Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Pécs és környéke

• Please log in to reply
14283 válasz a témához

#13801 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 13. - 1:00

Szia Nyanya!

A dátumot lehet, hogy át kell tennem április 2-3-ra....

ÚÚ, én ennek személy szerint nagyon örülök, mert akkor nem kell osztódnom minimum két felé!!!
(meg aztán a nap végére, vagy inkább másnap reggelre úgy be rúgnék..... mindenkivel kéne innom az egészségemre :kocc: :rolleyes: ;) :))))))))

Edited by Bogárka, 2011 március 13. - 1:07.

#13802 Ritmus

Ritmus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 157 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 13. - 22:15

Köszi MoonLight :kocc: Vén Kecske mi ott leszünk :yeah:

#13803 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 14. - 19:24

Ezt olvassátok el:
Míg egy férfi autóját szerelte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára. Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti. A kórházban a gyermek... elveszítette az összes ujját a törés miatt. Mikor a gyermek megkérdezte az apját, szemében fájó tekintettel: - Apa mikor fognak visszanõni az ujjaim? Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott.Visszament az autójához és többször belerúgott.Saját cselekedetétõl feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte. A gyermek azt írta:."SZERETLEK APA!" A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az EMBEREK VANNAK HASZNÁLVA ÉS A TÁRGYAK SZERETVE! Ezért tart ott az emberiség ahol most.
Mi ne legyünk ilyenek...

Ezt meg hallgassátok:

HÉTVÉGÉN LOVASBÁLLL!!!!!!!!!!!!!!!! :yeah:

mekkmek

Edited by Vén kecske, 2011 március 14. - 20:02.

#13804 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 15. - 8:43

World peace.

#13805 Szuzy

Szuzy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 255 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 15. - 10:18

Sziasztok!

Most már biztos az április 2-3.
A házigazdánk Ács Linda is tart edzést! (díjugratás) :yeah:

Szia!

Moonlight és én is szeretnénk részt venni a hétvégén! Azt le tudnád írni, hogy ha busszal megyünk, hogy jutunk oda? :ang:

#13806 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 15. - 10:33

Sziasztok!

Most már biztos az április 2-3.
A házigazdánk Ács Linda is tart edzést! (díjugratás) :yeah:

Szia!

Moonlight és én is szeretnénk részt venni a hétvégén! Azt le tudnád írni, hogy ha busszal megyünk, hogy jutunk oda? :ang:

Még jönne a barátom is, szóval hárman jönnénk és busszal :)

#13807 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 15. - 21:05

Moon Light! A Linda tanyája Pogányban van, pontosabban elõtte kb 3 méterrel, el se tudsz tévedni és a szemeteket is bökni fogja :) Femától Pogány 6 km, busz jár, de nem tudom milyen gyakran....

#13808 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 16. - 9:44

Sziasztok! Itt volt ez a csodálatos hosszú hétvége, amit szinte teljesen lovaglással töltöttem. Szombaton du. Cilivel, Zsanival és Pókkal elindultunk Bodára. Sütött a nap és a lovak is jókedvûek voltak. Én Domjánnal mentem, hogy elkezdjem megalapozni az erõnlétét a Barka-ra. :D Sokat sétáltunk dombon fel, dombon le. Majd egy húzósabb vágtánál kiderült, hogy a téli pihi, mennyire elpuhította lovacskámat. :) De azért ment vitte a szíve. Bodán kisebb-nagyobb lóevõ tárgyak állták utunkat. Pajkos úgy döntött, hogy Domján már öregebb kóstolják meg õt elsõként. :D Aztán jött egy redõny, amit épp felhúztak, és a lovam is egybõl feldobódott. Onnan kezdve megnéztük még a hidakat is. :D Aztán jöttek kérdõívezõk, akik meg akarták tudni, hogy egyet értünk-e az atom temetõvel, de mikor közöltük, hogy nem vagyunk bodaiak, egybõl nem követtek minket. Aztán ahogy Bodáról kiértünk mentünk egy frankó vágtát, majd meglátogattuk Jim fáját, ahol most nem volt fél whisky legnagyobb bánatunkra. Aztán megtanítottuk a lovakat, hogy attól, hogy dombot látnak és ott máskor vágtázunk, még nem biztos, hogy mindig azt kell. Nem tetszett nekik, de rájöttek mi a dörgés. Aztán ahogy hazafelé vettük az irányt egyszer csak Pajkos elkezdte nézni a talajt és a következõ pillanatban lefeküdt. Cili annyira meglepõdött, hogy elõször csak nézett Zsanira, aztán felkeltette a lovat. Végig röhögtük az utat. Vasárnap a takarítás és háztartás rendbe rakásáról szólt nekem. Meg azért pihentem is. :gm: Hétfõn úgy volt, hogy kimegyünk Kánba lovagolni, de közben Papapája mondta, hogy lehet, hogy kellene Domján vendégek alá. Mondtam, hogy okés, majd máskor bepótolom a káni utat. Így délután vendégekkel, és maradék lóval mentem ki lovagolni. Nagyon élveztem Dorcsival egy jót dumáltunk. Pirike pedig megmutatta, hogy mennyire fél az õzektõl. Papapája legnagyobb örömére. :D Hétfõn délelõtt és délután is egy light-osat lovagoltunk. A nagy melegben így is teljesen leizzadtak a lovak. Még alig mentünk pár száz métert és már csurom vizesek voltak. Még téli bunda van de már késõ tavaszi meleg. :) Szomorúan kellett látnom, hogy az erdõgazdaságok teljesen megbolondultak. :eek: Az erdõket egyre inkább teszik tönkre, bele-bele vágnak az útjukba esõ erdõkbe fiatalosokba. Nem tudom ez hová vezet,, de nagyon durva. A Mecsek ezt nem érdemli meg. A PannonPower meg ebbõl gazdagszik meg. :mad: Némelyik utat is úgy tönkre vágták a nagy gépekkel, hogy alig lehet rajtuk közlekedni. És ezek nem erdészeti termelõ utak, hanem nemzetközi jelölésû turista útvonalak. :( Remélem, hogy ez ellen lehet majd valamit tenni.

#13809 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 16. - 14:26

Sziasztok!

Ha vkinek van felesleges 1%-a az adójából, és még nem döntötte el, hogy hova utaltassa, akkor adok egy tippet. Vagy ha már eldöntötte, és meggondolná magát, akkor légy szíves.....

Adószám: 18322817-1-02
"KOMLÓ-MECSEKFALU" TÉRSÉGE LOVAS SPORTEGYESÜLET

Elõre is köszönjük!!! :yeah:

Edited by Bogárka, 2011 március 16. - 14:26.

#13810 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 16. - 14:55

Még jönne a barátom is, szóval hárman jönnénk és busszal :)

ÉÉn is mennék a lányommal az már öt!

#13811 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 16. - 16:24

Mától változó szabály! FIGYELEM ! A lovak fertõzõ kevésvérûségének gyorsuló ütemû magyarországi terjedése miatt a lóútlevél kiadás rendje az alábbiak szerint változik: A Lóútlevél Iroda az ismeretlen származású, de bélyegzett (0-ás sütés) lovakra 2011.03.16. dátumtól csak abban az esetben állít ki lóútlevelet, ha az igénylõ a kérelemhez mellékeli a fertõzõ kevésvérûségre irányuló vizsgálat mentességet igazoló hivatalos eredményét is ! A vizsgálat költsége az igénylõ ügyfelet terheli !

#13812 Boldog Lo Farm

Boldog Lo Farm

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 16. - 18:53

Sziasztok!

Ha már tavasz. . . A Pollák Tomi ( Trail Magyar bajnok 2010) barátommal kitaláltuk, hogy tartunk egy nyílt edzõ hétvégét.
Lehetõséget szeretnénk biztosítani néhány embernek, hogy kipróbálhassanak jól képzett gyorsasági (Firewater Cognac, No Blues on My CD) és Trail (Wrangler) lovakat, valamint ha lesznek érdeklõdõ gyerekek, nekik a lányaim lovára lesz lehetõségük felülni.
Helyszín: Pogány, Ideál Lovarda.
Idõpont: március 19-20
Program: Szombat délelõtt meg mutatnánk, hogyan készülünk a versenyekre képzett és kezdõ lovakkal, aztán videón néznénk néhány tréninget, majd délután a vállalkozó szellemû jelentkezõk lóra szállhatnak. Vasárnap ugyan ez.

Várunk minden érdeklõdõt, csak kérlek jelezzétek itt a fórumon vagy telefonon. 30/2694832

Szia Döde!

Vanessza szeretne jelentkezni a nyilt hétvégére , ha van rá lehetõség vinnénk a Furát .

Köszönöm:Mariann

#13813 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 16. - 20:35

Sziasztok! Ma született Komlón (Pécstõl nem messze) drótszõrû magyar vizslalánytól és sima szõrû magyar vizslafiútól 8 kis vizslagyerek. 4 fiúcska, és 4 kislány. Szeretnék mindegyiknek gazdát találni. Ha nem sikerül minél hamarabb, akkor sajnos csökkenteni kell a család létszámát legalább 3 fõvel. Ha szeretnétek, vagy tudtok vkit, aki szívesen fogadna egy kedves, okos és szép barátot, kérlek, minél elõbb írjatok. Ha szeretnétek, képet is küldök. Ellõre is köszönöm!!! Bogárka (Erika) Ui: ha szeretnél egy kutyakölyköt, de messze laksz, biztos találunk megoldást, hogy eljusson hozzád! Hisz semmi sem lehetetlen. 12 hét után vihetõk el.

#13814 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 16. - 21:29

Hosszú ünnepek történései:Péntek elõkészítettem a lovakat, Léna a lóvásár óta el lett hanyagolva, Angel-en még csak egyszer ültem. Megjárattam õket hogy szombaton ki tudjunk menni Biával egy körre. Jól vizsgázott Angyalka mind a két napon.A vágtáját még nem tudtam, én a súlyom Bia a félelmei miatt nem próbálta. Vasárnapra meghívtam Moonlightet majd õt bedobom a mélyvízbe, de nem volt semmi hiba, vágtában sincs semmi rosszindulat benne.Átlovagoltunk Heténybe szívósan tartotta az iramot többi lóval, meg vagyok elégedve teljesítményével. Vasárnap elõre kellett :kocc: inni a csikó bõrére. Codyland-ra voltunk hivatalosak csikó torra, megettünk megittunk mindent ahogy illik csak csikó nem volt. Cody két héttel túlhordta a csikaját nem sikerült az idõzítés. Jól kicikiztük a háziakat, hazalovagoltunk és elaludtunk ahogy kell. Éjjel 1-kor sms-re ébredtem azt sem tudtam fiu vagyok vagy lány, de Anita írta hogy kanca :D végre megszületett a kis /JAM/. Ma visszamentem leképezni a kis jövevényt, szép fejlett csikó.

#13815 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 17. - 5:27

Boldog szülinapot Lizaaaaaa!!!!

Kazi, jó lehetett a kaland, és helyes a csikó és a fényképek is tetszenek.

Bogárka, bullterrier esetén befogadó vagyok. ;)

#13816 branco

branco

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 692 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 17. - 6:59

Boldog szülinapot Liza!

Ritmusnak is így utólag boldogot!

(mostanában ritkán vagyok itt)

#13817 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 17. - 7:24

Boldog Születésnapot Liza!! :)

#13818 Ritmus

Ritmus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 157 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 17. - 7:58

Sok boldogságot Liza! :kocc: Köszönöm Branco :yeah: Bogárka remélem lesz gazdi minden kiskutyáta !!!!! Kazi legyen sok örömöd Angyalkába :guny: látom szaporodik az állomány :kir: :kir:

Edited by Ritmus, 2011 március 17. - 8:02.

#13819 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 17. - 8:16

Women, Isten éltessen sokáig!!!
Még kb. 320 évig!

#13820 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 17. - 9:15

Women boldog szülinapot! :yeah: :kocc:

#13821 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 18. - 5:20

Boldog Bogárka titkosszülinapot kívánok!

#13822 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 18. - 8:57

Boldog Bogárka titkosszülinapot kívánok!

Köszönöm!!! Majd még csak holnap születek meg, kb abban az idõben, amikor most is írtál. Na jó, egy órácskával elõbb, de nem kívánhatom, hogy akkor felkelj :rolleyes: :rolleyes: :D

#13823 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 18. - 10:00

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!!!! :) Nyanya! azért nem szeretnék olyan sokáig élni... :D Holnap lovas bál!!!!! :)

#13824 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 18. - 10:02

Köszönöm!!! Majd még csak holnap születek meg, kb abban az idõben, amikor most is írtál. Na jó, egy órácskával elõbb, de nem kívánhatom, hogy akkor felkelj :rolleyes: :rolleyes: :D

:mad:
Dolgozom, fel kell kelnem

:rolleyes:

#13825 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 18. - 10:05

:mad:
Dolgozom, fel kell kelnem

Az szar ügy... :gm: :D De vigasztalódj, más sem járt jobban :mad:
Ma, ha nem esik az esõ délután, meglátogatom Mátkát. Bízom DED bölcs elõrelátásában, hiszen megmondta szerdán: több esõ nem esik...Igaz, hogy tegnap egész nap szakadt, de hát ennyit Õ is tévedhet. :rolleyes:
Többet viszont NEM!!! :D :yeah:

#13826 DED

DED

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 624 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 18. - 18:03

Az szar ügy... :gm: :D De vigasztalódj, más sem járt jobban :mad:
Ma, ha nem esik az esõ délután, meglátogatom Mátkát. Bízom DED bölcs elõrelátásában, hiszen megmondta szerdán: több esõ nem esik...Igaz, hogy tegnap egész nap szakadt, de hát ennyit Õ is tévedhet. :rolleyes:
Többet viszont NEM!!! :D :yeah:

Nagykoziban nem szakadt egész nap, hanem apró záporok voltak, amik összeértek. ;)
Próbáljátok meg már végre vidáman nézni a ezt az egészet! Van a világon olyan hely, ahol megdöglenének egy kis esõért. Meg különben is van erre közhely: tavaszi szél vizet áraszt ( ez lehet, hogy nem is ide illik?) :dev:

#13827 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 18. - 18:23

Hja van, akik az esõért kankulnak meg, van akik az esõtõl. Apropó: Tavaszi szél....

Öcsém, voltál "Nagykoziban" ???? :dev:

Edited by Gabrosz, 2011 március 18. - 18:26.

#13828 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 18. - 19:40

Szasztok :yeah: Gyerekek az idõ nekünk dolgozik. :cool: :cool: Lassan,deee melegszik az idõ:yeah: :yeah: Nemsokára finom meleg idõ lessz,és vékre lehet forraltbor helyett, hideg söröcskét is inni :guny: :guny: Holnap Lovasbál!!! Akinek mékk nincs más programja,várjuk szeretettel :guny: :kocc: :kocc: mekkmek

#13829 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 7:28

Hali :yeah: BOGÁRKA , SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNUNK :yeah: :guny: :kocc: :kocc: Joó bulizást este ;) ;) mekkmek

#13830 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 7:48

Nagykoziban nem szakadt egész nap, hanem apró záporok voltak, amik összeértek. ;)
Próbáljátok meg már végre vidáman nézni a ezt az egészet! Van a világon olyan hely, ahol megdöglenének egy kis esõért. Meg különben is van erre közhely: tavaszi szél vizet áraszt ( ez lehet, hogy nem is ide illik?) :dev:

Én rendkívül vidáman nézem ezt az egészet :rolleyes: Csak egy apró kérdésem lenne...Miért nem ott esik, ahol megdöglenének érte???
Voltam Nagykoziban. Leellenõriztem az árokásókat, vagy tisztítókat, vagy kiket. Jól nyomták :D

Vén kecske, nálatok melegszik? Itt csak hûl. A helye...a tavasznak...

Bogárka, boldog szülinapot!!!

#13831 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 8:02

Szolgálati közlemény. Szeretnénk megkérni Dodit, hogy intézkedjen, de k**** gyorsan azzal a zsákkal. Köszönjük.

#13832 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 8:13

Szolgálati közlemény.

Szeretnénk megkérni Dodit, hogy intézkedjen, de k**** gyorsan azzal a zsákkal. Köszönjük.

Dodi nem hallja,házon kívûl van!..vagy ebédel..vagy szabadságon van!-amelyik szimpatikusabb! :D :D :D

#13833 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 9:27

DED bácsi, jó lesz , ha összekapod magad és zsákban hozod végre a meleget, azaz: Boldog névnapot!!!!!

#13834 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 9:42

DED bácsi, jó lesz , ha összekapod magad és zsákban hozod végre a meleget, azaz: Boldog névnapot!!!!!

Csatlakozom az elõttem szólóhoz, annyi helyesbítéssel, hogy nem DED bácsi, hanem DED apó!!!

#13835 DED

DED

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 624 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 10:04

. Apropó: Tavaszi szél....

A francba! elfelejtettem, hogy ez melegnóta :dev: na mindegy ebbõl már nem jövök jól ki.
De ahogy mondják: ahogy az ember öregszik, melegszik :)

A melegrõl: a Sándorok ezt olyan szinten elrontották, hogy egy éjszaka nem bírom helyrehozni.
De rajta vagyok az ügyön, dolgozom érte keményen. Kb. keddre rendben lesz minden ígérem! :dev:
van még az idén bõven kedd

Edited by DED, 2011 március 19. - 10:08.

#13836 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 10:23

Akkor én most megyek is, és megfejelem a kedvenc informatikusunkat :dev: ugyanis õ az egyetlen elérhetõ Sándor a közelemben
DED, te pedig ne kapkodj, árt a szépségednek, éjjel pedig ne nagyon mászkálj zsákkal a hátadon, mert a polgárõrök lekapcsolnak, osztán magyarázkodhatsz... :gm: :D

#13837 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 11:42

DED boldog névnapot kívánok!!!! :yeah: :yeah: :yeah: Bogárka! Neked meg nagyon boldog születésnapot kívánok! Füled érjen bokáig!!! :yeah: :yeah: :yeah: Ma este buli. Mindenki készítse elõ a táncosabbik cipõjét!!! :kir: :kir: :kir:

Edited by Women, 2011 március 19. - 11:42.

#13838 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 12:12

Women csizmáját jól nézzétek meg, ilyet nem mostanában láttatok! ;) :D

#13839 DED

DED

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 624 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 12:39

Akkor én most megyek is, és megfejelem a kedvenc informatikusunkat :dev: ugyanis õ az egyetlen elérhetõ Sándor a közelemben
DED, te pedig ne kapkodj, árt a szépségednek, éjjel pedig ne nagyon mászkálj zsákkal a hátadon, mert a polgárõrök lekapcsolnak, osztán magyarázkodhatsz... :gm: :D

nem tehetik, mert ma éjjel én vagyok szolgálatban, így nem feltûnõ! :)

Köszönöm mindenkinek a jókívánságaikat, nagyon kedvesek vagytok! :ang:

Edited by DED, 2011 március 19. - 12:40.

#13840 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 19. - 14:20

Hjaaa, hát így könnyû :yeah: