Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovastorna

• Please log in to reply
124 válasz a témához

#41 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 25. - 22:09

:( Posted Image :( Posted Image Fontos ebbõl a topikból "sírótopikot" csinálni?!Ha valaki még1szer beszámol 1 halott lórol ( fõleg ha még aranyos is volt Posted Image ) akkor elkezdek bõgni.

#42 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 26. - 22:20

Srácok köszi hogy fiúnak néztetek.mondjuk szívesebben lennék fiú mint tütüszoknyás. ;) és télleg elég a sírásból(Pet kedvéért mert õ nem nézett fiunak :cool: )aki ,mégegyszer kiejti hogy halott ló az halál fia. Posted Image Posted Image :D egy kis mosoly a végére hogy ne legyetek szomorúkPusssz:Pallasz aki LÁÁÁNY!!

#43 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 27. - 20:50

Na akkor tisztázzuk a nemeket ok?Pet?Afi?ja és hívhattok Palinak ha gondoljátok :D

#44 Afi

Afi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 27. - 20:55

Énis lány vagyok ám. ;) :D

#45 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 27. - 21:07

Csatlakozom az elöttem szólóhoz! Posted Image

#46 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 27. - 21:21

Én is lány vagyok. [url="http://"http://www.freeweb.hu/zsubaba/Aaaaaszik.JPG"]Kicsi piros fodros szoknyában[/url] [ 27 November 2002, 20:21: Az üzenetet átszerkesztette: Zsubaba ]

#47 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 27. - 22:04

Tök cuki! Posted Image :D

#48 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2002 november 27. - 22:21

Tök cuki Posted Image :D Posted Image ;) Posted Image

#49 Afi

Afi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 27. - 22:26

Jaj,amikor még kiskorodban még szép,és aranyos .és kedves és okos voltál,nem úgy,mint most...csak viiicccelteeem Zsuuu,haláli pofii :D ;) :D ;) :D

#50 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 29. - 22:33

jól van akkor ha mindemki lány!A kép: Posted Image ha még 1 paccot is teszünk alád legközeleb egy lovaskönyvben (persze a legvégén mert a voltizsról mindíg ott van szó :mad: Posted Image )fogunk viszontlátni.Pet téged fiúnak néztelek mert rögtön a petire asszociáltam.Szép szó :D

#51 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 29. - 22:39

Majd nyáron ráállok jól a ló hátára és akkor lehet fényképezni jól :D

#52 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 29. - 22:46

rendben de csak tütüszoknyában!egyébként nem vállalom a fotózást :D

#53 Afi

Afi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 29. - 22:59

Hu,én fel tok állni a ló hátára! Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image :D (Csak amig egy pisszenésnyit sem mozdul)

#54 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 29. - 23:05

majd véletlenül megijesztem Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image ehehehh

#55 Afi

Afi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 29. - 23:09

Pallasz,ehhehh, jellemzö... redface.gif PALLASZ RÓZSASZÍN TÜTÜSZOKNYÁBAN VOTIZSOL!!! Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image [ 29 November 2002, 22:10: Az üzenetet átszerkesztette: Afi ]

#56 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 30. - 11:17

idézet:
Eredeti szerzõ: Afi:Hu,én fel tok állni a ló hátára! Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image :D (Csak amig egy pisszenésnyit sem mozdul)[/QUOTE]Én még lépésben is tudok menni! tongue.gif

#57 piaffe

piaffe

Az elengedett

• Fórumtag
  • 3.446 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 30. - 12:40

idézet:
Eredeti szerzõ: Zsubaba:Én még lépésben is tudok menni! [/QUOTE]Én meg még futásban is tudok közlekedni! tongue.gif Posted Image :D

#58 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 30. - 13:55

Dejóneked Posted Image Nekem négykézláb is megy a vágta :D Posted Image Posted Image

#59 Afi

Afi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 30. - 15:01

na akkor ezt pipáljátok le!Én meg tudok négykézláb is ugratni,més széép ugrásváltást is csinálni! :D tongue.gif tongue.gif :D

#60 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 30. - 18:07

Én meg amikor kicsi voltam felpattantam a felmosóra tuggyátok az ilyen hajasra és ugrópályát építettünk a kertben a barátnõmmel minden délután. terepre is mentünk de egy idõ után mindenki hülyének nézett minket :D .marhára élveztük,még edzést is tartottunk egymásnak. ja és az õ "lovának"barna volt a nyele az enyémnek meg piros és marhán utáltam hogy neki mért van normál színü lova nekem meg mért ilyen csodaló. nagy szerettel a jánlom a játékot mindenkinek aki még nem múlt el 7 éves :D ;)

#61 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 30. - 18:10

na majd csinálunk 1 ilyen összeröffenést hogy ki-ki milyen ügyesen mûveli a lovazást ló nélkül :D még a végén olimpiai sportág lesz tongue.gif

#62 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2002 november 30. - 18:40

Szerintem Afi Sárkányagolni tud a legjobban ;) tongue.gif tongue.gif tongue.gif

#63 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2002 december 1. - 21:20

Ken: ;) ;) jóvót!

#64 Afi

Afi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2002 december 1. - 21:26

Ken,készitem a kötelet az akasztásodra ;) Posted Image Pallasz,tudod miröl van szó?

#65 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2002 december 1. - 21:31

"hörr" "morr" redface.gif :mad: Pedig ügyesen tudsz rajtuk sárkánytornászni Posted Image [ 01 December 2002, 20:31: Az üzenetet átszerkesztette: Ken Tacky ]

#66 Afi

Afi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2002 december 1. - 21:34

Tornászni? mii? :confused: És ne nyuld le a morgást! :mad:

#67 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2002 december 1. - 21:37

redface.gif :mad: :mad: Tornászni biza! Sõt, kikerülni a villámcsapást, meg szaltózni, meg Eiffel torony felett nézelõdni. morrhörr

#68 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2002 december 1. - 21:52

Pallasz, nem vagyok fiú. A Pet a Petshu-ból lett, az pedig a Petshudo-ból.Röviden: Pet-->Petshu-->Petshudo. Csak,h értsd miért lett ez így. Posted Image Te is elmondhatnád, h lett a Pallasz! Posted Image

#69 Angi

Angi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.074 hozzászólás

Közzétéve 2002 december 1. - 22:04

No kérem szépen.Gondoltam benézek végre ebbe a topicba, ma még nem tornáztam. És mit találok, egy széjjel OFF-olt topicot.Tessék a népet megtornáztatni, vagy gonoszul közben járok, hogy bezárjon a bazár. Posted Image Csak azé mer" ma ilyen napom van.

#70 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2002 december 1. - 22:05

A pallasz a világ legjobb lovából lett aki majnem saját tulajdonomat képezte volna ráadásul teljesen ingyen mivel ajándékba kaptam volna cuccostul mindenestül. már a szállítást terveztük amikor kiderült hogy a lánynak akié volt el kellett adnia.ez 1 nagyon szomorú történet naonsok sírással :( aha és miaz a petshudo? :D :D tudnom kéne? Posted Image

#71 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2002 december 1. - 22:14

úgyvan Angi köszöm szépen.itt mindenki csak morog meg gyilkol.tornászásrol meg szó sincs.majd mi tornáznuk õk meg akasztanak és morognak.na mivel kezdjük?nos elõször is egy jó voltizsló...ötletek?én csak 1 barbilóval tudok szolgálni Pallasz egyébként azért is csodaló mert soha nem volt tanítva voltizsra én pedig mégis álltam rajta vágtában sümegen.na most vagy én vagyok szuperügyi(húúúú)vagy Pallasz 1 tündér. inkább második.

#72 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2002 december 1. - 22:17

arról hogy sárkányvagy?vagy beégtem mert valami olyanon röhögök amiröl igazán nem is tudom mi? :D :D :confused: :confused:

#73 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2002 december 1. - 22:24

Pallasz!Itt csupán arról van szó, hogy Afóca ügyesen meglovagolt tegnap egy Sárkányt, és egy kicsit még mutatványozott (tornázott) is rajta. És szerintem nagyon tehetséges Posted Image ;) OFF off

#74 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2002 december 1. - 22:32

egy igazi sááárkkááányt? komolyan?és nem is félt hogy köhhint 1.et a sárkány és leég a fenekérõl a tütü?

#75 Nagy Pej

Nagy Pej

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2003 január 13. - 11:36

ha csak bal kézre megy akkor szarrá megy a bal lába,nem?asszem nem nyilvánitok véleményt,mert piaffe,már egyszer megevett.

#76 piaffe

piaffe

Az elengedett

• Fórumtag
  • 3.446 hozzászólás

Közzétéve 2003 január 13. - 14:54

Nagy Pej!Velem ilyesmi sûrûn elõfordul, bocsáss meg! Az utóbbi idõben fõleg nagyon ingerült voltam. Nem emlékszem, mit tettem Veled, de biztosan túlzásba vittem, ahogy szoktam. A fórum azért van, hogy mindenki véleményt nyilváníthasson, ha akar.Egyébként nekem sem tetszik, hogy a voltízslónak mindig bal kézen kell köröznie.

#77 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 11. - 11:03

leporolom :)nem tudja valaki véletlenül az érintettek vagy a jófülûek közül, hogy a hétvégi voltige OB szabadtéri vagy fedelesben megrendezett lesz?

#78 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 11. - 14:28

Na ide is ide tévedtem :DÉn kétévig lovastornáztam.Nagyon szerettem,jó volt.Csak a baj az volt,h az edzõ elment szülni,és kaptunk helyette egy idõsebb bácsit,aki nagyon csúnyán beszélt velünk,kicsikkel-mert ekkor voltam én 5 éves v 6-és így mindenki ott hagyta.A Peredi lányokkal együtt voltizsáltam,õket biztos sokan ismerik :)Nagyon tehetségesek,ha jól tudom több sportágban is-mint millitary,díjugratás stb.Hiányzik is a l.torna és a gyerekek,velük azóta sem taliztam :(Azért remélem egyszer még sikerül bepótolnunk az elvesztegetett éveket :)És újra felülhetek a voltizs hevederbe és "tornázahtok" a lovon :)Egyébként h kell írni?:Voltige v voltizs?Mindkettõt hallottam már.

#79 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 11. - 14:31

a voltige az eredeti szerintem, francia származásból (ahogy a dressage, bár azt nem láttam még dresszázsnak leírva), aztán változott voltizzsá. vagy ott van hasonló szónak a garázs (garage). vagy a parázs :gm:

#80 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 11. - 14:43

Köszi Uni,akkor jól gondoltam,csak láttam h többen is simán voltizsnak írták :)