Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovardatulajdonosoknak

• Please log in to reply
4016 válasz a témához

#1161 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 10:29

Jézusom, most akkor rozst vagy árpát hajszoljak arra a nyomorult 100 négyzetméterre, amely füves területként szerepelhetne a birtokleírásban? Packa, én már IDÉN tavasszal FÜVET AKAROK! Elegem van a hosszútávú projektekbõl!!!!!!!ÉS milyen arányban legyen rozs ill. árpa a fûmag között?Ja, és ha már árpa vagy rozs, akkor zab miért nem jó? Merthogy az van itthon dögivel... (CSak kérdezem, na...)

Akkor jobb lesz ha megkérdezel egy kertészt. (Nem kertész nevût) :D , mert az én kertész haverom jót mulatott az árpás rozsos vetésen. A pázsit nem rövidtávú projekt, felesleges elkapkodni. Az elsõ reálisan mérhetõ idõpont jövõ május. Ha augusztusban vetsz, szebb füved lesz mintha áprilisban vetnéd. Most is elvetheted, de kikelni úgyis csak akkor fog amikor az áprilisban vetett, mert csak akkor lesz megfelelõ talaj hõméséglete. Persze ha tudod fûteni a kert talaját akár ma is vetheted. :D

#1162 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 14:30

Megkérdeztem egy kertészt, és azt mondta, most kell vetni. Mivel helybéli, hiszek neki. Nekem jónak tûnik ez az árpás-rozsos mix, van benne ráció, csak sajnos eddig nem sikerült sem árpát, sem rozst találnom 50 kg-nál kisebb kiszerelésben:))))

#1163 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 6. - 14:34

Ha bírod anyagilag vedd meg, vess, tartalékolj 1 kicsit (pótlásnak, ha kieszik a madarak) a többit meg forró vízben áztatva, vagy megdarálva vizes maccsként etesd föl a lovakkal kis adagokban...Ezt tenném én :rolleyes:

#1164 Guest_röganyó_*

Guest_röganyó_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 6. - 14:36

Natos!A rozs õszi vetésû növény, de kikel tavasszal vetve is, de jarovizáció híján nem bokrosodik, nem szökken szárba, nem hoz termést, de ennél a célnál nem gond.Az õszi búzával ugyanez a helyzet.A tavaszi árpa vetésének a jelenlegi idõjárás mellet itt az ideje, már nem fog elfeküdni a mag. Mivel tavaszi vetésû, optimális fejlõdés várható tõle,A zab ugyanolyan jó, csak drágább vetõmag, mint az árpa.A kertészek nincsenek otthon a gabonafélékben, meg egyébként is kevesek specializálódtak.Mivel a gabonafélék gyorsabban kelnek és fejlõdnek, optimálisan árnyékolják a taljt és védenek a kiszáradástó, tartják a párát.Ugyanis a fûmagot néhányszor meg kell öntözni esõszerûen, az meg ritkán sikeredik hibátlanra. A felgyûlõ vizecske utaztatja a fûmagot, mert az lebeg a víz felszínén. Ebbõl az következik, hogy amit egy ik helyrõl elvisz, a másik helyen lerakja, itt ritka, ott sûrû.A sûrû vetés kipusztul. A ritka vetés megbokrosodik. A gyeptelepítés sikere az öntözésen múlik. A benne lévõ gabona segít a felsoroltakban és a magvak utazó sebességét is csökkenti, megállítja az utazó magvakat. A talaj tetején lévõ fûmagvak madarak elleni védelme egy másik felvonás.Mint említettem, én már többször ezzel a módszerrel vetettem. A szomszédaim is több esetben követték a példámat. Nagyon hamar van üdezöld takaró, az a kis csalás nem zavar, különösen a mikor a zöldet visszük a kedvenceknek. Ezzel a módszerrel a rézsûket is lehet vetni.De ez nem erõszak.

#1165 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 14:43

Ócsán árulnak egy lómix nevû tápot. Beszéltem ott egy fickóval. Azt mondja, hogy csak azt adja a lovainak évek óta ( 30 pacija van ) és nem kell rohangálni zabért, nem kell venni roppantót. Minden benne van a mixben amire a lóknak szükségük van. Zab, vitaminok, korpa, kukoricapehely stb.

#1166 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 14:58

Röganyó, abszolúte jól hangzik, amit mondasz, neki is esek a dolognak holnap. namármost, van egy rakás olyan zabom, amelyet nem merek a lovaknak adni, mert az egerek megrágták a zsákot, ezért csak az abszolute egérszarmentest mentettem át hordókba, a többit jelenleg a falu tyúkjai zabálják fel, de még mindig van egy vödörrel, szóval, akkor azt is érdemes a fûmag közé szórni, ugye? Ha jól értem... Mert akkor nosza! A kérdés már csak az, hogy mennyi zabot szórjak 100nm-re a fûmag közé? Köszönettel: N.

#1167 Guest_röganyó_*

Guest_röganyó_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 6. - 18:01

Natos!Ha az egerek csak aromával látták el a zabot, akkor vszínûleg a csírázóképesség nem sérült, meg a tyúkok nem döglöttek meg, tehát nem penészedett be.Mert a penészes mag nem jó vetni, gombafertõzött lesz tõle a talaj.Ha van érett trágyád, érett kazal alja, érdemes beásni. Egy gyeptelepítés hosszú idõre szól, jó, tovább van tápanyag és jobban szellõzik a talaj. Ha nincs, hát, nincs.Felásod a talajt, a "barázdákba" behúzod a trágyát, rá a föld, elgereblyézed, kicsit tömöríted a gereblyével, lapáttal, (ide kicsapkodhatod a komposztálandó kutyát talajtömörítési céllal). Vetheted két menetben is, talán egyszerûbb. Elsõre a fûmag, hogy lásd a talaj tetején, hová mennyi sikeredett, utána a zab már jól látszik, mert sokkal nagyobb.1 nm2-en vetéspróba, a fûmag csomagolására rá van írva, mennyi kell 1, 10, vagy 100 nm2-re. Arányosan oszd szét a magot, hogy elég legyen. A zabot szintén vetéspróbával, de arra tudom mondani, hogy kb. 5*5cm-re jusson egy mag.Elrontani csak a sûrû vetéssel lehet, mert akkor kirohad.Vetés után a gereblye fokával kicsit érdemes betuszkolni a földbe, hogy a víz el ne vigye. Ha élénk madár csicsergést hallanál, az baj, rákaptak a madarak.Én nagyon meg szoktam volt adni a módját, a talajból tegyél félre annyit, hogy a tetejét 1-2 cm vastagon be tudjad szórni a víz, a kiszáradás és a madarak ellen.Több munka, de érdemes. Így egy zápor nem viszi el.Az esõszerû öntözést lehet helyettesíteni a slag végének a minél nagyobb felületû befogásával, hogy kis nyomással öntözzél.Vetés után azonnal érdemes beöntözni, mert hamarabb kel. Ha van erõs fiú a közeledben, próbára teheted gyepszõnyeg kitermeltetésével és leterítésével. Az akció sikeres lehet, de ha utadban van a fickó, akkor kétszeresen is, mert elõbb lelép, mint befejezi a munkát. Ez is egy derékpróbáló munka. Ha a fickó megmarad, érdemes megtartani.Jelentem, az én lókötõm még nem állta ki a gyepszõnyegpróbát, akkor még ez nem volt szempont számomra, de lehet, hogy neki volt ez szempont?

#1168 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 18:13

Megkérdeztem egy kertészt, és azt mondta, most kell vetni. Mivel helybéli, hiszek neki. Nekem jónak tûnik ez az árpás-rozsos mix, van benne ráció, csak sajnos eddig nem sikerült sem árpát, sem rozst találnom 50 kg-nál kisebb kiszerelésben:))))

Van rá egy fogadásom, hogy május közepe elõtt nem kel ki a füved, ha holnap veted, akkor sem. Ráadásul könnyen úgy dönthet, hogy két hónapos fagyoskodás után juszt se fog neked zöldellni és ki se kel. Kikel viszont a dudva, mert imádja a gondosan elõkészített talajt. :D Viszont ha mégis úgy döntesz, hogy nem tudsz várni, ajánlom a zöldborsó társítását, az meghálálja a korai vetést. Ha két hetet mégis hajlandó vagy várni, akkor már vetheted krumplival is. A holland rózsa társaságát különösen kedveli a fûmag. :D :D Talán olvasd el ezt

#1169 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 18:15

Szuper! Egészen feldobtál, ezersok köszönet, röganyó!Jóvan, packa, jóvan... Fogadjunk! :)

Edited by Natos, 2007 március 6. - 18:16.

#1170 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 19:56

Mibe?

#1171 Muki

Muki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.078 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 20:27

Esetleg vagy ket vasvillanyi friss fube? :gm: :D . Roganyo kimeritto es aprolekos valasza utan mar keves irnivalo maradt a temaval kapcsolatban, de talan egy annyit hozafuznek, hogy en a zabot, vagy arpat, vagy barmit kulon vetnem, vagyis nem kavarnam ossze a fumaggal. Mas a szemnagysaguk, mas a sulyuk, nem fog az ugy menni. En mindig zabot hasznalok vedonovenynek. A szaz negyzetmetere kb 4, 5 liter zab ha kell. Ha igen suru a zab elnyomja a fuvet, ezert csak annyit kell vetni, hogy epp csak legyen benne. En pl elvetem a szantasba a zabot, utana megboronalom a helyet, igy legalabb a zab biztonsagban van a madaraktol. Mikor a zab mar kikelt, vagyis egy ket centis szara van , akkor hintem be a fu vagy egyebb magot. A vetes utani ontozest mindenkepp ajanlanam. Sok sikert! :)

#1172 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 20:31

Esetleg vagy ket vasvillanyi friss fube?

Én inkább néhány vasvillányi jó kisüsti páleszt ajánlanék. :D

#1173 Guest_röganyó_*

Guest_röganyó_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 7. - 13:43

Packa!Amit én magam nem próbáltam ki, azt nem ajánlom saját tapasztalásképpen.Muki megerõsített abban, amit leírtam, ugyanis a két menetes vetés ugyanaz, amit õ leírt. Annyi, hogy õ nagy területben gondolkodik, Natosé csak 100 nm2.Te miért vagy mindig ellendrukker? Nem vetted még észre, hogy csak abba szólok bele, amiben van gyakorlatom.Kalkuláld be az idei meleg idõjárást is. Más években márc. 10 körül még vissza szokott köszönni a -10C, de most nem esélyes.A borsó nem praktikus, mert ritkán kell vetni, hogy ne nyomja el a füvet. A borsószálak ritka vetés mellett nem támogatják egymást, eldõlnek, és kirohad alatta a gyenge füvecske.A krumpli nem jó, mert a szár levágása után még néhányszor kihajt, jelentõsen csökkenteve a fû életterét.Várom további korszakalkotó javaslataidat, sok jó dolog születik amatõrök fantáziája által, akik kreatívitását a valós vagy vélt tudás hiánya nem gátolja.Nem akarsz most nekem segíteni a 2006. évi KSH-jelentésben? Meg vagyok késve: 2128. Gazdasági szervezetek éves mg-i adatai (2006.) -ez a mi cégünkre vonatkozik.Utána segíthetnél 2 cég adósminõsítéséhez a szállítók felé elkészíteni az adatszolgáltatást. Te mindenhez értel. Én nem.Persze-persze, már két hete nem ittam mézes páleszt.

#1174 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 16:50

Várom további korszakalkotó javaslataidat......Nem akarsz most nekem segíteni ......?

Momentán nem érek rá. (Zászlócsíkozás, számszerij hegyezés, egyebek.)De biztosíthatlak, hogy lesznek még jobb ötleteim, mint pázsitfüvet zabbal vetni. :D Itt van mindjárt a palántázás. Ha minden nyilvesszõmet kihegyeztem és méregbe mártottam ki fogom dolgozni a technológiáját.

#1175 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 17:42

Tudja valaki,mit kezdjek a feleslegessé vált vashordóimmal? :( Natos?Ötlet? :gm:

#1176 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 19:01

Értem a célzást... Értem én.

#1177 Muki

Muki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.078 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 19:10

De biztosíthatlak, hogy lesznek még jobb ötleteim, mint pázsitfüvet zabbal vetni. :D

Nahat, hogy pazsitfurol lenne szo az tenyleg elkerulte a figyelmem... . Igy jar aki csak az utolso hozzaszolasokat olvassa el. Mentsegemre legyen mondva( es lehet a roganyoera is) hogy allandoan a gazdalkodoi ver dolgozik bennem(van amikor a viragcserepbe is lucernat vetnek :D ), es talan ennek koszonheto, hogy en ugy gondoltam Natos majd osszekoti a kellemest a hasznossal, es valami olyasmi fuvet vet, ami szep is , meg esetleg a lovaknak is jo lehet. A zabos vetes en foleg azert hasznalom( a zab mint vedonoveny haszna mellet), hogy az elso kaszalaskor, amikor a fu meg eleg gyenge termest adna, a zabnak koszonhetoen legyen azert mit betakarittani. Mit mondjak meg, mea culpa, maskor majd figyelmesebben olvasok.

#1178 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 19:12

Gyerekek, ez a nyavalyás maradék kiskert igazán nem ér meg annyit, hogy hajba kapjatok. Rondább biztos nem lesz SEMMITÕL, mint most, tehát bármit teszek, csak jobb lehet. Én nekem igenis TETSZIK a zabolós, rozsolós izé, mi bajom lehet hát?

#1179 Guest_röganyó_*

Guest_röganyó_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 7. - 20:21

MUki mea culpájára: a termelés biológiai alapjai ugyanazok kicsiben és nagyban. Az alkalmazott technikai eszközökben lehet különbség:- ásó, lovas eke, traktoros eke- kézzel szórom, apró mag vetõ kézi vetõgéppel, vagy ennek traktoros változatával.Nem, én nem tévesztettem el. A Gramineae/ Pázsitfûfélék családjába tartoznak a magas páratartalmat, sok vizet igénylõ golf keverékek is, meg a szárazság- és tiprás tûrõ, jól tarckoló Cynodon dactylon és más tarackoló társai is.A mi nyári száraz klímánkon és kis területen sokat tipegve, nem az angol golfpályákra kell akarni hasonlítani.A legtöbb lovas nem rendelkezik kertésszel, háztartási alkalmazottal, hanem maga próbál bírkózni minél több feladattal, hogy több pénze, ideje maradjon a lovaira.Így nem kell naponta idõ az öntözésre, ezáltal lassabban nõ, kevesebbet kell nyírni és lehet rajta táncolni, mégis kisarjad. Az öntözõvíz sincs ingyen.Ha vki még vacakol, annak is legondolom a torkán a zabosfüvet, mint CR-nek a parlagfüvet. A tavaszon fogok vetni rézsûre a legelõn ezzel a szisztémával. Gyepszõnyeget vinnék rá, de nincs aki cipelje. Egy dózerrel kellene felszedetni ott, ahol felesleges bakhátak alakultak ki. Sok területrõl van szó, idõm kevés.

#1180 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 20:48

Így nem kell naponta idõ az öntözésre, ezáltal lassabban nõ, kevesebbet kell nyírni és lehet rajta táncolni, mégis kisarjad. Az öntözõvíz sincs ingyen.

Persze, hogy kisarjad, ha elõbb nem a következõ év tavasszán. Addig is lehet bámulni egy randa gyeputánzatot és lehet csodálkozni, hogy a szomszédé miért zöldebb. Van szerencsém tucat éve gondozni a saját 400 nm-es díszkertemet és tapasztalatból tudom, hogy a pázsit locsolását nem lehet elspórolni. Esõnapok kivételével naponta locsolni, ellenkezõ esetben csak hatástalan erölködés az egész. Nehogy már az legyen egy díszkertnél a cél, hogy lassabban nõjön, mert akkor kevesebbet kell nyírni. Aki lusta locsolni, mûtrágyázni, fûvet nyírni, az bele se fogjon, mert csak egy színtelen kertparódia boldogtalan tulajdonosa lesz. (Mondjuk attól még lehet jó zabtermése...)

#1181 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 21:02

most úgy vagyok, mint Natos tegnap.úúúgy, de úúúgy hozzászólnék, de moderálom magam. csak olvasom a vitafórumot :D

#1182 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 7. - 21:39

1 packa versus c_r dialógus - duellt NAGGYON tudnék díjazni.... :P Ti nem vagytok méltó ellenfelek, de amikor 2 komoly fajsúlyú faltörõ kos összecsattan...az mán vmi :guny:

#1183 Guest_röganyó_*

Guest_röganyó_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 7. - 21:48

RC!Csatlakozom, én is moderálom magam, nem beszélek a nem létezõ zabtermésrõl.

#1184 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 21:52

Csináljunk divatot! Ezentúl bicskázás helyett napjában párszor ejtsük el, csak úgy félvállról, ámde elegánsan: na, kérem, én most éppen moderálom magam! Kiváncsi vagyok, polgárjogi kezdeményezésünk hogyan befolyásolja a fórum stiláris miatúróját.

#1185 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 21:52

1 packa versus c_r dialógus - duellt NAGGYON tudnék díjazni.... :P Ti nem vagytok méltó ellenfelek, de amikor 2 komoly fajsúlyú faltörõ kos összecsattan...az mán vmi :guny:

félek, hogy mire a végére érnék az olvasásának, tovább romlana a látásom. :D szerinted 1.75 dioptriával még bele lehetne kezdeni? :D

#1186 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 7. - 21:54

félek, hogy mire a végére érnék az olvasásának, tovább romlana a látásom. :D szerinted 1.75 dioptriával még bele lehetne kezdeni? :D

Bele! Én még a felolvastatást is megszervezném...Óriási, félmonitornyi kézilupém is van...! :yeah:Ez IGAZI kuriozum lenne! King-Kong gegen Godzilla....

Edited by feribácsi, 2007 március 7. - 21:55.

#1187 Guest_röganyó_*

Guest_röganyó_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 7. - 22:31

Akkor jöjjön a PACKA kontra CR elõadás!!! Izgatottan várjuk a kibontakozást!!

#1188 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 22:40

Akkor jöjjön a PACKA kontra CR elõadás!!!

az ki van zárva. több okból.1. nem értek a fûhöz, pázsithoz.2. nincsen díszkertem, helyette az udvaromban tavakat csináltunk. nem kell locsolni, csak feltölteni idõnként, meg a halakat áttelelteni.3. a lovaknál meg a természetesen kinövõ füvet hagyjuk meg ahol tudjuk, kecskével, birkával nyíratva, vízzel, benzinnel, munkával meg spórolva. ;)

#1189 Cavalry_Ranger

Cavalry_Ranger

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.439 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 22:55

Ha vki még vacakol, annak is legondolom a torkán a zabosfüvet, mint CR-nek a parlagfüvet.

Ha már megszólítottál én humánusabb vagyok veled, csak a szilvapálinkámat gondolom le a torkodon (30 éves készletbõl) a mennyiségen még gondolkoznom kell mert azt Te sem közölted.

#1190 Guest_röganyó_*

Guest_röganyó_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 7. - 23:12

realcowboy Elküldve 2007.03.07, 22:40 IDÉZET(röganyó @ 2007.03.07, 22:31) Akkor jöjjön a PACKA kontra CR elõadás!!! RC! Nem vagyok én ellenséged, nem Téged, CR-t küldeném Packával szemben szívesen.Szerintem õk biztosan elszórakoznának egymással.

#1191 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 7. - 23:31

hú ezt benéztem! tényleg romlik a kukkerom. sebaj, a véleményem ettõl még ugyanaz maradt. :D

#1192 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 10:32

most úgy vagyok, mint Natos tegnap.úúúgy, de úúúgy hozzászólnék, de moderálom magam. csak olvasom a vitafórumot :D

Valójában tényleg zavaró lehet egy fórumon a vita. Éljen a szervilizmus! :D

#1193 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 13:23

Packa, drága pasas, nincs ma senki, akit lepofozhatnál a térképrõl? Cuppppppppppppp!

#1194 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 14:03

Inkább arról beszélj, hogy elvetetted-e már a zabos füvedet, mert ha sokat késlekedsz, nem májusra, de még júniusra se lesz kikelés! :D Készítsed a páleszt!

#1195 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 14:52

feribácsi,te most hol is vagy helyileg,pontosan?

#1196 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 8. - 15:22

Most?!? Piliscsabán ülök a Konrád Alfréd Cserkész és Lovas Központ "közösségi helyiségében"...pihengetek...lókikötőt építünk és várok a fúróra :D

Edited by Filly, 2007 március 9. - 14:53.

#1197 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 15:42

Alacsony(de nem túl alacsony!) típus vagy,szakállas,és kb 6 ló van ott,ugye?

Edited by hihi, 2007 március 8. - 16:14.

#1198 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 8. - 17:17

6 ló, + 1 hónapos méncsikó...Pontos pofalemez a profilomon megjelölt honlapomon...Amúgy a meghatározás precíz!!! (nem túl alacsony :D )Lehet,hogy "valahonnét" ismerjük egymást?!? Szombat óta... :D

Edited by Filly, 2007 március 9. - 14:54.

#1199 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 8. - 17:25

Az túlzás,hogy ismerjük egymást,de köszöntünk egymásnak.Igen,én voltam ott szombaton.

#1200 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 8. - 17:46

:D Mondta a Zsolt, hogy valahonnét "ismersz" csak nem tudod honnét...erre céloztam :rolleyes: