Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm
Közzétéve 2010 január 12. - 20:18

Közzétéve 2010 január 12. - 21:56
Áh, ezek még kicsik. Osztán az liliomtiprás lenne.Egy öltözõnyi félmeztelen kajak-kenust én is elnézegetnék...

Közzétéve 2010 január 12. - 21:58

Közzétéve 2010 január 12. - 22:04

Közzétéve 2010 január 13. - 0:33
Jól indult tehát a nap. Aztán meg jól is zárult. De voltak pillanatok, amikor ez utóbbit elég kétségesnek találtam.
Este kihajóztam az internetes kommunikáció lágy vizeire (ejj, de szépen vagyon mondva), és töltöttem a drága idõt ilyesféle semmittevéssel, nagy buzgón. Aztán éjjel 11 tájban aztán egy wc-szünetrõl visszajõvén azt vettem észre, hogy hibádzik a visszajõvés (így, hosszú õ-vel). Mert mikor kiballagtam a szobából, az ajtót hanyagul hagytam magam után becsukódni, és az ettõl kezdve nem akart kinyílni. Ott álltam a csukott szobaajtó elõtt, melynek kilincse bágyadtan konyult függõleges helyzetig, ha szólásra akartam bírni. Próbálkoztam a kulccsal, de az sem nyitotta. Bezárni tudtam, de nyitni nem. Nagyon röhögtem a nyomoromon, és így röhögve mentem át Zsuzsa barátnémhoz, aki fogkefével a szájában nyitott ajtót, és érdeklõdött, ahogy én miért röhögök nyüszítve a folyosón ülve.
- Kizártam magam a szobámból!- nyögtem végre, elérve ezzel, hogy õ is görnyedezve röhögjön rajtam tíz percig.
- Az egész lakásból, vagy csak a szobából?
- Csak a szobából… Ilyenkor mit kell csinálni?
Fogkefétlenítette a száját és átjött megnézni a helyzetet. Amikor konstatálta, hogy az ajtó valóban nem nyílik, ismét nagyon segítõkész röhögésbe kezdett. Kicsit õ is rángatta meg molesztálta a kulccsal, de bizony nem nyílt. Csavarhúzó kéne! Felhívtam hát a fiúkat. Mikor mondtam, hogy mi a helyzet, a vonal végérõl a már ismerõs, nagyon hasznos röhögés hallatszott.
- A lakásból zártad ki magad? Honnan beszélsz?
- Nem, nem, a lakás többi része köszöni szépen, jól van, teljes jelenlétemet élvezi, csak a szobám…
- Jó, mindjárt megyek.
A segítség pedig jött, röhögött rajtam még egy kicsit, aztán megkezdõdtek Kilincs szenvedései. Szegényt feszegették, ütögették, csavarlazítót fújtak a képébe, és komplett amputálták élete értelmérõl, Ajtóról. És ezzel még nem ért véget minden, most kezdõdtek csak Zár szenvedései. Õt is pofán fújták WD-40-nel, nem törõdve szegény egészségével és méltóságával. Szegény Én-t már ne is említsük, ha egyszer bejutok, tuti jól fogok aludni. De Zár nem adta magát oly könnyen, mint Kilincs, minden erejével igyekezett ellenállni a szabályos betörésnek. Kapaszkodott, ragaszkodott elveihez és beszorult pozíciójához egyaránt. Egy kis idõ és több WD-40 után kedves megmentõim elkezdték felvázolni, hogy végül is semmi bajom nem lenne, ha a másik szobában aludnék… Én annyira nem értettem ezzel egyet, indultam bakancsot húzni, mondtam, gyerekek, nekem mindegy, ha nem nyílik ki, én addig fogom rúgni, míg mégiscsak. Erre – no meg a bele döfött ollóra – Zár mégiscsak engedett, és az ajtó kitárult. Na, csak egy kis határozottság kell….
ui.: Éjjel valóban jól aludtam, ez a WD-40 multifunkciós.
Közzétéve 2010 január 13. - 10:19

Közzétéve 2010 január 14. - 0:11

Közzétéve 2010 január 14. - 1:11

Edited by Unicorn, 2010 január 14. - 1:28.
Közzétéve 2010 január 14. - 7:08
Fényképet! Lécci...Bevitt a ló az akácosba.
Most úgy nézek ki, mint aki macskával borotválkozott.
Szombaton meg vizsgázom. Ezzel a fejjel. Bár addig még javulhat...

Közzétéve 2010 január 14. - 7:09

Edited by Repülõrajt, 2010 január 14. - 7:11.
Közzétéve 2010 január 14. - 7:19

Edited by Unicorn, 2010 január 14. - 7:19.
Közzétéve 2010 január 14. - 10:26

Közzétéve 2010 január 14. - 10:34
Közzétéve 2010 január 14. - 11:47
te gisari, most kapcsolok. te amúgy borotválkozol?
Az arcomon pont nem.

De kiskoromban nagy macskanyûvõ voltam...

Amúgy nem olyan vészes, lemostam a vért, és alig látszik.

Repülõrajtnak meg igaza van.

Dehogynem!!!pedig vérzõ arccal az ember ritkán tûnik magabiztosnak.
Nem láttad a Gyûrûk urában, mikor Arwennek megkarcolta egy ág az arcát menekülés közben?
Nagyon vagány volt! :yeah:
Közzétéve 2010 január 21. - 16:49
Errõl jut eszembe... Ezúttal nem magamat égetem, hanem egyik szomszédomat (életem akkori idõszakából való szomszédomat).naja...errõl az jutott eszembe,hogy: egy pasi soha nem árulja be a másikat a feleségének,ha egy idegen nõvel látja,mert minden pasi füle mögött van vaj...
Fiatal házas voltam, a félkész lakással már önállóan lakva. Egyszer a gyesen lévõ feleségem elment pár napra az anyukájához a gyerkõccel. Másnap pont felhívott a barátnõje (1982-t írunk, telefon jószerivel csak az utcán és a munkahelyeken), hogy menjünk el valami koncertre vagy mire. Hát, nem tudunk. Akkor menjek én, mondták a többiek (kis társaság volt régen a feleségem, barátnõje, õneki öccse, annak barátnõje négyes). Hát, én nem megyek, mondtam, mert ha 11-kor lesz vége, ki se jutok Érdre, és fél ötkor meg indulnom kell dolgozni). Akkor aludj nálunk, mondta a barátnõ. Hát, jó. A koncert utáni napon délután a szomszéd mondja, hogy keresett az este, de nem voltam otthon. Ja, mondtam fapofával, a feleségem barátnõjénél aludtam...
2 nap múlva hazajön a családom, alig vannak otthon 10 perce, jön a szomszéd, köszön, leül, beszélünk, harmadik percben odafordul hozzám: és ha a feleséged legközelebb elmegy, akkor is a barátnõjénél alszol?

A dolgon kedves felségem nevetett legnagyobbat, mivel ugye az eseményekrõl percre pontosan (a napi egy telefon révén pontosan értesülve volt).
De ha már a félkész lakás... Még elõtte, a vétel után kijártam ablakokat festeni, parkettát lakkozni, vízszerelõt fogadni, stb. Segítséget persze kértem mindenkitõl. A húgom önként jött néha, hogy õ fõz. A fent említett barátnõ öccsel elhoztuk a boylert, majd a vasboltnál lerakott barátnõjét és nõvérét felhozta, hadd lássák, hol fog élni az õ barátnõjük. Tehát 3 ifjú hölgy is megfordult nálunk egy fél év alatt. Egyszer elkap a szomszéd felesége: tudom, hogy tán túl kiváncsi vagyok, de hát hadd kérdezzem meg, melyik is a feleséged, a bongyor hajú, a magasabbik barna, vagy a harmadik? Én meg fapofával: egyik sem. És elköszöntem.

(remélem, még nem voltak, mert elég szenilis vagyok mostanában

Edited by Ernest, 2010 január 21. - 16:49.
Közzétéve 2010 január 21. - 17:26

Edited by esti, 2010 január 21. - 17:38.
Közzétéve 2010 január 23. - 12:51

Közzétéve 2010 január 26. - 14:51

Közzétéve 2010 január 26. - 22:51

Közzétéve 2010 január 26. - 23:08

Közzétéve 2010 január 27. - 20:42

Gondoltam, hogy nem könnyen lehet megválni. Én se adnám el.
Egyik éjjel (hajnalban ) láttam egy filmecskét, egy nemezező leányzóról.Ő háromdimenziósakat készitett, olyan plüssállatka-szerűeket, meg kalapokat (az előbbi tetszett a legjobban

De ez itt OFF .
Edited by Kistáltos, 2010 január 27. - 20:43.
Közzétéve 2010 január 27. - 23:18
Dehogynem.Nem ismeritek ti a hucult, és az õ akaraterejét.

Közzétéve 2010 november 6. - 15:56
Közzétéve 2011 július 6. - 18:54

Közzétéve 2011 július 6. - 20:32
Közzétéve 2011 július 6. - 20:45

Közzétéve 2011 július 6. - 21:48
Anno fél nap döglõdést követõ migrénes rókázás után próbáltam magam emberi állapotba hozni. Volt fejfájás, látászavar, meg fogmosás közben halovány derengés, hogy valami nem stimmel. Se habzás, se növekvõ frissesség, viszont broáf. Rövid értetlenkedés után megfejtettem a rejtélyt: a fogkefére fogkrém helyett kamillás kézkrém került. Nem jó érzés.Ma reggel fogmosás közben eltûnõdtem... valami valahogyan nem stimmelt. Tegnap más volt az élmény... De tegnap volt nem olyan, mint ma, meg máskor... Mivel arra emlékeztem, hogy tegnap elég kómás voltam a hajnali kelés miatt... Alighanem fogkrém nélkül mostam.
Közzétéve 2012 június 5. - 22:40

Közzétéve 2012 november 30. - 10:19

Közzétéve 2012 november 30. - 11:14

Közzétéve 2012 november 30. - 15:42

Edited by izland, 2012 november 30. - 15:54.
Közzétéve 2013 augusztus 26. - 8:09
http://www.hir24.hu/...ot-a-postan/#a3
Közzétéve 2013 november 18. - 7:58
Nem mai, de disznóvágós idõk jönnek, eszembe jutott egy aranyos történet:Falusi disznóvágás. ("Pálinkás jóreggelt" és társai...) Szúrás szerencsésen megvan, betakarták a disznót szalmával a perzseléshez, de maradt egy nagy kupac szalma. A kissé illuminált férfiemberek tévedésbõl azt gyújtották meg.Senki nem merte megmondani az asszonyoknak, hogy elégett az egész disznó..... Semmi nem maradt belõle....Jódarabig tanakodtak, mire valakinek leesett, hogy van még egy kupac.
Ilyen sztorim nekem is van.Dedszuleim.disznot vagtak,ok is szorgosan palinkaval koszontottek a reggelt.Diszno mar fekszik es mellette egy masik kupacban a rengeteg levetett pufajka;) a palinka meghozta a kimelegedest:D
Ferfiak isszak az aldomast kozben egyikuk szepen betakarta szalmaval a kabatokat.Elegett mind mire valaki eszbe kapott hogy bizony rossz kupac eg:)
Közzétéve 2014 február 7. - 16:49
A Kérdezz-felelekes kutya-ló harapásos témáról eszembe jutott:
Kutya még nem harapott meg komolyan, a sérüléslistámon lóharapás, lórúgás, erdei sikló-, liba-, macska-, és denevérharapás szerepel. Orvoshoz az utóbbi kettővel kerültem: macska-tetanusz, denevér-tetanusz és veszettség. Amikor a dokinak előadtam, hogy mi van, erősen elgondolkodott, majd megkérdezte tőlem: a denevér emlős állat? Ha akkor azt mondom, hogy madár, lehet hogy megúszom a fél éves veszettség elleni oltásokat.
Edited by Gisari, 2014 február 7. - 16:52.
Közzétéve 2014 február 7. - 22:29
... és lehet hogy most nem írogatsz itt nekünk, mert pont a denevérek között elég gyakori a veszettség.
(óbakker, természettudományos irányú diplomával ilyen kérdés hogy a denevér emlősállat-e... A cet meg hal, mindenki tudja. ORVOSOK *égnekállóhajú szmájli* )