Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Misztika, Mágia, Paranormális és természetfeletti

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1285 válasz a témához

#1161 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 5. - 21:10

A három átmenetelbõl tippelve nem sérültél meg. :)

Elengedtél, felajánlottál, megbocsátottál, mindhárom? (Márha ez publikus..)

A fizikai érzetekrõl elvonódik a figyelem? A leírásod alapján egyféle eufoikus-katarktikus fíling lehet. :)
Tehát ha valaki kellõképp felkészül rá, SEMMI nyoma nem lesz a sétának? Fuúú. Van még mit látni-tapasztalni bõséggel. :)

A múlt évi "sétám" után is maradt egy minimális érzékeny terület, olyan helyen, ami anya-konfliktust jelöl és ami valóban jelen volt.. megoldódott azóta. Idén is maradt egy pici érzékeny felület, az egyik átmenetelbõl, tehát ANNAK a megoldása még nem volt tökéletes.

A felsoroltak LEHETÕSÉGEK, mindenki kiválasztja AZT, ami neki szól éppen.

Valóban eufórikus élmény, de fõleg az, hogy az alapvetõ emberi félelmeiden leszel úrrá, amikor rálépsz a forró parázsra.

Az idei három átmenetelemben volt probléma feloldás, volt felajánlás, a dobom beavatásával kapcsolatban és volt köszönet is....

Edited by pszihopata, 2012 október 5. - 21:30.

#1162 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 6. - 21:20

A legutolsóról gyakran és könnyen feledkezünk meg. :/ :)

#1163 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 6. - 21:25

A legutolsóról gyakran és könnyen feledkezünk meg. :/ :)

A köszönetrõl?

#1164 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 7. - 18:20

Arról bizony. Valahogy nehezen sikerül kifejezésre juttatni.

#1165 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 7. - 19:40

A múlt évi "sétám" után is maradt egy minimális érzékeny terület, olyan helyen, ami anya-konfliktust jelöl és ami valóban jelen volt.. megoldódott azóta. Idén is maradt egy pici érzékeny felület, az egyik átmenetelbõl, tehát ANNAK a megoldása még nem volt tökéletes.

Honnan tudod, hogy az adott terület pont az anya-konfliktust jelöli és melyik pontja a talpnak?

Régebben még otthon elég sokat jártam frissítõ talp- meg hátmasszázsra (munkáltató fizette hetente egyszer), teljesen kikapcsolt, és eltûntek az érzékeny pontok, de nem mondtak semmit a lelki kapcsokról.

'Everything that is done for us, without us, is not ours.'

#1166 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 7. - 20:15

Két különbözõ megközelítésrõl van szó. Ez olyan, mint a keleti és nyugati orvoslás. Más szemlélet, más eszközök, a cél mégis azonos - jó esetben. :) Összehasonlítani, párhuzamot vonni mégis bajos, ilyen szöszölõsen aprólékos nézõpontból lehetetlen.

#1167 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 7. - 21:54

Honnan tudod, hogy az adott terület pont az anya-konfliktust jelöli és melyik pontja a talpnak?

Régebben még otthon elég sokat jártam frissítõ talp- meg hátmasszázsra (munkáltató fizette hetente egyszer), teljesen kikapcsolt, és eltûntek az érzékeny pontok, de nem mondtak semmit a lelki kapcsokról.

Nem én találtam ki, hanem olyan, aki kimondottan ezzel, a talp és a test különbözõ pontjain fellépõ feszültségpontokból állapítja meg, milyen konfliktus okozza... de még azt is, hogy mely' életszakaszban! Én ehhez (és még sok mindenhez) nem értek, de mivel rendszeresen bejön a srácnak amit mond, elfogadom.

#1168 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 9. - 20:32

Két különbözõ megközelítésrõl van szó.

Ez olyan, mint a keleti és nyugati orvoslás. Más szemlélet, más eszközök, a cél mégis azonos - jó esetben. :) Összehasonlítani, párhuzamot vonni mégis bajos, ilyen szöszölõsen aprólékos nézõpontból lehetetlen.

Azt értem, hogy két különbözõ megközelítésrõl van szó, más eszközökkel, ahol azonos a cél. Viszont az eredménye mindkettõnek látható, tapasztalható kellene legyen (meggyógyult a beteg), és itt van a probléma, itt van eltérés.

Itt egy link a legnépszerûbb táplálékkiegészítõk hatásairól az Information is Beautiful c. fantasztikus könyvbõl (az interaktív változaton a buburékokra klikkelve a tanulmányok is megjelennek):

http://www.informati...il-supplements/

és itt a másik az adatok hátterérõl:
http://www.informati...th-supplements/

#1169 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 10. - 8:26

Köszi, ez remek!

#1170 tipara

tipara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.840 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 10. - 9:18

forkissima: A prana nadival én pont fordítva kerültem kapcsolatba. Csúnyán kificamítottam a bokám. Annyira, hogy amikor rá akartam álni, szószerint arcal elõre a homokba hasaltam. Másnap bemutatónk lett volna, meg egyébként is lementem a lovamhoz egylábon ugrálva. Próbálkoztam még párszor ösztönbõl ráálni, az eredmény ugyan úgy arcal elõre a földre. Volt ott egy lány, megkérdezte rátegye-e a kezét. Mondtam, ha ez a perverziója tegye. Utána tudtam járni, másnap egy 2 órás, lovas, talpas bemutatót végig tudtam csinálni. Na itt kezdett el érdekelni a történet. Azóta sok "csodát" megtapasztaltam. Más: mérhetõ, bizonyítható dolog a radiesztézia. Azon belül pl a víz keresés. Van egy abszolúlt materalista mérnök kolegám, aki pálcával jár kút helyét kitûzni, közmûgenplánon nem szereplõ vízvezetékeket bemérni. Eddig 100%-os. A hátterét nem ismeri, nem érdekli, csak megbizonyosodott róla, hogy mûködik, így csinálja. Mondtam neki az "elvét" a dolgoknak, meg hogy még mire lehet használni. Nézett rám, mint egy boszorkányra, de mégis használja :)

#1171 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 10. - 11:53

Izé... :)

#1172 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 10. - 14:45

Forkissima: Nem kötekedés, komolyan kérlek, ha van idõd, nézz utána ezen források hitelességének, neked ez sokkal jobban megy. Van rengeteg hivatkozás menet közben.
De nekem ezek "nem mondanak" semmit.

http://www.rexresear...rev/gajarev.htm

Annak aki nem ért külföldiül ( mint én sem sokat :ang: ) Ebbõl kiindulva linkeltem be:
http://www.termeszet...olyasoljak.html

Hát a felsõbb csoporttudatról nem tudok nyilatkozni, de a DNS-rõl szóló dolgok hajmeresztõ hülyeségek. :)

#1173 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 10. - 15:12

forkissima: A prana nadival én pont fordítva kerültem kapcsolatba. Csúnyán kificamítottam a bokám. Annyira, hogy amikor rá akartam álni, szószerint arcal elõre a homokba hasaltam. Másnap bemutatónk lett volna, meg egyébként is lementem a lovamhoz egylábon ugrálva. Próbálkoztam még párszor ösztönbõl ráálni, az eredmény ugyan úgy arcal elõre a földre. Volt ott egy lány, megkérdezte rátegye-e a kezét. Mondtam, ha ez a perverziója tegye. Utána tudtam járni, másnap egy 2 órás, lovas, talpas bemutatót végig tudtam csinálni. Na itt kezdett el érdekelni a történet. Azóta sok "csodát" megtapasztaltam.

Más: mérhetõ, bizonyítható dolog a radiesztézia. Azon belül pl a víz keresés. Van egy abszolúlt materalista mérnök kolegám, aki pálcával jár kút helyét kitûzni, közmûgenplánon nem szereplõ vízvezetékeket bemérni. Eddig 100%-os. A hátterét nem ismeri, nem érdekli, csak megbizonyosodott róla, hogy mûködik, így csinálja.
Mondtam neki az "elvét" a dolgoknak, meg hogy még mire lehet használni. Nézett rám, mint egy boszorkányra, de mégis használja :)

(Bocs, nincs ekezetem) Nekem meg pont az a tapasztalatom, hogy prananadi nem ert semmit, sem a fejfajasomra, sem a hatfajasomra, sem a beragadt nyakamra, pedig a mar jo par szintet elert volt kollegam tenyleg teljes szivbol, nagy szeretettel probalta. A kerdes az, mitol lett jobban a bokad, egyatalan nem biztos, hogy a prananaditol. Azert, mert egy jelenseget egy masikkal kapcsolatban eszleltunk, meg nem biztos, hogy kozottuk van okozati osszefuggest.

A radiesztezia egy automatizmusnak nevezett jelenseg, eleg jol kutatott a pszichologiaban, az a lenyege, hogy nem tudatosan cselekszunk, igy azt eszleljuk tudatosan, hogy nem mi mozditottuk meg a botot. Magyarorszagon szinte barhol lefursz, talalsz vizet.
Itt a Richard Dawkins altal keszitett A jozan esz ellensegei c. filmbol a radiesztezias resz:
http://www.youtube.c...;feature=relmfu

#1174 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 10. - 16:11

Ki miben hisz, abban üdvözül...

#1175 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 15. - 11:41

no megjöttem. van énnekem egy betegségem, egy baci rányomult egy idegre és így néha visszajön a dolog, ordenáré fájással együtt. de ezt úgy kell érteni, hogy szombat este megszólalni se tudtam, csak folyt a könnyem. fájdalomcsillapítók nem segítenek, a sima orvoslás ideiglenesen tudja csökkenteni a dolgot antibigyóval, legyintenek, hogy úgyis visszajön. köszbazz. szóval kéne nekem valaki, aki ezt megoldja. ötlet valaki valami?

#1176 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 15. - 19:26

Nem óccsó, de talán a Voll terápiával érdemes lenne próbálkozni.

#1177 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 15. - 19:30

OK, valami olyan kellene, amiért nem kell eladnom a vesémet.

#1178 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 16. - 7:16

No de bocsánat, kedves MS, a Voll az nem egy diagnosztikai módszer?

#1179 shepherd

shepherd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 612 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 16. - 8:00

Amit biztosan tudok. Ha csenget valaki, kinyitod az ajtót, meglátod hogy Jennifer Love Hewitt az, nehogy beengedd, mert össze-vissza sugdossa a házat és a frászt hozza mindenkire.

#1180 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 16. - 10:53

no megjöttem. van énnekem egy betegségem, egy baci rányomult egy idegre és így néha visszajön a dolog, ordenáré fájással együtt. de ezt úgy kell érteni, hogy szombat este megszólalni se tudtam, csak folyt a könnyem. fájdalomcsillapítók nem segítenek, a sima orvoslás ideiglenesen tudja csökkenteni a dolgot antibigyóval, legyintenek, hogy úgyis visszajön. köszbazz. szóval kéne nekem valaki, aki ezt megoldja. ötlet valaki valami?

Lehet megoldvány rá :)

#1181 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 17. - 10:51

Nem óccsó, de talán a Voll terápiával érdemes lenne próbálkozni.

Uni, a Voll konrétan szart sem ér. Elég hosszú, de elmagyarázza, hogy a mindenféle biorezonanciás és egyéb készülékek miért nem mûködnek.

http://www.scienceba...ndex.php/13926/

Sajna a baktériumok nem takarodnak ki túl könnyen, nekem a Lyme csinált ilyet, aztán egy nagyon erõs antibiotikumos kúra után nem jöttek vissza a tünetek, de majdnem két évig kínlódtam vele.

Edited by forkissima, 2012 október 17. - 10:55.

#1182 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 17. - 11:37

nekem is volt erõs antibigyó kúrám, egy évig nem jött vissza, aztán ugyanúgy. majd most így évente egyszer elõkerül, immár 3 éve. 1-2 hétig marad, aztán megy. csak jobb lenne nem szívbajt kapnom minden kezdõdõ fejfájásnál, hogy nehogy ez legyen megint.

#1183 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 17. - 14:45

nekem is volt erõs antibigyó kúrám, egy évig nem jött vissza, aztán ugyanúgy. majd most így évente egyszer elõkerül, immár 3 éve. 1-2 hétig marad, aztán megy. csak jobb lenne nem szívbajt kapnom minden kezdõdõ fejfájásnál, hogy nehogy ez legyen megint.

:( Nekem a Lyme-tól voltak iszonyat fejfájásaim egy idõben, sajnos csak az antibiotikum kúra mulasztotta el a tüneteket.

#1184 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 17. - 14:55

Akkor lehet, azért vannak a lovamnak is agresszív rohamai? Lyme-s volt évekkel ezelõtt. Néha rájön a dili, és csépeli pár percig, akit talál a legelõn.

#1185 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 17. - 15:38

Akkor lehet, azért vannak a lovamnak is agresszív rohamai? Lyme-s volt évekkel ezelõtt. Néha rájön a dili, és csépeli pár percig, akit talál a legelõn.

Nem tudom, errõl kérdezd meg az állatorvost. Lehet, hogy csak az agyrágó bogár ért éppen rossz helyre. ;)

#1186 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 17. - 17:24

Uni, a Voll konrétan szart sem ér. Elég hosszú, de elmagyarázza, hogy a mindenféle biorezonanciás és egyéb készülékek miért nem mûködnek.

Az lehet, hogy szart sem ér, de hogy az "igazi" Voll-féle vizsgálaton nem tesznek fel hülye kérdéseket, az biztos.

#1187 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 21. - 12:48

Gabrielle Roth is áldozatául esett a CAM-nek. :( :( :(

#1188 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2012 december 7. - 2:01

Sziasztok! Akinek nincs még programja 21-ére, ajánlok egyet :) Napfordulós szer-tûz, a végén parázson járással :) Monoron, 18 órai kezdettel. Igény szerint további információt adok. Áldás

#1189 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2012 december 8. - 12:34

Be tudnád linkelni a második részt is?

#1190 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2012 december 9. - 1:24

Be tudnád linkelni a második részt is?

http://www.scienceba...latory-aspects/

Sok mindenre nem mész vele, az amerikai jogi környezetet taglalja.

Edited by forkissima, 2012 december 9. - 1:24.

#1191 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2012 december 9. - 10:53

Vizeletterápia, agyam eldobom mennyi hülyeséggel próbálnak emberek pénzt keresni:

http://kodpiszkalo.b...et_issza_vissza

Edited by forkissima, 2012 december 9. - 10:54.

#1192 tipara

tipara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.840 hozzászólás

Közzétéve 2012 december 9. - 21:49

A posztíró kommentjei sem kevéssé tudománytalanok, és kimerülnek a puszta fújolásban. A másik részt ( az álltala beidézetteket ) nem olvastam, így véleményt alkotni nem tudok róla, de ami igaz, hogy népi gyógymódok között szerepel a dolog és egyes esetekben elvitathatatlan érdemei vannak/voltak. Engem sem vonz a dolog, de akinek jólesik, annak váljon egészségére.

#1193 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2012 december 19. - 22:02

Népigyógyász suliban elsõ órán a vizeletrõl volt szó. Az elõ és utósugár mérgezõ. A középsugár nem. Viszont rengeteg nyomelem és ásványi anyag van benne. Sok állat is hajlamos fogyasztani a sajátját. Õk se értenek hozzá... Az összes természeti népnél megvannak az ilyen hagyományok. Saját szememmel láttam egy súlyos kéz sérülésnél(fûrészgép), a srác rögtön levizelte a sebét, és a radikális vérzés rögtön elállt, összehúzta a sebet. Szeretem a "tudománymániásokat". Meg a "Tudományos Akadémiát is". Az idézõjel nem véletlen.... Beöntésre is alkalmas a saját középsugaras vizelet. A herpeszre is nagyon gyorsan hat.

#1194 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2012 december 19. - 23:38

Azért ez akkor is brrr. :) Viszont máris érthetõ, miért kérnek a laborban középsugaras vizeletet..

#1195 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 17. - 11:04

A laborban nem ezért kérnek középsugaras vizeletet, õket nem érdekli, hogy "mérgezõ- e :kir: . (vagy lehet, hogy titokban lopnak belõle és elisszák?) Õk azért kérik így, mert a vizelet normális esetben steril. Az elõsugár a kijáratnál lévõ baktériumukat lemossa, ha ez kerülne a mintába, akkor fals pozitív lenne a próba, mintha fertõzöttek lennének a húgyutak, pedig nem.

Edited by Fifikusz, 2013 március 17. - 11:05.

#1196 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 17. - 14:05

Durva, hogy mennyi hülyeséget képesek elhinni-kipróbálni egyesek a természettudományos alapmûveltség hiányában. Pedig ha legalább általános iskolában egy picit figyelt volna, akkor tudná, hogy a szervezet számára felesleges vagy éppen káros salakanyagok kiválasztása történik a vizelettel... Furcsán mûködik az emberi gondolkodás, hogy jóismerõstõl-baráttól hallott nettó hülyeséget hajlamosak a fenntartásaik ellenére átvenni, így egy bolond százat csinál.

#1197 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 17. - 14:20

Népigyógyász suliban elsõ órán a vizeletrõl volt szó. Az elõ és utósugár mérgezõ. A középsugár nem. Viszont rengeteg nyomelem és ásványi anyag van benne. Sok állat is hajlamos fogyasztani a sajátját. Õk se értenek hozzá... Az összes természeti népnél megvannak az ilyen hagyományok. Saját szememmel láttam egy súlyos kéz sérülésnél(fûrészgép), a srác rögtön levizelte a sebét, és a radikális vérzés rögtön elállt, összehúzta a sebet.
Szeretem a "tudománymániásokat". Meg a "Tudományos Akadémiát is". Az idézõjel nem véletlen....
Beöntésre is alkalmas a saját középsugaras vizelet. A herpeszre is nagyon gyorsan hat.

Beöntésre a Balaton vize is alkalmas. Vajon beöntésnél miért kell középsugaras? Nehogy koszos legyen a belem?

#1198 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 17. - 15:22

De kérlek benneteket, vegyétek észre: ez a misztika, mágia, paranormális topic. :D Tehát röhögsz rajta és repülsz egy kõrt a seprûdön. :D

#1199 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 17. - 15:42

Igenis. Repülök. (de sírva)

#1200 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 17. - 16:04

Tehát röhögsz rajta és repülsz egy kõrt a seprûdön. :D

Az is nagy mágus, aki egy kör után megállásra tud bírni benneteket!