Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Zsámbék és környéke szekció

• Please log in to reply
1302 válasz a témához

#1201 Liti

Liti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 20. - 19:19

Jó, hogy tisztázódtak a dolgok!Kutyus, várom a tavaszt, hogy mehessünk végre terepre (addig gyûjtök bátorságot is) ;) Tracker is várja:)Tavaly nyáron majdnem eljutottunk Vasztélyra a Te vezetéseddel, sztem egyhuzamba annyit még nem ültem lovon, mint akkor.Hogy megy Kaposvár? A munka? lovad? Jössz valamikor Zsámbékra?Üdv :kocc: Liti

#1202 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 20. - 20:33

Na Hali!Dehogy veszünk össze,csak eszmét cserélünk.Hisz ezért vagyunk emberek.Kutyus! KÖSZÖNÖM,hogy megsimized néha Dömémet!!!Én sajni most még nem tudok kimenni,mert fáj az alsóm,és nem tudok autót vezetni.De pár hét és megyek,és talán lovagolni is fogok tudni végre.Decemberben voltam utoljára kint a tanyán,akkor jól volt a Döme,és szépen kikerekedett,ahoz képest hogy nézet ki elötte.Azóta nem tudtam menni de,remélem jól érzi magát.Amúgy az infóm a tulajéktól van.Mert ha én nem is tudok menni,azért telefonon tartjuk a kapcsolatot.Sõt a Zsuzsa,mondta is multkor,hogy egy barátnõm fog ott dolgozni :) .Ja és a Leányka,Calvados,és a Futár nevü ló a nagybátyámé,tehát õk is ,hozzánk tartoznak.

#1203 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 21. - 16:16

Feltétlen megyünk, már nagyon várom. El sem tudod képzelni mennyire hiányoznak a közös terepek, mókák.Suli megy. Ma zh-ztam, holnap zh-t írok és holnaputánra beadandót írok, de ezért döcög. Tökre élvezem.A munjkát kifejtettem, hát mit ne mondjam elég jó dolgom van Vasztélyon. A lórol meg ne is beszéljünk. Végre visszatért belé az életkedv, csakúgy mint belém. Amint tudok megyek zsámbékra, még lehet, hogy szombat du.Mimi!Döme tényleg jól néz ki, persze magához képest. Akkor gyere hamar ki.

#1204 Pepe

Pepe

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 23. - 16:45

Szia Kutyus! Na mi a helyzet Vasztélyon? Mesélj v.mit(fedeles, Tibiék, Alíz)???

#1205 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 23. - 20:44

Szia Kutyus! Na mi a helyzet Vasztélyon? Mesélj v.mit(fedeles, Tibiék, Alíz)???

Hozzászólás megtekintése

Majd csak szombaton megyek visza, mert ezen a hétan soliba vagyok. Ma beszéltem a Tibivel, de csak a lovamról, meg esetleges hétvégi lovasokról diskuráltunk. Alízzal meg múlt szombaton beszéltem utoljára. Raszti már dolgozik és majdnem egy óra munkánál tartanak, de egyenlõre úgy néz ki nem jönnek vissza Vasztélyra.

#1206 Pepe

Pepe

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 23. - 21:00

Szia!Köszi az infókat! V.színû a jövõ hét vége fele meglátogatlak titeket!

#1207 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 9. - 15:03

sziasztok! azért látogattam ide, mert volna egy kedves ismerõsöm, aki majd szeretné a gyerekét lovagoltatni. most még csak 3 éves, de lesz öregebb is :D . nem tudjuk, hogy foglalkoznak-e Zsámbékon gyerekek lovagoltatásával. van-e póniuk, stb. SEGÍTSETEK! köszi ;)

#1208 Kedd

Kedd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 578 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 9. - 17:42

Ha a Szent Györgybe mész, az Anikóval kell megbeszélned. Van póni is. Ha tudsz szerezni protekciót a Julinál és a Cseles nevû ló nem ment még nyugdíjba, akkor komoly esély van rá, hogy a gyermek néhány éven belül látványos eredményeket érjen el.Egy jótanács:Ne tévesszen meg Anikó mézes - mázos stílusa, tud õ kemény is lenni ha arra van szükség... :yeah: :dev:

#1209 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 20. - 17:45

köszönöm! mindenképpen fogok náluk jelentkezni, ha megindul a gyerek lovazni! igazából nem is nagyon szeretem a mézes-mázos oktatókat, jobb, ha határozott és követel. :dev: fõleg ha nem tõlem :dev: :dev: telefonszámot esetleg magánban? :confused:

#1210 Liti

Liti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 21. - 8:51

Magán ment:)

#1211 Kedd

Kedd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 578 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 22. - 16:16

...

Edited by Kedd, 2006 március 22. - 16:20.

#1212 Kedd

Kedd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 578 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 22. - 16:20

Ha telefonon sikerült értekezned Dóra, akkor a telepen keresd meg Anikót egyeztetés céljából! Kedves, közvetlen, locsifecsi, mosolygós, könnyen barátkozó hölgyet keress, el fogsz ámulni!!!! :D :gm: :yeah:

#1213 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 28. - 9:36

Sziasztok! Ki jön közülletek a húsvéti kupára a Szt. Györgybe?(Remélem Kedd ott leszel)

#1214 Pepe

Pepe

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 28. - 15:36

Sziasztok!Én jövök, de errõl már beszéltünk a múlt héten. :)

#1215 Liti

Liti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 28. - 16:40

Sziasztok!Ha nem utazom el, akkor én is, persze csak mint nézelõdõ :)

#1216 bozzy

bozzy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 352 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 29. - 19:48

Március 31-én pénteken, 14.00 - 15.00 óra között az MTV1 csatornáján aKörzeti magazinok - regionális mûsor keretén belül a töki huszárokról vetítenek néhány perces mûsort.

#1217 Horsewoman

Horsewoman

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 7. - 9:07

Sziasztok!Csabdin Natural Horsemanship (suttogó) tanfolyam lesz:Ápr.14-16.Részvételi díj: lóval 12.000Ft/nap, nézõként 6.000Ft/nap.A környéken az utolsó tanfolyam idén, ne hagyjátok ki!További infó, jelentkezés

#1218 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 7. - 18:55

Kedves Fórumosok! :)Szeretnélek meghívni titeket húsvét hétfõn egy kis közös jamboree-ra. Aki a környéken lovazik (vagy lakik és szereti a lovakat, mint pl. Ernest), szívesen látnánk egy kis közös mulatságra.Sok szeretettel meghívunk az immár hagyományossá vált húsvéti mulatságra.A helyszín a megszokott: az érdi lõtér sarkában, a „Doberdónál”. Idõpont: 2006. április 17., hétfõ déltõl kifulladásig.Fõtt étel, büfé a helyszínen.Lovas ügyességi játékokat is tervezünk, 4 fõs (helyben sorsolt) csapatokkal.Nyeremény: lesz. :-)Kérünk, hogy ha körülbelüli (lovas és gyalogos) létszámot tudsz mondani nekünk, hívj fel minket a 20/994-3910-es telefonszámon. (Csak azért, hogy senki ne maradjon éhen.)Szóval aki nem kíváncsi a szokásos húsvéti locsolkodásra, az jöjjön bátran! :) Szívesen látjuk. :)

#1219 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 12:02

Sziasztok!Vasárnap végre kilátogattunk a lovastanyára.Hát mit ne mondjak nem volt unalmas az ottlétünk. :D Csináltam egy-két képet,íme pár izelitõül: sajnos Kutyusról csak hasonló jó minõségü képet sikerült suttyomban elkapnom. http://www.kep.tar.h...9951/21063031#2aztán Döme lovam,amint épp a kicsi fiacskámat viziteli: http://www.kep.tar.h...9951/21063030#2aztán szintén Dömém(a sárga) http://www.kep.tar.h...9951/21063030#2no és a táj: http://www.kep.tar.h...9951/21063030#2Remélem lasacskán lovagolni is tudok,mindenesetre már ez feldobott,hogy láthattam a lovakat.

Edited by Mimi, 2006 április 10. - 12:10.

#1220 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 12:04

Ja és Kutyusnak jó nagy kalappal a mai vizsgáihoz!

#1221 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 12. - 13:53

Ja és Kutyusnak jó nagy kalappal a mai vizsgáihoz!

Hozzászólás megtekintése

Köszi a drukkolást és örültem a találkozásnak, a fiad tündéri és remélem nem kell újjabb egy évet várnom a viszont látásig.

#1222 Hitka Viktoria

Hitka Viktoria

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 23:48

Mostanában épült egy lovaslétesítmény (állítólag a rokonomé, de fingom nincs ki az). A kínos az, hogy közelebbit sajnos nem tudok, csak azt h az ipsét Péternek hívják, és gyalázatosan sok pénze van. Ebbõl gondolom hogy nem egy putrit építettett. Gondolom most nem sokat segítettem.

Hozzászólás megtekintése

Kedves Rongyo!Nem tudom megtalalhato vagy e meg ezen a forumon, mivel eleg regi ez a hozzaszolas, de sajnos en csak most akadtam bele, valami teljesen mast keresve a neten. Beszelgetesetek nagyon erdekes volt szamomra, regisztralatam. Mivel en annak az ipsenek a lanya vagyok, (akinek nincs gyalazatosan sok penze, csak megszallott, ami azt hiszem elengedhetetlen ha lovat akar valaki tartani ma Magyarorszagon) igen erdekelne, hogy milyen uton modon lehetseges, hogy rokonok vagyunk, illetve hogy azota jartal e mar nalunk Csordakuton. (igy hivjak a azt a reszt) Szoval ha infora van szukseged meg mindig, vagy esetleg egy lora jatszasibol....... most megbeszelhetjuk. udv

Edited by Hitka Viktoria, 2006 április 20. - 1:07.

#1223 Kedd

Kedd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 578 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 20. - 12:50

Kedves Viki!Nem lehet, hogy valami módon én is szegrõl - végrõl a rokonod vagyok?Nagyon örülnék egy lónak "játszásdiból" !!!!!! :D :rolleyes:

#1224 Hitka Viktoria

Hitka Viktoria

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 20. - 16:11

Szegrol vegrol mindenki mindenkinek a rokona talan...igy lehetseges hogy az vagy, de sajnos lo senkinek sem jar jatszasibol.... Ha visszakeresed a beszelgetset amibol Rongyo hozzaszolasat ideztem, megertheted miert irtam ezt...reakcio volt az o mondatira, csak az idezojel maradt el.de tenyleg kivancsi lennek ra ki is o, mert amiket irt az felettebb furcsa, es ha valoban egy rokon, talan segithetnek neki lokozelbe kerulni, ha pedig nem az, segithetek neki masban....mindegy szeretnem tisztazni a helyzetet, mert elegge megdobbentet. Nem mindennapi dolog egy ilyen ugyre a neten raakadni. talan nem ez a legjobb hely ra, de csak itt tehetem, nem akarok a lovas temaitokba kavarni csaladi (vagy nem csaladi, azt majd meglatjuk...) ugyeket, de o tette ezt eloszor, szoval elore is bocs.

Edited by Hitka Viktoria, 2006 április 20. - 16:30.

#1225 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 10:24

Üdv mineden Topiklakónak!Tudtok, illetve hallottatok valamit a hétvégén megrendezésre kerülõ Mány-i lovas napokról?Most kaptam a helyi polgármestertõl egy mail, amiben meghív a 3 napos rendezvényre.Néztem a programokat, és szerintem nagyon jó bulinak ígérkezik.Aki tud részleteket az kérem, hogy írja meg. Tudtok-e a környéken valahól szállás lehetõséget 3 fõ részére 2 éjszakára?üdv: Donqi

#1226 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 13. - 18:33

Kedves régi zsámbéki lovasok!Nem tudom, van-e köztetek olyan, aki már az 1990-es évek elején is ott lovagolt a Szent Györgyben, de hátha...Azt szeretném tudni, hogy emlékszik-e még valaki a sárga, hókás Grillázsra?Részben rajta kezdtem lovagolni tanulni '92-'93 tájékán, és nagyon szerettem azt a lovat. Azt is tudom, mi lett a sorsa. :( De azt nem tudom, hogy ez a Grillázs megegyezik-e egy 1986-ban, Kerteskõn tenyésztett Imperiál apaságú sárga kancával. Ebben kérném a segítségeteket.Talán Anikó a lovasoktató tudhatná, mert õ már akkor ott volt, de én mostanában biztos nem járok Zsámbék felé.Szóval ha tudtok, segítsetek légyszi.Elõre is köszönöm! :)

#1227 Liti

Liti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 8:06

Szia, Méz!Megkérdeztem, és az: Imperiál GrillÜdv :) Liti

#1228 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 11:56

Szia Liti!Nagyon szépen köszönöm! :) Grillázs felejthetetlen ló volt. És talán azt mondhatom, hogy a legjobb ló volt, akin valaha is ültem. :yeah:

#1229 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 10. - 14:46

jön valaki a zsámbéki lovasnapokra? én egy lipp ménen fogok lelovagolni. király lesz! :yeah:

Edited by The Oldenburgi, 2006 június 10. - 14:46.

#1230 Kedd

Kedd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 578 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 12. - 12:22

Pontosan mikor is lesz a zsámbéki lovasnapok?

#1231 Kedd

Kedd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 578 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 22. - 7:22

Senki nem tudja??? :confused:

#1232 Liti

Liti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 23. - 7:11

Sajnos nem, pedig néztem a buszmegállóban a plakátokat :confused: Oldenburgi! Mikor lesz? Neked tudnod kell.Köszi :) Liti

#1233 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 29. - 11:41

Ha esetleg jár erre valaki, akit érdekel - a "régi" anyácsai bérlovakat árulják az Equidom-on. Konkrétan Stampedlit, Lillát, Aphroditét, Bizsut, Dömötört, Lavinát. Tudom, hogy régebben akadtak olyanok a fórumon akik egyikükhöz-másikukhoz erõsen kötõdtek érzelmileg; és ugyan rég nem "láttam" egyiküket sem, de hátha olvasgatnak még errefelé.(mielõtt kérdeznétek - semmi infóm nincs, nem jártam Anyácsán több, mint egy éve; abszolút véletlenül botlottam a fotókba az equidom.hu-n.)

#1234 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 4. - 18:31

Ha esetleg jár erre valaki, akit érdekel - a "régi" anyácsai bérlovakat árulják az Equidom-on. Konkrétan Stampedlit, Lillát, Aphroditét, Bizsut, Dömötört, Lavinát. Tudom, hogy régebben akadtak olyanok a fórumon akik egyikükhöz-másikukhoz erõsen kötõdtek érzelmileg; és ugyan rég nem "láttam" egyiküket sem, de hátha olvasgatnak még errefelé.(mielõtt kérdeznétek - semmi infóm nincs, nem jártam Anyácsán több, mint egy éve; abszolút véletlenül botlottam a fotókba az equidom.hu-n.)

Hozzászólás megtekintése

Szia!Örülök, hogy hallani felõled is. Kb árat sem tudsz mondani?

#1235 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 4. - 19:49

Fönt van az equidomon, mondom. 300tól 680ig (mármint: ...ezer) voltak, amikor láttam. Ha jól emlékszem.Te merre mit csinálsz mostanában? Sólyom lábai rendben vannak?

#1236 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 6. - 13:01

Bújkál :D Posted Image

#1237 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 14. - 9:32

Bújkál  :D Posted Image

Hozzászólás megtekintése

Inkább sokat dolgozik.Sólyom lába teljesen rendben van, nyugdíjba küldtem és a nap 24 órájában legel.

#1238 Kedd

Kedd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 578 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 16. - 11:14

[quote name='Õz' date='2006.07.04, 18:49' post='371143']Fönt van az equidomon, mondom. 300tól 680ig (mármint: ...ezer) voltak, amikor láttam. Ha jól emlékszem.Aha, akkor õk voltak a sok zsámbéki ló, amiket olvastam a hirdetésekben!!!Tudna valaki segíteni a Zsámbéki lovasnapok pontos programját illetõleg?

#1239 Liti

Liti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 18. - 20:11

Szombat délelõtt díjugratás, díjlovaglás, távlovaglás, délután western, dáamlovas, lovasíjász bemutató.Vasárnap mindenféle fogathajtás.Ez csak dióhéjban, hirtelen erre emlékszem a plakátrólÜdv:) Liti

#1240 Vicomte

Vicomte

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 144 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 23. - 21:21

Sziasztok!Tudna esetleg valaki ajánlani "lópanziót" most péntekre, esetleg péntek-szombatra Zsámbékon vagy a közvetlen környékén? Mi Törökbálintról mennénk hárman, a lovaink akár állásban vagy karámban is elalszanak éjszakára (most is karámban alszanak).Ha valaki tud ilyet, az lécci írjon magánt, vagy csörgessen meg a 06 20 209 86 92 számon (vissza is hívom)!Köszönöm!!! :ang: Vicomte