Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#11401 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 1. - 17:57

Köszönöm szépen Ilus! :)

#11402 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 10. - 22:00

Sziasztok!

Ma kaptam friss képeket Spotyról, Zafír 2. csikójáról, aki épp csikóoviban tengeti napjait Hódmezõvásárhelyen még jövõ nyárig. Most 1,5 éves. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy döbbenetesen hasonlít Runnyra és erre most döbbentem rá, úgyhogy muszáj megmutatnom Nektek. :)

Spoty

Runny

Nagyon hiányzik Runny, úgyhogy most azt érzem, hogy az élet egy kicsit visszaadta Õt... És Spotyt nem engedhetem el.. :huh: :ang:

Árnyék nagyon jól van, sikerült szuper helyet találni Neki, ami látszik is Rajta. :) Nyáron sokat terepeztünk, már szépen vágtázik is, úgyhogy messzire jutottunk a 2,5 év alatt..

Zalán meg már ekkora . :D 6 hónaposan felállt, már megy.. és jövõ héten lesz 9 hónapos.. :kv:

#11403 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 11. - 9:30

Sziasztok!

Ma kaptam friss képeket Spotyról, Zafír 2. csikójáról, aki épp csikóoviban tengeti napjait Hódmezõvásárhelyen még jövõ nyárig. Most 1,5 éves. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy döbbenetesen hasonlít Runnyra és erre most döbbentem rá, úgyhogy muszáj megmutatnom Nektek. :)

Ahogy megszületett én már mondtam, hogy Runny, csak tarkában ;)

#11404 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 11. - 9:38

:ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 11. - 13:18

Tényleg nagyon hasonlítanak, de Spoty-ban szerintem több a Zafíros vonás is. Szép lovacska lesz belõle. :) Árnyékot meg jó végre kitelve látni! És gratulálok a fejlõdésetekhez! Zalán is cuki, rengeteget fejlõdött, és ez a kép is nagyon jó. :)

#11406 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 11. - 17:56

Hogy ez a csikó már mekkora!!! :) És nagyon szép foltos! :) Tetszik ;) Te csak ne örülj, hogy Zalán már felállt :D Lassan beszélni is fog, és akkor vége a világnak :D :D :D

#11407 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 11. - 19:10

Köszi, Lányok! :) Dé, most, hogy így mondod, tényleg Zafírosabb arca van Spotynak. :ang: Vera, már most be nem áll a szája és az első szó is megvan: "addoda!" :dev: Amúgy meg jelentkezem hamarosan, csak még nem küldte az Elmű a jussom.. :kv:

Edited by roni, 2011 október 11. - 19:11.

#11408 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 12. - 7:22

:D Jellemzõ. Tipikus pasi már most. :D Elmûnek drukkoljunk együtt ;) :D

#11409 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 12. - 10:06

:yeah: :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 14. - 0:44

Én nem az Elmûnek drukkolnék a helyetekben, hanem magunknak, az elnyomott pórnépnek... :gm: Ma kora délután hallottam a rádióban egy (hallgató által sms-ezett) hírt, miszerint Visegrád és Dömös között lovak rohangáltak a 11-esen! :huh: Tud valaki errõl valamit? Kik voltak, mi történt, sikerült-e befogni õket baleset, baj nélkül? :confused:

#11411 O.Éva

O.Éva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 30 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 6. - 19:39

Sziasztok! Keresek a régióban,egészen pontosan Pilisszántóra alkalmi edzõi segítséget,frissen belovagolt saját lovammal.Én magam sem vagyok túlzottan képzett,ami a lovaglást ilelti,hát lovat és lovast is együtt kéne segíteni.Tudtok ajánlani valakit?Nagyjából heti néhány alkalommal,inkább hétvégén,egy-két órára gondoltam. Tippeket magánban várom,vagy a 06304336882-es számon! Elõre is köszi!

#11412 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 7. - 21:19

Én nem az Elmûnek drukkolnék a helyetekben, hanem magunknak, az elnyomott pórnépnek... :gm:

Amíg az elnyomott pórnép ül a seggén és nyalogatja a sebeit addig el is lesz nyomva, sõt még annál is jobban... Persze nem azt mondom, hogy mi ketten álljunk ki a tábláinkkal, de azért valami vezérhangya elkezdhetne már lázongani, hogy ez így nem lesz jó... :gm: uff beszéltem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 9. - 14:12

O.Éva, magánban is megírom, de:
http://www.pilisilov...t...2&Itemid=60

PH, igazad van!.. ;) :kv: De amennyire rosszindulatú, annyira nyámnyilna nép is vagyunk sokszor. :dev: Meg hát nem is mindig ezen múlik, ha a szándék meg is lenne... Mûvészi már ez a megosztottság, ami itt kialakul(t), minden téren.
De ez egy másik topic témájához jobban illik. :)

Inkább azt meséld el, hogy van a kis Yachats (azon kívül, h lábujjhegyen pisil :D)! :ang: :D És a többiek. ;)

#11414 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 11. - 14:52

Roni! Gyönyörû a lovad, a kisfiad meg szenzációs! Nagyon gyorsan fejlõdik! Fiú létére ilyen gyorsnak lenni...csak nem zseni lesz belõle? :ang:

#11415 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 12. - 13:27

:D Hát az haláli volt :D Elképzelni nem tudtam, hogy egy ló képes pipiskedni :D Hát ennek még ez is megy :D Amúgy köszönik jól vannak. Kezdenek inkább egy medvére hasonlítani fõleg Simo (jegesmedve). Hatalmas szõrt növesztettek már most, ami, ha lehet hinni nekik elég gyors lehûlést és hideget ígér :( Amúgy Yaccnak még nem is láttam a télikabátját, merthogy eddig mindig mûtakarója volt, most még nem kell ugye és növesztett sajátot. Gyönyörû a színe, talán szebb mint a nyári ruha :) Orki is jól van, élvezi a karámtársaságot :) Szerintem neki ez a legnagyobb ajándék az életben, hogy nem a boxban vagy egyedül egy karámban kell tengõdnie :) Am Dé! Mikor is jössz megnézni a luvakat? Jó hát most kb. januárig minden hétvégén versenyünk van... de esetleg valamelyik délelõtt? Amikor mondjuk délután mész dógozni úgyis egy irányba megyünk ;) Csak hogy legyen min gondolkodni :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 13. - 8:53

Szupi, örülök, hogy ilyen jól van a csapat! :ang: Nagyon helyes! :) Nálunk is plüssök már, aranyosak, és hát a télen asszem jól fog jönni a f.sza polár takaró, amit Sava-nak vettem a Péjnthóóóóórsz Lovasboltban. :D Kicsit izzadósabb õ is, ahogy sejtettem, de szerencsére nem annyira, mint a mutterja volt anno, mikor még munkában volt. Ez a délelõtt okosan hangzik! :) Megnézem a beosztásom, aztán egyeztessünk privát úton. ;) Tegnap voltunk a L(ó)gikusan elõadáson Kappel Edittel és Landgraffal (mármint õk adtak elõ, nem velük mentünk, bár l(ó)gikusan õk is ott voltak :kv:). Nagyon jó volt, érdekes, sok megerõsítéssel, és új gondolatokkal is, asszem elrágcsáljuk még itthon ezt a csontot egy darabig, mire minden részletét kielemezzük. :cool: Viszont irtó hideg volt, úgyhogy a lovaink jól érezték, már 3 napja megjött a tél szinte... :( (Mamit el is kell kezdjem fáslizni...)

#11417 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 13. - 17:04

Sziasztok!

Most már én is csak a Babázóból LINKelgetek. :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 13. - 17:23

Én már kihurráztam magam, de azért tudom még ismételni magam: olyan édes ez a kiscsaj, és úgy örülök, hogy lóhátra is visszakerültél! :ang: :)

#11419 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 13. - 18:16

Gratu Palo!!! Gyöngyörû baba!!! :) :ang: Dé! Oké, egyeztessünk ;)

#11420 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 13. - 19:30

Palo, tényleg gyönyörû ez a baba! :)

#11421 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 13. - 21:02

Roni!
Gyönyörû a lovad, a kisfiad meg szenzációs! Nagyon gyorsan fejlõdik! Fiú létére ilyen gyorsnak lenni...csak nem zseni lesz belõle? :ang:

Köszi, Ilus (mindkettõjük nevében)! :ang: Hát, majd meglátjuk, egyelõre tényleg meglepõen gyorsan csinál mindent. :) Ma például egész nap, szinte megállás nélkül azt ismételgette, hogy addoda-addoda.. Még most is, pedig már aludnia kéne.. :) És az elõbb már 9 lépést tett meg! :ang:

#11422 Sybelle

Sybelle

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 435 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 16. - 9:00

Sziasztooook! Kb 1000 éve fórumoztam utoljára, de most jó volt visszaolvasgatni :yeah: Olyan szépek a lovak, meg a babák és PHval is témázunk, hogy most kedvet kaptam én is egy kicsit beszámolni :kv: Hát kérem szépen mi nagyon jól vagyunk, minden a legnagyobb rendben. Sára egészséges, jól van, csak marhára tele van, mert csak hétvégén tudok hozzá kijutni és akkor meg visz mint a rongyot :P Ami most nem olyan nagyon jó, mert hát az a helyzet, hogy én is becsatlakozom a babás-lovas mami csoportba :ang: Pénteken lesz 15 hetes a pocaklakóm és hát már nem úgy "zúzok", mint eddig. Igyekszem nagyon odafigyelni minden helyzetben és a hosszú, pörgõs vágta szakaszokat is hanyagolni... A férjem szó szerint letiltott a vágtáról, de hát ez nem így megy :kir: Szóval már csak óvatosan lovazgatok, de azért ameddig nem okoz kényelmetlenséget és egyedül fel le tudok szállni gond nélkül, addig biztosan fogok még járni. Hát evvan velünk. :)

#11423 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 16. - 9:33

Juuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!! :ang: Gratulálok Nektek, Vera, jó egészséget és élvezd ki minden percét a babavárásnak! :yeah: A lovaglással meg óvatosan, mondom ezt én, aki még 7 hónaposan is felkapaszkodott (szó szerint) Árnyék hátára egy kis séta erejéig. :) Várunk a Babázóban! ;)

#11424 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 16. - 12:49

Dejódejó! Elõbb-utóbb mindenki bekeveredik a Babázóba. :ang: Gratulálok én is! A leginkább megszívlelendõ tanács, amit én kaptam amíg pocakban volt a baba és most én is továbbítom: Egy dolgot csinálj, amit a baba születése után sokáig nem fogsz: PIHENJ! És tényleg! :D Roni, Zalán hihetetlen ügyes! Hogy megy az idõ, te jó ég! Néha ránézek Miára, és akkor is ezt mondom. Sorra növi ki a ruhácskáit, pedig eleinte még az 50-eseken is kettõt kellett hajtani, hogy kiérjen a kis keze belõle! :eek: Tündérvirágszál meg reggelente már mosolypartit tart, sõt, vigyorpartit, hangos "háááooo" felkiáltással. És mindezt az váltja ki, hogy megkérdezem tõle: na, tolunk valamit a pelusba? +hangutánzás Ez nagyon tetszik neki, én meg olvadozok, olyan cuki. :D Dé, hát még én hogy örülök. Bár félek, nem sokáig lesz, hogy ilyen kiszámíthatóan és ilyen sokat alszik... PH, Minó, köszi. Mindenféle elfogultság nélkül mondhatom, élõben még gyönyörûbb. :)

#11425 Sybelle

Sybelle

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 435 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 16. - 15:33

Eljön annak a topiknak is az ideje, de még egyenlõre nem tudok sok mindenrõl beszámolni :b A pocakom már nõ, egy gatyám sem kényelmes már, úgyhogy varrattam magamnak egy kismama farmert :) A lovaglónadrág is elég necces, szorít, úgyhogy kb hónaljig felhúzom :D csak abból már nem veszek nagyobbat, mert úgy tervezem, hogy februárban ülök fel utoljára és nem hiszem, hogy télen a mínuszokban olyan sokat lovagolnék. Hát, meglássuk hogy lesz :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 16. - 16:07

Vera! :ang: Micsoda hírek... :) Ha már Sára jóvoltából nem lóbabázhattál ezidáig, legalább õ majd emberbabázhat, ha eljön az ideje. :D Vigyázz magatokra, egészséget, boldogságot Nektek!.. :ang: Palo, hát lehet, de aztán még párat pislogsz, és már nyugodtan odabízhatod apának is arra az órácskára, amíg lóra ülsz. ;) Csak addig kell még eljutni... Bár tényleg nagyon repül az idõ, ezt én is mindig észreveszem, anélkül, hogy csatlakoznék a "klubhoz"...

#11427 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 16. - 19:29

Sybelle, gratulálok! :ang:

#11428 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 16. - 20:16

Nahát Vera!!!! Itt levelezünk és még csak meg sem említetted!!!! :dev: Ejjnye :D Gratulálok!!!!! És tényleg, a legjobb tanács, amit kaphattál, hogy pihenj, amíg lehet, és csináld amit szeretnél, mert miután kibújt a bébi valóban nem lesz se magadra se semmi másra idõd :) :ang:

#11429 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 16. - 20:20

Gratulálok Sybelle! :) :ang:

#11430 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 16. - 20:33

Gratula Sybelle! :ang: Én lovaztam sokáig, úgy a 6-dik hónapig. Legtöbbször azért nem engedik a dokik, mert a leeséstõl féltenek, azt nem szabad. Viszont vágtázni, ha a ló normális nem lesz bajod. Túlerõltetni nem kell a dolgot, ha elfáradsz, abbahagyni. Palo-ról meg nem is tudtam! :eek: (Így olvasok basszus, szelektíve?) Neki is egy óriási gratula.. :ang:

#11431 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 16. - 22:56

Hát, igen, Palo, megy az idõ.. :) Tündéri lehet Mia kacagása és meglátod, napról napra egyre több tüneménnyel aranyozza majd be a napotokat! :ang: Sybelle, már most is gyere nyugodtan a Babázóba, nagyon aranyosak a lányok, többen is vannak, akik kb Veled egyszerre szülnek majd, izgulnak egymásért, jókat írnak, tapasztaltak, úgyhogy gyereeeeee! :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 17. - 10:00

De azért néha írhattok ám akár ide is máskor is, hogy mi van veletek, mert mi nem-áldottak nem olvassuk ám annyira a Babázó topicot... :rolleyes: Vera, Sárára fogsz keresni lovast, amíg te nem tudsz ráülni, vagy mi a terv? :)

#11433 Sybelle

Sybelle

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 435 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 17. - 11:34

De azért néha írhattok ám akár ide is máskor is, hogy mi van veletek, mert mi nem-áldottak nem olvassuk ám annyira a Babázó topicot... :rolleyes:

Vera, Sárára fogsz keresni lovast, amíg te nem tudsz ráülni, vagy mi a terv? :)

Köszi a gratulációkat! :)

Dé, persze! Igazából én már most is keresgélek, mert az a heti 2 mozgás neki semmi... Meg tényleg nem tudom, hogy télen hogy fogok felülni... Egyébként is baromi hideg van olyankor is fázom rendesen a 4-5 réteg alatt is :kv: Többet meg már nincs értelme felvenni, mert mozogni sem tudok... Azért most jobban féltem magam, meg persze a kis pulyát, úgyhogy még nem tom, hogy mi lesz... Szal ha esetleg tudtok valakit, aki lovagolná, annak nagyon-nagyon örülnék :kir:

#11434 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 17. - 19:42

De azért néha írhattok ám akár ide is máskor is, hogy mi van veletek, mert mi nem-áldottak nem olvassuk ám annyira a Babázó topicot... :rolleyes:

Rendben! :ang: Most még 12 napra elzárom magam a világtól, aztán dec.1-je után visszatérek az életbe, egyúttal a topicba is. :) Ráadásul akkortól lesznek újra lovas élményeim is, sõt, valószínûleg személyesen is többet fogunk találkozni. :ang: És ha esetleg befogadtok Krisztivel a csapatba, 1-2-szer csatlakoznék Hozzátok lóháton, megköszönném, ha megmutatnátok Árnyéknak és nekem a környéket. ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 18. - 9:38

Vera, ha tudok valakit a közeljövõben, elirányítom hozzád! :) Petra, Máriahalom? Sajnos Krisztivel mostanában mi is kevesebbet terepezünk, mint szeretnénk, azok is tanító-szoktató terepek a csikó miatt, nem annyira a nagy barangolásról szólnak. Késõbb ez még nyilván változik, aztán ha addig még kell idegenvezetõ, akkor majd szólsz... :) Egy tanács elöljáróban: szürkemarhákra figyelni. :gm:

#11436 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 18. - 13:45

Egy tanács elöljáróban: szürkemarhákra figyelni. :gm:

Meg a szürkemarhákat terelõ, illetve birtokló egyéb marháktól is óvakodni, legyenek bármilyen színûek is! :dev:

#11437 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 18. - 18:11

:D

#11438 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 18. - 19:19

Dé, nem. :) Még közelebb. Konkrétan az utcátok másik végében, Dedinél. :ang: A szoktató terep nekünk is tökéletes lenne kezdetnek, Árnyéknak is meg kell szoknia az új környezetet, terepviszonyokat.. ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 18. - 19:27

Ez lett volna a másik tippem. :) Akkor viszont helyben is van terep-társaság, szinte a bõség zavara jön el. :kv:

#11440 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2011 november 18. - 20:10

Már alig várom! :) Van mit pótolni az utóbbi évekbõl... :ang: