Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Isten HÁNTA mögött

• Please log in to reply
1417 válasz a témához

#41 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 8:31

Édes drága Pendém, hát szevasztok! Nagyon örülök Nektek, már nézegetem a térképet... :D GL ps.: Szendének millió csók!

#42 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 8:32

Nézegesd csak!!

#43 sheriff

sheriff

Egyszerû fórumtag, semmi extra

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 8:55

Ha versenyt szerveznénk a legjobb topic címekből, akkor én az "Isten Hánta mögött" címet szavaznám be az első helyre. Fel nem foghatom, hogy találtátok ki magatok, hiszen annyira jó! Én is elténfergek arra hamarosan. Akár tetszik, akár igen! :) Azért arra kíváncsi vagyok, hogy Hántán is felharsan-e annyiszor a velőtrázó Pende kacaj, mint anno nálunk. Szende! Thomas Alva Edison hírhedetten rossz tanuló volt, mégis ő jegyzi a legtöbb szabadalmat, s világhírű tudós és feltaláló lett. Ne görcsölj sokat a sulival, legyél inkább te is gazdag és világhírű! :D

Edited by sheriff, 2007 szeptember 3. - 8:55.

#44 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 9:07

...egyre többet járnak nálatok a gondolataim. Ez arra ösztönöz, hogy alkalmat teremtsek a követésükre. :)

#45 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 9:54

Ha versenyt szerveznénk a legjobb topic címekbõl, akkor én az "Isten Hánta mögött" címet szavaznám be az elsõ helyre. Fel nem foghatom, hogy találtátok ki magatok, hiszen annyira jó!

Én is elténfergek arra hamarosan. Akár tetszik, akár igen! :)

Azért arra kíváncsi vagyok, hogy Hántán is felharsan-e annyiszor a velõtrázó Pende kacaj, mint anno nálunk.

Szende!
Thomas Alva Edison hírhedetten rossz tanuló volt, mégis õ jegyzi a legtöbb szabadalmat, s világhírû tudós és feltaláló lett. Ne görcsölj sokat a sulival, legyél inkább te is gazdag és világhírû! :D

:yeah: Már régóta terveztük a topic nyitást, csak a címén agyaltunk, egyszer valahova úton voltunk kocsival és valahogy beugrott, tudtam ez lesz a jó cím!

...egyre többet járnak nálatok a gondolataim. Ez arra ösztönöz, hogy alkalmat teremtsek a követésükre. :)

Gyere hamar, a hálózsákod már nagyon vár!

Edited by Pendemonium, 2007 szeptember 3. - 9:57.

#46 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 9:58

Mi lenne ha mindannyian egyszerre törnénk Pendéjékre az ajtót?

Itt mindig nyitva van, nem kell törni.

#47 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 10:01

Mi lenne ha mindannyian egyszerre törnénk Pendéjékre az ajtót?

Szerintem sírva fakadna. :gm:

Te Pende! Mi lenne, ha legközelebb hozzátok túráznánk? Mondjuk minimum 3 nap az út...

#48 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 10:07

Én is javasolni fogom Vegasban, hogy rohamozzuk meg a hántai Pendéket és Szendéket! :kocc:

#49 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 11:39

Szia szomszéd!

#50 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 11:50

Szia szomszéd!

Szia! Nem voltál még erre!

#51 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 12:25

Mert mindig lebeszélsz a látogatásról.

#52 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 14:12

Na menj a Piroskanénihez!

#53 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 16:33

Na menj a Piroskanénihez!

Hát errõl beszélek, megint rávennél valaki más megláltogatására...

#54 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 18:43

Dején a zÁgimam vagyok, nem a Piroskanéni... :huh: :rolleyes: És délután megszakadtunk. Pedig már ott tartottunk, mikor jön... :P

#55 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 3. - 19:56

...Szende!... szívás :gm: .

Hát igen.Szívás illetve szivatás az van.Már ugatnom kellett a holdat,és tolnom a falat...Ilyen ez a gólya élet. :hupp:

...Szende!
Thomas Alva Edison hírhedetten rossz tanuló volt, mégis õ jegyzi a legtöbb szabadalmat, s világhírû tudós és feltaláló lett. Ne görcsölj sokat a sulival, legyél inkább te is gazdag és világhírû! :D

Sheriff! Köszönöm a jó tanácsot,igyekszem! :)

#56 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 18:34

Új családtag érkezik.A neve Perka.

A kepen lathato 5-6 ev koruli szukat az esztergomi vonat utotte el az Aquincumnal. Egy ismerosom latta, de rohannia kellett, igy riasztott korbe mindenkit. 2 ora mulva ki tudott menni megnezni valaki, hogy el-e meg az eb - elt, a sinek kozott fekudt. A menetrend alapjan ekkorra mar 8 vonat ment at a feje felett, de a kutya olyan sokkos volt, hogy nem tudott leevickelni a sinekrol. Felrehuzta a sinekrol, de mivel auto nelkul volt es rohannia kellett dolgozni, tobbet nem tehetett erte. En delutan tudtam elindulni, a toltesen felig lecsuszva megtalaltam a kutyat es elvittem orvoshoz. Az egyik fule sajnos olyan csunyan roncsolodott, hogy le kellett vagni, a szeme folott es a nyakan ossze kellett varrni a bort, illetve a medencecsontja tort el 3 helyen. Most mar jol van, megkapta elso oltasat, ketszer lett fereghajtva, van rajta kullancs elleni spot-on, a napokban az ivartalanitason is atesett es hamarosan mikrochip-et is kap, sot, szepen meg is lett nyirva, amolyan snaci-airedale fazonra. Ezek a szaraz tenyek. Az elfogultsagtol nem mentes velemeny pedig az, hogy ez a kutya hibatlan. Hihetetlenul szofogado, bujos, de nem tolakodo. Minden nemu, koru es fajtaju allattal rendkivul jol kijon, gyerekkompatibilis, szobatiszta, nem rombol, nem assa szet a kertet, targyalokepes, szepen setal porazon, stb. Nem tudok rola olyat mondani, ami negativ lenne.

Képek itt :)

#57 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 18:48

Tök édes! :) Gratula! :kocc:

#58 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 19:15

Es legalabb lesz urugyem elmenni latogatoba. :D Muszaj nekem elvinnem, latnom kell, hogy megfelelo korulmenyek koze kerul-e :gm: :D

(Ez a kutya egy kincs. Ha nem latnam rajta, hogy a Falkaban nem erzi jol magat, mert sokakkal kell osztoznia a szereteten, hat nem is adnam oda senkinek. Hihetetlenul konnyu egyutt elni vele, kedves, szofogado, az agresszio szikraja sincs meg benne, dunnyog elalvas elott... na. Egy Jellem. Nagyon orulok, hogy hozzatok kerul.)

#59 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 19:26

És mikor ellenõrzöd a kedvezõ körülményeket? :)

Edited by Szendepende, 2007 szeptember 6. - 19:26.

#60 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 19:27

Édes pofa! Mekkora fülei vannak!? :D (Na jó, csak az egyik nagy... :cool: )

#61 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 19:28

Jovo het pentek vagy szombat johet szóba, vagy az azutani het barmely napja a penteket kiveve. (ez utobbi eshetoseg nekem egy fokkal jobb lenne. Hmmm?. :cool:

Es addigra be kell szereznetek egy hintaagyat, merthogy a kislany szeret hintazni :D

#62 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 19:31

Kitaláltuk,hogy mivel az én szobámban van a legtöbb hely,oda rakjuk a kosárkáját és így velem fog lakni. :)

Edited by Szendepende, 2007 szeptember 6. - 19:31.

#63 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 19:34

:ang: akkor Neked dudol majd estenkent. :D Betanitom addig valami jo kis Kispalra, gyanitom, hogy a tegnap esti - szerintem - Palazs Pali nota nem igazan jonne be. :gm:

Jav oka: sietnek leszogezni, hogy nekem se jott be.

Edited by meggyes, 2007 szeptember 6. - 19:34.

#64 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 19:41

Lesz ideje gyakorolni,mert minden éjjel megy a gép a zene miatt ;) Minnél többet nézegetem a képeket róla,annál jobban megteccik nekem :)

Edited by Szendepende, 2007 szeptember 6. - 20:11.

#65 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 6. - 21:17

Most tudtam meg, hogy ezt a kutyát nem is a vonat ütötte el, csak Meggyes felakarta hívni a Köbükit, ehez Õt használta földnek és rossz csipeszt rekott a fülére! :D

#66 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 7. - 7:29

Illegálisan,info órán...

Edited by Szendepende, 2007 szeptember 7. - 7:30.

#67 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 7. - 7:30

Hali!

#68 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 7. - 8:41

Most meg illegálisan gépírás órán :D

#69 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 7. - 9:12

És ilyenkor van net a suli-gépen, és csak katt, vagy be kell dugni a mobilodat, és arról?

#70 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 7. - 9:18

Van net a suli gépén...

#71 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 7. - 9:20

Van neki netje a suligépen és csak katt.

#72 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 7. - 10:01

emlékszem, fõiskolán mi is ápoltuk ezt a remek szokást informatika órán, aztán az egyetemen volt olyan, hogy könyvárhasználat a XXI. században, ebben mindenféle internetes dolgot tanultunk. elég gagyi volt, mindegy. nem volt letiltva semmi :gm: a segédanyagokat is netrõl kellett letölteni, a tantónéni feltette egy oldalra, aztán készültünk a vizsgára és mondta, h annyira naívnak ne nézzük, hogy az oldal elérhetõ lesz a vizsgaidõszakban (a gépen kellett a vizsgát is megírni és elküldeni neki). szóval felmentem a levelezõmbe és szépen elmentettem piszkozatként az összes óravázlatot meg segédanyagot. azt szabad volt legálisan is bármikor megnézni :D

#73 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 7. - 10:26

Ennyire hülye nem lehetett a(z informatika-szakos) tantónéni... :rolleyes: (Hja, változnak az idõk. Émmeg mit körmöltem annak idején a puskáimat... :hupp: )

Edited by Ágimam, 2007 szeptember 7. - 10:28.

#74 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 7. - 10:39

akkor csak szeretetbõl írta be tutira az 5öst :D az a helyzet, hogy annyi tárgyunk volt, amibõl nem lehetett puskázni, hogy kihasználtuk, ha valahol lehetett. etika-vizsga: nem voltam csak egy elõadáson, ütközött egy szemináriumommal, de amúgy sem nagyon mentem volna, mert már hallottam, hogy megy a vizsga és nem csalódtam. a vizsga reggelén bementem a könyvtárba, hogy etika I-es könyvet szeretnék. elõttem egy srác is azt kérte és kérdezte (vizsgaidõszak lévén) a köyvtárosnõ, hogy mire kell neki, mire a srác rávágta, h be szeretné vinni vizsgára. mondta a könyvtárosnõ, hogy ez határozottan tilos. kérdezte, h én mit szeretnék (vizsgaruciban voltam, mert ez szóbeli volt). az elõzõ fiú válaszából gyorsan kapcsoltam, hogy újítani kell. azt mondtam, hogy vizsgázom 11tõl, de bejöttem korábban, mert fénymásolni szerettem volna még, én is épp az egyetlen rendelkezésre álló etika I. könyvbõl. kérdezte, h mikor hozom, mondtam, h még délelõtt és vihettem is, megírtuk a papírokat. elmentem a vizsgára, elsõ körben be is mentem. huszonvalahány ember vizsgázott. kihúztuk szépen a tételeket, a könyv az asztalon, de szinte mindenkinél ott volt vagy ez, vagy jegyzet - kipakolva. a tételhúzás meg úgy történt, hogy a tanár körbejárt és így jól láthatta ezt. ezután fogta, leült az asztalához, kitapétázta maga elõtt az újságját, amit hozott (az a jó nagy alakú napilap típus volt) és felemelte, úgy olvasott. ezután letette, kiment, hogy elmegy kávézni, majd jön. elment, jött. ebbõl is látszott mondjuk, mennyire zavarta a puskázás. addig mindenki kijegyzetelte a könyvet/órai jegyzetet és kész volt vizsgázni. sorban felvonultunk és elmondtuk. mindenkinek azt mondta elõttem, hogy az 5ösért kérdez még egyet. senki sem tudta a választ persze, mert órán hangzott el. amikor nekem is mondta, hogy kérdez még egyet, akkor az volt a válaszom, hogy tanár úr, jó lesz a 4es. nagy röhögés lett és a tanár is mosolyogva beírta a jegyet. ennyi. aztán volt egy logika nevû tantárgy, az nagyon kemény volt meg bibliafordítás, ószövetségi irodalom, héber nyelvtan, latin, brrr.... szóval volt erõs vizsga is. de fõiskolán volt olyan, hogy a tanár látta, hogy szenvedünk és azt mondta, akinek jó a hármas, az hozhatja ki az indexét. akkora sor lett, hogy a többiek a hátunk mögött kipuskázták 4esre :gm: nem hiszem, hogy ezek a tanárok hülyék, egyszerûen csak túl jóindulatúak.

#75 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 8. - 11:38

Kisütött a nap,gyönyörû idõ van! Meglátogattam hátul Zeradot és komolyan olyan gondterhelt arcot vágott,mintha azt mondaná,hogy mivel szép az idõ,megint munka van? :D

Edited by Szendepende, 2007 szeptember 8. - 11:39.

#76 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 8. - 15:38

nem hiszem, hogy ezek a tanárok hülyék, egyszerûen csak túl jóindulatúak.

Kár, hogy nem ellensúlyozzák a sok kifejezetten aljas tanárt.... :-/ (fõsuli,egyetem..)
Mondom ezt úgy, hogy Anyukám drágám is tanár, bár nem felsõoktatásban. De õ nagyon jó fej :ang: :)

Pende,kisPende, bocsi az offért :rolleyes:

Edited by tötõ Zsó, 2007 szeptember 8. - 15:39.

#77 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 8. - 18:00

Pende,kisPende, bocsi az offért :rolleyes:

Trécselj csak, imádok pletykálni! Ha nagyon elmegy a téma, majd visszaterelem! :)

#78 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 9. - 10:11

Végre haladtunk valamicskét a dobozokkal,fúrásokkal,szögelésekkel. Egészen kis otthonos szobát gyártottunk nekem. :) Képek nem soká.

#79 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 10. - 9:23

Kíváncsian várjuk! :)

#80 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 10. - 11:47

Apum térdét ma műtötték.Aszonta jól van,csak furcsa neki,hogy melltől lefelé nem érez semmit...

Edited by Szendepende, 2007 szeptember 10. - 11:47.