Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Haflingi

• Please log in to reply
1373 válasz a témához

#1161 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 20. - 9:55

A szüretis képeket én is nagyon várom! Idén úgyis csak így virtuálisan szüretizek.

Talán csillapodtak már a kedélyeim, azért írok csak most.
Elég frusztráló hogy nem tudok velük foglalkozni, jó lenne csettintésre összefornának a csontok.
Jó lovak lennének. Hozzáértéssel.

Két napja viszont a következõkkel hívott a fõnököm: (õ nem lovas, csak tulajdonos)
'Lovas' cimborái felajánlották, hogy 'foglalkoznak' a hafikkal. Két nagydarab, közel 100 kg-os férfi láncos feszítõvel és pálcával 'lovagolva' hajtotta õket, mint az állat körbe-körbe, jól megagyalva a gané dögöket. A Szofi 2x ledobta magáról nagytudású hõsünket. A ló szája már vérzett. :mad:
Jelzem, felém soha egy rossz mozdulatuk nem volt, meg tudom fogni, fel tudom szerszámozni, fel tudok ülni rájuk egyedül; mögöttem a türelemmel és nem a majréval. Soha nem bakkoltak, de hasonlót se csináltak.
Erõvel megtörni szegény állatokat, ahhoz kérdem én milyen tudás kell? Nekem azt tanították, ahol véget ér a tudás, ott kezdõdik a harag.
Tanácstalan és elkeseredet vagyok. Vagy lehet naív.

Van egy kedves barátom, aki lovagolná õket. Újból, mert õ lovagolta be õket. Csak hát a szakértelmet meg kell fizetni. Talán megegyeznek. Talán.

#1162 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 20. - 11:27

Úristen!!! Most lehet õket elrontani, tönkretenni egy életre. Ezzel a magatartással egyenes út vezet oda. Remélem meg tudod a tulajt gyõzni, az erõszak , erõszakot szül. Valamikor a mesterem tanította nekem"...... egy lovat felnevelni kell 4 év, tönkretenni 10 perc is elég...." Én soha nem engedtem mást mint gumis zablát a csikóim szájába tenni. A lovat nem szabad kényszeríteni semmire, azt kell elérnünk hogy önmagától akarjon együttmûködni velünk. Pláne ha gyerekek alá akarják. Hát drukkolok hogy sikerüljön meggyõzni a tulajt. Neked pedig gyógyulást, na most tudod mit éltem át egész nyáron a balesetem után. Vigyázz , ne hamarkodd el a dolgokat.

#1163 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 23. - 4:31

Tudtok valamit a nagycenki ménrõl Vidámról? Bármi adatot, versenyeredményeket? Bár mondjuk azt a lovasszövetség honlapján is meg lehet nézni, csak kéne a száma. A lányomnak ajánlották, hogy 120 cm-ig versenyzett díjugratásban és hogy jó a mén és itt van tõlünk 40 km-re.

#1164 Enkara

Enkara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 57 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 23. - 7:00

Jé, én még annó, mikor Nagycenkre jártam lovagolni, ültem Vidámon is :D Mondjuk ezen kívül sajnos nem vagyok illetékes az ügyben, csak annyit tudok, hogy én jól elvoltam vele, aranyos pacc. Talán 3x, ha volt egymáshoz szerencsénk...

#1165 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 12:57

Ma verseny van Nagycenken, bemutatták Vidám hafi mént is. Ott készült ma ez a kép. Sajnos csak telefonnal. Fantasztikus a mozgása. Döntöttünk 2012. áprilisában ő lesz Kelly vőlegénye. Szép küllemű mén. Reméljük jó tulajdonságait örökíti is.

Posted Image

Nem enged módosítani

#1166 hajnalstar

hajnalstar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 17:47

A szüretis képeket én is nagyon várom! Idén úgyis csak így virtuálisan szüretizek.
Talán csillapodtak már a kedélyeim, azért írok csak most.
Elég frusztráló hogy nem tudok velük foglalkozni, jó lenne csettintésre összefornának a csontok.
Jó lovak lennének. Hozzáértéssel.

Két napja viszont a következõkkel hívott a fõnököm: (õ nem lovas, csak tulajdonos)
'Lovas' cimborái felajánlották, hogy 'foglalkoznak' a hafikkal. Két nagydarab, közel 100 kg-os férfi láncos feszítõvel és pálcával 'lovagolva' hajtotta õket, mint az állat körbe-körbe, jól megagyalva a gané dögöket. A Szofi 2x ledobta magáról nagytudású hõsünket. A ló szája már vérzett. :mad:
Jelzem, felém soha egy rossz mozdulatuk nem volt, meg tudom fogni, fel tudom szerszámozni, fel tudok ülni rájuk egyedül; mögöttem a türelemmel és nem a majréval. Soha nem bakkoltak, de hasonlót se csináltak.
Erõvel megtörni szegény állatokat, ahhoz kérdem én milyen tudás kell? Nekem azt tanították, ahol véget ér a tudás, ott kezdõdik a harag.
Tanácstalan és elkeseredet vagyok. Vagy lehet naív.

Van egy kedves barátom, aki lovagolná õket. Újból, mert õ lovagolta be õket. Csak hát a szakértelmet meg kell fizetni. Talán megegyeznek. Talán.

a nagytudású lovas ujra jött volna, de akkor már én is jelen voltam és jól összeszólalkoztunk, végeredményben elhordott mindennek ismeretlenül és nõ létemre,de végülis lóra nem ült. a fönökön hivta ide ,annak ellenére takaritottam el. nagyon féltem mi lesz a következménye, de végül is nem lett nagy balhé.... szóval ajánlom a szofinak hogy innentõl becsülje meg magát és az esélyt hogy a Dani lovagolja, mert a melómat kockáztattam, hogy akkor járt a szám mikor "nem kellett volna"

#1167 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 19:28

Gratulálok hogy ilyen bátor voltál! Jól tetted! Szofi legalább jó kezekbe kerül. Kittu is megnyugodhat. Kelly honosítása megtörtént, már minden papírja rendben van és tagja lett a Kislótenyésztõk Egyesületének is. :)

#1168 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 25. - 20:02

Kelly mai edzése, alakul már a kisasszony.Egyre jobban dolgozik.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Edited by Backnight, 2011 szeptember 25. - 20:06.

#1169 Kata lovasudvar

Kata lovasudvar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 26. - 11:18

Sziasztok! Nem rég találtam ezt a fórumot, csak annyit szeretnék jelezni, hogy 1-2 hónap és választási korba kerül két kis hafi csikónk egy csõdör és egy kanca, szeretnénk eladni õket , esetleg akit érdekel:30/2040295 Mindkét csikó apja Vidám Suttogó volt mohácsi mén, mivel sikerült megvennünk, és most már a mi kis ménesünket gyarapítja, kicsit hihetetlen is, mert nagyon de nagyon szép pacika :) még annyi hogy jövõ tavasztól fedeztetni is fogunk vele mivel a papírjait az elõzõ tulaj kicsit elhanyagolta. Fedeztetéssel kapcsolatban is lehet érdeklõdni a fenti telefonszámon. További szép napot! Kata

#1170 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 28. - 19:41

Szia Kata! Képeket is tegyél fel a lószágokról! :)

#1171 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 29. - 9:33

Jelentem, hafijaink helyzete rendezõdött, jó kezekbe kerültek. Heti 2x átjár hozzájuk a már emlegetett barátom, aki a tavasszal belovagolta õket. Tegnap voltunk elõször, minden rendben volt, ügyesek voltak a lovak a körülményekhez képest. Türelemjáték az egész, ahogy mondta. Pénteken megyünk újból, igyekszem majd jó képeket csinálni. Annyira gyönyörû õszi idõ van, és annyira jó lenne már lovagolni, tegnap is legalább ha leléptetni tudtam volna õket...nekem is türelemjáték, de nagyon. :gm: Egyenlõre örülök, hogy a kocsiban kibírom azt a fél órát, amíg odaérünk. :dev: Kellyrõl nagyon tetszenek a képek! Csak így tovább, a rendszeres munkának megjön a gyümölcse! És annak ellenére, hogy nem hoztam képeket, én is nagyon várom mindenkitõl! ;)

#1172 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 29. - 12:16

Örülök hogy így alakulgatnak nálatok is a dolgok. Mint írtam májusban nekem is volt bordatörésem, hát tudom min mész most keresztül. Minden lélegzetvétel kínszenvedés volt és minden mozdulat. Elmúlik. Türelem. Én is várom a képeket, a szüretisek se akarnak megérkezni,pedig minden nap lesem.

#1173 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 29. - 19:34

Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Posted Image
Posted Image
itt van egy pár kép bocsi a késésért. Aramisról is van, eddig õ kétszer túrázott lovacskocsi után... lehet h ez lesz az útja, h megokosodjon, mert annyira flegma h kb vezetõszáron se mindig meeegy :D
Vidámról és Suttogóékról is még infókat. Vidám Suttogót láttam egy olyan négy éve képen, akk gyönyörû volt. gondolom mostis :ang:
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110929/DSCF0845_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110929/DSCF0847_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]

[url="http://kepfeltoltes.hu/view/110929/DSCF0924_www.kepfeltoltes.hu_.jpg"][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110929/DSCF0924_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
vannak gyereklovagoltatósak is, de ... mindig egy másik képet rak be helyette :gm:

Edited by lovasbetti, 2011 szeptember 29. - 19:37.

#1174 mercedes79

mercedes79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.435 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 29. - 20:11

Segítsetek, fedez hafi mén Gy-M-S megyében? Ha igen, tudjátok, hogy mennyiért??? Köszi M ui: jó nem pont a megyében, de Gyõrhöz közel, monjuk 100 km-en belül

" Félj, de légy bátor! "

www.szolohegyilovastanya.hu

#1175 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 29. - 21:06

Segítsetek,

fedez hafi mén Gy-M-S megyében?
Ha igen, tudjátok, hogy mennyiért???

Köszi

M

ui: jó nem pont a megyében, de Gyõrhöz közel, monjuk 100 km-en belül

Mercedes, csak néhány hozzászólással korábban írtam Vidámról, Nagycenken fedez,még fotót is tettem be róla. 30000 ft a fed díja.
Betti , Aramis egy tünemény. Elég ijedtnek tûnik ott hátul a feje, vagy csak meg van illetõdve?

Edited by Backnight, 2011 szeptember 29. - 21:29.

#1176 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 30. - 12:55

csak meg volt illetõdve. félni egyedül a vadászlestõl félt, am meg jöhettek teherautók, gazos bokrok, nem érdekelte. csak olyan volt, mint aki magán is meglepõdik, h "megtesz nekünk valamit" :)

#1177 mercedes79

mercedes79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.435 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 30. - 19:40

Mercedes, csak néhány hozzászólással korábban írtam Vidámról, Nagycenken fedez,még fotót is tettem be róla. 30000 ft a fed díja.
Betti , Aramis egy tünemény. Elég ijedtnek tûnik ott hátul a feje, vagy csak meg van illetõdve?

Köszi az infót:)...láttam a lovacskát, hogy raktál képet, csak az nem derült ki számomra, hogy ott is lakik, vagy csak bemutatózott:)
Jövõre azt hiszem meglátogatjuk:)

ui: mûködik már a chippezés sütés helyett?

" Félj, de légy bátor! "

#1178 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 30. - 20:28

Köszi az infót:)...láttam a lovacskát, hogy raktál képet, csak az nem derült ki számomra, hogy ott is lakik, vagy csak bemutatózott:)
Jövõre azt hiszem meglátogatjuk:)

ui: mûködik már a chippezés sütés helyett?

Persze. Keresd Simon Gábort 06703195715 és beszéld meg vele.
Mi is visszük jövõre a kancánkat hozzá, azt mondták 120 cm-en versenyzett, hát tökéletes lenne a mi kis dömperünkre.

#1179 mercedes79

mercedes79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.435 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 30. - 20:31

Persze. Keresd Simon Gábort 06703195715 és beszéld meg vele.
Mi is visszük jövõre a kancánkat hozzá, azt mondták 120 cm-en versenyzett, hát tökéletes lenne a mi kis dömperünkre.

Ozzé akkor lennék a legboldogabb, ha mégis lenne Szõkében chip...mert valahogy számomra hihetetlen, hogy egy ausztriából származó hafi teljesen süttetlen... :(

" Félj, de légy bátor! "

#1180 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 30. - 20:37

Ozzé akkor lennék a legboldogabb, ha mégis lenne Szõkében chip...mert valahogy számomra hihetetlen, hogy egy ausztriából származó hafi teljesen süttetlen... :(

Hát a mienk chipelve van, hozzánk is jött és beazonosította,azaz leolvasta a chipet, azóta már honosítottuk is,mert Hollandiából jött 5 évvel ezelõtt de senki nem honosíttatta ,még csak át sem íratták a lóútlevelet, mi az egyesületbe is beléptünk.

#1181 mercedes79

mercedes79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.435 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 30. - 21:07

Hát a mienk chipelve van, hozzánk is jött és beazonosította,azaz leolvasta a chipet, azóta már honosítottuk is,mert Hollandiából jött 5 évvel ezelõtt de senki nem honosíttatta ,még csak át sem íratták a lóútlevelet, mi az egyesületbe is beléptünk.

Szõkének semmi papírja, semmije...véletlenül jött. 1 hete volt az országban, de csak annyit tudok, vmi Parndorf környéki öreg paraszt lova volt (1 hó alatt értette meg a magyart, addig osztrákul kellett kerregni neki, aztán kétnyelven, vicces volt)

" Félj, de légy bátor! "

#1182 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 1. - 5:58

Szõkének semmi papírja, semmije...véletlenül jött. 1 hete volt az országban, de csak annyit tudok, vmi Parndorf környéki öreg paraszt lova volt (1 hó alatt értette meg a magyart, addig osztrákul kellett kerregni neki, aztán kétnyelven, vicces volt)

Hát nézesd meg Simon Gáborral, ha van benne chip megtalálja, mert szabványosan ugyan arra a helyre teszik az EU minden országában, ha nincs akkor meg tesz bele egyet. Akkor a csikónak már lesz papírja.

#1183 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 1. - 10:03

Tegnapi képek, második alkalom, már sokkal jobbak voltak a hafik:

Szofi
Posted Image

Arany
Posted Image
itt már sötétedett, azért ilyen rossz a kép

#1184 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 1. - 19:30

Nem, nem rossz a kép. Hát nem tiszta, de jól látszik Arany, nekem õ tetszik jobban, de mindkettõ szép, de mozgásban nekem Arany jobban tetszik. Így képrõl legalábbis.Biztos hogy sokat jelent a foglalkozás. Látom Kelly-n is hogy napról napra változik,kezdi elfogadni a munkát, bár rettentõen, látványosan szenved idõnként hogy nem azt csinál amit akar hanem munka van. :)

#1185 Kata lovasudvar

Kata lovasudvar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 2. - 19:20

Szia Kata!
Képeket is tegyél fel a lószágokról! :)

Szia Backnight!
Szívesen rakok fel képeket csak sajna nem tudom hogyan lehet ide a fórumba beilleszteni úgy a képeket hogy ne kelljen valahova máshova feltenni, úgy ahogy neked is vannak fent képek. Ha más nem PÜ -ben tudok talán küldeni az e mailedre pár képet Sutiról meg a csikókról is, ha érdekel. Ha tudsz a képfelrakásban itt segíteni azt megköszönöm.

Kata

Edited by Kata lovasudvar, 2011 október 2. - 19:24.

#1186 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 2. - 19:26

Szia Backnight!
Szívesen rakok fel képeket csak sajna nem tudom hogyan lehet ide a fórumba beilleszteni úgy a képeket hogy ne kelljen valahova máshova feltenni. Más PÜ -ben tudok talán küldeni az e mailedre pár képet Sutiról meg a csikókról is, ha érdekel. Ha tudsz a képfelrakásban itt segíteni azt megköszönöm.

Kata

Szerintem a többieket is érdekli, egyenlõre vásárlási szándék nélkül.
Itt ez a link.
http://kepkezelo.com/
Kattints rá ide tedd a feltenni kívánt képet, de elõtte kicsinyítsd le a képet. Utána kapsz linkeket és azt a linket másold be amire az van írva hogy fórumba.

#1187 Kata lovasudvar

Kata lovasudvar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 2. - 19:38

Szerintem a többieket is érdekli, egyenlõre vásárlási szándék nélkül.
Itt ez a link.
http://kepkezelo.com/
Kattints rá ide tedd a feltenni kívánt képet, de elõtte kicsinyítsd le a képet. Utána kapsz linkeket és azt a linket másold be amire az van írva hogy fórumba.

próba:)
Posted Image[/img]

#1188 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 2. - 19:44

Na látod, megy ez. Így mindjárt más. És a ménrõl is van fotód amelyiket dicsérsz?

#1189 Kata lovasudvar

Kata lovasudvar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 2. - 19:45

Köszi Backnight a segítséget:)

a "próba" képen Pufi van a kis kanca csikójával, õ még a régi típusú haflingi, a csikója is rá ütött, éppen szüreti felvonuláson voltunk.

Õ Linda a másik Hafi kancánk csikójával:
Posted Image
Linda csõdör csikója Vili nagyon jó fej:)
Posted Image

Edited by Kata lovasudvar, 2011 október 2. - 19:47.

#1190 Kata lovasudvar

Kata lovasudvar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 2. - 19:56

Na látod, megy ez. Így mindjárt más. És a ménrõl is van fotód amelyiket dicsérsz?

van képem csak a telómon holnap estére megpróbálok pár képet ide felrakni Sutiról is brutál ez a mén:) na jó lehet kicsit elfogult vagyok ne haragudj érte majd ha képeken meglátod kíváncsi leszek a véleményedre, különben Kelly-d is gyönyörû szó se róla!!!

addig is Pufin Törpi a kis csivink lovagol:)

Posted Image[/img]

#1191 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 2. - 21:11

De jól fellendült a topik! :D Kata Lovasudvar szépek a hafik, hol vagytok helyileg? Ti betartjátok azt, hogy a csikó nevének kezdõbetûje megegyezzen az anyja nevének kezdõbetûjével, amennyiben kanca és ugyanez csõdörnél? A kis Vili milyen méntõl van? A mi Aranyunk tény, sokkal mutatósabb, olyan, mint egy harci mén. Mármint mozgásra. :gm:

#1192 Kata lovasudvar

Kata lovasudvar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 3. - 6:00

Köszi Kittu! Kapospulában van egy kis lovasudvarunk, ahol lovagoltatással és oktatással is foglalkozunk. Hát részben betartjuk, a csikók Vidám Suttogótól alias "Suti" vannak,( Suti apukája Vidám hafi mén)( még Mohácsra vittük a kancákat fedeztetni, de most már a mienk :) ) ezért lett Vidám után Vili a csõdör csikó, a kanca csikónk neve Suttogó után Szöszi lett végülis neki is S-el kezdõdik a neve :) estére rakok fel pár képet is Sutiról! Szép napot!

Edited by Kata lovasudvar, 2011 október 3. - 6:01.

#1193 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 3. - 13:26

addig is Pufin Törpi a kis csivink lovagol:)

Posted Image[/img]

Díjnyertes kép, kinek az ötlete volt? És mit szólt hozzá a kiskutya?

#1194 Kata lovasudvar

Kata lovasudvar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 3. - 19:13

hát Törpi szereti utánozni a gazdáját, gondolta kipróbálja a lovaglást amíg nem jön a következõ lovas, amúgy nem esett le, egész ügyes volt, a jóból õ sem szeret kimaradni ;)

Ime a kis "tankunk" :) Vidám Suttogóról pár kép, telóval készült.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Jövõ tavasztól fedeztetést vállalunk!!!

Edited by Kata lovasudvar, 2011 október 3. - 19:14.

#1195 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 3. - 19:14

Erõteljes mén.Az elsõ képen a nyereghelyen úgy látszik mintha mélyebb lenne egy kicsit, a valóságban is vagy csak rossz szögbõl fotóztad? Ja és még azt szeretném megkérdezni, mit tud a mén? Mit csináltok vele. Mert ugye Vidám versenyzett, méghozzá eredményesen. :) Nekünk Vidám van közel, 40 km-re van tõlünk, így mi vele szeretnénk fedeztetni, de jó tudni hogy van egy utódja amelyik fedezhet.

Edited by Backnight, 2011 október 3. - 19:19.

#1196 Kata lovasudvar

Kata lovasudvar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 3. - 19:19

Erõteljes mén.Az elsõ képen a nyereghelyen úgy látszik mintha mélyebb lenne egy kicsit, a valóságban is vagy csak rossz szögbõl fotóztad?

Szerintem nem mélyebb teljesen rendben van, nagyon egyben van ez a kis paci nem csak külsõleg de fejben is.Kancák mellett is teszi a dolgát néha kicsit nyikorog de ennyi, bár látszik hogy gyerekek lovagolták, mert kanyarodáskor igen csak sodródik, de alapjában véve agyban is ott van.

#1197 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 3. - 19:22

Akkor nyugis ló lehet ha gyerekek lovagolták. Az jó. Izmos egyébként. Tetszik.

#1198 Kata lovasudvar

Kata lovasudvar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 3. - 19:49

Már jó pár éve megtetszett , a tulaj, aki nem is foglalkozott vele (gondolom ezért sem lehetett róla túl sokat tudni) valószínû anyagi okokból adta el, és mivel ott fedeztettük a kancáinkat több éven keresztül nekünk szólt és sikerült vele megegyezni. annyit még tudok róla hogy 120cm -en versenyzett eredményesen. Tavaly rajtengedélyezett vele egy kislány, utána ahol elindult díjugratásban ott elsõ lett, hihetetlen, hogy végig robog a pályán hibátlanul, kisebb mint a nagyok és így gyorsabban kanyarodik, és a 120cm sem akadály neki.Mindenki megmosolyogta hogy mit keres a pályán, de amikor elsõ lett csak néztek. Hát ennyi nagy vonalakban.

#1199 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 3. - 20:08

annyit még tudok róla hogy 120cm -en versenyzett eredményesen. Tavaly rajtengedélyezett vele egy kislány, utána ahol elindult díjugratásban ott elsõ lett, hihetetlen, hogy végig robog a pályán hibátlanul, kisebb mint a nagyok és így gyorsabban kanyarodik, és a 120cm sem akadály neki.Mindenki megmosolyogta hogy mit keres a pályán, de amikor elsõ lett csak néztek. Hát ennyi nagy vonalakban.

Ez nagyszerû, hát így már értem, hogy ennyire örülsz hogy megvehettétek. Én még csak most ismerkedem a fajtával. Vidám mént pont azért választottuk, mert 120 cm-en versenyzett szintén.(és persze közel van) Akkor úgy látszik alma nem esett messze a fájától. Mi is azért szeretnénk csikót hogy versenyezni vele. Kelly-nek elég jók az õsei, kifejezetten olyan mént kerestünk akinek van saját teljesítménye, de akkor most egy versenyzõ ,szép utódot mutattál be nekünk. Ennek örülök.

#1200 mercedes79

mercedes79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.435 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 3. - 20:46

Erõteljes mén.Az elsõ képen a nyereghelyen úgy látszik mintha mélyebb lenne egy kicsit, a valóságban is vagy csak rossz szögbõl fotóztad?
Ja és még azt szeretném megkérdezni, mit tud a mén? Mit csináltok vele. Mert ugye Vidám versenyzett, méghozzá eredményesen. :)
Nekünk Vidám van közel, 40 km-re van tõlünk, így mi vele szeretnénk fedeztetni, de jó tudni hogy van egy utódja amelyik fedezhet.

merre laktok???

" Félj, de légy bátor! "