Péter.Mam csak azt akarta a tudtodra adni finomul, hogy van felesleg.Persze! A Lacinak gulyás! Nekem meg fogyasztó tea! Ez diszkrimináció! Nem tudja valaki az ombudsman elérhetõségét?
B1

Közzétéve 2006 december 15. - 8:25
Péter.Mam csak azt akarta a tudtodra adni finomul, hogy van felesleg.Persze! A Lacinak gulyás! Nekem meg fogyasztó tea! Ez diszkrimináció! Nem tudja valaki az ombudsman elérhetõségét?
B1
Közzétéve 2006 december 15. - 8:41
Felesleg?Péter.Mam csak azt akarta a tudtodra adni finomul, hogy van felesleg.
![]()
(Hát nem áldott jó asszony?) ;)
Közzétéve 2006 december 15. - 9:13
Ne mááá.Aroon, most megsértettél!B1
Közzétéve 2006 december 15. - 14:21
Közzétéve 2006 december 15. - 19:13
Közzétéve 2006 december 19. - 16:20
Edited by Ágimam, 2006 december 19. - 18:01.
Közzétéve 2006 december 19. - 17:21
Közzétéve 2006 december 21. - 10:52
Közzétéve 2006 december 21. - 12:03
Közzétéve 2006 december 23. - 8:10
Edited by Peti, 2006 december 23. - 8:12.
Közzétéve 2006 december 23. - 15:24
Közzétéve 2006 december 27. - 13:55
És én is köszönöm az üdvözleteket, jókívánságokat, akinek esetleg nem válaszoltam, attól itt kérek bocsánatot, de a végén már követni sem tudtam, ki kivel van...Sziasztok! Így a két ünnep között is boldogot, kellemeset Mindannyiótoknak (most már az Új Esztendõre is!), és jó lovazásokat.A mi igazi karácsonyi ajándékunk tegnap érkezett meg, egyszerre két télapó hozta
, Mongol és Bare. :)Készülök egy nagobb-eresztékû beszámolóra (a Kis szinesek-be, v. valahova), a képeken még délután dolgozom. Itt, most csak annyi, hogy nem jött be a mostanában egyre jobban aggasztó rémálmom: mármint hogy a két fiatal lovunk több hónapi "használaton-kívüliség" után majd jól fityiszt mutat nekünk, hogy: " - Feladat? Még mit nem!?... Szóval Herceg szerdán bizonyította, hogy emlékszik mindenre, amit a tanítója a "fejébe vert"
, tegnap pedig Angyi mutatkozott be, mint "öreg harcos"...
A Tamus-féle õsmagyar nyereg fantasztikus, gyönyörû, (a hevederszíj rövid lett, de már a doktorbácsinál van, meghosszabbítás céljábul).Képek, beszámoló kicsit késõbb. Katica431! Nincs kedvetek a napokban átruccanni?
Közzétéve 2006 december 28. - 11:36
Közzétéve 2006 december 28. - 13:24
Hát már nem ártana némi képes anyag...Meglestem, nagyon szép. Bõröd van már rá?
Igen-igen, a "Kis szinesek"-ben már ott van a beszámolóm, ott használatban (felszõrözve-bõrözve) is vannak képek.... És katona-nyereggel. (meg kéne már mutatnom, igaz?)
Közzétéve 2006 december 31. - 16:31
Közzétéve 2007 január 1. - 17:13
Közzétéve 2007 január 2. - 10:13
Közzétéve 2007 január 8. - 11:18
Közzétéve 2007 január 8. - 17:59
Közzétéve 2007 január 8. - 18:30
Közzétéve 2007 január 8. - 19:23
Edited by Sütyi, 2007 január 8. - 19:24.
Közzétéve 2007 január 8. - 22:21
Jóvan, nembánom... írjad!Hajajj, akkor én már inkább nem is írok (élmény)beszámolót a vasárnapomról. Kivételesen ugyanis nem egyedül lovagoltam.
Fokos (Dejó! Fokos épp telekommunikál a lovon! :yeah: "...- HalLÓ, - egyen zabot!"
)ésbandukoltunk tovább (Bundikám, hova fogysz már?! Alig ösmerlek meg!
)Talán így jó!Az én hétvégém tanulással (ill. hogyan csináljunk úgy, mintha tanulnánkkal) telt, de a hétvégén remélem már kijutok én is a rétre. (Jól van, kicsi szivem, neked most az a legfontosabb dolgod, hogy tanulj. ...Hiszen annyi, de annyi idõd lesz még lovazni...)(most látom Játékon már megint katona nyereg volt? Én is ki akarom próbálni, de csak ha apa nyergel [baromi nehéz], és elõtte legalább 2 nappal mozog a ló. )Örülök, hogy végre sikerült összehoznotok egy randit...hogy ezt is megértük. Ágimam, így már legközelebb te jössz! És az új nyereg.
Mámostesztet hogyérted? Hogy én megyek oda, vagy hogy én következem? Mert momentán csak az utóbbit tudom megvalósíthatónak elképzelni... (Azt viszont már nagyon várom!
)Mostanában nem ültetek lovon? Hállátom, nemóvasolengömet...
ITTENDÉK írtam le a kalandjainkat... (196. üzi)
Fecóval mi van? Hát mi lenne, angyalom, múlt hét kedd óta ostorozza azt a négyszázakárhány lovát a messzeségben. :( Szombaton Hollandiából hívott, remélhetõleg erre a hétvégére hazaér. Õ is mindig kérdezi: " - Felültél? Felültél? Kint voltál?"
(De a Mulás-berezelõs-jólvégzõdõst nem meséltem el neki, mert akkor meg csak agyal azon, mi lesz, ha valami bajom lesz...
Ehh... Nem jó ez az egész lovazás így nekünk! :( Azonnal kõtözköggyetek! Mind, ahányan vagytok! (Mosmáasztán!
)
Közzétéve 2007 január 9. - 9:04
Edited by Bundasb1, 2007 január 9. - 9:07.
Közzétéve 2007 január 9. - 10:32
Edited by Méz, 2007 január 9. - 10:33.
Közzétéve 2007 január 9. - 10:38
Méz! Hát éppen errõl beszéltem. Szóval azok a kis túrácskák, amikrõl te egy-egy beszámolót idekanyarítasz, mindig azt erõsítik meg bennem, nekünk nagyon spéci lett volna egy ilyen lovacska, mint a tiéd. Kicsit összekavarodtam most, mert én éppen egy szõkére emlékszem, (a kicsi anyukája?) amit lovagolni szoktál, és õ is nagyon nyugis ló. :)Teljesen irreális, de tény, hogy én igazából a magányos sétáidat irigylem nagyon. (Mikor fogok én ilyen lazán egyedül terepre menni? :confused: )Szóval (hogy kinyögjem a lényeget) minden beszámolód olvasásakor csurgatom a nyálamat.Ja-ja, biztos... De pont olyankor senki nem néz oda.Mam!Végre
Szerintem jó hatással volt a multkori sarokban megijedõs után fennmaradós és továbblovaglós projekt Angyin
hajrá!!! :kocc:Caly
Monnyuk ez sokkal izgalmasabb volt annál, és Gábor-lovász ippeg nézte (vetette is a körösztöket
) és ami a lényeg, sajnos mindebbõl nem az maradt meg bennem, hogy milyen ügyes vagyok, hanem hogy miket tud Mulatt alakítani...
Nem baj. Gyûröm-gyûröm, aztán majd csak lesz valami. (Gyõzelem, vagy rokkantkocsi. Esetleg - ha úgy alakulna - nem lesz könnyû dolgotok, mert egyrészt úgy végrendelkezem, hogy a hamvaimat a Somló tetejérõl kell szélnek ereszteni, másrészt a margaréta a kedvenc virágom - rezgõvel!
- és ha ugye télen történik a dolog...
)
Edited by Ágimam, 2007 január 9. - 11:53.
Közzétéve 2007 január 9. - 21:46
Hajajj. Akkor itt valami kavarodás történt. :)Szõke még csikó. 21 hónapos. Így még nincsen semmi dolga, éli a lógyerekek gondmentes életét.Szõke mamája Sárika volt, de rajta nem lovagoltam sajnos. Egy másik hidegvérû kancával mentem párszor. Õ Csillag. De az is régen volt már. Akivel rendszeresen terepezek 2 és fél éve, az Tina, a tarka pónikanca. Õ most lesz 18 éves. És nincs rokonságban Szõkével.Méz! Hát éppen errõl beszéltem. Szóval azok a kis túrácskák, amikrõl te egy-egy beszámolót idekanyarítasz, mindig azt erõsítik meg bennem, nekünk nagyon spéci lett volna egy ilyen lovacska, mint a tiéd. Kicsit összekavarodtam most, mert én éppen egy szõkére emlékszem, (a kicsi anyukája?) amit lovagolni szoktál, és õ is nagyon nyugis ló. :)Teljesen irreális, de tény, hogy én igazából a magányos sétáidat irigylem nagyon. (Mikor fogok én ilyen lazán egyedül terepre menni? :confused: )Szóval (hogy kinyögjem a lényeget) minden beszámolód olvasásakor csurgatom a nyálamat.
Közzétéve 2007 január 9. - 22:00
Közzétéve 2007 január 9. - 22:21
Közzétéve 2007 január 10. - 8:54
Ugye, milyen egyszerû mondat? Én fél éve próbálkozom vele! Egyenlõre ott tartok, hogy a második óra vége, harmadik óra eleje tájékán van néhány perc amikor érzem, hogy lazán együtt mozgunk. Csakhogy addigra én már csontra lefáradok, így aztán ez tényleg csak néhány perc. Viszont ezek a percek mindent megérnek!"A laza, elengedett ülés alapja a szétnyitott váll, kitolt has, és lazán leengedett sarok (lazítsd el a bokádat).
Közzétéve 2007 január 10. - 9:23
Edited by Ágimam, 2007 január 10. - 9:25.
Közzétéve 2007 január 10. - 16:57
Közzétéve 2007 január 10. - 18:42
Hajajj, deméghogy meglett! :yeah: Gondolkodtunk amúgy mi is azon az úton, hogy arra menünk, de végül másfelé kavartunk.Ha lenne valaki lovasom, akkor lemennék. Úgyhogy itt is szólok:Ha valakinek ingerenciája van hétvégente jókat terepezni a Balaton környékén, akkor jelezze nálam. Részletek magánban!Méz!!!mégiscsak meglett a kilátó?
bakker elfelejtettm írni,h akkor most mi lesz...vasárnap mi is kimentünk,csak mi egy másik kilátót céloztunk meg
és most vas is becélozunk egyet.Nem talizunk???Felétek megyünk!!!részleteket msnen(ja amúgy a kép,amit fent készítettél...látszik az az utacska,amin mi hazamentünk!majdnem egyenesen hazavisz!)
Közzétéve 2007 január 10. - 22:23
Közzétéve 2007 január 11. - 8:33
Hurrá! :yeah: Hiszen az már egy egész komoly csapat!Ha lehet válogatni, akkor nekem a szombat délután, vagy a vasárnap délelött lenne a legjobb!Tehát ketten vagy hárman mennénk. Valahol Öskü felett kellene találkozni. Ha tudom a pontos napot majd szóllok. F.
Közzétéve 2007 január 11. - 11:40
Közzétéve 2007 január 14. - 9:26
Edited by Sütyi, 2007 január 14. - 9:35.
Közzétéve 2007 január 17. - 19:32
Közzétéve 2007 január 17. - 21:06
Közzétéve 2007 január 18. - 8:31
Közzétéve 2007 január 19. - 15:29