Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

(Vad)nyugaton a helyzet változatlan

• Please log in to reply
12215 válasz a témához

#9041 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 17. - 21:10

Oké! Az ujjam a ravaszon lesz. :kocc:

A rókán? ;) Esetleg a rókában? :gm:

#9042 sheriff

sheriff

Egyszerû fórumtag, semmi extra

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 17. - 22:04

Á 26 munkanap, de gondolom ez ismert.

És? Ki mondta, hogy csak hétvégén van nyitva egy lovarda? Hétköznap úgyse jön senki, akkó ingyé is lehet nem jönni. Nem jól gondolom?(Mellesleg én is hétvégére emlékszem, de mintha mégis ezt a 26-át olvastam volna viszont az Andrásék listáján.)

#9043 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 március 18. - 8:54

És? Ki mondta, hogy csak hétvégén van nyitva egy lovarda? Hétköznap úgyse jön senki, akkó ingyé is lehet nem jönni. Nem jól gondolom?

De! :kir: Kezdem érteni. Bárcsak bértartó lehetnék Silveradon! :rolleyes: Akkor megengedhetném magamnak, hogy pénzért se menjek. :nem: Jusztse! :P Csak könyörögjenek. :gm:

#9044 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 18. - 22:43

http://kesely.myphotoalbum.hu/Ismét bocsi a minõségért. :((+ vírusos a gépem, nem tudok linkelni, stb...)

#9045 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 7:46

http://kesely.myphotoalbum.hu/Ismét bocsi a minõségért. :((+ vírusos a gépem, nem tudok linkelni, stb...)

Te Kesely!Minek teszed fel a dolgaidat,ha már az elején elnézések sorozatát kéred a minõség miatt? :eek: (nem kell kifelé menet is "kopogni"!-ezért legalábis nem!) :dev: :)

Edited by Janó, 2008 március 19. - 7:47.

#9046 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 7:53

De, de, kopogjon csak :gm: :)Hétvégére fos idõt mond :(

Edited by Csapos, 2008 március 19. - 8:54.

#9047 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 16:33

Te Kesely!
Minek teszed fel a dolgaidat,ha már az elején elnézések sorozatát kéred a minõség miatt? :eek:
(nem kell kifelé menet is "kopogni"!-ezért legalábis nem!) :dev: :)

Nem tudom :rolleyes:

Ezt el is felejtettem: :gm: :dev:

Posted Image Posted Image

Edited by Keselyüstök, 2008 március 19. - 16:43.

#9048 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 17:28

Juice, Te hogy láttad a hétvégét?
Szívesen olvasnék valamit a kalandjaidról, már ha volt valami izgalmas.
Kérlek a beszámolódból ne felejtsd, hogy hosszan sajnálkozz a távol létem miatt. ;)

Szóval az úgy volt, hogy csütörtökön még határozottan állítottam Janónak, hogy nem, nem megyek szombaton Silveradora. Péntek délután azonban, mivel a meteorológia jó idõt jelzett, bennem egyre határozottabban érett bennem az elhatározás, hogy Silveradon töltöm a napot. A napsütéses túra mellett erõs vonzerõt jelentett Csapossal való találkozás lehetõsége is, ezen a téren azonban csalódnom kellett, mely fölötti keserûségemet ezúton is kifejezem. :D

Péntek este, mintegy 2 órányi testedzés és két kör szauna után elérkezettnek éreztem az idõt, hogy felhívjam Menchest és tudassam vele az örömhírt, miszerint másnap reggel érkezem. Valószínûleg túl fáradt volt az ellenkezéshez, mert csak annyit mondott, hogy három ló be lett sütve, õket kímélni kell, de azért menjek nyugodtan, megoldjuk.

Itt egy pillanatra hezitáltam, mert az ilyen "megoldjuk" típusú hozzáállás építõipari mesterembereknél és Silveradon a naiv ügyfél számára meghökkentõ eredményeket hozhat. :dev:

Menches próbált rábeszélni, hogy menjek reggel 1/2 7-re, hogy elérjem a hajnali kávéjáratot,
de jólnevelt vendégként én tiszteletben tartom Janó kizárólagos jogát a hajnali lovazásra,
meg az ezzel járó korai kelésre. Amikor hajnali 5 óra körül átfordultam a pihe-puha ágyikómban egyik oldalamról a másikra, azért megemlékeztem Janóról, aki kb. ekkor indulhatott Pestrõl Kecskemétre. :)

Szombat reggel ½ 9 körül értem Silveradora, ahol elõször Dóri, majd Menches fogadott.

Csapos sehol sem volt, de ekkor még reménykedtem....., de mint említettem ezen a téren súlyos csalódások értek.

Sheriffel egyszerre érkeztünk a tanyára, jól meg is lepõdött, hogy engem is ott talál. Hát bizony így jár az ember, ha delegálja a lovastúra-szervezést az illetékesnek. :dev:

Janó bezzeg nem lepõdött meg, amikor a reggeli lovazásból visszatérve engem is ott talált a tanyán. Erre 3 magyarázat lehetséges:
1. Janónak pókerarca van :ang:
2. Janó sokat látott cowboy, aki már semmin nem lepõdik meg :ang:
3. Janó jól ismer és tudja, hogy kb. annyi megfontoltság van bennem, mint egy kölyökmacskában :D

És persze a fenti alapesetek összes kombinációja

Lehet, hogy a témában nyitok egy szavazós topicot, hogy trendi lehessek itt a fórumon :dev:

Sheriffel, Menchessel és Virággal elkezdtünk osztozkodni a lovakon és engem ekkor ért a szomorú hír, hogy Csapos nem jön. Egy világ omlott össze bennem ennek a szörnyû élménynek a hatása egész napomon érzõdött, csupa tõlem idegen cselekedet származott belõle.

Én végül Sunnyt kaptam, Hintaló pedig Cisco-t (jut eszembe, Hintaló beszámolójára is kíváncsi vagyok). Mivel Menches mostanában 300-as táp fedõnéven emlegetett tüzes parázzsal eteti a lovakat, Sunny is jó kedvében volt, inkább visszafogni, mint hajtani kellett.

Capuccino csacsi - a négylábúak közül egyedüli önként jelentkezõként - szintén csatlakozott hozzánk, annak ellenére, hogy múltkor hihetetlenül elfáradt. Az õ esetére szintén 3 magyarázatot látok:

1.a csacsi fitness õrült lett és Capuccino update címmel új módszer kidolgozásán fáradozik
2.A csacsi szamár és saját bõrén sem tanult a múltkori esetbõl
3.Capuccino nem is akart velünk jönni, csak félreértettük

Azt hiszem, ez is megérne egy szavazós topicot. :dev:

Capuccinoval ellentétben Csapos nem volt velünk, amit mindannyian õszintén fájlaltunk. :D

Miután Sheriff és Janó hosszas egyeztetés és némi telefonálgatás után meghatározta
az útirányt, gyakorlatilag gondtalan, kellemes lovazással jutottunk el a Somodi tanyára (ugye ott voltunk? ), ahol nagyon finom ebédet ettünk.

Nyilván az ebéd még jobban esett volna, ha Csapos is velünk van, és jelenlétével emeli az esemény fényét, de mint már említettem, hiányolunk kellett becses személyét.

Odafelé birkákat és Trabantokat számoltunk, az elõbbiek nyájban voltak, az utóbbiak valószínûleg valamilyen versenyen vettek részt. Az egyesével érkezõ Trabantok megszámlálása nekem sem okozott gondot, de a birkanyájat csúnyán alulbecsültem, ebben a versenyszámban Janó nyert. Feltéve persze, hogy a birkapásztor értette a kérdésünket és arra is válaszolt, mert eleinte nem nagyon értette, mit akarunk tõle, de az is lehet, hogy azon gondolkodott, benne van-e a munkaköri leírásában, hogy fura öltözetû lovas emberek kérdéseire válaszolgasson.

Odafelé és hazafelé egyaránt bóklásztunk fenyvesben (az odafelé kicsit kalandosabb volt a gyakorlatilag teljesen összenõtt fák között), így nem tudom pontosan, mikor gyûjtöttem be azokat a tûleveleket, amik a hazaúton a nyakamból szépen lassan elkezdtek levándorolni elõször a hátamig, majd a nadrágomig, ahol is elérték azt a kritikus területet, ahol már igencsak szúrtak, ezért kénytelen voltam némi technikai szünetet kérni, aminek keretében kisebb takarítást végeztem a ruházatomban. Csapos sajnos itt sem volt jelen, pedig nyilván bölcs tanácsokkal tudott volna ellátni.

A túra vége felé Csapos hiánya olyan mértékû feszültséget keltett bennem, hogy szörnyû cselekedetre ragadtattam magam, ami miatt Janó és Sheriff jól meg is hurcoltak. Az történt ugyanis, hogy Sunny egy erõs fül-lefeszítõs sunyítás mellett odakapott a mellettünk haladó Cherrynek, amit én elsõ reflexként egy, a nyakára mért kisebb pofonnal és határozott "nem" felszólítással honoráltam. Utána természetesen elnézést kértem Sherifftõl, amiért ilyen durván inzultáltam a lovát, de ezzel már nem tudtam elkerülni a szemrehányást, mely szerint az egykori beszari önmagamhoz képest, aki akkor voltam, amikor elõször jártam Silveradon, hogy kinyílt a csipám, és ha így folytatom, vasvillával fogom verni a lovakat. ;)

Hazáig már csak egy említésre méltó esemény történt, a tanyától nem messze ugyanis összefutottunk a szomszédokkal, akik akkor indultak egy kisebb lovastúrára és az egyik, egyébként elég nagy termetû jószáguk Capuccinot valami szörnyû lóevõnek hitte, ugyanis több méteren át hátrált elõle. Nem tudom, a csacsi csak ismerkedni akart-e vagy élvezte a hatalmát, de a mutatvány mindenesetre látványos volt.

Hazaérkezésünk után Sheriff még felhozta Joshuát és foglalkozott vele a körkarámban, majd fel is ült rá. Tanulságos volt látni a fiatal csikót, ahogyan a Sheriff által adott feladatok mentén lépésrõl-lépésre tanult valami újat. Sajnos Csapos itt sem volt jelen, de a nap végére ezt már egészen megszoktam. :D

#9049 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 18:42

IGENIGENIGEN :D :D :D :D :kir: :kir: :yeah:

#9050 Kabos

Kabos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 314 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 20:19

Gratulálok Csapos Cassanova,hogy ilyen lelkes odaadó kedves hódolód van,mint Juice. :ang: Nyolcszor említi rövid beszámolójában égetõ hiányod. Jómagam irigyellek,mivel gátlásos,vissza húzódszkodó típus vagyok és a Nõktõl világ életemben féltem! :D Már,már felrémlik elõttem a kép: Csapos és Juice kéz a kézben ülnek egy szénabálán. Juice kedvessen hozzá hajol. Forró leheletét Csapos a fülében érzi végig fut rajta a bizsergetõ remegés. Csak csendes suttogás,egy mély sóhajtás: Válasszunk csillagot! :yeah: Ekkor megjelenik Mandarin sötét árnya a szénatárló mögött,kezében egy lósz@ros lapáttal..... :dev: Most teljessen(Hülye) vicces:Kabos

#9051 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 20:43

Válasszunk csillagot! :yeah:

Ekkor Csapos könnyes szemmel odafordul Juicehoz, és alig hallhatóan elcsukló hangon mondja.
- Jó, válasszunk egy hatágút...

Edited by Csapos, 2008 március 19. - 20:44.

#9052 Kabos

Kabos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 314 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 21:03

Helyes válasz 2 pont! :kir:

#9053 Mandarin

Mandarin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 63 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 21:09

Ekkor megjelenik Mandarin sötét árnya a szénatárló mögött,kezében egy lósz@ros lapáttal..... :dev:

Rövid nekifutás, saszzé.....BANG!

#9054 hintaló

hintaló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 232 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 21:37

Hintaló beszámolójára is kíváncsi vagyok

Nekem is tetszett a túra :) . Tényleg rengeteg õzet, nyulat és Trabantot láttunk. Jó társaság, szép idõ, csodás táj, finom ebéd, kényelmes lovak, mi kell még? Ja igen, számomra némi lovastovábbképzés, hogy ne vegyen hülyére az a ló (annyit azért tudok a témáról, hogy zavarjon a szitu) – személyiségi jogaira való tekintettel nevezzük C.-nek –, akit mások két ujjmásodperccel ellovagolnak. Szóval C. mindenáron az elõtte menõ fajtársa farában akart közlekedni, én viszont nem – C. nyert, én feladtam. Hiába, az egyedüli fakó lovon az egyedüli halvány lovastudás… Elsõként menve C. persze nézett, hol a többi ló vagy legalább Sheriff, akinek csak a hangjára is megcsinált mindent. (Egyébként a lovardában, ahova lovagolni járok, szintén van egy hasonló habitusú ló - nevezzük B.-nek ;) -, õ se egy vérló, az oktatóm el is mondja mindig a használati utasítást, hogy ne csak utazzak rajta, épp csak nekem is el kéne hinnem, hogy nekem is mûködik - na ezen vagyok :D .) A túratársak rendesek voltak :cool: , kaptam tanácsot és/vagy alapon: mit csináljak a lóval (szedjem össze stb.) meg magammal (ne törõdjek vele, hiszen C.-t sokan sokféleképp lovagolják, nem csoda, ha szkeptikus, élvezzem a napot stb.). Lehet, ha ismét megjelenek Silveradón, már inkább a másik C.-t (a rigószájút) nyergelik nekem :gm: , aki egyébként a túra végét már szabotálta és lefeküdt az útra, de aztán belátta, hogy – hacsak nem teleportálja magát – csak saját lábán van esélye hazajutnia. Délutánra még a szél is elállt. Estére meg észrevettem, hogy lyukas lett a nadrágom az alfelemnél. Remélem, ez a kocsiban úton hazafelé realizálódott, de ennek sok esélyét nem látom :( .Most másodszor voltam itt túrázni, bár Sheriffnek az elején úgy tûnt, elõször :D . A tényleges elsõ alkalommal viszont Sanchóval egyetemben meg voltak gyõzõdve arról, már találkoztunk :eek: . Harmadjára (ha egyáltalán adnak még alám lovat) már nem lesz új verzió, gondolom. Ha extrapolálom a trendeket, az jön ki, hogy megint C.-re ültetnek majd, a Somodi tanyára megyünk (mindannyiszor hosszas egyeztetés után, mintegy véletlenül), lesz napsütés és leégés. A létszám eszerint megkettõzõdik nyolc fõre. Mégis, azért legközelebb (ha…) majd felvetem, hátha másfelé is van lovas útvonal. Pl. egy májusban bebarangolandó, XIV. Lajosos fílinges, tölgyerdõs rétrõl hallottam szépeket Sh.-tõl. Sõt. Lehet, hogy a többi paraméter sincs kõbe vésve, ezért buknak meg a jövõkutatók. :dev:

#9055 Kabos

Kabos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 314 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 21:42

És érdekes módon valamiért ,elkezdték kerülni a barátai,némelyek nem is köszöntek,(NA KIRE GONDOLOK?)a csinos nõk viszolyogva elfordítják a fejüket:Hõs Csapos Cassanova :( Igy járt. :D 1etleny baráttya maratt én a BARÁT......(esz mindég begyüny) :kir:

#9056 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 21:53

Één má nem értök sömmit!! :hu: :(

#9057 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 22:00

Szombat reggel ½ 9 körül értem Silveradora, ahol elõször Dóri, majd Menches fogadott.

Na jó, de ki az a Dóri?

#9058 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 22:11

HátaSnukipucc!!! :)

Edited by Apple, 2008 március 19. - 22:13.

#9059 Kabos

Kabos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 314 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 22:18

Menches Aranyos Tündéri és nagyon türelmes felesége! :ang:

Tombstone farm keze bé tötte a lábát.(fö dobnyi a topicot)Her Khabosch :kv:

#9060 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 22:19

Menches Aranyos Tündéri és nagyon türelmes felesége! :ang:Her Khabosch :kv:

Sejtettem én, de gondoltam, pontosítsunk :)

#9061 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 23:01

Sejtettem én, de gondoltam, pontosítsunk :)

Melyiket sejtetted?Az aranyost, a tündérit, a türelmest vagy a feleséget, esetleg a Khabosht? :)

#9062 Kabos

Kabos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 314 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 23:07

Melyiket sejtetted?Az aranyost, a tündérit, a türelmest vagy a feleséget, esetleg a Khabosht? :)

Mindent értek ,mindent tudok!Érdheteleny! :) Kabir Bedi

#9063 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 23:14

Mindent értek ,mindent tudok!Érdheteleny! :) Kabir Bedi

Én nem értek semmit, de sokat tudok!Ne feledjük a szerencse forgandó. Ez igaz, kivéve , ha nem Tuskó Hopkins oszt!Ezt is érted?

Edited by Csapos, 2008 március 19. - 23:14.

#9064 Kabos

Kabos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 314 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 19. - 23:49

Hát perce Tusgó!Akko minden oké!Kitsit felveszem a lornyonomat a szömömre,iszok 1 kortyot a sörömbül. :) (Tényleg történe igy,tsak még nincs szömüvegem,bár rám férne)

#9065 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 20. - 6:57

Na jó, de ki az a Dóri?

Azt azé tudod,hogy kik voltak a "Lomnicinõvérek"? :D :D

Nem tudom :rolleyes:Ezt el is felejtettem: :gm: :dev: Posted Image Posted Image

Ez azé má kimeríti (nem csak engöm) a "bizar" kifejezés tényét! :huh:

#9066 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 20. - 8:57

Mivel szeretném megõrizni a jó kapcsolatot Mandarinnal (meg a testi épségemet :dev: ), jelzem, hogy a hosszú dús hajú, független pasikra bukom :dev: :)

#9067 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 20. - 9:35

Nah, hát az pont, hogy nem a Csapos! Neked reszeltek! :gm: :dev: Hintaló, rendkívül jól mulattam a beszámolódon. A Cé fedõnevû ügynök csodálatos és párductestû is. És ez mind igaz, ne hallgass másra.

#9068 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 20. - 9:43

Hát még akkor hogy reszeltek volna, ha leírom, hogy a mosolygós, szemüveges, családos vendéglátóipari szakember az esetem :ang: Jelentkezni a "családok szétzilálását vállalom" jeligére a kiadóban :D

#9069 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 20. - 10:14

Posted Image

#9070 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 20. - 15:25

Nem rossz, nem rossz, de nincs véletlenül raktáron egy fiatalabb, jóképûbb, izmosabb, mosolygósabb? Már úgy virtuálisan:)

#9071 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 20. - 15:30

fiatalabb, jóképûbb, izmosabb...
:D

Edited by Gumilovas, 2008 március 20. - 15:30.

#9072 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 20. - 15:58

Kösz. Sejtettem, hogy bízhatok az ízlésedben, csak elsõre rosszul specifikáltam a kérést :)

Edited by juice, 2008 március 20. - 15:59.

#9073 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 20. - 18:52

Sheriff, mi lett ezzel a könyvvel? Olvashatjuk már?

#9074 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 24. - 11:12

Eszméletlen Húsvétom volt!
Szószerint!
Szombaton ételmérgezésssel küzdöttem, görcsökben fetrengtem. Megmérgezett a konkurencia :( :D .
De vasárnapra valahogy összeszedtem magam, mert Tom megígérte, hogy ha nem jövök le fog lõni. Ilyen kedves invitálásnak nem tudtam nemet mondani.
Tom Forrest, Szandra, ( Forrest csemete), Sheriff csapatához csatlakoztam "csigázni".
Gyönyörûen sütött a nap, melegítette a hátam. Legeltetésnél bogarak repkedtek körülöttünk, egyszóval,tavasz volt. Most jegesesõ esik. :(
Szandra ügyes kicsilány, árkot ugratott, rollbacket is kiülte pedig nem Õ kérte a csak valamit bemozizott a lova, vágtattunk .....
Anyuja kicsit sápadt volt mikor elmeséltük neki, iziben megígérte, hogy többet nem mehet. Remélem ez csak az öröm elsõ jele volt és átgondolja döntését. :)
Sherriffel kitaláltunk egy új túra lehetõséget is. Ezt majd Õ fogja elmondani.
Haza érkezésünk után mókóltam a körkarámban kiccsávóval is.
Összegzés képpen, elégedett voltam Totem von Snukipuccal, Bayronnal, az idõvel, a beszélgetésekkel, a napzáró saunával, ....
Gumi kolléganõvel is találkoztam, tényleg Kantár a neve ;)
KEREK VOLT A VILÁG.

nem mintha ez bárkit is érdekelne csak nagyon régen voltunk a topic elején ;)

Edited by Csapos, 2008 március 24. - 12:09.

#9075 Mandarin

Mandarin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 63 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 24. - 17:16

Banya átesett a "másodkeresztelésén" Új neve: Jégvirág :) Úgy vettem észre sokkal jobban tetszik neki mint a régi neve! :)

Edited by Mandarin, 2008 március 24. - 17:17.

#9076 sheriff

sheriff

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 24. - 17:52

Sheriff, mi lett ezzel a könyvvel? Olvashatjuk már?

Elment az ingerenciám az írástól. Már kezdek konyítani annyit a lovagláshoz, hogy ne akarjak okos lenni. Csilla westernlovaglásról írt könyve nemsokára megjelenik, olvasgasd azt! Minél többet lovazok, annál inkább az az érzésem, hogy a lovas tudásom annyira csekély, amivel még olvasóként sem mehetek el - begyûjtendõ egy dedikálást - író-olvasó talákozóra, nemhogy én legyek a szerzõ. :)

#9077 sheriff

sheriff

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 24. - 18:18

Más! Az idei elsõ Csiga Túránk várakozáson felül sikerült. Majd 20 lovas vett részt a szombati és vasárnapi - több turnusban indított - túrákon. Érdekes módon a szebbik nem hatalmas fölényben volt, s majd mindenki új arc volt számomra. Ezúttal nem a Fórumról, hanem jobbára a cowboy.hu olvasói táborából épült fel a csapat. Meg is lepõdtem azon, hogy mennyien olvasgatják az oldalamat, s el is határoztam, hogy újra rendszeresen írok majd oda. Ha már olvassák, legyen is mit! :) Csapos arra célzott az új ötletemmel kapcsolatban, hogy megbeszéltük: át kell alakítanunk az imidzsünket! Eddig a vérmacsós fílinget erõltettük, s volt is valami viszhangja, de mit ér az összes eddig elért eredményünk, a mostani hétvége tükrében? Amikor meghirdettem az elsõ csiga túrát, nem hittem volna, hogy valakit is érdekel. Pedig nagyon is érdekelt. Jöttek rá a lovasok, mint méhecske a mézre. A mostani látogatói dömping pedig egyenesen letaglózott. El is döntöttem, hogy ebbe az irányba fejlesztem Silverado-t. Lesz majd Balfaszok Barangolása tájékozódási lovastúra, amelyen csupa olyan lovas vehet majd részt, aki rendszeresen eltéved, vagy egyenesen esélye sincs bárhova is odatalálni. Ügyetlenek Ügyeskedése néven kurzust tartunk egymásnak olyanok, akik még kérdezni sem merünk normális kurzuson, ha egyáltalán odamerészkedünk valamelyikre. Csapos szerint a "Vezetgessünk lovat kötõféken a Nemzeti Park szép tájain" elnevezésû túraötletem lesz a leginkább nyerõ. Oda olyanok is benevezhetnek, akik fel sem akarnak ülni lóra, egyszerûen csak szeretik a szép tájakat, szeretnek erdõn-mezõn csatangolni, s szívesen sétálnak lóval is akár. Tom Forest szerint ezt az irányt már nem szabad tovább fejleszteni, mert összeérünk a Parelli-s kurzusokkal. A tréfát félretéve úgy érzem, hogy a Csiga Túra ötlete bevált, s a jövõben több alkalommal fogunk ilyeneket szervezni. A félénkebb, önbizalmukat vesztett vagy soha el sem nyert lovasok kifejezetten szeretik. Nekünk is jó, mert nagyon sok embernek tudunk élményt szerezni, megerõsítjük az önbizalmukat, s biztos vagyok abban, hogy lökést adunk nekik arra,, hogy elinduljanak egy olyan úton, amely a valódi lovassá váláshoz vezeti majd õket. Ezután már nem csak annak lesz érdemes Silveradóra jönnie, aki szeretne hóesésben a szabad ég alatt aludni, vagy kíváncsi arra, hogy milyen érzés 20 óra lovaglás és az azt követõ 3 óra alvás után újra lóra ülni?

#9078 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2008 március 24. - 19:34

Mindent tanúsítok. És valóban csodás tavaszi napunk volt. :yeah: (Bocs Juice! :dev: ) Sheriffnek igaza van, valóban nagyon jó hangulat uralkodik Silveradon. Köszönet mindenkinek a szíves vendéglátásért. Sanchot nem idézném, õt valóban élõben érdemes hallgatni. :kir: Minike mindenkit lenyûgözött. :) Dieter pedig átment Yodába (itt röhögök a róla készült fotón, amin Mini zokniját húzta a fülére :D ) Mondtam én (tavaly :o ) hogy jó buli ez a csiga terelés. Én nagyon élveztem. Tán még Balf@sznak is jelentkezem legközelebb. (A marhákhoz még fel kell nõnöm :gm:) A lényeg, hogy a western :dev: ördöge ezúttal is újabb áldozatokat szedett. (Bár az alanyok ezt még nem sejtik. Most telik a lappangási idõ :P .)

#9079 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 24. - 20:23

Banya átesett a "másodkeresztelésén" Új neve: Jégvirág :)

Úgy vettem észre sokkal jobban tetszik neki mint a régi neve! :)

Mencesnek is új neve van! Mákvirág! :gm:

Szerintem neki nem fog tetszeni ;) :D :gm:

#9080 Kabos

Kabos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 314 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 24. - 20:45

Más!

Az idei elsõ Csiga Túránk várakozáson felül sikerült. Majd 20 lovas vett részt a szombati és vasárnapi - több turnusban indított - túrákon. Érdekes módon a szebbik nem hatalmas fölényben volt, s majd mindenki új arc volt számomra. Ezúttal nem a Fórumról, hanem jobbára a cowboy.hu olvasói táborából épült fel a csapat. Meg is lepõdtem azon, hogy mennyien olvasgatják az oldalamat, s el is határoztam, hogy újra rendszeresen írok majd oda. Ha már olvassák, legyen is mit! :)

Csapos arra célzott az új ötletemmel kapcsolatban, hogy megbeszéltük: át kell alakítanunk az imidzsünket! Eddig a vérmacsós fílinget erõltettük, s volt is valami viszhangja, de mit ér az összes eddig elért eredményünk, a mostani hétvége tükrében? Amikor meghirdettem az elsõ csiga túrát, nem hittem volna, hogy valakit is érdekel. Pedig nagyon is érdekelt. Jöttek rá a lovasok, mint méhecske a mézre. A mostani látogatói dömping pedig egyenesen letaglózott. El is döntöttem, hogy ebbe az irányba fejlesztem Silverado-t. Lesz majd Balfaszok Barangolása tájékozódási lovastúra, amelyen csupa olyan lovas vehet majd részt, aki rendszeresen eltéved, vagy egyenesen esélye sincs bárhova is odatalálni. Ügyetlenek Ügyeskedése néven kurzust tartunk egymásnak olyanok, akik még kérdezni sem merünk normális kurzuson, ha egyáltalán odamerészkedünk valamelyikre. Csapos szerint a "Vezetgessünk lovat kötõféken a Nemzeti Park szép tájain" elnevezésû túraötletem lesz a leginkább nyerõ. Oda olyanok is benevezhetnek, akik fel sem akarnak ülni lóra, egyszerûen csak szeretik a szép tájakat, szeretnek erdõn-mezõn csatangolni, s szívesen sétálnak lóval is akár. Tom Forest szerint ezt az irányt már nem szabad tovább fejleszteni, mert összeérünk a Parelli-s kurzusokkal.

A tréfát félretéve úgy érzem, hogy a Csiga Túra ötlete bevált, s a jövõben több alkalommal fogunk ilyeneket szervezni. A félénkebb, önbizalmukat vesztett vagy soha el sem nyert lovasok kifejezetten szeretik. Nekünk is jó, mert nagyon sok embernek tudunk élményt szerezni, megerõsítjük az önbizalmukat, s biztos vagyok abban, hogy lökést adunk nekik arra,, hogy elinduljanak egy olyan úton, amely a valódi lovassá váláshoz vezeti majd õket. Ezután már nem csak annak lesz érdemes Silveradóra jönnie, aki szeretne hóesésben a szabad ég alatt aludni, vagy kíváncsi arra, hogy milyen érzés 20 óra lovaglás és az azt követõ 3 óra alvás után újra lóra ülni?

Szerintem akkor is a"Tudok egy rövidebb utat !" túra lesz a legnépszerûbb. :yeah: