Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csömöri pampák és mogyoródi dombok...

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1312 válasz a témához

#1161 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 2. - 13:24

meglehetõsen sok lovas szokott lenni szerencsére :) 4-5 órás elfoglaltsággal számolj minimum és mi még vissza szoktunk menni este, miután visszavittük a lovakat. a gyerekeket szoktuk kicsit sétáltatni. tavaly már épp vissza akartunk indulni, amikor egy kislányt észrevettem pityeregve és mondta, hogy õ is ezt várta, hogy felülhessen, csak nem mert odajönni.szerintem menj el, klassz :) szokott lenni kaja, üdítõ, többen beöltöznek, de bármilyen ruhában és felszereléssel lehet menni és egy idõre is be lehet csak csatlakozni. hogy pontosan mikor kezdõdik, azt nem tudom, de valahol a fõtéren vagy környékén lesz a találkozó valszeg, de szerintem észreveszed :D a kocsiktól, dajdaj hangoskodástól, nagy szoknyás néniktõl, gyerekektõl, egyéb lóevõ dolgoktól remélhetõleg nem fél a lovad.

#1162 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 2. - 15:12

dajdaj hangoskodástól, nagy szoknyás néniktõl, gyerekektõl, egyéb lóevõ dolgoktól remélhetõleg nem fél a lovad

Hát pont ez az ami visszatrat a részvételtõl.A lovam nem éppen az a típus akit nem zavar az ingergazdag környezet és nem biztos hogy van kedvem 4 órán keresztül harcolni a hátán. :D Amúgy volna kedvem elmenni, de attól elég komolyan tartok, hogy majd a betonplacon fogunk helyben vágtázni és pörögni-forogni, lépés helyett toporogni. :D

#1163 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 2. - 15:44

nézd, szerintem lesz jövõre is meg mi néha átmegyünk más, közeli szüretikre is (egyik se volt még olyan jó, mint a csömöri). az is egy megoldás, ha most kimész gyalog és megnézed, mennyire dajdajos, bár ez évenként is változhat, aztán meg lehet azt is, hogy kimész és ha nem bírsz a lovaddal, hazamész. segíthet, ha valaki elkísér és vissza is megy veled, ha kell.

#1164 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 21:18

Nem csinált senki képeket a felvonulásról? Egy ismerõsöm lóháton volt. Kiváncsi lennék képekre, hátha felfedezem egyiken :)

#1165 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 12:52

Nem csinált senki képeket a felvonulásról? Egy ismerõsöm lóháton volt. Kiváncsi lennék képekre, hátha felfedezem egyiken :)

Nem túl sok, de itt találsz két könyvtárat a felvonulásról. Sajnos én menet közben nem tudtam fotózni, csak ha megálltunk.

#1166 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 15:21

Jók a képek a négyesfogatról :ang:

#1167 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 10. - 10:53

Nem kellene elfelejteni, hogy júliusban kiengedték a gyújtogatót. Azért írom ezt, mert az elõzõ években késõ õsszel-kora télen kezdõdtek a tûzesetek, amikor a téli takarmányt tárazták be a tulajok.Van-e valakinek híre az emberrõl? Esetleg érdemes lenne meggyõzni, hogy ezen a környéken úgyse kapna könnyen munkát, jobb lenne ha máshol érdeklõdne...

#1168 GabiPeti

GabiPeti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 286 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 12:43

Kedves lovardatulajdonosok, lovasok!!!JELENLEG EGY LOVARDAKALAUZ ELKÉSZÍTÉSÉN DOLGOZOK, MELYBE SZERETNÉM ÖSSZEGYÛJTENI MAGARORSZÁG ÖSSZES LOVARDÁJÁT, LOVASPANZIÓJÁT, ÉS AZ EGYÉB LOVAS KOMPLEXUMOKAT. eHHEZ KÉRNÉM A SEGÍTSÉGETEKET, HOGY LOVARDÁTOKRÓL, KEDVENC LOVAS HELYETEKRÕL BEMUTATÓKAT KÜLDJETEK NEKEM.RÉSZLETES LEÍRÁST A http://www.nyihaha.tuti.hu/ oldalon találhattok!Üdv: Gábor Péter!!!

#1169 Niké13

Niké13

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 22. - 14:20

Halihó! Éltek még? Vannak még Csömörön lovasok???? Nagyon haldoklik ez a topic:-( :hu:

#1170 ARISTOCAT

ARISTOCAT

Új vendég

• Fórumtag
  • 9 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 28. - 21:12

Sokan és sokat írtak már itt arról (fõként az Emlékmenet kapcsán), hogy milyen nagyszerû lenne végre összefogni Csömör lovasainak, és létrehozni valamit annak érdekében, hogy e nagyszerû adottságokkal rendelkezõ környék a lovasturisztikában éppúgy, mint a lovassportokban települési szinten képviseltesse magát és persze az itteni lovasok érdekeit. Most ennek jegyében közzéteszem a következõ FELHÍVÁST:"Tisztelt lovardatulajdonosok, lótartók és lovassporttal szimpatizáló barátaink! Ezúton szeretnénk tudatni Veletek, hogy 2007. március 2.-án 18 órakor a Csömöri Polgármesteri Hivatal tanácstermében alakuló gyûlést tart a CSÖMÖRI LOVASOK EGYESÜLETE. Célunk végre összefogni a csömöri lovardák lovasait, együtt pályázni az önkormányzati és egyéb támogatásokért. Kérjük valamennyi istállóból delegáljatok tagokat, hiszen csak így tudunk eredményesen együttmûködni!"Bár késõn szóltam, de azért remélem minél többen ott lesztek...

#1171 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 9:55

Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy a 2007-es tatérszentgyörgyi LOT-ra már el lehet kezdeni regisztrálni ! Ha még nincs fent a csapatotok neve a jelentkezési oldalon, jelezzétek felém, vagy Ram felé, õ majd kiteszi a listába, és a csapat neve alá tudtok egyénenként is regisztrálni.

Ha "csak annyira" lesz jó az idei LOT (már pedig ez a minimum), mint a tavalyi, már nem éri meg gondolkodni a nem-eljövetelen, de hiszen tudjátok ti is :)

További információk:
LOT 2007 topik
LOT 2007 honlapja

Üdv: Alma

#1172 szonja

szonja

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 28. - 10:20

2 lovamnak keresek helyet Csömörön! van valakinek ötlete???????

#1173 suttogók

suttogók

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 297 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 5. - 15:47

2 lovamnak keresek helyet Csömörön! van valakinek ötlete???????

Találtál már helyet?

#1174 szonja

szonja

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 12. - 12:26

sajnos még nem találtam, annak ellenére hogy szinte kivétel nélkül bárhol tudtak volna fogadni. nincsen olyan lovarda (nemcsak Csömörön) ahol ne lenne teltház. hihetetlen, de a júliusi lovas nemzetben még sóskút is hirdeti magát. hova lett az a rengeteg lótulajdonos?????????,

#1175 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 16. - 14:33

Most nem értem Szonja, Tudtak volna fogadni Téged, vagy teltház van mindenhol? Ha teltház van akkor nem tüntek el a lótulajdonosok....egy kissé belezavarodtam most hogy is van ez? Van hely vagy nincs hely?

#1176 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 16. - 16:11

:D :dev:

#1177 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 18. - 13:12

Kelemen Csilla lovardájában Csömörön jelenleg is van üres box. Nézzetek körbe a honlapon. Az információknál van telefonszám, azon lehet érdeklõdni. Csak ajánlani tudom.
Csendes környék, lovaglópálya, fedeles, és minden mi kell.
http://www.gportal.hu/kelemenlovarda

#1178 ARISTOCAT

ARISTOCAT

Új vendég

• Fórumtag
  • 9 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 6. - 20:01

HelLÓ kedves csömöri és környékbeli lovasok! November 15.-én csütörtökön 18.00 órától a Csömöri Lovas és Természetbarát Közhasznú Egyesület közgyûlést tart a Szedervölgyi lovardában. Szeretettel várunk minden érdeklõdõt, gyertek el minél többen! Üdv: AC

#1179 Maya

Maya

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 18. - 19:04

Sziasztok! Azokhoz a lovasokhoz inteznem elsosorban a kerdesemet,akik a kastellyal szembeni lovardaban,esetleg a Csillaek lovardajaban(kicsit elorebb hosszu-hosszu egyenes ut bal oldalan :D )vannak otthon.. tud valaki valamit a Damarol? Közismertebb neven: Mami :) a Hóvirag nevu pacinkkal egyutt vettek meg,es nagyonnagyon keveset tudtam meg rola,es azt is mar regen.. orommel varnam valaszaitokat,akar maganban :) üdv.

#1180 DIESEL

DIESEL

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 26. - 22:43

Szia! Kicsit lemaradtam az eseményrõl... Viszont az lenne a kérdésem, hogy leendõ amatõr egyesfogathajtóként érdemes-e az egyesületbe belépnem? Van-e esetleg más hajtó is? Kezdõ hajtónak tudtok-e segíteni?

#1181 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 december 3. - 15:49

Csömör környékén keresek traktorral és max. 2 méter széles tárcsával rendelkezõ szmélyt, egy tök hivatalos munkára.

Nagyon SOS!

#1182 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 3. - 18:10

Még lehet jelentkezni, ha vkinek van kedve hozzá... :)

#1183 parkjoe

parkjoe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 213 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 24. - 16:10

Sziasztok! Kellemes Karácsonyt minden kedves lovasnak,és nem lovasnak! :) SZILVESZTERI CSILLAGTÚRÁRA KÉSZÜLÖK,KI AZ AKI BEVÁLLALÓS ÉS FELÁLDOZÓ EGY FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY REMÉNYÉBEN? Az aki csatlakozik :06-70-223-17-42 VAGY AKINEK ÖTLET VARIÁCIÓJA VAN,HOZZUK ÖSSZE. :ang: :)

#1184 ARISTOCAT

ARISTOCAT

Új vendég

• Fórumtag
  • 9 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 16:25

MEGHÍVÓ A Csömöri Lovas és Természetbarát Közhasznú Egyesület szeretettel vár minden kedves érdeklõdõt 2008. január 31.-én csütörtökön 17.00 órától Csömörön, a Szedervölgyi Lovardában tartandó idei elsõ közgyûlésére. Fõbb témakörök: • Csömör Kupa 2008 (helyszínek, szervezõk, támogatók, szponzorok, idõpontok, részvételi feltételek, kiírás megvitatása) • Az egyesület által rendezni kívánt egyéb versenyek, események 2008-ban (Póni Klub-os versenyek, fogathajtás, tájékozódási- és vadászlovaglás stb.) • Az egyesület logo-ja (kell-e, milyen legyen, ki tervezze meg?) • Lovas Farsangi Bál 2008 (legyen-e egyáltalán, hol, mikor, hogyan?) További információkkal kapcsolatban az Egyesület elnöke, Horváthné Jankovits Mónika tud felvilágosítást adni a (30) 253 0310 telefonszámon, vagy várjuk észrevételeiket a hiena@vnet.hu címre is. Üdvözlettel és persze minden LÓ-t kívánva: Csömöri Lovas és Természetbarát Közhasznú Egyesület

#1185 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 11. - 11:26

Keresek Csömörön olyan lovardát ahol westernesek vannak, akár hoby szinten is. Cím, telefon elérhetõséggel.

#1186 suttogók

suttogók

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 297 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 15. - 12:12

Nálunk még nincs de jöhetsz hozzánk én hobbyból csinálnám azt is. De lényeg hogy jó társaság legyen.
western nyerget úgy is akarok venni. www.lovasiskola.net itt vannak rólunk képek vagyis meg a lovardáról.

Keresek Csömörön olyan lovardát ahol westernesek vannak, akár hoby szinten is. Cím, telefon elérhetõséggel.

#1187 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 19. - 20:02

Sziasztok!

CSÖMÖRÖN BÉRTARTÁST és WESTERN TRÉNINGET
vállalunk 2008 február közepétõl.

- 6 hektáron napi karámozás,
- új most épülö 8 boxos istálloban,
- kinti lovaspálya és nagy fedeles használattal,
- kancákat, herélteket és méneket is szívesen fogadunk.

http://www.blfarm.hu/magyar/index.html
blfarm@blfarm.hu

Érdeklödni: +3620/959-1956 (bértartás)
+3670/452-0501 (lovaglás és tréning)
+3630/9011-543 (lovaglás és tréning)

#1188 Öcsi bá

Öcsi bá

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 49 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 8. - 11:29

Szia Kazi.Bértartással kapcsolatban vagy csak szimplán westerneseket keresel?

#1189 Öcsi bá

Öcsi bá

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 49 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 17. - 12:34

Sziasztok. Ahogy látom nagyon leült az oldal,én mégis szívessen megismerkednék Csömörön garázdálkodó western stílust kedvelõkkel.

#1190 suttogók

suttogók

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 297 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 27. - 9:27

A Nádormajori lovasegyletben 2 hely megüresedik szeptembertöl lovak eladása miatt. 3x3 boxok , önitatós rendszer karámok, pálya,- akadálypark, pályavilágitás, patamosó Öltözõ-zuhanyzóval és wc-vel ellátva melegedö helyiség-konyhával,zuhanyzóval,wc-vel Etetés: 3x -2kg zab, széna 3x 1x korpa A lovarda biztosit patazsirt, sörényápolót, és krémeket a lovadnak. Tel:06204270399 06204270402 06702630333 vagy nadormajor@lovasiskola.net

#1191 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 30. - 20:03

BÉRTARTÁST VÁLLALUNK!
Lovak bértartását vállaljuk Csömörön egy nyugodt, csendes lovardában, fedelessel, lovaglópályával, karámozással.
Istállóban 50.000 Ft /hónap
Angolboxban 43.000 Ft /hónap
A lovarda honlapja: http://www.kelemenlovarda.gportal.hu

Telefon: 0630/9607722 - Kelemen Csilla

#1192 etposz

etposz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 49 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 20:25

Nem tudná vki megmondani, h mostanában nem tartanak Egyesületi gyûlést???? Ha vki tud vmit, lécci, írjon!!!!!

#1193 ARISTOCAT

ARISTOCAT

Új vendég

• Fórumtag
  • 9 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 16. - 21:07

Sziasztok! A Csömöri Lovas és Természetbarát KHE csak 2009.-ben fogja tartani soron következõ közgyûlését, vaLÓszínûleg január második felében. Ha megvan a pontos idõpont és helyszín, írok majd. Addig is boLÓdog Ünnepeket Mindenkinek!

#1194 tücsök

tücsök

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.282 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 19. - 14:38

Helló, látom nagyon kihalt itt minden... Mennénk Csömörrõl túrázni egy kisebbet, olyan 20-25 km körülit valahová, ottaludnánk (szénapadlás is jó) és vissza másnap. Jó lenne dimbes-domboson menni, de ha valakinek van egyéb ötlete, minden segítséget várok. Köszi! Zsuzsi

#1195 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 10. - 19:02

Isaszeg irányába kényelmesen és szép tájon át lehet jutni. 2 éve túráztunk arra egyet ottalvósan, bár mi akkor jurtáztunk, de a lényeg, hogy lehet arra szállást lelni lónak, embernek egyaránt.

#1196 Vigasz

Vigasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 712 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 5. - 21:31

Sziasztok Találtunk jul.5-én délutan 4 körül, Csömörön, a Pinto Ranch és a Szedervölgyi lovarda között az úton egy kulcscsomót. Van rajta 3 távirányító,Suzuki slusszkulcs,lakáskulcsok és két plüss. Jó pénzért visszaadjuk. :D Érd.:06-20/358-68-88

#1197 Ludmilla

Ludmilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 170 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 25. - 10:28

Sziasztok! Sûrgõsen bértartó helyet keresek lehetõleg Csömörön 2 :ang: kancám részére! Infókat, ajánlatokat magánban várom. Köszi!! :yeah:

#1198 Gréti

Gréti

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 4. - 17:42

Szia igaz ,hogy nem Csömörön de onnan 15percre Kerepes-Kistarcsa határában található egy jó kis tanya.
MHfarm :)

Üdv

#1199 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 8. - 8:08

Melyik lovarda? És a lovak...? :(

#1200 Hosszúhomlok

Hosszúhomlok

A multimédium