Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Misztika, Mágia, Paranormális és természetfeletti

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1285 válasz a témához

#881 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 28. - 22:00

Állítólag szívpanaszoknak is lehet ez a tünete.

#882 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 29. - 0:40

Na ez kész. Most kicsit megijedtem... Ülök itt a pultba, szüttyögök a számlákkal, erre mögöttem a pult feletti faburkolat megdübbent, és a kiakasztott táblák elkezdtek himbálózni. :eek: Szerencsére gyorsan abbahagyták. :gm:

#883 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 9:27

Az agyféltekékrõl egy táncosnõ.

#884 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 9:35

Nektek megfordul? Mert én hiába koncentrálok, nekem nem :( :gm:

#885 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 9:50

Csukd be a szemed és úgy nézz megint rá. Megfordul! :)

#886 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 14:06

Ha balra akarod forgatni, akkor koncentrálj a bal agyféltekés jellemzõkre. Vagy csukd be a szemed és mondjuk képzelj egy erõs érzelmeket kiváltó képet magad elé. Jobbra fog forogni, ha kinyitod... :)

#887 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 14:11

Itt is errõl van szó

#888 rugósbicska

rugósbicska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.695 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 14:21

A kommenteket olvassátok! :D

#889 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 15:05

A kommentek a legjobbak :D de nekem szinte csak jobbra forog (az óramutató járásával megegyezõen) nagyon kell koncentrálnom, hogy megforduljon.... Most mi van? csak fél agyam van? :D

#890 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 15:17

Ne aggódj drágám! Én vagyok a másik feled... :gm: :D

Az a legjobb, hogy az egyik cikk a jobbosok táborát véli nagyobbnak, a másik pedig a balosokét... Nah..., errõl ennyit. :rolleyes: :D

Merre látod forogni a táncost? Balra, vagy jobbra?

Ha jobbra, vagyis az óramutató járásával megegyezõen, akkor most éppen a jobb agyféltekéd a domináns.
Ha balra, akkor pedig a bal.

Legtöbben, jobbra látjuk forogni a táncost, mindazonáltal meg tudod fordítani a forgást, ha koncentrálsz rá egy kicsit.

A teszt itt található. A Daily Telegraph cikke szerint, aki a forgó nõi alakot óramutató járásával egyezõ irányban látja mozogni, jobboldali agyféltekéjét dolgoztatja jobban. Aki az óra járásával ellentétesen, az pedig a balt. A szöveg szerint legtöbben az óramutató járásával ellentétes irányban látják mozogni a nõi alakot, vagyis bal agyi féltekéjüket használják jobban.

Edited by Bokorugró, 2008 október 14. - 15:28.

#891 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 15:18

Nekem meg szinte csak balra. Amikor beleolvastam, hogy mit ír a jobb agyféltekére, akkor fordult csak meg rövid idõre. :) Most már nem akar megfordulni. Hát igen, reál beállítottságú vagyok. Kommentek tényleg jók....

#892 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 15:34

Mutatom a Tamásnak: szerinted merre forog? Erre õ: "Jobbra! Nem! balra! Most megfordult! Most megint! Most jobbra, még mindíg jobbra. Most balra. Né, ha akarom jobbra forog, ha akarom balra." pedig nem is olvasta hogy kell csinálni:.. én meg itt koncentrálok, takargatom, stb. mire sikerült kicsikarnom egy fél balrafordulatot belõle. Pedig világ életemben jó voltam matematikából és más reál tárgyakból. Igaz anyuék szerint a fantáziámmal sosem volt baj... :gm:

#893 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 15:45

"Jobbra! Nem! balra! Most megfordult! Most megint! Most jobbra, még mindíg jobbra. Most balra. Né, ha akarom jobbra forog, ha akarom balra."

:D Ez tetszett!

#894 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 16:39

Ha egy picit oldalra nézek (a kép sarkába pl), akkor megfordul. Automatice. Egyébként nem. Mondjuk fél percig se néztem, ez egy igazi "gyorsteszt" volt. :) A második belinkelt oldalon a kép egy pillanatra megakad, mielõtt megfordul. Az nem lehet, hogy kamu az egész? :rolleyes:

Edited by Repülõrajt, 2008 október 14. - 16:46.

#895 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 20. - 14:12

Én mindenhogy próbáltam...nekem csak jobbra megy...persze én állítottam már hogy a logika hülyeség és minden csak természetes és ösztönös.. haha mit is várok..

#896 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 25. - 20:40

Sziasztok :) Nagyon leült a topic. A nyáron történt pár dolog, gondoltam megosztom a Tisztelt Nagyérdemûvel :) Elõször is, úgy éreztem, felkészültem az oktatásra, hogy átadjam másoknak is amiket megtanultam eddig... nyaggattak már vele sokan, elszántam magam, nekifutok. Megkérdeztem instruktoromat is, szerinte már régen készen álltam... Két hétre rá a Turul fesztiválon beszélgettem egy idõs házaspárral, akik aurafotózással foglalkoztak. Nem energiáról beszélgettünk, inkább rovásírás, piramisok, õsmagyar leletek voltak a porondon. Egyszer csak megszólal a bácsi, hogy olyan zöld vagyok...Hirtelen nem tudtam mit ettem...Aztán kiderült az aurámban látta és nekem szegezte: A gyógyítás csak tapasztalatszerzésre kellett, most már a tanítással kéne foglalkoznom. Köpni-nyelni sem tudtam. Csak mondtam, hogy igen, épp ezt tervezem, az elsõ oktatási idõpont már ki is van tûzve. A tanfolyam megtörtént, nagyon jól sikerült.... Innen a paciról is jött valaki :) Hatalmas élmény, ahogyan utólag beszámolnak az eredményekrõl a hallgatók :) Ismét eltelt pár hét és elmentünk a Magyarok Világnapjára. Persze pár fantasztikus elõadás után "elkeveredtem" a gyógyítók közé és hatalmasat beszélgettem a kristálykoponyásokkal... és szóba került, én miért nem voltam ott beszélgetni az érdeklõdõkkel? Talán jövõre.... Ismét két hét, és meghívást kaptam a Magyarok Vásárára, Dunaújvárosba a "gyógyítók" közé... :) Ott voltam, sok új élménnyel gazdagodtam és ha minden igaz, sikerült segítenem az érdeklõdõk többségének :)

#897 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 26. - 12:55

Egész pontosan mit tanítasz?

#898 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 9:38

Az Univerzum Energiájának használatát. Energia felvétel-leadás, és rengeteg spirituális képesség, védelem.

#899 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 13:33

jó nektek . akkor nincs is fûtési számlátok télen. na, hogy ne offojjak nekem is van para képességem és ez nem vicc. méghozzá nem is kicsi.

#900 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 14:04

...nekem is van para képességem...

Parafadugó? :rolleyes:

#901 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 14:12

Ott a pont :dev: PF te sohasenem szoktál offolni :D

#902 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 16:26

Parafadugó? :rolleyes:

Szerintem inkább arról lehet szó, hogy úgy tud parázni, mint senki más... :gm: :dev: :P

#903 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 16:52

Az Univerzum Energiájának használatát.

Energia felvétel-leadás, és rengeteg spirituális képesség, védelem.

Ilyenbõl ismerek vagy 6 félét...konkrétabban?

#904 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 19:10

télleg van parám :D sõt akár parafenoménnak is hivhatnám magam. de ez nem publikus, nem is titkos, magánügy. mivel az igaziak nem hirdetik a képességeiket csak használják. mint én :)

#905 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 19:12

télleg van parám :D sőt akár parafenoménnak is hivhatnám magam. de ez nem publikus, nem is titkos, magánügy. mivel az igaziak nem hirdetik a képességeiket csak használják. mint én :)

ebben van valami... ;) :D

#906 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 19:28

Ilyenbõl ismerek vagy 6 félét...konkrétabban?

Univerzum Energiájának Kutatóközpontja

Konkrétan....

PF én se hirdetem magam... Azonban azt hittem, ez az a fórum ahol EZEKET megbeszéljük. :eek:

#907 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 19:48

Engem mindenféle energia érdekel amibõl forgómozgást lehet kicsatolni és elvisz mondjuk egy kukorica morzsolót.

#908 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 20:16

... Azonban azt hittem, ez az a fórum ahol EZEKET megbeszéljük. :eek:

Azt tesszük... ;)

#909 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 20:23

Hát az én egyik sógornõm is elvégzett valami tanfolyamot, kézrátétellel gyógyít. Jön az anyját mindig tapizni, aki velünk lakik, számolgat közben, meresztgeti a szemét. Aztán elviszi a nyugdíját...

#910 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 20:51

Ez az igazi parafenomén! A nyögdij-áttranszportálás. Nekem is ilyesmit kéne tanulnom. A rejkis tapizáshoz volt szerencsém, egy ismerõs elég nyilvános helyen ugrott nekem, mikor elmondtam a fájdalmam... Nem gyõztem hangsújozni, hogy persze,elmúlt azonnal, csak szálljon már le rólam :D Bár az aurás izében lehet valami... Már csak azért is,mert olyan ismerõs látta, aki nem hisz benne, nem is ismerte . Nem merte elmondani egy darabig, mert azt hitte, hülyének nézem. Pedig Õt nem is. Na, de hiszem, ha látom.

#911 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 28. - 5:51

Ezen legutolsó kijelentés nem elég precíz. Mert nincs ellenpróbára lehetõség. :D

#912 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 28. - 6:45

Engem mindenféle energia érdekel amibõl forgómozgást lehet kicsatolni és elvisz mondjuk egy kukorica morzsolót.

Talán a SZÉL? :D

Hát az én egyik sógornõm is elvégzett valami tanfolyamot, kézrátétellel gyógyít. Jön az anyját mindig tapizni, aki velünk lakik, számolgat közben, meresztgeti a szemét. Aztán elviszi a nyugdíját...

Én nem gyógyítok... arra ott vannak az orvosok. Én csak energiát adok át.
És nem viszem el érte senki nyugdíját :D

#913 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 28. - 6:58

az egyik legnagyobb parafenomén a fijam :) (tõlem örökölte :D ) õ látta az aurát/k szineit egészen 8 éves koráig, meg van még más dolgai is. na de mostmár nem is dumálok mert ezek igazi varázslatos dolgok nem netre valók :)

#914 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 28. - 7:00

Ez az igazi parafenomén! A nyögdij-áttranszportálás.
Nekem is ilyesmit kéne tanulnom.

A rejkis tapizáshoz volt szerencsém, egy ismerõs elég nyilvános helyen ugrott nekem, mikor elmondtam a fájdalmam... Nem gyõztem hangsújozni, hogy persze,elmúlt azonnal, csak szálljon már le rólam :D

Bár az aurás izében lehet valami...
Már csak azért is,mert olyan ismerõs látta, aki nem hisz benne, nem is ismerte . Nem merte elmondani egy darabig, mert azt hitte, hülyének nézem.
Pedig Õt nem is.

Na, de hiszem, ha látom.

Én már régen nem "tapizok".... legalább is nem energiázás közben :gm:

Az aurafotózás jópofa, látványos dolog, de fõként egy pillanatnyi állapotot mutat meg. Inkább érdekes, mint hasznos...biztos jól lehet vele pénzt keresni :)

#915 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 28. - 7:01

Kistáltos! Reggelre jól megnevettettél. :kir: Mindezek ellenére nem mondom, hogy nincs benne valami. CSak sok a csaló, mégha önhibáján kívül is. Én megkérdeztem a sógornõmet, hol végezte a tanfolyamot, azt válaszolta egy nagy teremben. :D

#916 pszihopata

pszihopata

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 685 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 28. - 7:08

az egyik legnagyobb parafenomén a fijam :) (tõlem örökölte :D )

õ látta az aurát/k szineit egészen 8 éves koráig, meg van még más dolgai is. na de mostmár nem is dumálok mert ezek igazi varázslatos dolgok nem netre valók :)

A gyerekek többsége látja az aurát és érzékeli a kóbor lelkeket...
Aztán mivel elhiszik a felnõtteknek, hogy ilyesmi nincs,többnyire elveszítik a képességüket.
Nagyon kevesen megtartják felnõtt korukra is. Egyébként az aura látást bárki gyakorolhatja, van rá tachnika. Fõként a neon világítás rombolja ezt a képességet FIZIKAILAG.

#917 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 28. - 7:40

Ó, de szomorú lettem... én nem láttam kiskoromban sem.

#918 tipara

tipara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.840 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 28. - 12:30

Vagy csak elhitted, hogy nem láttál és így már nem is emlékszel rá. :) Egyébként én sem "látok", én "érzek", de ismerek olyat aki "lát". Viszont tényleg sok a kókler, olyat is ismerek párat. :) De nem kóklert is. :) Én kiskoromban mindíg szerettem volna tudni "varázsolni", "látni", ..................... Aztán rájöttem nem is olyan jó ötlet. Az "erõt" tudni kell uralni, különben õ ural téged. Most a bölcsességet szeretném inkább hozzá, hogy ha tudnák valamit, azt bölcsen tudjam használni, köszönöm szépen addig nem kérem az "erõt". Na nem azt, ami odaát van. :D

#919 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 28. - 12:55

Érdekes világban élhetsz, ha el tudod képzelni, hogy a látást kívülrõl lehet befolyásolni úgy, hogy ez ne legyen trauma, azaz elfelejtõdjön... :)

#920 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 28. - 13:09

Szerintem ebben semmi különös nincs. Minden ember felejt el képeket (is).