Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Misztika, Mágia, Paranormális és természetfeletti

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1285 válasz a témához

#1041 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 22. - 11:05

Mit akart a manduláddal? :eek: :D

Mandulás sütit sütni? :D (Jó, tudom, befejeztem. :D )

#1042 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 22. - 11:37

Szerintem a növények is ugyanolyan érzõ-érzékelõ élõlények, mint mi.

Sõtmitöbb, a levéltetvek is... Úgyhogy amikor valaki a kettõ között dönt (mármint virág vs levéltetû), már komolyan beleavatkozik a dolgokba. (Most olvastam a Mindennapi reiki c. könyvben.)

#1043 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 22. - 18:35

Sõtmitöbb, a levéltetvek is... Úgyhogy amikor valaki a kettõ között dönt (mármint virág vs levéltetû), már komolyan beleavatkozik a dolgokba. (Most olvastam a Mindennapi reiki c. könyvben.)

Karma is a funny thing! :D

#1044 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 22. - 20:00

Karma is a bitch (én így ismerem :D)

#1045 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 22. - 20:19

A jó cselekedetek is karmát szülnek! (egy újabb variáció! :D :D :D egyébként a "bitch" sem rossz! :D )

#1046 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 23. - 1:02

Visszatérve az álom témára... Ha valakit komolyabban is érdekel, ajánlom figyelmébe Robert Moss: Tudatos álmodás címû könyvét.
Olvasmányos és nagyon érdekes. Amikor kivették a mandulám, az anesztes elkunyerálta tõlem :D , és bevallotta, hogy alig bírta letenni. :)
Itt egy idézet a könyv ajánlójából.
"Az álom az ember kincse, ennél fogva az egyetlen szaktekintély a saját álmai ügyében maga az álmodó. A könyv azért született, hogy segítsen aktív álmodóvá válnunk, majd egyre több bölcsességet meríteni e forrásból, és a tudást áthozni életünk ébren töltött részébe. Ezzel gyógyíthatjuk és erõsíthetjük életünket. Megtanuljuk, hogyan lehet feldolgozni és a hétköznapi életben felhasználni az álmainkat."

Az is benne van, hogy mit csinálj, ha mindig 8 lottószámot álmodsz és csak hatos meg ötöslottó van? Ha igen, akkor elolvasom. :D

#1047 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 23. - 19:55

Egészen más. Hozzám került nagyanyám egy cserepes növénye. Tavaly nagyon eltetvesedett, szinte az összes levelét elveszítette, mire édesanyám szakértõ kezei hozzájuthattak. Úgy adta a szobámba, hogy ne tegyem a többi növényem közelébe, mert lehet, hogy visszatetvesedik.. Úgy is lett. Márhogy nem tettem közel, és visszatetvült.
Gondoltam, túl sok vesztenivalóm nincs vele kapcsolatban, ezért úgy döntöttem, megpróbálom megenergiázni. Fõleg a földjét, egy kicsit a növényt, csak egyszer, és nagyon rövid idõre. Még így is lutri volt, hogy a tetveknek segítek, vagy a növénynek.. :) Lecsippentettem a nagyon-tetves levélkéit is.
Úgy tûnik, jól sikerült a dolog. Ez több, mint egy hónapja történt, a tetveknek meg híre-hamva sincs. A növény szépen hozza a friss hajtásokat. :)

Ezt már mondtam telefonban is, picit átugrottad vele a szintedet, de szép eredmény, gratulálok :)
Magasabb szinten gyümölcsösöket, termõföldeket és persze komplett állat állományokat is lehet energiázni. Tudok olyan energiásról, aki epilepsziás lovat állított fel egy perc alatt, amihez addig mindig az orvost hívták és az injekciót adott.

A gyümölcsösökön, termõterületeken általában "csak" annyit lehet elérni az energiával, hogy a kártevõk száma olyan mennyiségre áll be, ami komolyabb problémát nem okoz, szinte nem is lehet észrevenni õket, de kiirtani nem tudja az energia, hiszen nem öl meg semmit, csak az harmónia felállítására törekszik.

#1048 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 12. - 19:33

http://vaszati.wordp...eset-kanadaban/

#1049 SNAKE

SNAKE

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 206 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 13. - 9:47

Jah, a szél is érthet vaszatihoz, megállította a tüzet. :dev:

#1050 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 8. - 12:26

A szavak mágiája... :D :cool:

#1051 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 8. - 12:34

A szavak mágiája... :D :cool:

Csak kérdezem,hogy ebben mi Neked a mókás?!

#1052 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 8. - 21:28

Jólvan, jólvan..., egy idézőjel lemaradt. Talán úgy nem vennéd szó szerint. :) ( csak sejtem, hogy mit kérdeztél, mert a szöveg jelentős része kockákként jelenik meg a monitoron. :confused: )

#1053 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 8. - 23:06

Csak kérdezem,hogy ebben mi Neked a mókás?!

Mókás? :confused: Néha akkor is szoktam vigyorogni, ha tetszik valami. Ez baj lenne?
Mondhattam volna, hogy: Hát ez tök jó! Milyen frappáns és ravasz is az ember néha! De nem gondoltam arra, hogy majd valaki félreért. Ezer bocs!
Ha jobban belegondolok azért tagadhatatlanul van valami komikus abban, ahogy az emberi agy manipulálható. Még akkor is, ha ez esetben életmentõ beavatkozásnak számít egy "beijesztés".

Edited by Bokorugró, 2010 szeptember 8. - 23:22.

#1054 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 6:49

Az agykontroll érdekes dolog. Sok olyan dolog van, ami csak látszólag nem szabályozható akaratlagosan, de ha odaapplikálnak egy jelzõmechanizmust, és az alanyt felszólítják, hogy törekedjen a csengõ megszólalatatására, egy idõ múlva nagyon határozottan elõ tudja idézni az állapotot. És Silva bácsi szerint az agykontroll rosszra nem is használható. Miközben Lucas bácsi szerint a midikloriánok ereje meg igen. Na, ezen néha elgondolkodtam, hogy vajon egy személyes cél az hogyan tud megvalósulni. Például a könyvben leírják, hogy egy öreg házaspár ül a repülõn, és nem szálllnak fel a felhõ miatt, de õk eloszlatják. Ugyanakkor a nagyvárosban lehetett valaki, akinek az élete függött a fedett égbolttól, és akkor a vén totyakosok türelmetlensége miatt valaki meghal? Reméljük, nem. Tehát el nem képzelhetõ lett volna, hogy az ég a ház... fülbesúgásra a srác infarktust kap, és mire észreveszik, kész van szegény, mert négy éves kora óta fél a tûztõl.

#1055 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 7:49

Hát igen... :kv: Ezer százalékosan biztos nem zárható ki, hogy rosszul sül el egy ilyen akció. De itt szerencsére nem így történt. :)

#1056 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 8:00

Bocs, félreértettem a szmájlikat! :) Természetesen az agykontrollnak is meg van a "Sötét oldala". Tudom,mûködik,kipróbáltam. Mint ahogy a karmikus kiegyenlítõdés és a vonzás törvényei is mûködnek. Szóval programozhatsz negatív dolgokat. Azzal a tudattal,hogy visszakapod. :) Az esettel kapcsolatban a véleményem: ebben a helyzetben nincs mit veszteni. Az infarktus is jobb,mint a kóma...

#1057 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 8:10

És Silva bácsi szerint az agykontroll rosszra nem is használható. Miközben Lucas bácsi szerint a midikloriánok ereje meg igen. Na, ezen néha elgondolkodtam, hogy vajon egy személyes cél az hogyan tud megvalósulni. Például a könyvben leírják, hogy egy öreg házaspár ül a repülõn, és nem szálllnak fel a felhõ miatt, de õk eloszlatják. Ugyanakkor a nagyvárosban lehetett valaki, akinek az élete függött a fedett égbolttól, és akkor a vén totyakosok türelmetlensége miatt valaki meghal? Reméljük, nem.

Nos, ha ezen agyalsz, máris nem fog mûködni az agykontroll. :)
Ez szerintem valahogy úgy van, hogy ilyenkor nem a módot, hanem a célt kell programozni, tehát pl. azt, hogy érjünk haza estére idõben a bingóra. Lehet, hogy a felhõk nem oszlanának el, ha azt szeretnék, de mondjuk törlik a gépet, 1 óra múlva eloszlik a vihar és kapnak két jegyet a concorde-ra. :)
Persze annyi összefüggés lehet a világon, lehet, hogy azért hal meg valaki, mert te megveszed az utolsó doboz fogpiszkálót a kisboltban, ezért a nyuggernéni kénytelen a teszkóba sétálni, ahonnan hazafelé elcsapja a villamos, mert a kerekes szatyor kereke beleakadt a sínekbe, és szeretné menteni a 40 darab 7 forintos zsemlét.
Ha van fogpiszkáló, ha nem 7 forint a zsemle, ha nagyobb a kereke a szatyornak, mert a tervezõmérnöknek nem 36mm a legnagyobb kör a sablonján, ha a sablont készítõ nem 36mm-et kört csinál a sablonra, stb... :) Akkor lehet, hogy nem a villamos csapja el, hanem egy taxis, aki siet, mert reggel a feleségének hasmenése volt, aki így nem tudott uzsonnát csomagolni, így kénytelen volt maga csinálni. De ha a feleség nem eszik romlott kaját a kínai étteremben elõzõ este, vagy a taxis gyakorlott lenne szendvicskészítésben...

#1058 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 9:05

Most azért elõfordulhat, hogy valamelyikünk azt hiszi, humorkodik, miközben a másikunk meg azt hiszi, nem. És viceversa. :D A fogpiszkáló lehet vérkomoly is. Már lehet, hogy azzal is baj van, hogy ha Silva szerint rosszra nem használható, akkor személyes célok elérésére nem is lenne használható. :gm: Elvégre egy személyes cél elérése az irigységet, kapzsiságot, pökhendiséget generál. Legtöbbünkben. Hát, bocs, lehet, hogy én vagyok az egyetlen a világon, aki magyarázatokban logikát keres, de nyilván ha majd meghalok, elmúlik ez a veszély. :D Egyébként a munkahelyemen van Silva két könyve, majd megnézem az öreg házaspáros sztorit. El kéne kezdenem a memóriámat konzerválni az agykontrollal, mert így 15 év távlatábol nem emlékszem, hogy Seattle-ben ültek-e a gépen, vagy ez a feltételezés teljesen alaptalan. Tudom, prófétákat nem magyarázni, hanem tisztelni kellene. :)

Edited by Ernest, 2010 szeptember 9. - 9:09.

#1059 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 9:12

Most azért elõfordulhat, hogy valamelyikünk azt hiszi, humorkodik, miközben a másikunk meg azt hiszi, nem. És viceversa. :D A fogpiszkáló lehet vérkomoly is.

Már lehet, hogy azzal is baj van, hogy ha Silva szerint rosszra nem használható, akkor személyes célok elérésére nem is lenne használható. :gm: Elvégre egy személyes cél elérése az irigységet, kapzsiságot, pökhendiséget generál. Legtöbbünkben.

Én komolyan gondolom, csak legfeljebb viccesen fogalmazok. :) Mások sikere ugyanúgy generálhat elismerést és jelenthet motivációt valakinek. Lehet, hogy pont annyi pozitív, mint negatív hatása van.

#1060 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 9:18

Te jártál tanfolyamra?

...Persze annyi összefüggés lehet a világon, lehet, hogy azért hal meg valaki, mert te megveszed az utolsó doboz fogpiszkálót a kisboltban, ezért a nyuggernéni kénytelen a teszkóba sétálni, ahonnan hazafelé elcsapja a villamos, mert a kerekes szatyor kereke beleakadt a sínekbe, és szeretné menteni a 40 darab 7 forintos zsemlét.
Ha van fogpiszkáló, ha nem 7 forint a zsemle, ha nagyobb a kereke a szatyornak, mert a tervezõmérnöknek nem 36mm a legnagyobb kör a sablonján, ha a sablont készítõ nem 36mm-et kört csinál a sablonra, stb... :) Akkor lehet, hogy nem a villamos csapja el, hanem egy taxis, aki siet, mert reggel a feleségének hasmenése volt, aki így nem tudott uzsonnát csomagolni, így kénytelen volt maga csinálni. De ha a feleség nem eszik romlott kaját a kínai étteremben elõzõ este, vagy a taxis gyakorlott lenne szendvicskészítésben...

Jut eszembe, ez azért határozottan emlékeztet Bulgakovra. :)

#1061 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 9:22

Te jártál tanfolyamra?

Nem, nincs nekem arra idõm. :D Olvastam könyvet, gyakoroltam régebben, csak nem eleget, meg épp a múltkor néztem pár videót a témában, hogy vannak még benne lehetõségek, el is kezdtem esténként, de mindig belealszom.

Jut eszembe, ez azért határozottan emlékeztet Bulgakovra. :)

Ez most akkor dícséret? :D Mondjuk Bulgakovot pont nem is olvastam sose. Lehet, hogy a tudatalattink találkozott valamikor. :)

#1062 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 9:29

Tanfolyamra én se, a könyv megjelenésekor épp a 2 hetes derékfájós fekvésemben leledztem, érdekes érzéseket generáltam, de azért a hozzább értõbbek azt mondják, hogy ezt csak a tanfolyamon lehet megtanulni. Ha így van, én sosem fogom, mert számomra kevés nagyobb irtózat van, mint feloldódni. :D Jaja, dícséret volt. Bulgakovtól én is csak egyet olvastam (szerintem egykönyves író volt), a Mester és Margaritát.

#1063 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 13:46

Ha így van, én sosem fogom, mert számomra kevés nagyobb irtózat van, mint feloldódni. :D

Úgy érted, a tömegben? Vagy csak úgy szimplán feloldódni sem szeretnél? Mert ez utóbbiszerintem nagyon jó! :)
A tömeg szerintem erõsítheti is a feloldódást. Legalábbis a saját tapasztalataim azt mondják, hogy pl. egy csoportos vagy tömeges meditáció sokkal hatékonyabb tud lenni. Valahogy erõsítik egymást az egyedek a feloldódásban. :)

#1064 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 13:59

Sósavban. Bocsesz. :D Tehát akkor agykontroll általi gombatalálataim voltak, mert nem hiszem el, máshogy, pl. a szerencsém által (ami nincs) leltem volna a különlegességekre, amik nem találhatók meg sehol máshol, több négyzetkilóméter területen, valami érdekes érzéssel fordultam a helyes irányba, mert nagyon akartam különlegességet találni. Szerencsére a gombaszedéssel nem ártok sokaknak. :D (amíg mások nem eszik. :gm: ) Viszont meggondolom, hogy továbbfejlesztem eme tudást, valami világmegváltó dologba fogok kezdeni. (na most jött a komment a hátam mögül: hülye vagy! :D )

Edited by Kistáltos, 2010 szeptember 9. - 14:00.

#1065 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 14:30

A tömeg szerintem erõsítheti is a feloldódást. Legalábbis a saját tapasztalataim azt mondják, hogy pl. egy csoportos vagy tömeges meditáció sokkal hatékonyabb tud lenni. Valahogy erõsítik egymást az egyedek a feloldódásban. :)

Csak ez a bajom... Én irtózom egy tornateremnyi ismeretlenben feloldódni.

#1066 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:17

Egy az már egész más, mi? :gm: :dev: :P

#1067 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:19

Egészen jól látod. :) De másfelõl az az egy az ne Domján úr legyen. :)

#1068 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:21

:D

#1069 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:25

Hámmosmegmér???? :confused: :dev: Talán egy tornateremnyi idegen nekem sem tenne jót, de a kis csoportban való feloldódás az megy. :) ( Nem félremagyarázni!... Semmi óvodai grupira nem gondoltam! :nem: :D )

Edited by Bokorugró, 2010 szeptember 9. - 15:29.

#1070 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:27

A kis csoport nem elég agykontrolltanulni, ahhoz kifejezetten tömeg kell. Mondják az okosok. (A 90-esek elején, közepén voltak itt szektásék, ámerikából, nyelvtanulás ürügyén vallás vagy vallás ürügyén nyelvtanulás (tessék választani), szóval lehetett menni beszélgetni. Egyszer egy kisebb csoport vasárnapi ceremóniájára tévedtem be átverve*; nos, ami az ott oldódást illeti, komolyan fontolgattam, hogy szükség esetén kiugrom az ablakon, mert a fát áttöröm anélkül, hogy belehalnék, a terem meg a földszinten volt, kint meg fû... ) *Amerikából átruccanó elõadó fog beszélni, írta egy körlevél, amit valaki adott, és aztán kiderült, hogy az elõadó náthás lett, és otthon maradt.

Edited by Ernest, 2010 szeptember 9. - 15:37.

#1071 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:29

A kis csoport nem elég agykontrolltanulni, ahhoz kifejezetten tömeg kell. Mondják az okosok.

Egy tornateremnyi csinos fiatal lovas lányka? :D

#1072 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:30

Nah..., az kéne még nekem!... :rolleyes: :huh:

#1073 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 9. - 15:35

Egy tornateremnyi csinos fiatal lovas lányka? :D

Cav, te mindig elég jól látod a lényeget. :D De ezúttal tévedsz, csinos fiatal lovas lánykából is elég egy kisebb szobányi. :D

#1074 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 10. - 1:11

Nos, ha ezen agyalsz, máris nem fog mûködni az agykontroll. :)
Ez szerintem valahogy úgy van, hogy ilyenkor nem a módot, hanem a célt kell programozni, tehát pl. azt, hogy érjünk haza estére idõben a bingóra. Lehet, hogy a felhõk nem oszlanának el, ha azt szeretnék, de mondjuk törlik a gépet, 1 óra múlva eloszlik a vihar és kapnak két jegyet a concorde-ra. :)
Persze annyi összefüggés lehet a világon, lehet, hogy azért hal meg valaki, mert te megveszed az utolsó doboz fogpiszkálót a kisboltban, ezért a nyuggernéni kénytelen a teszkóba sétálni, ahonnan hazafelé elcsapja a villamos, mert a kerekes szatyor kereke beleakadt a sínekbe, és szeretné menteni a 40 darab 7 forintos zsemlét.

Cavalier... Te szerintem inkabb vagy ettel KisTaltos valamelyik gonbajabol, vagy a palesz volt sok :gm: :D
Nemnemnem.. inkabb Varboc megadta az elosztoja szamat? :dev: :D

Viszont nem tudom volt-e mar rola szo itt, de olvastatok James Redfield konyveit?
Mennyei prifecia, Shambala titka, Tizedik es Tizeneggyedik felismeres ..
Annakidejen, talan 12 evvel ezelott nagyon "divatban" volt otthon ..
En reszemrol nagyon szerettem.. olyan homlok-csapkodos volt... "huuu tenyleeeeg" ..
Ha igen, irnatok mi a velemenyetek rola?

A Tizenkettedik felismeres lesz a kovetkezo 2011-ben.. En reszemrol alig varom.. :ang:

Edited by QuarterSister, 2010 szeptember 10. - 1:05.

#1075 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 10. - 5:54

Cavalier... Te szerintem inkabb vagy ettel KisTaltos valamelyik gonbajabol, vagy a palesz volt sok :gm: :D
Nemnemnem.. inkabb Varboc megadta az elosztoja szamat? :dev: :D

Hmm, lehet, hogy valami jó kis pszilocibin gombát kipróbálnék, de jobb nem belegondolni, akkor miket írnék. :D De az biztos, hogy pár dolog megvilágosodna. :)

#1076 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 11. - 14:16

Gondoltam, valaki fórumos csak beleszól, aki agyban (kontrolban) nagy... De nem.

#1077 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 12. - 21:48

Agykontrollban,ha lehet mondani elég tapasztalt vagyok.Nem értem,hogy mit kell ezen annyit agyalni?! Csinálni kell...oszt mûködik.

#1078 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 14. - 4:19

Szerintem az Agykontrollrol nem is lehet par idebiggyesztett sorokkal irni... nagyon aprolekos , rengeteg labirintusos gondolatmenetekkel lehet csak rola beszelni :ang: Szerintem.. Ezert is kerdeztem a James Redfield konyveket, mert -szerintem- igen nagyon kozel all az Agykontrollhoz . Csak tortenetekbe foglalva, erthetobbe teve, szinte mar eszrevehetetlen, de megis elottunk levo dolgokat, cselekveseket, jelenteseket.. okokat-okozatokat.. ..

Edited by QuarterSister, 2010 szeptember 14. - 4:20.

#1079 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 14. - 6:47

Szerintem az Agykontrollrol nem is lehet par idebiggyesztett sorokkal irni... nagyon aprolekos , rengeteg labirintusos gondolatmenetekkel lehet csak rola beszelni :ang:
Szerintem..
Ezert is kerdeztem a James Redfield konyveket, mert -szerintem- igen nagyon kozel all az Agykontrollhoz .
Csak tortenetekbe foglalva, erthetobbe teve, szinte mar eszrevehetetlen, de megis elottunk levo dolgokat, cselekveseket, jelenteseket.. okokat-okozatokat.. ..

Nekem a The Secret-hez hasonlóan a James barátunk remekei túl ámerikásak. Egyébiránt igazad van.

#1080 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 14. - 7:02

Silva aztán a jellegzetesen ámerikás, nem? Te jártál tanfolyamra? Kihez? Azt mondják, csak egyikük igazán jó. De már elfelejtettem, melyikük.

Edited by Ernest, 2010 szeptember 14. - 7:03.