Nem látványos, ugyanilyen eredményt lehet elérni bármilyen szárító hatású szerrel, ami nem engedi sebszárító hatásával a bacikat szaporodni. Ilyen jó lehet pl. a cukor is (http://www.hungarovet.com/?p=279 ) és még néhány más szer.

Egészség, házi praktikák
Közzétéve 2014 szeptember 15. - 8:27
Közzétéve 2014 szeptember 21. - 19:09
Közzétéve 2014 szeptember 25. - 9:38
Tegnap nagy csalánirtásba kezdtem, persze kesztyű nélkül, kemény legány vagyok én
Nagyon sok volt, a kézfejem-karom piszkosul összecsipkedte, de ez nem is olyan vészes, hanem. Egész éjjel nem tudtam aludni. Én , aki 12 órát is simán durmolok télen, most nem ment. Nem a csalán csípése miatt, annál fájdalmasabb dolgok mellett is aludtam már, igazából nem tudom, a csalán hatóanyaga lehetett az oka? Annyira felturbózhatott, hogy egyszerűen nem sikerült? Majdnem kiolvastam a könyvem, 3 oldalanként elálmosodtam, villany leo, aztán szem felpattan, álom nem jön. Ez ment egész reggelig.
Mi lehet ez a szer, ami jobban turbóz, mint a kávé?
Nem találtam erre vonatkozó semmit a neten.
Közzétéve 2014 szeptember 25. - 9:50
Nem is biztos, hogy összefügg, lehet véletlen egybeesés. Esetleg pár hét múlva próbáld ki újra, ha megint bejön, az már valami. Utána szervezel mondjuk tízfős csoportot a fórumon, mindenki kipróbálja, ha a többségénél azonos a hatás, lehet gyűjteni csalánt, keverni egy krémet belőle, eladni természetgyógyász boltban "vitalizáló" kenőcsként fáradtság ellen, vagy szellemi munkát végzőknek, vizsgaidőszakban diákoknak, vagy bárkinek, aki éjszakázni akar. Az ötletért majd 10%-ot kérek Esetleg gyógyszergyárnak eladni az ötletet jó sok zsozsóért, de ehhez már profi marketinges kell, nehogy ellopják az ötletet.
- Kistáltos kedvelte
Közzétéve 2014 szeptember 25. - 9:54
A csalánteának élénkítő hatása van, ezek szerint bőrön keresztül is hat
Közzétéve 2014 október 9. - 13:06
Közzétéve 2014 november 12. - 18:47
Rég tudták az orvosok, de a közvélemény mégis bedőlt, mert jó kis orvosellenes/gyógyszerellenes húrokat pengetett.
http://divany.hu/por...zmusoltas-kamu/
Közzétéve 2014 november 27. - 22:13
Közzétéve 2014 november 28. - 9:12
kevés....
Közzétéve 2014 december 8. - 15:43
Mihelyst méregtelenítésről olvasok, rögtön Fifikusz jut eszembe.
http://www.mindenegy...5r-P1w.facebook
Közzétéve 2014 december 8. - 17:15
azt elfelejtették írni, hogy éjfélkor, temetőben szedett fokhagyma legyen
Közzétéve 2014 december 8. - 19:32
És szűz lányok rázogassák...
Közzétéve 2014 december 9. - 8:16
Kommentek között:
"A gyógyszertári tiszta szesz, nem alkohol ugyebár.....mármint nem az a fajta, amit mér a Rendőrség"
- juice kedvelte
Közzétéve 2014 december 10. - 12:14
Hallottatok már Bemer pulzáló mágnesterápiás kezelésről? Érdekelne, hogy van-e valami hatása bármire is. Fül-orr-gégész javasolta a használatát, de hitetlen vagyok egy kicsit.
Közzétéve 2014 december 11. - 11:50
Kivi leszek, erre Fifikusz mit válaszol.
Én magam nem tudnék természetesen választ adni, bár az én elvem az, ha nem túl gusztustalan vagy drága, próbáld ki, legfeljebb nem használ.
Közzétéve 2014 december 11. - 18:59
Na, akkor majdnem jó az ötlet az én kérdésemre is, de azért várok további használhatót.
Adva van középkorú uncsitesóm,aki sportos életet élt, naponta kerekezett 30-40km-t az utóbbi fél évig.
Aztán elkezdtek bedurranni az ízületei, járni is alig tud. A dokik semmi konkrétat nem tudnak, kezelték már mindennel, szteroidra átmeneti javulás, aztán vissza a mélybe. Valami olyasmit magyaráztak, hogy az immunrendszere megtámadta az ízületeit, úgyhogy az általam javasolt immunerősítés nem nagyon jó. Hogy mitől alakulhatott ki, azt sem tudni, csak annyi,hogy a vérnyomáscsökkentőjét körülbelül akkor duplázta meg a házidokija, mikor kezdődött a balhé. Nem tudni, lehet-e összefüggés.
Már tévés távgyógyászt is kipróbált kétségbeesésében. :(
Javasoljatok még valamiket, hátha bejön az egyik neki.
Edited by Kistáltos, 2014 december 11. - 19:01.
Közzétéve 2014 december 11. - 21:05
Sajnos egyelőre senki nem tudja, mitől lépnek fel az autoimmun betegségek
Közzétéve 2014 december 11. - 23:28
Javasoljatok még valamiket, hátha bejön az egyik neki.
Lehet valamilyen kullancs fertőzés, arra feltétlen meg kéne nézetnie magát! (Ha jót akar, akkor nem a háziorvosnál, meg helyi laborban, hanem Dr. Lakatos Andrásnál - www.kullancs.hu)
Amúgy meg nagyon úgy hangzik, mint a reumathoid artritis. A kis ízületeknél kezdődött, lábujjak, lábfej, kéz?
Arra az egyetlen működő dolog a biológiai terápia. http://www.mabegyesu...itisz.php?id=22
Viszont csak megyeközpontok szakosodott reumatológiai központjaiban elérhető, oda kell menni (Veszprémben tuti van, Székesfehérváron, Budapesten). Keressen egy ilyet és kérjen oda beutalót.
Először ezeknek járjon utána, addig ne essen kétségbe!
Közzétéve 2014 december 12. - 8:19
a vérnyomáscsökkentőjét körülbelül akkor duplázta meg a házidokija,
Két ismerősöm járt úgy, hogy az évek óta szedett vérnyomáscsökkentő mellett (miatt??) a kezükön "izületi tünetek" lettek (hasonló, mint a reuma, fájdalom, nem hajlik rendesen, stb.)
Egyiküknek valami hüvelykujji inat át is vágtak, mert állítólag ez rá a gyógymód (?), ez helyileg használt, aztán sajnos a továbbiakról nem tudok beszámolni, mert hirtelen elment közülünk.
Másikuknál is már tervben volt ugyanez a műtét, amikor elment egy természetgyógyászhoz, naponta ivott mindenféle tisztító teákat, diéta, stb, csökkentették a vérnyomáscsökkentőt, és azóta semmi baja az izületeinek.
Nem akarnám a term.gyógyászat kontra klasszikus kérdést feszegetni, de utána kéne nézni a vérnyomáscsökkentőnek, lehet, hogy az amellé adagolt vízhajtó okoz valami hiányt (kálium talán?), vagy amiatt borult fel valami a szervezetében.
Illetve annak is, hogy egyáltalán muszály-e neki dupla adagban vérny.csökkentőt szedni.
Közzétéve 2014 december 12. - 9:34
A vízhajtó mellé (típusától függően) káliumot is adnak, viszont a vérnyomáscsökkentő neve engem is érdekelne. Mindkét esetben. Ha azonosak, el lehet kezdeni nyomozni hasonló esetekről, ha nem, az is érdekes lehet patofiziológiai szempontból, lehet, hogy olyan megfigyelésről van szó, amelyik eddig nem került előtérbe, de valaki érdekesnek találhatja, hogy egy kicsit utánajárjon. Így kezdődik a tudományos kutatások jó része. Valaki észrevesz valamit, és elkezd az összefüggéseken agyalni....
Közzétéve 2014 december 12. - 19:53
Kivi leszek, erre Fifikusz mit válaszol.
Én magam nem tudnék természetesen választ adni, bár az én elvem az, ha nem túl gusztustalan vagy drága, próbáld ki, legfeljebb nem használ.
Gondolhatod
(sokan esküsznek rá, állítólag a mikrocirkulációt tényleg javítja, de természetesen van, aki "immunerősítésre" használja )
Közzétéve 2014 december 13. - 16:05
Az immunerősítéstől már csak egy fél lépés a méregtelenítés.
Belefutottam egy fórumon egy harcosba, aki a lágylézerről hiszi azt, hogy humbug (ahogy párat kattintottam a neten, van ilyen is és olyan is véleményből), és az egyik ilyen valótlanság-hirdetős büntetést megnéztem, amit mellesleg belinkelt, de hát szerintem harmatgyenge a határozat indoklása, hogy mivel nem diagnosztikai eszköznek árulják, ezért nem is lehet diagnosztikai használatra alkalmas. Azért bármikor lehet egy műszaki életben használatos eszköznek is pont olyan a belseje, mint amit az OMKER-nél árulnak (ez amúgy pont egy infrakamera volt).
Már, ha van még OMKER:
Edited by Ernest, 2014 december 13. - 16:06.
Közzétéve 2014 december 15. - 12:46
Drága (3000 Ft/alk.) és hosszadalmas (1 óra/alk. x 10). De még eljöhet az idő, amikor megpróbálkozom vele. Aztán beszámolok, hogy hatott-e.
Közzétéve 2014 december 31. - 10:25
Miről beszéltek? Az ember azt hinné, hogy a növekvő számsorrend érvényes, kivéve, ha hivatkoznak valamire...
Közzétéve 2015 január 3. - 17:55
Vérkeringés javítására van ötletetek?
Mindig jéghideg a kezem, lábam, és nagyon hamar átfagynak, emellett extrán fázós vagyok.
Közzétéve 2015 január 3. - 18:16

Minden jó, ami vasat és magnéziumot tartalmaz pl: cékla(lé), tojás, gondold végig mit szoktál enni és mit nem. Mozgás alatt a lovaglástól eltérő dolgokat értem, torna, tánc, amit szíveseen csinálsz.
- Ernest kedvelte
Közzétéve 2015 január 4. - 11:10
Az alkohol is tágítja az ereket, de csak módjával alkalmazd, mert ugyan a perifériás értágulat átmenetileg jól kimelegít (a kezed-lábad több meleg vérrel lesz átjárva), de pont ezért ki is hűlsz gyorsan, mert ott ugye lehűl a vér, ami a szív felé visszaáramlik.
Szóval az energiadús kaja (fűtőanyag) és a mozgás (a pumpa nagyobb teljesítménnyel keringeti a vért) a legjobb kombináció. Van persze betegség is http://www.webbeteg....ynaud-szindroma meg keringés javító, vérnyomásemelő gyógyszer is, de először enélkül kell próbálkozni, és csak indokolt esetben továbblépni.
Közzétéve 2015 január 4. - 11:14
Köszönöm a tanácsokat!
Betegség nincs, mondjuk nagyon alacsony a vérnyommásom, de ez a fázósságomat tekintve, nem túl meglepő.
Közzétéve 2015 január 4. - 11:22
Biloba?
Közzétéve 2015 január 4. - 15:18
Fázós... De jó neki... Mióta a dagadtsággal harcolok, mindig örömmel üdvözlöm azokat az időszakokat, amikor fázósabbnak érzem magamat.
Hiába, kinek mi.
Közzétéve 2015 január 4. - 18:59
Hallottatok már Bemer pulzáló mágnesterápiás kezelésről? Érdekelne, hogy van-e valami hatása bármire is. Fül-orr-gégész javasolta a használatát, de hitetlen vagyok egy kicsit.
én próbáltam, a pasim is, nekem semmit nem használt, kidobott pénznek éreztem, szerinte nagyon jó volt. nem ezt a sima ráfekvőset, hanem amikor fém rudakkal nyomkodnak. a gerincsérvem miatti fájdalmamon semmit nem enyhített, a pasimnak szerintem csak a nyomkodás miatt jött be, neki izomfájdalmai voltak.
ja és a vicc az egészben, hogy az én ötletem volt, hittem benne, hogy jó lesz, a barátom mondta, hogy ez baromság, semmi értelme. én 3x voltam, ő vagy 10x... ja és ahova én mentem ott nem 3000 volt, hanem 7000 :(
Közzétéve 2015 január 4. - 21:09
Remek ötlet. Veszek én is egy ilyen kütyüt, aztán hétezerért jöhetnek a delikvensek. Senki nem fogja számonkérni a hatásosságot, pedig fizet, mint a katonatiszt, legfeljebb nem jön többet. Ez ám a biztos üzlet!
Közzétéve 2015 január 5. - 8:51
Annie-nak még egy ötlet: hideg-meleg lábfürdő. Fontos, hogy úgy kezdd el, hogy meleg a lábad, mondjuk meleg vízben, ha már jó, jöhet 3 percig a hideg zuhany, hogy ne legyen kínzás,fokozatosan hűteni a vizet, és csak annyit, ami még jól esik. Ezt váltogatva néhányszor. Az sem rossz, ha erős a vízsugár és masszíroz is.
Nekem főleg nyáron segít keringésjavításban, mikor már fáj a lábam a sok álldogálástól.
Végül is ártani nem árt.
Közzétéve 2015 január 5. - 9:47
Annie-nak még egy ötlet: hideg-meleg lábfürdő. Fontos, hogy úgy kezdd el, hogy meleg a lábad, mondjuk meleg vízben, ha már jó, jöhet 3 percig a hideg zuhany, hogy ne legyen kínzás,fokozatosan hűteni a vizet, és csak annyit, ami még jól esik. Ezt váltogatva néhányszor. Az sem rossz, ha erős a vízsugár és masszíroz is.
Nekem főleg nyáron segít keringésjavításban, mikor már fáj a lábam a sok álldogálástól.
Végül is ártani nem árt.
Köszi, én mindig viszolygok a hideg-meleg váltózuhanytól, mert számomra felér egy jóféle kínzással
De erőt veszek magamon majd
Közzétéve 2015 január 5. - 10:12
Én is, de azért csinálom fokozatosan. És nekem használt. Egy -két próbát megér, hogy edzd a vénáidat.
Edited by Kistáltos, 2015 január 5. - 10:13.