Mackó, ha az felvidít, én is hasonlóan jártam az almával.

A szembe kertben van két hatalmas almafa, az ágaik a földig érnek és dugig vannak minden évben ilyen jó nagy, zöld almával. Olyan íze van, mint a reszelt almának, valami rétesalma-féle lehet. Átjárok összeszedni a hullottját, ha már a tulajék nem használják, ne menjen kárba.
Gyereket a talicskába, köré meg szedem az almát. (Imádom a kiscipõt, örök hála érte!) Amikor áttolom a rakományt az udvarba, hogy zsákba szórjam, na akkor van ám sorban állás, dobálom szanaszét a kertben, hogy ne a nyakamba lihegjenek. A három ló versenyt eszik egymással, Ilonka meg kifigyeli, melyik almát nem vették észre, és õ arra csap le.
Két hét alatt már kb 4 nagy tápos-zsáknyi összejött, de igen jó étvágyuk van, ha csak megközelítem a verandát, már érkeznek is az éhenkórászok kunyerálni. Azért jut belõle valamicske a nyulaknak és a bociknak is - nekik feldarabolom 5-6 darabra, nehogy megfulladjanak tõle, de túrják ki a kezembõl, hihetetlen türelmetlen egy társaság

.
Azért hívtalak amúgy, mert Froclee a rebarbarákhoz csomagolt fáklyaliliomot Neked, én kis naiv azt hittem, azod még nincs, gondoltam, majd biztos örülsz neki. De most olvastam a gazdaemberes topicban, hogy ismered, na mondom hurrá... Holnap érkezik a pakk, ha mégis kell, akkor szólj!
Stuszi, ezek nem jó hírek. Nagyon bosszantó, amikor az ember rákölt egy vagyont az újonnan beszerzett állataira, meg amikor a régi jó cimbora megbetegszik. :( Vígasztaljon, hogy én most két hónapa alatt költöttem rá több mint két havi fizetésemet a kocsimra, és még nincs vége, jövõ hónapban megy mûszakira, az is még lesz vagy 30 rugó... Tudom, ez más, mert a kocsinak nem fáj, ha elszakad a vezérmûszíja, de nekem épp elég szomorúság ez is.
Amúgy meg gyönyörû idõ van! :yeah:
AnniPanni! Ha már itt vagy a lap alján

, mondd meg nekem, de õszintén ;) : mikor mehetünk hozzád látogatóba? Szerda óta újra van kocsim, úgyhogy jövõ héten valamelyik délután át tudnánk ruccanni. Vagy még dolgozol? Mikortól vagy otthon?
Edited by hitetlen, 2011 október 14. - 11:36.