Misztika, Mágia, Paranormális és természetfeletti
Közzétéve 2010 október 6. - 22:30

Közzétéve 2012 szeptember 3. - 23:41
Kicsit nem járok erre és máris elül a téma?

Akkor frissítsünk.
Egészségnap a monori Tibor-tanyán. Természetes gyógymódok, tanácsadás, kezelések, elõadások, csontkovácsolás. Este tûz szertartás, parázson járás.
Várunk szeretettel minden érdeklõdõt

Közzétéve 2012 szeptember 4. - 16:58
Közzétéve 2012 szeptember 4. - 17:16

Közzétéve 2012 szeptember 5. - 0:41

'Everything that is done for us, without us, is not ours.'
Közzétéve 2012 szeptember 5. - 7:04
A csontkovács érdekelt volna, de valahogy kódolva lehet.
Kódolva? Nekem megnyitja, de a kedvedért leírom ide külön a lényeget.
A csontkovácsolást Kovács Józsi táltos barátom végzi, én most ott nem azzal foglalkozok

Programok - 2012. szeptember 22.
Belépés díjtalan!
A meditációk, elõadások igénybevétele ingyenes.
(Önkéntes adományt az elõadók elfogadnak.

Az egyéni tanácsadások, masszázsok, stb. kedvezményes áron (30-50-70%) vehetõk igénybe.
Parázson járás: 3.000 Ft/fõ
Gyógyítók tanácsadók:
- bioenergetika (Vadász Sándor)
- pránanadi (Vadász Sándor)
- Arolo Tifár (Vadász Sándor)
- Reiki (Vadászné Icu, Vadász Szilvia)
- Szellemgyógyászat (Vadász Szilvia)
- Kristály gyógyászat (Vadász Sándor)
- Talp masszázs (Réffi Maya)
- Kronobiológia (Vona Kitti)
- Természetgyógyászati tanácsadás (Németh Tibor)
- Inga és radiesztézia (Németh Tibor)
- Deeksha (Páczné Erika, Vona Kitti)
- Kineziológia (Gyetvai Erzsébet)
- Alternatív mozgás masszázs (Gyetvai Erzsébet)
- Agykontroll (Gyetvai Erzsébet)
- Magneter elektro készülékes egészség- és energiaszint mérés + tanácsadás (Páczné Bata Edit)
- árnyékszemélyiségünk feltárása rajzelemzéssel (Vigh Erzsébet)
- univerzális energia (Kálmán Lõrinc)
- gyógymasszázs (Péter János)
- egészségügyi állapotfelmérés (Szaszkó Zsolt és partnere)
- Asztrológia (Gálfi Irén)
- Tibeti masszázs (Szekeres Irén)
- Rajzteszt, reiki (Marssó Krisztián)
- Biorezonanciás mérés (Szalai Gabriella)
- Számítógépes mozgásszervi diagnosztika (Németh János, Nagy László)
Zumba (Czirkó Dorottya)
Meditációk:
- Gayatri Mantra meditáció (Vadász Sándor) - 17:00-18:00
- Deeksha meditáció (Páczné Erika) - 18:00-19:00
Parázson járás elõtti felkészítõ meditációk, de nem feltétele a parázson járáson való részvételnek!
Elõadások:
- Gyakorlati útmutató az ÉLET nevû "játékhoz" (Vona Kitti)
- Ho'oponopono alkalmazása (Péter János)
- Univerzális energia (Lõrinc Kálmán)
A PROGRAMOK FOLYAMATOSAN BÕVÜLNEK!
VÉGLEGES PROGRAM LISTA VÁRHATÓ IDÕPONTJA: 2012. 09. 10.
Büfé kínálata:
- hideg szendvicsek
- üdítõk
- bográcsban fõtt székelykáposzta
megközelítés: http://gyogyitonap.b...gkozelites.html
Monorierdõ, kemping, Tibor tanya
Remélem, segítettem

Közzétéve 2012 szeptember 5. - 7:38
Jó, hogy elõhoztad.
mostanában fokozottan aktuális

Közzétéve 2012 szeptember 5. - 7:56
Nem, nem segítettél.Kódolva? Nekem megnyitja, de a kedvedért leírom ide külön a lényeget.
Remélem, segítettem

(Néha elmentem istentiszteletre, különbözõ okokból. Egy idõben kimondottan opportunista módon azért, hogy hátha segít a gyermekeim fasori gimnáziumi felvételijén. Más idõkben karácsonyi istentiszteletre vittem el az anyósomat. Egyszer megdöbbenve hallgattam a lelkész kirohanását a dalai lámát fogadó egyházi méltóságok ellen, hiszen aki nem keresztény, az nyilván az ördög. Hosszú bevezetés, a lényeg az, hogy hozza össze egy táltos a reikit és a tibeti masszázst a meggyõzõdésével?)
Edited by Ernest, 2012 szeptember 5. - 8:07.
Közzétéve 2012 szeptember 5. - 8:48
Edited by Filly, 2012 szeptember 5. - 8:52.
Közzétéve 2012 szeptember 5. - 8:51
Közzétéve 2012 szeptember 5. - 8:55

Közzétéve 2012 szeptember 5. - 9:15
Közzétéve 2012 szeptember 5. - 9:44
Köszönöm, de sajnos azon a hétvégén kétfelé is kellene már mennem lovasversenyre. Amúgy kimennék.
Akkor majd máskor, bár idén már lehet hogy több ilyen nem adódik.
Ha csak csontozás kell, akkor azt pesten is megoldhatjuk bármikor.
Edited by pszihopata, 2012 szeptember 5. - 9:47.
Közzétéve 2012 szeptember 5. - 13:08
Közzétéve 2012 szeptember 5. - 15:15
Gyere ki, próbáld ki Józsi munkáját. Máskor meg szólsz és én is helyrepakolászlak, oda elõreláthatólag csak az energiával megyek ki, remélhetõleg nem lesz idõm mellette csontozni is
Errõl a Kovács Józsiról van szó? http://remenygyogyulas.hupont.hu/
Közzétéve 2012 szeptember 5. - 15:35

Közzétéve 2012 szeptember 5. - 15:48
Közzétéve 2012 szeptember 7. - 14:08
Esetleg van két gyereke és régebben lovakkal is foglalkozó Kovács Józsiról?
Íme a név "ritkaságából" eredõ problémák

Egy 12-14 év körüli lányáról tudok, arról nem, hogy paccolt volna.
Közzétéve 2012 szeptember 7. - 21:39
Közzétéve 2012 szeptember 8. - 16:11

Közzétéve 2012 szeptember 9. - 1:14
Tetszik a rendezvény, ha a lánykám "engedi", kinézünk rá.
várlak

Közzétéve 2012 szeptember 12. - 15:39
Várom a hozzászólásokat

Közzétéve 2012 szeptember 17. - 14:34
kutatásom eredménye: ez egy játéknak a promo videója, ehhez a weboldalhoz kapcsolódik a cucc.
nekem az volt fura, h angolul van kiírva a camera, amikor mindent kínaiul szoktak. nagyon mindent.
Közzétéve 2012 szeptember 17. - 16:31
Ha van egy kis szabadidõtök, nézzétek meg, elõadás az Univerzum Energiájáról.
Várom a hozzászólásokat
Hát így kutatási módszertan laborról jövet nagyon ütött.

Közzétéve 2012 szeptember 17. - 21:43

Közzétéve 2012 szeptember 17. - 23:49

Közzétéve 2012 szeptember 18. - 11:12

Közzétéve 2012 szeptember 18. - 11:17

Közzétéve 2012 szeptember 18. - 11:33
Vagy mit menedzsel?

Amiket belehallgattam, az 100% megáll. Csak hogy miben beszél " másról" mint mondjuk a prana nadi.
Unicorn: Mesterem szokta volt mondani, hogy ne higgyetek el senkinek semmit, még nekem se. Tapasztaljátok meg, próbáljátok ki, járjatok utána, ...........
Mondjuk, nem pont ez, de Emoto A víz üzenete -ében ( ) elég hasonló elv be van mutatva elég részletesen.
Mi kipróbáltuk, működik.

Edited by tipara, 2012 szeptember 18. - 11:35.
Közzétéve 2012 szeptember 18. - 11:35

Közzétéve 2012 szeptember 18. - 11:37
Edited by Filly, 2012 szeptember 18. - 15:05.
Közzétéve 2012 szeptember 18. - 11:50
Idõvel mostanság csehül állok, nem igazán nézném végig. Össze tudnád nekem foglalni, hogy mirõl szól?
Vagy mit menedzsel?![]()
![]()
Amiket belehallgattam, az 100% megáll. Csak hogy miben beszél " másról" mint mondjuk a prana nadi.
Unicorn: Mesterem szokta volt mondani, hogy ne higgyetek el senkinek semmit, még nekem se. Tapasztaljátok meg, próbáljátok ki, járjatok utána, ...........
Mondjuk, nem pont ez, de Emoto A víz üzenete -ében ( ) elég hasonló elv be van mutatva elég részletesen.
Mi kipróbáltuk, mûködik.( ez a víz "tisztításos" dologra ment)
Nem beszél másról, mint a prananadi, csak máshogyan. Energia egy van, tehát nevezhetjük pránának, reikinek, isteni energiának, csínek, életerõnek... mindegy, a teremtõ erõrõl beszélünk és a valódi különbség csak a hozzáférés módjában van. EBBEN más ez a rendszer. Nem kapcsolódik valláshoz, szabad és független, mágia mentes. Ezáltal gyorsabb tanulni-használni. Ha pránát ismered, azt is tudod, mennyi idõbe telik valakit teljesen feltölteni,érintéses technikával. 1-1.5 óra. Ezzel a rendszerrel max 5 perc. Amikor meg távba küldünk, nem szimbólumokkal tesszük, hanem közvetlenül, 30 sec alatt, akár több tucatnyi embernek is, egyszerre. Ha valaki egyszerre szeretné elvégezni a két szintet, hogy rögtön távba küldhessen, két egymást követõ nap megteheti, nem kell várnia vele hónapokat. Ha pedig már távba küldhet, nem kell részletezni, mennyivel többet-jobban segíthet.
Közzétéve 2012 szeptember 18. - 11:56

Csak az emberek általában lusták ehhezMesterem szokta volt mondani, hogy ne higgyetek el senkinek semmit, még nekem se. Tapasztaljátok meg, próbáljátok ki, járjatok utána, ...........

Közzétéve 2012 szeptember 18. - 12:05
Közzétéve 2012 szeptember 18. - 12:23
És ez nem "sok" egy kicsit így az embernek? Pránanadinál én nem úgy éltem meg ezeket, hogy "hónapokat kell várni", hanem valahogy úgy természetesen ment minden a maga útján, így is egy hónappal hamarabb jutottam el pl II-esre, III-asra meg már egy éve mehetnék, és valahogy sosem jön össze
Csak az emberek általában lusták ehhez
A pránát több ezer éve hozták létre, az AKKORI embereknek, az AKKORI életvitelhez, szellemi-filozófiai beállítottsághoz, ráadásul az OTTANI (tibet-india) életmódnak megfelelõen.
Ma már sokkal gyorsabb minden. A fejlõdés is.
Nekem speciel mindig idegen volt a prána, én is azzal kezdtem több mint 20 éve. Mivel nem éreztem sajátomnak, nem használtam napi rutinként, csak alkalomszerûen. Ettõl függetlenül egy rossz szavam nem lehet rá, amikor használtam, tökéletesen mûködött. Sokaknak ugyanez a bajuk vele egyébként és ezért nem használják, vagy ezért nem lépnek benne tovább. Amikor viszont találkoztam ezzel a szabad irányzattal, rögtön megtetszett, elkezdtem tanulni, rendszeresen használni, és immár 3-4 éve oktatom is.
Nem mindenki ugyanazon az úton éri el a kitûzött célt. Ez is csak egy út, egy lehetõség azoknak, akik racionálisabban közelítik meg a spiritualitást.
Köszönöm az összefoglalást. Kb ezt sejtettem, ami érdekelt volna az a metodika. Milyen alapokon van a dolog.
Nem tudom magam jobban kifejezni. De valami "részletesebb" leírás található róla valahol?
Azért a prana nadinál is jelentõsen rövidülhet az idõ. 2-estõl felfele.
Az egybõl 2 nap alatt megkapsz mindent, nekem kicsit gyors. Olyan fogyasztói társadalmas szemléletes.
Szerintem a mai emberekbõl beleértve magamat is nagyban hiányzik az alázat. És hogy tenni kell ám a dolgokért és nem egybõl minden az ölükbe hullik.
A magból sem 2 nap alatt lesz terebélyes lombkoronájú fa.
Nincs hivatalos írott anyag,csak az oktatási tananyagok, elõadást is csak én tartok róla, abban elég sok benne van a "metodikából"

Ez a két szint csak a kezdet, ahogyan a pránánál és reikinél, itt is van érintéses technika, aztán a távba küldés, és annak több további szintje, egyre több és jobb képességgel. Itt is ez van. Az elsõ kettõvel eljutsz az érintéses szintre, de onnan tovább is van sok lehetõség, konkrétan még 5 oktatás, mind újabb spirituális képességeket ad, de aki "csak" az energiát szeretné használni önmaga és környezete érdekében annak elég az elsõ kettõ.
az a probléma ezekkel, hogy ilyen urban legendként vannak felszínen. hol a hivatalos link? tudod, fotót, vagy meg se történt
kb. andersen környékén szûnt meg az ingerem hinni annak, ha valaki valamit csak mesél.
Hivatalos link nincs róla, egy könyvben vannak leírva ezek az eredmények, elõkerítem neked, bár ahogy elnézem, az nem lenne neked megfelelõ bizonyíték

Közzétéve 2012 szeptember 18. - 13:01
Közzétéve 2012 szeptember 18. - 13:53

Közzétéve 2012 szeptember 18. - 18:53
Szennyezett vízzel történt a kísérlet. Az ember számára mérgezõ víz, laborban bevizsgálva, két palackban, egyiket energiázta a hozzáértõ, a másik volt a kontroll palack. Hûtõben pár napig, majd újra labor vizsgálat. Az, hogy a mérgezõ anyagok eltûntek belõle, még szinte emészthetõ volt a tudósabb kollégáknak, azonban megjelent a vízben több olyan ásványi anyag és nyomelem, ami a szervezet mûködése szempontjából fontos, de semmi elõzménye-alapja nem volt a szennyezett mintában. Nos, ezen már a fejükhöz kaptak és rögtön kitalálták, szennyezõdött a minta a vizsgálatkor. Megismételték, még precízebben, sterilebben. Az eredmény ugyanaz. Ezt pedig hogyan nevezhetnénk egy szóval??? Nos? Várom a válaszokat.
Ha ez egy kísérlet, akkor az dokumentálva van, adatsorral, nyomelemekkel, hol a link? Ja, és kettõs vak tesztes módszerrel kell készüljön. Mert amit írsz az egyelõre anekdota. Ha ez ekkora felfedezés, akkor kell róla legyen egy csomó írás.
A prána most az univerzum energiája vagy régebben emberek által létrehozott valami? Némi önellentmondás vélek felfedezni abban, amit írsz.
Közzétéve 2012 szeptember 18. - 19:19
Ha ez egy kísérlet, akkor az dokumentálva van, adatsorral, nyomelemekkel, hol a link?
Ez a "kísérlet" Cagliostro 1780-as Wola városában bemutatott alkimista átalakítására emlékeztet.
(Higanyt öntött egy nagy olvasztótégelybe, bûvös folyadékokat öntött hozzá, a tégelyt lepecsételték, betették a kemencébe, és ott hagyták. Miközben a mágus vendégeit szórakoztatta, cinkosa egyszerûen kicserélte a tégelyt egy ezüsttel teltre. Cagliostrot ünnepelték, de sajnálatosképp egy háziszolga, aki valami elveszett tárgyat keresett, megtalálta a higannyal telt edényt a szemétdombon, és a nagy alkémistának bizony menekülnie kellett a városból.)