Mandulás sütit sütni?Mit akart a manduláddal? :eek:

Közzétéve 2010 április 22. - 11:05
Mandulás sütit sütni?Mit akart a manduláddal? :eek:
Közzétéve 2010 április 22. - 11:37
Sõtmitöbb, a levéltetvek is... Úgyhogy amikor valaki a kettõ között dönt (mármint virág vs levéltetû), már komolyan beleavatkozik a dolgokba. (Most olvastam a Mindennapi reiki c. könyvben.)Szerintem a növények is ugyanolyan érzõ-érzékelõ élõlények, mint mi.
Közzétéve 2010 április 22. - 18:35
Sõtmitöbb, a levéltetvek is... Úgyhogy amikor valaki a kettõ között dönt (mármint virág vs levéltetû), már komolyan beleavatkozik a dolgokba. (Most olvastam a Mindennapi reiki c. könyvben.)
Közzétéve 2010 április 22. - 20:00
Közzétéve 2010 április 22. - 20:19
Közzétéve 2010 április 23. - 1:02
Visszatérve az álom témára... Ha valakit komolyabban is érdekel, ajánlom figyelmébe Robert Moss: Tudatos álmodás címû könyvét.
Olvasmányos és nagyon érdekes. Amikor kivették a mandulám, az anesztes elkunyerálta tõlem, és bevallotta, hogy alig bírta letenni.
![]()
Itt egy idézet a könyv ajánlójából.
"Az álom az ember kincse, ennél fogva az egyetlen szaktekintély a saját álmai ügyében maga az álmodó. A könyv azért született, hogy segítsen aktív álmodóvá válnunk, majd egyre több bölcsességet meríteni e forrásból, és a tudást áthozni életünk ébren töltött részébe. Ezzel gyógyíthatjuk és erõsíthetjük életünket. Megtanuljuk, hogyan lehet feldolgozni és a hétköznapi életben felhasználni az álmainkat."
Közzétéve 2010 április 23. - 19:55
Egészen más. Hozzám került nagyanyám egy cserepes növénye. Tavaly nagyon eltetvesedett, szinte az összes levelét elveszítette, mire édesanyám szakértõ kezei hozzájuthattak. Úgy adta a szobámba, hogy ne tegyem a többi növényem közelébe, mert lehet, hogy visszatetvesedik.. Úgy is lett. Márhogy nem tettem közel, és visszatetvült.
Gondoltam, túl sok vesztenivalóm nincs vele kapcsolatban, ezért úgy döntöttem, megpróbálom megenergiázni. Fõleg a földjét, egy kicsit a növényt, csak egyszer, és nagyon rövid idõre. Még így is lutri volt, hogy a tetveknek segítek, vagy a növénynek..Lecsippentettem a nagyon-tetves levélkéit is.
Úgy tûnik, jól sikerült a dolog. Ez több, mint egy hónapja történt, a tetveknek meg híre-hamva sincs. A növény szépen hozza a friss hajtásokat.
Közzétéve 2010 május 13. - 9:47
Közzétéve 2010 szeptember 8. - 12:34
Közzétéve 2010 szeptember 8. - 21:28
Közzétéve 2010 szeptember 8. - 23:06
Mókás? :confused: Néha akkor is szoktam vigyorogni, ha tetszik valami. Ez baj lenne?Csak kérdezem,hogy ebben mi Neked a mókás?!
Edited by Bokorugró, 2010 szeptember 8. - 23:22.
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 6:49
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 7:49
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 8:00
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 8:10
És Silva bácsi szerint az agykontroll rosszra nem is használható. Miközben Lucas bácsi szerint a midikloriánok ereje meg igen. Na, ezen néha elgondolkodtam, hogy vajon egy személyes cél az hogyan tud megvalósulni. Például a könyvben leírják, hogy egy öreg házaspár ül a repülõn, és nem szálllnak fel a felhõ miatt, de õk eloszlatják. Ugyanakkor a nagyvárosban lehetett valaki, akinek az élete függött a fedett égbolttól, és akkor a vén totyakosok türelmetlensége miatt valaki meghal? Reméljük, nem.
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 9:05
Edited by Ernest, 2010 szeptember 9. - 9:09.
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 9:12
Most azért elõfordulhat, hogy valamelyikünk azt hiszi, humorkodik, miközben a másikunk meg azt hiszi, nem. És viceversa.
A fogpiszkáló lehet vérkomoly is.
Már lehet, hogy azzal is baj van, hogy ha Silva szerint rosszra nem használható, akkor személyes célok elérésére nem is lenne használható.Elvégre egy személyes cél elérése az irigységet, kapzsiságot, pökhendiséget generál. Legtöbbünkben.
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 9:18
Jut eszembe, ez azért határozottan emlékeztet Bulgakovra....Persze annyi összefüggés lehet a világon, lehet, hogy azért hal meg valaki, mert te megveszed az utolsó doboz fogpiszkálót a kisboltban, ezért a nyuggernéni kénytelen a teszkóba sétálni, ahonnan hazafelé elcsapja a villamos, mert a kerekes szatyor kereke beleakadt a sínekbe, és szeretné menteni a 40 darab 7 forintos zsemlét.
Ha van fogpiszkáló, ha nem 7 forint a zsemle, ha nagyobb a kereke a szatyornak, mert a tervezõmérnöknek nem 36mm a legnagyobb kör a sablonján, ha a sablont készítõ nem 36mm-et kört csinál a sablonra, stb...Akkor lehet, hogy nem a villamos csapja el, hanem egy taxis, aki siet, mert reggel a feleségének hasmenése volt, aki így nem tudott uzsonnát csomagolni, így kénytelen volt maga csinálni. De ha a feleség nem eszik romlott kaját a kínai étteremben elõzõ este, vagy a taxis gyakorlott lenne szendvicskészítésben...
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 9:22
Te jártál tanfolyamra?
Jut eszembe, ez azért határozottan emlékeztet Bulgakovra.
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 9:29
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 13:46
Úgy érted, a tömegben? Vagy csak úgy szimplán feloldódni sem szeretnél? Mert ez utóbbiszerintem nagyon jó!Ha így van, én sosem fogom, mert számomra kevés nagyobb irtózat van, mint feloldódni.
![]()
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 13:59
Edited by Kistáltos, 2010 szeptember 9. - 14:00.
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 14:30
Csak ez a bajom... Én irtózom egy tornateremnyi ismeretlenben feloldódni.A tömeg szerintem erõsítheti is a feloldódást. Legalábbis a saját tapasztalataim azt mondják, hogy pl. egy csoportos vagy tömeges meditáció sokkal hatékonyabb tud lenni. Valahogy erõsítik egymást az egyedek a feloldódásban.
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:17
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:19
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:21
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:25
Edited by Bokorugró, 2010 szeptember 9. - 15:29.
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:27
Edited by Ernest, 2010 szeptember 9. - 15:37.
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:29
A kis csoport nem elég agykontrolltanulni, ahhoz kifejezetten tömeg kell. Mondják az okosok.
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:30
Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:35
Cav, te mindig elég jól látod a lényeget.Egy tornateremnyi csinos fiatal lovas lányka?
Közzétéve 2010 szeptember 10. - 1:11
Nos, ha ezen agyalsz, máris nem fog mûködni az agykontroll.
![]()
Ez szerintem valahogy úgy van, hogy ilyenkor nem a módot, hanem a célt kell programozni, tehát pl. azt, hogy érjünk haza estére idõben a bingóra. Lehet, hogy a felhõk nem oszlanának el, ha azt szeretnék, de mondjuk törlik a gépet, 1 óra múlva eloszlik a vihar és kapnak két jegyet a concorde-ra.![]()
Persze annyi összefüggés lehet a világon, lehet, hogy azért hal meg valaki, mert te megveszed az utolsó doboz fogpiszkálót a kisboltban, ezért a nyuggernéni kénytelen a teszkóba sétálni, ahonnan hazafelé elcsapja a villamos, mert a kerekes szatyor kereke beleakadt a sínekbe, és szeretné menteni a 40 darab 7 forintos zsemlét.
Ha van fogpiszkáló, ha nem 7 forint a zsemle, ha nagyobb a kereke a szatyornak, mert a tervezõmérnöknek nem 36mm a legnagyobb kör a sablonján, ha a sablont készítõ nem 36mm-et kört csinál a sablonra, stb...Akkor lehet, hogy nem a villamos csapja el, hanem egy taxis, aki siet, mert reggel a feleségének hasmenése volt, aki így nem tudott uzsonnát csomagolni, így kénytelen volt maga csinálni. De ha a feleség nem eszik romlott kaját a kínai étteremben elõzõ este, vagy a taxis gyakorlott lenne szendvicskészítésben...
Edited by QuarterSister, 2010 szeptember 10. - 1:05.
Közzétéve 2010 szeptember 10. - 5:54
Cavalier... Te szerintem inkabb vagy ettel KisTaltos valamelyik gonbajabol, vagy a palesz volt sok
![]()
Nemnemnem.. inkabb Varboc megadta az elosztoja szamat?![]()
Közzétéve 2010 szeptember 11. - 14:16
Közzétéve 2010 szeptember 12. - 21:48
Közzétéve 2010 szeptember 14. - 4:19
Edited by QuarterSister, 2010 szeptember 14. - 4:20.
Közzétéve 2010 szeptember 14. - 6:47
Szerintem az Agykontrollrol nem is lehet par idebiggyesztett sorokkal irni... nagyon aprolekos , rengeteg labirintusos gondolatmenetekkel lehet csak rola beszelni
![]()
Szerintem..
Ezert is kerdeztem a James Redfield konyveket, mert -szerintem- igen nagyon kozel all az Agykontrollhoz .
Csak tortenetekbe foglalva, erthetobbe teve, szinte mar eszrevehetetlen, de megis elottunk levo dolgokat, cselekveseket, jelenteseket.. okokat-okozatokat.. ..
Közzétéve 2010 szeptember 14. - 7:02
Edited by Ernest, 2010 szeptember 14. - 7:03.