Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#921 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 12. - 20:16

Hmm... Ebbõl filmet lehetne forgatni. :gm: Hogy én mé' nem tanulok még mindig??

#922 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 12. - 20:18

Froclee, igy már értem a postásoknál a munkahelyi stresszt :D A kutyák már nem is számitanak annak. :D

#923 LLotti

LLotti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.028 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 12. - 21:56

Egy öltözõnyi félmeztelen kajak-kenust én is elnézegetnék...

Áh, ezek még kicsik. Osztán az liliomtiprás lenne. :D

#924 nuttella

nuttella

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 719 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 12. - 21:58

Ki a kicsit nem becsüli :D

#925 LLotti

LLotti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.028 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 12. - 22:04

Akkor úgy mondom h fiatal. Ha mög becsülném, (akkor azt mondanám h 13 körül :D ) szóval akkor meg is büntetnének érte :dev:

#926 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 13. - 0:33

December 6. Szent Miklós napja. Ahogy reggel kiléptem a lakásból, a kilincsen mikuláscsomag fogadott. Mert a Mikulás létezik, és itt járt! Lehet, hogy azért vagyok csak ezzel ilyen vígan, mert olyan közel vagyunk a szálláshelyéhez, meg itt állomásoznak pótrénszarvasok a lerobbantak helyett, ezt nem tudom.
Jól indult tehát a nap. Aztán meg jól is zárult. De voltak pillanatok, amikor ez utóbbit elég kétségesnek találtam.
Este kihajóztam az internetes kommunikáció lágy vizeire (ejj, de szépen vagyon mondva), és töltöttem a drága idõt ilyesféle semmittevéssel, nagy buzgón. Aztán éjjel 11 tájban aztán egy wc-szünetrõl visszajõvén azt vettem észre, hogy hibádzik a visszajõvés (így, hosszú õ-vel). Mert mikor kiballagtam a szobából, az ajtót hanyagul hagytam magam után becsukódni, és az ettõl kezdve nem akart kinyílni. Ott álltam a csukott szobaajtó elõtt, melynek kilincse bágyadtan konyult függõleges helyzetig, ha szólásra akartam bírni. Próbálkoztam a kulccsal, de az sem nyitotta. Bezárni tudtam, de nyitni nem. Nagyon röhögtem a nyomoromon, és így röhögve mentem át Zsuzsa barátnémhoz, aki fogkefével a szájában nyitott ajtót, és érdeklõdött, ahogy én miért röhögök nyüszítve a folyosón ülve.
- Kizártam magam a szobámból!- nyögtem végre, elérve ezzel, hogy õ is görnyedezve röhögjön rajtam tíz percig.
- Az egész lakásból, vagy csak a szobából?
- Csak a szobából… Ilyenkor mit kell csinálni?
Fogkefétlenítette a száját és átjött megnézni a helyzetet. Amikor konstatálta, hogy az ajtó valóban nem nyílik, ismét nagyon segítõkész röhögésbe kezdett. Kicsit õ is rángatta meg molesztálta a kulccsal, de bizony nem nyílt. Csavarhúzó kéne! Felhívtam hát a fiúkat. Mikor mondtam, hogy mi a helyzet, a vonal végérõl a már ismerõs, nagyon hasznos röhögés hallatszott.
- A lakásból zártad ki magad? Honnan beszélsz?
- Nem, nem, a lakás többi része köszöni szépen, jól van, teljes jelenlétemet élvezi, csak a szobám…
- Jó, mindjárt megyek.
A segítség pedig jött, röhögött rajtam még egy kicsit, aztán megkezdõdtek Kilincs szenvedései. Szegényt feszegették, ütögették, csavarlazítót fújtak a képébe, és komplett amputálták élete értelmérõl, Ajtóról. És ezzel még nem ért véget minden, most kezdõdtek csak Zár szenvedései. Õt is pofán fújták WD-40-nel, nem törõdve szegény egészségével és méltóságával. Szegény Én-t már ne is említsük, ha egyszer bejutok, tuti jól fogok aludni. De Zár nem adta magát oly könnyen, mint Kilincs, minden erejével igyekezett ellenállni a szabályos betörésnek. Kapaszkodott, ragaszkodott elveihez és beszorult pozíciójához egyaránt. Egy kis idõ és több WD-40 után kedves megmentõim elkezdték felvázolni, hogy végül is semmi bajom nem lenne, ha a másik szobában aludnék… Én annyira nem értettem ezzel egyet, indultam bakancsot húzni, mondtam, gyerekek, nekem mindegy, ha nem nyílik ki, én addig fogom rúgni, míg mégiscsak. Erre – no meg a bele döfött ollóra – Zár mégiscsak engedett, és az ajtó kitárult. Na, csak egy kis határozottság kell….
ui.: Éjjel valóban jól aludtam, ez a WD-40 multifunkciós.

#927 LLotti

LLotti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.028 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 13. - 10:19

Hát, velem ilyen kb fordítva volt. Én bezártam magam. Hajnali 3 körül arra ébredtem a koleszban, hogy nekem dolgom van. Meg is céloztam az erre alkalmas helységet, kinyitottam az ajtót, és szép lendületesen magamra is csaptam. Végeztem, rakom rá a kezem a kilincsre. Leesik (a kezem...) na jó, próbáljuk meg még egyszer, hátha csak amiatt van, h kb félig csukva a szemem. Bassz. Még mindig nincs kilincs. Oké, akkor majd addig feszegetem a zárat, amég ki nem nyílik (ez néhány ajtónál mûködik) na itt nem ment. Kirúgni nem tudtam, nem volt hely. Még jó h más is járt ilyen hülye idõben arrafele :D

#928 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 0:00

Bevitt a ló az akácosba. Most úgy nézek ki, mint aki macskával borotválkozott. Szombaton meg vizsgázom. Ezzel a fejjel. Bár addig még javulhat...:kir:

#929 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 0:11

Miért hagytad? :D

#930 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 0:17

Nem hagytam. Akkor is bevitt. :gm: De neki volt igaza, mert arra volt a hazafelé. Csak félt, hogy esetleg eltévedünk. Aztán megnyugtattam, hogy tudom az utat. :D

#931 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 1:11

pedig vérzõ arccal az ember ritkán tûnik magabiztosnak. :gm: mákod, h nem látta. egyszer sikerült úgy beleborulnom egy, a gazok miatt láthatatlan árokba (s ugye emiatt tele növényekkel) ügetésbõl, hogy másnap nagy iskolai összeröffenés volt. konkrétan az arcom bal oldalán nem volt bõr, csak valami húsos massza. a körülöttem állók nem annyira az elõadókra figyeltek. meg amikor arcon rúgott kica (emelkedõn felfelé lovagolva szõrén, megijedt egy kör alakú betondarabtól, nem akart tovább menni, ágaskodott úgy, hogy háttal voltunk a lejtõnek, emiatt ultra gyorsan sikerült hanyatt esni, a lábam beszorult a hasa alá, ahogy próbáltam eltávolodni esés közben, de úgy, hogy a lábai felém néztek és ahogy megmozdítottam a lábam, mert tudtam, hogy rúgni szokott, mielõtt felkel, azt hitte, õt akarom felkelteni /vagy csak simán kelt volna már magától/, rálendült és a bal hátulját elkaptam, a teljes patája az arcomon végezte, ki lehetett rajzolni a vonalát, még szerencse, hogy nem volt rajta patkó, pláne nem sarkalva), este énekelnem kellett egy koncerten. hát egy laza 2 centi smink felugrott meg pár fájdalomcsillapító, de akik a színpadon voltak, ott kérdezgették közben, hogy mi történt. szóval másnapra viszont istenesen feldagadt, mivel a homlokomat is érte, így a szemeim alatt színes monoklik voltak (ehhez alapból a homlokomon és az arcom oldalsó részén a színes puklik, a fél fejem felduzzadva, belül az ínyemet alaposan felsértette a fogsorom és lehúzta a bõrömet is elég nagy területen) és a kenõcs, amit kaptam rá, csípte a szemem, amitõl azok egy fél nap után vérben úsztak és könnyeztek. vidám volt az az egyetemen :D

Edited by Unicorn, 2010 január 14. - 1:28.

#932 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 7:08

Bevitt a ló az akácosba.
Most úgy nézek ki, mint aki macskával borotválkozott.
Szombaton meg vizsgázom. Ezzel a fejjel. Bár addig még javulhat...:kir:

Fényképet! Lécci... :)

#933 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 7:09

Nem ismeritek ti a hucult, és az õ akaraterejét. :D Viszont nem túl gyakran ijed meg betondarabtól. :gm:

Edited by Repülõrajt, 2010 január 14. - 7:11.

#934 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 7:19

bezzeg a stresszes kisbérik :D amúgy csak jó napja volt kicának. máhogy jó hisztis. te gisari, most kapcsolok. te amúgy borotválkozol?

Edited by Unicorn, 2010 január 14. - 7:19.

#935 nuttella

nuttella

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 719 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 10:26

Mindent értek, uni! :gm:

#936 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 10:34

na, bekapcsolták a gépeket az oviban... ez kb. olyan szintû poén volt.

#937 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 11:47

te gisari, most kapcsolok. te amúgy borotválkozol?

Az arcomon pont nem. :rolleyes:
De kiskoromban nagy macskanyûvõ voltam... :D

Amúgy nem olyan vészes, lemostam a vért, és alig látszik. :)

Repülõrajtnak meg igaza van. :D

pedig vérzõ arccal az ember ritkán tûnik magabiztosnak.

Dehogynem!!!
Nem láttad a Gyûrûk urában, mikor Arwennek megkarcolta egy ág az arcát menekülés közben?
Nagyon vagány volt! :yeah:

#938 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 16:49

naja...errõl az jutott eszembe,hogy: egy pasi soha nem árulja be a másikat a feleségének,ha egy idegen nõvel látja,mert minden pasi füle mögött van vaj...

Errõl jut eszembe... Ezúttal nem magamat égetem, hanem egyik szomszédomat (életem akkori idõszakából való szomszédomat).
Fiatal házas voltam, a félkész lakással már önállóan lakva. Egyszer a gyesen lévõ feleségem elment pár napra az anyukájához a gyerkõccel. Másnap pont felhívott a barátnõje (1982-t írunk, telefon jószerivel csak az utcán és a munkahelyeken), hogy menjünk el valami koncertre vagy mire. Hát, nem tudunk. Akkor menjek én, mondták a többiek (kis társaság volt régen a feleségem, barátnõje, õneki öccse, annak barátnõje négyes). Hát, én nem megyek, mondtam, mert ha 11-kor lesz vége, ki se jutok Érdre, és fél ötkor meg indulnom kell dolgozni). Akkor aludj nálunk, mondta a barátnõ. Hát, jó. A koncert utáni napon délután a szomszéd mondja, hogy keresett az este, de nem voltam otthon. Ja, mondtam fapofával, a feleségem barátnõjénél aludtam...
2 nap múlva hazajön a családom, alig vannak otthon 10 perce, jön a szomszéd, köszön, leül, beszélünk, harmadik percben odafordul hozzám: és ha a feleséged legközelebb elmegy, akkor is a barátnõjénél alszol? :dev: :gm: :D
A dolgon kedves felségem nevetett legnagyobbat, mivel ugye az eseményekrõl percre pontosan (a napi egy telefon révén pontosan értesülve volt).

De ha már a félkész lakás... Még elõtte, a vétel után kijártam ablakokat festeni, parkettát lakkozni, vízszerelõt fogadni, stb. Segítséget persze kértem mindenkitõl. A húgom önként jött néha, hogy õ fõz. A fent említett barátnõ öccsel elhoztuk a boylert, majd a vasboltnál lerakott barátnõjét és nõvérét felhozta, hadd lássák, hol fog élni az õ barátnõjük. Tehát 3 ifjú hölgy is megfordult nálunk egy fél év alatt. Egyszer elkap a szomszéd felesége: tudom, hogy tán túl kiváncsi vagyok, de hát hadd kérdezzem meg, melyik is a feleséged, a bongyor hajú, a magasabbik barna, vagy a harmadik? Én meg fapofával: egyik sem. És elköszöntem. :D

(remélem, még nem voltak, mert elég szenilis vagyok mostanában :D )

Edited by Ernest, 2010 január 21. - 16:49.

#939 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 21. - 17:26

:D :D :D a szomszédod a kivétel! :D :D :D

Edited by esti, 2010 január 21. - 17:38.

#940 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 23. - 12:51

Mai friss havas: Tereplovaglás kicsikkel, nagyobbakkal, a dombokon mindenfelé kiránduló családok, szánkózó gyerekek. Az egyik csapat gyerekecske fut utánunk: "jaj, de szép lovacskák, megsimogathatjuk õket?" Mögülem egy nõi hang: " Te megengeded, hogy megsimogassam apukádat? " :gm: :dev: :gm: Fuldokolva, gyorsan ügetésre fogtam a lovat...

#941 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 23. - 15:25

Hehe!

#942 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 26. - 14:51

Pénteken történt: apukám reggel munkába menet beugrott, hozott tejet, mert az itteni tej borzalmas. Én közben kint voltam etetni, õ bement, és valahogy bement az egyik macska is. (Nem bejárósak a macsok.)Továbbiak röviden: -apukám elindult. -bementem, észrevettem, hogy bent van a macska a szobámban, keservesen nyávog. -macska kimenekült a konyhába az asztal alá. -nekiállt hányni, két nagy kupacot. -bemenekült a szobámba, ott is nekiállt hányni a szõnyegen, szerencsére idõben kiraktam a kõre. -kiraktam a macskát, feltakarítottam a hányást, kiszellõztettem. Hmm, még mindig büdi van... Elkezdtem keresgélni, hát a szobámban, ahova a macs elõször bement, a legkedvencebb lovas nemezemen (Igen, Kistáltos, Azon!) egy hatalmas kupac, szerencsére eltakarítható állagú macska-végtermék. Úgyhogy kezdhettem nemezt mosni. Délután még eltörtem egy bögrét, a lovaglásról lemondtam aznapra :D .

#943 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 26. - 22:51

Gisari, mostmár biztos vagyok benne, hogy AZT nem kunyizom el. :D (tetszik a szürke is :D )

#944 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 26. - 23:08

Tiszta lett!! Szerencsére alapból olyan volt a kaki, hogy nyom nélkül összeszedtem, de azér eltöltött a nemez a kádban egy fél órácskát. :D Szürkeszürke... melyik? Egyébként a mostmeglévõ lovasaim nem eladók! :nem: Mindig kell egy kis idõ, mire "el tudom ereszteni" õket. :)

#945 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 27. - 20:42

Itt, a harmadik. :)
Gondoltam, hogy nem könnyen lehet megválni. Én se adnám el.
Egyik éjjel (hajnalban ) láttam egy filmecskét, egy nemezező leányzóról.Ő háromdimenziósakat készitett, olyan plüssállatka-szerűeket, meg kalapokat (az előbbi tetszett a legjobban :) ) A készités folyamatát nézve én semmi pénzért nem adnám el, ha annyit dolgoznék vele :D

De ez itt OFF .

Edited by Kistáltos, 2010 január 27. - 20:43.

#946 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 27. - 23:18

Nem ismeritek ti a hucult, és az õ akaraterejét. :D

Dehogynem. :gm: :dev: :rolleyes: :o :D

#947 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 6. - 15:56

Nem a kárörömség, de a cikiség... "Steven Kok veterán természetvédõt ölte meg egy bivaly, miközben a férfi a vadorzók által elhelyezett csapdákat szedte fel"

#948 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 6. - 18:54

Ma reggel fogmosás közben eltûnõdtem... valami valahogyan nem stimmelt. Tegnap más volt az élmény... De tegnap volt nem olyan, mint ma, meg máskor... Mivel arra emlékeztem, hogy tegnap elég kómás voltam a hajnali kelés miatt... Alighanem fogkrém nélkül mostam. :D

#949 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 6. - 20:32

Örülj neki, hogy nem így: <DR4k3> Durva este lehetett a tegnapi. <DR4k3> Ami 11 után történt, az nekem nincs meg <DR4k3> de ma reggel arra ébredtem, hogy vérzik a ínyem <DR4k3> meg a fogaim is olyan érzékenyek lettek <DR4k3> aszittem tegnap megütöttek <DR4k3> aztán láttam, hogy az ujjam 3 csíkban elkezdett hámlani <DR4k3> na mondom, vajon mi lehet ez? <DR4k3> erre kimegyek, és látom, hogy a borotvámra vmi fehér szar ráragadt, már rá volt keményedve <DR4k3> Aztán megszagoltam, és éreztem, hogy mentolos szagú <DR4k3> Akkor jöttem rá, hogy tegnap este bizony a borotvámmal mostam fogat. (bash.hu)

#950 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 6. - 20:45

:D

#951 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 6. - 21:48

Ma reggel fogmosás közben eltûnõdtem... valami valahogyan nem stimmelt. Tegnap más volt az élmény... De tegnap volt nem olyan, mint ma, meg máskor... Mivel arra emlékeztem, hogy tegnap elég kómás voltam a hajnali kelés miatt... Alighanem fogkrém nélkül mostam. :D

Anno fél nap döglõdést követõ migrénes rókázás után próbáltam magam emberi állapotba hozni. Volt fejfájás, látászavar, meg fogmosás közben halovány derengés, hogy valami nem stimmel. Se habzás, se növekvõ frissesség, viszont broáf. Rövid értetlenkedés után megfejtettem a rejtélyt: a fogkefére fogkrém helyett kamillás kézkrém került. Nem jó érzés.

#952 marcipanfelho

marcipanfelho

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 65 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 5. - 22:40

pont ilyenkor nem jut eszembe semmi ciki dolog :D bezzeg máskor mindig eszembe jutnak... na de mégis van egy... nem tudom mennyire ciki de nekem az volt xD egy EU-s versenyen voltam két osztálytársammal és az egyik szünetben elmentem wc-re. nem lehetett bezárni az ajtókat, ezért fogtam, de egy idõ után szükség lett mindkét kezemre, ezért elengedtem és mikor húzom fel a gatyámat vlakai izomból feltépi az ajtót, én csak nézek (pont a mellettünk lévõ csapatból a csaj volt az xD) erre a csaj a szája elé kap és elkezdi ezerrel h BOCSI BOCSI de az ajtót be nem csukná csak néz xD én meg állok mozdulatlanul, fogva a gatyámat h most mivan :D aztán rájött h ez gáz és elment én meg végre kijutottam onnan xD egymára se mertünk nézni a hátralévõ idõben :) hála a jó égnek másodikok lettünk ezért ingyen mehetünk Strasbourgba 5 napra :P a másik dolgo pedig inkább aranyos vagy megmosolyogtató :) azt hiszem a 4-ik születésnapomon volt, amikor nagyszüleimnél voltunk, ünnepeltünk, én az asztalon ültem (mert kicsi voltam és nem értem fel xD) a tortámnál. elfújom a gyertyákat és akkor megszólal nagypapám h kívánjak valamit, én meg erre jó hangosan: Jó napot kívánok! :D mindenki fél óráig rajtam röhögött... természetesen én ezt csak utólag tudtam meg de mindig mosolygok ha eszembe jut :) más sajna nem jut eszembe pedig kb nap mint nap történnek ilyen kisebb cikis dolgok, néha nagyobbak :D ha eszembe jut gyorsan leírom xD

#953 haha

haha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.050 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 30. - 10:19

Szomszéd lakásban párocska, nagyon aranyosak, jómunkásemberek, heti két szabadnap. De azon a heti két szabadnapot hajnal 4-tõl másnap reggel 5-ig kétóránként szex. Ezzel nem lenne baj, de kurva hangosan, és mivel papírfalak vannak kb, minden áthallatszik hozzám. Egy szép napon Hahácskának eldurran az agya, és átordít a falon (hajnali 2, rohadt fáradt vagyok, 5-kor kelek, aludni kéne): NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY BOLDOGOK VAGYTOK, DE NEM LEHETNE CSENDESEBBEN?! Erre csend lett. Másnap reggel 6, hahácska félálomban megy ki a lifthez, ott áll a páros férfi tagja. Amikor meglát, zavarba jön, nem különben én is. Beállunk egymás mellé a liftbe, feszülünk egymás mellett 3 emeletet, amikor is eszembe jut, hogy jó gyógypedagógusként oldani kellene a feszültséget. Hát gondoltam kérdezek valami barátságosat, így félálomban kicsúszott az elsõ kérdés, ami eszembe jutott: -Legalább jó volt? Nem volt gáz. :gm: De legalább kaptam két sört, és azóta visszavesznek. :D Meg együtt járunk kutyát sétáltatni, ha idõnk engedi. :D

#954 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 30. - 11:14

:kir:

#955 izland

izland

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.571 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 30. - 15:42

Nem mai, de disznóvágós idõk jönnek, eszembe jutott egy aranyos történet: Falusi disznóvágás. ("Pálinkás jóreggelt" és társai...) Szúrás szerencsésen megvan, betakarták a disznót szalmával a perzseléshez, de maradt egy nagy kupac szalma. A kissé illuminált férfiemberek tévedésbõl azt gyújtották meg. Senki nem merte megmondani az asszonyoknak, hogy elégett az egész disznó..... Semmi nem maradt belõle.... Jódarabig tanakodtak, mire valakinek leesett, hogy van még egy kupac. :D

Edited by izland, 2012 november 30. - 15:54.

#956 froclee

froclee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.663 hozzászólás

Közzétéve 2013 augusztus 26. - 8:09

Muki barátom szives figyelmébe, nem csak arrafelé történhetnek kajánságok.
http://www.hir24.hu/...ot-a-postan/#a3

#957 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 15. - 20:55

Miért ciki, ha megkérdezik, mit hozzanak nekem a boltból, és én azt mondom: gumicukrot? :unsure: :kir:

#958 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 18. - 7:58

Nem mai, de disznóvágós idõk jönnek, eszembe jutott egy aranyos történet:Falusi disznóvágás. ("Pálinkás jóreggelt" és társai...) Szúrás szerencsésen megvan, betakarták a disznót szalmával a perzseléshez, de maradt egy nagy kupac szalma. A kissé illuminált férfiemberek tévedésbõl azt gyújtották meg.Senki nem merte megmondani az asszonyoknak, hogy elégett az egész disznó..... Semmi nem maradt belõle....Jódarabig tanakodtak, mire valakinek leesett, hogy van még egy kupac. :D

Ilyen sztorim nekem is van.Dedszuleim.disznot vagtak,ok is szorgosan palinkaval koszontottek a reggelt.Diszno mar fekszik es mellette egy masik kupacban a rengeteg levetett pufajka;) a palinka meghozta a kimelegedest:D
Ferfiak isszak az aldomast kozben egyikuk szepen betakarta szalmaval a kabatokat.Elegett mind mire valaki eszbe kapott hogy bizony rossz kupac eg:)

#959 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2014 február 7. - 16:49

A Kérdezz-felelekes kutya-ló harapásos témáról eszembe jutott:

Kutya még nem harapott meg komolyan, a sérüléslistámon lóharapás, lórúgás, erdei sikló-, liba-, macska-, és denevérharapás szerepel. Orvoshoz az utóbbi kettővel kerültem: macska-tetanusz, denevér-tetanusz és veszettség. Amikor a dokinak előadtam, hogy mi van, erősen elgondolkodott, majd megkérdezte tőlem: a denevér emlős állat? Ha akkor azt mondom, hogy madár, lehet hogy megúszom a fél éves veszettség elleni oltásokat.

Edited by Gisari, 2014 február 7. - 16:52.

#960 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2014 február 7. - 22:29

... és lehet hogy most nem írogatsz itt nekünk, mert pont a denevérek között elég gyakori a veszettség. :ph34r: :wink:

(óbakker, természettudományos irányú diplomával ilyen kérdés hogy a denevér emlősállat-e... A cet meg hal, mindenki tudja. ORVOSOK *égnekállóhajú szmájli* )