Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

LOVAK rajzolása

• Please log in to reply
1903 válasz a témához

#1321 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 23. - 16:31

Hú, szívesen megnézném, milyen lenne üvegben... :) Ma sok lukas órám volt, így rajzolgattam. Most olyat kísérelek meg, h megmutatom az elején a rajzot, h milyen, mielõtt kész, és a végterméket. Kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá. Meg van egy plusz rajz is. A kész cuccokat majd késõbb hozom, mert most este hangversenyre megyek.Kezdet 1Kezdet 2Plusz kép

#1322 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 23. - 17:21

Tudnék kötözködni, mert azt mindig tudok, de nem akarok. :) Fõleg azért, mert nagyon tetszik ez a "vonal-kezelés".A másodikon sugárzóan kecsesre kanyarultak a szárnyak, kíváncsian várom a véglegesített verziót. Na jó, egy kicsit mégis kötöködök, mör nem is én lennék, ha nem, de csak érzéssel: ha helyre tennéd az arányokat, BÁRHOVA jók lennének a képeid. Itt-ott akad egy kis el-elcsúszás, nem feltétlenül zavaró, de ha nem lenne..... *sóhaj* :)Szóval csak így tovább, szkennelgess, élvezettel szemezgetem munkád gyümölcseit. :D

#1323 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 24. - 18:51

Nyugodtan lehet kötözködni, ha jó érzéssel kritizálnak, az csak javít a dolgokon (már ha a kritizált fél is akarja), szerintem. Tehát csak nyugodtan, mert én is szeretném, ha jobb lenne. ;) Az arányokkal olyan sokszor van bajom...De ezért nem hajítom ki a kukába (csak néha), mert még valami lehet belõle, amitõl nem lesznek rosszul az emberek. Ha a teste úgy ahogy okés, akkor nagy lesz nyaktól fejig, ha feje-nyaka-törzse jó, akkor vagy hosszú vagy rövid a lába...Néha a füle lesz gigantikus, na akkor biztos ki szoktam dobni... :rolleyes: Amikor meg csak úgy, de nagyon csak úgy rajzolgatok, akkor meg jó... :confused: Az a baj, h a mûvészeti suliban, amíg jártam, nem tanították a ló rajzolását (arcokat, embert viszont úgy tudok spontán rajzolni, h csak úgy hasít :kir: (kis szerény :gm: ) ) Pedig egyszer fogom magam és egy ló anatómiai könyvet fogok addig bújni és rajzolgatni, amíg jó nem lesz. Csak az a baj, h ennek a fajta rajznak (ez a vonalas, kacskaringós) nem lehet egy jó alapot rajzolni, mert aztán összemázolja az alap az igazit, mikor radíroznám ki ( a fényes fajta papírt meg még csak radírozni sem lehet, alkoholossal meg csak arra lehet)...ez idegesít, de ez van.No, majd holnap befejezem azt a kettõt, és hozom.(Hogy jobbak, feketében vagy kékben?)

#1324 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 25. - 11:39

Hoztam is az egyiket, a másik talán estére kész lesz (most arra nem volt idõm épp).

#1325 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 25. - 15:59

tetszik, egyedi de sztem túl hosszú a nyaka

#1326 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 25. - 19:22

tetszik, egyedi de sztem túl hosszú a nyaka

Igen, ez az egyik említett elõforduló probléma. Én inkább azt mondanám, h kicsi a teste a nyakához és a fejéhez képest. :dev:

#1327 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 25. - 21:00

megpróbáltam a pozitív oldaról nézni. :D 1 dolog a rossz, a többi jó, erre te: 2 dolog a rossz, egy jó. :D :dev: :yeah: lol

#1328 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 26. - 9:10

Én már csak ilyen vagyok. Általában ha valamit rajzolok, én azt mondom rá, h ez már megint de *** lett, a többiek meg ott csurgatják a nyálukat. Ki érti õket? :dev: Persze csúnyán is néznek rám, vagy így: :huh: , mikor kifejtem a nézeteimet a saját rajzomról. :gm:

#1329 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 26. - 20:18

És h ne csak a szám járjon: Kész képÉs bónuszként: Kész kép "variáció" :ang:

#1330 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 26. - 20:27

Barack, marhajók még mindig, de most megfigyeltem hogy megváltoztattad a lovak patájának rajzolását. Nekem a régi jobban tetszett, itt már túl sok "levegõt" hagysz a patája belsejében, régebben jobban kitöltötted, de a formája akkor is ilyen volt, és az jó.Csak szóltam, uff :)

#1331 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 9:50

Barack, marhajók még mindig, de most megfigyeltem hogy megváltoztattad a lovak patájának rajzolását. Nekem a régi jobban tetszett, itt már túl sok "levegõt" hagysz a patája belsejében, régebben jobban kitöltötted, de a formája akkor is ilyen volt, és az jó.Csak szóltam, uff :)

Nem változtattam meg, csak most megint ilyenre rajzoltam. Eredetileg mindig ilyenek voltak, csak úgy döntöttem, ez az új fajta jobb (úgy látom, mások is így gondolták ;) ). Pl. ez egy régebbi, és ilyen a patája. De ezeknél hirtelen rámtört, h ínnye, most ilyen kedvem van, ilyen lesz. :D

#1332 nero

nero

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 432 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 28. - 10:30

Nekem nagyon tetszik.

#1333 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 28. - 23:42

Sziasztok rajzolók.... A segítségeteket kérném. Szeretnék valami lovas motívumot a derekamra varratni, de elég nehéz méretre odaillõ mégis lóalakos, nonfiguratív, de mégis lóalakot kivehetõ mintát találni...Szóval ha valakinek van valami ilyesmilye, és engedélyezi is, hogy egy életen át hordjam, akkor ide vele és máris szaladok a szalonba.Elõre is köszi.Edit

#1334 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 28. - 23:47

Milyen kéne? Úgy értem, hosszúkás, vagy inkább függõleges, elõször ezeket kell behatárolni.

#1335 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 28. - 23:51

A derekamra szeretném, szerintem olyan 8-10 cm magasságig és 18-20 cm szélességig.Ezen nem azt értem hogy a lóalak legyen ekkora, hanem az egész minta, amiben akér rejtve lehet a ló.Egyébként barackvirág képei nagyon bejönnek, tehát valami olyasmit el tudnék képzelni magamon.Egyébént köszi , hogy próbálsz segíteni.

#1336 andika1

andika1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.993 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 29. - 0:10

Barack: Holnap írok magit, elnézést, hogy elvesztem.Még mindíg nagyon szépeket tudtok itt rajzolni :kocc: Andi

#1337 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 29. - 0:10

Stilizált lóból van készlet.Szkíta:http://studentorgs.u...hist/plaque.jpgszaka:http://www.cope.co.z...es/scythian.jpgEz meg itten Sleipnir, Odin nyolclábú lova :)http://z.about.com/d...2/sleipnir2.jpghttp://www.excalibur...on_sleipnir.jpg

#1338 Guest_melonni_*

Guest_melonni_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 29. - 11:55

Jujujj! nekem akkor egy szaka lócsatos bõrövem vaan! :D most h. nézegetek leltem ráá...pont ilyenem van! :yeah:

#1339 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 29. - 15:30

Ezt a lovat nem olyan régen találták Tuvában, volt róla cikka a National Geographic-ban:http://magma.nationa.../0306/feature7/

#1340 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 29. - 16:57

A minap hirtelen felindulásból (és mert nagytakarítás közben rábukkantam a pasztelkrétáimra) telesatíroztam 3 rajzlapot különbözõ színekkel és lóalakokkal. Még nem scanneltem be, de ha érdekel valakit, majd teszek erõfeszítéseket az ügy érdekében. :)

#1341 Guest_melonni_*

Guest_melonni_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 29. - 22:36

:D ha gondolod bescannelhetem az övcsatot!! :rolleyes:

#1342 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 30. - 12:03

Köszönöm a segítségeteket. Sajna varratás halasztódik......becart a mosógépem, :( :mad: így most arra kell költenem.Ha ismét aktuell a dolog majd visszalátogatok, és kiválasztom a mintát. Addig is gyönyörködöm, meg keresgélek.

#1343 hintaló

hintaló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 232 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 4. - 13:31

Helényi lovai, lovasok nélkül - Khimaira a Kempinskiben (MTI) - Helényi Tibor festõmûvész Khimeira címû kiállítását nyitották meg november 15-én a Kempinski Hotel Corvinus Galériájában. A szálloda elsõ szintjén a képek: sok-sok színes lovas, három belõlük életnagyságú, 2,5x3 méteres olaj-vásznon festmény, továbbá összesen 23 darab 40x50 centiméteres, szintén olajjal festett, nem szabályos - formázott - kép lovassal, és ezeket elõször állítja ki a mûvész. Török András mûvelõdéstörténész megnyitójában a többi közt azt emelte ki, hogy Helényi Tibor mindig a világdivat ellen dolgozik, ezért tartja munkásságát különösen érdekesnek. A mûvésznek ez már az ötödik Khimeira címû tárlata. A görög-római mitológiából vett név oroszlánfejû, kecsketestû, kígyófarkú szörnyet jelöl, de a mûvész képei egyáltalán nem ilyenek. Elmondta az MTI-nek, hogy a mitológiai nevet tárlatcímnek õ maga választotta ki, talán azért, mert kedveli az egymástól távol esõ dolgok tömörítését, a metaforikus utalásokat és különbözõ stílusokat kever egy képen belül. Példaként hozta fel, hogy Cézanne-nak sem volt fontos, hogy milyen alma az, amit éppen fest. Festménysorozatának már régóta témája a ló és a lovas. A kettõ együtt négyszögbe foglalható kép, nagy helyet foglal el a térben, ha csak a lovast ábrázolja, az mindössze egy függõleges - magyarázta Helényi Tibor, aki olvasásélményeit, emlékeit viszi vászonra szigorú szerkezetben. "Mindenütt ott van a lovas figurája - negatívban, vagy csak jelölve, és ez is emberábrázolás. A ló pedig az ösztön szimbóluma, viszi az embert!" - tette hozzá. A 60 éves Munkácsy-díjas mester az Iparmûvészeti Fõiskolán végzett Baksa József és Ernyei Béla tanítványaként. 15 éven át volt az Interpress Magazin tervezõ grafikusa. 1966-tól állítja ki mûveit. Oszakától Londonon át Párizsig, Göteborgtól Varsón át Münchenig és Belgrádig láthatta képeit a mûvészetszeretõ közönség. Helényi Tibor tárlata a Kempinski Galériában, V. kerület Erzsébet tér 7-8. alatt január 15-ig látogatható naponta reggel 8 és este 8 óra között. Az ókori görög mondavilágban a Khimaira egy mesebeli tûzokádó szörnyeteg, amely elõl oroszlán, a dereka kecske, hátul pedig sárkányban végzõdik. Helényi Tibor, a hatvanéves festõmûvész ezt az összefoglaló elnevezést választotta az utóbbi másfél évtizedben készült képeihez, amelybõl két tucatnyi kisebb-nagyobb példány most Budapesten, a Kempinski-hotel galériájában látható január közepéig. A kiállításlátogató azonban hiába keresne szó szerint egy ilyen csodalényt, mert a falakon inkább lovak sorjáznak sokféle színben és változatban. Sõt lovas is csak egy van a Fehér X kék ékben címû, 1991-es, nagy méretû vásznán, a piros kendõvel betakart szemû sárga paripa hátán. A kép párdarabjának még a névadásában is nyíltan bevallja, hogy ez a kompozíció nem más, mint Ló mínusz lovas, de ott még legalább az emberi figura üres helyét festetlenül kihagyja, a fekete mén hátán-fölötte elõtûnik a durván szövött vászon textúrája, amely legalább olyan fontos részlet Helényi Tibor munkásságában, akárcsak az olajkolorittal borított felület. - Tipikusan fõvárosi létére hogyan fordult figyelme a lovak felé ? - Bármennyire meglepõ is a válasz, engem nem a lovak érdekelnek elsõsorban, sõt nem is értek különösebben hozzájuk, hogy milyen fajtájúak meg ilyesmi. Képeim festéséhez leginkább különféle fotókat használok fel, amelyeket hol magam készítek, hol pedig afféle talált képek, amelyeket magazinokból ollóztam ki. Mégis, amikor elkészül a kompozíció, annyira élethû, hogy például 2000-ben, a Kiscelli Múzeum templomterében rendezett tárlatomon a teremõrök fogadást kötöttek egymás között arról, fénykép vagy festmény függ a falon. Nekem a megfestett képrészlettel egyenrangú a nyersvászon a kontrasztteremtésben, illetve az egyensúly biztosításában. Végeredményben a látszólagos téma, a realista elem számomra csak a mondanivaló formális hordozója az olyan absztrakt motívumok mellett, mint például a tavalyi Romantikus Malevics esetében a barna ló mellett a sárga és piros félkör vagy közöttük a fekete téglalap. Az ezzel egy idõben született Sárga csuklyás lovas kék palástban is tulajdonképp sárga háromszög, kék rombusz és natúr félnégyzet elvont kompozíciója (a központi lófejet leszámítva), míg a Részeg lovas a K-i kapunál centrális eleme egy vörös sárkányfarok. Az idei termésbõl a legfrissebb a Villámlástól megriadt lovas, amelyen ismét felfedezhetõ az ezüstpapír rátét, akárcsak másfél évtizeddel ezelõtti képeimen a sztaniolapplikáció. - Amennyire jellemzõ önre bizonyos ideig az "egy-ügyûség", annyira radikálisan szokott idõnként témát váltani - gondolok itt például a korábbi férfiaktokra vagy az "indián" alakokra... - Ezek itt még csak afféle kis makettek az ajtókkal és ablakmélyedésekkel taglalt falak által diktált helyszûke miatt, a végleges, monumentálisabb méretû kompozíciók egy késõbbi idõpontban a Budapest Galéria Klotild-palotabéli földszintjén lesznek láthatók a tavaszi fesztivál égisze alatt. Ám azzal a tárlattal valóban lezárom a variációkat erre a témára és már készen áll a fejemben egy újabb projekt, amely lényegesen eltér minden eddigitõl, bár áttételesen mégis folytatja az elõzményeket. De errõl egyelõre nem szeretnék beszélni, legyen majd meglepetés! Mellesleg ez a hiperrealista festési módszer meglehetõsen idõigényes, egy képet akár egy hónapig festek. Másrészt igyekszem betartani néhai mûkritikus barátom, Frank Janó bölcs tanácsát: "Ne dolgozz túl sokat!" Ezzel arra célzott, ami eléggé közismert szakmai berkekben, hogy például Scheiber Hugó élete alkonyán rengeteg képet készített, olykor akár egyetlen ebédért is, de õt rákényszerítették erre a mostoha életkörülmények. Én viszont egyelõre megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy csak olyasmit csináljak, ami nekem is tetszik. elemzés

#1344 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 4. - 19:32

Nem lovas, de rajzolósdi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 4. - 19:39

Hmmm, ezt még én is használtam, amikor anno az anime-mel kezdtem ismerkedni (mármint a szemeset néztem meg). De annak már 6-7 éve biztos volt. :gm: Valóban más tolla, de majdcsak lecseréli sajátokra, mégis az az igazi :kocc:

#1346 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 4. - 20:59

Nem rossz, de azért az állatoknál azt az unikornist érdemes megnézni :gm:

#1347 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 6. - 17:38

Hm, az az unikornis... :gm: Inkább valami õzike szerû bigyusz egy szarvval. Sztem.Közben hoztam én is valamit. Megint nem lett jó... :( Müsz...Ezeket is elhoztam, tudom, nem ló, de gondoltam megmutatom. Barátoknak rajzoltam õket (amikor épp nagy Hellsing mánia uralkodott köztünk :) ). Mindegyik másfél-két óra alatt készült, rotring cerkával, de szkennelés után egy picit sötétítettem rajtuk, mert úgy szebbek, és mert a szkenner alapból világosabban hozza be. Hogy tetszenek? Tudom, h a sötét részeket szebben is meg lehet csinálni, de sajnos egy rotringgal nehéz, vagy csak én nem tudom, h lehet szép, egybeálló feketeséget véghez vinni? (ui.: rajzról lettek másolva)Alucard 1, Alucard 2, Alexander atya

#1348 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 6. - 17:48

:huh: Beszarok

#1349 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 12. - 18:08

Ínnye, hát sehol senki? :hupp: Ma lukasórában belemerültünk a nyelvtan csodálatos világának rejtelmeibe (mint kiderült, a pillangó az madár, mert konnotatív jelentése egyeseknek az a madár, a szemét pedig egyszerre többjelentésû és azonos alakú szó :dev: ), aztán megláttam egy fél kockás papírt az asztalon, és a magas eszemfuttatás közben lassan összepiszmogtam. :ang: Ilyen lett. A hátsó lábakat nem tudtam elrontani, mert nem volt tovább papír. :gm:

#1350 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 12. - 18:10

Igen, valóban, én sehol senki vagyok.......... :dev:

#1351 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 12. - 18:41

Hallod még jo, hogy bele se kezdtél mi csúfság lett volna belõle. :)Most elgondolkodtam, hogy mi lesz ha mondjuk kapsz karácsonyra egy ló anatómia könyvet azt meg tanulmányozod olyan istenesen és olyanokat fogsz rajzolni, hogy még jobban beleszerelmesedünk a rajzaidba. :D

#1352 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 13. - 17:29

Igen, valóban, én sehol senki vagyok.......... :dev:

Én a te hozzászólásod utáni idõre értettem. :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 13. - 17:42

Barack :kocc: Nekem az az egyszerû vágtázós lovacska, ami "nem lett jó", most tetszik, üdítõen egyszerû, még ha nem is tökéletes. Nekem most az kellett, egy kis egyszerûség :) De a többi is jó, még mindig ügyes vagy!Nagy feketeség:solk türelem, és a rotringnál vastagabb cerka ;) Én úgy szoktam csinálni, h nem kis "kockánként" színezem hol ebben az irányban, hol abban, mint most ezeken a legutóbbi nem-lovas rajzaidon láttam tõled, hanem fogok egy irányt (általában valamelyik átlósnak nevezhetõt), azzal végigszínezem, de nagyon "hézagmentesen", aztán arra merõlegesen is mégegyszer. Ez már jó alap, ha a nagyon sötéten belül kell még árnyékolni, árnyalni, akkor azt megteszem a megkívánt ívek szerint, és utána, ha nem, akkor csak simán átmegyek még rajta hasonló módon, ahányszor kell. nekem egyik hibám a nem elég erõs ceruzahasználat, így párszor át szokott kelleni, de lusta vagyok, úgyhogy ez rávisz az erõsebb vonalakkal dolgozásra :D Ha pedig ezek után még mindig "csíkos" maradt a felület, és ez nem tetszik (van rajz, aminek jó, de akkor sem annyira ezek a hol erre-hol arra álló kockák, bár lehet, h van olyan, aminek ez jó, végülis itt sem rossz), akkor egy kis satír belefé az ember életébe :) Szerintem, aki nem vagyok számottevõ a témában.

#1354 nero

nero

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 432 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 15. - 8:59

Egy bátortalan kísérlet eredménye:elsõ

#1355 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 15. - 9:44

Elsõre nem rossz. :) És jól hozzácsapom a kedvenc refrénem: anatómia, izmok fekvése, arányok, anatómia. Szóval ha jobbat szeretnél, akkor három lehetõséged van:- sok fényképet másolsz szabad kézzel,- béülsz egy könyvtárba, hosszan tanulmányozod a lovak anatómiájával foglalkozó, remélhetõleg fellelhetõ mûveket, vázlatolgatsz belõlük,- valami nekem-nem-jutott-eszembe-de-ettõl-még-mûködõ módszerrel vésed a vonalvezetésedbe a dolgokat.Jó kezdet, folytatni! ;)

#1356 Guest_melonni_*

Guest_melonni_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 17. - 15:36

Bahh! én ahány fényképet már készítettem életemben és lemásoltam :D anyum mikor jön a szobámba és éppen festegetek, mindig megkérdezi "Mi készül? Csak nem lóó"? :) hát, igen...szokás szerint újabb és újabb ló! :) Most ráadásul van ujabb három "megrendelésem" nekiláthatok ismét ecsetkopásig :D

#1357 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 18. - 18:53

Igaz nem lovas, de azt hiszem, paintbe ilyet alkotni..kész én csak lestem..Ez sem lós de ez már rajzosabb.

#1358 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 11:32

Unikornis Ez egy régebbi unalmas elõadáson firkantott rajzom. A pasztellkrétásakat nem sikerült normálisan digitalizálnom, így az még várat magára...

#1359 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 17:52

Hú, ez az autós!! :eek: Az unikornis is nagyon jó.:)Én tegnap rajzoltam amikor jöttem haza Debrecenbenbõl a vonaton. Eléggé kis kezdetleges lett, hiszen a vonat az csak vonat. :) Majd megmutatom, ha sikerült lelomolni a scannerrrõl. :gm:

#1360 Guest_melonni_*

Guest_melonni_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 19. - 17:58

...háát, igen! az az autós! :)na, de ez az autós!! :gm: Paintbeli grafikám csucsok csúcsa! Két ünnep között dedikálok is!!! :D

Edited by melonni, 2006 december 19. - 17:58.