Ugrás a tartalmakhoz

HÍD A SZAKÁGAK KÖZÖTT - elõadássorozat

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
546 válasz a témához

#81 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 6. - 12:33

Sziasztok, Tényleg nem érdemes jelentkezni már, mert várólistával együtt jóval 400 fölött lennénk. csak vigaszként: Jövõ héten megszületik az új idõpont - valamikor januárban - a koncepció (összes szakág, átfogó szemlélet) ugyanaz, a téma: A SZAKÁGSPECIFIKUS KÉPZÉS A LOVAS SZEMPONTJÁBÓL - SEGÍTSÉGADÁSI JELEK RENDSZERE

#82 kisbéri

kisbéri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 501 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 6. - 12:42

Ha ekkora a túljelentkezés, remélem lesz egy ellenõrzõ pont, ahol kiderül, hogy ki regisztrált és nem a korábban odaszédelgõ de sosem regisztrált versenyzõk veszik el a helyet a késõbb érkezõktõl !

#83 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 6. - 12:50

Így lesz, úgyhogy kérek mindenkit ne próbálkozzon azzal, hogy hátha mégis sikerül bejutni, meg úgysem küldjük el, ha már ott van, mert de. És ez nem kripliség, de akik regisztráltak, azoknak a helyét fenn kell tartani.

#84 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 8. - 16:46

tudtok már valamit mondani a kaja áráról?

#85 Guest_waldstätten nannerl_*

Guest_waldstätten nannerl_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 9. - 0:07

O tényleg jövõhéten lesz :) dejó:) ah. látom még jó h idõben regisztráltam...

#86 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 9. - 15:22

Én még az elején jelentkeztem. Remélem akkor még bent vagyok. :)

#87 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 9. - 17:17

már én is nagyon várom de olyan nehezen állnak össze a dolgok :-( pl szállásom még mindig nincs mert a szállásado nem foglalkozott a kérdéssel. Azt mondta mindenképp lesz szállásom csak még nem tudja hogyan és még mindig nem írt vissza nekem remélem tényleg lesz szállásom...

#88 Berkes Dooory

Berkes Dooory

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 200 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 9. - 17:33

Lehet máris jelentkezni a következőre? :D :D Arról semmiképp sem szeretnék lemaradni... :)

Edited by Berkes Dooory, 2007 november 9. - 17:35.

#89 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 9. - 17:39

már én is nagyon várom de olyan nehezen állnak össze a dolgok :-( pl szállásom még mindig nincs mert a szállásado nem foglalkozott a kérdéssel. Azt mondta mindenképp lesz szállásom csak még nem tudja hogyan és még mindig nem írt vissza nekem remélem tényleg lesz szállásom...

Érden lakunk, a garázsomban alhatsz végszükség esetén. :D

#90 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 9. - 18:05

Érden lakunk, a garázsomban alhatsz végszükség esetén. :D

Milyen kedves ez az Ernest... Miért nem a kutyaházban? :dev: Ja, mert nincs kutyád.... :gm:

#91 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 9. - 18:16

Shába, TE is jössz? És hol fogsz aludni? Mert az erkélyünk még szabad. :gm:

#92 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 9. - 18:18

Megyek. De nem alszok ott. A ti erkélyeteken meg pláne nem. :P

#93 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 9. - 18:39

Shába, akkor már inkább a Kisbérinél aludjunk, õ most épített új színt, oda biztosan beenged. Vagy Blöff õnaccsága mellé a boxba. Tényleg, mikortól lehet regisztrálni a következõre? Oda is csak 300 ember mehet?

#94 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 16:45

Ori, miért rontod az esélyeimet? :dev: Majd vki törölje ki az offokat.

#95 kisbéri

kisbéri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 501 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 11. - 7:08

Mert látta a minden igényt kielégítõ színt ! :D ( Azért a ma reggeli -1 fokban ott se lenne nagy élmény !) A hozzászólások az eseményig nem tekinthetõk offnak, mert mivel a létszám betelt, érdemi információ már úgyse kerül elõ. Hacsak nem HAF-SHIRE felõl az, hogy mikor lesz a folytatás.

#96 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 11. - 11:44

Kedves Résztvevõk, A 'Híd a szakágak között' címû rendezvény 1. részét november 17-én, szombaton tartjuk a Sóskúti Lovassport Club-ban. (remélem ez nem új infó... :D ) Az esemény gördülékeny lebonyolítása érdekében néhány további információt küldünk, illetve kérünk: - Mivel a résztvevõk létszáma korlátozott (320 fõ), nem regisztrált embert kérjük senki ne hozzon magával, mert nem áll módunkban beengedni. - Aki regisztrált és mégsem tud részt venni az eseményen, kérem mielõbb mondja le e-mail-ben (vagy itten...), hogy átadhassuk helyét valakinek a várólistáról. - Az rendezvény 10.00 órakor kezdõdik, regisztráció és érkezés már 8.30-tól!!! (nehéz 1 perc alatt regisztrálni 320 embert, bár t'om, ölég praktikus lenne...) - Sokan érdeklõdtetek az étkezési lehetõségek iránt. A gyors kiszolgálás érdekében kérjük lehetõleg szerdáig jelezzetek vissza, hogy az ebédet igénybe kívánjátok-e venni (és ezen belül mit rendeltek). A teljes menü ára, mely bárhogy variálható 1.500.- Ft / fõ. Ebben az esetben biztosan, a többiek számára opcionálisan tudjuk a következõ választékot ajánlani: Fõételek: 1. pulykasaslik 2. sült csirkecomb 3. fokhagymás sertéstarja 4. grillezett csirkemell 5. vegyes grillezett zöldségek Köretek: 1. grillezett burgonya 2. párolt rizs 3. grillzöldségek Savanyúságok: 1. csemege uborka 2. csalamádé 3. almapaprika Desszertek: 1. gyümölcskocka 2. vegyes rétesek Köszönjük regisztrációtokat és szeretettel várunk benneteket a rendezvényen!

#97 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 13. - 15:50

Jelentkeznék én is és meg plusz egy fõ, tehát öszesen 2 fõ.
Remélem semmilyen családi program nem jön közbe.

Haf,
Sajnos le kell mondjam a részvételemet, mert beszervezett a család.
Így 2 fõ felszabadult.
Sajnálom nagyon.
Köszi
Pluto

#98 Guest_waldstätten nannerl_*

• Guests

Közzétéve 2007 november 14. - 0:18

Éééés az ebéden kívül lesz büfé, vagy vigyek reggelit?? :)

Shába, akkor már inkább a Kisbérinél aludjunk, õ most épített új színt, oda biztosan beenged. Vagy Blöff õnaccsága mellé a boxba.

Tényleg, mikortól lehet regisztrálni a következõre? Oda is csak 300 ember mehet?

és hol lesz a következõ?

#99 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 14. - 0:35

Éééés az ebéden kívül lesz büfé, vagy vigyek reggelit?? :)

csak,ha otthon nem reggelizel, vagy esetleg már elõzõ este ott leszel.
ez esetben viszont ajánlom, hogy vigyél tiszta bugyit, illetve fogkefét is. :D

Edited by realcowboy, 2007 november 14. - 0:36.

#100 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 14. - 14:26

Jó hír a várólistásoknak: Sajnos vissza kellett mondanom 3 belépõt. Így csak kettõ belépõt+kaját igényelek. :)

#101 Guest_waldstätten nannerl_*

• Guests

Közzétéve 2007 november 14. - 14:32

csak,ha otthon nem reggelizel, vagy esetleg már elõzõ este ott leszel.
ez esetben viszont ajánlom, hogy vigyél tiszta bugyit, illetve fogkefét is. :D

köszi :kir:
reggel megyek by car és akkor ezek szerint kerítsek itthon valami kaját is :D

#102 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 15. - 7:58

A várólistások honnan fogják tudni, hogy felkerültek-e a résztvevõk listájára?

#103 Guest_waldstätten nannerl_*

• Guests

Közzétéve 2007 november 15. - 16:24

Szerintem kapnak e-mailt!!

#104 froclee

froclee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 15. - 21:49

Jelentkeznék, másodmagammal

Másodmagam törölhetõ, így egyedûl megyek

kaja kívánság lista:tarja,krumpsz,paprika,rétes

#105 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 16. - 13:33

Ha nem jeleztem elõre, hogy enni is szeretnénk, akkor vigyünk hideg élelmet, vagy azért számíthatunk a magyaros vendéglátásra? Közben kávé, tea stb. lesz? Mindent elõre a regisztrációnál kell kifizetni, vagy amikor eszünk, akkor? Árultok könyvet, DVD-t miegymást? Az elõadások anyaga megjelenik majd nyomtatásban? Kérdezzek még hülyeségeket?

#106 Guest_waldstätten nannerl_*

• Guests

Közzétéve 2007 november 16. - 16:17

ez a büfé dolog ilyen szinten engem is érdekelne mert én sokat iszok :D

#107 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 16. - 19:13

...
Jövõ héten megszületik az új idõpont - valamikor januárban - a koncepció (összes szakág, átfogó szemlélet) ugyanaz, a téma: A SZAKÁGSPECIFIKUS KÉPZÉS A LOVAS SZEMPONTJÁBÓL - SEGÍTSÉGADÁSI JELEK RENDSZERE

A jövõ hét elmúlt! Mármint 6+7=13 alapon.

ez a büfé dolog ilyen szinten engem is érdekelne mert én sokat iszok :D

18 évesen. Ez azért szomorú... :(

Már kicsit késõn jut eszembe, de viselhettek volna a fórumosok névvel ellátott kitûzõt, amit Bokor és Smoft megigért 2005-ben, hogy megtervezi a 2006-os tatárira. :gm:

Edited by Ernest, 2007 november 16. - 21:51.

#108 Guest_waldstätten nannerl_*

• Guests

Közzétéve 2007 november 16. - 22:23

A jövõ hét elmúlt! Mármint 6+7=13 alapon.
18 évesen. Ez azért szomorú... :(

Már kicsit késõn jut eszembe, de viselhettek volna a fórumosok névvel ellátott kitûzõt, amit Bokor és Smoft megigért 2005-ben, hogy megtervezi a 2006-os tatárira. :gm:

Jaaaajjj nem úgy :D meg amúgyis vezetek! szóval én innivalókat iszok nem alkoholt! :kir:

#109 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 16. - 22:25

Nem jutott késõn az eszedbe, hanem egyáltalán eszedbe jutott. Én már meg is csináltam magamnak. :kocc:

Edited by terembura, 2007 november 16. - 22:26.

#110 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 17. - 17:56

Köszönjük szépen a szervezõknek és az elõadóknak ezt a fantasztikus napot, nagyon tetszett, színvonalas volt, és ahogy többektõl hallhattuk, reméljük tényleg elindult valami! :ang: Csak így tovább! :yeah: :)

#111 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 17. - 19:53

Egy pár kép kezdõdik itt.

#112 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 17. - 19:56

Örneszt, de gyors vagy...

#113 Guest_messi_*

Guest_messi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 17. - 19:57

Kedves Szervezõk! Mi is köszönjük a színvonalasan rendezett elõadást! Gratulálunk és reméljük, hogy a januári is hasonlóképpen hasznos és sikeres lesz. Köszönjük mindazoknak akik hatalmas szakmai tudásukkal is hozzájárultak a mai naphoz, mi is tanultunk valamit, nem csak õk egymástól. :) Messi és párja

#114 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 17. - 21:25

Megint jó érzéssel jöttem haza, megérte hajnal háromkor kelni. :yeah: Meg kockára fagyni. :D Remélem mi is tudjuk hobby lovasok építeni egymás közt a hidakat ha még most nem is látszik az egyetértés vagy nagy a széthúzás, a mindennapi tapasztalatom az hogy az elõítéleteknek nincs helye közöttünk. :rolleyes:

#115 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 17. - 21:29

Egy pár kép kezdõdik itt.

Brilliáns képek. :yeah: Hucut fotós, veled sosem pókereznék, belelátsz a lapjaimba. :kir:

A rendezvényrõl az a véleményem, hogy igazán szinvonalas volt a szervezéstõl, a kaján át, a bemutatókig és az elõadásokig minden. De igazán!. :yeah:

Az a határozott összbenyomásom alakult ki, hogy a magyar lovassport mérföldkõhöz jutott: Megérezte, hogy képes átlendülni a kicsinyes-magyaros szûklátókörûség korlátain. Ez nem kis lépés, és folytatni kell, mert a jövõ egyre kevésbé reális a külön utak számára. :)

#116 Guest_waldstätten nannerl_*

• Guests

Közzétéve 2007 november 17. - 21:37

Huuu...hát csak annyit, hogy köszönjük! És imádtam az összes elõadót! Imádnivalóak voltak! :)

#117 Szélvészcsajszi

Szélvészcsajszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.112 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 17. - 21:38

Megérte elmenni ma Sóskútra... !!! húúú de hideg volt....de jó volt. A Híd elsõ pillérei már megvannak, bízom benne hogy a következõ esemény is hasonlóan sikeres lesz és megérhetjük hogy újra Lovas Nemzet legyünk. :rolleyes: Gratulálok minden szervezõnek és mindenkinek aki dolgozott azért hogy a mai nap összejöjjön.

#118 Guest_waldstätten nannerl_*

• Guests

Közzétéve 2007 november 17. - 22:03

sajnos január 19én nem tudok elmenni, mert aznap van a szalagavató bálam, viszont lenne valaki olyan, aki felvenné az edzéseket és utána tõle le tudnám másolni a felvételt? (esetleg a fórumot is?)

#119 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 17. - 22:09

Ernest, légy kedves kitakarítani a postafiókban. :)

#120 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 18. - 11:28

Köszönjük mi is a szervezõknek, elõadóknak az "építkezést". Úgy vettem észre, többnyire hobbilovasok voltak jelen, nem tudom, hogy ez azt jelenti-e, amire gondolok. A szakágak "nagyjai" már nem akarnak tanulni, mert õk "profik", és nincs mit tanulniuk? Ebben az esetben a szakágak közötti híd nem közeledik egymáshoz. Mi, amatõrök akarunk tanulni, de egyelõre nem rajtunk múlik a lovas élet sorsa. Nagyon sok olyan edzõvel találkozni, aki nem lát a nagyképûségtõl, és a "profizmusától", de õk nem voltak itt... Ez persze jó is, nem hiányoztak, egyetértés volt a résztvevõk, és elõadók között. Remélem nincsenek kevesen a siker eléréséhez. :ang: