Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Pécs és környéke

• Please log in to reply
14283 válasz a témához

#13841 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 14:29

Nyanyanéni, te még melózol? :D

#13842 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 15:46

Isten éltessen sokáig Ded!! :ang: :ang: :) :)

#13843 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 17:49

Sok Boldog Névnapot kívánok én is :)

#13844 DED

DED

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 624 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 20. - 9:41

Isten éltessen sokáig Ded!! :ang: :ang: :) :)

Köszönöm mindenkinek, talán egyszer koccintuk is rá közösen.

Sok Boldog Névnapot kívánok én is :)

Köszi Zsófi!
látogass meg egyszer minket, ha erre jársz, hogy koccinthassunk is rá! :)

#13845 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 20. - 11:05

Gabinéni, kabbe.hu :D DED, Janóval nem lehet koccintani, maximum kávéval :kv: És megint otthon felejtetted a zsákod???

#13846 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 20. - 11:15

Na idefigyusz Nyanyanéni! Hiába viszi az ember lyánya zsákban a meleget DEDhez, mikor elég érthetõen elmondta, hogy csak KEDDEN bontja ki a zsákot. :gm: Na.

#13847 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 20. - 11:25

Na jó. Ha kedd, hát kedd...De egy kis elõzetest azért produkálhatott volna. :rolleyes: :)

Edited by Nyanya, 2011 március 20. - 11:25.

#13848 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 20. - 19:24

Sziasztok :D Remélem sikerült Mindenkinek kipihenni az esti vigadalmat :yeah: :guny: :kocc: Nekem kicsit fájt a buksi :rolleyes: Köszönöm a Bükkösdi csapatnak a joó zenét ,mekk a fiataloknak a szuper táncbebutatót :guny: :guny: Nagyon joó müsor volt,senki nem tudta,mékk nekem is mekklepetés volt :yeah: Nagyon tetszett az embereknek :yeah: :yeah: Ismét volt egy joó alkalom,hogy sok lovas találkozzon,beszélgessen és együtt bulizzon. :yeah: :yeah: Remélem aki eljött joól érezte magát,és jövõre a 6-ik Boci bálon is velünk tart :guny: :guny: Mindenkinek köszönöm a megjelenést,és a szép estét :yeah: :yeah: mekkmek

Edited by Vén kecske, 2011 március 20. - 19:27.

#13849 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 20. - 23:43

Hali :yeah:

BOGÁRKA , SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNUNK :yeah: :guny: :kocc: :kocc:
Joó bulizást este ;) ;)
mekkmek

Nagyon köszönöm nektek!
Bulizás megvolt!! Ennyit már rég nevettem és visítoztam a jó kedvtõl!

Azért gondoltam rátok sokat, hogy milyen lehet a bálon......
Remélem jó volt és nélkülem is :rolleyes: roptátok a táncot, jól érezte mindenki magát!!

Bogárka, boldog szülinapot!!!

Köszönöm Nyanya, hogy te is gondoltál rám!!

Bogárka! Neked meg nagyon boldog születésnapot kívánok! Füled érjen bokáig!!! :yeah: :yeah: :yeah:

És neked is köszönöm Women,hogy gondoltál rám! A fülemen pedig már taposok, köszi ezt is :kir: :kir: :gm:

#13850 Ritmus

Ritmus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 157 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 21. - 11:17

Jót buliztunk szombaton a Lovasbálba :kocc: :kocc:
Köszönet a jó szervezésért!

Én még nem hallottam a Bükkösdi zenekart játszani és a Linedanceseket táncolni, de csak gratulálni tudok nekik.
Nagyon jó hangulatot csináltak :guny: :guny: :guny:
Láttam Womenn csizmáját, csudi szép!

Jó volt újra találkozni veletek :guny:

#13851 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 21. - 12:23

Remélem mindenkinek elmúlott a fejfájása, igérem nem teszek fel olyan képeket amitõl most jön elõ valakinek. Teljesség igénye nélkûl a többit a profikra bíztam /Nárcisz, Andi, Rita/ mûszaki hibáért elnézést, kinn hideg benn meleg sok képet törölnöm is kellett a párásodás miatt.

#13852 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 21. - 13:53

Kazi, a képek párásodtak, vagy a szemed? Látom, lecsapták a kezedrõl asszonykádat :gm: :D A csizma pedig az enyém (ami Women lábán csodálatoskodott) és eladó... ;)

#13853 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 21. - 17:41

Remélem mindenkinek elmúlott a fejfájása, igérem nem teszek fel olyan képeket amitõl most jön elõ valakinek. Teljesség igénye nélkûl a többit a profikra bíztam /Nárcisz, Andi, Rita/ mûszaki hibáért elnézést, kinn hideg benn meleg sok képet törölnöm is kellett a párásodás miatt.

Hali :yeah:

Nagyon joók a képek :guny: :guny: :guny: :guny:
mekkmek

#13854 DED

DED

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 624 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 21. - 17:56

Na jó. Ha kedd, hát kedd...De egy kis elõzetest azért produkálhatott volna. :rolleyes: :)

Amit mondtam, megmondtam! értetlen fehércseléd :mad:

#13855 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 22. - 8:10

Amit mondtam, megmondtam! értetlen fehércseléd :mad:

Megkövetlek :) Napsütésre ébredtem :yeah: :kir:

#13856 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 22. - 8:18

A csizma pedig az enyém (ami Women lábán csodálatoskodott) és eladó... ;)

Mielõtt elkótyavetyéled ezt a csizmát, akarok veled tárgyalni róla. :) Mert igazából nekem jól áll.... :D

#13857 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 22. - 8:44

Mielõtt elkótyavetyéled ezt a csizmát, akarok veled tárgyalni róla. :) Mert igazából nekem jól áll.... :D

Ez mondjuk tény :) Én viszont nem tudom hordani, mert szanaszéjjel töri a bokámat. Ez nem a csizma hibája, én vagyok rosszul összerakva :dev:

#13858 branco

branco

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 692 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 22. - 10:12

Ez mondjuk tény :) Én viszont nem tudom hordani, mert szanaszéjjel töri a bokámat. Ez nem a csizma hibája, én vagyok rosszul összerakva :dev:

Bírom az õszinteséged! :gm: ;)

#13859 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 22. - 14:32

Bírom az õszinteséged! :gm: ;)

:ang:

#13860 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 22. - 19:51

Haliló :D

Ezt én is maximálisan igazolhatommm :yeah: :yeah: :yeah: :guny: :guny: :kocc: :kocc:
Csini voltál :rolleyes: :rolleyes:
mekkmek

#13861 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 23. - 7:48

Branco, jó lenne, ha szakítanál kis idõt a nemlétezõbõl, Mogyoró csendesen sírdogál utánad...Na meg mi is, de ez titok ;)

#13862 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 23. - 8:28

Mogyoró kapja be, hogy nem a gazdája után sirdogál.

#13863 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 23. - 8:42

A gazdáját látja minden hétvégén ;) És különben is, ez csak egy ok volt a csábításra :D Utólagos engedelmeddel megadtam a számod egy ismerõsömnek, western lovaglást szeretne tanulni. Látott már lovat . Közelrõl is...:)

Edited by Nyanya, 2011 március 23. - 8:47.

#13864 branco

branco

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 692 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 23. - 21:10

Branco, jó lenne, ha szakítanál kis idõt a nemlétezõbõl, Mogyoró csendesen sírdogál utánad...Na meg mi is, de ez titok ;)

Állok rendelkezésre! Csak szóljatok. Én is sírdogálok, Mogyi után is, és.......
Ma pl. arra jártam és megnéztem Karolinán a jószágokat. A múltkor bükkire kukkantottam be.
Mikor mentek?

#13865 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 8:17

Tegnap voltam :) Vedlés elõsegítõ, vályogburkolat mentesítõ keféléssel örvendeztettem meg Mátkát. Boldogan, lehunyt szemmel fogadta a gondoskodást, egészen addig, míg meg nem érkezett DED, a nagy ételosztó. Onnan kezdve inkább leskelõdött, három lábon imádkozott, nehogy kimaradjon a szórásból. Mindezt aláfestésként Sparko folyamatos, halk, de annál panaszosabb nyüszítése kísérte. Szerintem az anyánkat szidta :gm: Lovagolni nem lovagoltam. Vacsoraidõben nem illik. De legalább kb. addig, míg el nem fogyott a széna, Mátka lónak nézett ki, nem egy bölényszõrû varacskos disznónak. :D Vasárnap délutánra tervezem a kimenetelt, ha be tudnád szervezni, az jó lenne. Tényleg régen láttalak, és hiányzol :)

#13866 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 8:34

Lovagolni nem lovagoltam.

De hogy miért nem fogadtam rá....Posted Image

Edited by Gabrosz, 2011 március 24. - 8:35.

#13867 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 9:09

Azért, mert akár lovagolhattam volna. De csak a fél 4-es buszt értem el, mire kiértem, kivakartam Mátkát a retekbõl (még a fülei is csurom sárosak voltak, sõt, megint fejen állt szerintem, mert az üstökétõl az orráig a feje is, a farka csimbókos...) addigra már szürkült, és érkezett a hideg, és a vacsora. Mivel buszmenetrendhez vagyok kötve, kettõhöz is, így nem hepizhetek éjjel 11-ig, mint rég. Majd nyáron, amikor akár haza is sétálhatok...

#13868 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 10:32

Haliló :D

Ezt én is maximálisan igazolhatommm :yeah: :yeah: :yeah: :guny: :guny: :kocc: :kocc:
Csini voltál :rolleyes: :rolleyes:
mekkmek

Naná, hogy csini voltam!!! Csak mint a vendéglátóink!!! :) Nagyon összeöltöztetek Marcsival!!! :yeah:

Kíváncsi vagyok, hogy az én lovam, hogy néz ki. :eek: Folyamatosan vedlik, és fekszik bele a nagy sárba. És ráadásul szürke ló. :D Azt csak fürdetéssel lehet teljesen tisztára pucolni. :)

Edited by Women, 2011 március 24. - 10:32.

#13869 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 11:19

Jaj nem kell a rizsa Nyanya....mögmondtam hát mögmondtam :D na ugye ;) :kocc:

#13870 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 13:03

Mondtad te a lónak a faxát :D :kocc: meg volt, még maradt egy dobozosom a lakókocsiban, hazafelé meg a busz indulásáig a kocsmában is ittam egyet. Csetényit viszont nem, Jenõ üdvözöl (asszem...), nem volt már szomjas, mire odaértem. Változatosságképp a Colos rágcsált tökmagot, miközben elõjegyzést adott le egy kölökmacskára, ami csak lány lehet, mivel az otthoni kandúr, és nagy ívben lesz@rja az egereket, emellett egész nap alszik, csak enni kel fel. Akkor sem egeret, a finnyás dögje csak konzervkaját eszik, állítólag élete során megevett már vagy egy pótos IFÁ-nyit. Születése után a kiscica maradna a mama mellett kiképzésen, és amikor már biztosan vadászik egérre, pocokra, vakondra, akkor hazavinné. Úgyhogy itt is látszik, hogy a csajok dolgosabbak :yeah: Tehát ennyit tudtam meg, aztán meg jött a busz. Valakik viszont nagyon virgonckodtak a kultúrban, még néztem is, hogy meghosszabbították a lovasbált??? De lehet, hogy csak asszonytorna volt... :kir:

Edited by Nyanya, 2011 március 24. - 13:06.

#13871 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 14:05

Nagyon boldog névnapot kívánok az összes Gáborunknak!!! Elsõsorban gondolok itt Beam-re, Bodor Gáborra...más nem jut eszembe :) :kocc:

#13872 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 17:04

Gáborok boldog névnapot! Ma lovacskáztam egy jó Dórin Laposmezõ fele. Jó volt neki ma is a menõkéje, de azért elfáradt rendesen. Jártunk pocsolyákat és meglestünk egy nagy frufrus kecskét Mecsekpölöskén, na meg szívrohamot kaptunk egy két vadkacsától. Hazafele egyszemélyes rókaûzést tartottam, mivel az egyik bokorból kiugrott a a kis vörös és az úton ment tovább, úgyhogy megnéztük ki a gyorsabb :D Sajna nem tartott sokáig, mert a róka beugrott valami dzsindzsába és inkább jónak láttuk békén hagyni :D Hazaporoszkáltunk, majd kicsit legeltettem a friss gyepen :)

#13873 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 17:55

Boldog névnapot Beamnek és Bodor Gábornak is!!!!!!!!!! :yeah: :kocc:

#13874 Döde

Döde

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 113 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 21:19

Sziasztok!

Összeállt az április 2-3.-i nyílt nap programja:

04.02. (szombat)

9.00 - 9.40 Kezdõ lóval edzés ( kezdõ lépések, alap munka)

9.50 - 10.45 Gyorsasági edzés (Cognac, CD, Bori)

11.00 - 11.45 Díjugrató edzés

12.00 - 13.30 Trail edzés (Wrangler, Pollák Tomi) Wrangler kipróbálása (2-3 fõ részére)

13.30 - 15.00 Ebéd ( Babgulyás baráti áron, szendvicsek) közben videó vetítés :kv:

15.00 - 16.00 Reining edzés (Sheriff, Virág :yeah: )

16.00 - 17.00 Cutting edzés (Sheriff) 1-2 ember kipróbálhatja

17.00 - 18.00 Gyorsasági lovak kipróbálása (Cognac, CD, Bori) 2-2 felnõtt és 2 gyerek részére

18.30 - Retro disco (DJ Ács Gyula)

A szünetekben lasszó edzés és a kérdések megválaszolása :kir: :dev:

04.03. (vasárnap)

9.00 - 10.15 Gyorsasági edzés (Cognac, CD, Bori) lovak kipróbálása 2-2 felnõtt és 2 gyerek részére

10.30 - 12.00 Trail edzés (Wrangler, Pollák Tomi) Wrangler kipróbálása (2-3 fõ részére)

12.00 - 13.00 Ebéd ( Babgulyás baráti áron, szendvicsek) közben videó vetítés :kv:

13.00 - 14.00 Reining edzés (Sheriff, Virág :yeah: )

14.15 - 15.30 Cutting edzés (Sheriff) 1-2 ember kipróbálhatja

15.30 - Érzékeny búcsú és integetés :D :ang:

Az esetleges csúszásokért bocsi! :gm:

Amennyiben többen szeretnék kipróbálni a lovakat, sorsolni fogunk!

Helyszín: Pogány, Ideál lovas klub
Tel: 06-30-2694832

Most kérném ismét a jelentkezéseket ide felírni (Ebéd igényt is) és hozzon magával mindenki még egy fõt! :dev:

#13875 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 22:03

Jön valaki vasárnap és kocsival? Szívesen beszállnánk hozzá 2-3man, mert elég gyér a buszközlekedés.... :rolleyes: 9:30kor megy a pogányi elágazásig valami, onnan messze van a lovi? Vagy van olyan aki onnan kiugrana értünk a buszmegállóig? Elõre is köszi! Szombat sajna nem jó, suli lesz meg délelõtt zh írás :(

#13876 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 25. - 9:27

Most olvastam Kaposváron lesz hétvégén a mesterek tornája akit érdekel.

#13877 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 25. - 10:02

Most olvastam Kaposváron lesz hétvégén a mesterek tornája akit érdekel.

Már van, meg tudjuk, de idén kihagyjuk, szerintem.

Moonlight, az elágazástól szerintem bõ 10, max. 15 perc alatt besétálhatsz a lovardáig. A falu elõtt van, nincs messze, a harkányi útról rá is lehet látni.

Döde, szombatra neveznék, és éhes is leszek!
Köszi:
Nyanya

És még friss az infó: hozok magammal még egy embert. De majd nyilatkozik a saját "tollából" :yeah:

Edited by Nyanya, 2011 március 25. - 10:11.

#13878 DED

DED

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 624 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 25. - 10:34

Isten éltessen minden

Benedeket, Beátát,Emõkét,Gábort,Irént, Hajnalkát!

A jövõ héten:

a Gedeonokat,Augusztákat,Zalánt,Árpádokat,Hugókat, Áronokat és Budákat!

De ezt legalább tiszta szívbõl :)

#13879 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 25. - 13:54

Döde, szombatra neveznék, és éhes is leszek!
Köszi:
Nyanya

Szomjas nem? :D

:yeah:

#13880 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 25. - 14:01

Sörrõl nem volt szó, de ott a közelben a kisbolt, sõt, a kocsma sincs messze :rolleyes: És valószínûnek tartom, hogy nem fognak hagyni minket kiszáradni, jobb híján a lovak is isznak, nem? :dev: Amúgy pedig nem sörözni megyünk :D Kazi, ti mikor?