(Vad)nyugaton a helyzet változatlan
Közzétéve 2008 március 25. - 11:13
Közzétéve 2008 március 25. - 11:24
Ezután már nem csak annak lesz érdemes Silveradóra jönnie, aki szeretne hóesésben a szabad ég alatt aludni, vagy kíváncsi arra, hogy milyen érzés 20 óra lovaglás és az azt követõ 3 óra alvás után újra lóra ülni?
Azért az ilyeneknek sem kell más helyet kereniük, ugye

Tájékozódási lovazásba - saját képességeim ismeretében - én csak olyan lóval vágnék bele, amelyik Nyíregyházáról is hazatalál, a marháktól pedig félek, de azért ha írnék levelet a Mikulásnak/Jézuskának, abban ilyesmiket kérnék tõle: még soha nem úsztattam lovat, nem vezettem lóhátról másik lovat, nem vettem részt többnapos nomádozós lovastúrán. Esetleg ezeket fel lehetne venni a következõ ötéves tervbe?

Közzétéve 2008 március 25. - 17:08

Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 március 25. - 17:54
Ezek nagyon jól sikerültek. :yeah: Gratulálok! :kocc:
Közzétéve 2008 március 25. - 18:35

Guest_cikape_*
Közzétéve 2008 március 25. - 19:02
Más!
Az idei elsõ Csiga Túránk várakozáson felül sikerült. Majd 20 lovas vett részt a szombati és vasárnapi - több turnusban indított - túrákon. Érdekes módon a szebbik nem hatalmas fölényben volt, s majd mindenki új arc volt számomra. Ezúttal nem a Fórumról, hanem jobbára a cowboy.hu olvasói táborából épült fel a csapat. Meg is lepõdtem azon, hogy mennyien olvasgatják az oldalamat, s el is határoztam, hogy újra rendszeresen írok majd oda. Ha már olvassák, legyen is mit!

Csapos arra célzott az új ötletemmel kapcsolatban, hogy megbeszéltük: át kell alakítanunk az imidzsünket! Eddig a vérmacsós fílinget erõltettük, s volt is valami viszhangja, de mit ér az összes eddig elért eredményünk, a mostani hétvége tükrében? Amikor meghirdettem az elsõ csiga túrát, nem hittem volna, hogy valakit is érdekel. Pedig nagyon is érdekelt. Jöttek rá a lovasok, mint méhecske a mézre. A mostani látogatói dömping pedig egyenesen letaglózott. El is döntöttem, hogy ebbe az irányba fejlesztem Silverado-t. Lesz majd Balfaszok Barangolása tájékozódási lovastúra, amelyen csupa olyan lovas vehet majd részt, aki rendszeresen eltéved, vagy egyenesen esélye sincs bárhova is odatalálni. Ügyetlenek Ügyeskedése néven kurzust tartunk egymásnak olyanok, akik még kérdezni sem merünk normális kurzuson, ha egyáltalán odamerészkedünk valamelyikre. Csapos szerint a "Vezetgessünk lovat kötõféken a Nemzeti Park szép tájain" elnevezésû túraötletem lesz a leginkább nyerõ. Oda olyanok is benevezhetnek, akik fel sem akarnak ülni lóra, egyszerûen csak szeretik a szép tájakat, szeretnek erdõn-mezõn csatangolni, s szívesen sétálnak lóval is akár. Tom Forest szerint ezt az irányt már nem szabad tovább fejleszteni, mert összeérünk a Parelli-s kurzusokkal.
A tréfát félretéve úgy érzem, hogy a Csiga Túra ötlete bevált, s a jövõben több alkalommal fogunk ilyeneket szervezni. A félénkebb, önbizalmukat vesztett vagy soha el sem nyert lovasok kifejezetten szeretik. Nekünk is jó, mert nagyon sok embernek tudunk élményt szerezni, megerõsítjük az önbizalmukat, s biztos vagyok abban, hogy lökést adunk nekik arra,, hogy elinduljanak egy olyan úton, amely a valódi lovassá váláshoz vezeti majd õket. Ezután már nem csak annak lesz érdemes Silveradóra jönnie, aki szeretne hóesésben a szabad ég alatt aludni, vagy kíváncsi arra, hogy milyen érzés 20 óra lovaglás és az azt követõ 3 óra alvás után újra lóra ülni?
[quote name='sheriff'"
A Csiga túra tényleg nagyon jól sikerült, élményekben gazdag volt!Igaz a "csiga" nem igazán csiga volt, de ez így volt szuper! Sajnos nem mindenkitõl sikerült elbúcsúzni vasárnap, ezért utólag is elnézést kérünk, úgy volt, hogy a 2. turnussal indulunk útnak csigázni, de egy rossz telefonhír miatt sajnos el kellett elöbb utaznunk.További jó és szép túrákat kívánok és remélem hamarosan megint találkozunk.Üdv:Kata
Edited by cikape, 2008 március 25. - 19:25.
Közzétéve 2008 március 25. - 21:08
A tájékozódási túra nagy kihívás lehet, mondjuk Guminak. A múltkor csak megfordultunk a tengelyünk körül és nem tudta hol vagyunk......
![]()
Lovat vezetni másik lóról, nomádozni, úsztatni nem elérhetetlen.
Szerintem bármelyik hétvégén megteheted, csak hangyányi szervezés kérdése az egész. ;)
Azért ezekhez még nõnõm kell egy kicsit

Közzétéve 2008 március 25. - 21:25
Közzétéve 2008 március 25. - 21:34
Közzétéve 2008 március 26. - 6:16
Közzétéve 2008 március 26. - 6:55
Mind1, csak potya legyen!ui: mit ennél?

Közzétéve 2008 március 26. - 7:49

Közzétéve 2008 március 26. - 8:35
Pioneer Plaza
Trail Drive Monument
Dallas, Texas
Trail statue 1.
Trail statue 2.
Trail statue 3.
Trail statue 4.
Trail statue 5.
Trail statue 6.
Trail statue 7.
Trail statue 8.
Trail statue 9.
Trail statue 10.
The Mustangs at Las Colinas
Las Colinas, Texas
Las Colinas 1.
Las Colinas 2.
Las Colinas 3.
Las Colinas 4.
Las Colinas 5.
Las Colinas 6.
The Mustangs Las Colinas
Szobrok innen-onnan
Közzétéve 2008 március 26. - 13:55
Azért ezekhez még nõnõm kell egy kicsit
Ja, és lasszózni is szeretnék megtanulni, meg fütyülni is meg..... meg lassan felébredek, mert bilibe lóg a kezem
Esetleg ha jókislány leszek nyáron valaki megtanít hegyeset köpni.
Ha tovább nyafogsz megtanítalak kesztyûbe dudálni

Apropó, tudod hogyan kell? Neked az elsõ okatatás grátisz

Kesztyût húzol a kezedre, beülsz a kocsiba a kormányos üléshez, kesztyûs kezed mutatóujját kiegyenesíted a többit behajlítod, így a kiálló ujjadd, ujjbegyével nyomást képzel a kürt gombra, olyan erõvel, hogy az hanghatást képezzen.
S lám már tudsz is kesztyûben dudálni.
Tudom a ragok nem stimmelnek.
Nos, akkor egy darab kesztyût odatartasz a duda elé, az elöbb említett módon hangot csikarsz ki a dudából és azt felfogod a kesztyûvel. Így kesztyûbe dudáltál.
No most aztán ne kötözködjetek tovább.

szia Jesus! Látom vagyol.

Közzétéve 2008 március 29. - 12:49

Közzétéve 2008 március 31. - 19:35
Közzétéve 2008 március 31. - 19:51

Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 március 31. - 20:00
Nem is tudom miért szeretem, de szeretem. ;)

Mellsõleg, azért mondtam Sunnyra is, amit mondtam, mert abban a lóban érzem, hogy messze több van mint egy túragépben. Nem tudásban, nem tehetségben értem, hanem igyekezetben. És ennek nehéz ellenállni

Egyszer már bepillantottam Sheriff boszorkánykonyhájába, hogy "hogyan készül a ló". (csikóindítás)
De úgy érzem, bõven van még a tarsolyában, amire kíváncsi lehetek. :kocc:
---Nab#ssz --- Amíg írtam Sheriff beelõzött, és kiderül, hogy Totemet is magának fabrikálta.

Akkor duplán érvényes, amit írtam.

Közzétéve 2008 március 31. - 20:03
Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 március 31. - 20:06
Egyenlõre annak is örülök, ha nem tekerem a ló lábára a kötelet.....Bár?? Kitudja?! Most bogarat raktál a fülembe. Idén biztonságban vagy, de jövõre jönnek a csehszlovákok, jönnek a csehszlovákok.... ;)
Egy darab lasszókurzus rendel Rangertõl.

Közzétéve 2008 március 31. - 20:13

Hisz van nékem egy egy csikóm akit akit hamarost ülni lehet.
Najó még másfél év :(
Egy darab lasszókurzus rendel Rangertõl.
Megkérdezem Sheriffet is...gondolom az jobban bántaná ha Õ tanítana és még meg is szorongatám

Ébresztõ Csapos bilibe lóg a kezed

Edited by Csapos, 2008 március 31. - 20:10.
Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 március 31. - 20:35
Azért erre odafigyelnék. A kobbojok névértéken (adják-)veszik amit mondanak.Ha te is megversz ropingban, mint az a gaz Ranger, akkor meg agyon verlek. Az tuti!

Közzétéve 2008 március 31. - 20:40

Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 március 31. - 20:42
Akkor egyedül leszek a lasszókurzuson?Már nincs is kedvem lasszózni....

Közzétéve 2008 április 1. - 14:28
Közzétéve 2008 április 1. - 15:02
Közzétéve 2008 április 1. - 15:35

Közzétéve 2008 április 2. - 10:15
u.i.: szombaton reggel megyek és este jövök
u.i.2: Sheriff, hogy tetszettek a képek?
Edited by Keselyüstök, 2008 április 2. - 10:16.
Guest_Peti_*
Közzétéve 2008 április 2. - 11:09
Zsu képei a csigatúrás hétvégérõl.
u.i.: szombaton reggel megyek és este jövök
u.i.2: Sheriff, hogy tetszettek a képek?
Szia Kesely!
Bár nem engem kérdeztél, de mivel ott voltam a feleségemmel a túrán, talán válaszolhatok rá.
Igen! Nagyon jó hangulatos képek. Egy-kettön a feleségem és én is rajta is vagyok.
Ami a túrát illeti az pedig felejthetetlen volt. Bár most elõször lovagoltam westernben, de hála a jó vezetõnek, a jó lovaknak, a jó terepnek és nem utolsósorban a jó társaságnak olyan jól éreztük magunkat, hogy elõbb utóbb biztos, hogy visszamegyünk még. A szállás és a kiszolgálás külön dicséretet érdemel. Gratulálok Dóri új nevéhez. Sajnos a második napi lovaglást egy telefonhír miatt nem tudtuk megejteni. Majd legközelebb. Talán még a következõ alkalommal is csak csigázni, de ki tudja.
További szép napot: Peti
Közzétéve 2008 április 2. - 19:28

Közzétéve 2008 április 2. - 19:46
Engem hívhatsz, aztán szállhatsz!Vajon szállás ügyben Porfelhõt vagy Pendét hívjam inkább?

Közzétéve 2008 április 2. - 20:16
Nagyon!Sheriff, hogy tetszettek a képek?
Bár azon mindig meglepõdök, hogy mindig sokkal szebbnek és ügyesebbnek képzelem magam, mint az végül a rólam készült képeken látszik.

????Vajon szállás ügyben Porfelhõt vagy Pendét hívjam inkább?
Közzétéve 2008 április 2. - 20:24

Edited by Adrienn, 2008 április 2. - 20:26.
Közzétéve 2008 április 2. - 20:25

Guest_Tom Forest_*
Közzétéve 2008 április 2. - 20:40
Nagyon jó kis képek. Nekem ezek tetszettek a legjobban:
No?!
Phûûû! (Avagy Menches just have been gone

Ezt meg úgysem hiszi el senki, hogy ilyen volt. ;)
Én szóótam. ;) Vége a lappangási idõnek.Bár most elõször lovagoltam westernben... elõbb utóbb biztos, hogy visszamegyünk még.

Közzétéve 2008 április 2. - 20:58

Közzétéve 2008 április 2. - 21:53
Ma megint fogtam egy kazalra való halat, hogy Sancho vigye a tavába. Az eredmény: holnap sült hal lesz a kaja. Engem meg sem hívtak, így törje magát az ember.
;)
Szép fogás volt! Kár, hogy a cica méreten aluli volt és el kellett engedni.

Menches-szel ketten pucoltuk meg este a halakat, de holnap én sem megyek ki, úgyhogy én sem fogok sült halat enni.

Közzétéve 2008 április 3. - 6:00