Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ma jó napom van, mert...

• Please log in to reply
6933 válasz a témához

#921 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 30. - 17:38

Persze - a lejtõn lefele könnyû. :D

...mert megszereltem telefonos segítséggel, és még mindig megy! :D emelkedõn is :D

#922 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 30. - 18:04

Lefordítom: "igen, babát várok, de más jó hírem is van" :gm:

Hüle! :D De nem, ott még nem tartunk. Egyébként is, én még lovagolni akarok! A végén meg úgy járok, hogy belém beszélitek a gyereket. :eek:

#923 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 30. - 18:48

Amikor már ennyien egyet gondolunk :) :ang: (én vennék egy tesztet :D )

#924 Kispaci

Kispaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 30. - 18:54

..... mert szerdán megyek le Csikaszékhoz a csemői Sánta Őz Tanyára hat napra!!!! :yeah:

Edited by Kispaci, 2007 március 30. - 18:55.

#925 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 30. - 19:00

Amikor már ennyien egyet gondolunk :) :ang: (én vennék egy tesztet :D )

Vegyé'! :gm:

#926 Guest_messi_*

Guest_messi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 30. - 20:56

... pont nem kapott el a parkolóellenõr a 6 perce lejárt cetlimmel (szegényt épp gyalázta két kigyúrt állat 5 autóval elõrébb, mert büntetni merte õket, valszeg jogosan :gm: )... vettem ma két jó felsõt a céundában... péntek van és a locsogó picha kolléganõket elõbb hagyhattam végre magukra... tökjó ajeszt készítettem valakinek... megdícsértek az akupunktúrán... láttam a régi fotóimat... "csak" (párom szerint a legszebb nõi válasz)

#927 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 30. - 22:37

Mert ma nagyon szépen dolgozott a pacc akit lovagolok. :eek: Így kerekedett a gazdi szeme, és amkor az ügyességi pályán is végigmentünk akkor mindenki :hu: ... :yeah: :yeah: :yeah:

#928 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 31. - 0:28

Mert jó volt a züllés, jókat röhincséltünk, röpködtek a poénok, stb. Lásd Óbuda topik. Ezenkívül: csak!

#929 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 31. - 9:38

Jó idõ, balaton, lovarda! :kir:

Edited by boomsly, 2007 március 31. - 9:38.

#930 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 31. - 10:17

..mert olyan jó hírek alakulnak körülöttem, hogy egyelõre elhinni is alig merem :ang:Lehet, hogy nem jön össze, amit most nagyon tervezek, és remélek. De akkor is annyira jó róla álmodozni, hogy már az széppé teszi a mai napomat :DInnen nem lenne szép pofára esni, de adott pillanat akkor is jóóóó :yeah:

Mert mégse jött össze, és a pofára esés mégse viselt meg. És ez már valami, és ennek örülök :)Na szóval az volt pontosan (mielõtt azt hiszi még valaki, hogy vmi babának örülök én is :D :D ), hogy találtunk egy baromi jó áron lévõ gyönyörûszép telket Pest környékén. Egyszerûen meseszép telek: a végében patak csordogál, patakon túl erdõ, utca/falu legvégén, frankó út, Pest tizenvalahány kilométer. Tipikusan olyan, ahol baromi jól el lehet képzelni az életet, és egy kis házat. Az ára meg... hát az a faluban uralkodó telekárak negyede volt. De szerencsére a falu építésze közeli ismerõs közeli ismerõse. Eladótól elkértük a tulajdoni lap másolatát, és ennél az építésznék érdeklõdtünk a terület után, hogy elvileg ki van-e zárva, hogy átminõsítsék valaha a jelenlegi külterületi szántóból építési telekké. Erre közölte, hogy igen. Teljes mértékben, mert a falurendezési tervben az a telek nagyon máshogy szerepel :(Szóval jó napom van, mert ez mázli, hogy ez kiderült. Egy hajszál válaszotott el attól, hogy megvegyük.Tanulság: ami olcsó, nem véletlenül az, és csodák márpedig nincsennek.

#931 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 31. - 13:05

Egy-két óra kivételével az egész hetem jó volt. :)És ma van az imádott gyönyörûszépséges kutyám 12. szülinapja! :ang:

#932 Dia01

Dia01

Csikó

• Fórumtag
  • 1.319 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 31. - 19:18

...Mert bár ez a hét szörnyû volt,lassan vége!...mert mentem egy szuperjó terepet......mert süt a nap (illetve most már nem :rolleyes: :D )...mert a pacim olyan amilyen: harapdálós,csipkedõs,keményfejû. :dev:

#933 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 31. - 20:52

....mert kellemesen elfáradtam az egésznapos fotózásban,....mert egész nap barátok között voltam, és nagyon jól éreztem magam :)

#934 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 31. - 21:15

...mert végre igazi szép idõ volt....mert illatozik a kert a sok virágtól....és mert egész nap színvonalas, jó ügetõfutamokat láttam, és megnézhettem a Dubai World Cup-ot is. :)

#935 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 1. - 9:06

Süt a nap! :D :kir:

#936 Milky Way

Milky Way

Csikó

• Fórumtag
  • 1.419 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 1. - 14:38

ma az egyik lóra ráültettek egy gyereket és a ló eldõt --esse nyúlbéla!!!:hu: :guny: :guny: nagyon LOOOL

#937 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 1. - 14:53

... mert elvittem egy ügyfelet lovagolni, és ezzel lehet, hogy újabb hívet szereztem a lovaglásnak. És fõleg, mert a végén én is felültem egy vágtára! :)

#938 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 1. - 15:56

ma az egyik lóra ráültettek egy gyereket és a ló eldõt --esse nyúlbéla!!!:hu: :guny: :guny: nagyon LOOOL

:D :D :D :D :D :D :D Pedig ritka a 150 kilós gyerek :kir:

#939 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 1. - 16:25

... virágos, boldog jó kedvem kerekedett egy nagyon, de nagyon pánikosan :eek: induló, de nagyon, de nagyon türelmes lovasokkal :ang: megtett, végül nagyon, de nagyon tetszõ tereptõl. :) ... megismertem egy nagyon szimpatikus lovast. :)

#940 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 1. - 18:27

Meglátogatott az ex-évfolyamtársam, ettünk, ittunk, jót mulattunk, stb. :kir: Pöpec volt. :yeah: És valamikor a héten én fogom õt meglátogatni! :ang: :D

#941 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 1. - 20:08

Mert végre eljutottam egy FORD talira, és szuper volt! (nemmellesleg rájöttem, hogy más is as hülye as me! :) )

#942 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 2. - 9:09

....mert a Fuszekli megcsinálta a rajtengedély vizsgáját. :yeah: A Kuku is és a gyerök is túlélte a kalandot! :D

#943 Milky Way

Milky Way

Csikó

• Fórumtag
  • 1.419 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 2. - 12:38

Mert töribõl és föcibõl meg angolból írtam Tz-t :D :D ,és lovam egész jól lefeküdt alattam..kiskör helyett... :D :D :D .Aztán 1 néni leállított ,hogy vegyek neki kenyeret ,de nálam nem volt pénz ,de ,,szegény" néni elkezdte dörzsölni a szemét,hogy tudjon sírni ,aztán meg a gazdag fiai jöttek érte BMW-vel :D egész jó kis napocska

#944 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 3. - 10:13

Met gyönyörû az idõ! Lúúúú-ra!! :D

#945 Guest_messi_*

Guest_messi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 3. - 14:17

... lebeszéltem magam egy fölösleges idegeskedésrõl. A dolgot inkább ésszel próbálom megoldani.... valszeg költözünk párom szüleinek üres lakásába, szülõi belepofázás nélkül... :yeah: ... elméláztam egy tanya vételének lehetõségén (késõbb felébredtem)... ettem egy bûnös csokigolyót :gm: ... négykor lejövök melóból öt helyett ... egy nappal közelebb vagyunk a szombathoz, amikor is kitör a longvíííkeeeend, jeeeeee! :yeah: :kir: Szal asszem jó napom van ma. :)

#946 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 3. - 16:38

...mert holnaptól 1 hét szabi! :yeah:

#947 Milky Way

Milky Way

Csikó

• Fórumtag
  • 1.419 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 3. - 18:46

mert eltörölték a tavaszi szünetet a sulimba(de a húsvét 3 nap az megmaradt) és holnap csak 4 órám lesz megtartva és az 1. óra meg elmarad :D

#948 Encõke

Encõke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 435 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 3. - 19:14

mert eltörölték a tavaszi szünetet a sulimba

Csak én vagyok ilyen hülye, és csak én nem értem hogy az miért jó, hogy eltörlik a szünetet? :dev:

#949 Milky Way

Milky Way

Csikó

• Fórumtag
  • 1.419 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 3. - 19:27

nem vagy hülye :D csak azért írtam ide ,hogy ,,de jó" ,hogy úgy mondva jó nap... :rolleyes:

#950 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 3. - 19:47

... lebeszéltük, hogy megyünk lovagolni holnap is. :)

#951 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 3. - 21:38

....mert a Fuszekli megcsinálta a rajtengedély vizsgáját. :yeah: A Kuku is és a gyerök is túlélte a kalandot! :D

Az igen! Gratula!Nekem is jó napom volt. Piszok olcsón vettem nagyon jó könyveket Dumbledore bácsinál. És félretetettem egyet, holnap megyek érte.

#952 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 3. - 22:08

...mert a ló, amit a bölcsek kara képtelennek ítélt összeszedett, kerek, élvezhetõ vágtára, 5. fölülésem után (2 héten belül) produkálta az inkriminált teljesítményt... :kocc: :kir:

Edited by feribácsi, 2007 április 3. - 22:09.

#953 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 4. - 7:29

- mert Maláj tegnap úgy dolgozott, mint Parelli bácsi freibergije a bemutatón (na jó, majdnem úgy :ang: )- mert iszonyatosan felhúztam magam egy idióta hülye picsán, de mostmár nem érdekel, és legközelebb jól beszólok neki- mert megyek ma a tánctanfolyam 3. órájára és már nagyon várom :)

#954 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 4. - 7:44

Nekem a tegnaptól volt nagyon jó napom!Bey úgy ment mint egy kisangyal az egyik ügyes tanítvánnyal.Kimásoltam a military ló kiképzése c. könyvbõl egy gimnasztikai sort, és kíváncsi voltam, hogy mit szól hozzá.Nagyon nehéz volt, kicsit tartott a leányzó tõle, hogy meg tudja e csinálni Beyshával a feladatot, de megoldották és úgy pattant ki belõle a ló, mint a gumilabda. Nagyon büszke voltam és kicsit irigykedtem.

#955 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 4. - 7:51

Ja, és még azért is van jó napom, mert a 6.30-as ébresztõ után röpke 68 perccel :D sikerült is kikelnem az ágyból, majd 10 perc alatt elkészültem, és 7.50-kor már indultam is dolgozni. :cool: És csak 2 percet késtem! :kir:

#956 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 4. - 14:38

Mert mától OKJ-s szoftverüzemeltetõ vagyok :)

#957 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 4. - 15:30

Mert voltam a sajtófotó-kiállításon, és újra megjött a kedvem a fotózáshoz :)

#958 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 4. - 16:06

Mert mától OKJ-s szoftverüzemeltetõ vagyok :)

Gratulálok hozzá :)

#959 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 4. - 16:40

Jól szerepeltem.

#960 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag