Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Frízek

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
4992 válasz a témához

#881 Guest_Friesian_*

Guest_Friesian_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 12. - 20:15

Szevasztok!Régen voltam má..................Antont bérbe adták amerikába,de lehet,hogy megveszik.A fríz egyesület még nincs kész.Édes anyámat hívták 2hónapja asszem és kérdezgették,hogy hogyan kéne csinálni......És eladtuk Marcot :( Elõbbre van kép róla.Hubertus rakta föl.

bérbe adták :eek: de furi, amúgy van Antonnak egy lánya aki Európában van és nekem nagyon tetszik :)

#882 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 12. - 20:56

bérbe adták :eek: de furi, amúgy van Antonnak egy lánya aki Európában van és nekem nagyon tetszik :)

Elhiszem!Szép kis ló!!!

#883 Guest_Friesian_*

Guest_Friesian_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 12. - 20:59

Elhiszem!Szép kis ló!!!

:D akkor jóha nekem lenne egy olyan fríz ménem mint Anton, akkor senkinek sem engedném, hogy "bérelje", ez olyan furi nekem még mindig :rolleyes:

#884 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 12. - 21:02

:D akkor jóha nekem lenne egy olyan fríz ménem mint Anton, akkor senkinek sem engedném, hogy "bérelje", ez olyan furi nekem még mindig :rolleyes:

Abból élnek............Pénzbõl mint mi.Nekik nem babusgatásra kell egy fedmén,hanem pénzt csinálnak belõle.

#885 Guest_Friesian_*

Guest_Friesian_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 12. - 21:04

Abból élnek............Pénzbõl mint mi.Nekik nem babusgatásra kell egy fedmén,hanem pénzt csinálnak belõle.

de ha a spermáját adják el, mert megveszik azt is, az is elég jó pénz, és azt lehet szállítani bárhová nem?de mindegy õk tudják :)

#886 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 12. - 21:10

de ha a spermáját adják el, mert megveszik azt is, az is elég jó pénz, és azt lehet szállítani bárhová nem?de mindegy õk tudják :)

Ja!Õk tudják!Szerintem vagyis biztos,hogy tudják,hogy mit csinálnak.Na ezért nem lesz egyesület amire várunk.Nem akarok neveket mondani,de voltak akik nagyon elcseszték.Nem kellett volna keverni pl nóniuszokkal a tiszta vért.

#887 Guest_Friesian_*

Guest_Friesian_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 12. - 21:16

Ja!Õk tudják!Szerintem vagyis biztos,hogy tudják,hogy mit csinálnak.Na ezért nem lesz egyesület amire várunk.Nem akarok neveket mondani,de voltak akik nagyon elcseszték.Nem kellett volna keverni pl nóniuszokkal a tiszta vért.

hát azt szerintem sem, és ahogy visszaolvastam elég sokan akarnak "fél frízt"azért az egyesület remélem lesz! Tudod jobb késõbb mint soha!! :)

#888 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 12. - 21:45

Hát azon a video-n valami elhízott egészen "fura" mozgású ló szerepel. Az eleje elég szabad mozgású, a hátsó végtagjai kötöttek mintha gumiszalag rögzítené õket a szép ívek ellen. Ha nem frízben is, de mindeképpen 150ezerért egészséges lovakat lehet venni így õsszel kétszer jobb küllemmel és ötször jobb mozgással. De idomítottságra foglalkoztak vele az látszik, de maga ahogy az a ló néz ki, hogyismondjam....Egy fríz x nóniuszom van, valamelyik szülõi ágról andalúz beütéssel de ennél a kancánál ezerszer szebb és mozgáskultúrája is van hozzá. Nem a reklám helye ez mert nem eladó. Használjuk.P.

Edited by Petya, 2006 december 12. - 21:46.

#889 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 12. - 23:17

Petya --> Képet! Képet! :)

#890 Guest_Friesian_*

Guest_Friesian_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 8:32

Petya --> Képet! Képet! :)

:yeah: :yeah: ZafirLady melyik nap mész az Apassionata-ra?

#891 Guest_ZafírLady_*

Guest_ZafírLady_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 9:01

Mivel mákomra kapok 2 ingyen jegyet még nem tom melyik napira szólnak. Csütörtökön kiderül. :)Arról a lóról én is szeretnék képet látni :yeah:

#892 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 13. - 10:03

http://www.keletisze...k/rodiketto.jpgEngem momentán zavar a nagy sörény és a túl dús farokszõrzet a tereplovaglások-bogánycs miatt, néha kurtítjuk ha túlnõ.P.

#893 Guest_ZafírLady_*

Guest_ZafírLady_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 10:06

Hú de szép formás! :) nagyon szép :)õ a sunyítós, igaz? :) nem lehet leszoktatni róla?

#894 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 12:07

http://www.keletisze...k/rodiketto.jpgEngem momentán zavar a nagy sörény és a túl dús farokszõrzet a tereplovaglások-bogánycs miatt, néha kurtítjuk ha túlnõ.P.

Nem rossz!De nem rég érkeztek mének ezek közül az egyik:MiracleNekem mér ilyen picik a képeim??? :mad:

#895 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 13. - 12:13

mert a kis bélyegképet akarod ide linkelni...miracle

#896 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 12:15

mert a kis bélyegképet akarod ide linkelni...miracle

ÁÁÁÁ köszzikee!!

#897 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 13. - 12:48

Régebben eléggé sunyító volt, de sikerült leszoktatnom a csipkedésrõl. Én is sunyítottam rá és eldöntöttük a kérdést. Azóta egyszer sem próbált meg csípkedni. Nem megfelelõ bánásmód is közrejátszhatott benne és a foglalkozás hiánya is persze. Félt a heveder meghúzásától ha rögtön meg akarta tépni az ember. Ez is a rossz szoktatás következménye volt, de errõl is leszokott mert azóta igen sokszor nyergeljük és nem elsõre tépjük meg a hevedert ez egyértelmû.P.

#898 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 13. - 12:48

Mindkettõ nagyon csinos! :) Petya, nagyon formás ló! A bokaszõrrel - ahogy látom - biztos nincs annyi gondod, mint egy full-fríz esetében... Tényleg formás, na. :)

#899 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 12:58

És itt a személyes kedvencem,CodyÉn keztem belovagolni 5 évesen.Akkor került hozzánk és nem igen akarjuk eladni.Õ az egyik szemem fénye.Azt hiszi magáról,hogy övé a világ közepe.Már 8 éves és ugyan olyan vígan játszik a csikókkal mint régebben,mondjuk két éve.Ha kancátlát akkor azonnal kihúzza magát és olyat mozog,mintha táncolna.Nagyon értelmes.A világon semmi rossz indulat nincs benne.És az 50kg-os barátnõm is lovagolja.Képzelhetitek,hogy mennyire jófejû!

#900 Guest_ZafírLady_*

Guest_ZafírLady_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 13:07

Mákos a barátnõd Ford :) Petya nincs is messze seregélyes, lehet egyszer elnézek arra egy terepre :) de csak jövõre sztem...

#901 Guest_Friesian_*

Guest_Friesian_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 16:14

Mivel mákomra kapok 2 ingyen jegyet még nem tom melyik napira szólnak. Csütörtökön kiderül. :)Arról a lóról én is szeretnék képet látni :yeah:

uram isten ekkora mákot :D csak azért kérdeztem, mert mi szombaton megyünk a hungexpoba kutyakiállításra :yeah:

És itt a személyes kedvencem,CodyÉn keztem belovagolni 5 évesen.Akkor került hozzánk és nem igen akarjuk eladni.Õ az egyik szemem fénye.Azt hiszi magáról,hogy övé a világ közepe.Már 8 éves és ugyan olyan vígan játszik a csikókkal mint régebben,mondjuk két éve.Ha kancátlát akkor azonnal kihúzza magát és olyat mozog,mintha táncolna.Nagyon értelmes.A világon semmi rossz indulat nincs benne.És az 50kg-os barátnõm is lovagolja.Képzelhetitek,hogy mennyire jófejû!

fúú ez a ló tényleg nagyon szép :kir:

#902 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 20:51

fúú ez a ló tényleg nagyon szép :kir:

Köszöni szépen! :D

#903 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 13. - 20:53

Nem tudjátok véletlenül, hogy kinek a fríz kancája van Pécelen a Fehér Ló lovardában? Ma láttam Õt, hát valami csodaszépség.. :ang:

#904 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 20:56

Nem tudjátok véletlenül, hogy kinek a fríz kancája van Pécelen a Fehér Ló lovardában? Ma láttam Õt, hát valami csodaszépség.. :ang:

Nem tudod a kanca nevét?Vagy kép van róla?

#905 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 13. - 20:59

Sajnos nem, mert csak futólag találkoztam ma Vele, és gép sem volt nálam. Ha legközelebb megyek, megkérdezem. Állítólag bejegyzett tenyészkanca, és vemhes. :ang:

#906 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 21:01

Sajnos nem, mert csak futólag találkoztam ma Vele, és gép sem volt nálam. Ha legközelebb megyek, megkérdezem. Állítólag bejegyzett tenyészkanca, és vemhes. :ang:

Nem tudod,hogy honnan vette?Nem akarok személyes lenni csak kiváncsi vagyok.........nagyon.

#907 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 13. - 22:39

Mármint a lóval találkoztam futólag, nem a gazdájával. :D Különben tudnám, hogy ki Õ. (Mármint a gazdája.) ;) A pacó meg nem árulta el, hogy honnan vette Õt a tulaja. :dev: ;) Egyébként a viccet félretéve én is kíváncsi lennék rá, mert csodaszép egy állat. :ang:

#908 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 22:57

Mármint a lóval találkoztam futólag, nem a gazdájával. :D Különben tudnám, hogy ki Õ. (Mármint a gazdája.) ;) A pacó meg nem árulta el, hogy honnan vette Õt a tulaja. :dev: ;) Egyébként a viccet félretéve én is kíváncsi lennék rá, mert csodaszép egy állat. :ang:

Ejj,de hüle ló lehet!Nem mondja meg a nevét?

#909 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 13. - 23:28

Hát láttál már ilyet?! :D ;)

#910 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 13. - 23:42

Hát láttál már ilyet?! :D ;)

Még nem! :D De a mieinket majd megtanítom! :D Úgy is most kapott az öcsém egy jákó papagájt.

#911 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 14. - 9:14

Azokat imádom, tök jó fejek és nagyon okosak! Csak egy idõ után vigyázni kell, mit mondasz elõttük, mert a legkellemetlenebb pillanatokban bírnak megszólalni...

#912 Guest_ZafírLady_*

Guest_ZafírLady_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 14. - 10:33

Na most ez papagáj fórum vagy fríz? :P :dev:

#913 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 14. - 13:09

Bocs... :rolleyes:

#914 Guest_ZafírLady_*

Guest_ZafírLady_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 14. - 14:49

Jaj ne hülyéskedj, csak vicceltem :D

#915 Guest_Friesian_*

Guest_Friesian_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 14. - 19:40

ha legközelebb látod csinálj róla képet is! :D

#916 Guest_ZafírLady_*

Guest_ZafírLady_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 16. - 10:09

Hú tegnap láttam az új fantasy filmet a moziban: Eragon. :D Nem csak hogy jó a film, és Magyarországon forgatták a pilisben, hanem ráadásul egy iszonyatosan szép fríz ló van benne :eek: :yeah: Hú de elfogadnám.... Kíváncsi lennék hova valósi a paci... bár biztos kaszkadõr ló, bár ki tudja.Holnap 3kor Apassionata! :yeah:

#917 Guest_ZafírLady_*

Guest_ZafírLady_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 16. - 12:54

Nah... találtam eladó fríz kancát :D (bár a hírdetés 11.28.-ai) van valakinek felesleges 2.800.000Ft-ja?Apja: Anne 340 Anyja: Emmavicces hogy lány neve van az apának :D akit érdekel a fotója, a hídetések közt megtalálható:katt ide :yeah:

#918 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 16. - 13:14

az eragonban levõ fríz egy fórumostársunké volt.

#919 Guest_ZafírLady_*

Guest_ZafírLady_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 16. - 18:04

Na ne :huh: Fantasztikusan néz ki. És csak volt? Biztos nagyon sajnálja hogy már nem az.

#920 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 16. - 22:25

Petya nincs is messze seregélyes, lehet egyszer elnézek arra egy terepre de csak jövõre sztem...

Gyere nyugodtan, lehet rajta lovagolni. Oktatóló nálunk, karámozni is lehet rajta sõt Atti az oktatóm arra klasszisokkal jobbnak tartja. Én terepen is bírom a fejét.P.