Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Veszprém megye

• Please log in to reply
2065 válasz a témához

#801 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 21. - 17:45

...jó a talaj, hirtelen jön az esõ, meleg az idõ, izomlázam lesz...Ez a mai felállás.

#802 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 22. - 8:39

Kivételesen megusszátok, hosszú és unalmas beszámolóimat: a hétvégi lovastevékenységem méni lópucolásban merült ki. Pedig vasárnap igazán csábító idõ volt!Kihasználta más is, vagy csak Sütyi?

#803 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 22. - 11:34

jelentkezem :D vasárnap lovaglás volt....szép idõ,izgalmas lovaglás :) ,virgonc pacik.de túléltük.....

#804 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 22. - 15:11

...jó a talaj, - nálunk tökig ér a sár a karámban :( hirtelen jön az esõ, - itt ha nem zuhog, akkor szakad, ha meg nem akkor szemerkél. De valami mindig hull az égbõl... :rolleyes: :hupp: meleg az idõ, (Ja. Vasárnap tényleg sütött a nap. Egy darabig. Hogy aztán megint szitáljon. :kv: ) izomlázam lesz... (Bübû, nekem már vaníííís! (De nem a lovaglástól, hanem a trágyahordástól :D)Ez a mai felállás.

Hétvégén végre tudtak volna jönni Dettiék! :hupp: Naná, hogy úszik a karám! :mad: A citronyok meg szépen belemaszatolódnak. (Amelyik nem tûnik el a vízben.) Egy biztos, nyárra valahonnét homokot kell hozatni a karámba. Sok helyre - sokat. :rolleyes:

#805 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 22. - 19:40

Ágimam! :gm: készítsd a vadállataidat :dev: ha most TÉNYLEG megrendeled a jóidõt, akkor már semmi sem tarthat vissza minket! :gm: :yeah: :D

#806 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 22. - 19:53

Úgy tünik a héten kevésbé kellemes idõ lesz lovagolni. :( Talán még tél is lehet :D

#807 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 22. - 19:54

Pedig én is szeretnék nyargalni egyet. :) És már megnézném Fáni kiscsikóját is. :ang:

#808 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 22. - 20:04

Kijaza Fáni kiscsikója? :kv:

#809 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 22. - 20:10

Kijaza Fáni kiscsikója? :kv:

Itten írtam róla. :) De még nemtom kijaz, mert nem választottunk még nevet a sok ötletbõl.

#810 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 22. - 20:38

Hú, tényleg! (Köszi a linket, Méz! :ang: ) És már hét napos! És még nincs neve! :hu: Nem maradhat örökkön örökké névtelen ez a kiccsikó! FürgeFintorFecskeFurfangFátyolFodros (Bodros :D)FityulaFényesFacérFontosFelhõFügeFergetegFityfene (:D :D)(Nekem a Fürge, a Fecske, és a Fontos jön be nagyon. Kár, hogy a mama nem Sz-betûs. Mert én biztos, Szõkének nevezném...:D)

#811 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 22. - 20:54

Hú, tényleg! (Köszi a linket, Méz! :ang: ) És már hét napos! És még nincs neve! :hu: Nem maradhat örökkön örökké névtelen ez a kiccsikó! FürgeFintorFecskeFurfangFátyolFodros (Bodros :D)FityulaFényesFacérFontosFelhõFügeFergetegFityfene (:D :D)(Nekem a Fürge, a Fecske, és a Fontos jön be nagyon. Kár, hogy a mama nem Sz-betûs. Mert én biztos, Szõkének nevezném...:D)

De egy Szõke mán van. :kir: ;) Amúgy nekem is elsõ tippem a Fürge. Hiszen csak úgy ripsz-ropsz megszületett és már robogott is este az istállóba a mamájával. :D Fecske is van az istállóban, de az olyan átlagos.Fontost meg a tavalyi Fáni-csikóra is javasoltam, de a tenyésztõ nem fogadta el.

#812 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 24. - 9:26

..

Edited by Katica431, 2007 március 20. - 14:43.

#813 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 24. - 18:01

Ú,Méz,nagyon-nagyon remélem,hogy szombaton NORMÁLIS,lovaglásra alkalmas idõnk lesz.....

Én is remélem. Potyára nem akarnék lemenni mondjuk. De most épp itthon se akarok lenni. :rolleyes:

#814 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 25. - 22:26

Papírkutya módjára megfutamodtam. Marad a meleg szoba. Tina is kibírja nélkülem...A kiscsikóról van hír: nagyon szép, és játszik egész nap a bokszban.De a Fürge név nem tetszik a tenyésztõnek. :(

#815 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 29. - 10:10

Szép Hetet Mindenkinek! :kocc: Aroon!Lehet a héten arra fúj a szél, oszt meglátogatlak! :kir:

#816 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 29. - 11:12

Szép Hetet Mindenkinek! :kocc: Aroon!Lehet a héten arra fúj a szél, oszt meglátogatlak! :kir:

Ok várlak. :yeah:

#817 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 29. - 17:26

Hát fújni már fúj (nem gyengén :eek: ), valamikor a hét közepe fele kell arra menjek, de majd rád szólok addig. :kocc:

#818 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 6. - 9:49

Hahó! Ébresztõ! Elállt a szél, szép idõ van. Tessék lovagolni, aztán írni a beszámolókat!Teljesen elhalt a topicunk. Nem hiszem el, hogy senkivel nem történik semmi érdekes. Aroon - Alba! :) Van valami haladás bértartás, kontra saját tartás ügyben?Peti - Cikape! :) A Sári még mindig egyedül árválkodik?Többiek ???Üdv:B1Ja, és ha jól sejtem bõvültünk egy Guru-val is! Talán Veszprémbõl. Tõle - róla is hallhatnánk valamit?

#819 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 6. - 11:12

Lovazunk-loazunk, kéremszépen, de nálunk momentán 99 %-ban a citronyok-lóbulgyüvõ folyadékok eltávolítása a központi történés... :D Csütörtökönként jár Herceghez az okítója, és megint haladgat a paripa... :)

...Ja, és ha jól sejtem bõvültünk egy Guru-val is! Talán Veszprémbõl. Tõle - róla is hallhatnánk valamit?

Õ ki, Péter? Beírtam a keresõbe, és nem dobja ki... :( És igeeen, Aron-Alba, szeretnénk folyamatában értesülni minden történésrõl, ami a pacchelyek elõrehaladását illeti! :gm: Képek, beszámolók, minden egyes szögbeverésrõl.... :D :yeah:

#820 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 6. - 12:10

Én voltam vasárnap terepen, cudar jó volt. Most kúrálom magam.Szép hetet mindenkinek!

#821 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 6. - 14:09

..

Edited by Katica431, 2007 március 20. - 14:43.

#822 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 6. - 14:33

Most irigylem azokat,akik ültek lovon mostanában..3 hete nem lovagoltam,csak lovaztam,Ágihoz hasonló módon(csak a kar izmosodik a sok vasvillázástól :D )talán majd vasárnap,ki tudja....

Úh, Katica! Legalább Te néha szippanthatsz egy kis lószagot, de én még azt se. :hupp: Már 4 hete nem ültem lovon! Lassan a falat kaparom, olyan elvonási tüneteim vannak! Folyton az jár a fejemben, hogy de jó lenne a kis tarkával vágtázni a Nagy-mezõn! :yeah:

#823 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 6. - 14:43

..

Edited by Katica431, 2007 március 20. - 14:44.

#824 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 6. - 14:52

gyere le vasárnap,és nyargalunk egy olyat,hogy IHAJJJJJJJJ!!!!!! :yeah:

Jó is lenne. Csak szerintem szokás szerint kifognánk a "jó idõt"... ;) :rolleyes: Nade, azért tervezgetem (már 3 hete :dev: ), hogy lemegyek. Most két verzó van: vagy egyedül megyek, de akkor két napra és akkor tudnánk nyargalni.Vagy pedig vasárnap megyek, de akkor csak Szöszt meglátogatni, kicsit lovazni, de nem lovagolni.3. verzió: nem megyek le sehogy. :o Úgyhogy ez a hétvége még képlékeny, pedig annyira jó lenne már végre talizni. :)

#825 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 6. - 14:56

..

Edited by Katica431, 2007 március 20. - 14:44.

#826 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 6. - 15:06

én tudok egy megoldást,ha az elsõ és 2. verzió nem okés:lejössz szomb este IDE,és vas nyargalsz velem!!!! és akkor a tali és nyargalás is megvan!!! :D csak Szõke és Tina marad ki sajnamajna :(

Hm. Végül is, most intéztem el a TB-met, úgyhogy vagánykodhatnék idegen lovon. (Kedvemre törhetem-zúzhatom magam.) :kir: De nekem Szõkét mindenképpen látnom kellene. Mert abba tuti bekattanék, ha ott lennék a közelében, de mégse láthatnám. :hupp:

#827 Guest_Peti_*

Guest_Peti_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 6. - 20:04

Bundash és mindenki! Sári már nincs egyedül!! Kb 2 hete vettünk mellé egy haflingi kancát. Most már nem unatkozik. Az összeszoktatás nagyon érdekes volt, mert elõször ha együtt voltak akkor külön akartak inkább lenni, amikor meg külön voltak együtt szerettek volna lenni. Kissebb sunyításokkal és néha azért rugásokkal eddig megoldották egymás közt a dolgot. Szegény Sári most beteg lett-köhög és fáj a torka- úgyhogy erre az idõre alárendelte magát Reménynek/ mert ez a neve a hafinak/ , de attól tartok ez az alárendeltség csak a betegség idejéig fog tartani. (Remélem minél elõbb meggyógyúl./ Állatorvos eddig 8 ezer/) Elõzõ héten már lovagoltuk elõször külön Reményt és Sárit, majd másnap egyszerre mindkettõn. Egyenlõre csak a karámban. Terepre is kivezettem õket hadd legelésszenek egy kicsit és ismerkedjenek a tereppel. Remélem Sári hamar összeszedi magát és akkor végre beindulhat a terepre járás. Persze ha az idõ is engedi. Üdv: Peti

#828 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 7. - 11:49

Peti!Isten hozott az őrültek között. Úgy látom ti is ráléptetek a lejtőre, ahol már nincs megállás. Egy félvér, meg egy kisló. Ideális családi összeállitás. A gyerekek és az igények nőnek. Hamarosan elkezd gondolkodni az ember egy kicsit gyorsabb lóban. Mondjuk egy angol telivér. Na jó, de legalább magasan telivérezett mfv. Ha mér ez is megvan akkor mondjuk eszedbe jut, hogy milyen sokan istenítik az arab lovat. Jó lenne azt is közelebbről megismerni.Aztán még itt az érem másik oldala: két kanca... Tudod milyen édesek a kiscsikók? És mekkora élmény lenne néhány év múlva a saját nevelésü lovadon lovagolni?Na, azért nem kell rám megsértődni! ;) Csak a saját hülyeségemet vetitettem ki rád! Na meg persze irigykedek is: Nekem is a szívem csücske a haflinger. Is. Szóval őszintén gratulálok! Legyen benne (is) sok örömötök! (Majd teszel fel képeket?)Általában az ilyen általam viccesnek tartott hozzászólásokkal meg szoktam bántani a másikat. (Pedig nem szándékom!) Ha téged nem sikerült, akkor megszemlélhetném valamikor az állományt?Üdv:B1Ágimam!Ez a Guru nicknév? Nekem úgy rémlik mintha a mátrixba jelentkezett volna be nem olyan nagyon régen. De lehet, hogy rosszul emlékszem.Más: szorítsatok nekem, mert ma délután patkoljuk a vadállatokat. Hogy miért kell szoritani? Mert a fény és egyébb viszonyok miatt az udvaron kéne megejteni az akciót, de per-pillanat szemerkél az eső.

Edited by Bundasb1, 2007 február 7. - 11:53.

#829 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 7. - 16:38

Na, errõl ennyit! Az esõ elállt, a nap is ki-ki bukkan, a kovács pedig nem jött meg! :mad:

#830 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 8. - 9:54

Na, errõl ennyit! Az esõ elállt, a nap is ki-ki bukkan, a kovács pedig nem jött meg! :mad:

B1, ki a kovácsotok?

#831 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 8. - 10:01

A Maurer Sanyi Balatonalmádiból.

#832 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 8. - 10:07

A Maurer Sanyi Balatonalmádiból.

Huh, ismerem... Régebben hozzánk is járt.

#833 Guest_cikape_*

Guest_cikape_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 9. - 9:00

Bundash!Ha érdekel esetleg tudok egy megbízható kovácsot. Hozzánk is õ jár ki. Körmölés után ha eljön az ideje automatikusan rámcsörög megkérdezni mi újság, jöjjön-e?Üdv: Peti +cikape

Edited by cikape, 2007 február 9. - 9:05.

#834 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 10:13

Maurer Sanyi???? úristen.... elõbb patkolnám meg én a lovamat, mint h õ hozzányúljon.... lógyilkos... :huh: :hu: :mad:

Edited by metaxxa86, 2007 február 9. - 10:15.

#835 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 9. - 12:55

Úgy látom alaposan felkavartam a kedélyeket. Akkor fokoznám: én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve! Az igaz, hogy egy napnál kevesebbet nem hajlandó késni, de ez nem nyom annyit a latban, mint az hogy milyen precizen és türelmesen igazgatja helyre a kedvenc lovacskám félretaposott, asszimetrikus patáját. Szóval amíg két patkolás között pont úgy javul Dárius patája mint ahogy megjósolta, addig én nem keresnék mást.

Edited by Bundasb1, 2007 február 9. - 12:58.

#836 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 10. - 12:06

megmondom õszintén fogalmam sincs hogy patkol, nem mondtam h nem jól, csak nem tetszik - nagyon nem tetszik! - ahogy a lovakkal bánik, ezért írtam, h én biztos nem merném rábízni, de attól még lehet h jó patkolókovács, csak nekem egyszerûen nem tetszenek a módszerei... ezt most jól megmagyaráztam :) egyébként igazából nem is ismerem, párszor láttam, de az is elég volt... vérzõ szájú, hátrasunyt fülû lovak... egy lónak akit ismerek betörte az orrát...

#837 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 11. - 19:05

Szombaton kipróbáltuk az új futómûveket. Már hetek óta nem jutottunk ki, így csak egy kissebb sétát vállaltam be, de a lovak egész jól viselték. Legalábbis a Pálma. Dáriussal sem lett volna gondom, ha -átlag- kétszáz méterenként nem találkozik valami hihetetlenül ijesztõ dologgal. Mondjuk mindet sokszor látta már. De Õ most úgy ébredt, hogy ma mindentõl meg fog ijedni. A csúcs az volt számomra amikor egy - amúgy ismerõs - szamárral találkoztunk. Dárius átment peckesbe. Egészen addig míg a csacsi nem lépett egyet felénk. Ez úgy kibillentette a lelki egyensúlyából szegénykémet, hogy majdnem felkent a kerítésre.Ma hajnalban pedig megellett a rackánk.Szóval nekem jó kis hétvégém volt.

#838 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 11. - 19:08

Katica! szürke paripád rendes kis rodeót vágott le!!! :eek: szerintem neked is pálcás zablát kéne alkalmaznod :gm: :gm: :gm: :gm: :gm:

#839 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 12. - 19:42

Sziasztok!Szép hetet! Péter, nagy újság van Jolán megellett, kettõt. Meg kell zabálni a gidákat tök jó fejek.Még a póni is "elnézõ" velük, pedig az anyjukat majdnem kinyirta.

#840 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 13. - 10:19

...

Edited by Katica431, 2007 március 20. - 14:42.