Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Misztika, Mágia, Paranormális és természetfeletti

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1285 válasz a témához

#961 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 19. - 21:18

Irigylem a magabiztosságod, de nagy összegben ne fogadj erre.

Sok mindent lehetetlennek vagy hülyeségnek gondoltak mielõtt bizonyítékot szereztek volna rá. Ez azonban nem jelenti, hogy minden lehetetlennek vagy hülyeségnek tûnõ állítás valójában igaz. A legtöbb valóban lehetetlen vagy hülyeség. Ami végül valódinak bizonyult, ott mindig sikerült valami bizonyítékot felmutatni elõbb-utóbb.
Amit te írsz, az igazából csak kérdéseket vet fel, válaszokat még feltevés szintjén sem ad.

A magabiztosságom több évnyi tapasztalaton múlik, semmi máson. A Te szkepticizmusod pedig Rajtad.

#962 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 19. - 21:30

Dubito ergo cogito

#963 Muki

Muki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.078 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 19. - 21:46

Nalunk lassan mar hivatalos lesz a "termeszetfeletiseg".

#964 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 19. - 21:49

Mi a természetfeletti? Volt, amikor az elektromosság is annak számított....

#965 Muki

Muki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.078 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 19. - 22:11

Ezert raktam idezojelbe. Azert ha kicsit utana nez az ember, konnyen rajohet, hogy a mostanni reklamalo, nem csak azert vesztette el a valasztasokat, mert az ellenfel lila nyakkendott hordott. De ezek mar persze reszletkerdesek. Azert ha majd valaha jeloltetni akarom magam, foltetlenul folveszuk majd egymassal a kapcsolatott. :)

#966 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 19. - 22:33

A paraabnormálisba beletartozik a mágia is... én azzal nem foglalkozok :) Tehát ABBAN nem segíthetek. Vannak rá biztos lelkes jelentkezők :)

#967 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 19. - 22:39

....
Volt már kísérlet is ez ügyben. ...

Bármit elhiszek én, ha tényleg laborban ki lett kísérletezve.
Amennyiben errõl van konkrétabb forrás, ne adj isten tudományos cikk.

....Akik kóstolták, folyamatosan kérik az újabb adagokat. A fiam nem volt hajlandó meginni a csapvizet. Ezt imádja.

Gyerekkoromban fõleg azokat a kenyereket szerettem, pl. kenyércsücsköt, amiket apám hazahozott munkából, mert az volt kinevezve madárlátta kenyérnek.

#968 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 19. - 22:43

Bármit elhiszek én, ha tényleg laborban ki lett kísérletezve.
Amennyiben errõl van konkrétabb forrás, ne adj isten tudományos cikk.
Gyerekkoromban fõleg azokat a kenyereket szerettem, pl. kenyércsücsköt, amiket apám hazahozott munkából, mert az volt kinevezve madárlátta kenyérnek.

A fiam 19 hónapos és nem tudta,nem tudja hogy én vittem-viszem a vizet, tehát a madárlátta víz verzió megbukott :) Egyszerûen érzi hogy jó és issza.

Utánanézek a labor eredményeknek.

#969 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 19. - 22:47

De azért remélem, ebben a topicban nem ír vallásos ember.

#970 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 20. - 8:27

Feri :)

Nem fotoszintetizélünk :D Arra van épp elég létforma.

A para lényege, hogy energiát (mint tudjuk, az Univerzummal együtt létezõ és végtelen) kellõ mértékben használni képes személyek szennyezett vízbõl, vagy tengervízbõl állíthatnak elõ ivóvizet. Nem tartom kizártnak, hogy eme képességgel "leszületnek" páran, de nem ez az általános. Azonban a képesség elsajátítható és használható.
.

ez nagyon egyszerûen bizonyitható és akkor :hu:

Bizonyítás: kell 10 ember aki az univerzumból nyeli... bocs nyeri az energiát. azért 10 mert többen nagyobb az esély a sikerre.
a,tehát, csakis kizárólag emésztõ gödörbeli trutyit tisztithat tiszta vizzé és legalább 1 hónapig csak azt ihatják amit megtisztítottak.
b, ez kicsit drágább. a 10 embert kirakni egy víznélküli kopár szigetre vagy a tengeren egy luxushajón és csak tenger vizet lehet inni. Enni mind a két esetben maximális a kiszolgálás járna.

#971 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 20. - 8:56

Jajjmár. :) (Egyébként a második verzió tetszik, csak arra az átmeneti egy-két hétre kellene édesvíz, amíg mûködni kezd a tzutz.. :) Szép kis nyaralás kerekedhetne belõle...ugye, nem saját kontóra gondoltad? :D) Inkább arról mesélj, mit álmodtál, ami segített neked a hétköznapjaidban. Vagy arról, mi történt veled, amit úgy érzel, nem hétköznapi dolog az életedben. :)

#972 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 20. - 9:02

ez nagyon egyszerûen bizonyitható és akkor :hu:

Bizonyítás: kell 10 ember aki az univerzumból nyeli... bocs nyeri az energiát. azért 10 mert többen nagyobb az esély a sikerre.
a,tehát, csakis kizárólag emésztõ gödörbeli trutyit tisztithat tiszta vizzé és legalább 1 hónapig csak azt ihatják amit megtisztítottak.
b, ez kicsit drágább. a 10 embert kirakni egy víznélküli kopár szigetre vagy a tengeren egy luxushajón és csak tenger vizet lehet inni. Enni mind a két esetben maximális a kiszolgálás járna.

Mindenki felvesz az Univerzum Energiájából VALAMENNYIT, csak általában nem eleget ahhoz, hogy azt másra is használja, a saját szervezete fenntartásán kívül. Tehát a lényeg a többlet felvétele és felhasználása.

Megnéztem az instrukciókat, abban trágyalé nem szerepel, mint alapanyag, hanem a szennyezett tavak-folyók vize, de kísérletet lehetne csinálni vele.... :gm:

#973 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 20. - 9:28

annyira nem szennyezettek a vizek, hogy egy hónapig ne birja ki senkise :) A 'gondolati' tisztitásról beszélek mert azt értelmeztem ki . akkor meg teljesen mindegy milyen lé az, lehet akár trágyalé is. annak a 90% a viz kb. ha valaki tuggya az tudja :) Maugli kedves! Ne ülj lóra a jövõ héten mert azt álmodtam leestél és nagyon meghuzódott a derekad. 3 napig feküdtél, vigyázz magadra!

#974 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 20. - 9:44

Én sem zártam ki a "teljesenmindegymilyenlét", hiszen ennél sokkal komolyabb dolgokat is sikerült már megoldani vele :)

#975 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 20. - 11:38

Azért sztem elég komoly, ha csak trágyalét kellene inni arra asszociálván, hogy csodálatos friss hegyiforrásból származó ital. Nem tudom meddig birná ki egy univerzumból energiát kapó és hasznosító kisiparos.

#976 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 20. - 12:09

Ennél már kevésbé macerásnak tûnik öt számot eltalálni.

#977 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 20. - 14:06

Hajrá! :)

#978 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 7:14

Ennél már kevésbé macerásnak tûnik öt számot eltalálni.

Az öt szám eltalálása pénzt jelent, ami a spiritualitásban nem lehet cél, hiszen nem minõsülk valós segítségnek (szemben az ivóvízzel), hanem befolyásolás, ami már mágiának számít :)

#979 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 7:47

A gonosztevésre felhasználandó víz és a szomjazók megsegítésére szánt víz tisztítása is megkülönböztetõdik ezek szerint.

#980 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 8:06

Milyen gonoszdizásra is gondolsz? Aki olyan képességekkel rendelkezik, már nem fogja aljasul használni...

#981 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 9:37

Voldemort is azt tette :gm:

#982 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 9:49

Alul is maradt. :P Általában az juthat ilyen képességhez, aki azonosulni tud a tanulás során a segítségnyújtós, jóra használós célokkal. Aki mégis rosszul akarja használni később a már meglévő képességeit, elveszíti azokat. Jó esetben kezdheti előről (ez sem zökkenőmentes), rossz esetben lemondhat az egészről. Ha ez nagyon hihetetlen, vedd úgy, hogy szerepjátékozunk. :) (Ha hihetetlen, beszólásra-késztető, miért érdekel egy ilyen című totyik? Tényleg érdekel. :) )

Edited by maugly, 2010 január 21. - 9:49.

#983 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 10:09

Magamra veszem, mert magamra vehetem. Miért is ne érdekelne? Még akkor is, ha "hihetetlen"? Szerintem ez nem furcsa. Bár én személy szerint mindent elhiszek, ami létezik. (Lehet zárt topicot csinálni, ha a kötözködõk zavarnak.) Azonban, miért került elõ a víznél más érv, mint a lottónál?

#984 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 10:45

Jó-jó, de mi van, ha az illetõ ugyan jószándákú, de elqrja? Mondjuk tévedésbõl víz helyett energetizál egy doboz energiaitalt, amiben ettõl úgy felsûrûsödik az energia, hogy felrobban, és összekormolja a konyhát? Mert mint tudjuk a pokolba vezetõ út is jószándékkal van kikövezve...

#985 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 10:48

Magamra veszem, mert magamra vehetem. Miért is ne érdekelne? Még akkor is, ha "hihetetlen"? Szerintem ez nem furcsa. Bár én személy szerint mindent elhiszek, ami létezik. (Lehet zárt topicot csinálni, ha a kötözködõk zavarnak.)
Azonban, miért került elõ a víznél más érv, mint a lottónál?

Remek érv, hiszed, ami létezik :D És min múlik, hogy létezik-e? :D Te vagy EGY szinten, ahol sok mindent tapasztalsz, tehát AZOK léteznek... a dél-amerikai bennszülött számára pl az elektromosság SEM létezik, hiszen nem tapasztalja.... de attól még van... SZERINTED is :gm:

A lottó anyagiasságról szól. ami a pozitív spiritualitással összeegyeztethetetlen. Mint már írtam, az a mágia hatáskörébe tartozik. Az ivóvíz is lehet az anyagiasság eszköze olyan emberek kezében, ez tény, aki viszont spirituális energiával képes ivóvizet tisztítani, az már segítésre használja, nem pedig hatalmi megfontolásból. Ha mégsem így teszi, úgy jár, ahogyan Maugli írta, elveszti a képességeit. Volt rá példa nem kevés.

Maugli szépen szóltál :) A végén szóvivõ lesz belõled :D

#986 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 10:49

1. Mert beszólni jó :P
2. Nem mindtam, hogy hihetelen. De nem is teljesen hihető, kell egy kis egészséges szkepticizmus, hogy ne dőljek be mindennek, hisz akkor még mindig a mikulást várnám egész évben.
Nem vagyok teljesen hitetlen, hisz én is irtam itt velem megtörtént furi dolgokról, amiben szeretnék hinni. De azért még nem kezdek el vizen járni.

Nemrég beszélgettem ismerősömmel , aki látja az élőlények auráját (fura dolog, hogy leginkább ilyen havas időben, este kint, kutyákát , lovakét, az enyémet , és a fákét is :) ) én pedig meséltem neki a "megérzéseimről", amit ő némiképp szkeptikusan fogadott. Majd, mikor párhuzamba állitottam,hogy én hiszek az Ő auralátásában, szinte nekem esett, hogy nem létezik, hogy én nem látom az aurákat, és ezzel gyakorlatilag kinevetem Őt.. Pedig nem igy van.
Nehéz olyasmiben hinni, amit nem tapasztaltunk meg, de elhiszem, hogy lehetséges.

Aki mégis rosszul akarja használni később a már meglévő képességeit, elveszíti azokat.

De ezt nem. Ki dönti el , hogy egy adott embertől elvesszük.e a képességét? Isten?

(Pszihopata előtt pötyögem. )
Az elektromosság mérhető. Vagy megtapasztalható, ha megfogom a francos villanypásztort :gm:
De az aura ? Fotózható??? Tudom, vannak fotók (szivesen vennék egy -kettőt Tőletek is), de az, amit MÁS láthat, nem adja vissza...

Edited by Kistáltos, 2010 január 21. - 10:53.

#987 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 10:51

Jó-jó, de mi van, ha az illetõ ugyan jószándákú, de elqrja?
Mondjuk tévedésbõl víz helyett energetizál egy doboz energiaitalt, amiben ettõl úgy felsûrûsödik az energia, hogy felrobban, és összekormolja a konyhát?
Mert mint tudjuk a pokolba vezetõ út is jószándékkal van kikövezve...

Ezzel az energiával nem lehet elqrni :) Én már adtam energiaitalra energiát, mielõtt megittam. Ilyenkor annak káros mellékhatásai semlegesülnek, ahogyan a gyógyszereknél, vagy bármilyen ételnél is.

#988 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 10:53

Meg aztán érdekelnek a mûszaki részletek is. Kell-e hozzá rituálé, valamilyen szertartás, vagy egybõl csípõbõl is megy? Lehet-e ezt a képességet gyakorlással fejleszteni egészen addig, hogy otthon a wc-be már be se kelljen kötni a vizet, vagy egyszerû hétköznapi dolgok intézésre nem hajlandó kicsatolódni ez az energia? Ha nem, akkor kell hozzá valami magasztosabb cél érdekében koncentrálva felfokozott tudatállapot által elérhetõ helyi energiafeldúsulás, amely a téridõ-kontinum harántirányú görbületének hosszirányú megváltozásán keresztül teszi elérhetõvé a kívánt technológia megfelelõ idõben és térben történõ felhasználását? Konkrétan a folyamat érdekelne, mit lát mindebbõl a külsõ szemlélõ?

#989 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 11:03

1. Mert beszólni jó :P
2. Nem mindtam, hogy hihetelen. De nem is teljesen hihetõ, kell egy kis egészséges szkepticizmus, hogy ne dõljek be mindennek, hisz akkor még mindig a mikulást várnám egész évben.
Nem vagyok teljesen hitetlen, hisz én is irtam itt velem megtörtént furi dolgokról, amiben szeretnék hinni. De azért még nem kezdek el vizen járni.
Nemrég beszélgettem ismerõsömmel , aki látja az élõlények auráját (fura dolog, hogy leginkább ilyen havas idõben, este kint, kutyákát , lovakét, az enyémet , és a fákét is :) ) én pedig meséltem neki a "megérzéseimrõl", amit õ némiképp szkeptikusan fogadott. Majd, mikor párhuzamba állitottam,hogy én hiszek az Õ auralátásában, szinte nekem esett, hogy nem létezik, hogy én nem látom az aurákat, és ezzel gyakorlatilag kinevetem Õt.. Pedig nem igy van.
Nehéz olyasmiben hinni, amit nem tapasztaltunk meg, de elhiszem, hogy lehetséges.
De ezt nem. Ki dönti el , hogy egy adott embertõl elvesszük.e a képességét? Isten?

1: Én is imádok beszólogatni, tehát teljességgel megértelek :dev:
2: Valóban kell szkepticizmus, bennem is van, de nekem már volt lehetõségem megtapasztalni ezeket, és így mindenkinek azt ajánlom, próbálják ki. Az oktatásokon is szoktam mondani, ne kell elhinni, amiket mondok, azok csak információk. Próbálják, használják és amikor megtapasztalják, akkor az már TUDÁS. Nekem sem HIT-en múlik ez az egész.
3: Az aura látást is meg lehet tanulni, érdekességnek jó.
4: Nem ilyen egyszerû, hogy ráfogjuk valaki kívülálló személyre (Isten) és mi mossuk kezünket :dev: Ennél egyszerûbb és bonyolultabb is egyben. A Kozmikus Energia használata nagyon magas rezgésen történik. Az anyagiasság nagyon alacsony szint. Külön külön használva nincs gond, hiszen nekem is meg kell élnem valamibõl, tehát van cégem, dolgozok. Azonban ha a spirituális képességek magas rezgését kötném össze TUDATOSAN az anyagiasság alacsony rezgésével (tehát pénzzel-hatalommal kötném össze) akkor az alacsonyabb rezgés lehúzná a magasabbat, vagyis szépen elveszne a magas rezgés számom, ezzel pedig a spirituális képességeim. Ez történt az orosz csodadoktorokkal, Gyurcsókkal és sokakkal a közelmúltban.

#990 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 11:03

Remek érv, hiszed, ami létezik :D És min múlik, hogy létezik-e? :D Te vagy EGY szinten, ahol sok mindent tapasztalsz, tehát AZOK léteznek... a dél-amerikai bennszülött számára pl az elektromosság SEM létezik, hiszen nem tapasztalja.... de attól még van... SZERINTED is :gm:

Egészen értheteltennek talállak... Viselkedésileg. Szerintem ez segítõ szándékal össze nem egyeztethetõ.
(Mau, a Te kérdésed se, bocs, hogy minek jár ide a kétkedõ.)
Szerinted csak az létezik, amit tapasztalsz? Én ennél hiszékenyebb vagyok. Én például elhiszem, hogy vannak bennszülöttek dél-amerikában, pedig még nem fogtam egyet sem.

#991 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 11:35

Meg aztán érdekelnek a mûszaki részletek is.
Kell-e hozzá rituálé, valamilyen szertartás, vagy egybõl csípõbõl is megy?
Lehet-e ezt a képességet gyakorlással fejleszteni egészen addig, hogy otthon a wc-be már be se kelljen kötni a vizet, vagy egyszerû hétköznapi dolgok intézésre nem hajlandó kicsatolódni ez az energia?
Ha nem, akkor kell hozzá valami magasztosabb cél érdekében koncentrálva felfokozott tudatállapot által elérhetõ helyi energiafeldúsulás, amely a téridõ-kontinum harántirányú görbületének hosszirányú megváltozásán keresztül teszi elérhetõvé a kívánt technológia megfelelõ idõben és térben történõ felhasználását?

Konkrétan a folyamat érdekelne, mit lát mindebbõl a külsõ szemlélõ?

EHHEZ nem kell rituálé, nincsenek felesleges misztikumok, épp ezért tetszik ez a rendszer. Aki misztikumra vágyik, az választja a tradicinális iskolákat. Itt a technika és a hatékonyság a cél, nem pedig az, hogy mindenféle "varázslással" mutassuk nagyobbnak magunkat a valóságosnál.
Önmagadban nem tudod alapból kifejleszteni, a képességeket oktatáson kapod meg, utána padig az alkalmazásukkal élesíted a szerzett érzékeket-képességeket.
A tökéletes mûködéshez kiüresedésre, gondolat mentességre van szükség, nem pedig hókuszpókuszokra. Vannak meditációs gyakorlatok, amikkel könnyebb mindezt elérni.
Maga az energia átadása bármikor, azonnal történik. Nincs befolyásoló tényezõ, max a módosult tudatállapot, tehát részegen pl nem ajánlott :)

Konkrétan SEMMIT sem lát belõle a külsõ szemlélõ, hiszen nem gesztikulálunk közben, nem mormogunk varázsigéket... A hozzáéréses technikánál még annyit láthat a külsõ szemlélõ, hogy valaki odateszi a kezét a másikra és ott tartja egy ideig, majd máshova teszi.

(Pszihopata elõtt pötyögem. )
Az elektromosság mérhetõ. Vagy megtapasztalható, ha megfogom a francos villanypásztort :gm:
De az aura ? Fotózható??? Tudom, vannak fotók (szivesen vennék egy -kettõt Tõletek is), de az, amit MÁS láthat, nem adja vissza...

Mi nem csinálunk aura fotózást, sõt, többségünk nem is látja azt. Én sem :) Más képesség helyettesíti, olyan, ami hatékonyabb.
Az elektromosság valóban mérhetõ, de mindig mérhetõ volt? A hatása hamarabb volt érezhetõ, mint a mérési lehetõségekkel utolérték volna.

Egészen értheteltennek talállak... Viselkedésileg. Szerintem ez segítõ szándékal össze nem egyeztethetõ.
(Mau, a Te kérdésed se, bocs, hogy minek jár ide a kétkedõ.)
Szerinted csak az létezik, amit tapasztalsz? Én ennél hiszékenyebb vagyok. Én például elhiszem, hogy vannak bennszülöttek dél-amerikában, pedig még nem fogtam egyet sem.

Te azt írtad, mindent elhiszel, ami létezik. Szó szerint. Erre reagáltam és próbáltalak , hogy ez mennyire szubjektív.
Nem tudom, mit értettél félre.

#992 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 14:56

Ernest, Kistáltos, eszembe sem jutott kötözködni. Mint írtam, tényleg érdekel, hogyha valakit bánt ez a téma, mért olvassa.
A válaszokból kiderült, hogy félreértettelek benneteket (..ez mindig könnyen megy a mimika- és hangsúlymentes fórumozás közben.): szó sincs üres piszkálódásról, csak sokféle kérdésről, eszmecseréről. :)
Kicsit vigasztal, hogy a félreértés kölcsönös volt. ;)

Edited by maugly, 2010 január 21. - 14:58.

#993 estee

estee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 647 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 16:31

most ezt tényleg senki ne vegye köteketdésnek de ha pszichopata egy magasabb rezgésszámon mûködik, (márpedig szerintem ezen a szinten már akkor is magasabb az ember rezgésszéma ha épp nem vizet tisztít, vagy gyógyít vagy bármi más,) szóval ebben az állapotban miért iszol energiaitalt? mármint lehet hogy valaki szereti azt a a cukros sz*rt már bocsánat, de egy magasabb síkon és energiaszinten mûködõ ember minek iszik ilyet? :) a káros anyagok kivonása után meg csökken a hatása, mert a taurin azért nem tartozik a szükséges anyagok közé. (a koffeint másnak tartom ebbõl a szempontból de ez most nem tartozik ide :D ) meg a sok cukor ami benne van az is ártalmas, na most, ha minden ártalmasat semlegesítünk, akkor többre mennénk egy pohár vízzel vagy egy presszóval, nem?

#994 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 16:41

A felvetésed teljességgel jogos, én nem is kávézok, épp azért, mert a hatására nincs szükségem. Olyankor kényszerültem erre a lépésre, amikor két napnyi ébrenlét után le kellett vezetnem pár száz km-t.... és úgy éreztem, kell egy kis plusz... Mivel nem iszok rendszeresen, így van is hatása :) A benzinkúton, ahol éjjel megálltam, nem volt kávé...

#995 Foltoscsikó

Foltoscsikó

Alvó forradalmár

• Fórumtag
  • 792 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 16:50

Kint voltam ma az erdõn, és többször is gyereksírást hallottam mindenfelõl. Tiszta paranormális volt, vagy mi. :D

(aztán lehet, hogy csak parasztgyerekek voltak...)

#996 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 17:29

A felvetésed teljességgel jogos, én nem is kávézok, épp azért, mert a hatására nincs szükségem. Olyankor kényszerültem erre a lépésre, amikor két napnyi ébrenlét után le kellett vezetnem pár száz km-t.... és úgy éreztem, kell egy kis plusz... Mivel nem iszok rendszeresen, így van is hatása :) A benzinkúton, ahol éjjel megálltam, nem volt kávé...

Erre vannak más technikák is...pl. alvás. ;)

#997 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 17:32

Erre vannak más technikák is...pl. alvás. ;)

És valóban :P Csak itt idõre kellett az egyik rendezvényrõl a másikra átérni....

#998 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 17:49

Akkor a pontosabb szervezés...

#999 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 17:55

Akkor a pontosabb szervezés...

Igazad lehet, az egyik fesztivál sopronban ugyanazon a napon végzõdik, amelyiken a másik pécsett kezdõdik... én nem szervezem, csak szolgáltatóként jelen vagyok, szervezd jobban :P

#1000 kátyus

kátyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.487 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 18:07

Aztán vannak bakik is, amiket a lelkes kis potterkék elkövetnek. Vagyis hát tulképp nézõpont kérdése.
Van az úgy, hogy valaki esõt akar, és mégis röhögést csihol.
Mint ahogy az ebben a topicban is történt (amiért én igen hálás is lettem hirtelen). Tehát ha más nem is, de az esõvarázslatoktól az én jókedvem bizony kisarjad, a könnyem meg kicsordul.
Végsõ következtetés tehát, hogy ez az esõhozósdi mégsem olyan hülyeség, mint amilyennek látszik, csak kicsit máshogy mûködik, mint azt gondolnánk. Áradást ugyan nem okoz, de a kültér határozottan nedvesebb lesz :D

Amennyiben ez valós lenne, egyesek Afrikában betegre gazdagondák magukat.

Edited by kátyus, 2010 január 21. - 18:08.