Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kisbéri félvérek

• Please log in to reply
15121 válasz a témához

#9721 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 6. - 20:21

Ja.... :gm:

Ja-ja.... :dev:

#9722 Bazsi5678

Bazsi5678

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 6. - 21:17

Igen mi is úgy döntöttünk, hogy inkább a versenyre koncentrálunk :) köszi Qkesz a szurkolást :kir: Aképes élménybeszámolót pedig várjuk Nyíregyházáról :D

#9723 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 7. - 10:09

Sziasztok!

Megvolt a múltkori versenyünk, CO-ba, nem ment rosszul a paci, kicsit ideges volt, de jól viselkedett, még ez volt az elsõ versenyünk. Sajnos késõn értünk oda, és nem volt idõm rendesen megnézni a pályát, így a kettes ugrást elrontottam így sajnos kaptunk egy csomó hibapontot meg ugye az idõért is, mert így túlléptük az alapidõt is, végül 19 hibapont lett a vége, és 9. hely, a 10-bõl sajnos. De egy ugrást sem ütöttünk le!! Majd legközelebb jobban igyekszünk, de jól ment a ló! Ha nem rontom el a kettest akkor hibátlan pályát mentünk volna, dehát ez van! Majd 2 hét múlva megyünk Budapestre, mepróbálok jobban figyeli ott már! Mellékelekkét képet is a versenyrõl:

http://img1.tar.hu/c...e2/75435217.jpg
http://img1.tar.hu/c...e2/75435216.jpg

És még egy kérdésem lenne a támogatással kapcsolatban, hogy mi van akkor ha a lovam nem nálam itthon van tartva, hanem máshol, konkrétan bértartásban van???

#9724 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 7. - 10:38

Hátha vkit érdekel:
Eladó Fernando Vilmos, 8 éves kisbéri herélt. :)

#9725 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 7. - 12:55

Sziasztok Kisbérisek!

Nyíregyházi résztvevõk:

-GJani
- ori
- Qkesz
- Szikrababy
- Mókus77

Holnap! Nyíregyházán! :yeah: :yeah: :) :yeah: :yeah:

Edited by Qkesz, 2010 május 7. - 12:55.

#9726 Szikrababy

Szikrababy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 643 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 7. - 13:36

Holnap, holnap! Ma levágtam Szikrának a csûdszõreit, mert olyanok voltak, mint egy fríznek, de mivel nem vagyok fodrász, nem sikerült vmi fényesen, így majd kéretik nem kinevetni szegény babámat. :D

#9727 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 7. - 13:45

Sziasztok Kisbérisek!

Nyíregyházi résztvevõk:

-GJani
- ori
- Qkesz
- Szikrababy
- Mókus77

Holnap! Nyíregyházán! :yeah: :yeah: :) :yeah: :yeah:

Igaz nem vagyok kisbéris, se nem résztvevõ, de délután a szabadonugróra kimegyek, remélem nem húztok el a küllemi bírálat után! :D

#9728 furiosojr.

furiosojr.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 7. - 13:45

Hátha vkit érdekel:
Eladó Fernando Vilmos, 8 éves kisbéri herélt. :)

Az árát és az "eredményeit" nézve szerintem nem eladó. Ahhoz képest, hogy díjugratásban versenyez, én egy eredményét sem találtam a dijugratas.hu-n. Az ilyet sosem értettem, hogy miért van rá szükség.

Edited by furiosojr., 2010 május 7. - 14:37.

#9729 Fecó

Fecó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 522 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 7. - 20:22

Holnapi Nyiregyi szemle kisbéri mezõnyérõl infõt kérnék végül mennyi a nevezett egyed.

#9730 Mókus77

Mókus77

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.303 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 7. - 20:43

Holnapi Nyiregyi szemle kisbéri mezõnyérõl infõt kérnék végül mennyi a nevezett egyed.

Tudomásom szerint 10 körül. De Péter tudja pontosan.

#9731 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 7. - 22:34

Sziasztok Kisbérisek!

10 egyed? Kíváncsi vagyok!

Mire hazaértem a Dunán-túlról gyarapodott az állomány! :)
GJani barátom Maxim Büszke nevû kancája világra hozta Fernando Mendi nevû sárga kanca csikóját. :)
Továbbá pótolom restanciámat: Szikrázó III Mirza idei kancacsikójának a neve: Hadfi Madár.

Holnap Nyíregyen!

#9732 Mókus77

Mókus77

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.303 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 9. - 9:05

Nyíregyháza: 7 kanca, 1 évescsikó, 1 ménjelölt. A kanca-kategóriáról Qkesz majd biztos részletesebb eredményeket is feltesz, részemrõl annyit, hogy a szemle legszebb kancája választásakor (a két fajtából a legszebb egyed volt jelölve) minden bíró (a kisbéris is) a sportló kancát választotta. Igazi kisbéri típusú ló volt, persze nem véletlenül, mert az anyja egy Széplak X-117 utáni kisbéri kanca. Az évescskó (Filou Fenomén x My Boy), tul. Juhász István, Vásárosnamény, nagyon tetszett. A mén szerencsére az a telivér volt, amit korábban is említettem (Herman xx). Pont olyan volt élõben, mint a képen: szép fej, extra tarkó és nyakalakulás, jó mar és lapocka, aztán hátul jöttek a gondok: kissé púpos ágyék (típushiba a mai telivéreknél), kicsit gyengébb far, a hátulsó lábak alakulása sem tökéletes. Legnagyobb hibája, hogy kicsit lapos az egész ló. A mozgása amolyan telivéres, de dinamikus. Az ugrást nehéz volt megítélni, mert az elugrásnál marhára csúszott a talaj. De versenyre járó kollégák finoman dícsérték a lovat. Lényeg: én biztosan fedeztetnék vele, ha nem állna itthon három mén. A mén szépségversenyt egyébként ez a ló nyerte.

#9733 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 9. - 9:06

Sziasztok!

Várom a jelentéseket Nyíregyrõl!

Addig is a tegnapi IV. Madocsai Betyárnapok Kisbéri fajtát képviselõinek gyöngyszemei:

Posted Image
Csikós verseny helyezett

Posted Image
8500m távlovaglás 3.hely

Posted Image
8500m távlovaglás 4.hely

Posted Image
400m síkverseny sprint 1 és 3. hely (Másodiknak egy kis szürke arabtelivér kanca csúszott be :) )

Edited by kedves, 2010 május 9. - 9:26.

#9734 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 9. - 9:22

Nyíregyháza:

...
Herman xx. Pont olyan volt élõben, mint a képen: szép fej, extra tarkó és nyakalakulás, jó mar és lapocka, aztán hátul jöttek a gondok: kissé púpos ágyék (típushiba a mai telivéreknél), kicsit gyengébb far, a hátulsó lábak alakulása sem tökéletes. Legnagyobb hibája, hogy kicsit lapos az egész ló. A mozgása amolyan telivéres, de dinamikus. Az ugrást nehéz volt megítélni, mert az elugrásnál marhára csúszott a talaj. De versenyre járó kollégák finoman dícsérték a lovat. Lényeg: én biztosan fedeztetnék vele, ha nem állna itthon három mén.
A mén szépségversenyt egyébként ez a ló nyerte.

Nekem képrõl tetszett ez a mén, azt pedig tudom, hogy hibátlan ló nincs.

#9735 Szikrababy

Szikrababy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 643 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 9. - 11:05

Nem esett az esõ Nyíregyen! :D Még a nap is sütött! Én nem sok mindent láttam a felvezetésekbõl, mert a Szikrát kellett fognom. 3 évvel ezelõtt még 20 fedmén volt, most meg 3 db: 2 a Tárbályé, 1 meg a Szikra. Na mindegy, õ volt a legszebb!! :yeah: Majd hozok képeket, csak fel kell rakni a gépre.

#9736 Mókus77

Mókus77

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.303 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 9. - 15:19

Nem esett az esõ Nyíregyen! :D Még a nap is sütött! Én nem sok mindent láttam a felvezetésekbõl, mert a Szikrát kellett fognom. 3 évvel ezelõtt még 20 fedmén volt, most meg 3 db: 2 a Tárbályé, 1 meg a Szikra. Na mindegy, õ volt a legszebb!! :yeah: Majd hozok képeket, csak fel kell rakni a gépre.

Legalább most már tudom, hogy kicsoda Szikra. Minthogy a neve véletlenül se Szikra, hanem Szikrázó I Vihar. Lehet, hogy ezt mindenki más tudta rajtam kívül, de most már én is felmerültem az éj sötétjébõl.
Szikra vagy Vihar, végülis mindegy, egy nagyon jó karban lévõ idõs mént láttunk, extra szép nyakalkulással. Csak gratulálni tudok hozzá!
Egyébként én vagyok a mostohaapja, mert a mamáját én raktam, amikor a mesterséges termékenyítés még csecsemõkorát élte.

#9737 Szikrababy

Szikrababy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 643 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 9. - 16:59

Jaj de jó, jaj de jó, köszönjük a dícsérő szavakat! :D :ang: Hát igen, Novotni Peti is Viharnak hívja. Amúgy nagyon köszönöm, hogy ilyen szép lovat sikerült "gyártanod"! ;) Ügetni nem ügettünk (bólogattam is Viktornak) mert még 2 és fél éve eltörtem a lábam, és nem forrt össze rendesen, így nem tudok futni. De most nagyon elegánsan felöltöztem. :P Peti meg le akarta fényképezni a Szikrát, de nem akart megállni, mert vagy 3 hónapja kiszabadult a karámjából, és összeverte az istálló tulajdonkosának egy lovát. :eek: HARCI MÉNEM VAN! :yeah: Sose csinált ilyet, de azóta 5 évesnek képzeli magát. :gm: Peti azt mondta, majd átküldi a képeket, és akkor felteszem őket. (apám is csinált, de még nem jött haza, én meg nem tudom összerakni a fényképezőt)

Edited by Szikrababy, 2010 május 9. - 17:00.

#9738 Mókus77

Mókus77

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.303 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 9. - 17:18

Nagyon várjuk a képeket a harci ménrõl! Szerintem Péternek sikerült legalább egy jó képet csinálni, ha el nem felejtette lenyomni az exponálógombot, mert messzirõl odasandítva láttam jó beállást.

#9739 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 9. - 21:10

Sziasztok Kisbérisek!

Nagy nehezen itt a Bakonyba végre sikerült pár képet feltöltenem, illetve akkor kis kommentárt is fûznék hozzájuk. :)

Ha már Mókus77 szóba hozat íme az a fekete és ígéretes kancacsikó Vásárosnaményból (Filu Dáma). Látszott azért rajta, hogy elég jó telivér hányada van (My Boy anya). ;) Ez az egyetlen KISBÉRI csikó került szemléztetésre. Talán majd késõbb újra népesül ez a kategória is.
Posted Image

A 7 tenyészkanca került felvezetésre, amelyekbõl én kettõt emelnék ki. Az egyik a gyõztes az 5 éves Ozora II Aliz. Bár én még Líra néven ismertem meg 1,5 éves koréban, hiszen Fecó barátunk akkor vette meg. Ha valaki visszakeres akkor biztos vannak róla fent csikókori képek is a TOPIC-ban. :) Nagyon szépen kifejlõdött, szép küllemû kanca. Ismerem szerencsére az anyukáját és a nagymamáját is. Az Õ teljes testvérét vitte ki 3 éve a svéd 1-es fogathajtó világbajnok hölgy is. (ezt is megtaláljátok elõrébb). Szóval sok sikert kívánok neki, mivel ha jól tudom a sportolást is elkezte, és készségesen ugrik. :)
Továbbá (részrehajlóan) kiemelném a 16 éves Szikrázó I Lincitárt. Aki GJani barátom kérésére én vezettem fel. Ezért keveset tudtam fényképezni, meg a felvezetés sem sikerült túl jól. Bár ezt a lovat 11-12 éves gyerekek is simán ellovagolják, így gondoltam mi bajom lehet. Erre a helyszínen volt egy kiscsikó, ami teljesen "megürítette. Tudtam, hogy szereti a csikókat mert az én idei kancacsikómnak is nagy pártfogója az istálóban, de nem tudtam, hogy Õ minden csikót sajátjáénak akar. Így a felvezetéskor, amikor eltávolodtunk a csikótól, mint egy 3 éves neveletlen ugrándozott korát meghazudtolóan...nem erre számítottam... ;)

Szikrázó Aliz (Líra)
Posted Image

Szikrázó I Lincitár
Posted Image

Továbbá hoztam képet Hermanról xx. A véleményem hasonló a Mókus77-hez. Nagyon szép tarkó-nyak alakulás, de engem is aggaszt a kötése és a hátsólába. Ugrani viszont láttam verseny közben...meggyõzõ. A szemle legszebb ménjelöltje díjat kapta. Bízzunk benne, hogy majd a ménvizsgán és az életben bizonyít!
Posted Image

Illetve itt a szemle legszebb kancája díjat az Alíz elõtt elnyerõ kanca, aki szintén kisbéri anyából származik (Széplak X-117 csak a papa Cardino) Carmen.
Posted Image

#9740 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 9. - 21:24

Továbbá szeretném a restanciáimat is rendezni! :)

Hozam képeket a legújabb csikókról:

Fernando Kisszellõ elsõ látogatása az udvaron:
Posted Image

Hadfi Madár (Hajnal4-nek) :)
Posted Image

Továbbá a nagy szemlére való készülésközben megszületett Fernando Mendi is...a képen pár órás.
Posted Image

#9741 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 7:34

A tribünön nagyon reklamálták az ügetést, de mondtam, hopgy a lovas nincs abban a kondícionális állapotban :D .
Amúgy tényleg jól nézett ki a mén, és mintha nem is pumpált volna annyira.....mit kapott?

Jaj de jó, jaj de jó, köszönjük a dícsérõ szavakat! :D :ang: Hát igen, Novotni Peti is Viharnak hívja. Amúgy nagyon köszönöm, hogy ilyen szép lovat sikerült "gyártanod"! ;)
Ügetni nem ügettünk (bólogattam is Viktornak) mert még 2 és fél éve eltörtem a lábam, és nem forrt össze rendesen, így nem tudok futni. De most nagyon elegánsan felöltöztem. :P Peti meg le akarta fényképezni a Szikrát, de nem akart megállni, mert vagy 3 hónapja kiszabadult a karámjából, és összeverte az istálló tulajdonkosának egy lovát. :eek: HARCI MÉNEM VAN! :yeah: Sose csinált ilyet, de azóta 5 évesnek képzeli magát. :gm: Peti azt mondta, majd átküldi a képeket, és akkor felteszem õket. (apám is csinált, de még nem jött haza, én meg nem tudom összerakni a fényképezõt)

#9742 Hajnal4

Hajnal4

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.645 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 10:00

Gratulálok a szemlén résztvevõkenk! Jók a képek, a fekete csikó húúúúú, szépséges! (pedig a színem a sárga:D) A kancák is tetszenek, formásak, szépek:). A madocsai (az nincs messze Pakstól, ahol sokáig éltem, szóva ismerõs hely:)) lovasoknak is gratula! Nade a leginkább a kiscsikók vesznek le a lábamról, Qkesz, köszi a képet! Madár belopta magát a szívembe :) . Remélem az Üllõi szemlére mi is eljutunk majd, szép lovakat nézni!

#9743 Szikrababy

Szikrababy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 643 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 10:40

Na felraktam a képeket, Peti meg majd küldi, és akkor azokat is felrakom:
Posted Image

Posted Image
És itt pedig éppen harciaskodik :gm:
Posted Image

Edited by Szikrababy, 2010 május 10. - 10:42.

#9744 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 10:52

Na felraktam a képeket, Peti meg majd küldi, és akkor azokat is felrakom:

Szikrababy! Nincs véletlen egy képed szembõl errõl a ménrõl? Ha van akkor én szeretném megnézni.

#9745 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 11:10

Régi motorosok segítségét szeretném kérni! Kaptam egy kedves mail-t Ausztriából. A lényege, hogy egy fiatal hölgy keresett meg, hogy nemrég vásárolt egy magyar lovat, és szeretne képeket és információt a lováról, illetve a származásáról. Egy jópár dolgot elõástam róla, elsõsorban a ló apai vonaláról, mert érthetõ okokból az egyszerûbb volt számomra. Amit eddig kitudtam bogózni, illetve amit kaptam infót. A ló neve: Széplak Formás. Apja Széplak XVI Szilaj, anyja Furioso Tündér. Amit elõ tudtam kotorni, természetesen a Széplak XVI Szilaj adatait, leírását,képét, apainagyapja, dédnagyapja képét. Anyai oldaláról az anyja anyai vonalán Ramzes IV, Ramzes JUnior, Slieve Gallion, Ramzes AA. Az Enez telivérrõl csak adatokat. (Hála érte Qkesz bácsi egy régebbi h.sz-ének!) Széplak Formás Krizsó Dezsõnél született. Próbáltam elérni, de nem ismerem õt, és a telefonszám is 10 éves, már nem is mûködõ telefon. Furioso Tündér neve semmit nem mond, kb annyira ritka név, mint a Szabó Béla. Minden segítséget nagyon megköszönnék, Krizsó úr elérhetõsége is jó, mert esetleg beszélnék vele. Annyit kértem a hölgytõl, hogy scan-elje be a ló pedigréjét, hogy többet tudjak az anyai oldalról. Ha megkapom akkor esetleg azt meg tudom osztani veletek. Elõre is köszönöm az önzetlen segítségeteket! ;)

#9746 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 11:34

Kedves!

Gondolom akkor is valami hasonlókat írtam.

2976 Gyöngyös Széplak-41 Szilaj: /166/175-189-21/ (Széplak XVI Szilaj)
1991. július 12-én született sárga mén. Eredeti kisbéri kancacsaládból származó ideális küllemû és alkatú, nemes arányos, szép mén. Nagyon nyugodt könnyen kezelhetõ, jó hátas kissé lapos mozgással. Kisebb szintû díjlovagló versenyeken eredményesen szerepelt. Nagy Imre gyöngyösi tenyésztõ tenyésztette, majd Krizsó Dezsõ tiszanánai tenyésztõ magán ménje volt (de ha jól tudom Bp-n élt akkoriban). A mén korán 2000-ben elhullott. 120-130 cm-ig megbízhatóan ugrott. Púder fia lovagolta Debrecenben (most ugye Õ a magyar bajnok díjlovaglásban, ha nem tévedek) ;) .
Apja: 2296 Széplak X-36 (XVI.tm.) Sípos Lajos négyes-fogatában versenyzett.
Anyja: 2453 Enez Mirza

2296 Széplak X-36 (XVI. tm.): /170/183-203-21,5/
Hatalmas rámájú sötét sárga mén, amely 1986-ban született. Sípos Lajos négyesfogatában versenyzett, majd Balatonfenyvesen Komjáthy György díjlovagló foglalkozott vele. Igen nagy mozgású, jó munkakészségû mén volt. 1995-ben hullott el. Sok jó ivadékot hagyott maga után. Három fia országos fedezõmén (2976 Széplak XVI Szilaj, 3246 Széplak XVI Sámán és 3366 Széplak XVI Szenátor)

411 Enez: /170/179-200-22/
1968-ban született Orosz tenyésztésû világos pej, nagy és szép telivér. Aki a galoppon nem volt eredményes, de Kelet-Magyarországon nagyon sok jó ugró lovat hagyott maga után a hetvenes években.

2453 Enez Mirza:
Egy nagyon szép elegáns kanca volt, egy eredeti kisbéri kanca családból. Története: a 80 Ragyogó Szisszentõ nevû elit törzskancának 1975-ben a 535 Ramzes Junior-8 (IV. tm.) után született Ramzes IV-2 Fruska nevû csikója Debrecenbe került, és ott fedeztetve lett az 411 Enez xx nevû ménnel. Mirza egyedül nevelõdött, nagyon szelíd kanca volt, aki nagyon szerette a gyerekeket. Világos pej színû, nagy kanca. Nagy Imre gyöngyösi tenyésztõ gyerekeket lovagoltatott rajta. Két hátsó csüde elég puha volt.

Természetesen ezekrõl a lovakról hellyel közzel képekkel is rendelkezek otthon! ;) Nem itt a bakonyi erdõk kellõs közepén! ;)

#9747 Szikrababy

Szikrababy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 643 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 18:32

De van, csak nem nagyon reklámozom, mert elég keskeny szügye van. :gm: Ahány csikóját én eddig láttam, azoknak mindnek szélesebb/normális van. Nem tudom az övé miért ilyen szûk.
Posted Image
Posted Image

#9748 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 18:38

Az apjáé sem volt valami széles! ;) Sõt némelyek szerint "kakasszügyû volt"!

Edited by Qkesz, 2010 május 10. - 18:38.

#9749 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 19:14

Kíváncsi voltam rá, mert maga a mén nekem tetszik, és mint egyszer irtam a származása is különösen tetszik. Az egyetlen gondom így ismeretlenül a számomra szûk övméret. A méretei alapján gyanítottam hogy kevés a mellkas. Egyébként többé kevésbé a Szikrázóknál ezt látom. De mint Herman xx esetében isírtam, nincs hibátlan ló

#9750 Szikrababy

Szikrababy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 643 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 19:20

Értem, de íme egy fia, Szikrázó Fókusz:
Posted Image
Posted Image
Posted Image
és két lánya, akik Trencsényi Jóska bá-val voltak az idei naptárban január sztárjai:
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#9751 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 19:27

Értem, de íme egy fia, Szikrázó Fókusz:

és két lánya, akik Trencsényi Jóska bá-val voltak az idei naptárban január sztárjai:

Posted Image

Nagyon szépen mennek párban. Milyen kancák után születtek ezek az utódok?

#9752 Gabi75

Gabi75

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 282 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 19:37

13 hónapos hadfi csikó :)

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

#9753 Szikrababy

Szikrababy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 643 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 20:08

Az egyik kanca (asszem a rudas) Szikrázó Sári, anyja 1222 Formás Sári, 1124 Csanytelek Formás 421 után, a másik Szikrázó Remény, anyja 1223 Szirázó Olga, Szikrázó II után. Szoktunk velük menni pl. a Hungexpo-ra, én vagyok a parasztmenyasszony, most is szólt Jóska bá a tenyészen, hogy a Hortobágyra is kéne menni.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
A harmadik ló, Dacos, egy herélt, az is a Jóska bá-é.

#9754 Hajnal4

Hajnal4

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.645 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 20:30

Gabi75, nagyon jó színû most a csikó :) :kir: ! Tetszenek a fogatos képek is, fõleg a téliek, nosztalgikus. És tényleg jó izmos szügyük van a lovaknak rajta.

#9755 Gabi75

Gabi75

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 282 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 20:32

Köszönöm Hajnal4! :)

#9756 Szikrababy

Szikrababy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 643 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 20:33

:D

#9757 Vicus25

Vicus25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 76 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 11. - 7:02

13 hónapos hadfi csikó :)

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Gabi ! Gyönyörû a kiscsaj! Igazi királylány!! :yeah: :yeah:

#9758 Gabi75

Gabi75

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 282 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 11. - 7:04

Kösziiiii! :)

#9759 Mókus77

Mókus77

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.303 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 11. - 7:16

Posted Image

Ennek a kutyának a receptjét szeretném.

#9760 furiosojr.

furiosojr.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 11. - 7:28

Nem tudom õróla esett-e már szó itt a topicban: Góg (elõtte High Life) 1999.-es születésû szürke mén. Apja: Hohenstein II. Anyja: Gárda Keszkenõ Gárda után. Tenyésztõje a balatonfenyvesi Hubertusz Bt. Sütése: KB990710000 2010 évi díjugrató minõsítése: A3 Az eredményeit nézve ment 140-en is. Ilyet is csinált az öreg Hohenstein II. Nekem csak most tûnt fel, hogy õ is egy kisbéri mén.