Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#841 gidrángirl

gidrángirl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 726 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 16. - 13:38

Tescoban...

JAJJ :kir: :kir:

#842 Magyar Májkrém

Magyar Májkrém

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 20. - 17:45

altair: mondom nem velem történt meg. de attól még ezen szakadunk egy hete :)

#843 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 20. - 20:20

kedves májkrém: mondom, oda kellett volna menni segíteni szegény öregnek, nem kiröhögni... és sztem nem csak én gondolom így...... mindegy, akákivel is történik

Edited by Altair, 2009 július 20. - 20:22.

#844 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 21. - 12:04

Asszem, kedves Altair, a topic címét kellene szószerint venni. Igaz, a kutyakedvelõk topicjába én is írtam egyszer egy beírásra, hogy elveszett 2 nagy testû kutya, azt, hogy: ez aztán rendkívül negatív a kutyatulajdonosra nézve, de azért általában a az álaltvédõs topicba az állatvédõk írnak, a kárörömösbe meg a kárörömösök. Egyébként az, hogy lehet-e nevetni rajta, és kell-e mást csinálni, az két külön dolog. A forgalomban lévõ viccek nagyrésze kárörömös... A Tom és Jerry csupa káröröm... És így tovább.

Edited by Ernest, 2009 július 21. - 12:04.

#845 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 21. - 13:48

csak ez nem káröröm hanem inkább nemtörõdömség, vagy teszemazt bunkóság részükrõl..... mindegy, nem offolok

#846 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 21. - 18:55

én valahogy értem Altair "értetlenkedését" az empátia hiányán.

Edited by Fec, 2009 július 21. - 18:56.

#847 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 21. - 19:04

Visszanézem, én miket írtam ide magamról. Csak azért, hogy másnak legyen egy vidám pillanata. De tény, hogy én is megkülönböztetném azt, hogy kinek szeretnék vidám pillanatokat okozni.

#848 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 21. - 19:25

Téged is értelek, mitöbb bizonyos dolgokban 10:1 is fogadnék, ismerve (pontosabban sejtve) fogaskerekeid kiszûrõdó zaját. (a'la Ede hátsóhíd :D ). ezzel persze nem azt mondom h. nemértem (meg) MM-et. :D

#849 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 22. - 9:24

Külön dolog az emberi butaság és az emberi hülyeség. Azon én is jól elszórakozok, hogy a mobilom a hûtõben a vaj helyett, a tévésszemüvegre felveszem a kocsiban a vezetõsszemüveget, vagy pofára esek a lóról, mert meggondolatlan vagyok - na, ezen lehet röhögni. De ha valakinek nálam is szarabb a helyesírása, vagy még életében nem volt dolga kódolvasóval a tanyán - szerintem ez más kategória.

#850 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 22. - 10:40

én is szoktam keresni pl. a napszemüveget, miközben azon keresztül nézem a világot stb. csóri öreg... mindegy, leszakadok a témáról, de látom mások átlátták mirõl magyaráztam a káröröm az az hogy leesek a lóról, kiröhögnek, a másik meg 2perc mután ugyanúgy a homokban landol :D na az káröröm :kocc:

#851 Dincsi

Dincsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 225 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 22. - 11:23

Velem történt...sajnos. Pár éve nagyobb társasággal Diósjenõn buékoltunk, amikor jött a nagy ötlet: lovagoljunk. A csapat 90%-a soha nem ült lovon, ennek ellenére lezajlott a sétaterep, gond nélkül. A tanyára érve a lovász elkezdte magyarázni a lóról való leszállást. Barátnõm sajna egy jégdarabra érkezett, aminek következtében hanyatt vágódott, derékig a ló alá csúszva, a feje pedig egy vasdarab mellé csapódott. Nagyon megijedtem, mert nem mozdult. Segíteni nem tudtam, mert még lovon ültem, és szinte lebénultam. Viszont a következõ percben valószinûleg a stressztõl kitört rajtam a nevetés. Semmi vicces nem volt a dologban. Nos, aki próbált már csukott szájjal görcsös röhögést visszafojtani, tudja, mit élhettem át. Szerencsére pár kék folttal megúszta a kalandot, de életem legcikibb sztorija volt. És nem volt benne káröröm. :hu:

#852 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 23. - 18:14

Igazi, meztelen, semmidesemmi menthetõ tartalmú, leplezetlen kárörömöt egy fórumostól tapasztaltam idáig.

#853 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 23. - 18:16

Csak nem "E" betûvel kezdõdik a neve és "rnest"-tel végzõdik? :D

#854 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 23. - 18:19

Te pontosan tudod, kirõl van szó.

#855 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 24. - 15:22

Ma látomásom volt... árva áfonyák sírdogáltak. Elgondolkoztam, és eszembe jutott, hogy de hát én hétfõn reggel hazahoztam egy tálkával, és nem emlékszem rá, hog megettem volna. Aztán meg is találtam. :D A táskában, amiben hazahoztam. :D De némi válogatás után alig volt olyan, ami penészes ízû lett volna. Eszembe jutott, mikor fiatal koromban levelezõn jártam ögyetömre, oszt mivel se család, se más elkötelezettség, tanulmányi szabi meg rendeteg volt, gyakorlatilag december közepétõl január végéig alig mentem dolgozni. És decemberben az utolsó nap nem ettem meg egy szendvicset, amiben felkarikázott fõtttojás volt. Azaz, hazavittem. És a szoba egyis sarka egyre gyanúsabb lett... 2 és fél hétig gyanakodtam, mire rájöttem. :D Na, abból a szatyorból elég kevés valamit tartottam meg, de azok a valamik márciusig szellõztek az erkélyen. :D

#856 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 27. - 17:08

Hasonló, de szagosabb … A hosszú hétvégére eljött velem néhány fokhagymás csirkecomb. Feleslegesen. A csirkecombok csak lapultak a táska aljában, a 30 fokos melegben, zárt dobozban, úgyhogy el is felejtkeztem róluk. De nem igy a hangyák, akiknek élesebb a szimatuk. Többszöri táskapakolás és átszállás során lehetett csak, vagy már a sátorban, nem tudom, de nagy csapat hangya lepte el a táskát. Akik este jutottak levegõhöz, amikor ágyazásnál kipakolódott a felszerelés egy része. A hangyák szép csendben átköltöztek a hálózsákom alá. Ez csak reggel derült ki, hogy egy nagy létszámból álló hangyacsapattal aludtam, szerencsére nem zavartuk egymást, biztos õk is olyan fáradtak voltak… A rossz nyelvek szerint otthonról hoztam õket, hogy éjszaka legyen, aki bizserget… Ja, a csirkecombok… Még nem mertem kinyitni a dobozt… :rolleyes:

#857 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 27. - 17:29

Douglas Adams nemcsak a világ elsõ és egyetlen 5 részes trilógiájával, a Galaxis Útikalauz Stopposoknak c. remekmûvével alkotott nagyot. Van egy másik könyve is: Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája. Ebben a fõhõs úgy oldja meg azt az igen súlyos problémát, hogy ki se meri nyitni a hûtõszekrénye ajtaját, attól félve, hogy a hónapok óta bennszorult sajtok és egyéb életformák rávetik magukat, hogy vesz egy újat, a régit meg elszállíttatja azokkal, akik az újat kihozzák :dev: (Nemtom, miért ragadt meg bennem ez a jelenet oly nagyon... :gm:)

#858 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 27. - 18:00

Még nem mertem kinyitni a dobozt… :rolleyes:

És megtartod? Úgy értem a dobozt... :eek:

#859 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 27. - 18:26

Ja, a csirkecombok… Még nem mertem kinyitni a dobozt… :rolleyes:

Hagyni kéne még egy ideig dolgozni az evolúciót, lássuk mivé fejlõdik :D

#860 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 27. - 21:55

Jó, de... bezavar a mûanyag. igy mászni sem tud... :gm:

#861 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 27. - 22:37

Ne aggódj, ha értelmes élet alakul ki, elõbb-utóbb megpróbálja fölvenni a kapcsolatot. Ha halk kopágst hallasz, kopogj vissza :)

#862 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 28. - 8:19

A koleszban mi is csináltunk ilyet. Mákosguba, mûanyag doboz, év eleje. Aztán év végén doboznyitás nélkül kiszórtuk a fracba, már kívülrõl is veszedelmesnek tûnt. :D

#863 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 28. - 8:22

A MIB - ben a macska nyakában levõ galaxis jut eszembe... Még várok... :D

#864 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 28. - 8:36

tegnap kinyitottam a lovas szekrényem aljában levõ elfeledett (rajta volt egy másik) csemegés dobozt (kint ilyen 5-10kg-os dobozokat is lehet kapni). kikacsintott rám és megkérdezte a nevemet, ami benne volt. új fajt teremtettem.

#865 haha

haha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.050 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 28. - 8:42

katonai málhám alján egy hete ottfelejtett, figyelõ csokis süti. az a kemény. szerintem tuti beszólna nekem, ha megpróbálnám kivenni.

#866 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 28. - 9:48

Posted Image

jav. oka: Pende voltam!

Edited by Szendepende, 2009 július 28. - 10:36.

#867 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 28. - 14:27

Jó étvágyat, Pende! :gm:

#868 pacifan96

pacifan96

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 856 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 1. - 18:56

szerintem mindenkinek egyszer kétszer bennemarad egy szendvics a táskában :D olyan csendben meglapul... én velem a multkor ez történt: Iskolának vége táska be a sarokba nehogy lássam véletlenül.....július felé viszont az asztalomnáln ülve kezdett nagyon furi szag lenni ami semmihez sem hasonlít....rá egy két hétre barátnõm áthívott magához ottaludni persze hát mi más táska lehetett volna a csomagoláshoz mint a sulitatyó....kiveszem a sarokból irdatlan ismerõs bûz ....már remegtem a félelemtõl olyan morbid hangok jöttek ki belõle :D nyitogatom a rekeszeket egyszer csak elémugrik egy nagy zöld szendvics szerû teremtmény de olyan büdös amilyet még életemben nem láttam...õõõ...illetve szagoltam..jolvan rohanok ki a táskát kirázom aztán irány vissza..a bûz nem csökkent ígyhát elõvettem a legjobb eszközt a dezodort....fújtam bele már fától kezdve a tescosig is ami a kezembe került a szag csillapodott ugyhogy megnyugodtam és átmentem a barátnõmhöz....mitne mondjak pár óra védelem után megint elõjött az a büdös szag és azt fújdostuk a dezodorral miközben már szakadtunk a nevetéstõl :D ráment vagy két rexonoa,egy tescos és egy fa dezodor :D aztán mikor hazamentem édesjóanyukámmal kimosattam a táskát de nem mondtam meg mitõl ilyen büdös szegény táska :D hmmm guszti kép pende:D

#869 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 1. - 19:58

Ez inkább gáz mint vicces hogy nem dobtad be azonnal a kádba és suvickoltad szagmentesre... Az anyukák nem erre valók...

#870 Topy Baba

Topy Baba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 7. - 0:15

Így rossz hangulatomban kicsi olvasgattam a topicot, és hát sikerült vigyorognom egy sort. Szüleim nem is értik h mit röhögök 1 órakor a szobámba egyedül :D na de egy story tõlem is: Barátokkal járunk frisbeezni(ultimate csapatjáték) egy foci pályára szoktunk lemenni. szép nyári nap dög meleg.. a pályán épp gyerekek fociznak és játszanak a locsolóval(ilyen álványos körbe-körbe forgó). Persze a kis csapatunknak nagyon megtetszett locsoló dolog nekem és barátnõmnek kevésbé, mert éreztük hogy ezt szárazon nem úszhatjuk meg. Mivel a fiúk nem akarták elrontani a kicsik játékát inkább elkezdtük frisbeezni. játszottunk elég sokat majd kidõltünk, ekkor kezdõdött a locsolkodás egyik haver elkapott felemelt és vitt a locsolóhoz persze én kézzel lábbal tiltakoztam és próbáltam szabadulni, de a következõ pillanatban kaptam az arcomba a vizet de nem csak én hanem drága barátom is :gm: . Elszórakoztunk még egy ideig közbe a focizó kissrácok is csatlakoztak hozzánk. Aztán megjelent a gondnok bácsi és elkezdett ordibálni hogy takarodjunk onnan. Erre én meg szeppenve na de a kicsik is játszanak a locsolóval, és ekkor az egyik kisfiú fogja a locsolót feltehetõleg egyik csapat társást akarta lelocsolni de megbotlott a slagba és a gondnok bácsit gyönyörûen lelocsolta. :D :gm: hát nem is kell mondani vörösödött a feje rendesen, mi meg alig bírtuk hogy ne röhögjük el magunkat. :D

#871 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 7. - 13:17

A táskás sztori ismerõs. :gm: Lányomnak általánosban minden évben több táska kellett. Mindig hazahozta a szendvicset a kutyának. Csak az nem kapta meg. Lovas eset jutott ma eszembe, Mézesmálnával mentünk terepre, egy kicsilányt ültettem rá,aki ugyan jól lovagol, de hát Málna okoz meglepiket. Zárólovas nélkül, ketten mentünk,igy szorgalmasan forgolódtam vágta közben,megvan-e még a gyerkõc :gm: A régi sztori: másik kispónin vittünk terepre egy kislányt,és egy-egy szántóföld közepén jól megeresztettük a lovakat. Persze a kispónilemaradt.A föld végefelé hátrafordultam megnézni, mi van a pónival. "Jól van,jön a Csocsó" -mondtam. " Igen, de a Dóri nincs rajta! " - hangzott a lányom szájából. :D Visszamentünk, és összeszedtük...

#872 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 7. - 17:18

Nekem errõl a sztoriról az jutott eszembe (és eléggé ciki eset), mikor sikerült csalódnom magamban. Azt hittem, segítõkész vagyok, aki "helyzetben" törõdik a többiekkel. Ehhez képest, mikor egy kis utcában hangos-száguldó autóval találtuk magunkat szemben, én villámgyorsan felmenekültem a járdára a lovammal, és hátranézés nélkül messze ügettem a helyszíntõl... Az utca végén jutott eszembe hátrafordulni, vajon a többiek megvannak-e még a lovaikkal. Azért jó, hogy sosem leszek terepvezetõ. :o

#873 froclee

froclee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 7. - 17:55

Anno, az ánti világban udvarolni jártam a kies Pesthidegkútra. Abban az idõben kezdett beszivárogni a környékre a Megtehetem réteg, kik már kevésbé törõdtek környezetükkel, így a birtokuk elõtti utca,árokpart igen gazos, csátés volt. Burjánzott a gyalogbodza, héjakútmácsonya, jó méteres csalán. A csitri nem átallotta és vitába szált velem, a csalán minemûségét illetõen. (vad- szelíd) Hathatós és nyomatékos érveléssel zártam le a vitát. Felkaptam, az akkor divatos miniszoknyában leledzõ leányzót és a csalánra engedtem a tomporát. A polémia lezárult. Nos, a fentnevezett nõszemély, épp ma 33 éve a feleségem.

#874 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 7. - 17:56

Ezek után? :D :eek: :huh:

#875 LLotti

LLotti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.028 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 7. - 21:22

ma én is jól jártam. Vittem ki elsõ terepére egy kislányt, meg egy olyan csajt, aki már jó régen volt, meg egy olyat, aki 2 napja esett egy szépet :D Szóval jó volt a csapat, de csak ügettünk. Terepen nem is volt semmi baj, hanem mikor jöttünk vissza. És egy telivérezett ijedõs kis drágasággal voltam :gm: és már a kapunál jártunk, mikor hallom munkatársam hangját, h vigyázzunk, mert meg fognak ijedni a lovak. Én, mint felelõsségteljes vezetõ, hátrafordultam, és elkezdtem mesélni a többieknek, h mit csináljanak. Még a felénél se járok, mire a drága kis lovacskám úgy megugrik h csak na, én könnyített ülésben hátrafele pofázok rajta...Aztán végül is a lovasaim megijedtek h mi van velem, de még csak le se sikerült borulnom becsületesen, mondhatni nem inogtam meg, pedig úgy sokkal viccesebb lett vna :D

#876 froclee

froclee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.663 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 24. - 20:11

Kedvenc kollégám szenvedélyesen gyûjt apró népi kerámiákat, ( csuprokat,korsókat ) több százat birtokol. Mikor a fülébe jutott merre visz utam, külön a lelkemre kötötte, lepjem meg arra a vidékre jellemzõ darabbal. Tudni illik, Erdélyi körútra indultam. Tusnádfürdõn vettem egy jellegzetes darabot, ezen felbuzdulva nejem is bekapcsolódott a felhajtásába. Az ezeréves határhoz érve,( Gyimesbükk ) Rákóczi vár tövében apró kis áruda, melyben egy népviseletbe öltözött fiatal ember árulta, kínálta portékáját. Oldalbordám hozzálépve kérdi, van-e kicsi köcsög. Az árus nem értette a kérdést. Erre a bolt árnyas sarkából kilép egy háromajtós szekrény méretû, fekete motoros ruhába öltözött, magyarkodó pólót viselõ, középkorú ember, felháborodva megjegyezte, ez Pesten nem lenne ildomos kérdés. Aztán kapcsolt és pirulva elsietett.

#877 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 2. - 0:48

A múlt héten edzõtáborban voltam. A napi két lovaglástól és a jó meleg idõtõl örültünk, hogy éltünk. A lovász csaj, aki oktat is kint a lovardában, mondta, hogy hallgassuk már együtt az mp3-át, és leültünk egy lépcsõre ami a kertben lévõ tûzrakónál volt. Ennél a tûzrakónál ült barátnõm, akivel voltam a táborban, nekünk háttal, és a võlegényével beszélt telefonon. Nagyon megitt pillanatunkat megszakítottam, egy megszólítással, mely barátnõmnek szólt, aki a neve hallatán elfeledkezve telefonjáról felénk fordult, de úgy, hogy szegény mobil néhány triplaszaltót lejtett földet érése elõtt... A võlegény kitartó volt, mi viszont jót nevettünk. A táskás sztorira, meg egy elég friss élmény... Tesóm mindíg arra panaszkodik, hogy neki sosincs elég alsó gatyája, meg pólója. Ezek a hiány termékek nála mindíg. Épp valahová mentem, ahová vittem a gépemet is, és kérdeztem, hogy elvihetem -e a laptop sállítására is alkalmas hátitáskát, szigorúan esti haztéréssel. Igent mondott erre, de nemet arra, hogy hol a táska, ileltve, hogy õ nem tudja. Nagy nehezen meglett. Szépen elkezdenék belepakolni, de az ösztöneim azt súgták, nézzek elõbb körül benne... Ekkor a kezembe akadt, egy használt póló, és egy szintén használt boxer alsó... De jó, hogy ezt nem vittem magammal... Meg is kapta anyukámtól, hogy ha hónapokig a táskájáában tárolja nem is lesz alsógatyája... :gm: Ha ezt én a metrn húzom elõ....

#878 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 2. - 6:56

Tegnap este a vasúti megállóhelynél vártam, hogy felcsípjen a családom. Telefonáltak, hogy késnek. Bementem a boltba. Megkérdezte a fiatal hölgy, hogy mit óhajtok? Hát, mondom, csokit választanák... Végignéztem a Milkákat, majd megkérdeztem: valami keserû nincs? Erre hátranyúlt és adott egy féldekásat... Pedig azt hittem, nem is nézek ki alkoholistának. :dev: :D :gm:

#879 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 2. - 10:59

Örni! Ez megkacagtatott! :kir:

#880 Muki

Muki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.078 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 3. - 20:57

Nem tudom ki mit tud a trichomonozisrol, de kb roviden a lenyeg annyi lenne, hogy ez egy nemi uton terjedo betegseg, ami nem csak a szarvasmarhanal, hanem az embernel is elofordul. A szarvasmarhaknal, a mesterseges megtermekenyites elterjedesevel, nagyjabol sikerult viszaszoritanni, de persze ugy latszik nem elegge, mert a tegnapi nap ugy ahogy, de diagnosztizaltam egyet. Mivel az utobbi evekben mar alig fordult elo, az allatorvoslasban erre hasznalt gyogyszereket szep lassan kivontak forgalombol, igy kisse tanacstalan voltam, a gazda, akkor ennek most mit adjunk, kerdesere. Na de nem baj, gondoltam magamban, a humangyogyaszatban hasznalt gyogyszerek is hasonlo alapanyaguak, igy en szepen fel a netre, kikeresni a humangyogyszatban ajanlott gyogyszereket. Kis adagszamitas utan be a kocsiba, irany a varos, ahol egybol be az elso patikaba. Nem tudom mashol, hogy van, de nalunk patikaban mindig sor van. Szoval turelmesen kialom a sort, mondom is a patikus holgynek, ne trichomonozisrol lenne szo, ajanljon valami olcsobb termeket. Erre az nagy fejcsovalva ram nez, ember, ember miert nem hasznal maga ovszert? :D Altalanos derultseg a patikaban... . :gm: Kopni, nyelni nem tudok, csak ott hebegem, hogy hat de egy tehennek kenne... , mire a holgy nagy szigoruan ramnez, majd azt mondja..., ember, most azert mert maga felszedte tole, nem muszaj mar rogton az illeto holgyet tehennek nevezni... . :) Atkozott noi szolidaritas. :D Meg probalom magyarazni, hogy ne, en lenni allatorvos, tehen beteg, jonni gyogyszerert stb, de latom a holgyon nem erti, sot mar lassan kezd valami sexualis perverznek nezni, aki mar nem eri be a kecskevel, es atert a tehenekre, igy a bentlevok megveto es kajan vigyorgasa kozepette szemlesutve andalgok ki a patikabol, ahol megfogadom magamnak, hogy maskor majd valami ellensegemet :gm: fogom csak ilyen receptekkel a patikaba kuldozgetni.