Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kisbéri félvérek

• Please log in to reply
15121 válasz a témához

#8041 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 18. - 20:38

tudtok errõl a kisbérirõl valamit?? 3240 Makadám Malibu
én utánna keresgettem de semmit nem leltem :confused:

Hát keress jobban! ;) Egy Makadán xx (telivérre) visszavezethetõ utód!

#8042 klaudia16

klaudia16

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 106 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 18. - 20:52

Hát keress jobban! ;) Egy Makadán xx (telivérre) visszavezethetõ utód!

Akkor jól gondoltam hogy telivér, erre voltam kíváncsi
Köszi szépen :)

#8043 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 19. - 10:24

Belinkelek két képet a versenyrõl, rólunk, bár nem túl jók, de eddig ez a két legjobb kép. A videó még nincs kész egyenlõre, de ha meglesz, akkor megmutatom. A Makadám xx engem is érdekelne. Valamit tudtok róla mondani? Azon kívül, hogy telivér volt.
http://img1.tar.hu/c...e2/38698036.jpg
http://img1.tar.hu/c...e2/38698037.jpg

#8044 klaudia16

klaudia16

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 106 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 19. - 11:08

A Makadám xx engem is érdekelne. Valamit tudtok róla mondani? Azon kívül, hogy telivér volt.

én ennyit leltem róla:
http://www.menek.hu/...t...=lo&id=1164

#8045 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 21. - 6:00

Közeleg az idõ!!!!!

FarmerEXPO Debrecen!!!

Résztvevõk:
-Qkesz
-GJani
-Fecó
-Mókus77
-zulejka + 1 fõ (bár mi csak lelkes lovasok vagyunk, meg én expoturista is )
-klaudia16
-bigben
-Bogár :)
-???

#8046 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 22. - 13:32

én ennyit leltem róla:
http://www.menek.hu/...t...=lo&id=1164

Mint ahogy írtátok, Makadám Malibu a Makadám xx telivér után született. Magáról Makadámról nem sokat tudok, nem sokkal többet, mint ami a Mének.hu-n található.
A származása viszont elég sokat mondó, Apja 859 Sky xx egy sötétpej, eredeti Ír tenyésztésû ír telivér. 1972-ben született, apja Skymaster xx, anyja Versailles xx, Never Say Die xx után.
Anyja Makacs xx a nagynevû és sokat használt Seebirk xx után született. Seebirk xx eredeti Angol tenyésztésû fekete telivér 1965-ben született, apja Birkhahn xx, anyja Seefahrt xx, Pace xx után.
Makacs xx anyja Márványmenyasszony xx.
Érdekes módon maga Makadám nem szerepel a forrásként használt könyvben, pedig a könyv 1990-ben jelent meg, és elviekben tartalmazza az összes 1946-tól telivér és félvér tenyésztésben használt telivér mént, egy listában.

#8047 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 22. - 20:42

OFF
Segítséget szeretnék itt is kérni, hátha...

A kis Szökevény köhécsel, már 1 hónapja, fõleg a boxában. Orvos látta, kapott ezt-azt rá, várjuk a javulást. A doktornõ javallatára azonban ezúton keresek nagyon sürgõsen pormentesített faforgácsot. Préselt szalmát találtam eddig Pátyon, ha más nem lesz, akkor azt teszünk alá, hátha ez is beválik.

Ha tudtok jó forgácslelõ helyet (Fejér megyében van a ló, nem lenne rossz a közelben, de bármi jó) legyetek szívesek írni nekem privátban. Nagyon köszönök minden ötletet, tanácsot. A neten nemigen találtam, utoljára a Bécsi Spanyol Lovasiskolában láttam, nagy csomagokban, na de Ósztrijából egyelõre nem hozatnék, bizonyára méregdrága. :( Ridegtartás még nem megoldható (Mókussal megbeszéltük), lévén 3,5 hónapos a legényke.

Esetleg egyéb, pormentes alomötlet? A csomosodó macskaalom dráááága mulatság lenne :gm:
Köszönöm elõre is!
ON

#8048 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 22. - 21:00

A préselt szalma alommal jók a tapasztalataim, meg ismerõsöké is. A budaörsi tescóban lévõ Fressnapf-ban láttam hatalmas nagy zsáknyi forgácsokat. De nem néztem kinek/mire való és pormentes-e.

#8049 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 22. - 21:30

Méz, köszi, de sajnos a fressnapfosak kisállatnak valók, ilyeténképp 1 zacskó drága, láttam neten másutt: 1 kg forgács 500 Ft, vmi kisrágcsálónak... :( Ha más nem lesz, akkor préselt szalmázunk, nincs mese. Ott 1 zsák 1000 Ft/20 kg-s zsák, 4-5 zsákkal kell tölteni egyszerre a boxot és a fogyást ahhoz pótolni. Egy raklap az 30 zsák, az kábé 2-4 hónapig lenne elég, ahogy persze almolva van, végülis ketten használják az anyjával egyelõre. Pluszban esetleg kimeszelem és kifertõtlenítem a boxot csumára, hátha segít az is. Khömm, Mókus még nem tud ezen ötletemrõl :D , de most azon agyalok, hogy segíthetek a lóbabának.

Edited by messi, 2009 augusztus 22. - 21:32.

#8050 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 22. - 22:24

Messi!
Én ezt használom és nagyon jó. Gazdaságos is.

http://www.mikomiko.hu/

#8051 Mókus77

Mókus77

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.303 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 23. - 12:30

Méz, köszi, de sajnos a fressnapfosak kisállatnak valók, ilyeténképp 1 zacskó drága, láttam neten másutt: 1 kg forgács 500 Ft, vmi kisrágcsálónak... :( Ha más nem lesz, akkor préselt szalmázunk, nincs mese. Ott 1 zsák 1000 Ft/20 kg-s zsák, 4-5 zsákkal kell tölteni egyszerre a boxot és a fogyást ahhoz pótolni. Egy raklap az 30 zsák, az kábé 2-4 hónapig lenne elég, ahogy persze almolva van, végülis ketten használják az anyjával egyelõre. Pluszban esetleg kimeszelem és kifertõtlenítem a boxot csumára, hátha segít az is. Khömm, Mókus még nem tud ezen ötletemrõl :D , de most azon agyalok, hogy segíthetek a lóbabának.

Most már tudok róla, de nem rázott meg. Amúgy kb. 2 hónapja voltak meszelve a boxok, és 1 hónapja Hypóval kisúrolva. A por ellen nem sokat használ.

A préselt szalmát én is próbáltam, iszonyú pénzeket fizettem érte, és sajnos a lovászok értelmi képességei nem értek fel addig, hogy mit kell kiszedni és mit bent hagyni. Állati büdös lett 3 hét alatt az istállóban. Csak olyannak jó, aki maga trágyáz, vagy kivételesen jó a lovásza.

A forgács lenne a legjobb, ha lenne a közelben lelõhely, de 26-28 lónak irtózatos mennyiség kell, és négyszer annyiba kerül, mint a szalma. Plusz nem viszik el a trágyások.

#8052 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 23. - 12:43

Most már tudok róla, de nem rázott meg. Amúgy kb. 2 hónapja voltak meszelve a boxok, és 1 hónapja Hypóval kisúrolva. A por ellen nem sokat használ.

A préselt szalmát én is próbáltam, iszonyú pénzeket fizettem érte, és sajnos a lovászok értelmi képességei nem értek fel addig, hogy mit kell kiszedni és mit bent hagyni. Állati büdös lett 3 hét alatt az istállóban. Csak olyannak jó, aki maga trágyáz, vagy kivételesen jó a lovásza.

A forgács lenne a legjobb, ha lenne a közelben lelõhely, de 26-28 lónak irtózatos mennyiség kell, és négyszer annyiba kerül, mint a szalma. Plusz nem viszik el a trágyások.

Mókus, nem akarok okvetetlenkedni, csak kérdezem, hogy esetleg nem tudjátok e megoldani, hogy összeüttök egy egyszerû boxot egy kis kifutóval és az télen-nyáron nyitva van? + forgács vagy ilyen pormentes Miko szalma. Nekem ez a megoldás nagyon bejött az egyik kis sensytív lovamnál.

#8053 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 23. - 13:53

Backnight, köszönöm az ötletet a szalmára. :) Mókusnak abban teljesen igaza van, hogy ha a lovász nem érti meg mit kell hová tenni, kidobni, akkor lõhetjük. Annyit tudok csinálni, hogy gyakran kijárok, akár minden nap és én csinálom. Ennyi. Mondjuk az is egy kalap pénz (benzinköltség), de evvan, amíg le nem lesz választva. Onnatól meg, ha nem javul, akkor megy ridegtartásba, hadd erõsödjön, hadd jöjjön rendbe. Eddig ez az ötletem van, egyelõre. De most még bízom a kapott gyógyszerekben is, hogy hatnak és jobb lesz az állapota Szökevénynek.

#8054 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 23. - 14:55

tudtok errõl a kisbérirõl valamit?? 3240 Makadám Malibu
én utánna keresgettem de semmit nem leltem :confused:

Posted Image

#8055 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 23. - 16:18

Csak kérdezem,hogy miért nem tudjátok a 3,5 hónapos csikót kirakni ridegtartásba?(Az enyémnek a csikója kinn született a ménesen és azóta sem látott fedelet.)

#8056 KisbérisDíjlovas

KisbérisDíjlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.507 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 23. - 16:23

Hoztam pár képet .

Salgótarján Toyota kupa

Maxim Mokka
Kép 2
Kép 3

Eredményhirdetés

#8057 Mókus77

Mókus77

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.303 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 24. - 15:45

Csak kérdezem,hogy miért nem tudjátok a 3,5 hónapos csikót kirakni ridegtartásba?(Az enyémnek a csikója kinn született a ménesen és azóta sem látott fedelet.)

Ki tudjuk. Van fedett helyecske is. Kint is köhög, ha száll a por. Nagyon remélem, hogy lassan ez a téma okafogyottá válik, mert meggyógyul a csikó.

#8058 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 24. - 19:26

Más. Hogyan álltok a fotópályázattal? Kik küldtek már be? Vagy titkos a lista? :) Khömm, marha sok idõm lett volna szép idõben fotóckodni, erre sikerült tegnap csinálni pár képet, felhõsben. De legalább szombaton sikerült lemosni Szamit. :) Viszont próbáltam egy fajta sörényfonást (majd mindjárt letöltöm a képeket), de rájöttem, hogy gyakorolni kell. Szóval egyáltalán nem lett tökéletes, sõt, sz*r, de gyakorlásnak jó volt. Aztán Szami úgy bebambult a fonás közben, hogy kb lógó fejû lovat tudtam fotózni :D Amikor meg én felpiszkáltam, akkor meg a fotós nem volt a topon :) Amúgy jól haladunk... :dev: De a beküldött fotókat majd az elbírálás után szeretném látni, hogy jövõre legyen hová felzárkózni. :)

#8059 Zarif

Zarif

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 484 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 24. - 20:24

És közkívánatra mindenféle kisbéris holmit is lehet majd kapni: mellényt, pólót, sapkát, nyeregalátétet, meg felvarrhatós KB emblémát is.

:) szerintem érdemes lesz rájuk vetni majd egy pillantást :)

Más. Hogyan álltok a fotópályázattal?

én már csináltam egy szuper kiégett sorozatot :D
Holnap újra nekifutok :gm:

#8060 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 25. - 19:03

Posted Image
Gidrán Széptevõ

50. Tamási 2009.08.20. C2

Majd töltöm fel a többit ha lesz idõm...

#8061 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 26. - 15:42

Sziasztok!
Láttam ezt a hirdetést, és ez egy nagyon szimpatikus kanca, tetszik, gondoltam beteszem hogy hátha érdekel valakit, mivel nagyon jó az ára.

http://lovasok.hu/el...g...scs&fromfo=

#8062 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 26. - 16:55

:) szerintem érdemes lesz rájuk vetni majd egy pillantást :)
én már csináltam egy szuper kiégett sorozatot :D
Holnap újra nekifutok :gm:

És a szürkét nem küldöd be?

#8063 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 26. - 19:31

Sziasztok!
Láttam ezt a hirdetést, és ez egy nagyon szimpatikus kanca, tetszik, gondoltam beteszem hogy hátha érdekel valakit, mivel nagyon jó az ára.

http://lovasok.hu/el...g...scs&fromfo=

Nyilván ezért kérdezték Makadám Malibut, mivel sehol máshol nem szerepel, leszámítva az 1997-es mén katalógust. Már nagyon-nagyon rég hirdetik ezt a kancát, viszont most húztak az árból.

#8064 Mókus77

Mókus77

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.303 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 26. - 20:31

Más. Hogyan álltok a fotópályázattal? Kik küldtek már be? Vagy titkos a lista?

Nem titkos, de talán nem etikus megírni, hogy ki küldött már képet. Lassan azért kezdenek érkezni a pályamûvek, úgyhogy fel lehet kötözni a gátyót.

200 ezer forint bármilyen lóért felháborító összeg. Ha nem jó semmire, akkor oda kell adni ajándékba. Ha jó valamire, akkor meg a lótartás megcsúfolása 200 ezerért odaadni egy 10 éves kancát.

#8065 Zarif

Zarif

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 484 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 26. - 23:28

És a szürkét nem küldöd be?

De.Viszont,ahogy Mókus írta "nem szakmai" vonalon küldöm be.
Zarifnál más a helyzet :)

Edited by Zarif, 2009 augusztus 26. - 23:30.

#8066 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 27. - 15:19

Sziasztok! A pályázatról még mindig nincs semmi hír? Mármint a kisbéri lovakra vonatkozóra értem.

#8067 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 27. - 22:25

Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Posted Image

Posted Image

Ha nem veszitek zokon beteszem ezeket a képeket hozzátok. A kanca apja Varázsló, a csikó nekem nagyon tetszik, másfél hónapos méncsikó, rendkívül barátságos,kedves . Ahol a sötét foltokat látjátok, ott nem piszkos , lekopott a csikószõr, alatta sötét pej a színe.Az apja az én ménem:Wotan.

#8068 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 28. - 22:14

Sziasztok KISBÉRISEK!

Zajlik a FarmerEXPO 1000-el! A KISBÉRIEK viszik a prímet! ;)

A beígért látogatók közül csak kevéssel találkoztam! Mókus77, GJani, Fecó, Bogár....és a többiek? :confused:

Holnap még lesz!!!!!!

#8069 klaudia16

klaudia16

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 106 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 28. - 23:17

Sziasztok KISBÉRISEK!

Zajlik a FarmerEXPO 1000-el! A KISBÉRIEK viszik a prímet! ;)

A beígért látogatók közül csak kevéssel találkoztam! Mókus77, GJani, Fecó, Bogár....és a többiek? :confused:

Holnap még lesz!!!!!!

Én ma voltam, csak 420 képet készítettem :D Gratula a négyes kisbéri fogathoz, meg plusz négy csikó, azok tetszettek a legjobban! :)

#8070 KisbérisDíjlovas

KisbérisDíjlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.507 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 16:38

Picit csalódottan jöttem haza ma ... ugyanis KISBÉRIT nem láttam felvezetve a fajtabemutatón ! :(

Fecó !
Látom nagy ''rajongó'' táborotok van Othellóval :D oda se fértem hozzátok .. :eek:

A Füzesgyarmati lovakra ...szokás szerint csorgattam a nyálam ! :dev:

Posted Image

Edited by KisbérisDíjlovas, 2009 augusztus 29. - 17:21.

#8071 Bogár

Bogár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.400 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 19:12

Picit csalódottan jöttem haza ma ... ugyanis KISBÉRIT nem láttam felvezetve a fajtabemutatón ! :(

A kisbéri lovak ma délután kerültek felvezetésre egy külön Kisbéri gálán! Érdemes lett volna maradni :)

Képek az Expóról hamarosan. Valamikor jövõ hét közepére várhatóak tõlem :)

#8072 KisbérisDíjlovas

KisbérisDíjlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.507 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 19:24

Még jó , hogy a programba nem volt feltüntetve ... fél2 kor jöttünk el . Maradtunk volna , ha tudjuk ... ugyanis ezért mentünk ! :( Nah..majd legközelebb :)

Edited by KisbérisDíjlovas, 2009 augusztus 29. - 19:28.

#8073 Fecó

Fecó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 522 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 19:51

KisbérisDijlovas. Miért nem kerestél meg benunket legalább személyeses is meg ismerkedtünk volna és tudtuk volna mondani a részletes kisbéri programot.

#8074 KisbérisDíjlovas

KisbérisDíjlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.507 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 20:01

A többieket nem láttam , te meg nagyon elvoltál foglalva. Nem akartam zavarni . :D

#8075 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 21:50

Sziasztok KISBÉRISEK!

Hát...vége az idei Farmer EXPO-nak! :)
Nagy kár, hogy a szokásokhoz híven a fórumosok "összeröffenése" elmaradt...illetve kevesen futottunk össze.

KisbérisDíjlovas! Ezt te is bánhatod...talán akkor arról a "Kis féreg Kisbérirõl" is jobb képet csinálhattál volna (nem azt a szuszókálósat) ;) , ha megvárod a Show-t. Mivel a KISBÉRISEK zöme a K pavilonban volt 10.30-tól 14.30-ig ahol az egyesület megalapításának 20. éves jubileumával kapcsolatosan egy elõadássorozat került levezetésre...kisebb nagyobb sikerrel. ;)

De, majd reménykedek, hogy Bogár jóvoltából aki az egész EXPO ideje alatt lelkiismeretesen és fáradságot nem ismerõen "kattogtatott-fotoaparattjával" sikerül majd szép képekkel színesíteni a TOPIC oldalait.

Ori is csak futólag tûnt fel (2x) és amilyen gyorsan jött oly gyorsan délibábbá is vált. ;)

Na, de majd jövõre...fõleg ha egy nagyobb rendezvényt is sikerül tetõ alá hozni itt a CIVIS városban... ;) :yeah: :kocc:

#8076 Mókus77

Mókus77

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.303 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 30. - 11:37

Nem utólagos reklámot akarok csinálni, de szerintem számunkra nagyon jól sikerült a Farmer Expo. A lovas programokon szinte minden nap tele volt a lelátó, szombaton oda se lehetett férni még a korláthoz se. A fajtabemutatóról meg a fogatbemutatóról Qkesz többet tud, nekem alig volt annyi idõm, hogy a militarysokat megnézzem. Õket csak dícséret illeti, nagyon kultúráltan, jól együttmûködve dolgoztak, és amikor sorban kiugrattak a korláton, abba még én is beleborzongtam (nemcsak azért, mert mióta egy lovam militaryban versenyez, ész nélkül ugrál ki a villanypásztoron...). Jövõre még kunsztosabb lesz a bemutató, már elkezdték a tervezést. A felvezetõ verseny nagyon jól sikerült. 23 nevezõvel éppen dupla annyi idõ kellett hozzá, mint amennyi a tervezetben szerepelt, és a marhások tûkön ültek, hogy mikor adjuk már át a pályát. Sok szépen elõkészített lovat, szépen felöltözött lovast láttunk, és biztos vagyok benne, hogy a legjobbak produkcióját látva jövõre még nehezebb lesz a helyezések elédöntése, mert a most rosszabb helyezést elért versenyzõk is felzárkóznak az élmezõnyhöz. Mindenkinek a hasznára válik, ha megtanulja nemcsak helyesen, de a lehetõ legjobban bemutatni a lovát. A versenyt egyébként Keszeg nyerte (aki nem ismerné: Varga István military-lovas), és meglepetésre egy arab lovat vezetõ lány lett a második. Féltünk, hogy arabos típusú, cirkuszi felvezetést fogunk látni, de szerencsére a félvér kiállításokon szokásos módon, rendkívüli harmóniában vezette fel a lovát. Az esélyes felvezetõ viszont elvérzett egy túlságosan agresszív módon lovagolt ló viselkedése miatt. Bogár, nagyon várom a képeket! Nem csináltál véletlenül egyet a helyes kis pavilonunkról? Nekem sajnos nem sikerült.

#8077 Daraby

Daraby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 460 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 30. - 12:39

Örömmel hallom, hogy ilyen jól sikerült a Farmer Expo. Sajnos fel sem merült, hogy én el tudjak menni, de hát ezek szerint jövõre is lesz mit látni! :) A képeket én is nagyon várom! :)

#8078 klaudia16

klaudia16

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 106 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 30. - 15:16

Na én feltöltöttem a képeket :) , átválogtatam meg amelyik lónak nevét tudtam azt is oda írtam.Ezek a pénteki nap képei.

http://picasaweb.goo...616/FarmerExpo#

#8079 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 30. - 21:04

Nohát, mint notórius le-nem-jutó én is nagyon várom a fotókat, Klaudiáéit minnyá meglesem. :) Remélem is, hogy a kisbérisek a legszebb bemutatót prezentálták a nagyérdemû publikumnak. :) Várom a Bogár fotókat is :)

#8080 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 30. - 21:20

Várom a Bogár fotókat is :)

Azokat várhatod, mert majd a héten adom oda neki.... :kir: Vannak köztük igen jók! :yeah:

Edited by Qkesz, 2009 augusztus 30. - 21:22.