Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lófotózás

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
247 válasz a témához

#81 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 19. - 21:17

Lehet há' :)
Úgy szervezzük akkor, hogy jössz hétvégére hozzám.

Addig én meg elugrom egy szintén páratlan napon Ölbőre és leszervezem a 'látogatást', ha már ott vagyunk bemegyünk a Ménesbirtokra, Bábolnára is, esetleg bekéreckedünk egy edzésre ha lesz éppen :ang:

Ha javasolhatom, jó lenne kora reggel odaérni ahogy LeO írta, jól lefotózni őket délelőtt kint, megnézni mi újság bent, akár a ménesbirtokot is lesétafikálni, esetleg a Bábolna másik végén lévő karámokat/arborétumot megkukkantani, aztán ha már ily szépen összejövünk páran, elmehetnénk ebédelni ott a környéken, hogy délután még tegyünk egy kört, mert bár tényleg gyönyörű minden reggel, de a délutáni fények is kemény összhatást adnak* a békésen legelésző lovakkal együtt. LeOval többször tapasztaltuk a témát :D

Ez így ahogy van, szuperül hangzik. Jó kis nap lesz, már várom! :)

Lótusz, hát mit tegyünk, ha egyszer ott vannak az arabok meg a protkó? :D

(A topikot átneveztem, hogy kicsit aktuálisabb legyen.)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 20. - 3:09

Zsuzska, te Bp-rõl indulsz majd? :) Ha igen (vagy ha a 10-es út vonaláról véletlenül, az se baj :D), akkor esetleg betársulhatok? :) Vagy pedig valaki vegyen fel majd valami vasútállomáson!.. :kv: (Ótóm nem lesz, mint ez kikövetkeztethetõ. :)) Csodásan hangoz minden. :)

#83 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 20. - 7:04

Ha szfvárról valaki el tudna taxizni, meghálálnám. :) Ha nem, akkor is valahogy talán megoldom.

#84 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 20. - 7:18

Ok, aki jönne tegye meg, hogy facebookon iratkozik, hogy lássuk a jelentkezõk létszámát és annak megfelelõen tudjunk tervezni. Gyõri vasútállomásról 2-3 embert be tudok gyûjteni.

#85 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 20. - 9:14

Hozzám is befér két ember Budaörstõl. Cav, Dé, gyertek el idáig és innen megoldva. A 10-es út sajna pont ellenkezõleg van, meg Fehérvár is, de nem is Bp-rõl megyek ugye mert nem ottan lakom. :D Ja és azért csak kettõ, mert valszeg jön egy barátnõm is, ha nem, akkor természetesen 3. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 20. - 9:24

Nekem Budaörs tök jó, BKV-val szépen odadöcögök, köszönöm Zsuzska! :ang:

#87 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 20. - 9:33

Ez így ahogy van, szuperül hangzik. Jó kis nap lesz, már várom! :)
Lótusz, hát mit tegyünk, ha egyszer ott vannak az arabok meg a protkó? :D

Valaki szerezzem protekciót keletebbre is :kir: . Mindenesetre hajrá, én majd itt a képekbõl önképzek és figyelek mikor merre tartotok lovasfényképezõs kirándulást, aztán ha tudok szívesen csatlakozok.

#88 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 20. - 9:46

Nekem Budaörs tök jó, BKV-val szépen odadöcögök, köszönöm Zsuzska! :ang:

Na akkor szupi :) Kérdés, hogy hajnalban is-e (na most ezt hova kéne tenni), de max. jössz elõzõ este és itt alszol. :)

#89 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 20. - 13:28

Cav! Szerintem én tudok majd Fehérvár felé menni.

#90 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 21. - 6:04

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#91 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 21. - 9:23

Végül mikoris?

#92 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 21. - 9:25

Na, épp téged hiányoltalak. :) Június 11 szombat!

#93 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 21. - 9:44

Ez lassan ríltájm lesz, nem fotózás. :)

#94 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 21. - 11:01

Fotózással egybekötött ríltájm. A pár évvel ezelõtti is tök jó volt. :yeah:

#95 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 21. - 11:18

Tehát, aki jönne ide vésse fel magát: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=159634017431086

Köszönöm.

#96 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 21. - 14:06

Sajna figyelmetlen voltam és megettem egy facebook vírust, így aki kapna tõlem linkes facebook üzenetet, ne kattintson a linkre.

#97 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 8. - 11:56

Kérdés: mennyire publikus ez a program? Szólhatok a 3 db fészbúkos volt tanfolyamtársnak is? (A még egy barátnõ esetleg, de nem biztos, gondolom nem gond. Õk úgyse lovasok egyébként, nem fognak senki elé odaállni a legelõn, hogy közelebb kerüljenek a témához. :D)

#98 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 8. - 18:34

Jöhetnek. Facebook linken jelezzék az érkeztüket.

#99 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 7:32

Ok, akkor küldök nekik is meghívót. :)

#100 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 10. - 9:47

Annyit szeretnék kérni, és azt nyomatékosan, hogy a 7:30-as idõpontot igyekezzetek tartani (aki jön ofkorz és teljes élményt szeretne) mert kb 8 órakor engedik ki a csikókat a karámba, ahol a vágta után kicsit kitombolják magukat, ami jó téma. Egy füst alatt mindenki kiélheti magát a maga megszokott stílusában még mielõtt elkezdenék erõsen hatni mindenki mûvészetére, valamint termelõdik egy kis anyag, amit közösen tudunk értékelni. :dev: Kicsivel utána eldobjuk a zsebkendõinket és elmélkedünk egy kicsit a mindenfélérõl, technikáról, szerkesztésrõl, vágásról, egyéni szépérzékrõl, stb. Ezután egy kis egyéni alkotásos rész, nem feltétlen csak lovas témakörben. Az összegyûlt anyagot újra megnézzük, és értékeljük, és elmélkedünk egy kis részt, ezúttal némi egyszerûbb utómunka mûveletekkel egybevetve, ehhez szintén viszek ki technikát, és mindenki megmutathatja mit is szeretne. A dolog itt is kötetlen, ha nem szeretnél bármit is mutatni akkor csak nézed a többiek munkáját. Mindezek tetszõleges sorrendben és sebességgel, ugye nem lóverseny ez, a fenti napirendi pontok tájékoztató jellegûek. Fejben már megvannak mindenkinek a favorit kompozíciója, ujját megedzette az embert próbáló kattogtatáshoz ugye ? :D

#101 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 11. - 9:27

Hû, ez nagyon jól hangzik, de ami a durva, hogy ezzel a géppel szinte még nem is fényképeztem lovat. Legközelebb szerencsére úgyis nálam lesz, addig gyakorolgatok. :) A kiértékelésben benne vagyok, ha sikerül legalább egy valamire valót is alkotni. :D Az idõponttal nem lesz gond, a természetfotós tanfolyamon durvábbak is voltak. :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 11. - 18:02

Szupcsi! :kocc:
Én szégyellõs vagyok, frissiben a kártyáról sose mutogatok... :gm:

#103 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 11:15

Nos, az elkészített képekkel akár (bocs, ha már volt): Lovak – ahogy én látom Digitális amatõr fotópályázat fiataloknak 2011. május 30-ig A Magyar Mezõgazdasági Múzeum 2011 nyarán nyitja meg a lovak múlt- és jelenkori szerepét, tenyésztését, a lovas sportágakat és foglalkozásokat bemutató kiállítását. Az esemény kapcsán fiataloknak szóló, digitális fotópályázatot hirdetünk Lovak - ahogy én látom címmel. Kíváncsiak vagyunk, hogyan látod a lovak helyzetét manapság. Hol találkozol lovakkal, van-e szerepük a Te életedben? Versenyzel vagy szántasz velük? Mûanyag pónikat gyûjtesz? Lovagolni tanulsz vagy egyszerûen csak szereted õket? Küldd be a fotódat, mutasd meg, Te hogyan látod a lovakat! A legjobb képeket bemutatjuk a múzeum lovakról szóló kiállításában, a múzeum honlapján és Facebook oldalán, az elsõ 3 helyezettet pedig nyereményekkel is díjazzuk! NEVEZÉS - A képeket e-mailben várjuk, amelyben az alábbi adatokat kérjük feltüntetni: pályázó neve, életkora, lakhelye (csak településnév) és telefonszáma - Formai követelmények: jpg formátum, minimum 1280 × 1024 pixel (bármilyen méretarány), képenként max. 4 MB FELTÉTELEK - A pályázaton maximum 18 éves fiatalok vehetnek részt. - Egy pályázó legfeljebb 3 db, saját készítésû képet küldhet be. - A képek zsûrizését a Magyar Mezõgazdasági Múzeum végzi, a döntés ellen fellebbezni nem lehet. - A pályázat eredményét 2011. június 10-én tesszük közzé a múzeum honlapján és közösségi oldalán. - A bemutatásra kerülõ képeknél a szerzõ neve és életkora lesz feltüntetve. - A pályázó hozzájárul a képek kiállítási, reklám célú és on-line felhasználásához a múzeum honlapján és közösségi oldalán, nem kizárólagos joggal. A múzeum a beérkezett képeket és a pályázó adatait harmadik félnek nem adja át. - A bemutatott képek beküldõi meghívót kapnak a kiállítás megnyitójára, ahol a díjazottak megkapják nyereményeiket. - A képek beküldésével a pályázó tudomásul veszi és elfogadja a feltételeket. Beküldési cím: lovasfotopalyazat@mmgm.hu Beküldési határidõ: 2011. május 30. Honlap: www.mmgm.hu

#104 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 12:11

Van a jelentkezõk között 18 év alatti ? :D

#105 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 14:55

Hátöööö sajnos ebből már Tötő is kinőtt, pedig én emlékszem mikor még az volt. :D (Egyébként először csak ezt olvastam, és aszittem aktmodelleket is hozni akarsz azért kérded. :D)

#106 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 15:38

Az ötlet jó, de nem ! :D Az elõttünk szóló hozzászólására reflektáltam.

Posted Image

#107 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 12. - 21:44

Hátöööö sajnos ebbõl már Tötõ is kinõtt, pedig én emlékszem mikor még az volt. :D

Pedig olyan egy gyenge öt éve volt utoljára :D

#108 andika1

andika1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.993 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 13. - 9:31

Sziasztok, kicsit régen voltam itt..
Ime 1-2 kép vegyesen:

http://www.fotohaz.h.......=500&page=1

Igyekeztem állatosokat összeszedni, bár mostanában elég vegyesen fotózom.. Érdekelne a véleményetek. Köszi.

#109 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 16. - 18:13

Sziasztok! Nagy bánatomra, de kénytelen vagyok lemondani részemrõl a bábolnai szombatot. Délelõtt 10-kor ballagáson kell lennem... Cav! Azt hiszem, ez leginkább téged érint. A szõkenõfuvar sajnos sztornó. :(

#110 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 17. - 10:21

:(

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 18. - 7:25

Sütyi, sajnálom én is!.. :(

#112 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 18. - 8:58

Annyi kérésem volna a jelentkezõk felé, hogy ha a facebookon regeltek az eseményre de mégsem tudnak jönni, akkor legyenek szívesen jelentkezni, hogy valamennyire pontos létszámot lássak. :) Köszönöm.

Emlékeztetõül: http://www.facebook....159634017431086

A kisebb létszám egyébként nem feltétlen hátrány...

#113 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 26. - 16:52

Sziasztok!

Nagy bánatomra, de kénytelen vagyok lemondani részemrõl a bábolnai szombatot. Délelõtt 10-kor ballagáson kell lennem...
Cav! Azt hiszem, ez leginkább téged érint. A szõkenõfuvar sajnos sztornó.

:(

Huh, nem néztem a topikot egy ideje, sajnálom több fronton is.

Esetleg másvalaki aki tudna fuvart biztosítani fészkesfehérvár felõl? :) De még úgyis csak 'talán'-al jelentkeztem.

#114 andika1

andika1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.993 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 27. - 22:06

Sziasztok! Én lemaradtam errõl, de lehet én is mennék ha van lehetõség rá. Fuvart tudok vállalni..Csak akkor hivjatok ma vagy koran reggel 7-8-9 max mert akkor ugy tervezem:-) 0630 330 30 96

#115 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 28. - 6:41

"Saturday, June 11 · 7:30am - 10:30am" a tervezett idõpont, vagy lesz egy elõdzsembori is ? :)

#116 andika1

andika1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.993 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 28. - 19:57

Vááá, én nem értem már mi van. Mikor van ez a lófotózás, hol, kikkel:-)Belekavarodtam. Köszi:-)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 29. - 19:47

Június 11-én. Más dátum szerintem fel sem merült, mint fix idõpont, ehhez szervezkedünk már egy ideje. ;)

#118 andika1

andika1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.993 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 30. - 0:22

Ohh ez kimaradt:-))) Lényeg, hogy én is mennék ha lehet. 90% jo az idopont. Ha lejutok akkor tudok vkit vinni.

#119 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 31. - 8:25

"Saturday, June 11 · 7:30am - 10:30am" a tervezett idõpont, vagy lesz egy elõdzsembori is ? :)

Lehetne, mert azon hátha ott tudnék lenni. :) Bár már jókor írok. Elõtte péntek? :D Vagy afterparty?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 31. - 20:09

Tudom, ünneprontó a kérdés :D, de vajon kb. mikor lesz vége a kis workshopunknak, hogy lehet kalkulálni? :)