Üdv Lovasok!
Sajna lemaradtam a hétvégi tanulmánybuliról, -különbözõ családi események miatt- gondolom aki ott volt annak hasznos élmény volt.
Viszont:
Megvolt új lovacskánk elsõ terepezése. Andival kilovagoltunk csütörtök délután. (Aki még nem tudná Kazi új lovának féltesóját vettük meg.)
Tök nyugisan teljesített. Kicsit összeszedte magát mióta nálunk van, és jót tett neki(k) a Bükkösdi tábor.
Neki kellett elöl mennie, hogy ne teljesen a Papsajtra támaszkodjon, de nyugodtan viselte, még egy megriadásnál is teljesen kontrollálható maradt, a kezdõ lovas ellenére is. Szerencsére
Alakul a kicsike.
Készítettem képet is: Honey
Szis Goyo!
Semmirõl nem maradtál le, maximum a Music Pubban megrendezésre került country buliról.

Mert a cowboy képzés a'la Döde
(csak poén nem megsértõdni a néven!!!) ;) , majd csak most hétvégén lesz. Én meg nagyon szurkolok, hogy jó idõ legyen, nem mintha nem lenne fedeles, de az embernek napsütésben akkor is jobb a kedve.
Jah és Andinak üzenek, hogy jól néznek ki a lovával!!! :yeah:
Döde!
Hogy a számolást nehezítsem, még szeretném mindkét napra bejelenteni az öcsémet és barátnõjét!!!

(Poór Ágnes és Szabó Mihály)
A country bulira visszatérve, nagyon jól éreztem magam. Jó volt a zene, és a táncosok is odatették magukat rendesen, csináltuk a hangulatot.

Remélem minél hamarabb lesz újra ilyen buli. :yeah: :yeah:
Edited by Women, 2011 március 28. - 8:11.