:48.

#13906 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 10:05

Bolygó, isten éltessen!!! Kedves Döde! A hétvége (jobban mondva a szombat) nagyon érdekes, és tanulságos volt :) Sok új, számomra (a snassz, mezei kis hobbi-tereplovas számára) megszívlelendõ dolgot láttam, hallottam. Köszönet érte, hogy összehoztad ezt az egészet, és köszönet mindenkinek, akik megtiszteltek minket azzal, hogy csepegtessenek a tudásukból, elmondják, bemutassák, hogy hogyan lehet jól, szépen, eredményesen lovagolni. Hogy tudván azt, hogy mi munka vár rájuk e hétvége után, hogy az összezavart, "agyonpróbálgatott" lovaikat visszazökkentsék a megszokott kerékvágásba :ang:

#13907 DED

DED

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 624 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 11:20

[quote name='Gabrosz' date='2011.04.04, 09:45' post='878253']
Posted Image Posted Image Na most akkor mi van?

Mi lenne! vannak ördögök, s vannak angyalok. Ilyen a világ :dev:
De az is lehet, hogy a fejemre esik egy autógumi valahonnan! :mad:

Edited by DED, 2011 április 4. - 11:21.

#13908 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 11:50

Meg sárkányok is vannak :D

Posted Image

Meg mondunk tücsköt bogarat.... :rolleyes:

Posted Image

Itt meg fut két ló ;)

Posted Image

#13909 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 11:56

A perverz úristenit neki :D

#13910 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 15:06

Meg sárkányok is vannak :D
Posted Image

Meg mondunk tücsköt bogarat.... :rolleyes:

Posted Image

Itt meg fut két ló ;)

Posted Image

Egészen pontosan három ló fut azon a képen. :D

#13911 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 15:14

Jó volt a Western nap Pogányban köszi mindent most több idõm nincs.

#13912 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 16:31

Egészen pontosan három ló fut azon a képen. :D

Úgy látszik rosszul látok :gm: :gm:
Melyek is? Kutyagoló?

#13913 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 18:49

Két igazi és egy identitás zavaros. :D

#13914 Döde

Döde

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 113 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 21:53

Sziasztok! Nem kell aggódnia senkinek, nem romlottak el a ló állatok! :D Én nagyon örülök, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltatok ránk, de még jobban annak, hogy ennyien kipróbáltátok a lovakat. :yeah: Külön köszönöm Sheriffnek, Virágnak, Tominak, Lindának, Szilárdnak, Kírának, Reginának, Vanesszának és Laurának, hogy idõt, energiát nem sajnálva ilyen komoly bemutatót tartottak nekünk! :yeah: Szintén köszönet Áginak, Zsanettnek és Gyulának a jól tartásért! :kv: Kérnék fotókat!!!!! :kir:

#13915 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 8:08

Sajnos én nem vittem fényképezõgépet, így csak más tollával tudok ékeskedni. :rolleyes: Dorcsi csinált képeket, de eddig csak azokat adta oda, amiken én vagyok. A többit is megszerzem és felteszem. Addig akit érdekel, megnézheti a rólam készült képeket. :rolleyes: :gm: :P
Western Nyílt Edzés Pogány

Edited by Women, 2011 április 5. - 8:09.

#13916 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 8:31

Sajnos én nem vittem fényképezõgépet, így csak más tollával tudok ékeskedni. :rolleyes: Dorcsi csinált képeket, de eddig csak azokat adta oda, amiken én vagyok. A többit is megszerzem és felteszem. Addig akit érdekel, megnézheti a rólam készült képeket. :rolleyes: :gm: :P
Western Nyílt Edzés Pogány

Lehet nálam van a hiba, de én nem tudtalak megnézni Liza :(

#13917 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 8:36

Én sem... :(

#13918 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 9:31

Lehet nálam van a hiba, de én nem tudtalak megnézni Liza :(

Én sem... :(

Nem tudom mi a probléma, de gyorsan orvosolom. :)
Képek újra!!! :)

Most próbáljátok ki!!! :)

Edited by Women, 2011 április 5. - 9:31.

#13919 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 17:03

Döde!

Én is köszönöm, hogy ott lehettem, jó volt a szervezés, nagyon :kir: ok vagytok :) Remekül éreztem magam. És vannak képeim is: Pogány vasárnap

#13920 Szuzy

Szuzy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 255 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 7. - 12:16

http://www.lovasok.h...dex.php?i=57127

Ha vki oltatna, lécci szóljon, átmennék, megfelezhetnénk a benzinköltséget...!

Edited by Szuzy, 2011 április 7. - 12:17.