Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

(Vad)nyugaton a helyzet változatlan

• Please log in to reply
12215 válasz a témához

#9281 El Kormányzó

El Kormányzó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 421 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 22:14

Íme, végre megint értékes, értelmes hozzásszólások vannak a Vadnyugatban. Erre persze már a Sheriff is elõkerült... Semmi sem olyan komplikált, mint amilyennek látszik :) Mi sokat beszélgettünk a fentiekrõl (is) Sheriffel: - amíg tiszta, õszinte, hiteles a delikvens gyagyája (kóboj, réninges, hétvégi robotfelejtõ, ródeós etc...) addig mindig akad, akinek ez imponál, vagy belebetegszik egy kicsit. Ez így normális. Sõt, ez így jó. - ha a vezérgyagya már elfárad, kedvetlen, rosszkedvû lesz: hitelét veszti az egész mutatvány, szomorkássá váli az általa irányított intézmény is. Silverádó ezért még mindig hiteles cowboyranch. Amíg Apátok bírja még cérnával :cool: Broncó viszont másért lett hiteles lovasközpont. Szívesen játszuk a másik marhaságait (szószerint), és a Sheriff is kipróbálja a reininget, trailt, pleasuret. De rajtam soha nem fogtok látni pisztolytáskát, mert nem hiteles, ellenben utálom. De elfogadom, akin hitelesen feszít! Sok év ráment míg ezt felismertem. Nekem Anita ülése etalon, elvárom a többiektõl is, hogy követni próbálják. Ugyanakkor Menches-tõl sose kértem ilyet. Sheriff sem teszi. Az sem lenne hiteles. Õ úgy jó, ahogy van, úgy szép, ahogy õ szereti. A hiteles gyagya szeretetreméltó, vonzó, a hiteltelen gyagya pózolás, arcoskodás, antipatikus. Miért nem cseng már le, hogy a western nagyon hülye szó?! Túl sok mindent akar(-na) jelenteni. Meg kéne végre tanulni melyik western, mit jelent. És ami a legfontosabb, végre el kellene tudni fogadni ezt a másságot, sokféleséget. A hiteles "másságok" képesek erre. A többiek meg majd megtanulják. Idõvel. Fentiek miatt Broncón persze hogy lesz összevont forduló. Hiteltelen lenne, ha nem rendezne. Ott már megtanultuk elfogadni a másságot. Saját érdekünkben. Ezt vagy együtt éljük túl, vagy...

#9282 Guest_Peter13_*

Guest_Peter13_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 6. - 9:37

A hiteles gyagya szeretetreméltó, vonzó, a hiteltelen gyagya pózolás, arcoskodás, antipatikus.

A Gladiator c. film jutott eszembe. Emlekeztek? A film lenyegeben a szeretetröl szol.. csak a sok csihi-puhiban ezt sokan nem veszik eszre..

Az elsö Gyagya Marcus Aurelius. Az öreg felszinre szimpatikus, mert jo dolgokat mond.. es meg akar menteni valamit ( Romat..) a moralis mocsartol.. milliok gondja nyomja vallat.. de sajat fiat, aki ehezi-szomjazza szeretetet.. elhanyagolja, eltaszitja.. az pedig vegül megöli öt.

Az öreg nem csinal semmi ertelmeset: csak folyton haboruzik. Megis nepszerü: szeretik.
Szeretik gyermekei is, szereti hadvezere Maximus is.
Ennek egyetlen oka van: hogy hiteles.. idealista.

A masodik Gyagya Commodus, a fia, az uj csaszar. Lelkileg serült. Nem szereti senki. Akiket szeret, azok sem. Nem tanult meg szeretni, hiaba igyekszik, nem erti mit kellene tennie. Ez apja büne.. de ö bünhödik miatta.
Commodus mindent megtesz, hogy szeressek: megad mindent mindenkinek.. fantasztikus dolgokat produkal.. felelmet, csodalatot arat.. rengeteg haszonlesö követi.. de boldogtalan, mert nem szeretik es követöi halatlanul elaruljak ahogy feltünik egy uj karizmatikus egyeniseg: a harmadik Gyagya.

A harmadik Gyagya Maximus, a bosszuallo hadvezer. Most rabszolga es gladiatorkent mutatja meg a nepnek, hogy vannak fontosabb dolgok, mint az elet.. ez bejön.. a nep amul.. csodaljak.. tisztelik.. es vegül szeretni kezdik.

Mindent megkap amit a Sors Commodus-tol megtagad.. megkap mindent, amit nem keres.. ö nem nepszerüseget keres, csak az igazsag, a hala es a szeretet cselekveseinek merceje: imadja a nep, szeretik baratai, szerelmes bele Priscilla, akinek szeretetet Commodus hiaba remeli.

Miert mindez? Mert az emberek a boldogsagot keresik.
A boldogsagot csak a szeretet adja meg.
A szeretet sok hamisitvanya közül csak egy ertekes: az igazi.

A hiteles vezetöktöl ezt remeli a nyaj. Ezert akarnak hozzajuk tartozni, ezert követik öket.. tüzön-vizen keresztül.

Lehet barmilyen gagyi szorakozast osztani.. vidam blabla orrba-szajba.. kedvezmenyeket es adomanyokat.. egy hely varazsa megszünik es az a hely kiürül es kihal.. ha a Hiteles Gyagya elfarad, rezignal, elmegy.

A pasztor nelküli nyaj szetszeled es uj vezetöt keres.. aki hiteles. Nem azert, mert nem tudnak önalloan legelni.. nem, mert eletkeptelenek.

Akkor miert? A valaszt ti is tudjatok.. minek ideirni.

Barmi lehet sikeres, ami hiteles. Ha Silverado tovabbra is hiteles lesz, akkor sikeres is marad.

Ebben ne legyen megalkuvas.

Edited by Peter13, 2008 május 6. - 9:41.

#9283 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 6. - 13:01

Szervusztok! Vagy ha mar Cowboy/CowGirl akkor Hiiihaaaa :) Azert olvasgattam most 'errefele' , /nem sokat tudok netezni mostansag/ mert nehany napja itthon vagyok, es Csikasz & HosszuHomlok tarsasagaban hetvegen elvezhettem kicsit Silverado hangulatat, s csak anyit akartam irni, tetszett, es jo volt a hangulat... :ang: De mivel latom milyen beszelgetes folyik, gondoltam kicsit belecsapom a felig vadnyugati orrom, wiskey nelkul :dev: En mindig "ket vilag kozott lebegtem... Gyerekkoromtol kinevettek az indian maniam miatt, mert milyen "hulye fius hobby" etc... Soha nem ertett meg senki, en csak kutattam, csinaltam amit csinalni akartam.. Mig vegul eljutottam oda, ahol most elek... ...western, indian, hobby -munka egyben.. Talan a sors eleg erettnek latott ahhoz, hogy anno talalkozhattam, majd tagjava valtam a fent emlitett Bakonyi Indiantabornak. /De lehet eleg idiotanak?? / Mar nem is erdekes... Buszke vagyok Cseh Tamasra, s most telen meglepodtem, megkonnyeztem amikor szembesultem nevemmel a konyveben, nagyon nagy megtiszteltetesnek tartottam. Mert igen, az a "jatek" is, mint ami nalatok van a Silveradon, szinte csak felig jatek. Eleterzes, egy tiszta, tiszteletteljes, de belso szabadsagot ado, megis felelosseggel gondolkodo szabadsagot hiv magaban. Anelkul, hogy kekharisnyakent, feszengo arccal probalnank mutatni, kik "akarunk" lenni. Cseh Tamasrol csak anyit, az egyik legIndianabb ember akit ismerek, s mivel sok verszerinti indiant is ismerek, foleg Lakotakat, erzem, s latom, O az a fajta ember manapsag, akikrol a regi mesek, mondak, dalok szolnak. A ma elo indianok mar sajnos nem azok, akiknek mi hallottuk, olvastuk oket, bar ez nem pont az O hibajuk, de ez hosszu taglalni, nem is jon most ide. Ez nyilvanul meg a dalaiban, amelyek a civil ember szamara hallhatoak, azokban is ez tukrozodik. Azt gondolom, ez "jatszodik le nalatok, ott a Silveradon is. Senki nem fogja aterezni, erteni, amig ki nem probalja. Amig bele nem csoppen abba a forgasba, maga nem szivhatja azt a levegot, energiat, s nem erzi -erti. Egyetertek El Kormanyzoval is, eppen errol beszelgettunk ejjel Csikaszekkal, errol a western kerdesrol. Kinn en azt tapasztaltam, s tanultam, hogy a western az nagyon mas fogalom. Igazabol csak az erdekel mindenkit, onmagunk legyunk, s legyunk igazak. Legalabb probaljuk meg. Mindegy hogy hordot kerulunk, marhat hajtunk, cuttingolunk, polocrossot jatszunk, eljatszuk hogy katonakat uldozunk vagy Ok uldoznek minket, vagy csak eppen kimegyunk a hegyekbe elvezni azt, hogy egyek lehetunk a lovunkkal. Ahogy ejjel szikrat szor a patko a koveken, hogy a forro napsutesben hosszu ut utan a lovam iszik a kalapombol, vagy keresztulgazolunk egy folyon es kit erdekel hogy a viz felcsappan a ruhankra, vagy hirtelen jovo viharban csorog az esoviz a kalapkarimarol, vagy uldozunk egy prerifarkast, illetve csak azt jatszuk hogy uldozzuk, vagy hirtelen egy szarvascsordaba botlunk, s csendben figyeljuk oket hogyan figyelnek ok minket, menekuljenek vagy nem mikozben lassan elhaladunk a kozelukben... Vagy sas, vorosfarku olyv vijjogva hivja a tarsat, csaladjat, korozve a kozelunkben... s mikor megpihenunk, s felnezunk az egre, vagy korulnezunk a vegelathatatlan hegyek kozott, csak a termeszetanya van, s mi. Nem szamit ki ugyved, vagy a kepviselo lanya, vagy egy oreg texasi cowboy aki olvasni sem tud, de egesz eletet lohaton elte le, marhacsordakat hajtott, vagy ha angol nyeregben, feszes testtartassal drassage iskolabol erkezve, de vidaman, egymast elfogadva az erzesnek onmagat atadva egycsapatkent probalunk mukodni. Mindenkinek megvan a sajat szerepe, Onmaga. S bar meg mindig vannak hianyossagaim, tudasban, szerintem mindig is lesznek, hiaba elem ezt napi 24 oraban, de azt tudom, hogy ebben elhetek, megtapasztalhattam, benne lehetek, nagyon szerencsesnek erzem magam, mert onmagamra talaltam. Mar remelem soha nem kell feladnom, maskent elnem. Remelem minel tobben elik at ezt, es talaljak meg, Silveradon, El Broncon, Santa Oz vagy mas helyeken.. kornyekeken.. Az eredmeny ugyanaz lehet.. Szeretet, harmonia, Boldogsag. Jo volt ezt latni Csikasz & HosszuHomloknal, es jo volt ott lenni Silveradon, megha oly rovid idore is.

#9284 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 6. - 17:28

Ahaaaa, akkor TE voltál akinek röptében bemutatkoztam! Gondolkodtam, hogy abban a villanásnyi idõben, kivel is találkoztam, kinek is mutatott be Hh?! Sajnálom, hogy nem tudtunk kicsit sem beszélgetni, de talán majd máskor sikerül.

#9285 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 6. - 19:56

... a western az nagyon mas fogalom.
Igazabol csak az erdekel mindenkit, onmagunk legyunk, s legyunk igazak. Legalabb probaljuk meg.
...
Nem szamit ki ugyved, vagy a kepviselo lanya, vagy egy oreg texasi cowboy aki olvasni sem tud...Mindenkinek megvan a sajat szerepe, Onmaga.

:yeah:

QS hozzászólása nagyon "ott van". :kv: Kár, hogy én nem tudok így fogalmazni. :huh:

Mellesleg: én is olyan emberek mûvein nevelkedtem, akikbõl sugárzott a természet és az állatok szeretete. Fel sem tudom sorolni: Edgar Rice Burroughs, J. F. Cooper, Fekete István, Homoki Nagy István, Jacques-Yves Cousteau, Jack London, Eric Knight....

#9286 sheriff

sheriff

Egyszerû fórumtag, semmi extra

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 7. - 6:42

Tegnap videoklipet forgattak Silveradon. A Megasztáros Varga Feri és Gregor Bernadett voltak a statiszták Silverado sztárjai, Cisco, Silver és Alamo oldalán. Vagy 40 emberbõl állt a stáb, iszonyú sürgés-forgás volt még este is, amikor én kiértem. Állítólag reggel óta folytak a munkálatok. Menchesnek már nagyon telt a bocskora. A lovak jobban tûrték a monotóniát, oda se bagóztak, ha tizenegyedszer is felvették ugyanazt a fél másodpercet. Sancho mesélte, hogy elég sokat produkáltatták. Mert olyan fotogén. :D Volt ott minden. Ford Mustang esõben, lovak, lasszózás, ...

#9287 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 7. - 6:49

Ha egy üzlet beindul... ;) Én örülök neki. :ang:

#9288 Roby

Roby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 164 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 7. - 7:38

Tudtam én, hogy Sancho egyszer még filmsztár lesz :D . Most beszéltem vele, nagyon fáradt a tegnapi nap után. Majd viszek neki csípõs sechuan-i tésztát, hogy erõre kapjon ( az a kedvence, ha netán valaki autogrammot szeretne ). Andy Vajna meg majdcsak rájön, hogy Etyekkel elszúrta :D

#9289 Szürke Bagoly

Szürke Bagoly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 162 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 9:55

[quote name='juice' date='2008.05.05, 14:57' post='600891']
miért szeretek Silveradora járni. Nem tudtam neki válaszolni.

Sziasztok!

Én sem tudok!
Én nagyon ritkán jutok el Silveradora, a "fehér holló" mondást át lehetne írni, "ritka mint a szürke bagoly", talán kettõ magyarázat féle az idézethez, a témához .

Három éve találkoztam, az akasztói versenyen elõször Sheriffékkel. Hárman lovakkal, késõ délután indultak haza Silveradora. A távlovas verseny sátrától még akkor is néztem utánuk, mikor már nem is lehetett Õket látni. Olyan érzés volt bennem, mikor a régi, nagyon kedves, igazi barátokat búcsúztatná az ember és tudja, hogy sokáig nem fog Velük találkozni!

Pénteken vettem fekete inget, sapkát a piros Silverados - cowboy.hu feliratokkal, na ezen ruhadarabok még nem kerültek be a szekrényembe. Ezeknek kell egy külön helyet keresnem....
Üdv Silverado Népének

#9290 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 11:22

Jujj én emlékszem, amikor az elsõ Mátra túra volt, még szinte alig ismertük egymást, csak a fórumról, meg egy-két túráról, és amikor a Mátra végén pakoltuk fel a lovakat, én üldögéltem egy szemeteskuka mellett és állatira el voltam keseredve, olyan világvége hangulatom volt, hogy csuda, majdnem bõgtem is, hogy most aztán minden véget ért.... Aztán meg dehogy. :D Vááááá, megvan! Személyesen Sheriffel Akasztón találkoztam elõször 2002.09.21-én! Lóval jöttek le a versenyre õk is, meg én is (csak akkor még másik helyrõl).... Jujj, azért néha király elolvasni a régi beszámolókat, már assetudom miket kamuztam! :D :D

Edited by Gumilovas, 2008 május 8. - 12:09.

#9291 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 13:10

Én amikor először voltam Silveradon, akkor találkoztam először Sheriffel is. Fogszabályzós kis csitriként meg se mertem mukkanni. Addig volt ott jó világ :dev: Én azon döbbenek meg folyton, hogy milyen kis pici tanyácskából állt anno Silverado. És hogy kb 6 lónak volt boxa, azok is keresztbe-kasul, egyik a másikból nyílott :) Gumi, veled meg először úgy mentem lovazni, hogy cicanaci volt rajtad :D

Edited by Apple, 2008 május 8. - 13:33.

#9292 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 14:02

Én már a nagy Silverben voltam elsõre. Sheriffel és Fillyvel találkoztam. Siscón ültem és elvesztem a végtelen prérin. Nemegész egy hónap múlva már a lovam is ott volt. Mire lementem már mindenkit ismertem a beszámolókból.... vesztemre.

#9293 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 14:08

Én meg sose felejtem el azt a napot, amikor Csapossal elõször találkoztunk. Az elsõ nagy májusi buli volt, egész nap a büfében pörögtünk. Estére majd' leszakadt a lábunk, de baromi jól éreztük magunkat. Valami Robit emlegettek, hogy majd õ jön, és jól levált minket... Amikor megláttuk, majdnem a nyakába ugrottunk, hogy megjött! Leültünk a panzió bejárata elõtt, és onnan sehová se mentünk. Akkor jött Walter, és a Döde szatyrát követelte valaki... :kir: :kir: :kir:

#9294 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 14:13

Állítólag a szatyor meglett, méghozzá annyira, hogy Döde sosem fogja többet elveszteni! :D Ja igen, meg amikor a Csapos fehér zoknikat és húrnélküli teniszütõket akart mindenkire rásózni... visítva röhögtünk! :D

#9295 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 14:43

...és még hastáncosnõ is voltam...

#9296 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 15:27

Kezitcsókolom! :kir:

#9297 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 15:39

blöeh

#9298 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 15:50

blöeh

Te nem láttad, nem tudhatod! fotók 2005-bõl.

#9299 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 8. - 15:52

Áztákurvá. Hátesztkee csinánijeee? Hátesztkecsinánije? Hogy ne tudjak aludni dik

#9300 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 9. - 9:49

Reggeli kávém szürcsölgetése közben átnézegettem néhány konkurens magazint, mint minden reggel.
Egyszercsak ismerõs "arcokat" fedeztem fel. Neeeem, nem Gyõzike vagy a Beckham házaspár....
Sisco és Alamo (legalábbis a sok sárgaság közül az egyik :D ) pózolt egy teljes páratlan oldal hasábján. :)
Íme!

Edited by Lombardo, 2008 május 9. - 10:20.

#9301 Menches

Menches

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 798 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 9. - 11:51

Cherry, de majdnem.

#9302 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 9. - 12:05

Gondoltam, hogy belekeveredek a sok sárgába. Annyian vannak! Még szerencse, hogy Bogyi pej.:D

Edited by Lombardo, 2008 május 9. - 12:15.

#9303 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 9. - 12:12

"....Hangyász Andrea pedig még egyáltalán nem ült lovon, ennek ellenére azonnal tudták irányítani hátasaikat..." Grat. Télleg.

#9304 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 9. - 13:37

"....Hangyász Andrea pedig még egyáltalán nem ült lovon, ennek ellenére azonnal tudták irányítani hátasaikat..."

Grat.
Télleg.

Most mér kell beszólni? Vannak, akik egyszerûen született lovasok, csak még nem ültek sose lóháton. Mér olyan hihetetlen ez?

#9305 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 9. - 13:58

Vagy jól belovagolt lovon ülnek elõször. :D

#9306 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 9. - 14:19

Direkt nem írtam smile-t, hátha tötõ ráugrik, de nem õ ugrott. :gm:

#9307 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 9. - 14:20

Hazament,nem netezik.De jön majd úgyis. :D

#9308 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 9. - 17:03

Gyüvök há'. :D Nem ugrabugrálok csakúgy mindenre :dev: Szerintem nevezzük be hangyászékat az egyik OB fordulóra. :D

#9309 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 9. - 17:16

Szerintem nevezzük be hangyászékat az egyik OB fordulóra. :D

Már a nevezésnél (ti. Guminál és nálam) elbuknának! :gm:

#9310 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 10. - 9:19

Ne legyetek olyan szõrösszivûek, nekik is kell játszani valamit ;)

#9311 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 10. - 10:15

Direkt nem írtam smile-t, hátha tötõ ráugrik, de nem õ ugrott. :gm:

Ha nem õ,akkor én. :D Kezdünk hasonlítani egymásra.Belsõleg persze. :D :D
(hiába,a hosszú közösen eltöltött órák,magányos hagymakarikát zabálós esték,közös hangyavadászatok... :D :D Az ajtócsapkodásokról nem is beszélve... :D :D )

#9312 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 10. - 12:16

"Kezdünk hasonlítani egymásra.Belsõleg persze." Jaj, ne. Tötõ egy kedves lány volt. :D

#9313 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 10. - 16:43

Ez volt már?

http://canecorso.com/lorenzo.htm

Sokadszorra nézem ezt a kis videot Lorenzoról, közben Chris Rea-t hallgatom, és azon tûnõdöm, miért kell az embereknek valami távoli, romantikus elérhetetlen illúzió ahhoz, hogy megdobbanjon a szívük? Miért nem látjuk meg a saját életünkben élményeinkben, ló-barátainkban azt amit szenvedélyesen, a rózsaszín álmok ködébe foglalatozva hajkurászunk? :confused:

Miért van, hogy egy ranch annyira hétköznapi amikor ott vagyunk, de hirtelen szenvedélyes sóvárgás tárgyává válik, ha csinálunk róla egy videót tele jó snittekkel, hajlításokkal, dõlt betûs kalligrafált áttûnéses feliratokkal, lassításokkal, hangulatos zenével? :rolleyes:

Tudom, az ember romantizál, idealizál....mégis miért nem tudjuk a hétköznapjainkat Vivaldi fülével, Rembrandt szemével, Shakespeare bölcsességével megélni?

Akkor a fenét sem érdekelné ez a Lorenzo gyerek... :P :D

#9314 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 12. - 17:28

Tudom, az ember romantizál, idealizál....mégis miért nem tudjuk a hétköznapjainkat Vivaldi fülével, Rembrandt szemével, Shakespeare bölcsességével megélni?

Akkor a fenét sem érdekelné ez a Lorenzo gyerek... :P :D

Mert nem vagy sem Vivaldi, sem Rembrandt, sem Shakespeare....Örülök, hogy segíthettem :cool:

Én lehet az vagyok, mert engem most sem érdekel ez a Lorenzo ;)

#9315 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 12. - 17:30

Ha nem õ,akkor én. :D Kezdünk hasonlítani egymásra.Belsõleg persze. :D :D
(hiába,a hosszú közösen eltöltött órák,magányos hagymakarikát zabálós esték,közös hangyavadászatok... :D :D Az ajtócsapkodásokról nem is beszélve... :D :D )

Jajajajaaa :D De azér az a múltkori kenyérben csípõscsirke se vót rossz :D
Ja és nyers bontottcsirke rulz

#9316 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 12. - 17:51

Mert nem vagy sem Vivaldi, sem Rembrandt, sem Shakespeare....Örülök, hogy segíthettem :cool:

Én lehet az vagyok, mert engem most sem érdekel ez a Lorenzo ;)

Mer' Téged csak ez érdekel. :kir:

Edited by Tom Forest, 2008 május 12. - 17:52.

#9317 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 12. - 21:35

"Kezdünk hasonlítani egymásra.Belsõleg persze."

Jaj, ne. Tötõ egy kedves lány volt. :D

#&@>+%* Örni. :D
(sajnos a köcsögösködés ragadós. :D :D )

#9318 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 14. - 17:36

Egy kis érdekesség:
100 years of Western Wear
(korlátozott elõnézet, de azért érdemes végig nézni)

Forth Worth, Texas: A Photographic portrait

#9319 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 15. - 11:21

Gondolatom a mai napra: Mikor tudom biztosan, hogy valaki régóta a barátom? Ha ezt mondja: - Jaaaaj, Gumiiii, ezt a sztorit már legalább ötször hallottam! :D Szép napot. Vissza dolgozni...

#9320 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 15. - 21:56

Gondolatom a mai napra:

Mikor tudom biztosan, hogy valaki régóta a barátom?
Ha ezt mondja:
- Jaaaaj, Gumiiii, ezt a sztorit már legalább ötször hallottam!

:D

Szép napot. Vissza dolgozni...

Ha már lúd... :)
Én innen tudom hogy valaki a ba'átom: (pronunciation by Bartender :gm: )

- Meséld már el azt a sztorit, amikor..
- De már vagy ötször elmeséltem.
- Nem baj :D

És innen ismerem meg a régi barátokat:

- Most mit röhögsz?
- Miért? Neked nem az jutott eszedbe, amikor...
- Na, veled sem tudok már beszélgetni. :kv:

(Bár lehet, hogy ez csak a korral jár? :rolleyes: )