Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

(Vad)nyugaton a helyzet változatlan

• Please log in to reply
12215 válasz a témához

#9121 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 6:05

Kell a sülthal a gyógyuláshoz. :dev:
Pende nem vagy beteg? :yeah:
Üdv!

Te ismersz valahonnan! :D Erre viszont nem jó a hal.

#9122 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 7:09

Aranyrög! Ez legyen a neve annak a kancának! Mert az ilyen önzetlen, ösztönösen jól cselekvõ lóra vigyázni kell, mint egy aranyrögre! Eszembe jut egy film cím:- Aki megölte Liberty Wallest. Második rész: Aki letaposta Mensest! :gm:

#9123 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 7:12

...Eszembe jut egy film cím:- Aki megölte Liberty Wallest.

Az Ódor Emília volt...
De egyébként, bocs, Liberty Valance.

Edited by Ernest, 2008 április 3. - 7:26.

#9124 Jesús

Jesús

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 7:56

Aranyrög!
Ez legyen a neve annak a kancának! Mert az ilyen önzetlen, ösztönösen jól cselekvõ lóra vigyázni kell, mint egy aranyrögre!

Ez jó név! :)
Szólj, ha legközelebb Silveradon jársz, megyek én is, és elkezdjük a szobrot készíteni annak az angyali lónak. :D

#9125 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 8:06

Az Ódor Emília volt...
De egyébként, bocs, Liberty Valance.

Ugyanmá! De legalább figyelsz :gm:
Tudod ki volt a szereplõ?

#9126 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 8:58

Hát eredetileg ez volt, de hogy ebbõl megint milyen poén lesz, azt már nem tudom követni. :D :D

#9127 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 9:00

Valance? Lee Marvin.

#9128 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 10:09

Azért Porfelhõ mégsem tudja teljesen elhagyni Silveradót! :gm:

#9129 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 10:29

Aniko, ez jó! Bár ez csak Poros rokona, az esõ utáni párafelhõ volt! :D Jól nézett ki nagyon! Olyan szellemjárta mezõ feeling volt.... :cool:

#9130 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 10:41

Peti, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, tényleg egy nagyon jó kis csapat gyûlt össze azon a hétvégén. Gyertek minél hamarabb! Sheriff, ugyan már! Szimplán én nem tudok fényképezni. ;) De nem adom fel, szóval ha jó idõ lesz, szívesen csinálok még ilyen képeket! :kocc: Basszuskulcs! Pedig megigértem, hogy ott leszek, mikor Menches lerepül a Dagiról! :magamatpofozósmile: :dev: :gm: :ang:

#9131 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 11:03

Guminál a jó válasz. Ernest HIBÁZTÁL TE IS...... :gm: végre

#9132 Menches

Menches

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 798 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 12:11

Nem estem le, az csak Sun nevû vérszelíd lóról sikerült. De jól megtaposott, ja kérem ha valaki azt hiszi, hogy már nagyon ügyes. Menches a sánta. ui: a jó csõdör ? ui2. alig látok! Kesely kicsi volt az a pofon, szombaton kiegészítem!

#9133 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 12:30

Guminál a jó válasz. Ernest HIBÁZTÁL TE IS...... :gm: végre

Nem vagyok tökéletes, de ebben épp nem hibáztam... Itt a szereposztás.

#9134 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 12:38

Nem vagyok tökéletes, de ebben épp nem hibáztam... Itt a szereposztás.

Mirõl- kirõl beszélünk? AKI lelõtte...... az pedig nem Õ! ;)

#9135 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 12:39

Az igaz, de Te szereplõt kérdeztél, én meg ezt válaszoltam:

Valance? Lee Marvin.

#9136 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 12:41

Akkor sem :nem: méghamegintcsakigazadvansem :D picsába, dühössentoppantós szmájli

Edited by Csapos, 2008 április 3. - 12:42.

#9137 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 12:47

Igenis!!! :D

#9138 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 12:53

Nem estem le, az csak Sun nevû vérszelíd lóról sikerült.
De jól megtaposott, ja kérem ha valaki azt hiszi, hogy már nagyon ügyes.
Menches a sánta.
ui: a jó csõdör ?
ui2. alig látok!

Úgy látom, lemaradtam valami nagyon fontosról:) Légyszi valaki zárkóztasson fel:)

#9139 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 13:09

Azért esett le, mert hónaljba fújta a tavaszi szél... :D

#9140 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 13:18

Úgy látom, lemaradtam valami nagyon fontosról:) Légyszi valaki zárkóztasson fel:)

misem fontosabb ennél számomra

Szóval, vérmacsó Menses nagy arccal haladt a karámban, hogy Sun nevû tisztihátast felhozza lovagláshoz. Mivel lusta mint az ágyú, úgy gondolta felugrik rá. Ez sikerült is, csak pár lépés után bottlott a ló, és a vérmenses ezt nem tudta megoldani és mint a zsák ledölt. :gm:
A másik sadomaso jelenet a taposós, pedig a napokban történt mikor leszállt a lóról hogy a traktortól ijedezõ lovat lenyugtassa, na ettõl az állat beparázott és átgyalogolt a mi hõsunkön, aki aláfeküdt a lónak, hogy az puhára lépjen. Sajnos komolyabb baja nem történt, csak lesántult, mármint Mences, mert a ló jól van, köszöni a szimpatizánsok által biztosított dupla adag abrakot :gm:

remélem tudtam segíteni a tények feltárásával

Edited by Csapos, 2008 április 3. - 13:19.

#9141 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 13:26

Le vagyok nyûgözve az információ-ellátás minõségét illetõen.:) Ha jól sejtem, ez nem szerény személyemnek, hanem a Menchessel szembeni enyhe kárörömnek köszönhetõ :dev:

#9142 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 13:30

Csak neked Juice! Nur für kinder ;) Arról nem is értekeztem, hogy a porban fetrengve perisztartikus mozgással akart haladni, de az is lehet hogy fetrengett, nem tudom, de tény , hogy látván és tapasztalván az evolúció kikerülhetetlenségét felegyenesedett :gm:

Edited by Csapos, 2008 április 3. - 13:32.

#9143 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 3. - 18:25

Kesely kicsi volt az a pofon, szombaton kiegészítem!

Nana! Tudod, hogy mennyire..... :gm:
Beteg vagyok, kéretik felmenteni e gyalázat alól!

Csapos te nagyon... vinnyogtam. :yeah:

#9144 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 4. - 7:55

Kesely kicsi volt az a pofon, szombaton kiegészítem!

Nem mered! Hangember vagy! :gm:

#9145 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 4. - 9:44

Némá, ittmindenkiazéntestiépségemmeljátszadozik? Tudom ám hogy Menchesnek melyik lába fáj :gm:

#9146 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 4. - 11:17

Igen, és honnan? Mert arról mi nem beszéltünk! :huh:

#9147 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 4. - 12:17

Most beszéltem Gumival. Kitaláltuk a következõ feladatot. Komoly szervezést igényel és minden telepes részvételére számítunk. Azonban csak a verseny után foguk érdemben is foglalkozni a dologgal addíg meg ötletelünk.

#9148 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 4. - 18:59

Némá, ittmindenkiazéntestiépségemmeljátszadozik? Tudom ám hogy Menchesnek melyik lába fáj :gm:

Nem mindenki! Én má nem vagyok játszos hangulatu,s ez a szerencséd! :dev: :dev: :dev: :dev: De azt azé remélöm,hogy mást is tudsz,nem csak azt,hogy melyik lába fáj Mencesnek?! :dev: :D

Most beszéltem Gumival.
Kitaláltuk a következõ feladatot. Komoly szervezést igényel és minden telepes részvételére számítunk.
Azonban csak a verseny után foguk érdemben is foglalkozni a dologgal addíg meg ötletelünk.

Te Csápos!Ti unatkoztok,hogy feladatokat találtok ki?Vagy netán "Fizetnek" érte?Esetleg meggyõzõdéseddé vált,hogy Silveradó egy ingerszegény környezet,ahol semmi tennivaló nem akad,ezért gyorsan kikell találni egyet????? :D :D
Ha mégis unatkoznál akkor hagyd a telepeseket békében,gyere el hozzám és adok neked elfoglaltságot. :kir:

#9149 sheriff

sheriff

Egyszerû fórumtag, semmi extra

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 6. - 16:25

Tegnap kétszer jártam Szlovákiában. Először kimentem megnézni egy paint horse heréltet. Azután meg kivittem Sunny lovamat, s elhoztam érte cserébe a Yankee King névre hallgató, 4 éves, nagyon mutatós foltos lovacskát és ráadásnak egy választási appalooda csikót. A szlovák felet nem tudom mi vitte rá a cserére, mert szinte megsiratta a lovait. Magamat értem, bár az én szemem is majdnem pebárásodott, amikor Sunny nyakát utoljára átöleltem. A fiatal új gazdáját azok a fotók fogták meg, amelyeket Kesely készített a legutóbb. Főleg a lasszózós képektől rosált be. Amikor megmutattam neki Sunny tudományát, két pillanat alatt ráállt a cserére. Yankee valami elképesztően nyugodt vérmérsékletű ló. Nekem sajnos kicsi, de Véres Penge azonnal, héjjaként csapott le rá. Ingyen persze nem kapta meg, elcseréltem vele Bobby Kingre. Neki most van Nevada, Yankee és Nevada Kid, nekem Joshua, Bobby, Sherry és az új appaloosa pöttömség: Let's go! Nem rossz alapanyag westernlovagláshoz. Nézegettem Kán-kán és Préri lovaimat is a karámban, s azt kellett megállapítanom, hogy ők is csúcspéldányok. Nincs mire nem felvágnom. :) A tanya lóállománya nagyon jó színvonalú most. Csapos is pl. ma a trail pályán egy komplett trail patternt ment Totemmel, kantár nélkül. Kaput nyitott, hidazott, rudazott, vágtatott, spinelt. Nem idegesítene a dolog, ha nem nézne ki a lova olyan jól, ahogyan kinéz. Így sajnos túl kezdenek jutni azon a szinten, amin túl ép eszű elöljáró ne tartana attól, hogy a fejére nőnek. Azt hiszem valamit tennem kell, mert a végén tényleg levernek egy versenyen, mint vak a poharat. Ja! Ma terepen voltam Joshua csikómmal. Haladunk a csibésszel. Nagyon kényelmes és nagyon, nagyon, nagyon... Sőt! Annál is nagyonabb! :D Holnaptól beveszem a táncrendembe Bobby-t is. Rajta még nem ültem (más sem!). Ő nem lesz olyan könnyű eset elsőre, mint Joshua, de később, ha már behódolt, kevesebb gondom lesz majd vele. Az idő is nagyon klassz volt ma. Néhány gyerkőcöt is beoltottunk Janóval lovaglás ügyben. A tanyára a lovaglással ismerkedni betérő hölgy három gyerekét ültettük lóra, lasszóztunk velük, stb. Alig akartak hazamenni. A jövő héten elkezdenek lovagolni járni. Alakul a tanya. Menchesék nagyon jól kézben tartják az ügyeket, s nemhogy lassulna a fejlődés, lazulna a fegyelem, de egyre jobban rend van. A munkáknak ugyan nem akarunk a végére érni, de talán soha nem is fogunk. A karámok csinosodnak, soha nincs bennük lószar, Sancho sportot űz abból, hogy tisztán tartsa őket. Menches bevezette, hogy a pályákon is azonnal össze kell szednie mindenkinek az elpotyogtatott trágyát. Minden klarámnál külön oda rendszeresített lapát és gereblye van, s mindenki használja is őket. Jó ránézni a pályákra. Remélem az idén végre megérem azt is, hogy apanzió előtti kertecskékbe, az ablakokba virágok kerülnek! A panziót újra festetjük, az emelet már kész, az ajtók-ablakok, lépcső újra van lazúrozva. A jövő héten a ház külseje is új festést kap. A május 1-i versenyig a kerítést is lefestjük. Silverado a legszebb western ranch - s e felől nem nyitok vitát! :D :)

Edited by sheriff, 2008 április 6. - 16:48.

#9150 El Kormányzó

El Kormányzó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 421 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 6. - 16:37

:D :)

#9151 Roby

Roby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 164 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 6. - 16:44

Netán 1-2 kép? Mert nagyon kiváncsi vagyok. Üdv a tarka-barka póni club-ban. :yeah:

#9152 sheriff

sheriff

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 6. - 16:49

:D :)

Mondom, hogy nem nyitok vitát! :) ;)

Netán 1-2 kép?

Mert nagyon kiváncsi vagyok. Üdv a tarka-barka póni club-ban. :yeah:

Lesznek képek is. Bár személyesen is megnézheted a jövevényeket, ha idedugod a képed egy sörre. :kocc:

#9153 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 6. - 18:30

Azután meg kivittem Sunny lovamat, s elhoztam érte cserébe a Yankee King névre hallgató, 4 éves, nagyon mutatós foltos lovacskát és ráadásnak egy választási appalooda csikót.

Tudtam, hogy elõbb-utóbb végetér az a kellemes állapot, hogy Sunnyval járhatok túrázni, de nem gondoltam, hogy ilyen okból és ilyen hirtelen :( Biztos jól döntöttél és sok örömötök lesz az új lóban, de bizonyos önzõ okokból sajnálom, hogy így alakult. Mi lesz most velem, Sheriff? :ang: Kezdjek barátkozni valamelyik araboddal? Vagy esetleg Capuccinoval? :D

Egyébként a hétvégét Tengelicen egy kis hotelben töltöttem, ahol a hotelhez nagy park és horgásztó tartozott. A parkban sétálgatva találtam egy kis ösvényt a fák között. Természetesen egybõl meg kellett nézni, merre vezet. Egy kb. kétórás túra lett belõle. :dev: Vajon hol tanultam ezt a mentalitást? :)

#9154 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 6. - 19:22

Netán 1-2 kép?

Mert nagyon kiváncsi vagyok. Üdv a tarka-barka póni club-ban. :yeah:

Kép ügyben lehet rám számitani ;) Hétvégén ha jó idõ lesz, körbejárom a tanyát és a panziót is a gépemmel.

A fiatal új gazdáját azok a fotók fogták meg, amelyeket Kesely készített a legutóbb. Fõleg a lasszózós képektõl rosált be.

Ha ezt tudom, elnapoltam volna a fotózkodást. :(

#9155 Mandarin

Mandarin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 63 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 6. - 21:35

Kép ügyben lehet rám számitani ;) Hétvégén ha jó idõ lesz, körbejárom a tanyát és a panziót is a gépemmel.

Errõl lecsúsztál kiscsillag ugyanis ma megtettem helyetted.

Valóban Sheriff új szerzeménye vagyis most már Véres Pengé-é iszonyatos jól néz ki. :)
Mikor Kabos megjelent a tanyán gyorsan invitálni kezdtük jöjjön és nézzen meg egy igazi Paint Horse-ot :dev:

#9156 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 6. - 21:47

Hûûûûûûûû, ez a mai nap is remekül sikeredett. Igaz reggel komoly fejgörccsel ébredtem, de erõt vettem magamon, és már robogtunk is lefelé. Az új szerzemény remekbe szabott jószág. Nagyon nézegettem lent a karámban. Valószínû gondolataim látszottak is mert Virág ellentmondást nem tûrõ hangon közölte velem, hogy nem eladó! Sheriffnél is próbálkoztam, hogy kicsi ez neki és Virág is nõni fog még, de én nem! Míg Sheriff a körkarámban foglalkozott Joshuával, Katicazsolt és én a trail pályán lovaztunk. Megint játszottam a kantárnélküliséget, szerintem igazán jól sikerült. Addíg Sheriff is végzett a körben és odakönyökölt a pályakerítésre és nézett minket. Abban a pillanatban azokat kértem a lótól amit jobban tud. Sheriff nézett, nézett, majd kisvártatva közölte velem, hogy-" Csapos elmész te a p*csába! Én meg feszítettem a lovon, mint pók a lucernásban. Már ezért megérte lemennni :D Ja, eldöntöttem, lasszózni fogok ;)

Edited by Csapos, 2008 április 6. - 21:49.

#9157 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 6. - 22:37

Utállak benneteket. Fejlõdtök itten, én meg tipródok magamba'. :(

#9158 Guest_Helga_*

Guest_Helga_*
  • Guests

Közzétéve 2008 április 7. - 7:41

Az élménybeszámolókat olvasva csak mosoly az arcomon, olvasni is élvezet, hát még ha az ember részese lehet. Rágom Jani párom fülét :gm: , hogy mihamarabb csatlakozzunk hozzátok, ha csak egy hétvégére is. Rám fér már egy kis kikapcsolódás. :D

#9159 sheriff

sheriff

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 8:25

Az élménybeszámolókat olvasva csak mosoly az arcomon, olvasni is élvezet, hát még ha az ember részese lehet. Rágom Jani párom fülét :gm: , hogy mihamarabb csatlakozzunk hozzátok, ha csak egy hétvégére is. Rám fér már egy kis kikapcsolódás. :D

Gyertek! :) (Mert különben mi megyünk! :gm:)

#9160 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 7. - 13:11

Errõl lecsúsztál kiscsillag ugyanis ma megtettem helyetted.

Hát, mondhatom gyönyörû! Akutyafáját! Akkor rakjátok fel a netre, vagy küldjétek át és majd én felrakom. :ang:

Nade sebaj, azért énis megpróbálkozom vele, ha lesz idõm a 4 ló mellett. :cool: