Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kozmetika,szépségápolás

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
222 válasz a témához

#81 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 20. - 18:48

A masszázst vízzel is szoktuk,ennek nincs jelentõsége.Nem kötelezõ,hogy begyulladjon amit megnyomnak,de ha nincs minden kinyomva belõle,(közben ugye sérül annyira a bõr,hogy vérzik is)bekerül a véráramba és mellette szépen újak alakulhatnak ki.Azért merem ezt mondani,mert oktatóm mesélte,hogy az elõzõ tanulója is járt így egy vendéggel egyszer.

#82 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 20. - 19:48

Healthy skin, citrom! Jegyeztem! Köszönöm a tanácsokat! :)Még egy kérdés: az rossz ha valaki nem jár rendszeresen kozmetikushoz? Értsd: tavaly mondjuk 2-3-szor voltam, idén egyszer sem. :oui: ma reggel már éreztem és estére valósággá vált: herpesz jött ki az orrom alatt. :mad: Pedig 1: nem is fújtam az orrom, 2: akkor szokott kijönni ha le van gyengülve az immunrendszerem. :(Cinkkenőcsömet megkeresem...

Edited by Csuti, 2006 október 20. - 19:48.

#83 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 20. - 20:26

Hát,részvétem a herpesz miatt..az bizony alattomos,mindenhol kijön kiszámíthatatlanul,ha hajlamos rá az ember...Általában azt szoktuk mondani,hogy havonta,kéthavonta érdemes kozmetikushoz menni,aztán ez bõrtõl és igényektõl függ.Gondolom Te a tisztítás miatt mennél fõleg,azt pedig rendszeresen kell,mert egyre tisztább lesz tõle az arc. Rossznak nem mondható ha nem jársz rendszeresen,hiszen ezt mindenki maga dönti el,van akinek 3hetente tisztításra szorulna a bõre,mégis csak 3havonta jár.Van aki pedig megoldja úgy,hogy ha nagyon tele van az arca megbeszélik a kozmetikussal,hogy most csak felét tisztítja ki,aztán pár hét múlva visszajön a másikfelével(nem jobb és bal oldalban értendõ :D )Én azt mondom ahogy érzed!Nem jó ha valaki csak muszályból megy és nem tud lazítani,nem szívesen van ott.(még ha van egy ilyen kellemetlen része is)

#84 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 20. - 20:29

Azért merem ezt mondani,mert oktatóm mesélte,hogy az elõzõ tanulója is járt így egy vendéggel egyszer.

:( Az a baj, hogy én most már rendszeresen így járok. Akkor mégis a kozmetikust kéne diplomatikusan megkérnem, hogy legyen alaposabb? :confused: Köszönöm a válaszokat Zsoci! Megpróbálom kíméletesen elõadni neki...

#85 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 20. - 21:51

Nagyon szívesen,én köszi a kérdéseket!Sztem nyugodtan elõvezetheted neki,hogy kezelés után a bõröd mindig csúnyább lesz,szerinte ez mitõl lehet,bõrtípusod ilyen-e..mit tanácsol.Ha nem tud rá mit mondani,akkor lehet érdemes lenne próbálkozni másnál is.

#86 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 21. - 12:51

Na tehát a nagy durva görcseim. Ritkán jön ki. Fõleg az orcámon. De szerencsére ez már régen volt, de hajlamos vagyok rá. A dokibácsi meg szerintme kiröhögne, mert istenségesen néz ki az arcom 1-2 emberéhez képest. Nem tudom mitõl, de egy fél éve az álkapcsom vonalába jött ki nagy sok miteszer. És 1-2 össze is nõtt, és gümõ lett belõle. Kijárata nem látszik, és begyulladva sincs nagyon. Fene se érti. :nem:

#87 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 21. - 16:23

Szerintem ezeket abszolút lehet a környezetre fogni,mittomén porosabb istálló,ilyesmi(a mitesszereket)...Azért kérdeztem,hogy hol,mert az állkapocs,nyak vonalán ha ilyen nagy gyulladt pattanások jönnek ki(de lehet sok kicsi apró is) az nõgyógyászati gondokra utalhat.(de Neked nincs begyulladva).Ezt kozmetikus megoldja,kinyomogatja,nem vészes.Csak egy idõ után már látványos.

#88 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 26. - 8:30

Én azért nem járok sûrûn kozmetikushoz, mert utálom. Nekem rossz én nem szeretem ha fáj. :) Mármint azt se szeretem amikor az elején nem kapok levegõt a párártól, szóval nekem ez az egész tortúra nem hiányzik és mivel nincs sok pattanásom csak miteszerek az orrom környékén és hát az nem olyan vészes. Tudom, hogy attól még nem ártana elmenni, de minden tiszteletem a tietek akiknek sok van én biztos nem bírnám ki. :D Lehet rossz a kozmetikus, de eddig kettõnél voltam mindegyik rossz volt. :) Hát álltalánosítok, gondolom máshol sem lesz kellemes. :)Mit használjak krémet, vagy tonikot. A toniot azért szeretem, mert érzem, hogy pusztítja a kis baktériumokat a krémekkel meg úgy vagyok, hogy nem érzek semmiféle hatást rajta. Csak ilyen pacsuli és olyan mintha csak átvágta volna, hogy ez jó ez használni fog pedig nem. :)

#89 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 26. - 8:46

Eszembe jutott valami amit én is utálok a kozmetikusnál! A kencék szaga! Mindig megfájdul tõlük a fejem! :( Egyébként is érzékeny vagyok a szagokra.A régi, rácalmási kozmetikusomnak ezt mondtam is és akkor õ próbált olyanokat használni, aminek nincs erõs szaga. De sajna hozzá már nem tudok járni, mert messze van. Az arcmasszázst imádom viszont!

#90 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 26. - 9:06

Zsoci, én egy méregtelenítõ kúráról szeretnék kérdezni valamit. A TV-ben láttam, de csak félvállról, vasalás közben, és nagyon lemaradtam a lényegrõl. Az eljárás lényege az volt, hogy 2 hölgy egy "lábfürdõt" vett, az edényben a vízben elhelyezve pedig valamilyen készülék volt. Közben valami folyadékot is kellett fogyasztaniuk. Egy idõ után a víz elsötétült, az egyik hölggyé szinte fekete lett. Ez milyen eljárás? Elegendõ egyszer a kezelés, vagy többször kell ismételni?

#91 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 26. - 14:58

Bocsesz a beleválaszolásért... Nekem nem szakterületem. Ismerek valakit, aki már átesett ezen a méregtelenítésen, és bár nem hisz az ilyen "hókusz-pókuszokban", elismerte, hogy mûködött. Ez a készülék elég drága lehet (bár nem tudok számokat), és az egyszeri kezelés sem volt olcsó. Jelzem, nem kozmetikusnál van ilyesmi, inkább a keleti orvoslást ûzõ "guruk" tartják, de ha jól tudom, TV-shopnál is rendelhetõ...Zsoci biztos többet tud mondani. (És értelmesebben.) :)

#92 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 27. - 13:41

Zsoci, én egy méregtelenítõ kúráról szeretnék kérdezni valamit. A TV-ben láttam, de csak félvállról, vasalás közben, és nagyon lemaradtam a lényegrõl. Az eljárás lényege az volt, hogy 2 hölgy egy "lábfürdõt" vett, az edényben a vízben elhelyezve pedig valamilyen készülék volt. Közben valami folyadékot is kellett fogyasztaniuk. Egy idõ után a víz elsötétült, az egyik hölggyé szinte fekete lett. Ez milyen eljárás? Elegendõ egyszer a kezelés, vagy többször kell ismételni?

A leírtak alapján a Csí-gépes "kezelést" láttad.Ilyen gépet lehet venni otthonra(legutoljára olyan 70-80ezerért láttam),nagyon jók a tapasztalatok (anyum kollégája nagyon szereti).Sokan nem hisznek benne,mert hogy "biztos a géptõl lesz a víz fekete",pedig nem,kipróbálták üresen is,akkor semmi színe nem lett a víznek.Ez a méreganyagokat vonja ki a szervezetbõl a talpon keresztül a testnedvekkel ha jól tudom(ugyebár a talpon megvan minden szervünk pontja).Több fajtája is van a csí gépeknek,Nekünk ehhez hasonló van itthon.Arról amit Te keresel sajnos nem találtam internetes oldalt,tuti,hogy van,csak biztos nem jó szavakal kerestem :rolleyes: Hát én ennyit tudok..ja és barátnõm találkozott a Rossmannban egy hasonló dologgal,ez egy tapasz amit a talpra kell rakni és elszínezõdik állítólag.de az igazi eredményt nem hiszem,hogy ez hozná.Hûû,közben megtaláltam:SPA lábfürdõ,lehet,hogy hülyeséget írtam,bár én így hallottam róla az ominózus ismerõstõl,de most nincs idõm végigolvasni az oldalt.

Edited by Zsoci, 2006 október 27. - 14:09.

#93 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 27. - 13:52

Hát,a kencék "szagáról": tényleg sokan vannak akik érzékenyek a különbözõ illatokra,fõleg ha erõsek.Nekünk is van ilyen vendégünk,de nem panaszkodik a termékeinkre,azt mondja kellemes illatuk van (GIGI-vel dolgozunk,ezek nem tartalmaznak adalék illatanyagokat).Ez ellen sajnos nem nagyon lehet mit tenn,tényleg csak azt,hogy megkéred a kozmetikusod,hogy ha lehet ne a legerõsebb krémmel masszírozzon...Babszem,én azt mondom mindkettõ:elõször áttörlöd tonikkal(ez ugye fertõtlenít,frissít,összehúzza a pórusokat,visszaállítja a bõr savköpenyét) és utána valami NORMÁLIS hidratálóval vékonyan bekenni az arcot,ha igényli a bõröd(legalább nappalra).De ez kortól is függ,én azt mondom,hogy ha nem muszály,akkor 16éves kor elõtt felesleges költeni rá...(mégegyszer mondom,hacsak a bõr nem igényli szárazsága vagy serdülõkori problémák miatt)De ha az ember már vesz akkor minõségit sztem,úgy éri meg.Nem azt mondom,hogy a legeslegdrágábbat,de inkább legyen ára,minthogy tönkretegye a bõrt,esetleg allergiát okozzon-én megjártam egyszer(hacsak átmeneti állapotként is), azért mondom. ;)

#94 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 27. - 14:01

Én csak azt nem értem, hogy Bab mit keres itt. :D Pontoasbban az arcbõrével itt. Tudtammal különösebb kezelés nélkül ilyen hiperszupernormális bõre van, és egy évben 3szor ha látok rajta valami halvány pirosas "pattanást". :D Ha kozmetikushoz is járna rendszeresen túl tökéletes lenne az arbõre.. :kir: Szívesen cserélnék vele. Naaaggyon szívesen. :kv: :rolleyes: Hétfõn megyek egy új, eddig ismeretlen kozmetikushoz, majd megírom, hogy mit sikerült összehoznia arcbõröm változatos mezején.

#95 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 27. - 14:07

Jaaajjj,képzeljétek milyen 2napon volt!!nagyon jó,de baromi fárasztó...Mindkét nap reggel 7tõl egész délelõtt sminkeltünk divatbemutatóra,pályaválasztási akármi volt Fváron a VOK-ban.Sikerélmény az volt,ennek nagyon örültem,sõt még este is jött 4sminkem (a koleszban Halloween party volt) :D Sminkeltem zöld estélyihez(eredetileg ezt az egyet vállaltam,mindenkinek egy-két modellje volt),aztán a padtársam bordó estélyis modelljét is megcsináltam,este 2boszit(egy vörös-fekete és egy narancs-fekete sminket),egy bronz-arany fantázia sminket,egy lepkés sminket meg a saját ördög sminkemet ,ma reggel pedig szintén a modellemét,de megint egy újabb változatban,szobatársam görög ruhás modelljét meg egy magyar lány sminkjét készítettem :) Csináltam képeket is,sajnos a világítással nagy gondjaim voltak,egyrészt nem értek hozzá,másrészt bármelyik oldalról próbálkoztam,nem lett az igazi(és persze a kitûnõ koleszos félhomály :D )..na azért majd megmutatom.. :rolleyes:(de ciki,elfelejtettem a képtár jelszavam :huh: )

Edited by Zsoci, 2006 október 27. - 16:30.

#96 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 27. - 16:40

KépekBocsi,h nem az igazi a minõség... :rolleyes:

#97 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 27. - 20:06

Na Babszem pont ezért van itt. :D Mert ugyan sok kezelésre tényleg nincs szüksége a bõrömnek szerencsére, de nem akarom totál elhanyagolni. Tonikozok, de akrémet álltalában kihagyom pedig van itthon ilyen karácsonyi ajándék felszerelés nagymamámtól kaptam. Biztos jó mert valami márkás cucc, de nem nagyon értek hozzá. A tonikjátmár elhasználtam, ez meg ilyen zsírosodást gátló kence. Hát néha felkenem, de olyan mintha rosszabb lenne, szóval csak ha valami átfogó pofa tisztítást csinálok akkor használom. :)

#98 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 27. - 20:38

Najó Bab..hagyjuk. :D Én ezt a betegséget nemtom kezelni... :gm: Zsoci! Gratulálok a sminkeidhez. Sok alanyt kívénok még neked. :D Néha rám is rámjön, hogy csináljak sminket, több kevesebb sikerrel. (Az egyikrõl találtam képet.)De nem akarom elrondítani a topicot. :D Te mit csinálsz, hogy ne mosódjon el a smink?? Az enyém 1-2 óras alatt elerül a képemen. Valószínû a zsíros bõröm is közbejátszik..node akkoris. :)

#99 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 27. - 20:49

Hûû Monty,ez nagyon szép,tényleg!!!Hogy mit csinálok?Hát,elõször letonikozom az arcot,aztán alapozó,púderrel fixálom(mindenhol),a legvégén pedig vagy sminkfixálóval fújom le az arcot,vagy egy pici ásványvízzel(testpermet is jó,ez egy kicsit megköti,persze nem közelrõl,totálból fújom,csak az arc fölé inkább).De erre nagyon sokféle dolgot találtak már ki,van kimondottan szemhéjpúder alá alapozó,amitõl tartós lesz,rúzsfixáló rúzs fölé,meg amikrõl én még nem tudok :D Ja és persze a márka sem mindegy,bár én azt mondom nagyon szép szemhéjpúderek vannak no-name-ben is(és tartósak) :)

#100 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 28. - 20:26

Zsoci, köszönöm a választ, igen ezt a SPA méregtelenítõt kerestem! :)

#101 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 29. - 14:06

Köszönöm Zsoci! Most elpirultam. :kv: :ang: Hát nézegetve a képeket....eléggé gusztustalan, hogy az a fekete trutymó belõlem is kijöne... :D

#102 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 16:36

Zsoci! Ártok én magamnak azzal (legalábbis a bõrömnek), hogy nem mindig ugyanolyan krémet használok? Mert általában nappalra az irodába a vegyes bõrömnek megfelelõ olajmentes hidratáló lotion-t használom, viszont ha többet vagyok odakint, pl. a tanyán, vagy túrázok, akkor egy zsírosabb, táplálóbb, fényvédõs krémet. Baj?

#103 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 19:06

nem,sõt!Szerintem jól csinálod,ügyes vagy :) Ha nincs gond vele,nem érzed akkor ez így jó,sõt kell is a fényvédõ mindenképpen, most meg hogy szelesebb,hûvösebb lesz az idõ a zsírosabb krém is elfér,én is elkezdtem használni.

#104 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 10:10

POnt fodrásznál voltam, és a kezembe került egy wellnes újság. Kutattam valami érdekes után és találtam is.Valami jó kis házilag elkészíthetõ katyvaszt írt(sajnos nem írtam le,hogy kell csinálni..) ami arra jó, hogy pl nekem hiába nem vagyok túlsúlyos vagy hátnem sok hurka felfedezhetõ rajtam, ezért is irritál nagyon, hogy sok ûléstõl piros csíkok lesznek a hasamon. Mondjuk ez kb addig marad meg rajta amig ki nem húzódik a bõr. Na de néha nagyon tud zavarni. Erre írt valami dolgot, hogy hetente négyszer háromszor be kell kenni a hasam vele, aztán ha már nincs ár ennyiszer szükség akkor kéthetentére csökkenhet. Tök jó lenne, ha valaki tudna erre valamit. Mondjum aximum visszamegyek a fodrászhoz és kiguberálom a sok újság közül és kiírom. :D

#105 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 11:40

Én meg voltam kozmetikusnál, aztán tök jófej. Nem is lettem leprafejû, meg vissza kell járnom hozzá délutánonként, és megáramüt. Van valami kis szikrazsóró szerkezet és azzl végigszalad az arcomon, és még külön fizetni sme kell érte, cska szépüljek megfele. :D

#106 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 12:20

VIO-nak hívják,b@romi jó dolog :D Nagyon gyorsan begyógyítja a szétnyomkodott fejet! :yeah:

#107 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 17:51

Szerintem a gép megalkotóinak én voltam a múzsája. :kir: :kir: :kir:

#108 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 7. - 9:55

Zsoci!Pár napja már használom a citromos lemosást és nagyon király! :yeah: Azóta nem érzek olthatatlan vágyat a miteszerek kinyomkodására, valszeg azért mert összehúzódtak és kevésbbé látszanak.Szóval köszönöm! :)

#109 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 7. - 20:51

Ó,igazán nincs mit ;) Ágimam után szabadon én is kipróbáltam 1:1-es higításban,bár nekem szárítja nagyon az arcom,úgyhogy visszatértem csak a tömény helyi áttörléshez.A citrom tényleg nagyon sok mindenre jó,citromos víz pl. hajöblítésre is,mivel a samponok,lemosók,arctejek is ugye lúgosak(de a természetes védõréteg enyhén savas) vissza kell állítani a bõr (és a haj?fodrászt!!de asszem így van :gm: ) pH-ját (a citrom meg savas)és így visszazáródnak a haj pikkelyei,fényesebb és ellenállóbb lesz.Szõkéknek citromos víz, sötétebb hajúaknak ecetes víz (mindegyikbõl elég egy ek.a vízbe)Jujj remélem érthetõ voltam,ma már nem tudok fogalmazni :DVan otthoni pakolásom is hajra(most épp a fejemen is) ha valakit érdekel.(zsíros és száraz hajra is)

Edited by Zsoci, 2006 november 7. - 20:53.

#110 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 14:41

A fene tegnap mostam hajat na majd legközelebb becitromozom. :D Téli szüntbe megyek vissza fodrászhoz, majd leírom az újságból ezt a cuccot. :)Szerintetek a szõke hajba jó lesz nekem az ha teszek fekete csíkot.Mármint nem kopp szõke szõke csíkok leginkább, meg világosbarnák és akarok bele feketét? Hm?? remélem nem roncsolja majd nagyon a hajam..Mármint a fekete.

#111 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 22:04

Hááát.....esztétikailag én nem javasolnám,de ezt nem én döntöm el.Vegyileg mégúgyse...Jó esetben nem dobja ki a szõke és nem is lesz szürkés árnyalata,de minden szõke színnél (mivel világosítunk) leszívjuk a haj színét,ez eleve káros akárki akármilyen hiperszuper terméket választ.A másik véglet a feketea legsötétebb szín,félõ,hogy teljesen megbontja a haj szerkezetét.Bár nem vagyok fodrász és nem is készülök annak (bár az anyagismeretünk hasonló) de szerény tanulmányaim alapján én ezt mondom.Egyik Szobatársamnak felül szõke,alul fekete a haj.Ronda mind szín,mind hajügyileg...szerintem egy sötétebb árnyalatú barnával jobban járnál,mondjuk gesztenye,esetleg csoki (olyan Eva Longoriással :D )

#112 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 22:30

Erre is gondoltam (inkább egészségiügybõl, esztétikailag nem nagyon zavarna :D ) meg a vörösre..deee lehet sõtét barna lesz.. Melír van benne aszem de én ehez nemértek. Alufóliával csinálták. :D hidrogén meg szõke festék, de amugyis világos a hajam szóval nem nagyon tesz benne kárt, ha tesz is túlélhetõ. Csak a fekete kicsit kínos így..

#113 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 23:37

Azért ez a "nem nagyon tesz benne kárt" kicsit meredek. Az én (akkoriban) egészen fekete hajam 1-2 nap alatt teljesen feloldódott a kémia kísérlet keretében ráöntött hidrogénperoxidban.

#114 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 16:17

Hát persze, de a fekete hajban jó hogy több kárt tesz, mint egy alapjában is világos hajban. Vagyis én így tudom. Nem is nagyon érdemes hidrogénezni sötét hajat, mert lehet, hogy egész életedre elcsöszöd az egészet. Csak nekem pont fordítva volt,hogy ismerõsömnek világos haja volt befestette feketére és elkezdett hullani, gyorsan váltott is, de ez fordul elõ akkor is ha sötét hajat világosítunk. A világosban is tesz kárt, de nem fogok megkopaszodni, ha nem olyan érzékeny a hajam.

Edited by Babszem, 2006 november 9. - 16:18.

#115 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 22:47

Osztálytársam (szintén kozmetikus) volt olyan okos,hogy úgy festette vörösesre a haját sötét barnáról,hogy leszivatta,2doboz festéket rákentek,nem jött be neki,ismét 2doboz feketével visszasötétítették,mindezt másfél hét alatt.és már amúgy is hullik a haja mint állat..

#116 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 22:57

Ezt nem értem. leszivatta a haját aztán kente vörösre és nem tetszett neki? Ezért feketére? Ez hülye:D

#117 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 23:18

De még ha nem ismerné a kémiai oldalát....de ott van ,csak3tankönyvünk és mégtöbb óránk szól errõl,plusz egy kis agytorna....há' mindegy.mi meg majd söpörjük utána a hajat a kolesszobában(oké,söpri õ is maga után :D )

#118 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 23:39

Nekem azt áruljátok el, hogy mi a szûzanyámmal tudnám eltûntetni a táskákat a szemem alól??? kígyóuborka, naaaaagyon vicces! Seemit nem ér. Ahogy a jégzselés maszk sem.Ráadásul nekem van a szemem alatt kb 2-3 cm-re egy-egy naaaagy táskaránc, de már kiskorom óta megvannak. És akármilyen kipihent vagyok, mindig olyan, mintha 2-3 napja nem aludtam volna.És már elõre látom, hogy belõlem isolyan randa vénasszony lesz, akinek bulldog-szerû táskás szeme lesz. :huh: :eek:

#119 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 10. - 18:54

Hát ez jó kérdés...ez sajnos adottság,halványítani lehet ,mi is csinálunk szemkezelést,de eltûntetni a sötét karikát nem nagyon.Viszont utalhat belsõ gondokra,anyagcsere zavar,cukorbetegség,de ha már kiskorod óta megvan akkor nem hiszem,hogy ez az ok.Lehet valamilyen vitaminból kevés van a szervezetedben,sajnos (még) nem tudom melyik okoz ilyet.

#120 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 11. - 22:54

Most jutott eszembe amivel még segíthetnél a szemeden: a La Roche-Posay-nek vannak nagyon jó termékei,gyógyszertárban lehet csak hozzájutni.Ezek pH semleges dolgok,termálvíz alapúak,nem allergizálóak,nekem negyon bejött.Van szemkrémük is,bár az ára kissé borsos minden termékének,azt hiszem ez olyan 4000valamennyi...Vagy keress kifejezetten whitening szemkrémet,ez halványíthatja..

Edited by Zsoci, 2006 november 11. - 22:55.