Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ma jó napom van, mert...

• Please log in to reply
6933 válasz a témához

#801 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 21. - 20:11

Mongol kabbe a bokám :P

#802 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 21. - 20:13

És hálistennek újra a régi.Már azt hittem a romantikus Dél-Afrikai románc megszelídítette.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 21. - 20:40

és még élvezni is képes vagyok

Nagy kõ esett le a szivemrõl. :kir: Ez a radírbandita képzõ már csak ilyen. :D

Te állat! :D Ez fájt! Nagyon :gm:(Egyébként annyira nem is mentél messze, ha az ilyen [amire te gondoltál :dev:] irányú képességet nem is, de sok mást sajnos erõsen leamortizál a közgazdász-képzés [még az idegenforgalmista is], ha az ember nincs résen a sok okosság elsajátítása mellett/közben... Persze ez majd' mindenhol igaz.)

#804 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 21. - 22:21

Végrevégre, ma jó napom van, mert kiderült hogy a lovamnak nincsen olyan baja amit mûteni kellene, aztán ültem 2 olyan lovon amihez eddig nem volt szerencsém és nagyon klasszak voltak, aztán mert egyre több embernek nyerem el a bizalmát és ez örömmel tölt el. :ang:

#805 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 21. - 23:01

Találtam olyan hajgumit, ami rendesen összefogja a hajzatom és nem adja meg magát a második használat után, továbbá: tegnap, mikor mentem tanítani és megérkeztem a zenesuliba, egy õrületes névnapozás kellõs közepébe érkeztem. Állati jó volt. Kaja, pia, poénok, stb.

Edited by Mézszín Sörény, 2007 február 21. - 23:01.

#806 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 21. - 23:54

Ma jó napom van, mert..... mert hasonló gondolkodásúakkal találkoztam akikkel végre kibeszéltem a hétköznapi mérgelõdéseket.. mert csak szimplán sokat nevettem.. és mert a mindig az aluljáróban üldögélõ hontalant meglátva szokás szerint a farzsebem felé kaptam, majd mikor rájöttem hogy nincs apróm, eszembe jutott hogy nem ettem meg az almát amit reggel felkaptam a tálból, elõkotortam, és megkockáztatom nagyobb örömet láttam az arcán mint amikor pénzt adok.

na még.... mert barátnõmmel Istenijót beszélgettem.. és mert Villon balladákat olvasok, Faludy fordításában

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 22. - 7:28

Villon zseniális :yeah:

#808 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 22. - 8:05

Mert elolvastam mit írt ide Agrobe... :D Gratu :yeah:

#809 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 22. - 8:30

Te állat! :D Ez fájt! Nagyon :gm:[amire te gondoltál :dev:] irányú képességet nem is, de sok mást sajnos erõsen leamortizál a közgazdász-képzés

Mire - mire ? hát a sulira. Végig csináltam én is, pontosan tudom a nehézségeket.Az éjszakai tanulások pölö engem kiborítottak. Nem gondoltam én semmi rosszra. :nem:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 22. - 9:22

Ja, nem-e, akkor miért forgatod ki a szavaimat (lásd élvezési képességek :dev: most majd még kisül, h én vagyok itt egyedül, aki rosszra gondol, tudom én... :gm:)? :dev:Én már középiskolában is azt vallottam, hogy nem vagyok hajlandó éjszakázni tanulás miatt, és ezt tartom is. Nekem a tavalyi félévben volt az elsõ olyan vizsgám, ami miatt éjszakázgattam (amiatt viszont 1 hétig folyamatosan, a vizsgán a tanár meg is állapította, h milyen szûk a pupillám :gm:), mondjuk ott 600 oldalt kellett volna tudni (szerencsére legalább nem magolós dolog, de azért fel kell fogni és érteni), ráadásul mindezt még szorgalmi idõszak végén (zh helyett rendez a pasi egy szóbeli "vizsgát"; érdemileg nem vizsga, hanem zh, gyakorlatilag vizsga), mikor az embernek minden más dolga, órái, zh-i vannak még, úgyhogy hogy azt mindet el tudjam legalább olvasni, az sok kukorékolásba került... Hozzáteszem, megérte, mert egyrészt érdekelt (idegenforgalmi területfejlesztés témakör, sok statisztikát elemeztünk félév közben, de ez azon kevés tárgyak közé tartozott, ahol kíméletlenül gondolkodni kellett, összefüggéseket keresni, és a való életet végignézni), másrészt meglett a jutalma. :)És ez még mindig nem off, mert ma jó napom van, hogy hálásan visszagondolhattam erre a tanárra és tantárgyra is! :D

#811 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 22. - 10:15

most majd még kisül, h én vagyok itt egyedül, aki rosszra gondol, tudom én... :gm:)? :dev:

Nem, nem, szerencsétlen volt az idézet. Isten lássa lelkemet, most az egyszer hibáztam. :D Valahogy úgy voltam a dologgal idõnként, hogy minél többet tanultam, annál inkább úgy éreztem, hogy nem tudok semmit. Igaz én már nem gyerek fejjel kezdtem, és közben még dolgoztam. Magam sem tudom, de a végén sikerült.

#812 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 22. - 11:19

Ma jó napom van, mert- kicsinycsepp kutyám annyira jól van, hogy alig bír magával, de ebben tudok neki segíteni :D- beadtam a felmondásom, és annyira minimális keveréssel fogadják, hogy az szinte már segítõkészség :)- készen van a motorom, nyomtam vele éjszaka egy kunkort, és paripásan übercsászárfrankó, hogy ez mennyire hiányzott! Csak legyen már jó idõ- fel tudom fogni a sok velem épp történõ bajságot útmutatásnak, és lassan sikerül keveset bosszankodnom rajtuk

#813 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 22. - 11:30

Találtam olyan hajgumit, ami rendesen összefogja a hajzatom és nem adja meg magát a második használat után

Hol vetted? Nekem is kellene egy normális hajzatösszefogó alkalmatosság, mert nagyfogyasztó vagyok.Amúgy meg nekem azárt van jó napom, mert (annak ellenére, hogy rossz napnak néztem elébe :D) , agrobe egy :ang: aki mindig megfelelõ erõvel és a megfelelõ pillanatban pofoz fel, mondván: ébresztõ, vazze! térj észhez! :ang:

#814 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 22. - 11:50

:o most már nekem is, mert dícsérnek és ez jó.a páromra meg nem is tudok mit mondani. Imádom.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 22. - 16:55

Nem, nem, szerencsétlen volt az idézet. Isten lássa lelkemet, most az egyszer hibáztam. :D Valahogy úgy voltam a dologgal idõnként, hogy minél többet tanultam, annál inkább úgy éreztem, hogy nem tudok semmit. Igaz én már nem gyerek fejjel kezdtem, és közben még dolgoztam. Magam sem tudom, de a végén sikerült.

Áh, na sebaj :DHát ez ismerõs érzés, de szerintem majdnem mindenki találkozik ezzel elõbb-utóbb. Aztán túl lesz rajta, és sikerül kipipálnia a dolgokat, mert elhatározta, hogy ez is meglesz :) (Lehet, h ez most álatira ideálistán hangzott, de nekem használ ez a felfogás, ha nem látom a dolgok végét.)

#816 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 22. - 23:49

Hol vetted? Nekem is kellene egy normális hajzatösszefogó alkalmatosság, mert nagyfogyasztó vagyok.

Westend. Az aluljáró szintjén mész be, megindulsz a szökõkút felé. Közben vannak az út közepén mindenféle standok, mindegyik mást árul, ékszereket, plüssállatokat, stb. Az egyik ilyen standon hajpántok, gumik, csatok, csipeszek, egyebek vannak kitéve. Na, az az.Nekem meg jó napom van, mert segíthettem Zebrabarának egy hasznos információval, és mert a Nyugatiban összefutottam két régi kedves Istvános ismerõssel is, és jót dumáltunk. :ang: :D :) :cool: :kir: :yeah:És beszélgettünk egy jót MSN-en az egyik volt évfolyamtársammal is.

Edited by Mézszín Sörény, 2007 március 3. - 0:51.

#817 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 23. - 0:09

...mert lett egy klafa nyergem. :yeah:

#818 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 23. - 0:16

Nyamíí! :yeah:

#819 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 23. - 8:24

Mert lehet, hogy megvan a régi lovam!!! :ang: Olyan izgatott vagyok, el se tudom mondani!!! Délután telefonozok oda. :kir: :kir: :kir:Módosítanom kell. Nem annyira jó nap. Az új gazdája vágóra akarja adni. :( :( :(

Edited by Repülõrajt, 2007 február 23. - 17:11.

#820 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 23. - 9:59

Este züllés!

#821 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 23. - 12:04

Westend. Az aluljáró szintjén mész be, megindulsz a szökõkút felé. Közben vannak az út közepén mindenféle standok, mindegyik mást árul, ékszereket, plüssállatokat, stb. Az egyik ilyen standon hajpántok, gumik, csatok, csipeszek, stb. vannak kitéve. Na, az az.Nekem meg jó napom van, mert segíthettem Zebrabarának egy hasznos információval,

Köcönöm. :ang: Meg fogom nézni.Nekem meg azért van jó napom, mert este megyünk (Böjt ide, böjt oda) a Sir Lancelotba egy diétás, garantáltan húsmentes :dev: vacsorára Agrobéékkal, és már tökrenagyon :D várom.Két röpke órácska múlva pedig végre megyek ki A LÓhoz. :)

#822 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 23. - 15:31

...mert morci voltam, de aztán fel lettem vidítva :ang:

#823 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 23. - 16:22

...mert ez lesz az elsõ szabad hétévégém 1 hónapra visszamenleg...vagy mi :D

#824 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 23. - 16:57

...a kutyi-kontrollon csak kevés rosszat mondtak, s az is olyannyira elfogadható, hogy inkább csak rosszacska......és mert ott gyorsan végeztünk, így most lábaimnál egy bull-masztiffal melózok, aminek egyenes következménye lett, hogy az egyik kisfõnököm, akit nem igazán csípek, lendületbõl fordult sarkon a küszöbrõl :gm:

#825 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 23. - 19:32

Mert ma kibírta az idõjárás, amíg le nem szálltam Hollóról. :)

#826 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 23. - 19:41

... hétvége van, ami egyenlõ a pihenéssel, itthon alvással, nyugalommal, lóval, lovaglással.... találkoztam egy nagyon jó ismerõssel, akit már 1000 éve nem láttam.... lesz egy teknõsünk osztálytársammal benn a suliban. :)... a városi márc. 15-i mûsor lovas lesz. Csepin szervezéssel (az viszont nem jó, hogy pont akkor megyünk a Bécsi Operába)

#827 Guest_messi_*

Guest_messi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 28. - 12:37

... a kellemes influenza mellett ma kicsit jobban vagyok. :)

#828 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 1. - 0:29

Nem is tudom, miért, de egész nap sziporkáztam.

#829 Guest_messi_*

Guest_messi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 1. - 9:15

Érezted a tavaszt! :)... még ma is itthon vagyok munka helyett igaz, a fejem még kótyagos, de javulok!... március van! :)... már csak kettőt kell aludni és mehetek lovazni!

#830 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 1. - 13:56

azért, amiért messinek is. tavasz, március, csütörtök! :)

#831 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 1. - 17:39

TaVaSzPosted ImageSZeReLeMPosted ImageJaZzPosted Image

#832 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 1. - 18:46

.... meghívott a haverom egy kávéra. (csak meg ne kérdezzétek milyen volt) :D :D

#833 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 1. - 19:52

Ha romlott kávét iszom, akkor tuti, hogy szombaton is jó napom lesz!! :D :kocc:

#834 Vessy

Vessy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 809 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 1. - 20:11

...mert itt a TAVASZ!!! :yeah: :D

#835 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 1. - 22:11

Újabban folyamatosan nonstop udvarolnak nekem. Többen is. (Kár, hogy egyiket sem lehet komolyan venni.)

#836 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 2. - 0:37

...mert van olyan Állatorvos aki éjfélkor is képes gyógyítani!

Kit kellett? :confused:

#837 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 2. - 0:50

Combit

:(

#838 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 2. - 7:37

Jobbulást neki!...Bébi lábán szépen összeforrt a seb, így levehettem róla a méltán utált gallért -> visszavihettük a szükség-kennelbe a kutyaházat, mert tõccsér nélkül meg tud benne fordulni -> békésen, boldogan szuszmákol a helyén. :)

#839 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 3. - 0:52

Pénzt állt a házhoz.

#840 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás