Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#801 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 31. - 19:28

Versenyen az én lányomat többször le- Schallerozták, ami nem is lenne rossz... De Schaller Gábor nem vállalta :gm: (az õ léánya is ott volt...)

#802 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 31. - 19:32

Versenyen az én lányomat többször le- Schallerozták, ami nem is lenne rossz...

meséjj má :D :D volt valami.... :D :D

#803 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 31. - 19:35

kiváncsi vagy, miiiiiiiiiiiiiii?

#804 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 31. - 19:39

nem zörög a haraszt, ha nem veri a paraszt.... :D szóval azt híreszteled, hogy...... :D :D

#805 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 31. - 19:42

na ne dumálj, mert mindjárt jön Csonti, oszt kapok a pofámra... Különben is. az ötlet a bemondótól jött :gm:

Edited by kistaltospk, 2009 március 31. - 19:43.

#806 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 2. - 3:17

Ha már igy hajnaltájt csend és nyugalom honol, elmesélem, hogyan lovagoltam be kedvenc fakómat. Mivel kiscsikó korától nevelgettem kis szürkémmel együtt, gyakorlatilag kutyasétáltatás módon zajlott a mozgatásuk majd' 3 évig. (kevés futószárral). A túrák úgy zajlottak,hogy kisétáltunk a lakott területrõl, lovak elengedve, és mendegéltünk, õk meg futkároztak. Egyik tavaszon sikerült túl messzire sétálni, meguntam a dolgot, és egy farönkrõl septiben felmásztam az akkor 3. évét betöltõ fakóra - itt az ideje, hogy cipelj haza! felkiáltással, persze szõrén. Azzal a mozdulattal le is kerültem, de erre számitani lehetett. Némi kis suttogás : "anyáddal szórakozz! ", stb. - után visszamásztam, és mendegéltünk lépésben. Közben kisszürke ugrándozott körülöttünk. amig az erdei ösvényen mentünk, nem is volt gond, de kiértünk egy nyilt térre, ahol frissen szántottak. Ifjú hátasom kezdett belemelegedni, igy ügetésre is hajlandó volt, amikor a kisszürke hátulról "robbantott", ezerrel elvágtázott mellettünk, fakóm utána, dombról lefelé, persze vidám bakugrások kiséretében, amikor is simán elhagytam a hátát, és fejjel belefúródtam a friss, puha homokba. Feltápászkodva, sürü köpködések után eltávolitottam képembõl és egyéb alkatrészeimbõl a friss földet, további suttogások kiséretében, mikor körülnéztem, és a nem messze levõ emlékhelynél észrevettem egy kirándulócsapatot, akik a belovagló módszeremet nézték. Igen jól szórakoztak.

#807 Szehmet

Szehmet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.201 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 2. - 4:53

Elképzellek,amint fejest ugrottál a homokba :D :D :D

#808 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 2. - 5:01

Teccik a suttogasod KisTaltos :D

Edited by QuarterSister, 2009 április 2. - 5:01.

#809 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 2. - 9:50

köszike, édesek vagytok. a suttogás a mai napig bevált. ha rosszalkodik, elég annyit suttogni halkan, hogy teeeeeeeeee. :)

#810 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 2. - 10:10

Ja, már nem a lányodról van szó. Kicsit elmaradtam agyilag, oszt pislogtam. :gm:

#811 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 2. - 10:16

képzeld, néha én is lóra ülök :) lányomat azóta rakom a nyers csikókra futószáron :gm: még eddig túlélte...

#812 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 2. - 14:17

nyers csikó..... süsd vagy fõzd meg elõtte :D

#813 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 2. - 18:54

most nem sziporkáztál,Megferke :P

#814 gidrángirl

gidrángirl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 726 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 14. - 12:17

Nem velem történt, csak láttam, de azt hiszem, méltó arra, hogy beírjam ide :) Jövök haza valamelyik nap a parkon keresztül. Nem rég nagyon szépen felújították ezt a parkot, van benne többek között egy kis híd. Mivel szép idõ volt, egy csomó ember volt kinn, néhány gyerek görkorizott a hídon, azt játszották, hogy felmentek rá, majd legurultak, lent pedig az apuka elkapta õket. Szóval egyik kisfiú elindul, legurul, apuka elkapja... az elkapás lendületétõl azonban apuka elvesztette az egyensúlyát, és hatalmasat zúgtak - apuka rá a gyerekre... :eek: Hát, elég félelmetes látvány volt, majdnem oda is rohantam segíteni, páran oda is rohantak... de az áldozatok szerencsére csak nevettek, szóval megúszták komolyabb baj nélkül :)

#815 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 16. - 1:02

A gyerekek a legjobb sztorialanyok. Lányom talán 3 éves volt, még alig látszott ki a földbõl, nekem kb. csípõig ért. Akkoriban nagyon menõ volt a lengyelpiacozás, mi meg sûrûn járkáltunk ki körülnézni. Viszont ez egy kisgyereknek rém unalmas program, mást nem tudott tenni, csak körülöttem ólálkodott. Az egyik eladónál hosszasan kutattam valami vacak után, mire a hátam mögött levõ kiscsibész határozott mozdulattal beleharapott a hátsómba. Egy sikkantás kiséretében felugrottam a levegõbe, természetesen csak azért, hogy a tömegben mindenki rám nézzen. Szintén ebbõl a korszakból: autózunk, és az út szélén a szervek ellenõriznek. Autómatikusan mondom a magamét, hogy a fene, otthon maradt a biztositás csekkje - de ezt nem szabad mondani a rendõrbácsiknak! Természetes, hogy rendõrbácsi megállit, erre a gyerek hangosan: "anya, most nem szabad mondani, hogy nincs itt a csekk?" Szeretem a gyerekeket. :D

#816 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 16. - 18:02

Szép hajnali órában, jön a szemetes autó, természetesen a kirakott kukákért. De mi még nem rég költöztünk ide, és valahogy nem hajnalban jöttek eddig, vagy fene tudja, elfeledkeztünk tóla, hogy kitegyük a kukát, de az tele volt és szüleimrõl tudni kell ,eszméletlen maximalisták és a rendmániájuk is hervasztó. (szerencsére nem sikerült rám terhelniük) Szóval ebben a korai órában, az új környéken, éberen alvó édesapám feleszmél, hogy a fene viszi, elment a kukás autó..nem baj.. kipattan és csak úgy köntösben, és papucsban, fogja a kukánkat és zörögve csattogva kiabálva, hogy ugyan tessenek már megállni, az utca végéig szalad..csak azt remélem, hogy a szomszédok nem nézték végig, mert biztos meg van már akkor az új kedves szomszédról a vélemény.. :yeah: Na de azért apám tényleg nem normális.. :D

#817 offi

offi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 241 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 16. - 22:16

na akkor osztozhatunk a rendmániás szülõk nem túl rendmániás "gyerekei" címben :D nálunk is dettó ez a helyzet... :D na mesélek én is egy sztorit. tavaly meg tavaly elõtt is svájcban töltöttem a nyarat, tavaly amúgy egész decemberig kinn ragadtam, de nem is ez a lényeg. elsõ nap odaértem elsõ alkalommal, 2 éve nyár elején, nagy az izgalom, új lovarda , új fõnök, senki nem beszél magyarul, de még angolul se, hablatyolnak valami németnek nevezett svájci förmedvényt, amit amúgy azóta már én is tudok, dehát épp akkor nem az volt a jellemzõ, hogy értettem volna bármit is abból amit mondtak. mondták hogy aznap 4 lovat kell majd lovagolnom, odavittek az elsõhöz, egy tök szimpinek látszó kis sárga kanca volt. felnyergeltem nem volt semmi zûr vele. kivezetem, amúgyis elég kicsi vagyok, ezért felálltam egy kis vödörre hogy fel tudjak rá mászni, direkt figyeltem is hogy ne rúgjak bele az oldalába, de valahogy mégis hozzáértem, és a kis rohadék elindult full vágtába, a számban a pálca és a kesztyû lógott, a hónom alatt a kobak, a ló féloldalán lógtam, mint egy hülye, amikor nagy nehezen megtaláltam az egyensúlyom akkor próbáltam megállítani, de sehogy se ment, mindig csak egyre gyorsabban és gyorsabban. a svájciak természetesen sétáltaka lovaikkal és jókat mosolyogtak, amikor látták tanácstalan arcomat, csak annyit mondta hogy GEH GERADE... vagyis menj egyenesen. na de hogy? a karém egyik végén patak, mésik végén kerítés utánna autó út. a lényeg, hogy aztán egyenesen mentem, a ksi rohadék persze megállt, én elszálltam mint a gyõzelmi zászló, õ megbeszaladt az istállóba. ez volt a bemutatkozásom az új munkahelyemen :) kicsit szégyelltem magam, de csak addig amig meg nem tudtam, hogy 2 szor volt nyereg a 3és fél éves kis kancán, és ezt elfelejtették mondani :yeah:

#818 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 17. - 10:16

Ez kellemes lehetett.... A múlt héten jártam viccesen, bátr ez inkább vicces, mint ciki. Szombat, nagy izgalom, megyek ismét táncolni, jajdejó! :D Na ülünk bent az öltözõbe a csajszikkal, beszélgetünk, öltözgetünk. Cipõ, zokni le!Lábspré elõ, jó alaposan befújom a lábam... Én, mint kiválóan (nem) gondolkodó egyén felálltam. Illetve csak felálltam volna, de nem számoltam azzal, hogy a kövön csúszni fog a besprézett lábam... Erre ahogy álltam fel, a lábaim elõre csúsztak, és én felegyenesedni nem tudtam, viszont valakinek (meg persze a sajátomon is) a cipõjén landoltam... :gm: Hirtelen síri csend, és az öt éves kislány, aki bentvolt rémülten nézett rám. Amikor elkezdtem nevetni, mindenki neveetett vellem, és senki nem értette, hogy sikerült ezt összehoznom. És áldottam a táncsulit, hogy már majd egy hónapja kivették középrõl a vasszerkezetes fogasokat, ami ugyan arra nagyon jó volt, hogy a kis helyen is elfértünk, és legalább nem láttak annyira ajtónyitásnál. Van is egy lányzó, az én szememben igencsak kislány, bármennyire is igyekszik öregíteni magát a fekete hajjal, és az egyéb turpisságaival. Ez a lányka mindíg azon hisztizik, hogy valaki kimegy, és nincs rá tekintettel, hogy nem a fél cm-s résen megy ki az öltözõbõl. Hisztizik, pattog, úgy viselkedik, mint ahány éves (15), és nem úgy, mint amennyink minimum kinéz (25 - 30), és amennyi lenni szeretne... :gm: Mondtam is neki, hogy ne szenvedjen már, a strandon többet látnak belõle, mire õ közölte, hogy hát ez nem strand... Na gondoltam sok esze lehet... Az is van, kimegy, úgy, hogy tárva nyitva hagyja az ajtót... :gm: Kedves nem? :gm:

#819 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 17. - 15:55

Lovas sztori: kezdetben vala egy lovasoktató (bár nem az volt, de fogjuk rá), akinél elkezdtem lovazni. Az ismerettség kezdett elmélyülni, mikor is kimentünk egy szép romantikus tereplovaglásra. Persze útközben leszálltunk, hogy friss füvet legeljenek a lovak. Hatalmas lovastudásommal megmutatom, hogy én forditva (háttal, nem fejjel lefelé! ) is le tudok má csúszni a lóról. Csak a kengyelszij csatja nem volt rendesen behúzva :D . Úgyhogy hazafelé hátul erõsen szellõzõ nadrágban lovagolhattam, a másik fél örömére :gm: Erõsen antirendmániás szülõ ugyanilyen gyereke: Verseny elõtt listát irtunk, milyen vacakokat kell berakni reggel az autóba (este nem lehet, mert nem a sajáttal mentünk.) Lehetõleg minden a bejárathoz összepakolva, de mivel kicsi a lakás, a nyergek a nyeregtartón maradtak... A versenyhelyszinhez közeledve átolvassuk a listát: zakó-megvan, futószár-megvan, ... nyergek? ... Mivel a gyerekek egy fõ kivételével nem vállalták a szõrén indulást, lovastul-mindenestül fordulhattunk vissza. De odaértünk és jól is sikerült. :yeah: Azóta a nyergek az elsõk. Friss: gyermekem tanul. (Középsuli, erõsen tele a feje) Irodalom: szavak: Petõfi; nemzet ... Petõfi nem is nemzett, mivel fiatalon meghalt!!!? Történelem: szabadságharc; ...kierõszakolja... olyan van, hogy megerõszakolja, de hogy kierõszakolja!!!? (vajon min jár az én lányom esze? :D ) Az utsó: adjsejtek ... mi? Na igen. errõl beszélek én is . :)

#820 pacifan96

pacifan96

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 856 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 17. - 19:49

velem most csütörtökön történt egy vicces eset... ugy esett hogy megesett hogy a német tanulók eljöttek a sulinkat megnézni...hát persze hogy engem meg értelmes barátnémat küldtek át (a mi osztályunkból..minden osztályból pár embert) kaptunk feladatokat,mit ne mondjak egy kanyit nem értettem a szavukból és õk se az enyémbõl..hmmm...õk sem az enyémbõl.Így hát kaptunk az alkallmon és elkezdtünk mindenféle zagyvaságot beszélni,ha valamit akartunk azt mondtuk oda hogy:Hune...hadd ne mondjam az egész német csoport a magyaroknak ha akart valamit azt mondta hogy Hune a tanárok meg csak néztek XD ezután jött a nagyja!Tanítanunk kellett nekik valami magyart...magyart...hát ha már ugysem értik akkor mért ne legyünk naggyon gonoszak...a dal amit tanítottunk a következõ képpen kezdõtött.. Ülök a hídon és verem a gyíkom... :gm: tovább nem részletezném ha nem zavar :D aztán a németeknek elõ kellett adniuk a színházteremben a dalt amit tanítottunk...(mit ne mondjak erõsen megijedtünk mit fognak szólni a tanárok hogy mi milyen perverz dolgokat tanítunk a németeknek :D :gm: ) tehát felálltak a színpadra és elkezdték német akcentussal (ezt is jól leírtam :rolleyes: ) énekelni: Ülök á hédon ées vferem á gyeikom...XDaz egész közönség szakadt a nevetéstõl mi meg már sírtunk!!a tanárok meg csak néztek de szerencsére nagyon nem rágtak be ránk...a németeket meg nem akarták kellemetlen helyzetbe hozni ugyhogy nem mondták el nekik hogy mirõl is énekelnek...mit ne mondjak jó érzés volt látni amint a német diákok mennek a szállásukra énekelve... :gm: dalolászva és az utcán meg nézik õket az emberek rosszalló tekintettel :kir: (ezek után lehet mondani hogy menniyre gonoszak vagyunk "szegény" külföldiekkel :gm: )

Edited by pacifan96, 2009 május 17. - 19:53.

#821 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 18. - 7:56

Szerintem ezt mindenki eljátszotta valahogy már az életében. :) Nekünk olyan kedves spanyol diákunk volt a suliban, aki megkérdezte tõlünk hogy a férfi nemiszerv szó (rövidebb, és tömörebb változatban :gm: ) valóban azt jelenti, hogy köszönöm? :D :D Nem tudjuk azóta se ki volt az ötlet gazda, de mindenki adta szegény alá a lovat. Szóval nálla csak ennyi volt a köszönöm. :D Mivel egy évet maradt, késõbb persze rájött, mi is a köszönöm és mi is a másik szó. :D De jót nevetett rajta õ is, bár biztos volt egy két kedves gesztusa, ha valaki segített neki. :D

#822 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 18. - 13:46

Én is írok má. :gm: Tél, nagy hó, Titok megy vizsgázni. A garázsunk jó mélyen van, kisautó, nagy lendület, stb, tehát nem tudtam a lenti kapu elõtt megállni hogy bezárhassam magam mögött na mondom majd föntrõl. Nekifutás, nagy nehezen följutunk a fölsõ kapu elé. Titok magassarkúban kiteszi a bal lábikóját, s majd ahogy azt kell, megcsúszik, de nem gyengén. Tudod mikor a rajzfilmben a figura rálép a banánhéjra. Gyorsan eszembe jutott hogy nem lenne jó elegáns ruciban beleplottyanni a latyakba és valami isteni csodának köszönhetõen a jobb kezem beakadt a kormányba és így megúsztam az alvázmosást. Igaz, az egyik körmöm letört, de mégis szárazon maradtam. Majd gyorsan föltápászkodtam és körülnéztem, hányan látták a mutatványt. Úgy láttam hogy senki de olyan arcot vágtam hogy "ne nézzééé én így szoktam kiszállni". :D

#823 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 18. - 16:27

USA-ba mentem 10 hónapra ösztöndíjjal. Suliba vásárolunk be egy jó nagy áruházban érkezésem után kb egy héttel. El vagyok veszve, de mindent sikerült megtalálnom, kivéve a radírt. Fogadóöcsikémet kérdem, hogy hol van a radír? (a rubber szót használtam...) Erre nagy kerek szemekkel néz rám, hogy én mit akarok tõle... Tudni illik, hogy az amerikaiak nem a rubber, hanem a eraser szót használják a radírra, a rubbert meg a kondomra. Félrehívott, és elmagyarázta, hogy inkább ne használjam ezt a szót. :D Még jó, hogy nem kezdtem el a suliba radírt kérni... :gm:

#824 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 18. - 19:45

Egyházi ösztöndíjjal voltál kinn? :gm: :D

#825 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 18. - 20:45

velem most csütörtökön történt egy vicces eset...

Ülök á hédon ées vferem á gyeikom...XDaz egész közönség szakadt a nevetéstõl mi meg már sírtunk!!a tanárok meg csak néztek de szerencsére nagyon nem rágtak be ránk...a németeket meg nem akarták kellemetlen helyzetbe hozni ugyhogy nem mondták el nekik hogy mirõl is énekelnek...mit ne mondjak jó érzés volt látni amint a német diákok mennek a szállásukra énekelve... :gm: dalolászva és az utcán meg nézik õket az emberek rosszalló tekintettel :kir:

(ezek után lehet mondani hogy menniyre gonoszak vagyunk "szegény" külföldiekkel :gm: )

nem voltatok gonoszak! Csak ez a nívótok! :) Belefér a bunkó fogalomba :D

#826 nuttella

nuttella

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 719 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 18. - 21:34

:gm: Tanárúr/ak megszólalt/ak

#827 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 4. - 12:00

Odamentem ma a Spáros hölgyhöz: csókolom, kifizetném a paradicsomos padlizsánkrémet, aminek egy részét a nadrágomon, más részét a hûtõpult elõtt a földön, s a maradékát ebben a mûanyag ibrikben tartom...

#828 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 4. - 17:40

:gm:

#829 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 4. - 21:40

Örni! :gm: Elkezdtem járni lovagoltatni csütörtökönként délután Békás megyerre. Ez amolyan vezetgetõs. Múéét hétn biciklivel mentem ki, de az feltörte a faromat, így mivel társamse volt, ma a tömegközlekedést választottam. :) Mivel túl vagyok egy nagyon kis laza, és egy elég zúzós vizsgán, kissé kábán ültem fel a Batyin a hévre. Felszállt egy fiatal, de tõlem idõsebb srác. Csak ide, csak ide, csak ide ülj!!! :D Gonodoltam magamban. Oda ült, ahova én szembe velem. Nos, mivel igen szépen csillogó batna szemei voltak nem tudtam nem ránézni, néha kicsit sokat is bámultam talán. Megcsörren a telefonja. :) Ohh, meghhallom a hangját, és még e kezét is látom. :) Jeggyûrû nincs :gm: ez már jó! :D Ohh, a hangja is milyen kellemes. Nagyban magyaráz a táppénzrõl valakinek, hogy nem adnak csak másfél hónapra, és mivel igencsak szemkontktust próbáltam vele felvenni, és nem egyszer sikerült is Békásmegyerig, füleltem. Na, amikor azt mondta, hogy "azt mondták a nyolcker.ben, hogy menyjek el egy pszichiáterhez, és könyörögjek, és sírjak, mert ott el tudják intézni azt, hogy három hónapra kiírjanak..." az arcába vigyorogtam a pszichiátria szó hallatan. Majdnem nem tudtam megállni, hogy ne mondjam neki, hogy a pszichiátria vicces hely, és alig két órával azelõtt közölte a csoporttársam, hogy õ majd küld képeslapot a neurológiáról. :gm: Nem nagyon mertem ránézni, miután konkrétan egymást néztük, és az arcába vigyorogtam. :D

#830 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 5. - 10:25

Hol lovagoltatsz pontosan?

#831 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 15. - 21:43

Ciki vagy sem, már lassan fél éve vagyok ebben a lovardában és hónapok óta megint sikerült bevernem a fejem a nyergesnõl kifelé vezetõ ajtófélfába...pedig már reflexbõl jött hogy elhajolok...fáradt embert az ajtófélfa is húzza...és olyan veszettül tud fájni..fõleg hogy ennyire béna vagyok.. :D

#832 börni

börni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 819 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 16. - 20:24

A Dohány utcai zsinagógával szemben van az MBT cipõk boltja, tudjátok, a gurulós talpú, lábon hordható személyi edzõ, a legolcsóbb is ötszámjegyû. Csili-vili üvegportál, üvegajtó, az ajtón semmi tábla (ugye a shzokásos nyitva-zárva sem). Néni jön kifelé, akkora napszemi volt rajta hogyleginkább egy nagy légyre hasonlitott, csilingeltek az aranyai, a kezében két teli MBT-s szatyor, majd iszonyatos dörrenés (erre lettünk figyelmesek az utcán) - nem vette észre az üvegajtót, felkenõdött rá s a meglepetéstõl egy pillanatra ott is maradt. Milyen szar lehetett neki kilépni, csomóan ott álltunk s röhögtünk... :dev:

#833 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 24. - 18:41

Házilagos hajfestés, szõkésbarna hajból sötétbarna. Mivel hosszú, egyik oldalon legalább kétszer annyi hatóidõ, mint a másikon. Eredmény: fél oldal feketés árnyalatú sötétbarna, fél oldal vörösesbarna. :D Ííííííí.

#834 gidrángirl

gidrángirl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 726 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 24. - 21:17

Nem mûködött a mosógép, azt hittem, megõrülök. Körbetelefonáltam a fél ismeretségi körömet, hogy ki tud jó mosógépszerelõt. Végre kerítettem egyet, elpanaszoltam neki a helyzetet, kijött, megnézte, majd egy jelentõségteljes mozdulattal kinyitotta a fõcsapot... :dev: Majd velem nevetett a hülyeségemen. ((Csak azt tudnám, hogy ki és miért zárta el a vizet?? :rolleyes: ))

#835 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 29. - 7:49

Gazfickó, a fekete fedezõmén nevének emlitése révén jutott eszembe a sztori. Jó 20 éve állt Üllõn a csõdör, akihez egyik kancánkat vittük fedeztetni. Akkor még lábon mentünk, nullás nem zavarta az útvonalat, és jó kis napos túra kerekedett az eseménybõl. Hárman indultunk neki, két kancával és egy heréltel. Mikor odaértünk, a lovakat kikötöttük, a sárló kancát lenyergeltük, a heréltet pedig egy kicsivel távolabb kötöttük, hogy ne zavarja a csõdört. Aztán - amig a doki elõkerül - elindultunk szétnézni a telepen. Visszatérve látjuk ám, hogy a herélt lovunktat a doki vezeti be az istállóba. Gondoltuk, hogy még jobban el kell õt rejteni. De amikor közel értünk, kiderült, hogy a lódoki a felnyergelt herélt lovat tette be a vizsgáló kalodába, és épp elkezdte hátulról vizsgálni... :D :gm: :dev: Utólag bevallotta: nem értette, milyen új konstrukciójú kancával van dolga. :eek:

#836 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 2. - 6:56

:D :D :D

#837 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 7. - 19:06

Bash.hu: Vasztrál - Ezen beszartam a röhögéstõl :D : Reggeli óra, bejön a tanár, elkezd tanítani, majd fél óra múlva majdhogynem rácsap a fejére, abbahagyja az órát, és elrohan. Másnap meséli, hogy reggel autóval indult el otthonról, és útközben megállt tankolni. Bement kifizetni a tankolást, majd kifelé jövet látta, hogy elhúz a benzinkút mellett az a busz, amivel reggel be szokott jönni. és végül elérte.... :D

#838 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 8. - 15:27

Marilyn Monroe óta tudjuk, hogy a bõ nyári ruha és az erõs szél váratlan helyzeteket képes elõidézni. Sikerült ilyen helyzetbe kerülnöm, a Tesco elõtt, a négysávosnál, zsúfolt buszmegállóban, délutáni csúcsban. De egyébként nem volt ciki, mert amikor a szoknyám a fejemre borult, eltakarta az arcomat.

#839 Magyar Májkrém

Magyar Májkrém

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 16. - 13:30

ugyan nem velem történt meg, de... Tescoban: öreg bácsi odamegy a vonalkód leolvasóhoz. Odahajol hozzá, jó közel, majd tisztán, lassan, érthetõen megszólal: KRUMPLI! (a fene vigye el.. nem mûködik - gondolta magában) KRUMPLI! hmmm...... BURGONYA! sehogy se ment neki, de mi ezen szakadunk 1 hete:XD

#840 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 16. - 13:37

hát legalább oda mentetek neki segíteni ?