Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Haflingi

• Please log in to reply
1373 válasz a témához

#1281 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 23. - 19:07

Backnight! Nekem bejön a vászkocsi, látszik gondos munka volt. Azért nem vagy semmi, te mindenkirõl azonnal tudsz fényképet prezentálni!

#1282 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 23. - 19:33

Szerintem próbálkozz meg az Ócsai müzlivel, vagy a póniknak gyártott müzlikkel, szerintem azok jók. :) Sörényre jó a biotin is, de egy általános vitamin kúra pl Chevinal plus még a hízásban is segíthet.

#1283 Kata lovasudvar

Kata lovasudvar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 23. - 19:53

mi.kinga gratulálok!!!!! :kir: :kir:
Kata, neked is, nagyon klassz az a bemutatkozó film. Szépek a lovak is.

Köszi, bár egy kicsit rossz a minõsége, de csak így tudtuk felrakni youtube-ra.

#1284 Kata lovasudvar

Kata lovasudvar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 23. - 20:04

Kis videó? basszús, egész este ezt néztem.

Tetszenek a paraméterek ill. a a pufi származása (apja!) nem derült ki.
Sajnos nincs túl sok (fedezõ)mén, persze kanca sem és a Nicohoz keresnék majd kancát.

Szia Lámpás gyorsan utánanéztem, itt vannak az adatok:

Pufi apja: 3077 Vidám
anyja: 11 Anni hafl.
anyai apja: 1186 Stilist
Tenyésztõ: PATE kísérleti telep Kaposvár

Mikor megvettük nem az õ papírját adták vele és nem tudtuk hogy a Vidám az apja, és ezért fedeztettük Vidám Suttogóval. Mikor lóútlevelet váltottunk neki akkor derült ez ki. Ekkorra már volt csikója ettõl a méntõl, megkérdeztünk szakembereket hogy ez nem e jelent problémát, de azt mondták erre hogy máshol is csináltak már rokon tenyésztést lovas sportban ami lehet nagyon jól sikerült dolog, de elsülhet rosszul is. Nekünk szerencsére nagyon jól sikerült hiszen fizikálisan és agyban is jók az utódok.

De azért tetszett a videó? szívesen veszem a kritikát!

#1285 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 23. - 21:05

Köszi, bár egy kicsit rossz a minõsége, de csak így tudtuk felrakni youtube-ra.

Kata, nagyon õszintén: LE A KALAPPAL!!!
Megleptél a filmmel, az egész nagyon jó, a lovak, a bemutatása a létesítménynek. Ha nem lennének lovaim és közelben laknék ez után a film után biztos hogy hozzátok mennék. Nagyon tetszett. Ennyi.
Más: A sportlovak, ill. a lovak tenyésztésében ha van egy kiemelkedõ egyed gyakran használt módszer egy egy jó tulajdonság rögzítésére a rokontenyésztés.Sõt többszörösen rokon tenyésztett lovakat is ismerek. Ez elfogadott és gyakran alkalmazzák.
Lámpás,ilyen az enyém is, de takarékossági okokból nincs ennyire kicsicsázva, lovardában jó szolgálatot tesz, egy ismerõsöm csinálja elfogadható áron.
Posted Image

Posted Image

Edited by Backnight, 2011 október 23. - 21:16.

#1286 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 24. - 18:39

Szerintem próbálkozz meg az Ócsai müzlivel, vagy a póniknak gyártott müzlikkel, szerintem azok jók. :) Sörényre jó a biotin is, de egy általános vitamin kúra pl Chevinal plus még a hízásban is segíthet.

Köszi! Biotint már rendeltem is. Egyébként kicsit aggódok miatta, ma is dörzsölte a sörényét és a faroktövét is. Jelenleg pont kifogyott Neno kencéje, úgyhogy aloe first-el fújtam le mindenhol és jól belemasszíroztam. Szerintem élvezte, ahogyan lehûtötte. :) Gyors mai helyzetjelentés: nagyon jól összebarátkoztak, ma már együtt legelésztek. Szerintem már a rangsor is eldõlt, ma tanúja is voltam, ahogy Neno behódol Nikonak. Bár én azt hittem fordítva lesz, Nenot amolyan fõnökösködõnek ismertem meg, úgy látszik, csak az emberek felé :gm: Niko kapott zabot, reggel és este, meg szénát naponta többször. Most is együtt szénázgatnak az istállóban :) Ja és már közös marvakargatás is volt, nagyon aranyosak voltak, látszott Nenon, hogy hiányzott már neki ez a lóbarátosdi (:

#1287 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 24. - 18:45

A First az nagyon jó, ha bírod anyagilag használd egy darabig. Én nem tudom lovakra jó e? De a fiam keze volt mindig ekcémás és mióta kristálygombával kezelte azóta nem jön ki rajta, ill. kezeli is. Szerintem megérne egy próbát és ez legalább olcsó is.

#1288 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 25. - 14:35

A First az nagyon jó, ha bírod anyagilag használd egy darabig. Én nem tudom lovakra jó e? De a fiam keze volt mindig ekcémás és mióta kristálygombával kezelte azóta nem jön ki rajta, ill. kezeli is. Szerintem megérne egy próbát és ez legalább olcsó is.

Köszönöm! Anyum benne van ebben az aloe-cuccosban, úgyhogy valamivel olcsóbban tud hozzájutni ezekhez, Firstbõl még van egy teli flakon. Kristálygomba itthon is van, mi általában meginni szoktuk (illetve én nem). Most rendeltem ilyet, valakinek valamilyen tapasztalata vele? Egyébként azt vettem észre Nikón pucolás közben, hogy míg Nenonak rövid, éppen hogy dúsuló, tömör szõrzete van, addig Niko hosszú, de nem túl dús szõrrel "büszkélkedik".

#1289 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 25. - 14:51

Ez nagyon jó,én is szoktam venni a lovaknak idõnként. A szomszéd meg kifejezetten pataproblémára etette az egyik lovával fél évig.Töredezett a lovának a patája és tényleg rendbe jött. De õszintén szólva az ekcémát szerintem megoldani nem fogja, de mindenképpen segít. Mi is isszuk a kristálygombát, de olvastam hogy jó ekcémára , így próbálta ki a fiam 2 évvel ezelõtt, teljesen kigyógyult belõle. Mindennap mossa a kezeit vele , de már 2 éve tünetmentes. Ezért írtam hogy próbáld ki a lónál. Nem veszítesz vele semmit. Meg még van valami, ez egy ló shampo, hypo a neve, de majd megnézem pontosan. Fertõtleníti a bõrt. A Kovács lovasbolt forgalmazza. Szerintem ezt is kipróbálhatod, majd nyáron ill. tavasszal ha már meleg van, én ugyanis használtam, használom és csak jó tapasztalataim vannak.

#1290 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 27. - 17:01

Köszönöm szépen! A biotin ma meg is érkezett, nagyon finom illata van. A többi tanácsot is megfogadom! Egyébként kb. mikor fognak teljesen összeszokni? Nico meg szokta kergetni Nenot, volt, hogy az istállóba se engedte be. Neno azóta sokkal félénkebb, Niko pedig egy akaratos "dög". Remélem hamar helyrerázódnak...

Hoztam néhány képet:
(iszonyat nagy sár van itt elõl, de általában a legelõn vannak, ahol nem ilyen süppedõs az egész, csak szénázni jöttek fel)

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Na igen...
Posted Image
Posted Image

#1291 Piskóta

Piskóta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 196 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 27. - 17:32

Jaaj, szívbõl gratulálok! Õ lenne a nagy betûs 2. Paci *-*? Fene sem gondolta volna, hogy kifogsz még egy Nenot :gm: :gm: :gm: Nem ismerem a történetet, csak az itt olvasottak alapján következtethetek, Õ valamilyen mentett lovacska? Amikor a másik fórumon még volt róla szó, akkor úgy tudom nem hafi volt az elképzelés, innen is gondolom (: Ha a szemem nem csak, herélt?

#1292 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 27. - 18:06

Jaaj, szívbõl gratulálok! Õ lenne a nagy betûs 2. Paci *-*?
Fene sem gondolta volna, hogy kifogsz még egy Nenot :gm: :gm: :gm:
Nem ismerem a történetet, csak az itt olvasottak alapján következtethetek, Õ valamilyen mentett lovacska?
Amikor a másik fórumon még volt róla szó, akkor úgy tudom nem hafi volt az elképzelés, innen is gondolom (:
Ha a szemem nem csak, herélt?

Köszönjük :D Igen, a NAAGY betûs lovacska :) Igazából sokat gondolkodtam, hetente változtak az elképzelések, volt, hogy csikót akartam, volt, hogy pónit, volt, h kisebb félvér lovacskát. És amikor megláttam a Nikos hirdetést és megláttam õt képeken, akkor eldöntöttem, hogy Õ fog jönni :gm: Nem mentett, örökbefogadott :) Kicsit defektes, hogy azért ne hazudtoljam meg önmagam, de elfér :) Igen, herélt, 8 éves, Nico apaságú. Nagyobb, vékonyabb és sportosabb, mint Neno.

#1293 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 27. - 18:16

Nagyon aranyosak. Én annyira nem ismerem a haflingit hogy véleményt mondhatnék róluk, de elég hamar átvette a vezetõ szerepét az új jövevény. A lovak ha ketten vannak, általában elég gyorsan elválaszthatatlanok lesznek. :)

#1294 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 27. - 21:24

Idõvel összeszoknak, amikor a csikóm idekerült, az arabs tudomást sem akart róla venni, aztán csõdi létére tisztességgel nevelgette, mostmár a csikó 20cm-el túlnõtte már a pótapukát, viszont elválaszthatatlanok lettek, Atis is ugyanannyira kétségbe esik, ha elmegyek a csikóval, mint fordítva, de szerencsére némi nyerítéssel elrendezik ( bár ez nem volt mindig így, az elején a mént nem érdekelte ha a csikó elment, legalább nyugta volt tõle, de a csikó meg majd megõrült ha elvittem az Atist). Célszerû a beállót kettéválasztani, legalább olyan magasan hogy ne tudjanak egymáshoz átmenni, akár egy rúddal is, akkor ugyanis mindkettõ tud pihenni kényelmesen, egyik sem ázik kint alkalomadtán. Késõbb inkább az lesz a gondod, hogy mindkettõ együtt egymás mellett hajlandó csak állni (nekem angol boxok vannak, sokszor mindketten egy boxban...) ezért jobb egy vastag 15cm átmérõjû akácoszlop, mert azt fogod és leszereled ha kell. Abrakoláshoz amig közös beállójuk volt addig lekötöttem õket, a szénát pedig két kupacban tettem le a földre, rúgástávolságon kívvül, igy nem volt ebbõl sem konfliktus. Most szénaetetõjük van, rácsos, hát a Zseri-gyerek néha arréb rendezi az arabom tõle... ;) Küldtem magánt is :) Szerintem Nico is szed majd fel magára, nem tudom milyen abrakigénye lehet de télre érdemes volna kicsit hizlalni. Amikor 3 éve a hafi kancát akivel dolgozom megláttam hasonló kondiban volt, de õ pl. nem abrakolt. Most sem kap sokat, de akkor egy ideig kapott vitamint, meg kukoricát a zab mellé és egész szépen kikerekedett, de szerintem az ócsai müzli erre a legjobb.

#1295 Piskóta

Piskóta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 196 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 28. - 14:13

Köszönjük :D Igen, a NAAGY betűs lovacska :) Igazából sokat gondolkodtam, hetente változtak az elképzelések, volt, hogy csikót akartam, volt, hogy pónit, volt, h kisebb félvér lovacskát. És amikor megláttam a Nikos hirdetést és megláttam őt képeken, akkor eldöntöttem, hogy Ő fog jönni :gm: Nem mentett, örökbefogadott :) Kicsit defektes, hogy azért ne hazudtoljam meg önmagam, de elfér :) Igen, herélt, 8 éves, Nico apaságú. Nagyobb, vékonyabb és sportosabb, mint Neno.

Nos, örülök, ha végre összejött, majd Nikot is úgy kikupálod mint Nenot! :)
Amúgy ez a névegybeesés a véletlen műve? :kocc:

Edited by Piskóta, 2011 október 28. - 14:14.

#1296 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 1. - 13:44

Hát jól eltûnt mindenki. Mondjuk nálunk 8-10 napig esett az esõ hát nemigen volt lovas élet. Viszont tegnap meg tegnapelõtt gyönyörû idõ volt. Ki is használtuk maximálisan. :) A karámban még egyes helyeken áll a víz, meg sár van, de a magasabban fekvõ részeken már tudtunk lovagolni. Kelly-t is kihoztam egy kicsit foglalkozni vele. És amit megfigyeltem, hogy amíg a félvéreink csúszkáltak(nincs patkó rajtuk) addig Kelly teljes biztonsággal ügetett és vágtázott a sáros, csúszós talajon. Egyszer sem csúszott meg. Olyan biztonsággal szedte a kis lábait hogy csak lestem. :kir: És egyre szófogadóbb, igaz most sem szereti ha simogatom, bezzeg õ dugja a nóziját belénk.

#1297 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 1. - 13:59

Akkor Kelly se hazudtolja meg haflingi mivoltát, igen biztos a talajfogásuk. ;) Szerencsére nálunk nincs sár-gond, holnap már megyek ki hozzájuk. Most már szinte biztos, hogy be lesznek kocsizva a szöszik. :) Az Arany nagyok szuper, valószínû, hogy kocsiban is megbízható kis ló lesz. Szofi még mindig kemény dió, de ha mellette van a barátja, sokkal nyugodtabb. Õk is elválaszthatatlanok, kiscsikó koruk óta együtt nõttek fel.
Éjszakára már istállóban vannak, bár kint is van fedett helyük, de kevés száraz hely van, ahová le tudnának feküdni.
Posted Image

#1298 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 8. - 16:25

Mi történt itt, akkora hó esett, hogy minden haflingist eltemetett?

#1299 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 8. - 17:09

Mi történt itt, akkora hó esett, hogy minden haflingist eltemetett?

Nálunk inkább a szélvihar vitt el mindent és mindenkit. :) Lovakkal foglalkozni, nem lehetett,mert idõnként olyan széllökések voltak hogy megõrültek és rohangáltak össze vissza. Viszont lopok egy másik topikból egyik társunkról készült videokat.Kinga videoi.
http://www.youtube.c...nel_video_title

http://www.youtube.c...;feature=relmfu

nekem nagyon tetszettek.Kis remény hogy akkor talán Kelly-bõl is lesz ló.

Edited by Backnight, 2011 december 8. - 17:29.

#1300 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 9. - 9:33

Hû, gratula KINGa! Nekem is nagyon tetszettek a videók, tanubizonyság különösen a 3 év összefoglalója. Ha helyesen és kitartóan foglalkozunk lovunkkal akkor nem maradhat el az eredmény. Gyakori kifogás, hogy a körülmények, na itt mintaszerûen be lett mutatva, hogy egy díjlovas négyszög kialakítása és néhány cavaletti elhelyezése nem kerül milliókba. Jó lenne, ha minél több ifjoncot lehetne látni ilyen videókon, remélem a Kinga felfedezte már a Póni Klubot és versenyzik, mert ott a helye.

#1301 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 9. - 9:41

Hû, gratula KINGa!

Nekem is nagyon tetszettek a videók, tanubizonyság különösen a 3 év összefoglalója.
Ha helyesen és kitartóan foglalkozunk lovunkkal akkor nem maradhat el az eredmény.
Gyakori kifogás, hogy a körülmények, na itt mintaszerûen be lett mutatva, hogy egy díjlovas négyszög kialakítása és néhány cavaletti elhelyezése nem kerül milliókba.
Jó lenne, ha minél több ifjoncot lehetne látni ilyen videókon, remélem a Kinga felfedezte már a Póni Klubot és versenyzik, mert ott a helye.

Ugye? Itt szó szerint be lett mutatva, hogy csak foglalkozni kell velük. Nem tudom Kinga ide miért nem tette be, a zalai topikból loptam, szerintem õ még nem is tud róla. De talán idetéved. Jó lenne hallani Kittu hafijairól is valamit, hogyan haladtak az elmúlt idõszakban. Én most nem nagyon foglalkozom Kelly-vel. Inkább csak meg meg van mozgatva, majd tavasszal elõvesszük és remélem nyár végére én is javulásról számolhatok be. :) Utálom a telet.

#1302 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 12. - 18:17

Sziasztok! Idetévedtem, köszönöm szépen a hozzászólásokat! :) Nagyon-nagyon sok munkám van benne és rengeteg csalódás ért Nenoval kapcsolatban, ami miatt többször fontolgattam, hogy mi bizony nem egymásnak vagyunk teremtve. A sokadik esés, ujjzúzódás, tenyérhorzsolás futószár miatt, izomhúzódás után többször megcsináltam sírva az eladó lovas oldalakra a hirdetését. Végül sosem küldtem el, adtam egy esélyt, egy utolsót mindig... Volt olyan idõszak, leginkább télen, hogy ki sem akartam menni hozzá, mert egyszerûen mondjuk ki, utáltam. Utáltam a helyzetet, hogy nem tudok vele mit kezdeni, utáltam, hogy ilyen konok és makacs, hogy tehetetlen voltam... Aztán a hónapok során eldöntöttem, hogy én bizony gatyába rázom ezt a dögöt, csakazértis, nem adom el, nem akarok okot adni a pletykálkodásra, hogy "nézzoda, nem bírt a lány a pónijával oszt eladta". Aztán jött még több esés, elrohanás, ugrálás, de kitartottam és az elrohanást úgy oldottuk meg, hogy amikor vágtabeindításnál elrohant, nem vettem vissza, csak hajtottam. Folyamatosan, jó, bevallom, oda is sóztam neki rendesen, sztem 5-6 percig folyamatosan vágtáztunk elég nyaktörõ tempóban, fel-le, görcsölt már mindenem, õ meg a füle hegyéig leizzadt. Aztán megálltunk, majd újra beindítottam és szépen ment. Másnap is. Kiismertem, határozottabb lettem, jó egyensúlyom lett, elrendeztük, hogy én vagyok a fõnök. Belekóstoltam a Parelli-féle kiképzésbe is, de nem sokáig jutottunk, nem volt hozzá türelmem. Ismerem a Póni Klubot és tetszik is a dolog, viszont sajnos a közelemben semmi ilyen jellegû klub nincs, úgyhogy a versenyzés kilõve :( Neno sem a legegészségesebb, porallergiás, amitõl nyáron eléggé rosszul van, úgyhogy nem is nagyon erõltetem meg. De azért köszönöm! :)

#1303 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 12. - 18:58

Jó olvasni amit írtál Neno-ról, mert Kelly is rettentõ makacs , önfejû és sokszor elkeseredtem már miatta. Egyenlõre nincs idõm a napi foglalkozásra, korán sötétedik,majd tavasszal komolyabban elkezdjük a trenírozását. Én még ilyen lóval nem találkoztam. Egy külön kategória. De végül is vannak pozitív élményeim is vele kapcsolatban, ne legyek igazságtalan. Készült róla tegnap video is amint szabadon ugrik.Majd beteszem. Kinga azt tükörképet is tedd be ide,nagyon jópofa.

#1304 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 12. - 20:55

Komoly, határozott foglalkozással Kellyből is "ló" lesz :) Télen nekem sem ment a foglalkozás, nem is jöttünk ki, a nyár viszont hasznos volt.

Közkívánatra a kép :kir: (Torz) tükörkép :gm:
Posted Image

(megnyugtatok minden hosszúhafisörény mániást, hogy Nenonak megvan még a szép, hosszú sörénye, csak a másik oldalon :D Mert ezen elég csúnya volt, hogy itt-ott rövid-hosszú tincsek lógtak)

Edited by mi.kinga, 2011 december 12. - 20:56.

#1305 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 13. - 10:24

Nagyon jó a kép. Én nem tudom Kinga, de szerintem Nico már nem sovány. Azt gondolom a kép alapján pont jó. :) Elég nehéz ezeket a haspókokat fogyasztani.

#1306 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 13. - 20:37

Sziasztok! Követem az eseményeket, de amióta újból dolgozom nincs igazán idõm írogatni. A Hafik köszönik jól vannak. Most, hogy az abrakadagot visszavettük meg mi is. Kiderült jófejségbõl kaptak napi 2-3 serpenyõvel.. Olyan jóízûeket futkostak, öröm volt nézni. :gm: Hétvégente kapják a kiképzést rendesen, lesz még ló belõlük, egyre jobbak, ééés Szofi még jól ugrik is. Félre ne értsétek, nem kap 3 évesen ugró-képzést, csak kíváncsiságból lettek próbálva a barátom által. Én is csak akkor ülök rajtuk, ha õ ott van. Hétközben vagy együtt vannak mozgatva szabadon vagy futószár. Fényképezni nem volt idõm õket mostanában.

#1307 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 14. - 7:38

Lámpás,ilyen az enyém is, de takarékossági okokból nincs ennyire kicsicsázva, lovardában jó szolgálatot tesz, egy ismerõsöm csinálja elfogadható áron.
Posted Image

Posted Image

Beteszem még egyszer a kocsit, barátom eladta a lovait, így a felszerelés is eladó lett. Ez a kocsi is le lett akciózva 130000 ft.-ért elvihetõ ha valakit érdekel. Van neki hafira való western nyerge is, fekete az is eladó. Asszem 50000 ft.-ért. Kinga a srác zalai közel hozzád. Ha esetleg érdekel valami.
Kittu ügyesek vagytok akkor. Szofit szeretném látni ugrani. Jó szabadon is. Majd azért tegyél be képeket nekünk mindkettõrõl.
Már csak Kata beszámolója hiányzik. Mi van Sutival? Csikókat sikerült e eladni?

#1308 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 24. - 15:22

Boldog Karácsonyt és hafizásban gazdag Új Évet! :ang:

#1309 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 24. - 18:44

Sziasztok Hafisok!

Boldog karácsonyt minden hafisnak (és nem hafisnak)! :ang:
Ide is beteszem a hafigyerekeket:
Nico
Posted Image

És Neno :D
Posted Image
Posted Image

Kíváncsi kisfiaim :D
Posted Image
Posted Image

Nenoka csábos pillantása

éééés a legjobb: Neno balettozik-Nico tanítja :kir:

#1310 Haflingislány

Haflingislány

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 27. - 18:15

Sziasztok! már egy ideje olvasgatom a fórumot és gyönyörû lovaitok vannak! :)
ha nem bánjátok felteszek 1 képet az enyémrõl is:)
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

#1311 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 29. - 21:18

Szia! Neked is nagyon szép hafid van, mit lehet még róla tudni? Képeket mindig szívesen látunk! ;)

#1312 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 29. - 21:23

sziasztok! nekem is nagyon tetszik a hafi, várjuk az infókat. Kinga, gratu Nicohoz,azééért vmikor szívesen nézném meg mozgásban/nyereg alatt. nálunk semmi különös, Lunával mostanában örülök, ha az egyetem mellett tudok egy terepet menni, a csikó meg egy igazi beképzelt bunkó :D

#1313 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 30. - 21:04

Üdv itt Haflingislány! :) Micsoda sörénye van a pacidnak! Lovasbetti, köszi! :) Én már csak azt a pillanatot várom, amikor végre ide is elérkezik a hó! :mad: Ezen az undorító, sáros-csúszós talajon lehetetlenség lovagolni, főleg két ilyen botlábúval :D De ha megérkezik a hó, akkor ígérem, hozni fogom a videókat, képeket! Ma képzeljétek, végre kijutottunk terepre a két vadállattal Barátnőm ment Nicon, én Nenoval mentem, szőrén, de most kantárral. Hát, Nico egy angyal volt, azon kívül, hogy minden apró kiálló földdarabban pofára akart esni (meg a sima földön is :D ) egy rossz mozdulata nem volt :ang: Nenoval már benn, a pályán is küzdöttem egy sort, meg kinn is eléggé ment volna, de az út nagy részén nagyon aranyos volt ő is. Luna még mindig bunkócska, vagy most már nem? :D

Edited by mi.kinga, 2011 december 30. - 21:05.

#1314 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2011 december 31. - 20:03

õ sose lesz teljesen normális már :) szval összel pl voltunk szüretin, gyerekeket lovagolni, és ott végre büszke lehettem rá. meg hétközzben pesten vagyok, és õ meg nagyapámnál kitudja mennyi kinnléttel és mozgással, és heti egyy terepen mindig ki tudtam taktikázni, h ne akarjon elvinni annyira :kir: de pl egy olyan embert, aki elm jól lovagol iskolalovon, nem merném vele terepre nyugodt szívvel kiengedni. úgyh kezdem lenyugdíjazni, hogy konkrét koncentrált pályamunkát nem akarok végezni vele, vagy terep, vagy ha mütyür mellé kiviszem pályára, h h tanuljanak meg ígyis koncentrálni. meg májusban csikó Mondriantól, kíváncsi vagyok rá, de ez egyben azt is jelenti, h vmelyik haficsikónak mennie kell a nagy létszám miatt. :gm:
Aramis élicsikóéletét, és jó kis bunkó hafi lesz belõle is hatalmas képességekkel. azt már most látom, hogy egy b1c-b2 nem jelent majd neki gondot,de nagyon flegma és nem érdekli semmi. ez olyan szempontból jó, hogy lehet nyúzni bármivel, nem ijed meg...pl rá fel is ültem ... mármint nem úgy, h komolyan, meg én sem szeretem a gyereketfelültetikacsikóra képeket, de olyan bambán nézett rám, h akkor muszáj volt. le se tojta :D am meg rossz, mert kb a vezetési szándékaimmal sem foglalkozik, egyedül a lovacskocsi után kötés a jó stratégia :)
Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Edited by lovasbetti, 2011 december 31. - 20:06.

#1315 Kata lovasudvar

Kata lovasudvar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 2. - 22:39

Beteszem még egyszer a kocsit, barátom eladta a lovait, így a felszerelés is eladó lett. Ez a kocsi is le lett akciózva 130000 ft.-ért elvihetõ ha valakit érdekel. Van neki hafira való western nyerge is, fekete az is eladó. Asszem 50000 ft.-ért. Kinga a srác zalai közel hozzád. Ha esetleg érdekel valami.
Kittu ügyesek vagytok akkor. Szofit szeretném látni ugrani. Jó szabadon is. Majd azért tegyél be képeket nekünk mindkettõrõl.
Már csak Kata beszámolója hiányzik. Mi van Sutival? Csikókat sikerült e eladni?

Elõször is BÚÉK!!!!!! minden hafisnak és nem hafisnak is, Szia Backnight! Sajnos ilyen idõben nagyon semmit sem lehet csinálni mifelénk:( Sutit kivittük párszor terepre mikor kicsit jobb volt az idõ, teljesen rendben volt, de azért fel van pörögve a lelkem, jó lenne vele többet foglalkozni, de vagy idõm nincs rá vagy az idõjárás nem engedi. Idén februárban meglesznek a fedeztetéshez szükséges papírok, ha esetleg valakit érdekel, úgyhogy ha minden jól megy fedeztetést tudunk vállalni. Vilit sikerült eladni pár hete vitték el, terápiás ló lesz belõle, most ha jól tudom Vokányban van Baranya megyében. Szöszi a kis kanca csikónk még mindig eladó
most 6 hónapos, akit esetleg érdekel azonnal elvihetõ (lovasok.hu-n fent van a hirdetés). Hát mi is várjuk a jobb idõt mert így elég rossz hogy csak dagonyázni lehet, de azonkívül semmit nem tudunk kint csinálni.
További jó fórumozást mindenkinek!!! OFF : két emuval gazdagodtunk Szutyival és Szutyinéval, ezek a madarak nem semmik, hát nem egy kapkodó idegbetegek :) szeretnénk egy kis állat simogatót oda vettük õket, mindkettõ egyedül élt, de most úgy néz ki tombol a love, legalább nekik legyen jó :)

#1316 Haflingislány

Haflingislány

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 3. - 21:40

Kittu: köszöni szépen:) Nico az apja, Kerbel az anyja, debrecenben született kanca :)

#1317 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 3. - 22:50

Kittu: köszöni szépen:) Nico az apja, Kerbel az anyja, debrecenben született kanca :)

No, akkor az én Nico (eredetileg Nótás) pacimnak a féltesója :ang: És mi a neve? Milyen a személyisége, stb. Tipikus makacs, k×csög hafi? :D

#1318 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 4. - 19:57

és õ eladó is egyébként, ugye? naaaagyon gyönyörû ^^

#1319 Haflingislány

Haflingislány

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 9. - 16:32

dejó:)) hát futószáron köcsög nagyon, de egyébként csak a szokásos kancahiszti :D én imádom <3 ugróban versenyzett az idén, kicsit lusta kis hordó :) kármi a neve

Edited by Haflingislány, 2012 január 9. - 16:33.

#1320 Katyaa

Katyaa

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 9. - 17:19

Jajj :) mindig boldogan nézek itt körbe és csorgatom a nyálam hogy milyen gyönyörû pacijaitok vannak :o Nagyon szépek grat mindenkinek hozzájuk és sok sikert ! Csak így tovább :D !!!!