Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csikókarám

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
16411 válasz a témához

#81 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 8. - 20:29

Csutka!!!!!Ez most olyan "izé" volt!!!!!!!!!!!!Az ÉN csokimat enni..... :( Akkor velem mi lesz? :confused: (És most pityergek. :D ) Na. Milyen dolog ez???? Naaaaaaaaa. Nem baj! "Van máásik!" :D :D :D

#82 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 8. - 20:44

Xirén!Üdv a csikókarámban! Pláne ha westernesnek vallod magad! :D Mesélj a western versenyrõl ,mert érdekel. Milyen számokban indultál? Posted Image

#83 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 10. - 20:45

Szia Xirén! Egy kicit kómás vótam mostanában...

#84 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 10. - 20:46

Gaga! Nem is a te csokidat ettem! Hanem az enyémet...

#85 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 12. - 18:45

Akkor h..én írtad. Az én csokimról volt szó, és azt mondtad, te már eszed.

#86 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 13. - 16:56

idézet:
Eredeti szerzõ: Gaga:h..én[/QUOTE]Az mi?? :D tongue.gif Posted Image Posted Image

#87 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 13. - 17:11

Valami. Csak olvasd el az üzid.

#88 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 13. - 17:22

Elolvastam. Te meg nyeríts még valamit, ha már itt vagy!Nyi-i-i-i-ha-ha!

#89 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 14. - 20:03

nyi- HA-HA-HA-HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#90 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 14. - 20:06

Örülök, hogy elolvastad. Te............... te............. te............. te... kis fárasztó!!!!!!!! Posted Image

#91 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 15. - 20:01

Na!!!!! Írjon már valki!!!!!!! Lassan ketten leszünk Csutkával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kihalt a nép? :confused: Mi van?

#92 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 15. - 20:37

A népek olyanok mint a dínók. Kihaltak. Posted Image Amúgy mi lesz: ilona-dodó-kinga-zakar-Fronton?Hajlandóak vagyunk kibékülni velük? (NEM...)

#93 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 15. - 20:39

Az nem baj lányok!Mióta Xiréntõl megkérdeztem, hogy milyen western számokban indult versenyen azóta eltûnt. Pedig lett volna ideje már felkészülni a válasszal azóta! :D :D :D

#94 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 15. - 20:43

Amúgy meg mit nyerítesz? Te vagy csikó, meg én, mások viszont nemigen... Csak voltak. Gabriella 2. lett!És hajrá Zsabó!!!!!!! + Firtató...Nyihi.

#95 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 15. - 20:45

RC!Lehet, hogy csak ritkán netez.

#96 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 15. - 21:03

Mi van Gaga, elpatkoltál?

#97 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 15. - 21:09

Talán azért nem járnak erre mások, mert nem tudnak hozzászólni az értelmes csevegésetekhez.Ezt chat-en is el lehetne intézni v magánban.

#98 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 17. - 18:26

Eredeti szerzõ: Ilusta:[/qb][/QUOTE]Ha, itthon is ennyi lenne, lehetne 1 hetesre tervezni a versenyeket. :cool: Egyébként ott kint hogy van?1 versenyszám addig tart míg mindenki meg nem csinálta egymás után?Vagy, hogy a nézõk el ne unják magukat váltogatják a versenyszámokat? [/QB][/QUOTE]Igen, egymásután gyorsan lezavarják, amíg nem te vagy irdatlanul lassan telik az idõ, de aztán már ok. Meg utánna elmehetsz lovagolni, egy-egy versenyszám között. Én pl mentem utánna hegynek fel meg hegynek le. Szerencsére nagyon jó lovam volt, fájt nagyon az elválás... :(

#99 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 17. - 18:40

idézet:
Eredeti szerzõ: realcowboy: Mióta Xiréntõl megkérdeztem, hogy milyen western számokban indult versenyen azóta eltûnt. Pedig lett volna ideje már felkészülni a válasszal azóta! :D :D :D [/QUOTE]Bocsi, csak kis gyomorrontásom volt a héten, és végig ingáztam az ágy meg a wc közt... :D Huh, milyen versenyszám? Volt a barrel race (idõmérõs), amikor 3 hordót kell megadott irányba meg sorrendbe megkerülni, itt lettem 7.Pole Bending (ez is idõmérõs), amikor szlalomozni kell, itt lettem 3. Bakker pedig azt hittem visszafele, hogy legalább vagy 4 oszlopot felborítottam (akkor ki vagy zárva a versenybõl), meg h tök lassú voltam. Amikor bemondták az idõmet, nem mertem hinni a fülemnek, meg mindenki sikítozott meg tapsolt! Leírhatatlan volt! :D A 3.nak nemtom a nevét, ugyanolyan oszlopok vannak benne, mint a szlalomban, csak két vonalban van felállítva, ami közt kell végigvágtázni, meg vissza. A két oszlopsorközt a lovak meg épphogy elfértek... Itt lettem 20. Posted Image

#100 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 18. - 17:36

Bocsi Csutka, de mennem kellett. De most megint itt vagyok. Posted Image Jó volt tegnap megint látni Alkonyt!!!! Nem? Nekem már hiányzott. Olyan ari!!És ráadásul emlékeztet egy másik kedves lóra... Posted Image

#101 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 18. - 17:45

idézet:
Eredeti szerzõ: Petshu: Talán azért nem járnak erre mások, mert nem tudnak hozzászólni az értelmes csevegésetekhez.Ezt chat-en is el lehetne intézni v magánban. [/QUOTE]Jó, de végül is a többi topicban is beszélgetnek. Legfeljebb nem ilyen részletesen. Kérdéseket tesznek föl, válaszolnak rá, leírják érzéseiket, gondolataikat, mint itt. Csak itt talán jobban kivesézünk egy témát. Mi ezzel a baj??? Ha zavar, minek szólsz hozzá? :confused: Ha nem tetszik miért szólsz bele? Ja, és én azokra gondoltam, akik akarták ezt a topicot. Akik itt, így, ezzel a társasággal... akartak lenni. Azok tûntek el. Csak nem tudni miért. De mind1. Írhatnék kimerítõbb választ, de nem untatok tovább senkit....CSá

#102 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 18. - 20:02

Én is akartam ezt a topikot. Szerintem nagyon jó ötlet. Azért szóltam hozzá, mert mást is idegesít, h ez a topik értelmes beszélgetés, véleménycsere stb. helyett a ti csevegésetekkel ven tele. Én voltam az egyetlen, aki bátorkodtam megjegyezni, h ezeket a "csokivitákat" magánban és emilkében is el lehet intézni. Mivel ez egy fórum nem pillanatnyi felindulásból írt gyerekes viták lebonyolitására szolgál. Még akkor sem, ha ez egy csikókarám. Ha titeket ez érdekel menjetek chat-elni. Ott azonnal válaszolnak és minden hülyeség megvitatható. Itt az írások elég sokáig megmaradnak és szerény véleményem szerint senki nem azt szeretné visszaolvasni, h ti cseverésztek.

#103 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 18. - 20:29

Petshu!Itt nagyobb a szabadsága annak aki ide ír! Ne is törõdj vele! Vagy dobj be valami témát, hogy aki ide jár érezze jól magát! Posted Image Posted Image Posted Image

#104 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 19. - 10:50

Petshu!Igen, tudom, itt a dogok sokáig megmaradnak. De akit nem érdekel, ne olvassa! Nem kötelezõ!!!!!! Ha valakit zavar ez a topic, ne nézegesse. Ilyen egyszerû. Ha pedig nem tetszik, és nézegeti, az az illetõ baja. Ez amúgy is a CSIKÓ karám, ahol a kicsik kitombolhatják magukat.Szia

#105 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 21. - 10:19

idézet:
Eredeti szerzõ: realcowboy: Petshu!Itt nagyobb a szabadsága annak aki ide ír! Ne is törõdj vele! Vagy dobj be valami témát, hogy aki ide jár érezze jól magát! Posted Image Posted Image Posted Image [/QUOTE]Igazad van!

#106 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 21. - 10:23

idézet:
Eredeti szerzõ: Gaga: Petshu!Igen, tudom, itt a dogok sokáig megmaradnak. De akit nem érdekel, ne olvassa! Nem kötelezõ!!!!!! Ha valakit zavar ez a topic, ne nézegesse. Ilyen egyszerû. Ha pedig nem tetszik, és nézegeti, az az illetõ baja. Ez amúgy is a CSIKÓ karám, ahol a kicsik kitombolhatják magukat.Szia [/QUOTE]Nem a dogok, hanem a csikók... Mert a dog, az ugye nem csikó, pedig majdnem akkor, egyik-másik...

#107 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 21. - 10:33

Akkor Téma: Ti mióta foglalkoztok lovakkal, mióta lovagoltok? Van saját lovatok?

#108 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 21. - 10:38

Nekem semmi bajom, hogy itt csiripeltek. (pardon: nyihorásztok) De: van egy két nagyon jó csetprogram, amit le lehet tölteni, használni. Itt sokan a icq-t használják, itt az elérése:[url="http://"http://www.icq.com/download/"]http://www.icq.com/download/[/url]és itt letölthetitek ezt:ICQ Pro 2003a vagy ajánlom még ezt a fórumos oldalt is:[url="http://"http://www.kerekperec.hu/cgi-bin/lovas/paciforum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=2;t=000055"]http://www.kerekperec.hu/cgi-bin/lovas/pac...ic;f=2;t=000055[/url]itt is inkább az utolsó bejegyzést, próbáljátok ki, megéri.

#109 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 21. - 11:56

Szia Xiren! Én is elég friss vagyok itt,sok mindenkit nem ismerek,de azért volna ez a fórum ,hogy barátokat szerezzünk,akár az ország másik részéröl is.Én angol stílusban lovaglok,van egy lovam Bicske mellett Vasztélyon van bértartásban.Nagyon szép környék,bár szerintem mindenkinek a saját környezete a legszebb. A pacim most kb:15 éves sárga herélt,nagyon jó kondiban van,de ez nem volt mindig így.Nagyon jó fej lovacska bár egy kicsit néha öntörvényü,de jó indulatu.Szeret vezetõ szerepet betölteni túrázás közben,ha ez nem jön neki össze akkor szenved egész úton.Ezt évek alatt nem sikerült kinevelni belõle,de már mindenki megszokta nálunk.Western lovagolni még soha nem próbáltam,de nagyon tetszik.Van nálunk egy lány õ szokott versenyekre járni,õt szoktam nézni munka közben,hát nem semmi amit 2-3 hónap alatt megtanitott a lovaknak.Na egyenlõre ennyi,más nem jut eszembe.Üdv:Mimi

#110 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 21. - 22:25

Szia Mimi!De jó neked, van saját pacid! Én még idáig sajna nem jutottam el... :( De persze ami késik nem múlik! :D Nincs messze tõled a lovad? Milyen sûrûn szoktad meglátogatni? Én attól félek, ha bérben lenne, nem tudnám olyan gyakran látogatni, merthát elfoglalt ember vagyok Posted Image Az más lenne, ha otthon lenne. Akkor meg tuti tanulni nem tanulnék, hanem állandóan vele lennék! ;)

#111 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 9:37

Hello Xiren! Sajnos én nem tudom otthon tartani a lovamat.Budaörsön lakom,bár nagy a kertünk elférne bõven 2,3 ló is,de itt már disznot sem lehet tartani,nem hogy lovat.Tudod a kedves szomszédok! A másik meg az hogy egész nap dolgozom,és szerintem felelõtlenség lenne égész nap egyedül hagyni egy lovat.Kb:30km-re van innen,szerintem ez nem vészes.Sajnos nem tudok minden nap menni,de hetente legalább 2-szer megyek,nyáron meg majd minden nap.Egyszer biztos neked is lessz saját lovad,csak kitartás hozzá.

#112 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 16:02

Bár lehetne nekem is egy lovam! Nem baj, ha majd kanca leszek, veszek.

#113 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 16:25

Hallottam már olyat, h 2 barát felesben vett egy lovat, és így közös volt...Nektek mi a véleményetek róla?Egyszer nekem akart adni egy ismerõsünk egy gyönyörû fekete csikót (a fajtáját már nem tudom), csak szüleim nem engedték, mert akkor még azt mondták elõször nyelvvizsga(12 éves voltam :D ), mostmár megengednék. Pedig nincs nyelvvizsgám, viszont jobban beszélek mint egy vizsgával rendelkezõ... Posted Image Kéttannyelvûn vagyok, érettségin automatikusan kapok egy C felsõfokú nyelvvizsgát... Posted Image :D

#114 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 16:44

Gaga! Nagyon vicces,ha ha ha.Miért,most mi vagy? Herélt? Xirén! Jó dolog hogy beszélsz angolul,sajna én nem tudok.De szerintem ne azért tanulj mert beigérnek valami jutalmat.Ha ujra tizenéves lennék biztos többet tanulnék mint amenyit tanultam.A nyelvvizsgát szerintem csináld meg!Szükséged lessz még rá az életben.Közös ló? Miért ne,közössen oszlanak a költségek is de probléma is lehet belõle,veszekedés,....stb.

#115 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 17:00

Nem, én imádok nyelveket tanulni, nem azért mert beigérnek vmit! :D Posted Image A nyelvvizsgám meglesz, ahogy leérettségiztem, automatikusan felsõfokút kapok.A közös lóval még az lehet a gáz, ha egyszerre jön rátok a lovagolhatnék... :D

#116 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 17:14

idézet:
A közös lóval még az lehet a gáz, ha egyszerre jön rátok a lovagolhatnék... [/QUOTE]Azon is lehet segíteni! " közös lovat kell tartani! :D Na, de komolyabban: meg lehet oldani, egyikõtök a közösön, a másiknak meg közösen befizettek egyet egy bérlóra. Innentõl: fej, vagy írás?

#117 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 17:18

idézet:
Eredeti szerzõ: Mimi: Gaga! Nagyon vicces,ha ha ha. [/QUOTE]Erre csak annyit, hogy ezen mi a "vicces"? Eddig mindenki azzal jött, hogy csikók vagyunk. Egy nõnemû csikóból mi lesz, mén? Szerintem kanca. De te tudod....

#118 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 17:19

Ja, vagy ha más nem tetszik, mondd meg, kérlek, mi az!

#119 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 17:31

Elsõ olvasásra nem esett le a kanca... :D De aztán én is elmosolyodtam... Posted Image

#120 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2003 október 22. - 17:40

Gaga!Meg ne sértödj,csak vicceltem. A kanca kancának születik,szegény heréltek azok meg csödörnek.Tényleg,miért kell kiherélni öket?Én sok aranyos csödört ismerek.Nálunk is van 3,õk nagyon szelidek.Az én heréltem meg "fedezi" a kancákat,szegény nem tudja hogy hiába.Szerintem ha ideális körülmények közt nö fel egy csödi akkor nyugot lessz.Sõt ismertem olyan lovat aki a herélés után lett dinka.Akkor most mi a jó?