Csuti,az aloe minden bõrtípusra jó,ártani nem árthatsz vele ;) Az Avonos hidratálót nem csodálom,hogy nem szereti a bõröd,kb.fél éve bele kevertek a krémekbe valamilyen olyan anyagot ami eléggé fényérzékennyé teszi a bõrt és nagyon sokan allergiásak rá(én is,a bõrgyógyásznak aznap az 5.Avonosa voltam).Nem szólom le a márkát,nõvérem is terjesztõ és én továbbra is szeretem és használom egyes termékeit,de lehet kiváltó ok...A tonizálás lényege az összehúzás,fertõtlenítés,a bõr természetes savköpenyének visszaállítása amit az arctejek,szappanok lúgosságuknál fogva lemosnak.Erre tökéletes a mezei higított citromlé(Ágimam tanácsát megfogadni,tök jókat írt ;) ).Használtam én is Clean and Cleart,Clear Skint,de nekem is szárították(ergo még zsírosabb lett a bõröm),ami most nagyon bejött az a Healthy Skin érzékeny bõrre tonikja,sokáig elég és kb.400 Ft.(ott ahol a legkisebb is számít

) De a szénsavas ásványvíz is jó áttörölni az arcot,ugyanúgy frissíti a bõrt.A fûszeres étel bizony nem tesz jót a bõrnek,de hát mit egyen a magyar ember..én is eszem

Bokorugró,én is a masszázsra és/vagy magára a tisztításra tudok gondolni....A masszázs lehet,hogy elindít egy tisztulási folyamatot a bõrödben ami másnapra jön ki.Vagy elõfordulhat(bár gyakorlott kozmetikusnál azért ez nem jellemzõ),hogy nem tisztítja ki rendesen,csak megnyomja,de marad benne,így az begyógyul,esetleg terjed.Nem mondtad még neki?Vagy valamilyen krémet nem szeret a bõröd.Az algás tuti jó,a legjobb amit kaphatsz tisztítás után.Lehet a mentolos...bár az meg kámfor tartalmú,aminek fertõtleníteni,összehúzni kéne a bõrt,levinni a gyulladást.Úgyhogy részemrõl a krémek mégiscsak kilõve..A radírt nem írtad oda,vagy az benne van a tisztító lemosásban?Mert ha nem radíroztok,akkor begyulladhat a bõr,nem tud rendesen lélegezni,tisztulni,ami azért egy kezelés után fontos.Én Neked is zselét ajánlanék,vagy próbáld meg,hogy vizes tenyérrel viszed fel az arckrémet.(ez egyébként jó a testápolóknál is,bármilyen krémnél,mert a vízben oldódó vitaminok,hidratáló anyagok könnyebben szívódnak fel)A Neogranormon egy nagyon jó kis kenõcs,de ha arcra használja valaki,akkor mindenképpen éjszakára,így nem tapad meg benne a kosz és kényelmesebb is.Hámosító,sebgyógyító,gyulladáscsökkentõ hatása van.Csak jól le kell mosni az arcról,hogy ne zárja el a bõrt.Pöttyös Panna??Hmm...a koleszban most lesz Haloween party