Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Misztika, Mágia, Paranormális és természetfeletti

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1285 válasz a témához

#1001 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 18:16

Igazad lehet, az egyik fesztivál sopronban ugyanazon a napon végzõdik, amelyiken a másik pécsett kezdõdik... én nem szervezem, csak szolgáltatóként jelen vagyok, szervezd jobban :P

Az egyiket lemondom...nem érezhetem magamat "annyira" fontosnak,hogy ne gondolnám azt,hogy a szervezõk nem tudnak helyettesíteni. Mások vagyunk...szerencsére.

#1002 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 22. - 9:00

Az egyiket lemondom...nem érezhetem magamat "annyira" fontosnak,hogy ne gondolnám azt,hogy a szervezõk nem tudnak helyettesíteni. Mások vagyunk...szerencsére.

Országosan egyedi és új dolgot próbálok megismertetni a nagyközönséggel, a cégemet felfuttatni, tehát nem tudnak helyettesíteni a szervezõk... Mások vagyunk valóban, mások a problémáink és azok megoldási lehetõségei is.

#1003 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 22. - 9:31

Igazad lehet, az egyik fesztivál sopronban ugyanazon a napon végzõdik, amelyiken a másik pécsett kezdõdik... én nem szervezem, csak szolgáltatóként jelen vagyok, szervezd jobban :P

neked, mint tanítónak, nincs beleszólásod a szervezésbe? könyörgöm, egy ember teherbírásáról van szó. vagy nálad végkimerülés sincs? (ne érts félre, csak nálam ez már a kizsákmányolás határa.)
és amit még nem értek: oktatások vannak, amikre ha az ember elmegy, meg tudja tanulni ezeket a dolgokat. és mindezt ingyenes órák keretein belül teszitek? itt is leírhatnál egy-két alapfogást, én szívesen kipróbálnám. :)

#1004 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 22. - 16:21

:) Ott szolgáltatóként voltam a cégemmel, mert valamiből meg is kell élni... és az üzleti életben nincs "kegyelem", a meglévő fesztiválok kezdetét végét nem egy szolgáltatóhoz fogják igazítani :) egyébként én sem vagyok mindenható (messze nem :D ), tehát van kimerültség és minden más is :) Az oktatások teljesen más kérdés. Az nem a cégem, nem pénzkereseti forrás. Nem, nem ingyenes az oktatás és az megy is be az egyesülethez, nagyra törő tervek vannak, parapszihológiai egyetem létesítése :) Egyébként az ingyenes oktatásról van negatív tapasztalat. Az emberi gyarlóságból adódóan nem értékelik, nem veszik komolyan. Egyébként a TUDÁS sehol sem ingyenes. Ahol eleinte annak tűnik, ott végképp nem :dev: Hiába írnék le bármit is, az oktatás nem csak elméleti, technikák mellé képességeket is kapsz, ami nélkül nem tudod alkalmazni :)

#1005 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 23. - 21:02

Vasárnap köszöntem egy úrnak, és késõbb elemeztem, hogy miért. Rájöttem, azért, mert igencsak emlékeztetett Gregory Peckre. :D Ma meg a 4-es villamoson láttam egy pasit, aki szintén egy westernfilm egyik szereplõjére emlékeztetett. Már itt a vég?

#1006 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 24. - 9:03

...Már itt a vég?

Addig nincs miért gyanakodnod, amíg fel nem tûnik Walther Matthau, vagy Anthony Quinn.
(Pláne ha úgy is mutatkoznak be.) :)

#1007 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 24. - 19:02

:D

#1008 Nevzorov

Nevzorov

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 987 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 31. - 14:36

Sziasztok! nincs erõm végigkutatni a topikot, volt már itt szó "elõzõ életekrõl"? Van itt az országban olyan, aki tud ilyen hipnózist csinálni? és nem vmi kókler, hanem rendes igazi? :D

#1009 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 31. - 14:54

Van egy ismerõsöm, ha kell, küldök telszámot. Õ tanulja ezt a "szakmát", de a Mestere megismerkedésükkor olyan dolgokat mondott el róla és a gyerekeirõl, a gyerekek születésérõl, amit csak õ tudhat. Én még nem szántam magam el,hogy elmenjek hozzá, hátha valami kiderül sötét múltamról :D

#1010 Nevzorov

Nevzorov

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 987 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 31. - 15:11

Tájékoztatója, vagy valami honlapja nincs ennek a Mesternek? csak mert egy telefonszám alapján, (ki õ, mi õ) tuti nem hívom fel, ismerem magam. :D meg pl hogy árat sem tudok... :) (amúgy egyetlen kérdésre lennék csak kíváncsi, volt-e már korábban közöm a lovakhoz? :D)

#1011 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 31. - 16:01

Ezt anyámék is folyton kérdezték :D Már pelenkás koromban is lovakat rajzoltam,kiugrottam a babakocsiból, mikor arra jött egy fuvaros. :D A családban volt tehén, disznó, barom-fik, de senkinek nem volt lova. (Megérdeklõdöm. )

#1012 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 20:09

Sziasztok!
nincs erõm végigkutatni a topikot, volt már itt szó "elõzõ életekrõl"?
Van itt az országban olyan, aki tud ilyen hipnózist csinálni? és nem vmi kókler, hanem rendes igazi? :D

Szia :)

Érdekes dolog ez az elõzõ élet kérdés, épp csak kevés gyakorlati haszna van. Szerintem.
Ettõl függetlenül van több módszer kutakodni a múltban. Utaztatástól kezdve a hipnózison keresztül "látó" képességgel bíró emberekig. Utánanézek, mindháromban van ismerõsöm, megkérdezem, mit lehet tenni.

#1013 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 20:29

(amúgy egyetlen kérdésre lennék csak kíváncsi, volt-e már korábban közöm a lovakhoz? :D)

nyugodj meg, ne idegeskedj! a válasz a következõ lesz:- nem volt, nincs és nem is lesz! :D

Már pelenkás koromban is lovakat rajzoltam,kiugrottam a babakocsiból, mikor arra jött egy fuvaros. :D

a fuvaros meg leugrott a bakról ijedtében, mi? :D

Nevzorov! én tudni neked hipnozis én csinál sokat csodás keleten. rajtad is csinál csak gyere. :D

#1014 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 20:32

Nevzorov! én tudni neked hipnozis én csinál sokat csodás keleten. rajtad is csinál csak gyere. :D

Kivinni téged teper*, rázkódik meg te agy, aztán döng-döng-döng, puff és tisztára thriller, mint a mozi.

jav: *nem teper, hanem terep... vagy mégis teper? Francba... nem emlékszem.

Edited by Natos, 2010 április 1. - 20:34.

#1015 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 20:38

Nevzorov ne ijeggy meg mint Kistáltostól a fuvaros! Nó para, ahogy a hitetlenek mongyák. Natosra küldtem 1 zavaróhipnot és máris összevissza beszél.

#1016 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 20:42

Akkor nem teper terep. (Balfax)

#1017 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 20:52

Akkor nem teper terep.

(Balfax)

tepertõ? mármint a megfejtés a teper-terep szóra :)

#1018 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 20:54

Én nem tepertem, Hogy Õ tepert-e, arra meg nem emlékszem. Ez a para.

Edited by Natos, 2010 április 1. - 20:54.

#1019 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 20:59

téged letepert a noszáj sanyi? a Ő? kérdezd meg e topikban.

Edited by PozitívFeri, 2010 április 1. - 21:00.

#1020 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 21:04

Passz... Nem vágom a poént, te nyertél.

#1021 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 21:07

Én nem tepertem, Hogy Õ tepert-e, arra meg nem emlékszem. Ez a para.

N.S. volt a nagy Õ c. eposzban, hasonló mint Benkõ mester csak nem kefélt a tévében :D

#1022 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 21:14

Megint csak passz... (Ui: mindjárt jön Pende, hogy "de, a pék".)

Edited by Natos, 2010 április 1. - 21:15.

#1023 SNAKE

SNAKE

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 206 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 22:09

N.S. volt a nagy Õ c. eposzban, hasonló mint Benkõ mester csak nem kefélt a tévében :D

Muszály Sanyi máshol se kefélt :D
de hogy jön ez a mágiához?

#1024 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 22:34

Szia :)

Érdekes dolog ez az elõzõ élet kérdés, épp csak kevés gyakorlati haszna van. Szerintem.

Mindennek kell gyakorlati hasznának lenni? A spiritualitásban van gyakorlati haszon? Nem a lelkek fejlõdésérõl van ott szó?

#1025 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 22:43

Többek között az is. De nagyon sok a gyakorlati haszon. Sok a "kézzel fogható" kihatás. Fõleg a gyógyításban.

#1026 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 23:09

... Fõleg a gyógyításban.

Na itt eddig csak errõl nem beszéltek! :ang:

#1027 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 1. - 23:42

Regebben en nagyon sokat foglalkoztam ezzel a kerdessel, valamint az almaimmal, mert odaig fajultak a dolgok, leirtam mindent egy "alom-naploba", mert a legtobb almom jelzoerteku volt, nem kis dolgokban, s volt ami kesobb meg is tortent. Ez sajnos a napokban is elofordult, a legkedvesebb baratnommel kapcsolatban, es szornyen erzem magam miatta.. Ugy tudom, nem szabad az ilyen almokat elmeselni annak, akirol szo van... igy most sem tettem, de sosem tudom mi a jo evvel kapcsolatban.. De az elozo eletekkel kapcsolatban azt mondta nekem egy magat szakermbernek nevezo holgy, annak az a gyakorlati haszna, hogy miutan ujra atelunk dolgokat, megrtjuk a negativ dolgok, erzesek, reakciok mivoltat, es megtanuljuk kezelni. Valamint tanulsagos abbol a szempontbol, hogy az elozo eletbol athozott negativ dolgok "ujraismotlodeset" megakadalyozzuk, vagy megoldjuk. Regen volt, mar nem emlekszem szorol szora, de valami ilyesmire emlekszem.

#1028 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 3. - 7:52

Mindennek kell gyakorlati hasznának lenni? A spiritualitásban van gyakorlati haszon? Nem a lelkek fejlõdésérõl van ott szó?

Ki is mondtad, a FEJLÕDÉS. AZ a gyakorlati haszon. Az elõzõ életekben megélteket már már átéltük, beült. MOST valójában már nem fog fejleszteni minket, de tény, érdekes átélni, ahogyan egy párizsi udvarban élsz, vagy õsemberként ölnek meg, esetleg egy hajón korbácsolnak halálra.... Ezekbõl az erõszakos halálesetek okozhatnak a jelen életben olyan lenyomatot, ami befolyással lehet a döntéseidre, de ez megszüntethetõ. Ezen kívül tényleg nincs semmi valós haszna, kivéve talán azt, hogy van mit mesélni a társaságban extrém történetként. :dev:

Gyógyításról egyébként nem is szabad beszélni.... kivéve, ha valaki természetgyógyász, vagy orvos.
Ha azokról az eredményeket, amiket a szerzett(!) képességeimmel "elértem", gyógyításként említeném, meghurcolhatnának kuruzslásért, mivel ezen kifejezés megfelelõ szakvégzettséghez köthetõ. Tehát NEM gyógyítunk. Energiát adunk, ami aztán teszi a dolgát... néha olyan esetben is eredményesen, amivel az orvosok nem tudtak mit kezdeni, de ez sem mindenható, ezzel sem lehet mindent megoldani. Kellenek a szakképzett orvosok,akik helyreteszik a törött csontokat, elvégzik az akutt vakbélmûtétet, a császármetszést és még sok mindent. Kellenek a masszõrök és csontkovácsok, akik helyrepakolgatják az emberek porcikáit, én is megyek egyhez hamarosan. Kellenek a gyógyfüvesek, hogy ne kelljen annyi gyógyszert beszedegetni. Mellesleg az energiával a gyógyszerek mellékhatásai is csökkenthetõek, már ha azt mindenképpen be kell szedni. Nem véletlenül a legnagyobb ellenzõink a gyógyszegyári lobbik... ott lehet komoly kár abból, ha több energiás fog futkározni a földön.

Egyébként a spiritualitás NEM csak a lélek fejlõdésérõl szól, hanem arról is, hogy itt a földön, ahol a lélek tenni is tud valamit, mennyire tudod létrehozni magadban és a környezetedben a harmóniát. :ang:

#1029 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 4. - 23:42

Nem tudom mennyire vagyok jó helyen.. Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy mozog az egyik fogam, és megpróbálom kihúzni, aztán kettétört valahogy, a fele az ínyemben maradt, abszolúte nem fájt, gondoltam megpiszkálom picit és kijött az ínyben lévõ fele is könnyen... Nem hiszek (vagy csak nem akarok hinni) az ilyeneknek, de mióta körbeolvastam a neten egy gyomorgörcsben vagyok, mert szörnyûbbnél szörnyûbb dolgokat olvastam az álmos könyvekben a fogkieséssel kapcsolatban :( ugye baromság az egész :-//////////

#1030 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 5. - 0:50

Ez azért felvet kérdéseket. Mi van például, ha azt álmodod, hogy alszol, és arról álmodsz, hogy az álmodban lévõ álmodban éppen az álmoskönyvben olvasol valamit? Akkor az az érvényes ami abban az álmoskönyvben van? :rolleyes: ;)

#1031 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 5. - 8:15

Nem tudom mennyire vagyok jó helyen..

Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy mozog az egyik fogam, és megpróbálom kihúzni, aztán kettétört valahogy, a fele az ínyemben maradt, abszolúte nem fájt, gondoltam megpiszkálom picit és kijött az ínyben lévõ fele is könnyen...

Nem hiszek (vagy csak nem akarok hinni) az ilyeneknek, de mióta körbeolvastam a neten egy gyomorgörcsben vagyok, mert szörnyûbbnél szörnyûbb dolgokat olvastam az álmos könyvekben a fogkieséssel kapcsolatban :( ugye baromság az egész :-//////////

A szavaknak jelentése ,a GONDOLATNAK TEREMTÕ EREJE VAN! Ezért felesleges pl álmoskönyvet olvasni és ezért felesleges a látókhoz és különféle jövendõmondókhoz elzarándokolni!

Szóval kedves...egyszerûen álmodtál! ;)

#1032 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 6. - 19:06

Nevzorov Utánanéztem, van megbízható lehetõség a múltbéli dolgok belekukkolásának, ha érdekel. Én is ezt a vonalat fogom megtanulni a blokkok oldására.

#1033 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 6. - 19:26

Ki is mondtad, a FEJLÕDÉS. AZ a gyakorlati haszon. Az elõzõ életekben megélteket már már átéltük, beült. MOST valójában már nem fog fejleszteni minket, de tény, érdekes átélni, ahogyan egy párizsi udvarban élsz, vagy õsemberként ölnek meg, esetleg egy hajón korbácsolnak halálra.... Ezekbõl az erõszakos halálesetek okozhatnak a jelen életben olyan lenyomatot, ami befolyással lehet a döntéseidre, de ez megszüntethetõ. Ezen kívül tényleg nincs semmi valós haszna, kivéve talán azt, hogy van mit mesélni a társaságban extrém történetként. :dev:

Ez nekem zavaros...
Hááát azért a karmánk , a vállalásaink a bardoban és jelen életünk és elõzõ életeink dolgai igencsak összefüggenek.

Gyógyításról egyébként nem is szabad beszélni.... kivéve, ha valaki természetgyógyász, vagy orvos.
Ha azokról az eredményeket, amiket a szerzett(!) képességeimmel "elértem", gyógyításként említeném, meghurcolhatnának kuruzslásért, mivel ezen kifejezés megfelelõ szakvégzettséghez köthetõ. Tehát NEM gyógyítunk. Energiát adunk, ami aztán teszi a dolgát... néha olyan esetben is eredményesen, amivel az orvosok nem tudtak mit kezdeni, de ez sem mindenható, ezzel sem lehet mindent megoldani. Kellenek a szakképzett orvosok,akik helyreteszik a törött csontokat, elvégzik az akutt vakbélmûtétet, a császármetszést és még sok mindent. Kellenek a masszõrök és csontkovácsok, akik helyrepakolgatják az emberek porcikáit, én is megyek egyhez hamarosan. Kellenek a gyógyfüvesek, hogy ne kelljen annyi gyógyszert beszedegetni. Mellesleg az energiával a gyógyszerek mellékhatásai is csökkenthetõek, már ha azt mindenképpen be kell szedni. Nem véletlenül a legnagyobb ellenzõink a gyógyszegyári lobbik... ott lehet komoly kár abból, ha több energiás fog futkározni a földön.

A gyógyulás a páciens belsõ akarata. Te max. csak SEGÍTÕ lehetsz ebben a folyamatban!

Egyébként a spiritualitás NEM csak a lélek fejlõdésérõl szól, hanem arról is, hogy itt a földön, ahol a lélek tenni is tud valamit, mennyire tudod létrehozni magadban és a környezetedben a harmóniát. :ang:

Írtad,h van "megbízható lehetõség"...Mitõl megbízhatóbb az egyik módszer a másiknál? Mikor csak szubjektív visszajelzésed van...

#1034 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 6. - 19:48

A megbízható lehetőség annyit jelent, hogy a múltba piszkálni rengeteg veszélyt hordoz magában. Sokan megfelelő védelem nélkül teszik ezt, kitéve az "utazót" komoly veszélyeknek. Mivel Neked a karma és a bardo jelenti az egyetlen elfogadható lehetőséget, nehéz a "zavarosságot" átlépni. A Te gondolataid pl egy katolikus számára lennének elfogadhatatlanok.Én nem kötöm mindezt vallási irányzathoz, attól független amit tanulok-tanítok. Természetesen fontos az ami a múltban megtörtént velünk, de épp a változtathatatlansága által nem érdemel túl sok törődést. Vannak blokkok amiket csak ezek felelevenítésével lehet megszüntetni, de ennyi és nem több. Inkább a jeleneddel foglalkozz, hiszen abban lehetsz még okozó. Valóban szükség van a gyógyuláshoz az illető belső akaratára és nem is az a cél, hogy rám-ránk támaszkodjon bárki, inkább az, hogy az energia használatát sajátítsák el minél többen. Inkább ebben vagyok segítő, hatékonyabb.

Edited by pszihopata, 2010 április 6. - 19:49.

#1035 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 21. - 20:45

Nem tudom mennyire vagyok jó helyen..

Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy mozog az egyik fogam, és megpróbálom kihúzni, aztán kettétört valahogy, a fele az ínyemben maradt, abszolúte nem fájt, gondoltam megpiszkálom picit és kijött az ínyben lévõ fele is könnyen...

Nem hiszek (vagy csak nem akarok hinni) az ilyeneknek, de mióta körbeolvastam a neten egy gyomorgörcsben vagyok, mert szörnyûbbnél szörnyûbb dolgokat olvastam az álmos könyvekben a fogkieséssel kapcsolatban :( ugye baromság az egész :-//////////

A fogkihullásos álmok teljesen normálisak, szinte minden ember álmodott/álmodik ilyet, ne aggódj emiatt. Álmoskönyvet olvasni szórakoztaó, de hinni neki botorság.

Ez azért felvet kérdéseket. Mi van például, ha azt álmodod, hogy alszol, és arról álmodsz, hogy az álmodban lévõ álmodban éppen az álmoskönyvben olvasol valamit? Akkor az az érvényes ami abban az álmoskönyvben van? :rolleyes: ;)

Igen, de csak abban az álomban, amelyiket álmodban álmodsz. ;)

#1036 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 22. - 9:08

Tötő, esetleg látogasd meg a fogászod, más következtetést nemigen tudok levonni. ;) Egészen más. Hozzám került nagyanyám egy cserepes növénye. Tavaly nagyon eltetvesedett, szinte az összes levelét elveszítette, mire édesanyám szakértő kezei hozzájuthattak. Úgy adta a szobámba, hogy ne tegyem a többi növényem közelébe, mert lehet, hogy visszatetvesedik.. Úgy is lett. Márhogy nem tettem közel, és visszatetvült. Gondoltam, túl sok vesztenivalóm nincs vele kapcsolatban, ezért úgy döntöttem, megpróbálom megenergiázni. Főleg a földjét, egy kicsit a növényt, csak egyszer, és nagyon rövid időre. Még így is lutri volt, hogy a tetveknek segítek, vagy a növénynek.. :) Lecsippentettem a nagyon-tetves levélkéit is. Úgy tűnik, jól sikerült a dolog. Ez több, mint egy hónapja történt, a tetveknek meg híre-hamva sincs. A növény szépen hozza a friss hajtásokat. :)

Edited by maugly, 2010 április 22. - 9:09.

#1037 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 22. - 9:36

Szuper! :) Szerintem a növények is ugyanolyan érzõ-érzékelõ élõlények, mint mi. Csak nem tudnak beszélni és a kommunikációjuk is meglehetõsen rejtett a számunkra.

Visszatérve az álom témára... Ha valakit komolyabban is érdekel, ajánlom figyelmébe Robert Moss: Tudatos álmodás címû könyvét.
Olvasmányos és nagyon érdekes. Amikor kivették a mandulám, az anesztes elkunyerálta tõlem :D, és bevallotta, hogy alig bírta letenni. :)
Itt egy idézet a könyv ajánlójából.
"Az álom az ember kincse, ennél fogva az egyetlen szaktekintély a saját álmai ügyében maga az álmodó. A könyv azért született, hogy segítsen aktív álmodóvá válnunk, majd egyre több bölcsességet meríteni e forrásból, és a tudást áthozni életünk ébren töltött részébe. Ezzel gyógyíthatjuk és erõsíthetjük életünket. Megtanuljuk, hogyan lehet feldolgozni és a hétköznapi életben felhasználni az álmainkat."

#1038 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 22. - 9:48

Amikor kivették a mandulám, az anesztes elkunyerálta tõlem :D

Mit akart a manduláddal? :eek: :D

#1039 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 22. - 9:52

Ehh..., a mandulámat egyszerûen csak elvették és kész. :hupp: A könyvet kunyerálta el. :D

#1040 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 22. - 10:44

Mit akart a manduláddal? :eek: :D

Tutti,h valami paranormálisat... :D :D :D