Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

(Vad)nyugaton a helyzet változatlan

• Please log in to reply
12215 válasz a témához

#9321 valdez

valdez

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 43 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 16. - 1:08

Hát errõl nekem csak az jut eszembe, amikor elkezdtem pattogni a lovamon, aki hirtelen ügetésbe váltott, míg az összes többi gebe full vágtát nyomott. (természetesen tartva a sebességet) Csapos és Dieter konkrétan két hónapig folyamatosan azon röhögött, hogy néztem ki ezen közben hátulról. Én meg állandóan azon röhögök, hogy Dieter hogyan tudott megtenni nagyjából 8 és fél kilómétert ugyanazon a túrán úgy hogy nem is emlékezett rá. Hát szunyókált a drágám. Úgy. Csapos meg szerintem nekem még azt is megengedné, hogy leverjem a kalapot a fejérõl. (egyszer) :) Ez már barátság? (Szerintem az.) (részegen elérzékenyülõs, könnyezõs szmájli)x5 De a legjobban azt szeretném hallani a barátaimtól, hogy: MÁR MEGINT MILYEN BÜDÖS GEBÉT HOZTÁL SILVERADO-RA? Ez mond el igazán mindent arról, amit Valdez gondol Silverado-ról. :hupp:

#9322 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 16. - 15:36

Szerintem meg az a barátság ha úgy adok a sültkrumplimból, hogy nem kérek cserébe semmit. ;)

#9323 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 16. - 19:44

Szerintem meg az a barátság ha úgy adok a sültkrumplimból, hogy nem kérek cserébe semmit. ;)

Egyre közelebb kerûlsz a megoldáshoz!!! :D :D

#9324 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 16. - 19:52

Egyre közelebb kerûlsz a megoldáshoz!!! :D :D

...de sohasem éri el! :D

#9325 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 16. - 20:27

:kir:
Kinek mi - ugye. :kv:

#9326 sheriff

sheriff

Egyszerû fórumtag, semmi extra

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 20. - 8:43

Időt, időt, időt! Ki tud nekem adni? Ajánlatokat "Pénz nem számít!" jeligére a kiadóba kérem! Szélhámosok és Csapos kíméljenek! Napok óta nem tudok felülni Joshuára, pedig hetente vagy 4 alkalom kellene ahhoz, hogy haladjak vele. Bobby-n még nem is ültem, alig jutott időm a nyereghez szoktatására is. Pedig már nem kellene tovább halasztgatni, itt az ideje az ő belovaglásának is. Prérit elölről kell elkezdenem lovagolni, szinte teljesen elfelejtett mindent. Megjegyzem eddig se sokat tudott. A gyerekversenyzőink lovait is ráncba kéne szedni, mert a legutóbbi versenyükön jól láthatóan szartak a lovasaik fejére. Szét és szana vannak már lovagolva, pár rendes, jó lovassal elvégzett edzés nagyon rájuk férne. Menchesnek is be kellene segítenem Katapult belovaglásánál, most, hogy kificamította a térdét. Sherryt sem szabadna elhanyagolnom, mert el szeretnénk adni, s nem lenne jó, ha elfelejtené mindazt, amit tud. Lassan menekülőre fogom. Ez már nem élvezet, ez már munka. Egy lóra sincs elég időm, nemhogy ennyire. Bár ez még mindig jobb, mint vágyakozni arra, hogy legyen egy saját lovam vagy legalább alkalmam lovagolni járni. Mindig mindenkinek más kéne, mint ami jut. :( :( :(

Edited by sheriff, 2008 május 20. - 8:44.

#9327 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 20. - 8:56

Azért biztos van rá megoldás.... :)

#9328 piaffe

piaffe

Az elengedett

• Fórumtag
  • 3.446 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 20. - 12:23

:D Neked egy trénerre van szükséged.

#9329 Guest_Peter13_*

Guest_Peter13_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 20. - 13:48

Idõt, idõt, idõt! Ki tud nekem adni?

Amici fures temporum.

(a "baratok" az idö tolvajai)

Edited by Peter13, 2008 május 20. - 13:55.

#9330 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 20. - 15:22

Aerv szerint vasárnap megint felétek járunk, valamelyik nyugis dögséget kivinném terepre :ang:

Edited by Apple, 2008 május 20. - 15:22.

#9331 Menches

Menches

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 798 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 20. - 17:11

Alma! Nagyon szépen kérlek, ezt ritkán szoktam, IDE NE GYERE! Menches, a hálás!

#9332 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 20. - 17:17

Menches! fejedre is estél, nem csak a térded fáj? :dev:

#9333 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 20. - 17:22

Alma!
Nagyon szépen kérlek, ezt ritkán szoktam, IDE NE GYERE!
Menches, a hálás!

Nem félsz, hogy a másik lábadra is nyomorék leszel? :gm:

#9334 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 20. - 17:49

Sheriff, én is hasonlóképpen vagyok. Itt egy csomó dög az istállóban, oszt' alig van olyan, amire fel mernék ülni. Nem azért, mert olyan vérmesek, hanem mert elvesztettem az önbizalmamat valahol. Nemtom, mi van velem... :confused:

#9335 hintaló

hintaló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 232 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 22. - 10:21

Lesz-e hétvégén napostúra? Mert pl. a vasárnapira jelentkeznék, ha lehet.

#9336 Kabos

Kabos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 314 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 22. - 11:47

Keztvezs Anik Ó! Esz uton ceretném jeleszni,elveszett Ön Bizodalmának becstelenes + tanálója vatyok! :D A trágyát képeszõ õnbizod alom Tombstone farb nyom által vehet õ át(hát Te Személlyes N) :yeah: , 1darab Üveg vicki-ért! :ang: :kocc: :kocc: Üdvizelettel:Asz Õn Biztató Szagértõje: :kir: Kabos :kir:

#9337 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 22. - 11:49

Akkó ott marad. :gm:

#9338 Kabos

Kabos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 314 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 22. - 11:53

kááááár :hupp: :hupp: :hupp:

#9339 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 22. - 18:20

....

Edited by Janó, 2008 május 22. - 18:23.

#9340 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 22. - 19:02

Hogy ürültem, hogy itten van Janó..., jót olvastam! Anikó - keress egy edzõt, az mindíg jót tesz, ha valaki ott van és szemmel tartja az emberlányát. Nem hiszem, hogy bármi problémát okozna néked, s mindenkinek vannak ilyen bizalom vesztései, akinek nincs, az bíz füllent :ang: !

#9341 sheriff

sheriff

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 22. - 19:18

Sheriff, én is hasonlóképpen vagyok. ... mert elvesztettem az önbizalmamat valahol.

Mármint, hogy én is elvesztettem az önbizalmamat? Nem is vettem észre. Jó, hogy szólsz! :D

:D
Neked egy trénerre van szükséged.

Frászkarikát! A tréner pénzbe kerül. A pénzt meg kell keresni. Ehhez idõ kell. Minél több az alkalmazott, annál többet kell nekik fizetni, s ezért egyre többet kell dolgozni, ami miatt egyre kevesebb idõ jut a lovakra.

Nekem idõ kellene, s nem tréner! Elmegyek inkább trénernek. Ráérõsen felkelek, megreggelizem, lelolvaglok 3-4 lovat ebédig. Megebedélek, sziesztázom egy kicsit, majd megint 3-4 ló. Este vacsi, beszélgetés, hétvégéken verseny, bemutató, stb. Aranyélet! :D

Nem, Piaffe?

Lesz-e hétvégén napostúra? Mert pl. a vasárnapira jelentkeznék, ha lehet.

Szombaton lesz, de tele leszünk vendéggel, a lovak foglaltak. Vasárnap 3-tól szintén jönnek lovasok, akik miatt nem mehetek ki a tanyáról hosszabb idõre aznap. Talán a következõ hétvégén menne a közös lovaglás. Mióta is halasztódik? Fél éve?
Csak sikerül már végre összehozni! :)

Keztvezs Anik Ó!

Esz uton ceretném jeleszni,elveszett Ön Bizodalmának becstelenes + tanálója vatyok! :D
A trágyát képeszõ õnbizod alom Tombstone farb nyom által vehet õ át(hát Te Személlyes N) :yeah: ,
1darab Üveg vicki-ért! :ang: :kocc: :kocc:

Üdvizelettel:Asz Õn Biztató Szagértõje:

:kir: Kabos :kir:

Állítólag az én önbizalmam is elveszett. Szívesen átveszem egy Jack Daniel's -ért. De jég is legyen a vickihez, mert különben nem fogadom el! :D

#9342 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 6:32

Nekem önbizalmam is van, hellyel-közzel idõm is, ló is kettõ az egy fenekem alá, de a nyergemet ellopták. Bánatomban innék egy vickit, de nincs rá pénzem, mert nyerget kell vennem. Pekkes egy hely ez a vadnyugat:).

#9343 hintaló

hintaló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 232 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 7:25

Talán a következõ hétvégén menne a közös lovaglás.

Szombat, 31-e? Vagy június 8., vasárnap?

#9344 Menches

Menches

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 798 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 12:37

31.-én teli ház és 8.-án Akasztón verseny. Naggyából októberig így vagyunk de ígérem, minden szabad percet felírok. Mindenkit szeretettel várunk( Alma ez rád nem vonatkozik)! Menches a sánta!

#9345 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 12:43

Sheriff, te nem értesz meg engem... :( Össze vagyok zuhanva teljesen. Na mindegy. Menches, nem június 7-én van az akasztói verseny?

#9346 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 12:49

Mindenkit szeretettel várunk( Alma ez rád nem vonatkozik)!

Miért szeretjük ennyire Almát??? :D
De ha már így van, kitalálhatnánk neki mindenféle feladatot, hogy megszeressük.
Mindjárt itt van pl. belépõnek pár jó fotó Bogyiról??? :P :D

#9347 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 13:05

Mindjárt itt van pl. belépõnek pár jó fotó Bogyiról??? :P :D

Hol lehet akkora objektívet kapni!? :D

#9348 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 13:09

:P

#9349 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 13:13

Menches-el nem kell foglalkozni, imád õ engem, csak macsósabb így elõadnia :D Lombik: Pende megelõzött :gm:

#9350 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 13:16

Akkor neked is: :P :D

#9351 sheriff

sheriff

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 21:07

Nekem önbizalmam is van, hellyel-közzel idõm is, ló is kettõ az egy fenekem alá, de a nyergemet ellopták.
Bánatomban innék egy vickit, de nincs rá pénzem, mert nyerget kell vennem. Pekkes egy hely ez a vadnyugat:).

Egy vickire a vendégem vagy. És még sorstársam is, hiszen tõlem is loptak már nyerget. Nem is egyet.
Mikor isszuk meg a vickit? Nálatok? Nálam? Tatáron?

Szombat, 31-e? Vagy június 8., vasárnap?

8-a, vasárnap jó lehet. Valóban 7-én van Akasztón a verseny, de vasárnap jövünk haza. Az egyik lovat ellovagolhatnád. A Kolon tó Páhi felõli oldala a világ legszebb lovas terepe. Na?

Sheriff, te nem értesz meg engem... :(

Dehonnem! Neked is fizetek vickit. De nem egyet, hanem annyit, amennyit meg bírsz inni. Mert én tényleg megértelek. :)

Fel a fejjel egyébként! Ha valamiben segítségedre lehetek, csak füttyents! És ezt komolyan mondom. :kocc:

Aerv szerint vasárnap megint felétek járunk, valamelyik nyugis dögséget kivinném terepre :ang:

Nyugis dögség? Mást javaslok: Préri nagyon el van hanyagolva. Ha bevállalod, szívesen odaadom neked. A héten ültem rajta egy picit, s nanyon genya volt. Mindenképpen körkarámban kezdj vele (5-10 perc földrõl munka, majd 5 perc nyereg alatt), s a terep elõtt egy negyedórát még a trail pálya karámjában is küszködj. Ha Rangerrel mész ki terepre, akkor nem lesz semmi gáz. Kettesben Omárral jól elvan, te meg jó lovassá edzõdtél Broncon. Rád merem bízni. Kifejezetten örülnék neki, ha vele lovagolnál. Nagyon kellene már vele foglalkozni!

De ha nincs kedved hozzá, az sem baj. Majd keresünk valami dögséget akkor.

#9352 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 23. - 21:50

Sheriff! Préri és egyéb lovak ügyben ugyan nem tudok neked segíteni, de ha már így benne vagyunk a vickizésben, meghívnálak egyre:) egyelõre virtuálisan, aztán ha összejön egy közös lovazás, akkor materializáljuk az ígéretet:) Úgy látom, jó lesz most elkezdeni egyeztetni a júniusi látogatásomat, ha (általam is) lovagolható lovat akarok kapni:)

#9353 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 24. - 12:10

"Egy vickire a vendégem vagy. És még sorstársam is, hiszen tõlem is loptak már nyerget. Nem is egyet. Mikor isszuk meg a vickit? Nálatok? Nálam? Tatáron?" Hát, ha végre ráveszed magad egy németkéri túrára, akkor megihatjuk a Látóhegyen vagy a kistápéi lápnál (és nem bánnád meg). Ha én veszem rá magam, akkor Siveradon, de Tatáron biztosan összefutunk.

#9354 ranger

ranger

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 103 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 24. - 12:22

Nyugis dögség? Mást javaslok: Préri nagyon el van hanyagolva. Ha bevállalod, szívesen odaadom neked. A héten ültem rajta egy picit, s nanyon genya volt. Mindenképpen körkarámban kezdj vele (5-10 perc földről munka, majd 5 perc nyereg alatt), s a terep előtt egy negyedórát még a trail pálya karámjában is küszködj. Ha Rangerrel mész ki terepre, akkor nem lesz semmi gáz. Kettesben Omárral jól elvan, te meg jó lovassá edződtél Broncon. Rád merem bízni. Kifejezetten örülnék neki, ha vele lovagolnál. Nagyon kellene már vele foglalkozni!

De ha nincs kedved hozzá, az sem baj. Majd keresünk valami dögséget akkor.

Meglátjuk, szívesen kipróbálom a pályán, aztán ha úgy gondolom, nincs akadálya, hogy vele menjek ki :) De minden esetre köszönöm a bizalmat :)

(ps.: Alma vótam...... :kir: )

Edited by ranger, 2008 május 24. - 12:22.

#9355 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 24. - 12:50

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nyüglõdöm én is! A lovam most kezd rendbejönni, másodszor is lesántította magát. A fene a hülyefejének, hogy mindíg mindent azonnal arabvagvokcsúcsgóre meg miden. Sanchóék sétálgatnak vele mikor idejük engedi, s majd fokozatosan tesszük vissza a tömegbe, hogy ne akarjon azonnal mindenkivel küzdeni. Nekem sincs most sok idõm mert minden nap van valami intézõsdi játékom, mire végzek késõ van nincs értelme lemenni. Bayron még fiatal nem lehet lovagolni, kb egy éve még hátra van. Szoktam sétálni vinni meg a karámokban is játszom vele. Szeptemberben lesz két éves, nem sokkal kisebb, mint Totem. MIndenkit megakar csinálni akit meglát, s mikor közelebb kerül a lovakhoz akkor néhánynak lerág, hogy kicsi vagyok ne bántsatok....Kamaszodik. Multkor meglépett a helyérõl, lógó cerkával ketgette Prérit a legelõn. Jó, hogy Papa idõben érkezett és nem lett senkinek baja. Remélem a jövõhéten már elkezdhetem "rehabilitálni" Totemet, biztos tele lesz a segge... :) Kéne szervezni egy kintalszunk túrát is valamikorra. Utaznom is kell a céggel, pedig jelenleg nincs nagy kedvem. Biztos lenne rá jelentkezõ rajtam kívül is. ;) Melegem is van. De, hogy minek nyávogok itt, azt nem tudom :( ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

#9356 Menches

Menches

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 798 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 24. - 14:26

Azért nyávogsz, mert azt hiszed valaki megsajnál! De hiába itt mindenki gonosz! Ja és ha te nem tudsz jönni, küld Mandulás Vérnarancsot! És Mini se maradjon otthon, most nekik jár 9 nap!! Én, Menches! ui: kivánom neked amit te most nekem!

#9357 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 24. - 14:32

Engem ne sajnáljon senki, annál rosszabb nincs is! :) Neked meg jobbulást gondoltam, de nekem arra nincs szükségem. :kv: Nem vagyok önzõ, amire most gondolok mind a tiéd lehet...de akkor hogy fogsz ülni? :gm:

#9358 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 24. - 20:47

Kéne szervezni egy kintalszunk túrát is valamikorra. Utaznom is kell a céggel, pedig jelenleg nincs nagy kedvem.
Biztos lenne rá jelentkezõ rajtam kívül is. ;)

A céges utazást kihagynám, de egy kintalszunk túrában benne lennék:)

És hogy a nyávogásod se szálljon el felelet nélkül az éterben: az én lovam kb. fél éve rehabilitáció alatt van, fél óránál többet nem merek vele menni, sokáig tart, míg bemelegszik, utána hamar elfárad a lába, viszont tele van a segge, menne ész nélkül, még jó, hogy kondija sincs:) )csak szép kövér pocakja :D Ráadásul 20 éves, úgyhogy sok jóra nem számíthatok. Na, akarsz még nyávogni? :ang:

#9359 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 24. - 22:58

Engem ne sajnáljon senki, annál rosszabb nincs is! :)

Szeegény Csapos! :gm:

#9360 sheriff

sheriff

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 25. - 4:55

Nekem meg egyenesen a szívem szakad meg Csaposért! :gm: :D