Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

(Vad)nyugaton a helyzet változatlan

• Please log in to reply
12215 válasz a témához

#9241 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 23. - 15:35

Kiválogattam a 400 képbõl párat.

Zsolti
Jenny
Mandarin
Sheriff
Menches
Csapos 1 2 3
Janó
Kata
Áron
Dolce
Párbaj
Ranger
Mini
Bugac
Csapos+Mandarin

Nagyon sok kép kimaradt, igyekszem még párat feltenni. Ha valakinek kell, kiírom CD-re és körbeadjuk.

#9242 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 23. - 16:00

http://silverado0418...ctureid/2138538

ez tök jó lett

#9243 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 23. - 17:21

Hát nálatok meg mi volt, hogy mindenki így kiöltözött? :) ui.: Nagyon csini a Banya :)

#9244 Jesús

Jesús

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 23. - 17:48

http://silverado0418...ctureid/2138538

ez tök jó lett

Mint ahogy az összes többi, amin rajta vagy, csak ezt szerénységed nem engedi leírni, ugye? :dev:

Edited by Jesús, 2008 április 23. - 17:49.

#9245 Varázsló

Varázsló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 726 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 23. - 18:04

Hát nálatok meg mi volt, hogy mindenki így kiöltözött? :)

Pénteken forgatás volt.

ui.: Nagyon csini a Banya :)

Banya átesett a "másodkeresztelésén" Új neve: Jégvirág :)
Úgy vettem észre sokkal jobban tetszik neki mint a régi neve! :)

#9246 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 24. - 13:19

Csapos, egy ilyen produkciót bevállalsz?

#9247 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 24. - 13:23

Válasz I. Van az a pénz amiért az ember haja korpásodni kezd.... :rolleyes: Válasz II. Érted bármit. Érted? :kv:

Edited by Csapos, 2008 április 24. - 13:43.

#9248 Varázsló

Varázsló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 726 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 24. - 21:39

Dóri, boldog szülinapot! :ang: :kocc: :yeah: :) Elárulod, mit szeretnél, hogy hívjunk ezentúl? :)

#9249 Menches

Menches

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 798 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 25. - 4:17

Én Gömbinek, Gumi Banyusnak, Sheriff Dórinak, Janó Bébinek, Dieter Lollának, Jenny Snukiputznak és a többi, és a többi. Ja, tegnaptól: Vénasszony! Üdv!

#9250 Banya

Banya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 96 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 25. - 5:53

Szia Varázsló! Nagyon szépen köszönöm a köszöntõt! A nevemrõl meg annyit, hogy már nem is tudom melyiket szeretem, szeretném! Ennyi név közül választani és még ami kimaradt! Úgyhogy feladom.

#9251 Varázsló

Varázsló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 726 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 25. - 13:39

Mostanában hallottam éppen valakitõl, ha sokféleképpen becéznek valakit, az azt jelenti, hogy sokan szeretik. :)

#9252 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 április 27. - 12:23

Több ilyen nyílt nap kéne. :D Azért Sheriff hiányzott. ;)

#9253 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 27. - 12:47

csakúgy

Valamiért Ti jutottatok eszembe:)

#9254 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 29. - 20:21

Minden Kedves Silveradósnak sikeres versenyzést kivánok! :yeah: :yeah:

#9255 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 30. - 10:37

Nem mondod, hogy Te már azt várod?!

Na de már csak egy nap. :D

#9256 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 30. - 10:40

És legalább lejösz valamelyik nap Örni? :D

#9257 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 30. - 10:49

Még nem tudom, a múltkori szidást itt eléggé a lelkemre vettem. :D

#9258 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 2. - 13:06

Silveradó a TV2-n

Szombaton 10.50-kor valaki vegye fel, aki rendelkezik DVD-felvevõvel, és tegye közkinccsé! Köszi! :)

#9259 Varázsló

Varázsló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 726 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 3. - 10:10

Nagyon átjött a feeling, szuper volt! :guny: :kocc:

#9260 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 3. - 20:33

Posted Image
Fotó: Fire :)

Ez a mocsok Ranger má' megin' jól néz ki. :dev:

Posted Image

Posted Image

Edited by Aniko, 2008 május 3. - 20:50.

#9261 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 3. - 20:56

Silveradó a TV2-n

Szombaton 10.50-kor valaki vegye fel, aki rendelkezik DVD-felvevõvel, és tegye közkinccsé! Köszi! :)

Nekem egy dolog hiányzott belõle. Ez: www.cowboy.hu Egyébként nagyon aranyos volt. :ang:

#9262 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 4. - 10:34

Ez a mocsok Ranger má' megin' jól néz ki. :dev:

Dddehhhogy néz ki jól :gm: Macsókobboj szürin, fehér kalapban? pfujj :gm: :kir:

#9263 Fire :)

Fire :)

Csikó

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 4. - 18:24

:D

#9264 sheriff

sheriff

Egyszerû fórumtag, semmi extra

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 11:30

Nekem elég infantilis volt az egész. Persze lehet, hogy ez nem a média hibája, hanem tényleg infantilisek vagyunk. Kicsit irigylem a Kormányzót, hogy volt ereje és kitartása levakarni ezt a fíling vadnyugat imidzset Broncoról. Néha már nekem is terhes mindig minden újságírónak, tv-snek különlegesnek mutatkozni, eljátszani az elvárásnak megfelelõ "nahát, milyen jópofa bolondság/különcség is ez a westernesdi" szerepet. Mindenesetre reklámnak biztos jó volt, különösen ha figyelembe vesszük azt a mondást, hogy a negatív reklám is jobb a semminél. Néha még jobb is, mint a pozitív reklám. Bízzunk ebben!

#9265 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 11:49

Úgy örülök, hogy a fenti hozzászólást nem nekem kellett megírnom:) :ang: Nekem Silverado kicsit másmilyen, mint amilyennek a műsor bemutatta. Valószínűleg mindannyiunkban van egy adag infantilizmus, de idiotizmus talán kevéssé, ez a kisfilm pedig helyenként arrafelé tendált :( Nem mondhatnám, hogy életszerű volt, Kandász Andreától pedig helyenként a falra tudtam volna mászni....... Persze az is lehet, hogy reklámnak tökéletes volt és holnaptól csőstül érkeznek majd a vadnyugati romantikára vágyók Silveradora. Kérdés már csak az, kell-e az nekünk? :dev:

Edited by juice, 2008 május 5. - 11:50.

#9266 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 5. - 12:28

Én azt hittem szívesen látjátok az olyan hibbantakat, mint pl. én. :kv: Ha színvonalas lovaglást akarok tanulni, vagy ménszemlére járni, vagy elmélyülni a szakág-specifikus segítségekben, akkor nem Silveradora megyek. Ez tény. De hová menjek ezután, ha egyszerûen csak önmagam akarok lenni? :dev:

#9267 Cavalry_Ranger

Cavalry_Ranger

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.439 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 12:35

Dddehhhogy néz ki jól :gm: Macsókobboj szürin, fehér kalapban? pfujj :gm: :kir:

A fenébe , neked tetszik ez a harcos, csökkennek az esélyeim ((( :eek:

#9268 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 12:36

De hová menjek ezután, ha egyszerûen csak önmagam akarok lenni? :dev:

Tom, ez egy nagyon magas labda... :gm:

#9269 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 12:38

Szerinted hová járnak azok a tekintélyes honpolgárok, akikbõl elõbújik a minden férfiban meglévõ kisfiú és cowboyost meg indiánost akarnak játszani? :) Bizonyos szintig még a csacska szõke nõket is elviselik (lsd. én), de nem hiszem hogy Te olyan vagy amikor önmagad adod:)

Edited by juice, 2008 május 5. - 12:39.

#9270 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 12:54

A fenébe , neked tetszik ez a harcos, csökkennek az esélyeim ((( :eek:

Mé' voltak?

#9271 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 5. - 12:57

Tom, ez egy nagyon magas labda... :gm:

:kir:

#9272 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 5. - 13:29

Szerinted hová járnak azok a tekintélyes honpolgárok, akikbõl elõbújik a minden férfiban meglévõ kisfiú és cowboyost meg indiánost akarnak játszani? :) Bizonyos szintig még a csacska szõke nõket is elviselik (lsd. én), de nem hiszem hogy Te olyan vagy amikor önmagad adod:)

Nem tudom. :hupp:

Ha az Eurosporton ment volna le a snitt, biztos nem lett volna olyan kandászos. (James Bond miegymás... :gm: )
Nekem nem fér a fejembe ez a se hobby, se OB, de biztos kicsi a kalapom. :confused:
Biztos én vagyok terhelt, de ha konformizmusra, szakadatlan fejlõdésre, komolyságra, hûvös szakmai eleganciára vágyom, akkor azt egy munkahelyen keresem. Ott ki nem állom a bohócokat. :mad:

De a szabadidõmben nem azért veszek w. cuccot, mert egy újabb közösség kimondott-kimondatlan elvárásainak akarok megfelelni. Nem azért, hogy idõt, pénzt nyomjak töménytelen mennyiségben valamibe, amivel megmutathatom, hogy itt is megállom a helyem. Ezért is fel tudok áldozni embert jószágot a siker oltárán. Köszönöm, megállok én magam elõtt akkor is, ha röhelyesnek tûnök, vagy beállok linedance-elni a falábaimmal. Ha megölelek egy kutyát, egy lovat, vagy szóba állok olyan emberekkel, akiktõl messze távol tart az egzisztenciám és az életvitelem (gazdagabb, szegényebb, mûveltebb, egyszerûbb, vidékibb vagy üzletemberebb, mint én).

Sosem jártam a fõnökeimmel egy helyre a szabadságom alatt. Nem golfoztam istennel és nem zavart, hogy Navratilova jobban teniszezik mint én. (Bár a pályám során volt, hogy a képembe vágták, hogy a országban nincs kompentensebb ember a szakterületemen, de ez a munkám volt, és nem kezdtem tõle 10 cm-el a föld felett járni.)

És még valami. Sheriff kölcsönadta pénteken a lasszóját és remekül eljátszadoztam vele. Ha ez kisfiús cowboyosdi, akkor vállalom: Emberek én egy infantilis tökfej vagyok. És lasszózok tovább. :dev:

#9273 sheriff

sheriff

Egyszerû fórumtag, semmi extra

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 13:44

Én azt hittem szívesen látjátok az olyan hibbantakat, mint pl. én. :kv:
Ha színvonalas lovaglást akarok tanulni, vagy ménszemlére járni, vagy elmélyülni a szakág-specifikus segítségekben, akkor nem Silveradora megyek. Ez tény.
De hová menjek ezután, ha egyszerûen csak önmagam akarok lenni? :dev:

Az olyanokat, amilyen te vagy, látjuk a legszívesebben. Jöhetsz, amikor csak akarsz. Játszhatunk nyugodtan lövöldözõs, lasszózós cowboyosdit, attól még nem vagyunk infantilisek. Mert játszani jó! Játszani a felnõtteknek is tudni kell! Aki nem tud játszani, azzal valami baj van. És soha nem fogunk (nem is kell) minden turistának akadémiai szintû elõadást tartani a szárra való engedtetésrõl, vagy a ló szaporodás biológiájáról. Pedig okosnak lenni is jó! Tanultnak lenni is jó játék. De az nem jó, ha az emberfiát idétlen hülyegyereknek gondolják. A természet tisztelete, a lovak szeretete bármilyen köntösben megjelenhet. Chapsben és westernkalapban, vagy indián tolldíszben, mokasszinban is akár. Ha a tartalom megkérdõjelezhetetlen, akkor a formát már kár megkérdõjelezni. Cseh Tamást sem tartja épérzésû ember infantilisnek azért, mert indiánt játszik a Bakonyban. Aki olyan komolyan játszik, mint õ, az már nem tekinthetõ infantilis hülyegyereknek. Az elõbbi, a tartalom tehát a lényeg. Az utóbbi, a tartalomhoz illõ forma már csak a teljesség igénye miatt fontos. Önmagában nem az. Ezért hülyeség pl. az angol-western ellentét szítása, hangsúlyozása is. Vitathatatlan, hogy Dallos Gyula elõtt a cowboy kalapot (is) le kell venni, s nem csak a kobakot vagy a cilindert illik megemelni. És viszont is, Vern Shapergia vagy Bozo Rogers és társaik elõtt pedig akár Dalloséknak is illik fejet hajtani. S meg is teszik! Hiszen az õ szintjükön nyilvánvaló, hogy mi az ocsú, s mi a szem. A fíling cowboyok addig számíthatnak tiszteletre, elismerésre, ameddig pozitív a szaldója a tevékenységüknek. Ha megszerettetik emberekkel a lovaglást, kimozdítanak embereket a szobáikból, s kiviszik a szabadba, felhívják figyelmüket a természet szépségeire, a barátság fontosságára, a mozgás örömére, addig pozitív a mérlegük. De ha csak a felszínes dolgokat hangsúlyozzák (colt, whisky, stb.), akkor prostituálttá válnak. S hiába nagy a vonzerejük, akkor sem esik hasra elõttük senki komoly ember. A médiának az a hibája, hogy elõszeretettel foglalkozik a felszínnel, s keveset a mögöttes tartalommal. A Kalandjárat általam nem ismert mûsor. Lehet jó is, rossz is. A rólunk szóló részben fecsegett a felszín, s hallgatott a mély. Ebben nem feltétlenül a mûsorvezetõ-riporter volt a hibás. Õ nagy rácsodálkozással, érdeklõdéssel fordult felénk, s sztereotíp véleményét nem is nagyon igyekeztünk megváltoztatni. A tartalom kifejtésére, közvetítésére nem nagyon szokott idõ jutni. Könnyebb a formára fókuszálni. Különösen ha ebben a riportalany is partner. Mi azok voltunk, így magunkra vethetünk csak. Talán annyi elõnye azért mégis lesz a dolognak, hogy akiben szikrányi vonzalom van is a westernlovaglás, a lovastúrázás iránt, az talán ellátogat hozzánk. S ha már eljön, akkor talán sikerül megnyernünk magunknak, akárcsak titeket Forest, vagy a mogyoródi Jutkáékat, akik szintén valami hasonló apropóból keveredtek el hozzánk. Most meg rendszeresen jártok ide fílingezni, s nem mellesleg Tóth Lalához is a helyes ülést, korrekt segítségeket tanulni. Itt kezdtetek, s az én tanácsomra keveredtetek Lajoshoz. A dolgok így érnek össze. Kezdõdik a Kalandjárattal, s végzõdik a Magyar Lovas Szövetség elnökségében vagy egy országos bajnokság döntõjében. A világ kerek!

#9274 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 5. - 13:50

Jöhetsz, amikor csak akarsz. ... A világ kerek!

Dejó! :ang: :yeah:

#9275 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 13:57

Tom! Ugye mi most nem vitatkozunk valamin, ami nincs is? :ang: :kv: Szerdán a buli vége felé, amikor már csak a kemény mag volt, Gumi megkérdezte, miért szeretek Silveradora járni. Nem tudtam neki válaszolni. Szeretem az embereket, a lovakat, a kutyákat, a tájat. Szeretem, ahogyan itt lovagolok, a Sheriff-féle túrákat és szeretem azt, aki itt lehetek. Mert Sheriffék már akkor elfogadtak, amikor még cicanaciban lovagoltam, mert úgy volt kényelmes, angol lovaglócipõben, stetson helyett vászonkalapban, mert nekem funkcionálisan az is elég. És akkor is csak mérsékelten röhögtek ki, amikor tavasszal a waxoskabáthoz az eperszínû kötöttsapkámat viseltem.:) És én is így fogadtam el õket, így szeretem õket. Soha nem leszek macho cowboy, félek a marháktól, nem is lovagolok túl jól, de ezeket senki nem is várja el tõlem. Mint ahogy nem várják el, hogy chapset hordjak, hegyeset köpjek és hallgatag legyek. (nem is menne:) Nekem errõl szól Silverado.

#9276 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 14:14

Én is meséltem Juice-nak az elsõ Silveradós élményemet. Kobakban, cicanaciban ültem Sárkány nyergébe, s ha jól rémlik tán Menches tanítgatott, hogy hogyan is kéne kiülni a vágtát... mindjárt jobban ment az egész. :ang:

Silveradón bármi történjék is, otthon érzem magam. És ez jó. Még akkor is, ha csak egy évben egyszer jutok el oda... a verseny ürügyén. Sheriff, ha nem lesz verseny, nagyon jó ürügyet kell majd kitalálni, hogy el tudjak szabadulni a saját tanyánkról!
Pl. valamilyen esküvõ... nem akar mostanában valaki esküvõt rendezni Silveradón? :D

Megtaláltam:

Na én átengedem a jól íróknak a frappáns beszámolót!

Egyszerûen mindenem fáj, olyan izomlázam van, MINDENHOL!! Pedig "csak" westernlovagoltam!! :D

Nekem tetszett nagyon Sárkány, bár sokan különbözõ véleménnyel vannak róla, ma is nagyon jól ment (1-én), nem csak 31-én a szakadó esõben.
Igaz, ma is megfagytam a ló hátán, de legalább nem áztam el teljesen... és tegnap sem az alkoholtól!
Amúgy nekem gyanús ez a fórumos társaság. Mintha mindenki antialkoholista lenne, egyszerûen vissza kellett hoznom a barackpálinkát, szinte érintetlenül... alig hiányzik belõle! És senki nem volt olyan részeg, hogy ülve aludjon törökülésben... ;)

Szóval nekem van egy nagyon furcsa észrevételem: western-stílusban jobban ki tudom ülni a vágtát! (Angolban nem nagyon megy még... :eek: )
Menches nagyon jól oktat terepen lovalgás közben! :cool: Az õ segítsége nélkül kevésbé élveztem volna a lovaglást, mert elmondta, mit hogyan kell itt a westernben...

Ja! Nem esett le senki! Csak az esõ... Viszont tõlem ketten is megkérdezték, hogy leestem-e a lóról, mert olyan sáros volt a kabátom. Hát persze, mert nem én mentem elöl, hanem Sheriff. Posted Image Aki beterítette az egész társaságot sárral. :D Szerintem ezt élvezi abban, amikor a fórumosokat lovagoltathatja esõben.

Sheriff: nagyon köszönöm a vendéglátást és a lovaglást!!! Remélem, tavasszal viszonozhatom!

:ang: :ang:

#9277 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 15:29

Játszunk, és akkor az miért baj? A felnõtt férfi és a fiú gyermek közt csak az a különbség, hogy a felnõttnek drágább a játéka. Azért tudsz nyugodtan játszani, mert nem vagy teljesítménykényszerben, mert akkor már, nem kedved szerint teszed azt amit teszel. Akkor már nyûg és nagyon mutatni kell valamit, hogy lássák eredményes vagy.

#9278 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 16:25

Hidd el sheriff, aki olyanok mint mi mindig is tudni fogják hogy ez az egész hogy és miért történik. Mert nem egy 60"-os monitoron keresztül próbálunk megismerkedi a "fílinggel", ahogy azt a lóval nem-beoltott emberek tették ezt a mûsort nézve. Hanem mindannyian átéltünk már olyan dolgokat amibõl nagyon jól tudjuk hogy milyen sokat is jelentenek. Egy esõ utáni kilovaglás, a tiszta levegõ illata, a lovad fújtatásának hangja, amikor csak te és csak õ van, amikor nyáron az aznapi menettõl megfáradva a melletted lévõ négylábúd szénaropogtatására alszol el, mikor az istálló elõtt álló kocsiban hagyod az összes aktuális problémádat, és ha kérdeznék sem tudnál válaszolni rá, hogy mitõl vagy annyira boldog már az indulás elõtt. Egyszerûen csak az vagy, és nem is érdekel a magyarázata. Azoknak akikben ennek az egésznek a legapróbb csírája sincs meg, hiába próbálod 10 percben elmondani azt, ami sokszor nekünk is felfoghatatlan vagy megmagyarázhatatlan. Mi, ezt kalandjárat nélkül is értjük. És ezért része az életünknek.

Edited by tötõ Zsó, 2008 május 5. - 16:25.

#9279 Cavalry_Ranger

Cavalry_Ranger

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.439 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 17:51

Mé' voltak?

Esély mindig van, annak ellenére hogy a kívánatos esemény elõfordulásának valószínûsége fordítottan arányos bekövetkezésének kívánatosságával. :kv:

Például a képed cseréje növelte a bekövetkezés kívánatosságát, .....

Edited by Cavalry_Ranger, 2008 május 5. - 17:53.

#9280 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 5. - 19:12

Tom! Ugye mi most nem vitatkozunk valamin, ami nincs is? :ang: :kv:

Nem :) . Csak a magam hülye módján tiltakoztam a western feeling levakargatása ellen. (El Bronco romantikus image-ét is kedveltem :( .) Mellllesleg a fenti kis önvallomásokból azt látom, hogy a vérmacsó Silveradosok meglehetõsen romantikus lelkek. :gm: És ez így van jól. A szenvedély az élet sója. :dev:

Hát persze, mert nem én mentem elöl, hanem Sheriff. :D Aki beterítette az egész társaságot sárral.

Ez Sheriff - kétségtelen! :dev: