Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#11321 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 22. - 12:06

Ja, igen, persze, tényleg...! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 24. - 13:12

Boldog Nyúlünnepet Nektek! :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 13. - 23:26

Jól szétrebbentünk... :(
Mondjuk gyönyörû idõnk volt mostanában, hosszúak és kellemesek a nappalok, én sem ülök a gép elõtt, ha nem muszáj... :cool:
Remélem, mindenki jól van! :ang:
Mi elvagyunk, Sava megismerkedett a kantárral, és elkezdtem most már "rendesen" nyereggel futószárazni is. Ügyesen veszi az akadályokat. :ang: Közben meg nézegetem a barátokat, ahogy lovagolnak, ha már én viszonylag ritkán jutok nyeregbe; Méz és Szõke, Kriszti és Mithras is nagyon jó párosok továbbra is. :kocc: No, azért néha nekem is van szerencsém felkapaszkodni, a minap kerültünk egyet Titánnal is, hogy Sava mozoghasson közben kicsit szabadon, és Szelcsin is ültem egy kicsikét egyik nap - de jó is volt "visszatérni a gyökerekhez"!.. :)

#11324 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 14. - 12:42

Itt is gratu a kantárosnak :) Annyira cuki :)))

#11325 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 14. - 19:12

Méz, jihhááá! :yeah: :D

Igen, hát, mi ugye Dével elbeszélgetünk élõben, másokkal ímélezünk, itt mostanában én sem vagyok annyira jelen, de minden nap bekukkantok ide és örülök, ha van új élménybeszámoló, bármirõl... :)

Köszönjük szépen a képeket megint! :ang:

Én is hoztam friss képet egy párosról :D, Dé és Szelcsi.

Amúgy elvagyunk, Sava baba nõttön nõ és nagyon ügyes, Mithrasszal terepezünk, Titánnak pedig az a nap fénypontja (amennyire tudom :D), mikor Szelcsi nagyasszony belép a karámba a fiúk közé. Papika fülig szerelmes Mamiba, a fenti képen is mindenképpen ott tüsténkedik a hölgy körül. :) De ennek mi örülünk. :cool:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 15. - 2:54

Én is hoztam friss képet egy párosról :D, Dé és Szelcsi.

De cuki! :D És itt mit csinálok vajon, túrom a Mami orrát?.. :gm:

Hát igen, Papié és Mamié egy nagy szerelem kezdete!.. :ang: Együtt esznek, együtt alszanak, a hõs lovag megvédi úrnõjét az attrocitásoktól (értsd, ha Sava szerinte nagyon viccesen piszkálni kezdené az anyját, akkor elõbb-utóbb eléri a büntetése :cool:), ha Szelcsi nincs ott, Titán kiabál, múltkor meg, ahogy a karám mellett kívülrõl elhaladt Banyuska, udvarlója levetkezte egy pillanatra az úriembert (úrilovat :kv:), és kukilógatós-böbögõs-röfögõs-nyerítõs nyaktekerésbe kezdett, csak lestünk, hogy megjött a csõdör. :kir: Aranyosak. :)

Köszike a gratulákat. :)
A nyereghez szoktatás is halad, apránként, de elõrefelé. :D A kengyelcsattogást még nem annyira értjük, de különben mindhárom jármódban szépen elhaladunk felnyergelve is, ügyes a Baba. Július 9. elõtt úgysem ülök fel rá, úgyhogy még van idõ. :)
Pont ma néztem a f.szbúkon videót csikó lovashoz szoktatásáról (Sárffy-éknál), olyan szép nyugisan tudomásul vette a csikó az egészet (kengyelbe nehezedést, stb.), segítõ sem kellett hozzá (csak egy dobogó a magasság-különbség csökkentésére, de az nagyon praktikus valóban :D), jó volt nézni. :) Valahogy így (shimááán) lesz nálunk is a tervek szerint. :D

#11327 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 16. - 9:54

De cuki! :D És itt mit csinálok vajon, túrom a Mami orrát?.. :gm:

Nyeem, simized! :D Csak nem látszik tisztán az árnyékos rész, mert mobilos fotós vagymok. :kv: De igazad van, aki nem látta élõben, annak elsõ ránézésre valóban ez lehet a benyomása... :D

Igen, ez a Titán elég meglepõ ilyenkor... :dev: De hát ez is õ, és viszonylag ritkán mutatja ezt az oldalát (amióta hozzánk került, most láttam másodszor ilyennek), és ezt valamennyire visszafogottan követi el, úgyhogy... :) Mindenesetre jó, hogy van kinek udvarolni, láthatóan jót tesz a kedélyállapotának. :ang:

A felüléssel remélhetõleg minden rendben lesz! :kocc:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 16. - 11:46

Hát, ha még láttad volna a sárgáidat tegnap délután!.. :) Szelcsi totál besárlott. Sava nem tud udvarolni, ajtóstul ront a házba :gm: (ennek annyira nemörülök, Mamus meg pláne, de legalább hallgat a rászólásra a gyerek), de a sárgák!.. :cool: Olyan "Rózsaceremónia" (ha még emlékszik valaki a Nagy Õ c. fantasztikus mûsorra a tv-bõl pár évvel ezelõttrõl :dev:) ment itt, öröm volt nézni! :D Egyesével járultak Szelcsi elé az udvarlók (Mithras is beszállt, nem is ügyetlen Don Juan, de szerintem Papié marad az elsõ hely :)), és válogatott kényeztetésekben részesítették azon versengve, kit választ majd végül... :D Nyakgörbítõs összeszagolások, nyalogatás (Titán tetõtõl talpig végignyalta a Banyust, nem ám csak úgy szemérmesen 1-1 intim ponton :D), szempilla-rebegtetés, körséta kézen fogva, jajjjjj... :cool: Nagyon helyesek. :D Én is remélem, már várom nagyon. :) Tegnap is dolgozgattunk nyereggel. Gyúrunk, wazzze. :kv:

#11329 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 16. - 11:59

Jaj és ejha... :D :D Mithras-t is megrontották? :D Micsoda ferrrtõõõ... :gm: Szemléletes volt a leírás, elképzeltem az egészet, hát, khm... :D Fõleg ez végignyalás, Titánkám... :D Jól van, ceremóniázzanak csak, legalább elfoglalják magukat, amíg nincs dologidõ... :cool: Helyes, gyúrjatok! :yeah: Aztán csak eltelik már ez a hónap is végre és lehet továbblépni... :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 17. - 14:54

Az, fertõ, csodálom, hogy a grupi gondolata még nem ötlött fel bennük. :gm: Szelcsi minden esetre élvezi a helyzetet :cool:, és nagyon édesen dúl a láv Titánnal, aki nyugodt lehet, mert hiába libben be a képbe idõnként Don Mithras :kv:, a végén a hõsnõ úgyis mindig visszatér lovagjához. :ang: A minden lében kanál apródról (aki Sava) nem szólok inkább. :D Bár ma olyasmit csináltunk, amit több, mint 1 éve nem; reggel elvittem kézen sétálni a lovaimat, Szelcsit és Sava-t. Rendesen, ahogy szoktuk volt, illetve mostanában is szokás maradt, csak csõdörségi összeférhetetlenség okán Titán segítségével, elengedve, "megszellõztetve" õcsikóságát. :) Nem volt semmi gond, kiszaladgálta magát, mindkét ló legelt egy jókorát, babalónak nem jutott eszébe semmi tilalmas gondolat. Sõt, szerintem még örült is, hogy újra a régi felállásban jártuk az erdõt-mezõt, sokkal jobban ragaszkodott az anyja közeléséghez, mint a Papiéhoz, kevesebbet kellett rá várni (csak akkor, amikor neki akart futni, ezért jól lemaradt legelést színlelve :D). :) De hát ez természetes, hogy anyával a legjobb lenni... :ang: Hát, ez a hónap, meg még a következõ is itt van, hogy gyúrjunk - leginkább agyban - az elsõ felülésre (vagy ha kell, még több is van, nem vagyunk szerencsére idõhöz kötve). Úgyhogy van még idõ, de persze nem patópáloskodjuk el, hiszen sok mindent kell még addig "kõbe vésni", hogy flottul menjen minden! :)

#11331 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 17. - 15:04

:D Na, akkor biztos jól esett mindhármótoknak a régi-új séta. :ang: Igen, épp ma reggel gondoltam bele, hogy hát a következõ hónap az még nem is július... :kv: Nem tudom, honnan szedtem, hogy az jön... Van elõtte még egy teljes nyári hó, szerencsére. :cool:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 20. - 17:11

Jól, hát. :ang:
Nem baj, az idõ úgyis repül, mindjárt itt lesz a július is! :D

Hoztam pár képet a nagy románcról Titán és Szelcsi közt (ha valakit rajtunk kívül esetleg érdekel :dev:). :)
A dolog egyre jobban kezd "lefajulni", Mamikát le sem lehet vakarni Papikáról, továbbá kancanagyasszony idõnként kizárólag terpeszállásban közlekedik, a sikongatásról nem is beszélve. :gm: Nagyon dúl a szerelem. :ang:
Kis puszi
Nagy puszi
Sülve-fõve
18-as karikás kép :D

#11333 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 20. - 17:15

:D Hát itt is dúl a szerelem javában, megcáfolhatatlanul. Aranyosak! És hogy ezek a nõk milyen rámenõsek tudnak lenni... :D

#11334 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 20. - 22:36

:kir: Hát az biztos, hogy megfiatalodtak a lamúrtól az "öregek"... :cool: Ma pl. Titánkával kicaplattunk a pályára, csak úgy kóricálni pár kört, mert ugye nagyon meleg volt, Dé pedig elkísért minket és kiengedte velünk Szelcsit is, hogy õ addig legelésszen (úgysem bírt volna csendben megmaradni az udvarban, miközben Titán távolodik). :) Aha, Szelcsi lazán vágtában követett minket, és mikor utolért, elõször is nyomott egy hatalmas csókot Titán orrára, majd beállt mellénk róni a köröket... :D Aztán persze a hasa gyõzött, és mikor látta, hogy nem megyünk messzebbre, akkor végre rákoncentrált a fûre, de hát annyira röhögtünk rajta, olyan édesen ragaszkodik a lovagjához... :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 25. - 5:08

Igen, tényleg rámenõs népség a sárló kanca... :dev: :gm: Szelcsi "laza" vágtáját azért inkább ne feszegessük. :dev: De tény, nagyon tapadékony volt, és az azóta is. :) Imádom ezt a privát csevejt... De sajna ezt folytathatjuk mi magunk közt is. :( Sebaj, remélhetõleg csupa jót jelent, hogy mindenkinek van jobb dolga a fórumozgatásnál. :)

#11336 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 25. - 6:52

PH-nak ideje nincs, de azért itt vagyok és olvasok :) :) :) Csak írni nincs idõm :D Most is induló félben, úh. szép napot mindenkinek!!! :ang:

#11337 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 27. - 23:06

Sziasztok.
Flanci barátom ma végleg elment.
http://akarsz-e.blog...05/flancos.html

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 28. - 9:45

Nem tudok többet írni, mondani róla, mint eddig. Felesleges is lenne. Neki biztosan pihekönnyű a föld, mert az ilyen lovak ezt érdemlik. :ang: Ő nem ment el, csak kicsit fentebb költözött, ezt ne feledd!..

Edited by Dé, 2011 május 28. - 9:45.

#11339 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 28. - 23:05

Nem tudok többet írni, mondani róla, mint eddig. Felesleges is lenne.
Neki biztosan pihekönnyû a föld, mert az ilyen lovak ezt érdemlik. :ang:
Õ nem ment el, csak kicsit fentebb költözött, ezt ne feledd!..

Köszönöm, Dé.

#11340 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 29. - 15:50

Sajnálom! :( :(

#11341 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 30. - 8:25

Õszinte részvétem... :(

#11342 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 30. - 20:09

Részvétem... :(

#11343 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 30. - 22:03

Köszönöm mindenkinek.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 31. - 8:33

Tudom, kicsit fura, az élettõl mondhatni cinikus, de akkor is, most ez van soron. :) Úgyhogy mára pedig boldog szülinapot Neked, Gigi! :ang: Flanci is üzeni. :ang:

#11345 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 5. - 12:43

:yeah: Örömhír mára! A Szigetmonostoron rendezett terepversenyen Zsófiék csapata nyert! :) A boldog anya dicsekvését olvashattátok :D Most örülök :D

#11346 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 5. - 12:52

Gratula! Te is mentél? Tõlünk volt valaki? (Maru-Kati párosra gondoltam..)

#11347 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 5. - 19:15

Ééén??? :D Neeeem :D Ahhoz tudod edzésben kéne lenni, hogy én egy órát végig galoppozzak, ahogy õrült lányom és csapata tette :D :D :D A foltos lovat felismertem :) Tetszik az a jószág! :) Maru névre pedig kifejezetten emlékszem! :) Te miért nem voltál a luvaddal???

#11348 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 6. - 7:57

Flanci barátom ma végleg elment.
http://akarsz-e.blog...05/flancos.html

Õ mostmár az angyalokat viszi a hátán és biztos boldog, hogy a társad lehetett! :ang:

Edited by don quihote, 2011 június 6. - 7:58.

#11349 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 6. - 8:29

:yeah: Örömhír mára! A Szigetmonostoron rendezett terepversenyen Zsófiék csapata nyert! :) A boldog anya dicsekvését olvashattátok :D Most örülök :D

Gratula! :kocc:

#11350 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 6. - 13:02

Ééén??? :D Neeeem :D Ahhoz tudod edzésben kéne lenni, hogy én egy órát végig galoppozzak, ahogy õrült lányom és csapata tette :D :D :D

A foltos lovat felismertem :) Tetszik az a jószág! :) Maru névre pedig kifejezetten emlékszem! :) Te miért nem voltál a luvaddal???

Igen, már beszéltem Maruval ott voltak és az utolsó elõtti helyet szerezték meg, mert valami pontokat duplán jártak meg. :dev:
Mondjuk õk voltak az egyetlen "idegenek" azon a terepen és a lovak is sokat mentek, míg odáig eljutottak.
De tetszett nekik az egész. :yeah:
Haramia mostanában pihizik, nem jutok ki annyit mint kéne és nem fogom egy buli miatt túlterhelni, nincs kondiban. Az idõjárás sem volt túl biztató és mostanában kutyázom is. Húú szóval nagyon elfoglalt vagyok. :D

#11351 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 6. - 18:35

Gondolom az ivós pontot :D :D :D Naja, ha lábon jöttek odáig tõletek, akkor azért az már eleve egy jó kis túra :) Satu csapat is ott volt, bár õk annyira tényleg nem idegenek, hiszen valaha õk is a szigetet járták :) Megértem :) De nem kellett végig vágtatni :D Ezt csak az elvetemültek produkálták :D na persze még mázli is kellett hozzá, mert elsõként indultak, akkor még nem volt olyan meleg. A zuhi meg a végére jött meg csak :kv: Majd mesélj, ha van kedved ;) Rég dumcsiztunk...

#11352 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 6. - 18:45

Gratulálok! :yeah:
Technikailg érdekelne pár dolog, hogy ez a verseny emennyiben hasonló a Veszprém-megyei tájékozódási bajnoksághoz. Tehát: hány pontot kellett megtalálni, mennyi volt az alapidõ, és mekkora volt a távolság kb. km-ben? Kellet tájolót vinni és kaptak ilyen tájfutó-jellegû térképet? (Bocsi a sok kérdésért.) :ang:

#11353 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 7. - 5:47

Köszi! :) Nos a részletekrõl foggalmam nincs :D Azt tudom, hogy volt térképük. 10 ponton kellett pecsételtetni, tájoló nem volt náluk. És alapidõrõl sem tudok. De ha gondolod egész pontosan megkérdezem Csillát :)

#11354 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 7. - 7:40

Köszi. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 7. - 8:13

De szuper! :kocc: Gratulálok Zsófinak és Simo-nak, meg a csapatnak! :kocc: :yeah: :kocc: Ügyesek voltak! :) Célfotó? :D Minket is csak egy valaki vert meg tegnap kint terepen, de az a jég volt... :gm: Titán alattam, és Sava a vezetõszáron nagyon jófejek voltak, nem szóltak semmit, sem a zuhéra, sem az aztán kitörõ jégesõre. Amikor megjött a jég, akkor úgy döntöttek, beállnak a szokott ménesi "túlélõ pózba", szélnek háttal, egymás mellé gubbasztva, ez volt a reakciójuk az egészre. :D Én meg röhögtem, m mondom és velem mi lesz itt fent?.. :gm: Aztán mire hazaértünk volna sz.rrá ázva, el is állt, úgyhogy végül mégis mentem velük egy pici karikát, hogy el tudjam engedni a gyereket szaladgálni a dombon, ahogy eredetileg terveztem... :) Késõbb még 2X áztam el tegnap. :D De legalább meleg volt. :kv:

#11356 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 7. - 10:50

Méz! Ne olyan komoly versenyre gondolj, ez amolyan kis háziverseny szerû volt. Szerintem. Igen, már lábon mentek oda is, ezért kérték, hogy utolsóként indulhassanak, így pihentek a lovak, kb. 1,5 órát. Nem tudom melyik pontokat tették meg duplán. :) Azért kissé fáj, hogy nem lehettem ott, hisz ilyenen sem voltunk még. Õsszel vadászlovaglásra nem jöttök? Ez sem olyan komoly..olyan kis hobbis-féle, kis akadályok (ha akarod mellette mész el, mint én :gm: ), vegyes lovak, vegyes társaság, vegyes öltözet.. :dev: :D Dé! Az ilyenekbõl én már szeretek kimaradni. :D Majd jön még jobb idõ is. ;) De gratula a kitartásodért és a lovaknak is gratula a jó magaviseletért. :yeah:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 7. - 11:11

Na, mert szerinted én direkt azt lestem, mikor jön már egy kis vihar, mi?! :D Kitartás se kellett sok, nem volt választás, pont elég messze voltunk már ahhoz, hogy akármerre mozdulunk, bõrig ázzunk. :D Aztán már mindegy volt... :gm: De én szeretem az ilyet, csak ne fázzak, és utána legyen mibe átöltözni! :kv: Különben is, amennyit mostanában lovon ülök, fõleg terepen, hát nekem minden élmény élmény!.. :D Maruéknak gratula a kitartásért szintúgy, jó sokat mentek akkor aznap! :) A lényeg meg úgyis az, h jól érezzék magukat, a helyezés csak a hab a tortán, és hát lám, legalább az elsõ hely is "családban" - na jó, topicban :D - maradt. :kocc:

#11358 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 7. - 15:43

Méz!
Ne olyan komoly versenyre gondolj, ez amolyan kis háziverseny szerû volt. Szerintem.

Ó, a Veszprém-megyei is így kezdõdött, és azok voltak még a jó versenyek, a kis házias feelinggel. :yeah: Mindenképpen nagyon szép Zsófiéktól, hogy megnyerték. :ang: Maruék pedig jót lovagolhattak. :)

Dé, szegény, jól kifogtad. A jégesõ szar lehetett nagyon.
Én úgy csináltam, hogy felhoztam Szõkét a legelõrõl. Akkor kitört a vihar, betettem a helyére. Ott poshadt volt a víz, ezért gondoltam gyorsan kimeregetem az önitatós hordót, hogy teljen meg friss vízzel. Hülyegyerek merte a vizet a dombtetõn, miközben körbe csapkodtak a villámok... :gm: Mire megjött az esõ, nagyjából kész lett, és kissé megázva behúzódtam a ponyva alá. Aztán elment az esõ, futószárazás, majd haza. Mikor hazaértem, akkor tört ki a 2. vihar otthon, de már fedél volt felettem. Szóval elég jól megúsztam, kicentiztem, mikor kell bevonulni fedél alá. :)
Ma pedig míg lovagoltam a remekül pormentesedett pályán, felhõs volt az ég, és hûs szellõ lengedezett. Mikor leszálltam, kisütött a nap és döglesztõ fülledt levegõ lett, de akkor már nem érdekelt. :cool:

#11359 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 7. - 16:32

Nálunk is lesz õsszel még egy ilyen terepes balhé :) és gondolom Zsófinak ott a helye :D Én azon csodálkozom, hogy a kis vakarék simán ment a nagy lovak tempójában :D Na persze nem tudom mit csodálkozom, mert ha elgurul a gyógyszere, akkor tud menni mint az eszetlen :D Méz, szerintem Ilus megválaszolta az összes kérdést :D Dé, a jég minket is elkapott, de a teniszpályán.... Érdekesek voltak a fehér golyóbisok... persze lehetett hazajönni, mert a pálya sikeresen tönkrement a zuhé miatt... Ma viszont mákunk volt :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 7. - 16:48

Á, nem volt rossz a jégesõ, kicsit kopogott a kemény fejemen :dev:, de én nem bánom az ilyesmit. :) PH, lehetett volna teniszezni a jéggolyóbisokkal. :D Méz, jól idõzítettél! :kocc: Délután nálunk is szerencséje volt Krisztinek, Mithras pont megszáradt, mire kiért, és lovaglás után estére jött csak meg a következõ csapadék-hullám. :) A pálya meg nálunk is nagyon fincsi lett, pont annyira áztatta meg az esõ, nem lett sár rajta. :)