Franciról sikerült szeplõtlen orrú képet csinálni, ellenben Dömét képtelenség lefotózni, mert folyamatosan mozgásban van. Így max. a hatalmas hókáját sikerül lencsevégre kapnom:
FranciDömeA hidegvérûekkel kicsit teli lett a hócipõnk egyik nap.Kitettük a karámba Csillagot, Chanyt, Szõkét, ja és két pónit (Pamela+ Pom-Pom). Nem kellett fél óra, hogy valamelyiknek eszébe jusson, hogy meglógjon a karámból. Persze õt követték a többiek, Pamela kivételével. A lovásszal utánnuk eredtünk. Én háromszor körbejártam a hegyet, a lovász még pluszba a szõlõt is megjárta, mire végre sikerült õket hazterelni.:
SzöknekErdõjárókVégre hazafelé (Ezen a képen látszanak a "csodálatos" út-és terepviszonyok.)Persze úgy megizzadtak a nagy rohangászásba, hogy mindent be kellett takarni. Ez csak azért érdekes, mert elõször volt lótakaró mindegyiken. Kiváncsi voltam,
Szõkém hogy viseli majd az új cuccot, de várakozásommal ellentétben baromira nem izgatta a dolog. Gondolom részben azért, mert én tettem rá, és bennem bízik. Egyszer hátranyúlt a hasafelé, megrántotta a takarót, hogy vajon lejön-e, de mivel csak nem jött le, így békén hagyta és nekilátott enni. Chanyre 5-ször kellett visszatenni a takarót, mert õ nem volt kibékülve sehogy se a cuccal.
Csillagot meg nem érdekellte hogy mi van rajta, neki a legfontosabb, hogy tömhesse a búráját.Csillag jól megviccelt minket. Mert kellett volna ellenie Fánival egyidõben. Vemhes is volt, de valahol idõközben felszívódott benne a csikó, mert csak nem ellett meg. :( Kövérnek azért kövér (hasasnak is látszik), mert a lótakarót nem is tudtam rendesen becsatolni rajta.És
íme a
legelõ. Nem is tudom, felszívódik-e ez a sok víz az idén. Lehet hogy camargue-okat vagy vízilovakat kell tartani a jövõben...