Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

(Vad)nyugaton a helyzet változatlan

• Please log in to reply
12215 válasz a témához

#9161 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 13:22

Kiganézol négy lovat.... :hu: :gm: ...de nincsenek bent lovak, mind a legelõn van :kv:

#9162 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 13:45

Jaja, utol kell érni õket... :D vihhiiihihiii :D

Edited by Gumilovas, 2008 április 7. - 13:46.

#9163 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 14:21

Mi lesz most velem, Sheriff? angel.gif Kezdjek barátkozni valamelyik araboddal? Vagy esetleg Capuccinoval? biggrin.gif

Szerintem Menchesel haverkodj inkább,hogy adjon ezekután is valamit a feneked alá! :dev: :D :D

Edited by Janó, 2008 április 7. - 14:21.

#9164 Menches

Menches

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 798 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 15:10

Meddõ kísérlet, velem utoljára kutyák barátkoztak. Azok is csak, azért mert anyám csontot kötött a nyakamba. Jó hogy nem ide jön Juice, hátán cipelve a rossz idõt én meg lovat adjak neki? He? Hát hová lesz a világ dicsõsége? Felháborító! Én a kedves. ui: ülhet a padra, az is alatta lesz azt kész!

#9165 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 15:24

Juteszembe! Tudjátok miért nem lehet a gilisztán lovagolni?

Billeg rajta a nyereg :rolleyes:

#9166 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 18:55

Meddõ kísérlet, velem utoljára kutyák barátkoztak. Azok is csak, azért mert anyám csontot kötött a nyakamba. Jó hogy nem ide jön Juice, hátán cipelve a rossz idõt én meg lovat adjak neki? He? Hát hová lesz a világ dicsõsége? Felháborító!
Én a kedves.
ui: ülhet a padra, az is alatta lesz azt kész!

És azt legalább itthon is mûvelhetem, el se kell Ballószögig utaznom :) Örülnél, mi? :dev:

#9167 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 19:01

Kiganézol négy lovat.... :hu: :gm:
...de nincsenek bent lovak, mind a legelõn van :kv:

Ahol lovazásért cserébe dolgoztam még 4 éve, ott 20-28 ló alól ganéztam.
Azok a lovak kb 60-70 négyzetméteres istállóba álltak egymás mellett, és nem az aznapi adagot kellett kiszednem a lovak alól, hanem volt, hogy a hetes-kéthetes adagot. :mad:
Ha kellene, azt hiszem nem halnék bele 4 lóba. :D
De Anikó is mesélhetne, Õ is ismeri a helységet. :gm:

Bocsi: off off off

Edited by Keselyüstök, 2008 április 7. - 19:23.

#9168 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 19:44

Ahol lovazásért cserébe dolgoztam még 4 éve, ott 20-28 ló alól ganéztam.
Miért jöttél el? Nem érezted jól magad?
Azok a lovak kb 60-70 négyzetméteres istállóba álltak egymás mellett, és nem az aznapi adagot kellett kiszednem a lovak alól, hanem volt, hogy a hetes-kéthetes adagot. :mad:
Miért? Csak kéthetente mentél?
Ha kellene, azt hiszem nem halnék bele 4 lóba. :D
Persze hogy nem. DE azért végignézném.
De Anikó is mesélhetne, Õ is ismeri a helységet. :gm:
Õ is ganézott?

Bocsi: off off off
Nincs bocsánat!!!! :kv:

Edited by Csapos, 2008 április 7. - 19:45.

#9169 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 19:56

Nemnem Csapos! Én a gazdával kokettáltam. És nem a ganéban :D De rövid románc vót. :gm:

#9170 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 20:08

Nemnem Csapos! Én a gazdával kokettáltam. És nem a ganéban :D

De rövid románc vót. :gm:

Kesely is kokettált.....a ganéslapáttal :gm: :dev:

#9171 Mandarin

Mandarin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 63 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 20:11

Nem lehet, hogy a tulajjal is kokettált, és azért lett ilyen rövid a kapcsolat? ;) :gm:

#9172 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 8. - 20:33

Jaj te jó ég, mibe nem kevertek bele már megint. :eek:
Nem, nem nagyon éreztem jól magam, miután az egyik kutya elrohant elöttem egy döglött csikólábbal a szájában. :mad: Viszont ebbe a kis lóba voltam belezúgva, azért jártam le. (hetente)
Sajnos nincs olyan jó izlésem pasi téren, mint Anikónak, úgyhogy Anyukám nem talált. :gm: :ang:

#9173 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 8. - 20:40

JSajnos nincs olyan jó izlésem pasi téren, mint Anikónak, úgyhogy Anyukám nem talált. :gm: :ang:

Még szerencse, mert ugyan azt a pasit nem sajnáltam volna tõled, de a mostanit nem adom! :yeah:

#9174 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 7:14

Jaj te jó ég, mibe nem kevertek bele már megint. :eek:
Nem, nem nagyon éreztem jól magam, miután az egyik kutya elrohant elöttem egy döglött csikólábbal a szájában. :mad: Viszont ebbe a kis lóba voltam belezúgva, azért jártam le. (hetente)
Sajnos nincs olyan jó izlésem pasi téren, mint Anikónak, úgyhogy Anyukám nem talált. :gm: :ang:

Nem keverünk semmibe, keveredsz Te önállóan is. Ha szeretnéd leülhetünk beszélgetni, mint apa a hülyegyerekével és elmagyarázom megint. :mad: :gm:
Csikólábbal szaladgált?! Mivel szaladgáljon szerencsétlen, aranyskarabeusszal? Lehet csak erre futotta.
Sajnos nem látom a képet, biztos csinos. Ha hetente mentél és ganéztál akkor, hogy lehet, hogy kéthetes szar is volt alattuk? Tudom már. Néha rohan az idõ. :gm:
A pasira Anikó reagált már.

#9175 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 7:24

Nem, nem nagyon éreztem jól magam, miután az egyik kutya elrohant elöttem egy döglött csikólábbal a szájában. :mad:

Képzeld, ha élõ csikóláb lett volna :dev:

#9176 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 12:59

Itt vagyunk a Tatiban, hé! Gumi jegyzetel, én figyelek, Sheriff vitatkozik. :D

#9177 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 13:32

Lovat vesztek?

#9178 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 15:10

Itt vagyunk a Tatiban, hé!

Gumi jegyzetel, én figyelek, Sheriff vitatkozik. :D

Tatteros köcsögök!

#9179 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 16:00

Már a Rosenteinben vannak!

#9180 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 16:15

Már az M5-ön vannak.

#9181 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 16:40

Én meg már itt vagyok megint az irodában. Tök jó lesz ez a netes nevezéses történet. Kemények leszünk idén mint a vídia, úgyhogy aki versenyezni akar, kösse fel a gatyáját, írjon memoritert, hogy mit ne hagyjon otthon. Stb.

#9182 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 17:21

Már az M5-ön vannak.

Minek ülnek az M5-ön?

#9183 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 17:24

Mert állni fárasztóóóóó ;)

#9184 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 17:27

Talán jobb is, ha ülnek, mert így esetleg Gumi köremailja nem lesz olyan érthetetlen. :D

#9185 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 17:38

Örni, ne bosszantsd a barátnõmet, mert befonja a szemöldöködet! :gm:

A köremiljei igenis érthetõek.

Tatteros köcsögök!

Te meg csak irigykedtél, hogy mi ott lehettünk a szentélyben! :gm: :gm:

#9186 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 17:39

Miután mind a hármat gondosan elolvastam, mit 1 óra 35 percen belül kaptam, és a mai napig nem tudom, volt-e egy írásjel különbség az elsõ és a harmadik között... :D

#9187 sheriff

sheriff

Egyszerû fórumtag, semmi extra

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 9. - 22:05

Mostanában nem szeretem ezt a topicot. Ha nincs mirõl írni, beszélni, akkor nem volna jobb egy jóízût hallgatni? Mint valami vérmacsó, öreg cowboy? Minek szuttyogtatjátok itt egymást? Jobb lesz tõle valami is? Nem hiszem. Ez a topic biztosan nem. Lassan már csak múlthoz való kötõdés miatt járok erre. Mert a fenti oldalakat olvasva mindenki rájöhet, hogy sok oka nincs az embernek erre vesztegetnie az idejét.

#9188 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 10. - 13:49

Jaj már Sheriff,mi ez a pesszimista hozzáállás már megint? :)

#9189 Guest_Peter13_*

Guest_Peter13_*
  • Guests

Közzétéve 2008 április 10. - 14:21

Jaj már Sheriff..

"Verba ita sunt intelligenda, ut res magis valeat quam pereat. "

Biztos ismered ezt a mondast Chilly.. a lenyeg, hogy a szavakat ketfelekeppen lehet hasznalni: ugy hogy van ertelmük es ugy, hogy szetromboljak az ertelmet.

De nem csak az ertelmet rombolja szet a topicot elaraszto, szüntelen gagyi-gyagya-agyatlan-jofejkedö-alhumoros-szozagyvalek, hanem a hangulatot is.

Ennek semmi köze pesszimizmushoz: ez realizmus.. ha kedveled Silveradot, inkabb figyelj oda arra, amit Sheriff irt.. probald megerteni.

Ilyen csipöböl kilött közhelyek nem vigasztalnak.. nem is jelentenek semmit.

Silveradonak volt.. van.. kellene legyen egy bizonyos hangulata.

Ezt a hangulatot, ezt a valamihez kötödest, ezt a valamihez tartozast rombolja szet az elburjanzott agyatlan gagyi fecseges.

Ha jol ertettem..

Edited by Peter13, 2008 április 10. - 14:23.

#9190 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 10. - 15:00

Én személy szerint jól elmosolygok itt magamban, mikor a sérelmezett "sületlenkedést" olvasgatom bár tény, hogy sokszor hazainak kell lenni, hogy értse az ember a célzásáradatot. :D Emellett Sheriffet is megértem, hogy tanyagazdaként valami érdemlegesebbet, komolyabbat, ne adj Isten szakmaibbat szívesebben látna itt vagy a Silveradós életet közelebbrõl érintõ dolgokat. Én azóta nem nagyon írok idevaló dolgokat (se nem idevalókat), mióta egyszer bértartóként kérdésem mert lenni és fel is mertem tenni itt a ranch saját oldalán gondolván, hogy a viccelõdéseken kívül az információéhségünk is helyet kaphat, majd simán le lettem torkolva bár vicces köntösbe burkolva, hogy ugyan már miért nem hívom fel Sheriffet az aggodalmaimmal. (Ami speciel a kezdetektõl fogva nem szokás, hogy õt zaklassuk apró-cseprõ bajainkkal, erre volt a tanya száma, ami akkor nem volt egyértelmû kinek a kezében is van.) Akkor némileg elvesztettem a fonalat, hogy mi az aminek helye van és mi az aminek nincs Silverado topicjában. Inkább olvasgatom a "marháskodást" és hétvégén megbeszélem az érdemleges dolgokat.

#9191 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 10. - 15:04

Ennek semmi köze Silverado kedveléséhez. :) Sõt,egyáltalán a topichoz sem. ;) Kicsit túlragáltad érzésem szerint a hozzászólásom.Silveradonak van hangulata,maximum ez a topic nem olyan,mint amilyennek lennie kellene.Én a kettõ között nem látok párhuzamot. De köszönöm,hogy megmagyaráztad. :) Kérdésem költõi volt amúgy... ;)

#9192 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 10. - 15:22

Lombik jól mondja, hazainak kell lenni ahoz, hogy a mostani irományokat értelmezni tudja az ember. Sherifet is értem, és meg is értettem a célzását ami nekem is szólt. A lényeg, hogy ne itt tárgyaljunk olyanokról amik nem idevalóak. Én személy szerint ezt fogom tenni. Ahogy a nagy fáraó is mondta:- így jegyeztessék fel és így hajtassék végre :kv:

#9193 Guest_Peter13_*

Guest_Peter13_*
  • Guests

Közzétéve 2008 április 10. - 15:46

Én személy szerint ezt fogom tenni.

Ezt el is varom töled.. vigyazz!!! pihenj!!! oszolj..

Bocs, hogy hozzaszoltam, de a "minden madar tarsat valaszt"-topicban elismert szakertö lettem, es most mar azt hiszem.. mindenhez ertek.

#9194 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 10. - 15:58

Én pedig abban voltam biztos, hogy ezt nem hagyod szó nélkül. Mondhatom hogy ezt el is vártam tõled. De mondhatom azt is, hogy mi mást várhattam volna tõled? :D

#9195 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 10. - 17:23

Sheriff a plafonba lõtt, oszt' megállt a kés a levegõben.... :D

#9196 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 10. - 19:33

Az Õ tanyájának a topicja, ahol az Õ tanyáját érintõ hozzászólások vannak, kellene , hogy legyenek. No meg aztán kirakjon rendet ha nem egy Sheriff?! ;)

#9197 Menches

Menches

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 798 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 10. - 21:20

Csaposnál a pont! Rendet rakhatnék én is de azt elég a tanyán. Silverdo hangulatáról meg annyit, idáig a csillagokat bámultuk és söröztünk. De jó is volt. Üdv Én. ui: nem jön Juice hétvégén, tehát jó idõ várható!

#9198 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 11. - 8:03

Ernest! - Nem mûködik az az adatbázis, amibõl dolgozom. - Kénytelen vagyok a céges mélemet használni, hogy mindenkihez eljussanak az információk, amiben viszont nincsenek benne a nevek, csak címek, nem tudom, melyik kié - Inkább háromszor kapjátok meg a mélt, mint egyszer sem - kábé egymillió embernek küldök köremilt, késõbb majd finomítok az érintettek listáján - ha nem akarsz mélt kapni, akkor szólj, kiszedlek a listáról - szép napot

#9199 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 11. - 9:28

Frissmeleg infot kaptam:

A Roping EB Green Horn kategóriájában bajnoki I. helyezett: Szalontai Zoltán, IV. helyezett Oláh Krisztián.

Gratulálunk nekik!

Edited by Gumilovas, 2008 április 11. - 9:29.

#9200 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 11. - 10:02

És hangulatfokozónak, hogy ferlpörgesse a cowboyokat:
A hét mesterlövész

/Gumi full hangerõn hallgatja, görgõs irodaszéke nyerítve vágtat az asztal mögött, de lovasa szabadságát korlátozza a fülhallgató zsinórhossza, de sebaj, imitált lasszódobásokkal üti ki kolléganõje szemét és elsikkant egy yihát elég nagy meglepetést okozva ezzel az irodában! Ó jeeee./

Edited by Gumilovas, 2008 április 11. - 10:03.