Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csömöri pampák és mogyoródi dombok...

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1312 válasz a témához

#1081 Pálca

Pálca

Új vendég

• Fórumtag
  • 9 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 23. - 13:48

Mi a helyzet pluto?Találtál már lovardát? :)

#1082 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 24. - 8:28

Úgy néz ki hogy igen. Holnap megyünk mégegyszer megnézni és holnap döntünk.Ha megyünk akkor jelentkezem.Köszi

#1083 Bubus

Bubus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 330 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 24. - 11:09

Szia Plutó!Mi a Horváth Móninál vagyunk Csömörön. Én úgy tudom nálunk van négy hely. Fedelesünk van. Jártatógépünk nincs. Azért érdemes szerintem elnézned. A busz fordulótól egyenesen a földúton kell haladni. A fedeles elõbb-utóbb látszik ha jössz azon az úton.

#1084 Pálca

Pálca

Új vendég

• Fórumtag
  • 9 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 25. - 11:54

:dev: :cool: :hu: :nem: :mad: :yeah: :kv:

#1085 Pálca

Pálca

Új vendég

• Fórumtag
  • 9 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 26. - 19:53

Szijjasztok!! :ang: Hogy vagytok?Mindenki renben?És a lovacskátok? :ang: :)

#1086 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2006 február 26. - 21:07

Sziasztok! :dev: Pluto,nálunk is van még négy hely!Mi csömör szélében vagyunk,egy nagyon szép,családias környezetben,jó társasággal! :gm: Lovinak karámjai vannak,hatalmas pályával! :kocc: Ha érdekel több minden a loviban található dolgokról,írj magánban! :P SziasztokAna :yeah:

#1087 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 27. - 7:07

Szia Ana, pontosan hol vagytok? Az Auchannél? :) Üdv. cappaa

#1088 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 27. - 10:33

Eldõlt a kérdés és már át is költöztünk. A lovak most szokják a dolgot :) Köszi Ana hogy írtál, de addigra már eldõlt a kérdés.

#1089 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 27. - 19:57

Pluto!Örülök, hogy jó helyet találtatok!

#1090 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 27. - 23:06

Pluto!Hová mentetek végûl?

#1091 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 28. - 14:04

Anka Eszterhez. A karámozás volt a döntõ szempont.Neduddki,Remélem azért találkozunk majd. :)

#1092 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 28. - 18:18

Ha a lovakkal való foglalkozás nem csak a boxra fog korlátozódni, hanem már rájuk is ülök, akkor könnyen elõfordulhat. Ha hasonlóan folytatódik a dolog mint ahogy abbamaradt, akkor könnyû lesz engem terepen beazonosítani: szürke lovon valaki száguldozik - nem leordítani a fejét, épp próbálja majd megfogni a lovát :gm:.

#1093 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 1. - 8:36

Nagyon remélem hogy találkozunk. És én nem szoktam senkinek se leordítani a fejét, még akkor se ha észtvesztve elszáguld mellettem, legfeljebb a nyomába eredek (akaratomon kivül :D ) és után vele együtt próbálkozom visszafogni a lovat. :D

#1094 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 1. - 11:09

Pluto, kívánom, hogy ne találkozz azzal a társasággal (állandóan elfelejtem a nevüket, de szerintem minden csömöri tudja kikrõl van szó), akik ezt nem véletlenül, és nem poénból mûvelik. A seggfej banda, én csak úgy hívom õket.

#1095 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 1. - 11:23

Én még új vagyok a Csömöri pampákon, nem tudom kikrõl van szó és miket mûvelnek, de nem szívesen veszek részt olyan kaszkadõr mutatványokban amit nem jószántamból indítottam el.Igen nagy fokú felelõtlenség más testi épségét ilyen módon terepen veszélyeztetni. Ha tudjátok hogy vannak akik ezt szándékosan csinálják nem lehet ellenük hivatalosan fellépni? Vagy ez badar kérdés volt? (bocs ha hülyeséget kérdezek, de nem tudok semmi háttér infót, mint mondtam új vagyok ott) és még nem találkoztam terepen felelõtlen lovasokkal. Szerencsémre.

#1096 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 1. - 12:05

Ne légy naív. Hivatalosan hogy? Valójában nem direkt csinálják, hanem leszarják, hogy ott vagy. Ami ugyanaz bizonyos szempontból. Szóval jobb felkészülni ilyen dolgokra. Nemcsak Csömörön...

#1097 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 1. - 12:27

Nem tudom, nem vagyok Ügyvéd, de mások testi épségének szándékos veszélyeztetése azért kissé gáz. Ha a poén lényege az hogy másokat kellemetlen helyzetbe hozzanak és ez bizonyítható (ez a gyengébbik pontja a dolognak) akkor szerintem van hivatalos módja ennek. Ha csak egyszerûen nem figyelnek oda, akkor nincs mit tenni mint kapaszkodni a lovad nyakába. :D

#1098 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 1. - 12:40

Lengyel Geza. :D

Pluto, kívánom, hogy ne találkozz azzal a társasággal (állandóan elfelejtem a nevüket, de szerintem minden csömöri tudja kikrõl van szó), akik ezt nem véletlenül, és nem poénból mûvelik. A seggfej banda, én csak úgy hívom õket.

Hozzászólás megtekintése

#1099 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 1. - 12:57

de, sajnos poénból. szerintük vicces.

#1100 binag

binag

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 1. - 20:20

Én ugyan nem lovagolok, de ismerem az illetõt. Szerintem nem rosszindulatú, csak ennyi esze van. Na meg nem tud másként lovagolni, csak úgy, hogy ami a csövön kifér. Néha a férjem is összefut velük a terepen, de már messzirõl ki szokta szúrni õket, így nem jelent meglepetést a felbukkanásuk. A hangulatától függ, hogy kikerüli-e õket, vagy sem.Plútó! Szerintem gyakorolj a lovaddal a találkozásra! :confused: Lehet, hogy a lovad utánuk sem rohanna?! :ang:

#1101 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 2. - 9:08

Nem tudom mit tenne a lovam és hogy tudnám a dolgot kezelni. Ilyen problémával még nem találkoztam terepen. Pályán hiába megy el mellettünk akármilyen ló, nem vele foglalkozik hanem velem, de a pálya meg a terep az egész más. Remélem nem találkozom vele, ha meg igen akkor bízom a lovamban meg magamban hogy valahogy csak tudom majd kezelni a helyzetet. :) Majd leírom az esetet ha netalántán lesz ilyen. :)

Edited by Pluto, 2006 március 2. - 9:09.

#1102 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 2. - 12:00

Lengyel Geza. :D

Hozzászólás megtekintése

Azaz! Ugye mondtam én, hogy mindenki felismeri õket ennyi leírásból is? :D :dev:Azért bezzeg tudnak szólni, hogy az õ földjükön senki nem menjen át lóval, mert az árt a földnek :mad:Az a baj, hogy túl sok mindent nem lehet velük kezdeni.

Én ugyan nem lovagolok, de ismerem az illetõt. Szerintem nem rosszindulatú, csak ennyi esze van.

Hozzászólás megtekintése

Hát.. ebben azért nem vagyok biztos.Volt jópár ennek ellentmondó történet, amiket hallottam.

Edited by BoKa, 2006 március 2. - 12:04.

#1103 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 2. - 18:42

Helyzetjelentés:A lebontott tetõ kb. 3/4-e már újjá van építve! Be is mentem az istállóba, furcsa érzés. Még mindig fent van a bálamadzag, amit az izzasztónak kötöttem fel Tulipán boxához. Néhol még egy kis hamu is van meg megszenesedett valamik, de már csak a boxok falának tetején. A füld tiszta hó meg jég. Mint egy kísértetkastély, de így tetõvel már egy javuló kísértetkastély.

#1104 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 4. - 20:38

Nedukám! Sajnos a rossz emlékek sokáig kisérteni fognak.

#1105 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 4. - 20:48

De a jók is! Ebbe kell kapaszkodni ;). Örülni kell, amikor egy puha nózi beleszuszog az ember fülébe. Amikor a vagány csõdör beleengedi a boxban a fejét a kezedbe.Már az álmennyezetet is elkezdték rakni. Szerintem ha felszárad a padló, kimeszelnek és jönnek vissza a lovak a régi boxukba.

#1106 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 5. - 19:19

Csak ennyit akartam

#1107 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 6. - 9:55

Nedu!Szívet melengetõ kép és hírek! :)

#1108 Jedy

Jedy

Új vendég

• Fórumtag
  • 17 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 6. - 13:05

Sziasztok!Tudom, hogy nem hírdetõ oldal, de talán tudtok nekem segíteni.Olyan foltos mént keresek, aki legalább 155cm.Fedeztetni szeretném a lovamat, de eddig még nem találtam rá a megfelelõ férj jelõltre.Ha természetes úton fedez akkor lehetõleg a környéken legyen.Elõre is köszönöm a segítséget.

#1109 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 6. - 13:29

Csak ennyit akartam

Hozzászólás megtekintése

Alakul ez. Aztán majd egyszer, eljövök felétek körülnézni. ;)

#1110 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 6. - 16:54

Ha nem lesz majd hó, csinálok kívülrõl is képet. Alakul szépen a dolog, jó látni. Szép piros tetõ. Piros. Nagyon piros :gm:.

#1111 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 14. - 8:22

Tóth Árpád: EGY VÉGSÕ, IGAZ SZÓT... Egy végsõ, igaz szót keresek,De jaj, a szók mind üresek.Egy lélekért nyúlna ki búsKarom, de útban áll a hús...

#1112 Niké13

Niké13

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 30. - 9:58

Végre itt a jó idõ :guny:

#1113 Blanka

Blanka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 156 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 15:05

Sziasztok!Egy ismerõsöm keres olyan emberkét Csömörön, aki õt és paciját megismertetné a westernlovaglás szépségeivel.Magyarán mondva az alapoktól kezdõdõen megtanítaná rá. Ismertek valakit, aki vállalna oktatást pénzbeni juttatásért cserébe?Elõre is köszi a választ.

#1114 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 10:26

Osh-t kérdezd, õ nagy szakértõje a témának :dev: :D

#1115 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 14. - 13:04

Szerda esti Kékfény. Kb. 28:15-tõl.

#1116 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 14. - 15:18

Még a végén beadja, hogy gyógyós... szép..."Akár" 4 évet is kaphat... nehogymá' még sajnáljuk is a végén :o :mad:

#1117 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 14. - 18:56

A rendõrök mondták, amikor kivitték a két lovardához, hogy próbálták félrevezetni, más útvonalat mutatni neki, de ragaszkodott a sajátjához, mindent részletesen elmondott. A zsaruk szerint nem fogják rámondani, hogy bolond épp ezért. Remélem.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 14. - 19:17

4 év?.. Az semmi.

#1119 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 11:44

arra nem gondol, hogy ha kiszabadul várni fogják egy páran? méghogy visszaveszik lovásznak :hu: ez ennyire egyszerû :confused:

#1120 Hermes

Hermes

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 21:34

Sziasztok, Hermes-mama vagyok.Borzasztó rég nem voltam köztetek. Elnézést, behavazódtam. Elolvastam a (cirka 1 óra alatt) a régi hozzászólásokat. Jól el is vesztem benne!Egy-két észrevétel: binaq - Megkönnyebbültél, hogy a Fõnix megúszta! Én is! Szerencsétek volt. Titeket akart felgyújtani, csak Recéék õrizték a lopás után a területet, Béláék meg 4 nap után feladták. 5. nap égtünk.Lengyel Gézáékhoz csak annyit fûznék hozzá, baromi hangosan tudják az embert a saját területükrõl eltüntetni, miközben drága Gézánk kiscsikója kedvesen és legfõképpen szabadon körülöttünk ezerrel élvezi az általa még élvezhetõ szabad életet. Én pacim megirigyelte tõle a fene nagy szabadságot én meg nem gyõztem kapaszkodni. Megkértem, tán vigye odébb azt a kis fürgelábút, mire õ: Majd, ha elhagytam az Õ Földjét. Ja, kérem!Azért a quadosok sem rosszak. Látják, hogy jössz, és ezerrel belehúznak. Ez akkor a legjobb, ha hátulról közelítenek, és éppen azon mélázol, hogy milyen szép és csöndes a táj. Hát, érik az embert meglepetések!Legyetek jók és élvezzétek a jó idõt!