Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tatabánya és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
971 válasz a témához

#81 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 8:16

HAHÓ mindenki!!!Adjatok jelt, lessz hétvégén találkozás vagy sem? Péntek este, vagy szombat este?

#82 polgap

polgap

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 10:48

Hát, ha lesz,akkorl ehetne inkább szombat este?és igérem, megjelenek:)

#83 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 13:18

Sziasztok mindenki!Remélem megbocsátotok(fõleg Altair), hogy eddig nem jelentkeztem, de annyi minden történt, fõleg rossz :nem: , hogy a számítógép közelébe sem fértem. Ez a lovastalálkozó tök jó dolog és mindenképpen megyek ha fix lesz már a hely és mesélek.Degulo!Melyik boltban dolgozol, mert ha nem tévedek mi nagyon is jól ismerjük egymást!!! :gm: (tengeri malacozom is!!!))Altair!Most próbáltam azt a rohadt msn-t de nem mûödik valamiért, de ha eljössz majd mesélek!!!Szóval a többieknek is helló és remélem még én is hivatalos leszek a "bulira".Lovas üdv: :kocc: remélem mihamrabb talizunkGwen

#84 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 15:16

Akkor szombat. És természetesen mindenkit szívesen látunk aki úgy érzi nem fog unatkozni a társaságunkban, nem zavarja ha netán minden második mondatunk lóval, vagy lovas eseménnyel kapcsolatos. :gm: Altair írt az elõbb, hogy nem valószínû a jelenléte. Sajnos. :( No de várjunk még pár napot, hátha csak sikerül úgy intéznie a dolgait, hogy jöhessen. :) Holnap vagy holnapután lehet, hogy Tata felé kanyarodom és akkor megnézem a helyszínt.

#85 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 17:16

Gwen!Milyen kicsi a világ!Igen, abban a kereskedésben dolgozom!Most hogy mondod, mi már beszéltünk is anno pacikról, bár röviden!Sajnálom, hogy rossz dolgok történtek veled!Pampalini!Én ott leszek!Remélem Altair mégis el tud jönni.Ha esetleg ráérsz beugorhatnál a boltba és megbeszélhetjük a részleteket.Szerdán 1-tõl 5-ig leszek ott, csütörtökön 9-tõl 12-ig, majd 1-tõl 5-ig.Üdv mindenkinek!Degulo

#86 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 20:22

:kocc: Na akkor a szombat oké, de hánykor és pontosan hol, ki hogy jut el oda stb. Jó lenne, ha ez a néhány emberke össze tudna gyülemleni!! :kir:

#87 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 9:03

Szerintem egy délután öt vagy hat órát célozzunk meg idõpontként, akkor még lehet gyönyörködni a lemenõ napban, vagy a tóban is ha véletlenül nem találjnánk meg a közös hangot. :gm:A helyszínt ma vagy holnap leellenõrzöm és megírom. Ami már most is biztos Tata, tópart. :D

Edited by Pampalini, 2005 augusztus 31. - 9:05.

#88 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 10:29

Én az 5 órára szavaznék.

#89 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 11:38

Oké Pampalini!Akkor szombaton Tatán találkozunk.Remélem nem kerüljük el egymást!Viszek egy albumot tele ..... képekkel!Na milyen képekkel?Lehet tippel! :D Degu!Az 5 óra jó lesz! :kir:

#90 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 13:14

???képekkel??? milyen képekkel??? :confused: Vagy ez valaki másnak szóló titkosírt üzenet? :)

#91 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 18:49

Igen ezt án is akaram javasolni hogy képekkel és törénetekkel megrakodva tessék jönni mindenkinek!!!aki nem hogy az úszik :gm:

#92 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 18:52

most aztán már tényleg kénytelen leszek elmenni :kocc: :D:D:D

#93 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 21:47

IGEN-IGEN-IGEN!!! :kocc: :yeah: :kir:

#94 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 20:42

Na mi a helyzet Pampalini?"Lecsekkoltad" a helyet?Ötkor, de hol? És hogyan találunk egymásra???Mindenki lovasjelmezben jön vagy mi a szösz??? :D Vagy az asztalra ki lesz írva, hogy fórumos találkozó??? :yeah: Várom az ötleteket?Altair!A homloklaírás is egy jó ötelt!(mint ha számháborúznánk! :kocc: )

#95 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 8:49

Hali mindenkinekMeg van a hely. Neve: Grill-Cocktail, található a Tatai öregtó partján, idõpont 17:00, asztalfoglalás Pampalini polgári nevén: Konrád Csongor. Jó idõ esetén a teraszon kapunk egy asztalt, rossz idõ esetén, ami kizárt, de biztos ami hóttziher, bent a teremben. Egymás felismerése nem lehet gond, ha már megtaláltad az asztalt. Aki körülötte ül majd, azok leszünk mi.Kérek mindenkit még egyszer írjátok meg ki jön és ki kit hoz, mert az asztalt egyelõre hat fõre kértem, de ha többen leszünk akkor, még egy telefonhívással, módosathatom a dolgot.

#96 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 10:56

Akkor szombat 5-kor a grill koktélben!!!Én ott leszek a képeimmel együtt!!! :kocc:

#97 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 13:48

Eddig, ha jól számoltam: DeguloGwendolinAltairPolgapésjómagamaz hat, ja nemis csak öt :D

#98 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 14:59

királyság :kir:

#99 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 15:46

Ettõl a pillanattól kezdve már csak telefonon vagyok elérhetõ, ha valakinek lenne még kérdése, vagy Pest felõl jönne és odajutásához segítség kell stb: 20 9 365 360

#100 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 14:26

Hát nem volt egy nagy durranás ez a tatai"buli" emberek :(szóval kevesen is voltunk, meg minden, de a legközelebbi jobbra fog sikerülni, legalábbis remélemgwen, polgap? mi volt a helyzi?

#101 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 10:31

Sziasztok!Pampalininek, még aznap délután küldtem egy sms-t,mert belázodtam+valami allergiától bedagadt az arcom! :( És mitõl nem volt jó a az összeröfi?Mert nekem majdnem meghasadt a szívem, hogy nem tudtam elmenni!!!! :confused: Remélem lesz legközelebb, mert én nagyon szeretnék mindenkivel talizni!!! :kocc: Mesélhhetnétek azért mi történt az este!!!lovas üdvGwen

#102 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 8:25

Szerintem sem volt nagy durranás a tatai buli, de csak azért mert kevesen voltunk. Egy dolog vigasztal, :dev: legalább nyugis volt. Jót beszélgettünk és persze lovakrúl :) Ettünk is, ittunk is, jóléreztük magunkat. Szerintem. :) Azért még megismételjük amint lehet, hogy azok is el tudjanak jönni akik akadályoztatva voltak elsõ alkalommal. ;) Ugy-e Gwen? :) Polgap??? semmi hír? :confused: Mások, Tatavidékiek?

#103 polgap

polgap

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 16. - 20:56

itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok!Sorry, én még éjjel is költöztem...De mostmár bármikor, csak szóljatok....

#104 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 10:55

No akkor "bármikor" újra próbálhatnánk a dolgot. :D Bármikor = ??? tegyen mindenki javaslatot az idõpontra, hogy egyeztethessünk.Hátha nem csak hárman gyülünk egy asztalhoz. :rolleyes: habár mint fentebb jeleztem annak is meg van az elõnye... :dev: :dev: :dev: Gyerünk fiatalok :kir:

#105 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 15:40

Ha a következõ ismét Tatán lesz (bármikor), elõtte megnézhetjük a dióspusztai atv ménest. 5-6 kmnyire van, másfél órát érdemes rászánni. TenyészkancákAz idei csikók egy részeMásodfû méncsikókKorlátaink*volt egy rossz link

Edited by Fec, 2005 szeptember 20. - 17:46.

#106 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 20:01

Támogatom :kocc:

#107 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 8:58

Én is :) Kezdjünk idõpontot keresni! Október 22-õt hagyjuk ki, akkor van a Silveradoi GoCart :guny: és oda mönnikõ...

#108 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 9:13

Ha beférek valakihez az autóba, akkor én is!Elég ritkán járnak arrafelé a buszok!Nekem október 1-2 nem jó, mert megyek a nyulakkal kiállítani Budapestre.

#109 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 9:53

Hova járnak ritkán buszok? És hova szeretnél te is, beférni autóba... ? :D Silveradoba, vagy Dióspusztára? :)

#110 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 9:56

Ezek szerint október 1. és 22. kilõve, marad a 8.-a, 15.-e, illetve a 29.-e.

#111 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 10:36

Mindkét helyre szívesen mennék, de Dióspusztára gondoltam.Még annyi, hogy szombatonként dolgozom, tehát 2 órától érnék rá!

#112 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 10:54

Akkor sajnos a Silveradoi menet számodra kilõve, :( ott ugyanis reggel korán kezdõdik a móka...De marad a Dióspuszta... :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 10:59

Korlátaink

Hozzászólás megtekintése

És ezen nem szöknek át? :rolleyes:

#114 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 17:59

Biztos írásba adták nekik hogy mennek kolbászba, ha meglépnek :D

#115 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 18:26

Áááá...dehogy.Elég nekik odasúgni. Khm, suttogni a füleikbe.

#116 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 19:41

sajnos gondoltam, ezért is írtam a Dióst.

#117 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 15:56

Helo!Sajni ritkán van alkalmam olvasni a fórumot, most látom csak hogy már szerveztetek is egy találkát. Legközelebb én is szívesen csatlakoznék!! Sajnos a tatai lovardák sorra zárnak be, így most már alig van olyan hely ahová lehet menni lovagolni!!:(

#118 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 7:32

Na hello mindenki, lovas barátaim!Nagy a csend. :confused: Na mi is lesz azzal a lovastalival????Szia Fec!Végre csatlakoztál körünkbe!Képzeld, Már olyanok vágtáztam a Gerdával!!! :kir: Igazad volt,az én lovam sokkal nehezebb lovaglású, na mindegy.Szóval lovas tali+Dióspusztai ménes?Ok én benne vagyok, remélem most nem jön közbe semmi az utolsó pillanatban!!Mit szólnátok október 15-höz????Fec!Vállalod, hogy idegenvezetõsködsz Dióson???Hogy Degunak is jó legyen, 1-2 körül kéne indulni(mert szombaton délig vagytok, ugye?)Várom a hozzászólásokat!Kocsit én is tudok hoznilovas üdv :kocc: Gwen

#119 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 20:02

Szia Gwen!Hitted volna? (No igen, hozzá képest Gerda szívesen dolgozik. Márha egy felülésbõl meg lehet ítélni.) Mi van Galyával? De tudod mit? majd elmeséled, vagy megnézem!Persze hogy kalauzolok a ménesen. Csikók (A kötõfékes és a mellette futó árvák, kézbõl etetgették õket.)

#120 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 19:02

Szia Fec!Nos a Galya még egyben van és nem tudom, hogy lesz-e valami! A Laci nem nézette meg dokival, hogy van-e benne valami vagy sincs, de marha nagy a hasa!!!Én még mindig azt mondom, hogy nem lehet ilyen kövér,mert akkor a többi, miért nem? :confused: Amúgy mi a helyzet?Rég nem jártál arrafelé... :nem: Pedig a csõdör csikó már olyan gyönyörû, persze csak a Mamika után!! :D Mamika és énÉs itt a Galyus:Ennyire nem lehet dagadt!!!!:)És egy jól sikerült Mamika profil:Mamóca