(Vad)nyugaton a helyzet változatlan
Közzétéve 2008 április 23. - 15:35
Zsolti
Jenny
Mandarin
Sheriff
Menches
Csapos 1 2 3
Janó
Kata
Áron
Dolce
Párbaj
Ranger
Mini
Bugac
Csapos+Mandarin
Nagyon sok kép kimaradt, igyekszem még párat feltenni. Ha valakinek kell, kiírom CD-re és körbeadjuk.
Közzétéve 2008 április 23. - 17:21

Közzétéve 2008 április 23. - 17:48
http://silverado0418...ctureid/2138538
ez tök jó lett
Mint ahogy az összes többi, amin rajta vagy, csak ezt szerénységed nem engedi leírni, ugye?

Edited by Jesús, 2008 április 23. - 17:49.
Közzétéve 2008 április 23. - 18:04
Hát nálatok meg mi volt, hogy mindenki így kiöltözött?
Pénteken forgatás volt.
ui.: Nagyon csini a Banya
Banya átesett a "másodkeresztelésén" Új neve: Jégvirág
Úgy vettem észre sokkal jobban tetszik neki mint a régi neve!
Közzétéve 2008 április 24. - 13:23

Edited by Csapos, 2008 április 24. - 13:43.
Közzétéve 2008 április 24. - 21:39

Közzétéve 2008 április 25. - 4:17
Közzétéve 2008 április 25. - 5:53
Közzétéve 2008 április 25. - 13:39

Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 április 27. - 12:23

Közzétéve 2008 április 29. - 20:21
Közzétéve 2008 április 30. - 10:37
Na de már csak egy nap.Nem mondod, hogy Te már azt várod?!

Közzétéve 2008 április 30. - 10:40

Közzétéve 2008 április 30. - 10:49

Közzétéve 2008 május 2. - 13:06
Szombaton 10.50-kor valaki vegye fel, aki rendelkezik DVD-felvevõvel, és tegye közkinccsé! Köszi!

Közzétéve 2008 május 3. - 10:10
Közzétéve 2008 május 3. - 20:33
Fotó: Fire

Ez a mocsok Ranger má' megin' jól néz ki.

Edited by Aniko, 2008 május 3. - 20:50.
Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 május 3. - 20:56
Silveradó a TV2-n
Szombaton 10.50-kor valaki vegye fel, aki rendelkezik DVD-felvevõvel, és tegye közkinccsé! Köszi!
Nekem egy dolog hiányzott belõle. Ez: www.cowboy.hu Egyébként nagyon aranyos volt.

Közzétéve 2008 május 4. - 10:34
Ez a mocsok Ranger má' megin' jól néz ki.
Dddehhhogy néz ki jól

Közzétéve 2008 május 4. - 18:24

Közzétéve 2008 május 5. - 11:30
Közzétéve 2008 május 5. - 11:49

Edited by juice, 2008 május 5. - 11:50.
Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 május 5. - 12:28

Közzétéve 2008 május 5. - 12:35
A fenébe , neked tetszik ez a harcos, csökkennek az esélyeim ((( :eek:Dddehhhogy néz ki jól
Macsókobboj szürin, fehér kalapban? pfujj
![]()
Közzétéve 2008 május 5. - 12:36
De hová menjek ezután, ha egyszerûen csak önmagam akarok lenni?
Tom, ez egy nagyon magas labda...

Közzétéve 2008 május 5. - 12:38

Edited by juice, 2008 május 5. - 12:39.
Közzétéve 2008 május 5. - 12:54
A fenébe , neked tetszik ez a harcos, csökkennek az esélyeim ((( :eek:
Mé' voltak?
Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 május 5. - 12:57
Tom, ez egy nagyon magas labda...

Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 május 5. - 13:29
Nem tudom.Szerinted hová járnak azok a tekintélyes honpolgárok, akikbõl elõbújik a minden férfiban meglévõ kisfiú és cowboyost meg indiánost akarnak játszani?
Bizonyos szintig még a csacska szõke nõket is elviselik (lsd. én), de nem hiszem hogy Te olyan vagy amikor önmagad adod:)

Ha az Eurosporton ment volna le a snitt, biztos nem lett volna olyan kandászos. (James Bond miegymás...

Nekem nem fér a fejembe ez a se hobby, se OB, de biztos kicsi a kalapom. :confused:
Biztos én vagyok terhelt, de ha konformizmusra, szakadatlan fejlõdésre, komolyságra, hûvös szakmai eleganciára vágyom, akkor azt egy munkahelyen keresem. Ott ki nem állom a bohócokat. :mad:
De a szabadidõmben nem azért veszek w. cuccot, mert egy újabb közösség kimondott-kimondatlan elvárásainak akarok megfelelni. Nem azért, hogy idõt, pénzt nyomjak töménytelen mennyiségben valamibe, amivel megmutathatom, hogy itt is megállom a helyem. Ezért is fel tudok áldozni embert jószágot a siker oltárán. Köszönöm, megállok én magam elõtt akkor is, ha röhelyesnek tûnök, vagy beállok linedance-elni a falábaimmal. Ha megölelek egy kutyát, egy lovat, vagy szóba állok olyan emberekkel, akiktõl messze távol tart az egzisztenciám és az életvitelem (gazdagabb, szegényebb, mûveltebb, egyszerûbb, vidékibb vagy üzletemberebb, mint én).
Sosem jártam a fõnökeimmel egy helyre a szabadságom alatt. Nem golfoztam istennel és nem zavart, hogy Navratilova jobban teniszezik mint én. (Bár a pályám során volt, hogy a képembe vágták, hogy a országban nincs kompentensebb ember a szakterületemen, de ez a munkám volt, és nem kezdtem tõle 10 cm-el a föld felett járni.)
És még valami. Sheriff kölcsönadta pénteken a lasszóját és remekül eljátszadoztam vele. Ha ez kisfiús cowboyosdi, akkor vállalom: Emberek én egy infantilis tökfej vagyok. És lasszózok tovább.

Közzétéve 2008 május 5. - 13:44
Az olyanokat, amilyen te vagy, látjuk a legszívesebben. Jöhetsz, amikor csak akarsz. Játszhatunk nyugodtan lövöldözõs, lasszózós cowboyosdit, attól még nem vagyunk infantilisek. Mert játszani jó! Játszani a felnõtteknek is tudni kell! Aki nem tud játszani, azzal valami baj van. És soha nem fogunk (nem is kell) minden turistának akadémiai szintû elõadást tartani a szárra való engedtetésrõl, vagy a ló szaporodás biológiájáról. Pedig okosnak lenni is jó! Tanultnak lenni is jó játék. De az nem jó, ha az emberfiát idétlen hülyegyereknek gondolják. A természet tisztelete, a lovak szeretete bármilyen köntösben megjelenhet. Chapsben és westernkalapban, vagy indián tolldíszben, mokasszinban is akár. Ha a tartalom megkérdõjelezhetetlen, akkor a formát már kár megkérdõjelezni. Cseh Tamást sem tartja épérzésû ember infantilisnek azért, mert indiánt játszik a Bakonyban. Aki olyan komolyan játszik, mint õ, az már nem tekinthetõ infantilis hülyegyereknek. Az elõbbi, a tartalom tehát a lényeg. Az utóbbi, a tartalomhoz illõ forma már csak a teljesség igénye miatt fontos. Önmagában nem az. Ezért hülyeség pl. az angol-western ellentét szítása, hangsúlyozása is. Vitathatatlan, hogy Dallos Gyula elõtt a cowboy kalapot (is) le kell venni, s nem csak a kobakot vagy a cilindert illik megemelni. És viszont is, Vern Shapergia vagy Bozo Rogers és társaik elõtt pedig akár Dalloséknak is illik fejet hajtani. S meg is teszik! Hiszen az õ szintjükön nyilvánvaló, hogy mi az ocsú, s mi a szem. A fíling cowboyok addig számíthatnak tiszteletre, elismerésre, ameddig pozitív a szaldója a tevékenységüknek. Ha megszerettetik emberekkel a lovaglást, kimozdítanak embereket a szobáikból, s kiviszik a szabadba, felhívják figyelmüket a természet szépségeire, a barátság fontosságára, a mozgás örömére, addig pozitív a mérlegük. De ha csak a felszínes dolgokat hangsúlyozzák (colt, whisky, stb.), akkor prostituálttá válnak. S hiába nagy a vonzerejük, akkor sem esik hasra elõttük senki komoly ember. A médiának az a hibája, hogy elõszeretettel foglalkozik a felszínnel, s keveset a mögöttes tartalommal. A Kalandjárat általam nem ismert mûsor. Lehet jó is, rossz is. A rólunk szóló részben fecsegett a felszín, s hallgatott a mély. Ebben nem feltétlenül a mûsorvezetõ-riporter volt a hibás. Õ nagy rácsodálkozással, érdeklõdéssel fordult felénk, s sztereotíp véleményét nem is nagyon igyekeztünk megváltoztatni. A tartalom kifejtésére, közvetítésére nem nagyon szokott idõ jutni. Könnyebb a formára fókuszálni. Különösen ha ebben a riportalany is partner. Mi azok voltunk, így magunkra vethetünk csak. Talán annyi elõnye azért mégis lesz a dolognak, hogy akiben szikrányi vonzalom van is a westernlovaglás, a lovastúrázás iránt, az talán ellátogat hozzánk. S ha már eljön, akkor talán sikerül megnyernünk magunknak, akárcsak titeket Forest, vagy a mogyoródi Jutkáékat, akik szintén valami hasonló apropóból keveredtek el hozzánk. Most meg rendszeresen jártok ide fílingezni, s nem mellesleg Tóth Lalához is a helyes ülést, korrekt segítségeket tanulni. Itt kezdtetek, s az én tanácsomra keveredtetek Lajoshoz. A dolgok így érnek össze. Kezdõdik a Kalandjárattal, s végzõdik a Magyar Lovas Szövetség elnökségében vagy egy országos bajnokság döntõjében. A világ kerek!Én azt hittem szívesen látjátok az olyan hibbantakat, mint pl. én.
![]()
Ha színvonalas lovaglást akarok tanulni, vagy ménszemlére járni, vagy elmélyülni a szakág-specifikus segítségekben, akkor nem Silveradora megyek. Ez tény.
De hová menjek ezután, ha egyszerûen csak önmagam akarok lenni?
Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 május 5. - 13:50
Dejó!Jöhetsz, amikor csak akarsz. ... A világ kerek!

Közzétéve 2008 május 5. - 13:57

Közzétéve 2008 május 5. - 14:14

Silveradón bármi történjék is, otthon érzem magam. És ez jó. Még akkor is, ha csak egy évben egyszer jutok el oda... a verseny ürügyén. Sheriff, ha nem lesz verseny, nagyon jó ürügyet kell majd kitalálni, hogy el tudjak szabadulni a saját tanyánkról!
Pl. valamilyen esküvõ... nem akar mostanában valaki esküvõt rendezni Silveradón?

Megtaláltam:
Na én átengedem a jól íróknak a frappáns beszámolót!
Egyszerûen mindenem fáj, olyan izomlázam van, MINDENHOL!! Pedig "csak" westernlovagoltam!!![]()
Nekem tetszett nagyon Sárkány, bár sokan különbözõ véleménnyel vannak róla, ma is nagyon jól ment (1-én), nem csak 31-én a szakadó esõben.
Igaz, ma is megfagytam a ló hátán, de legalább nem áztam el teljesen... és tegnap sem az alkoholtól!
Amúgy nekem gyanús ez a fórumos társaság. Mintha mindenki antialkoholista lenne, egyszerûen vissza kellett hoznom a barackpálinkát, szinte érintetlenül... alig hiányzik belõle! És senki nem volt olyan részeg, hogy ülve aludjon törökülésben... ;)
Szóval nekem van egy nagyon furcsa észrevételem: western-stílusban jobban ki tudom ülni a vágtát! (Angolban nem nagyon megy még... :eek: )
Menches nagyon jól oktat terepen lovalgás közben!Az õ segítsége nélkül kevésbé élveztem volna a lovaglást, mert elmondta, mit hogyan kell itt a westernben...
Ja! Nem esett le senki! Csak az esõ... Viszont tõlem ketten is megkérdezték, hogy leestem-e a lóról, mert olyan sáros volt a kabátom. Hát persze, mert nem én mentem elöl, hanem Sheriff.Aki beterítette az egész társaságot sárral.
Szerintem ezt élvezi abban, amikor a fórumosokat lovagoltathatja esõben.
Sheriff: nagyon köszönöm a vendéglátást és a lovaglást!!! Remélem, tavasszal viszonozhatom!

Közzétéve 2008 május 5. - 15:29
Közzétéve 2008 május 5. - 16:25
Edited by tötõ Zsó, 2008 május 5. - 16:25.
Közzétéve 2008 május 5. - 17:51
Esély mindig van, annak ellenére hogy a kívánatos esemény elõfordulásának valószínûsége fordítottan arányos bekövetkezésének kívánatosságával.Mé' voltak?

Például a képed cseréje növelte a bekövetkezés kívánatosságát, .....
Edited by Cavalry_Ranger, 2008 május 5. - 17:53.
Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 május 5. - 19:12
NemTom! Ugye mi most nem vitatkozunk valamin, ami nincs is?
![]()

Ez Sheriff - kétségtelen!Hát persze, mert nem én mentem elöl, hanem Sheriff.
Aki beterítette az egész társaságot sárral.