Hazaérve várt egy pincehideg 1777. évjáratú 9 puttonyos tokaji aszú, és egy 1986. évjáratú lovaskislány Long comb szerkentyûjével, de errõl nem illik beszélni.
Mindenesetre humorérzéked az van.
Alig kaptam levegõt félóráig a röhögéstõl.
Meg vagy hívva feribácsival együtt egy (long comb) tesztelésre, mikmarral (én ) te meg anélkül...
A humorérzékedet fogjuk tesztelni északi szélben.
A lányom kinézett magának egy új lovat, így nem kell majd gyalog jönnöd... :yeah:
Csak neked féláron szállítunk Mikmar zablát, ha még át tudod venni...
Az már túlérett. 
Zap, tényleg reménytelen eset vagy... Egy Mikmar rendel. Ööö, legyen kettõ, rájöttem, hogy Nyüzüt is azzal fogom lovagolni, hátha úgy gyorsabban készül el a sült krumpli vacsorára.
Látom tájékozott vagy a korosztályok sikerességét illetõen.
Krumplipüréhez pld tök jó a zabla, és mézeskalácsot is lehet vele csinálni, - ha majd lesz kész karácsonykor lefotózom (tényleg, nem hülyéskedek, mert tésztát szaggatni lehet vele).
---------
Azért valami "tudományos" varázslatot is kapjatok a vadakat illetõen.
A régi hetes út és az M7 pálya közötti kb 1,5 km széles sávból, amit bereknek is mondanak, és a fonyódi tavak is itt vannak, - a vadállomány visszavonult a pálya mögé, nagyjából elhagyva azt a részt. Mielõtt nagyrészt lezáródott a terület (vadátjárók vannak azért) állítólag nagy létszámban lõttek ki szarvast azon a területen. De megszokásból csak itt közlekednek, és ez a normális, általatok megszokott sûrûségnél sokkal nagyobb állatlétszámot jelent.
Szarvast nappal gyalog nem nagyon látni de ha lóval bemerészkedik az ember az "õserdõbe" akkor fel lehet õket keresni.
A "nagy" lovasoknak is meglepetést jelenthet ha egy többmázsás gímszarvas megrémül a lótól és eszenélkül menekül, mert a tömege miatt a ló is megrémûl és szintén menekülni kezd legalább pár vágtaugrásnyira - jó esetben. Ha a ló valamiért jobban pánikba esik akkor mint egy jégtörõ úgy megy át a bozóton.
Ha azt hiszed hogy te tudod ezt jól kezelni akkor hozd a lovad és próbáld ki...
Edited by Cavalry_Ranger, 2007 december 19. - 19:59.