Mire megjön, kiállítasz egy számlát a bérleti díjról, az első hét ingyenes, utána hetente x forint, hogy kijöjjön a 10ezer.
Ez elég fantáziátlan, de ha jöbb ötlet nem fut be, ezt fogom csinálni.
Közzétéve 2013 november 11. - 18:21
Mire megjön, kiállítasz egy számlát a bérleti díjról, az első hét ingyenes, utána hetente x forint, hogy kijöjjön a 10ezer.
Közzétéve 2013 november 11. - 18:53
Arról nem volt szó, hogy kreatív szívatást kell kitalálni, csak, hogy megúszd a hülyének nézést.
Közzétéve 2013 november 11. - 19:05
Ismerhetnél annyira, hogy nem szeretem a fantáziátlan dolgokat.
Közzétéve 2013 november 11. - 19:32
Nem is ismerlek. De akkor tessék: szerezz egy 10 tonnás hidraulikus prést, és egy f@sz formájú negatívot. Ha visszahozza a gépet, akkor beledobod, f@sz formára préseled, majd felrugdosod az illető ánuszába. Én még az ötezret azért elkérném a végén.
Vagy az elején kéred el az ötezret, és akkor kap vazelint.
Közzétéve 2013 november 11. - 19:57
Nézd Cav, én értékelem a jó szándékot, de kérlek, hogy inkább ne fáradozz, mert a kreatív bosszúállás láthatóan nem a te műfajod.
Közzétéve 2013 november 11. - 20:44
Pff, hát, neked semmi se jó. Ha ismerném az illetőt, lehet, hogy ki tudnék találni valami jót, bár leginkább csak egyszerűen pofán kéne verni. Vagy az csak a nőknek jár?
Közzétéve 2013 november 11. - 20:52
Ez egy nagyon összetett probléma. Igazán körmönfont gonosztevővel van dolgunk, aki mesteri ügyességgel építette fel a kelepcéjét. Az ellenturpinak ehhez méltónak kellene lennie. Kupánvágni egy bézbólütővel túlontúl banális megoldás volna, megtehetem ugyan, de ennél még semmit sem csinálni is kisebb presztizsveszteséget jelentene a számomra. Itt valami olyan megoldás kell, ami által hasonló érzések keletkeznek benne, mint amilyenek bennem keletkeztek: korlátozva legyen javai használatában, várnia kelljen, és közben érezze azt, hogy nincs az ő kezében az irányítás, majd pedig végül kelljen elfogadnia valami elfogadhatatlan diktátumot.
Közzétéve 2013 november 11. - 21:09
Akkó meg kéne du...ungabungázni a nőjét és/vagy anyját és/vagy lányát, természetesen ami törvényes keretek között megtehető, felvenni videóra és elküldeni neki.
Szerintem simán csak nyújtsd be a számlát, és sz@rd le végleg. Nem ér annyit.. bár később még lehet, hogy ad módot a szívatásra, azt ki kell használni.
Közzétéve 2013 november 12. - 8:33
És Fifikusz ötlete? Nekem tetszik.
Közzétéve 2013 november 12. - 8:40
Eddig nyerésre áll. Csak nem elég megalázó. Még valamit hozzá kellene tenni, hogy amikor a tavasszal a második ötezret megkapja, akkor rosszul érezze magát, mint ahogy én is rosszul érzem magam most, amikor visszakapom, ami az enyim, de mégis el lett cseszve az egész szezonom...
Közzétéve 2013 november 12. - 9:10
Ajánlom, hogy olvass kicsit utána a nárcisztikus személyiségzavarnak.
Közzétéve 2013 november 12. - 12:36
(Bezzeg a régi szép időkben, amikor az ilyeneket még gótikus főtereken, ünnepélyesen porig égették...)
Közzétéve 2013 november 12. - 12:44
(Bezzeg a régi szép időkben, amikor az ilyeneket még gótikus főtereken, ünnepélyesen porig égették...)
Milyeneket, a cuccot kölcsönvevős, későn vagy sose visszaadósakat? Vagy a személyiségzavarosakat?
Közzétéve 2013 november 12. - 12:53
Eddig nyerésre áll. Csak nem elég megalázó.
Én utálnék megalázni bárkit is. Azt is, aki egyébként megérdemelné. Bármilyen konfliktus után rosszul érzem magam. Ha vesztek azért, ha meg nyerek, azért. Sajnálom a gonoszokat is. Nemrég ellopták az asztalfiókomból otthon az összes (3 db) aranyékszeremet, mind a nagymamámtól maradt rám. Rettentő szomorú voltam, sírtam is kicsit. Aztán arra gondoltam, milyen szar lehet annak, akinek ilyesmire van szüksége.
Közzétéve 2013 november 12. - 13:19
Igazából nem értem kocát sem, mi a fütyiért nem kérte(követelte ) vissza az ócskavasat egy hét után, ha annyira fontos kellék a "szezonban"? Főleg, ha a hiánya bevételkiesést okoz. Vagy a megtorlás volt az eredeti elképzelés? Ügyes...
Közzétéve 2013 november 12. - 13:21
Kistáltos, ha nem tudnád: a bosszú hidegen tálalva a legjobb!
Közzétéve 2013 november 12. - 13:26
Igazából nem értem kocát sem, mi a fütyiért nem kérte(követelte ) vissza az ócskavasat egy hét után, ha annyira fontos kellék a "szezonban"? Főleg, ha a hiánya bevételkiesést okoz. Vagy a megtorlás volt az eredeti elképzelés? Ügyes...
![]()
Hiszen írtam: egy hónap múltán már emailokkal bombáztam az ürgét, de válaszra se méltatott. No, gondoltam, ez le van nyúlva, oszt napirendre is tértem fölötte... eltelt újabb négy hónap, és erre most mintha mi se történt volna, visszahozná, és kéri a tízezret. Ez szerintem azért rém pofátlan.
Ő nem tartotta be a megállapodást (hogy egy hét), tehát nekem sem kell, a kérdé csupán az, hogy milyen formában térjek el tőle úgy, hogy én ne járjak rosszul, de ő igen.
Közzétéve 2013 november 12. - 13:29
Milyeneket, a cuccot kölcsönvevős, későn vagy sose visszaadósakat? Vagy a személyiségzavarosakat?
A boszikat.
Közzétéve 2013 november 12. - 13:59
Miért eg hónap? Egy hétről volt szó? Telefonja nincs? (én néha hetekig nem nézem az íméljeimet. )
mindegy is. Itt nem egy hunyó van.
Edited by Kistáltos, 2013 november 12. - 14:00.
Közzétéve 2013 november 12. - 14:21
Miért eg hónap? Egy hétről volt szó? Telefonja nincs? (én néha hetekig nem nézem az íméljeimet. )
mindegy is. Itt nem egy hunyó van.
1. Mert kurva türelmes vagyok, és ha az egy hétre elkért szutykot két vagy három hét múlva hozta volna vissza, azért még egy rossz szavam se lett volna.
2. Biztos van telefonja, csak én nem tudom a számát, mert internet-ismerős. Példul a tiedet sem tudom. És fogadok, hogy te sem tudod az enyimet. Ettől még neked is kölcsönadtam volna a keresőt, ha kérted volna és letétet hagytál volna érte.
3. Megnézte. Olyan fórumon írtam neki, ahol meg lehet nézni a koma utolsó bejelentkezési időpontját, majd minden nap ott lógott, csak cseszett válaszolni, pláne visszaadni a cuccot.
4. Nehogy már nekem kelljen utána futkosnom meg zaklatnom hogy visszakapjam azt, ami az enyém, és már régesrég vissza kellett volna adnia! És különben is: ha nem akarja visszaadni, úgyis teljesen felesleges minden erőfeszítés, mert nem fogja. Emlékeztetve volt, elolvasta, annyit is cseszett odanyögni, hogy "hát még kell egy kicsit, de majd november közepén visszaadom", elég egyértelmű volt, hogy a sajátjának tekinti a műszeremet, amihez így, a lealkudott letéti díjjal érték alatt jutott hozzá.
6. Most úgy látszik, hirtelen készpénz kéne neki, és mivel télen úgysem lehet keresőzni, hát az én keresőmből akarja visszanyerni, amit itthagyott érte. Én így képzelem. Nem hinném, hogy pont most, öt hónap után ébredt volna fel a lelkiismerete az ürgének...
Közzétéve 2013 december 5. - 16:49
Fordítok... Mindig vannak nehézségek, de most leginkább nem hiszek a szememnek.
A kiindulási alap a TAUPE ez egy szín meglelelője, valahogy nem tudtam kitalálni, nekem legalábbis átmenet a bézs és galambszürke közt (esetleg galamb barna, vagy homok szürke lehetne nekem)
beütöm fordítóprogramba és azt mondja TÓPSZÍN , aztán a tópszínt ütöm be a keresőbe és képes ugyanilyen színű találatokat kiadni magyar oldalakról
Most őszintén ez egy létező szín???
Közzétéve 2013 december 5. - 18:10
A vakond nem fekete? Bár én eddig csak szétcsócsált állapotúval találkoztam az udvaron.
Közzétéve 2013 december 5. - 23:55
Nem nyelem be a kemtrail sztorikat, de ma ez ugrott be.
Este 10-ig otthon kérődztem, aztán indultam a tanyára. Az udvaron majd minden este büdös fogad, a jószomszédság előszeretettel tüzel műanyaggal (jobban ég, meg van bőven, meg jó büdös, hogy miért volt jó néhány rákos beteg az utcában, arról is beszélhetnénk, de ellenőrizni nem tudja senki ). Most fura vegyszerszag, aki műanyagot éget, annak olyan mindegy.
Kiértem a tanyára, kb. 5-6 km. Itt is ugyanaz a szag. Pedig itt mindig friss a levegő, csak néha a szomszéd marhák metánja érződik takarításkor, de ritkán - és ez nem az.
Mi történhetett vajon? Közelben vegyigyár nincs, permetezni nem permeteznek télen, honnan jön ez? Alig bírtam ki még sálban is, míg megetettem a lókat. Tévém nincs, itt hírekben nem találtam semmit, talán közületek hallhatott valaki valamit, büdösPest keleti része. Szeretném tudni, miben döglünk meg.
Közzétéve 2013 december 6. - 14:17
Ágyban. Vagy lóról leesve a porban
Itt is néha büdös van nálam, ha a biogáz-üzem felől fúj a szél. Tényleg megmérgezünk mindent, földet, vizet, levegőt. Nincs hova bújni
Közzétéve 2013 december 6. - 22:13
Ez gáz! (És juteszembe az iráni harcigáz. Újabban nagy a kuss felőle a médiában.)
Közzétéve 2013 december 7. - 10:12
Az a fura, hogy a nagy szél ellenére érzem. Tehát avval jött. Még tegnap este is, ma reggelre mintha már nem.
Közzétéve 2013 december 10. - 18:08
A gépjárműadót azokra az időszakokra s kell fizetni, mikor nem volt forgalomba helyezve a gk,?
Közzétéve 2013 december 11. - 9:57
A Jappeloup mozit annyira beharangozták és nekem az rémlik, hogy most télre. Már van, vagy már le is maradtam róla, vagy csak most lesz majd?
Közzétéve 2013 december 11. - 16:46
ööö... végülis nem maradtam le sokkal
Kérdés 2.0 nincs meg valakinek?
Közzétéve 2013 december 11. - 16:48
MÉG nincs, de most h eszembejuttattad, lehet h meglesz
Közzétéve 2013 december 11. - 16:53
hmm... azért majd meséld el milyen volt...
Ha valakinek van kis szabadideje egy német verziót letölthetne nekem, kipipálnám vele a legnehezebb karácsonyi ajándék kérdésemet. Cserébe hirtelen nem tudom mit tudok felajánlani, de kiokoskodjuk
Edited by Lótuszvirág, 2013 december 11. - 16:53.
Közzétéve 2013 december 11. - 16:59
ja bocsesz, németül csak februárban lesz moziban, akkor a karácsonyt még nem oldja meg
de ha angolul tényleg van már és valaki annnnnyira jól áll idővel, akkor gondolhatna rám
Közzétéve 2013 december 11. - 17:43
Kistáltos, ha forgalomból ki volt vonva, akkor nem. Ideiglenes is ki lehet vonatni, de azt meg kell újítani.
Közzétéve 2013 december 11. - 18:08
Köszi. Tavaly olt kivonva, azt küldik itt nekem a kamatos csekkeket :O
Közzétéve 2013 december 11. - 19:06
ja bocsesz, németül csak februárban lesz moziban, akkor a karácsonyt még nem oldja meg
de ha angolul tényleg van már és valaki annnnnyira jól áll idővel, akkor gondolhatna rám
Angolul se találtam, csak franciául, viszont legalább van hozzá felirat. Franciául.
Közzétéve 2013 december 11. - 19:22
Én találtam spanyolt is!