Meg aztán érdekelnek a mûszaki részletek is.
Kell-e hozzá rituálé, valamilyen szertartás, vagy egybõl csípõbõl is megy?
Lehet-e ezt a képességet gyakorlással fejleszteni egészen addig, hogy otthon a wc-be már be se kelljen kötni a vizet, vagy egyszerû hétköznapi dolgok intézésre nem hajlandó kicsatolódni ez az energia?
Ha nem, akkor kell hozzá valami magasztosabb cél érdekében koncentrálva felfokozott tudatállapot által elérhetõ helyi energiafeldúsulás, amely a téridõ-kontinum harántirányú görbületének hosszirányú megváltozásán keresztül teszi elérhetõvé a kívánt technológia megfelelõ idõben és térben történõ felhasználását?
Konkrétan a folyamat érdekelne, mit lát mindebbõl a külsõ szemlélõ?
EHHEZ nem kell rituálé, nincsenek felesleges misztikumok, épp ezért tetszik ez a rendszer. Aki misztikumra vágyik, az választja a tradicinális iskolákat. Itt a technika és a hatékonyság a cél, nem pedig az, hogy mindenféle "varázslással" mutassuk nagyobbnak magunkat a valóságosnál.
Önmagadban nem tudod alapból kifejleszteni, a képességeket oktatáson kapod meg, utána padig az alkalmazásukkal élesíted a szerzett érzékeket-képességeket.
A tökéletes mûködéshez kiüresedésre, gondolat mentességre van szükség, nem pedig hókuszpókuszokra. Vannak meditációs gyakorlatok, amikkel könnyebb mindezt elérni.
Maga az energia átadása bármikor, azonnal történik. Nincs befolyásoló tényezõ, max a módosult tudatállapot, tehát részegen pl nem ajánlott
Konkrétan SEMMIT sem lát belõle a külsõ szemlélõ, hiszen nem gesztikulálunk közben, nem mormogunk varázsigéket... A hozzáéréses technikánál még annyit láthat a külsõ szemlélõ, hogy valaki odateszi a kezét a másikra és ott tartja egy ideig, majd máshova teszi.
(Pszihopata elõtt pötyögem. )
Az elektromosság mérhetõ. Vagy megtapasztalható, ha megfogom a francos villanypásztort 
De az aura ? Fotózható??? Tudom, vannak fotók (szivesen vennék egy -kettõt Tõletek is), de az, amit MÁS láthat, nem adja vissza...
Mi nem csinálunk aura fotózást, sõt, többségünk nem is látja azt. Én sem

Más képesség helyettesíti, olyan, ami hatékonyabb.
Az elektromosság valóban mérhetõ, de mindig mérhetõ volt? A hatása hamarabb volt érezhetõ, mint a mérési lehetõségekkel utolérték volna.
Egészen értheteltennek talállak... Viselkedésileg. Szerintem ez segítõ szándékal össze nem egyeztethetõ.
(Mau, a Te kérdésed se, bocs, hogy minek jár ide a kétkedõ.)
Szerinted csak az létezik, amit tapasztalsz? Én ennél hiszékenyebb vagyok. Én például elhiszem, hogy vannak bennszülöttek dél-amerikában, pedig még nem fogtam egyet sem.
Te azt írtad, mindent elhiszel, ami létezik. Szó szerint. Erre reagáltam és próbáltalak , hogy ez mennyire szubjektív.
Nem tudom, mit értettél félre.